سلام دوستان
من برای اجرای بازی بااین مشکل مواجه میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
من برای اجرای بازی بااین مشکل مواجه میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود بر شمانقل قول:
شما احتمالا ویروس کش نصب کردی همین باعث این اخطار میشه برای برطرف کردن این مشکل ویروس کش و حذف کنید بعد بازی و دوباره نصب کنید
سلام ..اساتید گرام یکی میشه راهنمایی کنه این گزینه غیرفعال کردن تعویض بازیکن خودکار توی بازی کجاست..یعنی نزاری کامپیوتر توی بازی به جای تو تعویض کنه ..سوال ساده ای اگه میشه زودتر یک پاسخ بدید ممنون میشم...
:11:
برای رفع مشکل گزارشگر چه باید کرد؟
خیلی از دقایق بازی حرف نمیزنه، زمانی هم که گزارش میکنه گزارشش نامربوطِ و به بازی ربطی نداره.
زبانش هم انگلیسیِ...
این فایل هم دانلود کردم حل نشد:
PES 2012 Konami Official patch For German problem
دوستان pes باز این سوال رو میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
تو قسمت Formation قبل بازی دو حالت Coach Mode و Manuale داره. رو Manual بذارید...نقل قول:
توی قسمت formation گزینه آخر coach mode هستش که On و Off داره وقتی روی on می زارم دیگه کنترل توی بازی گرفته میشه ( با دسته بازی میکنم ) و کنترلی روی بازیکن ندارم آیا برای این قسمت باید تنظیمی انجام بدم موندم آصلا:Dنقل قول:
------------
مشکل حل شد باید Subistitution رو روی off می زاشتم..
سلام دوستان.
من یه مشکلی با pes دارم اونم اینه که مثلا میخوام برم تو game plan یه دفعه قفل میکنه و مجبورم لاگ آف کنم.هر دفعه هم به یه قسمت گیر میده و اونجا یه دفعه ای هنگ میکنه.
با سلام
من برای قسمت آنلاین، مجبور شدم بازی رو آپدیت کنم (بنا به توصیه خود بازی)
از اون به بعد دیگه بازی بالا نمیاد. پیغام Insert Disk میاد. فکر کنم مشکل از کرک بازی باشه.
اگه کسی از دوستان کرک سراغ داره ممنون میشم.
با تشکر
بابک
من پوشه gdb رو ریختم تو کیت سرور ولی هیچ فزقی نمیکنه یعنی لباس تیمایی که رو ریختم اصلا عوض نمیشه مپ رو هم زدم در ضمن یهو از بازی میاد بیرون و هنگ میکنه مشکل کجاست؟
و اینکه چطوری تو pes2012 میشه یه تیم جدید ساخت و لباس و ... رو ویرایش کرد؟
دوستان
من در بازی PES 2012 دقیقا سر تایم مشخص(15 دقیقه) از بازی میاد بیرون و دوباره که روی آیکونش بزنی از ادامش میاد!(مثل چک کردن نرم افزاری سر تایم مشخص)
اما نمیتونم علتش رو پیدا کنم!
یعنی انواع و اقسام نرم افزار هایی که چک میکنه و یا آپدیت میخواد و ... رو off کردم اما بازم ....
نکته جالبتر اینه که روی لپتاپهای اچ پی اینطوری میشه و روی غیر این مارک مشکلی نیست!!!
حالا ممنون میشم اگه دوستان منو تو این زمینه راهنمایی کنند
سلام و خسته نباشید
من بازی pes 2012 رو لب تابم نصب کردم. لب تابم هم لب تاب با قابلیت بالا هستش. ولی متاسفانه موقع اجرای بازی تصویر زیر میاد و وقتی هم ignore رو میزنم و داخلش می رم می پره بیرون. بازی مورد نداره چون رو کامپیوترم و یه کامپیوتره دیگه نصب کردم و مشکلی نداشته. با تشکر دوست دارم سریعتر راهنماییم کنید.
درود
زمانی که بازی رو لانچ می کنم وارد منو می شه و با تنظیمات High هم مشکلی پیش نمیاد و بازی به راحتی اجرا می شه.اما زمانی که وارد خود بازی می شم با هر تنظیماتی force close میده و خارج می شه.
بعید می دونم سیستم هم تواناییش رو نداشته باشه:
CPU:Intel Dual Core-5300 2.6
GPU:ATI Radeon 5450 1024mb
Ram:2GB
در ضمن مانیتورم یه فلترون T730PU-LG هست؛آیا مشکل می تونه از رزولوشن صفحه باشه؟
سلام
من بازی PES 2012 رو نصب کردم
ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم فایل rdl.dll رو آنتی ویروس پاک میکنه . من مجبور هر دفعه آنتی ویروسو غیرفعال کنم
آنتی ویروس من AVAST ـه که آپدیت شده ست!
طبق عکس زیر من تو قسمت Exclusions هم فولدر بازی رو ادد کردم ولی بازم پاک میکنه!
ببخشید حواسم نبود اینجا باید مطرح شه جای دیگه هم گذاشتم!
