سلام , دوستان من X360 رو باید چطور به مانیتورم وصل کنم ؟ | از کدوم کابل باید استفاده کنم / کلا یکی یه توضیح بده / تنکس
مشخصات مانیتور :کد:http://www.orado.com/item-4387.htm
سلام , دوستان من X360 رو باید چطور به مانیتورم وصل کنم ؟ | از کدوم کابل باید استفاده کنم / کلا یکی یه توضیح بده / تنکس
مشخصات مانیتور :کد:http://www.orado.com/item-4387.htm
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين كابل استفاده كن خواستي هم بخري تهران توپ خونه پاساژ لباف:31: پست اول صفحه ي اول هم بخون كامل توضيح دادن:31:
من روي كمترين حالت گذاشتم كه 574p بود نه 480p كه بازم كار نكردنقل قول:
ps3 هاي بقيه 480p داره يا نه من تازه خريدم 320GB SLIM PAL
اين 480p منو به شك انداخته:31:
سلام
دوستان من مانیتور: samsung px23720 plus دارم
میخواستم ببینم اگه واسه Xboxام یه کابل HDMI بخرم مشکل صدا ندارم از طریق مانیتور؟
میشهیه کابلی هم باشه که صدا رو از اسپیکر پخش کنه؟
مرسی.
شما اگه مانیتورت اسپیکر نداره می تونی از این وسیله استفاده کنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مانيتورت حرف نداره من رفيقم داره ميبرم PS3 رو اونجا :31:نقل قول:
اگه از كابل HDMI TO HDMI استفاده مي كني ميتوني فيش اسپيكرتو بزني پشت مانيتور چون يك خروجي صدا داره :31:
اگرم كه كارت گرافيكتم با HDMI به مانيتور وصل ميكني ميتوني فيش اسپيكرتو همون پشت مانيتور بزاري كه صداي كامپيوترتم ازش بگيري :31:
اين 480p منو به شك انداخته
كسي نيست جواب ما رو بده؟:31:
سلام
دوستایی که زمان تاخیر مانیتورشون 5 ثانیه هست مشکلی با بازی هایی مثل PES ندارن؟
و اینکه من یه خورده تصویرم تاره
و موقعی که بازیکن ها تند میدون تصویر یه جوری میشه
مثله این میمونه توی ماشینی هستی که 300 تا داره میره و به مناظر اطرافت نگاه میکنی (چه تعبیری کردم )
ولی تو بقیه بازی ها خوبه
مثله Forza و RED Dead
تعبيراتم مثل خودته :31:نقل قول:
نقل قول:
سلام
تاخیر 5 میلی خودش رو توی بازی هایی مثل فوتبال و بسکتبال و ... که حرکت تصویر زیاد و سریع اتفاف میفته بدجوری نشون میده! این مشکل تاری هم که گفتین مربوط به همین موضوع هست که یه حالتی مثل افکت موشن بلور ایجاد میکنه!
متاسفانه کاریش هم نمیشه کرد!
اين 480p منو به شك انداخته
كسي نيست جواب ما رو بده؟:31:
سلام به همگی
اگر با کابل HDMI To DVI پلی3 رو به مانیتور وصل کنیم کیفیت بازی ها مثل موقعی هست که با کابل HDMI به تلوزیون وصل میشه؟؟ یا کیفیتش کمتره؟
یه سوال دیگه کابل DVI به همه مانیتور ها میخوره یا نه؟
از کجا بفهمیم که مانیتور ما DVI میخوره یا نه؟؟
بستگي داره كه مانيتورت چي باشه اگه full hd باشه كه حله ولي خوب TV چون صفحه اش بزرگتر حالش بيشتر:31:نقل قول:
كابل DVI به همه مانيتور ها نميخوره اونايي كه پشتشون نوشته DVI ساپورت ميكنه :31:
اقا من هر چي كابل و تبديل بود خريدم ولي PS3 به اين مانيتور خودم كه هيچ بردم گيم نت هم وصل نشد همه ارور رزولوشن مي داد چه روي DVI چه روي VGA فقط يه مانيتور بود كه HDMI داشت و DVI كه روش كار كرد يكي نيست بگه مشكل از كجاست :46:
سلام دوستان
من میخوام یه مانیتور بگیرم میخوام که این قابلیت ها رو داشته باشه:
ورودی HDMI و full hd و 3d و led و 21 اینچ
اگه میشه یه مدلی رو معرفی کنید که همه ی اینا رو داشته باشه ...
