اره ديگه دوست من کرج ميخواد بره بگيره جمعه صب ميخواد راه بيافته بره بگيره تا بياد ديگه گريش در امده ;););):D:D:sly:نقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4
Printable View
اره ديگه دوست من کرج ميخواد بره بگيره جمعه صب ميخواد راه بيافته بره بگيره تا بياد ديگه گريش در امده ;););):D:D:sly:نقل قول:
دوستان شما هم سرعت رایتلتون کم شده یعنی به سختی باز میکنه صفحه ها و دانلود ها رو؟
نه واسه من درسته دوست عزيزنقل قول:
سلام
دوستان چند سوال درباره ی ثبت نام اینترنتی:
1.تعرفه پایه اینترنت چیه؟
2.اسکن از مدارکی چیزی نمی خواد؟
3.با پست می یاد؟
ممنون
دوست عزیز باید عرض کنم که تعرفه پایه از 128 هستنقل قول:
اسکن مدارک هم تا بعد از تحویل و فعال سازی نیازی نداره البته اگر سرعت بیشتر از 128 بخوایی بعد از تحویل باید مدرک
رو از طریق حساب کاربریت اسکن و ارسال کنی و 48 ساعت بعد تایید میشه.
بله با پست میاد 10 الی 12 روزه
یعنی شما کندی سرعت ندارین؟؟؟ کجا استفاده میکنید از رایتل؟ با مودم یا موبایل و با چه سرعتی؟نقل قول:
من هنوز ثبت نام نکردمنقل قول:
من تو راهنمای ثبت نام دیدم که نوشته 128 512 1024
منظورش چیه؟
راستی
به جز مدرک مجوز بالاتر 128
چیز دیگه ای نمی خواد؟
خوب دوست من اونا سرعتاش هست دیگه !!!!نقل قول:
مدرک هم یا جواز کسب یا کارت دانشجویی یا یک نفر معتبر که معرف یا ضامن شما باشه تقریبا
سلام دوست عزيز.من خطم دايميه 128 دارم سرعت عاليه يه سيمکارت ديتا هم دارم که با اونم 5١2 سرعتش ديشب تو ساعت رايگانش عالي بود البته من کرجم شما کجايى؟نقل قول:
شما يه اسکن از کارت دانشجويت ميتونى سرعت بالا بگيرىنقل قول:
مثلا من طرج نمی زنم و مصرف آزاد استفاده می کنمنقل قول:
سرعتش همونی هست که اول ثبت نام تعیین می کنم 128 512 1024
درسته؟
باید بگم که سرعت یه مقوله هست و طرح یه چیز دیگه شما مثلا 128 میگیری با طرح 30 روزه یا 90 روزهنقل قول:
ببین من الان هیچ طرحی نمی زنمنقل قول:
با مصرف آزاد سرعتم چه قدره؟
من تهران ، rss شما چنده با مودم ؟نقل قول:
همون سرعت 128 است یعنی 30-32 کیلوبایتنقل قول:
موقع ثبت نام یا طرح انتخاب میکنید یا ازتون میپرسه قصد استفاده از چه سرعتی رو دارید(بدون طرح)نقل قول:
اگر موقع ثبت نام پهنای باندی که نیاز دارید رو انتخاب کرده باشید مثلا 512(حتی اگر طرح اننخاب نکرده باشید) روی همون سرعت میمونه و به صورت ازاد میتونید استفاده کنید در غیر اینصورت به طور پیش فرض روی 128 هست که دانلودش تا 32 میره..کلا سرعت فعلی خارج از طرح شما و به صورت ازاد در حالتی که بعد از ثبت نام طرح گرفته باشید بستگی به سرعت اخرین پکیج خریداری شده و اگر نگرفته یاشید بستگی به سرعت انتخابی شما (بدون استفاده از بسته ها )موقع ثبت نام است.
یه سوال مبتدی
چطور میشه فقط (بسته های مصرفی اینترنت) رایتل رو خریداری کرد . باید مثل ایرانسل طرح زد؟
تشکر از دوستان
از داخل پنل کاربری باید اقدام به خرید بسته اینترنت کرد:نقل قول:
ecare.irghtel.ir
سلام من دیروز سیمکارت اعتباری رایتل از دفتر خدمات ارتباطی خریدم. فروشنده میگه 3 رو زدیگه فعال میشه! واسه شما هم همینجوره؟ فعالش شد سرعت نتم رو چند خواهد بود؟
سلامنقل قول:
بله 3 روز دیگه فعال میشه و سرهت هم پایه هست یعنی 128.
