دوستان من این بازی را نصب کردم ولش کلیکش که میکنم هیچ اتفاقی نمیافته نه پیغامی نه چیزی.واسه کسی این اتفاق نیافتاده؟
Printable View
دوستان من این بازی را نصب کردم ولش کلیکش که میکنم هیچ اتفاقی نمیافته نه پیغامی نه چیزی.واسه کسی این اتفاق نیافتاده؟
سلام
من یه مشکل فنی و غیر فنی دارم باهاش!
4 تا دی وی دی نصب هست...وقتی اکسترکت می کنم اصلا فایلی برا نصب یا اجرا توی اون قسمت وجود نداره
بعد از اکسترکت باید چکارش کنم؟ از کجا بفهمم کدوم نسخه بازی هست؟ البته روی دوتا فایلdll کلمه Steam رو دیدم ...یه فایل skidrow رو هم داخل دی وی دی بودش
محتویات پوشه crack رو بریز تو پوشه نصب بازی فایل اجرای بازی هم داخل پوشه crack هست :8:نقل قول:
ممنون اره مشکلم از کرک بود ...یعنی کرک خودش یه چیزی کم داشت و یه کرک دیگه دانلود کردم حل شد
منم مشکل شما رو داشتم این کرک رو کپی کردم مشکل حل شد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام یه کرکی قبلا گذاشته بودید به اسم Crack-Proper.zip الآن نمیتونم دانلودش کنم لینکش خرابه اگه ممکنه یه جای دیگه آپش کنید.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه جایی دیگه اپلود کنید مثه اینکه لینک خرابه و وارد سایت اصلی پرشین گیگ میشه.نقل قول:
close program میده برا من چی کار کنم ؟
سلام ديدم اينجا بحث Cod هست
هركي نسخه ي استيم (اورجينال داره)
ممنون ميشم منو ادد كنه اينم گيمرتگم: NavidCoD8
سلام
لینک های ریلودید دد شده
لطفا درستشون کنید
مرسی
من ورژن بلک باکس رو دارم ولی تو قسمت اسپشل آپس، سوروایور مراحل رو لود نمیکنه میگه فایل های zone رو میخواد. کسی میتونه این فایل هارو بده به من؟
ار لینک های این سایت استفاده کنیدنقل قول:
بچه ها من همش نود 32 بازی رو ویروس میشناسه و مجبورم دوباره از اول نصبش کنم باید چی کار کنم که نود اینو حذفش نکنه :41:
البته اگه نود رو غیر فعال کنم باز سیستم رو که روشن کنم حذفش میکنه غیر از غیر فعال کردن آنتی ویروس راهی هست ؟
برو تو قسمت qurantiti بعد اونجا فایل هایی رو که قرنتینه کرده رو به حالتی درار که از قرنتینه در بیاد و دفعات بعدی هم نود بهشون گیر نده
دوستان کرک 14 مگی رو دانلود کردم اما ارور میده مشکل چیه اینم عکسش
محتوای مخفی: عکس
در ضمن نسخه 3 مگی هم ارور میده
با سلام
دوستان من campagin این بازی رو تا آخر رفتم. تا اون مرحله ای که یه نفر رو دار میزنه. بعدش هم credit شروع به پخش شدن میشه. اما تو منوی اصلی نوشته 50.7 % . این یعنی چی؟ بقیه داره یا نه؟
اولا كه شكا بازي رو با يك درجه سختي تموم كرديد، بعدشم كه بايد مراحل Spec Ops رو در دو حالت هم بريد.نقل قول:
بزارش تو قسمت Exclusion نود دیگه کاری باهاش ندارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
من هم مشکل دوستمان را داشتم و زمانی که بالای iw5sp کلیک مینمودم هیج اتفاقی نمیافتاد اما با کرکی که مدیر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی نموده بود مشکل برطرف شد. لینک اون کرک را اینجا میگدارم:
پسورد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 16.57
نوت: تمام محتویات این فایل زیپ رو در محل نصب بازی کپی کنید..
