agha man ye cpu mikham ba holohoshe 100 toman boudge va yek mother board ke bahash khoob mATtch bashe 60-70 bishtar nasheh ye tarkibe match va monaseb ro moareffi konid very mamnoon
Printable View
agha man ye cpu mikham ba holohoshe 100 toman boudge va yek mother board ke bahash khoob mATtch bashe 60-70 bishtar nasheh ye tarkibe match va monaseb ro moareffi konid very mamnoon
طبق قوانین سایت شما باید فارسی تایپ کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط yousofnejad
با این بودجه دوست دارین اینتل داشته باشین یا AMD ؟؟
amd
if you found a good intel its not bad
دوست من كاملا بنده هستم تا اين راهنمايي براي شما انجام بشه !!!!
چرت جيگر فارسي تايپ نمي كني ؟
اي ام دي !!! خيلي خوب كاري كردي اين هم سيستم البته گرافيكت مي خواي پي سي آي باشه يا اي جي پي ؟
قربانت شهريار
im sorry but i cant type farsi ive forgotten my moyher tongue language
!!!!!!!!
baba gir nadin joone ma man khodam kheli moghararati hastam vali type farsi balad nistam laptopam ham faghat keyboardesh englishe
agp baba hala bazam mikhan cherto pert beporsin ya javabamo midid?
akh bebakhshid ghati kardam havasam nabood
jedi nagir
agha ye chi digeh in atx uatx eatx ke migeh factore chie?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kheili ajale daram
my laptop is as the below:
ram:256
cpu:800
but as cpu -ram-graphic-main are whole match together its working faster than my pc:
ram:512
cpu:2400celeron
you know i mean i want a cpu and motherboard and a ram that match the best
اوكي ولي مواضب باش بن و ... نشي كه اگه مديرا ببينند باهات برخورد ميكنند ....
اي جي پي !!!! باشه ولي پي س اي كه بهتره ...
بيا اين هم سي پي يو و مادربورد ولي مادربورد خوب هم بالاي 70 تومنه و هم پي س آي ...
مادربورد : gigabyte k8nsc-939 : 70t
سي پي يو : 3200-3500 آتلون 64 كه اولي 102تومن و دومي 112 تومن هست ... ولي به نظر من گرافيكت را عوض كن تا بردت را خوب ور داري
قربانت شهريار
دوستان و عزيزان بايد اين را بگم كه اين تاپيك به زودي شكل جديدي ميگيره و تخصصي تر ميشه و با يك كاربر تخصصي رم هم به جمعمون ميا د... اسم اين تاپيك هم شايد به همين اسم ولي بدون خصوصاش بياد... پس اين تاپيك داره آپديت ميشه و بزودي خيلي بهتر از قبل خواهد بود...
باتشكر شهريار
خوب دوست عزيزمون بهنام خان سايت شركتي كه گارانتي ايسوس را دارند مي خواستند كه گفتم در تاپيك مربوطه ولي ايجا هم ميگم :
گارانتيش ديجيتال هست و :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر شهريار
اين ها هم نوشته هاي دوست من بنده در مورد قيمت رم هست و ايشون گابريل جان هستند :
DATE : 31-04-1385
قیمت انواع رم های GEIL :
256 MB DDR PC 3200 : 31/000
512 MB DDR PC 3200 : 60/000
512 MB (2x256MB) DDR PC : 62/000
1 GB DDR PC 3200 : 123/000
1 GB (2x512 MB) DDR PC 3200 : 123/000
256 MB DDR2 PC 4300 : 35/000
512 MB (2x256 MB) DDR2 PC 4300 : 63/000
1 GB DDR2 PC 4300 : 123/000
1 GB (2x512MB) DDR2 PC 4300 : 123/000
512 MB DDR2 PC 5300 : 72/000
1 GB (2X512MB) DDR2 PC 5300 : 143/000
2 GB DDR 2 PC 5300 : 275/000
تمامی قیمتها به تومان است
اين پست را به اين دليل دادم كه تا ميثم بياد آنلاين بشه و اين كارو انجام بده طول ميكشه !!! پس منو ببخشيد...
باتشكر شهريار
اين هم ادامش پس دو تا پست طلبت دوست عزيز :
Date : 31-04-1385
قیمت انواع رمهای Kingmax
1 Gb Ddr2 667 : 95/000
512 Mb Ddr2 667 : 49/000
1 Gb Ddr2 533 : 89/000
512 Mb Ddr2 533 : 45/000
256 Mb Ddr 2 533 : 26/000
2 Gb Ddr 400 Dual 2x1 1 Gb : 195/000
512 Mb Ddr 400 Dual 2x256 Mb : 55/000
1 Gb Ddr 400 2x512 Mb : 95/000
512 Mb Ddr 500 Hard Core : 65/000
512 Mb Ddr2 800 : 62/000
1 Gb Ddr 400 Super Ram : 99/000
512 Mb Sd 133 & 100 : 79/000
256 Mb Sd 133 & 100 : 46/000
128 Mb Sd 133 & 100 : 26/000
باتشكر فراوان از گابريل عزيز...