سلام
لینک دانلود
اگه نشد،avast رو پاک کن،nod32 رو نصب کن با آخرین آپدیتش-مشکلی پیش نمیاد.
دوستان تجربه ای تو این زمینه نبود؟!نقل قول:
تشکر فراوان بابت ذکر منبعنقل قول:
من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
من هم نمی دونم وقتی با بعضی از تیما مثل منچستر یونایتد میخوای بازی کنی خود به خود میندازه بیرون!نقل قول:
البته من بیشتر فک میکنم به خاطر پچی هست که میزنیم!چون قبل از پچ مشکلی نداشت!
سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:
دوست عزیز میتونی توضیح بدی برا چی pes edit رو باز میکنی؟نقل قول:
برای استفاده از patch 3.5 در بازینقل قول:
دوست عزیز به این کارا احتیاجی نیست شما که فایل پچ رو نصب کردید یه بار بازی رو اجرا کنید بعد که بازی اجرا شد و آون چه که باید به بازی اضافه میشد و شدو دیدید از بازی در بیاید و اون پچی رو که نصب کردید رو دستی پاک کنید!نقل قول:
سلام دوستان
من بازی فارسی رو با گزارش عادل فردوسی پور خریدم. یه مسابقه بازی کردم بعد دیگه هرچی میرم توی بازی درست بعد از انتخاب ترکیب و قبل شروع روی لودینگ میمونه و اتفاقی نمیوفته. 2-3 بار قبلش که کلا هنگ کرد حتی ریست هم نمیشد !!!
سیستمم توی امضا هست مسلما ضعف از اون نیست. چکار کنم؟
ویندوزت genuine ؟؟؟نقل قول:
من بازیم هیچ مشکلی نداشت تا اینکه برق رفت و الان موقع بازی پرش صحنه پیدا کرده توی تنظیمات هم دیدم تغییری نکرده حتی دوباره نصب کردم مشکلش حل نشد:41:
فکر کنم توی تنظیمات کامپیوتر چیزی عوض شده کسی میتونه لطفا کمک کنه:11:
لپتام 5010 inspiron هست هیچ مشکلی هم نداشت
اون تنظیمات cmos رو به تنظیمات اوله برگردونه حل میشه!من رو لپتاپ یکی از دوستان کردم حل شد!نقل قول:
سلام:11:میشه بیشتر راهنمایی کنین؟ تنظیمات cmos چی هست؟ بهتره بگم لرزش تصویر پیدا کرده تا پرش تصویر
دوست عزیز اون اول که کامپیوتر میخواد بالا بیاد اون پایین صفحه چند تا کلید نوشته (مثل f1 ,del,...) یکی از اونا(تو هر کامپیوتر فرق دارن) رو وقتی میزنی میره به یه صفحه ی آبی از اون جا تو منو آخر یه گزینه هست به نام (reset to defult) اونو اگه بزنی خود بخود ریستارت میشه و میره تو ویندوز! و حل میشه مشکلت !نقل قول:
اگه همچین چیزی پیدا نکردی 2 گزینه داری:
1-لپتابتوشارژ کامل کن بعد بازی کن!(یا یه بار باطریشو بده تست)
2- باطریشو در بیار بعد بنداز روش!
آقا دمت گرم :10: کلی حال دادی بدجوری دپرس شده بودم همون تنظیمات رو عوض کردم درست شده خیلی ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ین لینک رو در یوتیوب دنبال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چیه این؟نقل قول:
حل مشکل گرافیک dell5110.MOVنقل قول:
سلام به همه
من تازه واردم و آماتور
پچ 3.5 pes2012 رو دان کردم نصبیدم ولی دیگه بازی اجرا نمیکنه
حالا چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!
این ارور میده
The dynamic library "rld.dlb"failed to initialize (E5)
منظورت اینه rld.dll ؟نقل قول:
rld.dlb
آنتی ویروستو غیرفعال کن و کرک بازی رو دوباره بریز تو محل بازی...
از اینجام میتونی rld رو دانلود کنی...
rld.dll :
خیلی ممنون بابته پاسختنقل قول:
کرکش ندارم ولی بدونه کرک اجرا شد.
اما یخورده از روونی بازی گرفته شده!!!!
600خورده ای مگ دان کردم فقط استادیوم و شکله منو عوض شد واسه همه اینجوریه؟؟؟؟
چرا از خوده بازی آپدیت میکنم 100% دان میکنه بعد خطا میده؟؟؟
وقتی بازی اجرا میکنم اولش این پبغام میاد:
بعد اونجا که میخای پروفایل بسازی close the program میشه.مشکلش چیه؟
منم همین مشکل بالارو دارم! کمکم می کنید!؟
من بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه فقط مشکل اینجاس این بازی با کیبورد امکان پذیر نیستشش؟؟؟؟؟؟ تنظیمات دکمه هاش فقط دسته های xbox رو نشون میده! و این که از کجا میتونم تنظیمات گرافیکی رو تا بالاترین حد بالا ببرم
ممنون