ترجیحاً LG یا SAMSUNG و .... اگه از این مدل ها هم نبود اشکال نداره فقط اون قابلیت ها رو داشته باشه ...
ممنون میشم راهنمایی کنید :40::11:
سلام داش محمدنقل قول:
والا مانیتور های سه بعدی چون به تازگی وارد شدن قیمتاشون بالا هست! مثل 22 یا 23 اینچش با این مشخصاتی که گفتی میخوای حدودا 700 تومنه!
اصلا نمیارزه! به نظر من یه مانیتور معمولی با پنل ips اگه بگیری خیلی خیلی بهتر و به صرفه تره!
اگه خواستی بگو تا من چند مدل بهت پیشنهاد بدم.
نقل قول:
سلام به دوست گلم شهاب جان
این طور که معلومه به درد نمیخوره همون تلویزیون 3d بهتره ارزش داره ...
نه ممنونم زحمت نکشید :11: ... tv میگیرم بهتره
بالاخره ما هم وصل كرديم PS3 رو به مانيتور كابل PS3 VGA كه خريده بودم به يه مانيتور TV دار زده بودم كه روش تصوير داد رفتم قسمت
تنضيمات و روي COMPONENT / D-Terminal و از اونجا روي 720p گذاشتم فقط 720P رو تيك زدم و فيش و در اوردم زدم به مانيتور كه
تصوير داد كه ديگه روي هر چي مانيتور زدم تصوير داد البته فكر كنم با فيش خودش به تلويزيون وصل كنيم و روي اين تنضيمات بزاريم و
موقع زدن تيك 720p فيش خودمونو بزنيم و وصل كنيم به مانيتور تصوير بده :31:
كه ديگه با اين كار ها همه PS3 ها رو ميتونيم وصل كنيم به مانيتور :31:
بچه هاي اين فروم كه خيلي به من كمك كردن مخصوصا شهاب جان كه هر راهي بود به ما گفت كه بالاخره با كمك اين ور و اونور وصلش
كرديم:46:
به نظر من 1 ساعت بازی با کابل HDMI ارزش 10 ساعت بازی با کابل vga رو داره !!!
من خودم مانیتور vga دارم اما وصلش نمیکنم، به همون HDMI وصل میکنم !!
(تازه اگه با مانیتور بازی کنم میتونم شبانه روز بشینم !!! اما با HDMI نمیتونم !!! اما باز هم ارزش داره!!)