دوستان هنگام اجرای بازی با این ارور مواجه می شم چیکار کنم؟؟
steam must be running to play game
باید Steam داشته باشینقل قول:
کدوم قسمت و می خوای بازی کنی ؟
سلام
تازه بازی رو شروع کردم
همین که بازی رو شروع میکنی "اول بازی طرف میره تو کامپیوتر یوزرنیم پسورد میده" یوهو زرتی میپره بیرون و به دایرکت X گیر میده
ایرادش چیه؟؟؟
MER30
سلام
دوستان من بازی mw3 رو از فروشگاه خریدم به صورت retail dvd هستش بازی رو نصب کردم ولی در هنگام اجرا این ارور رو میده لطفا راهنمایی بفرمائید
لینک عکس ارور => [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن انتی ویروس و فایروال هم خاموش کرده بودم
ایرادش رو که خودت گفتی دایرکت ایکس آپدیتش کن! من با لپ تاپم گیم بازی نمی کنم دم به دقیقه تمام ورژن ها و آپدتیت هاش از نت به روز رسانی میشه شما که گیم رو با PC بازی می کنید دلتون نمیاد تقویت کنید سیستمتو رو!نقل قول:
سلامنقل قول:
ایرادش رو که خودت گفتی دایرکت ایکس آپدیتش کن! من با لپ تاپم گیم بازی نمی کنم دم به دقیقه تمام ورژن ها و آپدتیت هاش از نت به روز رسانی میشه شما که گیم رو با PC بازی می کنید دلتون نمیاد تقویت کنید سیستمتو رو!
حالا چرا میزنی:31:
بگو ببینم از کجا فهمیدی با PC بازی میکنم:31:
دایرکت X تو DVDش بود منتهی وقتی مینصبم ارور میده(نه اون! هر DX دیگه)
منم گفتم ویندوزم که هفته دایرکتشم که 11ـه پس احتیاج نیست (درسته اشتباه کردم)
حالا اینارو ولکن بازیرو زورکی بالا آوردم
سیستمم ضعیف نیست ولی حتی رو SAFE MODE هم بازی میکنم کنده و بعضی از آبجکت ها زرده
کرکتو عوض کننقل قول:
+
کرک ها در صفحه ی اول این تاپیک هستند
سلام
من تا یه جایی از بازی که میره توی بازی ارور میده
با سلام دوستان موقع بازی این ارور رو میده reliable command buffer overflow رو میده فکر میکنید از کرکش باشه
نقل قول:اگه تو بازی هستین ویه قسمت از بازی ارور میده برین تو بازی و یک پنجره دست راسته از توی اون رد شیننقل قول:
سلام. من وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور میده که : call of duty has stopped working. windows can chek online for a solution to the problem.
نمیدونم مشکل از اینه که ویندوزم 64 بیته یا چیزه دیگس
لطفا کمکم کنید
ممنون دوست عزیز مشکلم رفع شدنقل قول:
به 64Bit ربطی ندارهنقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از کرکه
کرک تو صفحه ی اول تاپیک است
خواهش می کنم :11:نقل قول:
کلی کرک هست اونجا
کدومش رو باید دانلود کنم؟؟؟
دوست عزیز بفرمانقل قول:
دوستان من موقع نصب مشکل دارم . روی دی وی دی سوم وسطاش ارور میده .:41: کاری نمیشه کرد؟
معمولا ایرادهایی که هنگام نصب از گرفته میشه یا از بد رایت شدن DVD هست یا اینکه کلا فایلهای مادر مشکل داشتند!!!نقل قول:
تقریبا هم راه حلی نداره...ولی بازم شما برای اطمینان یه ایمیج از DVD بازی بگیر ببین از روی ایمیج نصب میشه ....اگه نشد دیگه باید عوضش کنی!
من سی دی هارو عوض کردم . حالا نصب شده ولی روی آیکون cod-mw3 روی desktop هست کلیک میکنم یه پیغامی میده که مثلا برنامه نصب نیست. باید کرکی چیزی نصب بشه؟ 5 تا کرک توی دیویدی چهارمش هست.:13:نقل قول:
دقیقا چی میگه؟؟نقل قول:
سلام وسط بازی حدود مرحله 7و8 یه ارور میده و از بازی خارج میشه.در ضمن این ارور مال خود بازیه.خوشحال میشم راهنماییم کنید و خسته نباشید.
دوست عزیز این باگ بازی هستنقل قول:
اونجایی که هستین یه پنجره دست راستتونه از اونجا باید رد بشین