براي يكي از دوستان كه احتمالا براي بازي كامپيوتر مي خواهد در صورت امكان يك ليست بدهيد كه حدود 700 تومان بشود
جناب بدون مانيتور مي خوايند يا نه من فعلا فقط كيس مي بندم اون وقت اگه چيز ديگه هم مي خوايند بگين:
cpu 3.5 athlon 64 3500 : 120t
main asus a8n- deluxe : 158t
graphic 7600gt xfx :200t
ram 2*512 kingstone : 90t
hard seagate 80 sata : or maxtor : 44t
case green or porsche : 35t
combo asus :35t
قربانت شهريار
اين هم جواب دوست عزيزم پلنت مركوري :
سي پي يوت حدودا 30-25 تومن.
مادربوردت خيلي بخرند : 12 تومن.
رمت را 24 تومن.
گرافيكت هم 15 تومن.
مودم هم 5 تومن.
درايو نوريت : 20 تومن...
هارد هم 25 تومن....
پس شد 135 تومن ...
قربانت شهريار
سلام
از راهنماییتون ممنونم اما بازم یه سوال من میخوام با 500تومن یه مین با سی پی یو یه عالی بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید
من بین intel & amd هم گیر کردم
سیستمو واسه میکس ومونتاژ میخوام یعنی رندر و کارهایه سنگین گرافیکی مثل 3dmax
بیشتر هم بشه اشکال نداره فقط بالاترین کارایی رو میخوام
لطفا
اقا شهريار و ساير دوستان سلام
ميدونم اينجا جاي مطرح كردن اين مشكل نيست ولي چون جوابم را ندادند مزاحم شدم از همه عذرخواهي ميكنم
اشكال در نصب cd rom و dvd rw
cd rom كامپيوتر من خراب شد و يك نو دوباره خريدم ونصب كردم كه متاسفانه درايو دي وي دي حذف شد و خود cd نيز وقتي در ان يك سي دي قرار ميدهم اي پيغام مي آيد the requset could not be performed becuse of an I/O device erore ممنون از راهنمايي دوستان
با سلام كمك
مي خواستم بدونم از cpuشركت intel كدام نوع را بخرم با 200000پول دو هسته اي يا LGA
سلام دوست من .نقل قول:
نوشته شده توسط hamed625
بيان شما دز مورد دوهسته اي يا LGA اشتباه است .
LGA در واقع سوكت مورد استفاده براي پردازنده هاي اينتل است ( چه دوهسته اي و چه تك هسته اي )
اما در كل نظر من اينه :
اول اينكه فعلا صبر كن تا قيمت هاي كاهش پيدا كنه ( شايد حداكثر دو هفته )
دوم اينكه پيشنهاد من و اكثر دوستان دو هسته اي است . چرا كه با وجود افزايش قدرت Application ها و همينطور پشتيباني اكثر گيم ها از پردازنده هاي دو هسته اي ديگه تك هسته گرفتن به صرفه نيست .
استراتژي اينتل هم پيش رفتن بسوي پردازنده هاي چند هسته اي است .
موفق باشي .
CPU : Intel Pentium D 940نقل قول:
نوشته شده توسط 6600
motherboard : Asus P5W DH Delux
دوستان اي ام تو توي ايران زياد شده قيمتاش را اگه ميشه بدين؟
باتشكر شهريار
طوري نيست عزيزم مشكلت اينه فكر كنم :نقل قول:
نوشته شده توسط HAMDER
چون مي دونم خيلي اطلاعي ندارين اسم نمي گم خوبه يا نه ؟
ببين پشت سي دي رامتون يك فيش كوچيك هست كه ميگه اين دستگاه مستر هست يا اسليو يا به عبارتي اين دستگاه به صورت اصلي باشد يا فرعي كه معمولا رام اصلي و رايتر اسليو و مادر نيست... اين فيش را در بياريد و در بغليش بزنيد ... جامپرشه ديگه اوكي ؟
قربانت شهريار
دو هسته اي دوست من چون اينتل هاي يك هسته اي اصلا خوب نيست ...نقل قول:
نوشته شده توسط hamed625
البته دو هسته اي هاي پنتيوم ديش هم خيلي خوب نيست حالا چرا شما مي خواي اينتل بگيري ؟
ولي سي پي يو فكر كنم بتونيد 920 يا 820 بگيريد براي چه كاري مي خوايند ؟
كش بيشتر بدرد كسي مي خوره كه بخواد چند كار را با هم انجام بده ...
قربانت شهريار ;)
not enough money!!!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
والا اگه دستم باز بود خيلي كارا مي كردمنقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
حداقلش به جاي سي دي رايتر كومبو مي گرفتم
ولي سقف بودجه محدود بود
باز هم ممنون
قربانت zonealarm
بازار اومده؟نقل قول:
تا حالا كه AM2 رو فقط تو اينترنت ديديم.