سلام به همه دوستان
قسمت مانیتور سوال کردم کسی جوابم نداد چند روزه خیلی وقته
نظر دوستن خوندم اخر معلوم نیس الجی خوبه یا سامسونگ یکی میگه اره یکی نه
یه مانیتور خوب میخام تا 22 اینچ که برای کنسول مثل پی اس تری خوب باشه
1-رزولوشن مانیتور از پی اس با لاتر باشه تصویر مشکل نداره کم باشه که بده یا حتما باید فیکس باشه؟؟
قیمتم تا 300 میدم کمترم بود بهتر فقطدوستان بگن چی بهتره ال سی دی یا ال ای دی ؟ کدوم امتحانش پس داده ال ای دی تعمیر میشه یا اینک تازه اومده فعلا معلوم نیس خوبه یا نه
لطف کنید کمک کنید چی بخرم من که گیج شدم
یک مارک و مدل خوب بگیدو اپ دی ساپورت کنه و اینکه خوذتون چی استفاذه میکنید خوبه بگید
دوستم گفت تی وی ال ای دی یا ال سی دی بگیر خوبه؟ یا 22 اینچ داره
ممنون میشک راهنمایی کنید که بخرم
پيش فرض
سوال دیگه ای بود که قیمت ال سی دی با ال ای دی زیاد فرق نداره مثلا 2261 ال جی ال سی دی هس 260 تومن ولی سامسونگ ال ای دی 300 میده 22 اینچ گیج شدم شدید و اینکه میگن سام بهتره کمک کنید مرسی
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
و سوال اصلیم اینه که دوستم پیشنهاد داد ال ای دی تی وی بگیرم ولی من میخام به سیستمم هم وصل کنم میخام بدونم تی وی ال ای دی کیفیتش از ال ای دی مانیتور بهتره یا نه ؟؟؟
بی ایکس 2285 انتخاب کردم فعلا دو تا ا دی داره و فروشنده گفت خوبه حالا برای پی اس خوبه
ممنون میشم همه کمکم کنید لطف نید حرفام کانل بخونید راهنماییک کنید و در اخر 22 اینچ خوبه اخه 23 اینچ 23720 پیدا نمیشه فک کنم کسی نمیدونه چند بودش؟
من رفيقم PX23720 PLUS رو پارسال 330 فكر كنم خريد كه فكر كنم الان پايين تر اومده من خودم اينو بهت پيشنهادنقل قول:
دادم بازم تحقيقات و بكن ولي من PS3 خودمم بهش وصل كردم حال كردم خيلي مانيتور توپ و قشنگيه :31:
اون دوستی که گفت تو فروم پی اس اسوز عالیه اخه ساپورت نمیشه اصلا تعمیرش که نمایندگی درستی نداره و اینکه سونی سام خیلی بهترن تو نمایشگر و .... اسوز حرفی ندارهکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4580
شایدم خوبه ولی من لینک گذاشتم قیمتش با سام فرقی نداره ولی کنتراست اسوز 10 میلیونه ولی سلم الجی به این کنتراست نرسیدن هنوز با این قیمت مشکوکه که اسوز خوب باشه
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
شاهین جان گفتم 23720 مثل اینکه وارداتی بود الان گفت نمیاد معلوم نیس شایدم نیاد نمیدونم تا چقد درسته گرفتاری اینه مانیتور نمایندگی ها نمیاره باید تو کامپیوتر فروشی ها پیدا کنیم
من بی ایکس 2285 پلاس انتخاب کردم فروشنده گفت برا کنسول خوبه با 23720 فرقی نداره 1 اینچ کمتره فقط نظرتون چیه همه پست منو خوندی؟ مرسی کمک کنیدددد ذوستان
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
کلا سام بهتره یا الجی گیج شدم
اگه واقعا همه جا گشتي گيرت نيومده كه هيچ ولي اگه نگشتي به نظر من اينجاها رو برونقل قول:
جمهوري بازار رضا (يه نمايشگاه مانيتور هم داره كه نميدونم هنوز هم هست يا نه):8:
ميدان وليعصر پايتخت علاالدين(اره همون مال موبايل:31: طبقات بالاش) :27:
من اگه بخوام بگيرم همه جا رو زير رو ميكنم :31:
يه زنگم به نمايندگي سام سرويس بزن :31:
ایسوس مشکوکه دوست من !!!؟نقل قول:
توی دنیایی IT ایسوس یکی از معروفترین برند هاست!! شما کشور مارو نبین که همه میرن جنس کره ای میخرن که فقط اسم در کردن!!
مدل های الجی و سامسونگ هیچ کدوم به گرد پای asus ml229 یا asus ml228 هم نمیرسن!! مخصوصا مدل ml229 که دارای نمایشگر ips هست! چند تا Review توی اینترنت از این مانیتور ها و مقایسه اونها با مدل های سامسونگ و الجی ببینید تا منظور حرفم بشین!
در ضمن اینم بدونیند که گارانتی سامسونگ اصلا جالب نیست! بر عکسش گارانتی الجی بدون شک بهترین گارانتی محصولات توی ایرانه!