من یه سیمکارت دائمی با سرعت پیش فرض گرفتم و روش طرح بی نهایت رو فعال کردم، راهی داره که رو همین طرح و بدون پرداخت هزینه بیشتر سرعت ۱ مگ استفاده کنم؟(مشکل مدارک هم ندارم)
اقا میخواستم بدونم که دیتای رایتل ارزش داره یا نه؟
قیمت مودم 3G رایتل چنده؟
ایا مودم رایتل روی مودم های 3G دیگر کار میکنه مثلا ؟ مودم شاتل؟!
کسی نبووود>!
اگه مودم 3g رو ساپورت کنه واقعا رایتل روش جواب میده.نقل قول:
هزینش یکم بالاست قیمت سرویس ها.128 دوستان گفتن که تا 30 میره که خوبه
یک سوال
من اینترنت 1مگابایت از رایتل گرفتم ،ولی اصلا پینگ مناسبی برای بازی آنلاین نداره علتش چیه؟
سیمکارتم فعال شد. کد استعلام مانده حساب چیه؟ راستی وقتی به اینترنت وصل میشم بالای گوشی به جای 3G مینویسه H این یعنی چی؟
قرار هم نیست که پینگ خوبی داشته باشه. برای بازی آنلاین فقط adslنقل قول:
*140#نقل قول:
همون h درسته، بعضی گوشیا اینو مینویسن.
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
دیتا بهتر از اعتباریه در صورتی که مصرف اینترنتتون بالا باشه و نخواین از تماس معمولی یا تصویری استفاده کنین. دو مزیت سیم کارت دیتا اینه که معادل حجم بسته ترافیک شبانه دارین و در ضمن امکان خرید حجم اضافی هم دارین. مثلاً اگر سرعت 512 اعتباری رو خریداری کنین، فقط 1.5 گیگ ترافیک بهتون میدن به قیمت 21 تومن که با تموم شدن ترافیک باید دوباره 21 تومن دیگه بدین و بسته رو از نو بخرین. اما اگر سیم کارتتون دیتا باشه، غیر اون 1.5 گیگ، 1.5 گیگ هم شبانه میگیرین. بعد تموم شدن حجم هم اگر هنوز مدت دوره تموم نشده باشه میتونید حجم اضافه بخرید که برای 512 گیگی 9 تومن هست.نقل قول:
قیمت دانگل خود رایتل 130 تومن هست که میتونید از پنل کاربری سفارش بدید تا به آدرستون ارسال بشه.
چون بصورت وایرلس می باشد ایرانسل ب کارت میاد:n02:نقل قول:
پینگ چه قدره؟نقل قول:
تایم اوت داری؟
یه سوال
جدا از بحث شارژ کردن سیم های اعتباری
سیم های دائمی آیا مزییت بیشتری داره؟؟؟؟؟
مزیت طرح بی نهایت و مزیت خط های دایمی دیگه که شارژ تموم نمیشه با توجه به اینکه شارژ رایتل مثل اپراتورهای دیگه همه جا پیدا نمیشه.نقل قول:
آیا رایتل طرح ترافیک نامحدود داره
میخوام 512 بخرم
داره 150 تومن پیش ( وثیقه ) میذاری ماهی هم 50 تومن میگیرهنقل قول:
اینترنت رایتل تو استان گیلان شهرستان سیاهکل الان قابل استفاده هستش؟
سلام،خیر طبق اون چیزی که تو سایتشه فقط رشت و بندرانزلی تحت پوشش هستند.نقل قول:
سلام.
رایتل توی متروی تهران کار میکنه؟
گاهی وقتا, اونم تو ایستگاه. اصلا نمیشه گفت انتن میدهنقل قول:
دوستان بزودی سرویس پخش سیار برنامه های تلویزیونی یا Mobile TV برای کلیه مشترکین دائمی و اعتباری رایتل بصورت رایگان فعال میشه ...