سلام
اخر کسی جواب منو نداد اون دوستمونم من میدونم چی میگی تو ایران جنسی نمیاد زیاد ولی ساپورت نداره مطمعنن اسوس و اسوس درسته تو مادربورد و ... معروفع ولی نه ال سی دی و ... سونی و سام خیلی بهترن هر کی نظری داره
اخر دوستان نگفتن بی ایکس 2285 پلاس خوبه میخام بگیرم؟؟ اگه 23720 گیر اومد که عمرا بیاد مجبورم بیخیالش بشم
دوستان لطف کنن بگن سام یا الجی اول کدوم بهتره؟؟ گارانتی سام هم 6 ماه اول تویض هس ولی جنس خوب میخام این مهمه منتظر هستم دوستان
اون جاهايي كه بهت گفتم و گشتي و گير نياوردي ؟ :31:نقل قول:
goftam k tehran nistaam
سلام دوستان عزیز
راستش گفتم تهران نیستم بیامم حسش نیس دنبال خرید برم
الان یجا رفتم طذف هر دو مارک سام و الجی کار میکرد گفت ال ای دی هر دو خوبن ولی قدیمالجی ال سی دیش بهتر بود الان فرق نداره ال ای دی
ی مدل گفت الجی ال ای دی 225 ای پی اس 345 تومن امروز و سام هم گفتم یجا گفت 299 2285 یجا هم گفت 320 تومن گرون گفت با توجه به قیمتا کدوم بخرم خوبه بهتره خیلی جاها شنیدم سام بهتره و امروز گفتن هر دو خوبه الجی هم 45 تومن بیشتره نمیدونم گرونی هم دلیل بهتری نداره ولی میگن گارانتی الجی خوبه که میاد منزل ولی چرا باید خراب بشه اصلا نظرتون بگید لطفا کل تابستون موندم انتخاب کنم
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
samsung 2285 led 3299
lg led 225ips 345
lg 226v led 350
بنظرتون کدوم بخرم این اخری میگن جدیده
سام یا الجی برای پی اس میخام ببخشید داستان شد
وستان عزیز یچیزی پیدا کردم اخه پیش مغازه دار بری همه چیزو نمیگه الان فهمیدم الجی 5 میلی سکند هس ال ای دی هاش و سام 2 هس و ایا 2 با 5 فرق داره تو پی اس 3 بازی هاش؟ / در اخر با اینکه الجی گرونتره 45 تومن سام بخرم بهتره 299 تومن بود و دوتا اچ دی داره ورودی مرسی کمک کنید تا بخرم زودتر از گیج بودن در انتخاب در بیام
lg led ips 5 ms respons
samsung 2 ms respons 2285
zxcvbnm_00 is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
دوستان عزیزم نظر اخر بدن لطف کنن دیگه میخرم فقط حرفم بگم که بین الجی و سام موندم کدوم خوبه الانم فهمیدم که پاسخگویی سام 2 هس ولی ال ای دی الجی 5 و اینکه الجی 45 تومن گرون تره فکرم مشغوله که بهتر از سام 299 تومنی نباشه 2285 میگم ولی سام 2 هس پاسخگوییش منتظر حرفتون هستم تا بخرم بره پی کارش
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
دوستان عزیزم نظر اخر بدن لطف کنن دیگه میخرم فقط حرفم بگم که بین الجی و سام موندم کدوم خوبه الانم فهمیدم که پاسخگویی سام 2 هس ولی ال ای دی الجی 5 و اینکه الجی 45 تومن گرون تره فکرم مشغوله که بهتر از سام 299 تومنی نباشه 2285 میگم ولی سام 2 هس پاسخگوییش منتظر حرفتون هستم تا بخرم بره پی کارش
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
دوستان ببخشید زیاد حرف زدم و اینکه داستان شد ببخشید دیگه بخدا انتخاب سخته خاستم مث همیشه کمکم کنید مرسی اگه کل حرفام بخونید و نظر بدین
فرقي بين 2و5 است كه در بازي هاي PS3 معلوم مي شود مثل PES كه اگه چند صفحه قبل هم بخوني يكي ايننقل قول:
مشكل و داشته :31:
پس کلا الجی دیگه نمیشه خرید چون 5 میلی هس همین 2285 سام بخرم خوبّه؟؟؟؟ ال ای دی هس
فقط الجی گرونتر بود شک کردم که نکنه بهتر از سام باشه میشه بید 2285 بخرم یا نه بده؟
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
پس کلا الجی دیگه نمیشه خرید چون 5 میلی هس همین 2285 سام بخرم خوبّه؟؟؟؟ ال ای دی هس
فقط الجی گرونتر بود شک کردم که نکنه بهتر از سام باشه میشه بید 2285 بخرم یا نه بده؟
گفتم اينو دوباره بزارم كه كسي مشكل داره حل بشه :31:
بالاخره ما هم وصل كرديم PS3 رو به مانيتور كابل PS3 VGA كه خريده بودم به يه مانيتور TV دار زده بودم كه روش تصوير داد رفتم قسمت
تنضيمات و روي COMPONENT / D-Terminal و از اونجا روي 720p گذاشتم فقط 720P رو تيك زدم و فيش و در اوردم زدم به مانيتور كه
تصوير داد كه ديگه روي هر چي مانيتور زدم تصوير داد البته فكر كنم با فيش خودش به تلويزيون وصل كنيم و روي اين تنضيمات بزاريم و
موقع زدن تيك 720p فيش خودمونو بزنيم و وصل كنيم به مانيتور تصوير بده :31:
كه ديگه با اين كار ها همه PS3 ها رو ميتونيم وصل كنيم به مانيتور :31:
بچه هاي اين فروم كه خيلي به من كمك كردن مخصوصا شهاب جان كه هر راهي بود به ما گفت كه بالاخره با كمك اين ور و اونور وصلش
كرديم:46:
سلام
یه مانیتور خواستن led 22 inch full hd . hdmi
مارک asus یا lg .
اگه میشه قیمت هم لطف کنید .
صفحه ي قبل و يه نگاه بنداز :27:نقل قول:
نقل قول:
شما با hdmi وصل میکنی یا vga ???
يه چند تا پست بالا ببيني توضيح دادم كه چه دهني از ما سرويس شد سر وصل شدنش هر كابل و تبديليو بگي خريدمنقل قول:
اخر سرم با خود كابلي كه PS3 داده بيرون اسمش PS3 VGA است يه سرش كابل PS3 يه سرش هم VGA :27::31:
Asus ML228H ، ورودی VGA و DVI... زیاد به دنبال HDMI نباشین چون گزینه های خوبی گیر نمیارین...نقل قول:
LED , Full HD , کیفیت تصویر خیلی عالی...
(نکته : فکر میکنم توی این تاپیک نباید راجع به انتخاب مونیتور و اینا بحث بشه و جاش توی فروم سخت افزاره ، اگه ممنوعه چنین بحث هایی لطفا پاک شه :40:)
نقل قول:
ممنون :40:
آخه من واسه کنسول خواستم . . :13:
بعدش هم تاپیک مخصوصش زیاد به روز نیست :41:
تا اونجايي كه ما ديديم همين جا براي مانيتور مي پرسن تو بقيه فروم ها هم كه مي پرسن اينجا رو ادرس ميدن :21:نقل قول:
حالا اگه نخوان اينجا بپرسن كه ديگه در تاپيك و بايد بست :21:
نقل قول:
به نظر من اینجا جاش نیست بپرسن .
اما چون من دیدم همه اینجا میپرسن منم اومدم پرسیدم .
چون اصلاً معرفی کردن مانیتور به موضوع تایپک ربطی نداره ..
البته این رو بگم که اسم این تایپک فقط به پست اولش میخوره .
یعنی در پست اول همه چی گفته شده دیگه نیازی نیست کسی بیاد بپرسه و پست بده ..