شما یک Intel Pentium D 920 بگیر هم برای آیندت خوبه :biggrin: و هم ضرر نکردی :happy: و تو کار ها کم نمیاره :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط hamed625
AM2 که اومد ولی خارج که خیلی زودتر اومد البته الان یکم گرونن باید یکم صبر کنین تا Conroe بازار رو فتح کنه بعد با قیمت مفت AM2 بخرین :laughing: :laughing: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
motherboarde giga GMF ke pcixp onboard dare chetoreh? 80.000
mishe nemoodare ravande gheimatha ro dar vhand mah ya sale gozashteh moshakhas konid
موافقم.نقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
Am2 پردازنده خيلي خوبيه - درسته قيمت هاش بد جوري افت كرده ولي ديگه سوكت 939 جاي خودشو داد به Am2 .
درسته و من خودم هم پرسيدم مادربورد هاي گيگا در هفته ي آينده مياد ولي قيمتاش را من هرچي از آواژنگ پرسيدم جواب درست نداد احتمالا قيمتاش خيلي بالاست .نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
دوما شايان جان كي گفته وقتي كونورو ها بياد اي ام تو كسي نمي خوره ... يا بازار را فتح كنه ... چه چيزا تا بياد بازار ايران را فتج كنه 4 ماه ديگست .
من توي همين تهران اصفهان را بي خيال رفتم گفتم پنتيوم دي فلان را دارين ؟ گفت آره يه سلرون دي گذاشت جلوم...
قربانت شهريار ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من توي همين تهران اصفهان را بي خيال رفتم گفتم پنتيوم دي فلان را دارين ؟ گفت آره يه سلرون دي گذاشت جلوم..
آره خدايي همينه !!
منم دنبال D 920 مي گشتم به يكي از بچه سپردم بازار رضا بپرسه مي گفت اينا اينجا اصلا نمي شناسن D 920 چيه ....!
همه پردازنده ها رو به Clock Speed مي شناسن ..
درسته... كلاك يكي تازه مي گند اينتل 2 مگ كش زده كه اي ام دي توي خوابم نمي بينه...نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
مسخرست ايران نه ؟
قربانت شهريار ;)
مشکل اینه که خارج از تخصص شون حرف میزنن و دنبال مقالات و تحقیق و .... نیستن هنوز تو فکر Pentium 4 هستند!!! :whistle:نقل قول:
من موافقم .
بیشترشون فقط فروشنده هستند و اطلعات فنی در این زمینه ندارند.
درسته اونا فقط به اين فكر مي كنند كه چه چيزي بفروشند كه كدوم سود بيشتر داره همين ... و سواد فروشنده را مشتري بالا ميبره به اين صورت كه طرف اومده در مغازه ميگه : يه كامپيوتر ال جي خوب بدين ... انگار سبزيه ...نقل قول:
نوشته شده توسط egoldfars
:sad:
شهریار جان سلام.راستش من تقریبا مطالب کل بخشها رو مطالعه کردم ،راجع به هر قطعه هر کی نظری داره و آدم نمیتونه بفهمه که بالاخره کدوم شرکت و یا مدل ،مدل خوبیه.به هر صورت میخواستم بگم با توجه به نظرخواهیها در مورد قطعات و با توجه به آمار من خودم یه سری قطعه رو انتخاب کردم.آخه میخوام سیستمم رو بعد سالها آپدیت کنم.به هر صورت میخواستم نظر شما رو هم راجع به این قطعات بدونم:
Printer:canon Laser Jetالبته مدلش رو هنوز انتخاب نکردم در واقع نمیدونم برا کار طراحی میخوام.
Scaner:hpاینو هم انتخاب نکردم فقط میدونم اچ پی از همه بهتره البته طبق پرسوجو
Main Board:asus P5w Dh Delux
Graghic Card:xfx Geforce 7950 Gx2براي كاراي سنگین ،مثل میکس و رندر کردن
Cpu:intel Pentium D 940البته میخواستم صبر کنم تا پنتیوم 5 بیاد ولی انگار تلسم شده
Monitor:samsung Bf 1750 شنیدم برای چشم کمتر ظرر داره و خب ما هم که دیگه چش وچالمون در اومد
Hdd:king Ston البته مدلشو نمیدونم شما محبت کنید بگین
Ram: 1gb (2x512mb) Ddr2 Pc 5300 Geil حالا اگه شما بهترشو میدونی محبت کن بگو
خوب فکر میکنم اینا تمام قطعات مهم یه سیستم خوب بود که منم انتخاب کردم حالا اگه قطعه دیگه ای رو جا انداختم شما محبت بکن تکمیل کن.سیستمی که الان ازش استفاده میکنم یه 6-7 سالی داره کار میکنه و دیگه خیلی قدیمی شده ضمن اینگه اصلا به درد کارهای سنگین مثل میکس و کارای گرافیکی نمیخوره.اینایی که گفتم رو واسه این قوی انتخاب کردم که تا حداقل دو سه سال دیگه کم نیارهوبه هر صورت پولش چندان واصم مهم نیست چون میخوام یه بار هزینه کنم.ولی میخوام مطمین باشه.با تشکر.مهدی
آقا شهریار نیستی داداش.خوب اشکالی نداره.فردا صبح که پادگانم ظهر که اومدم دوباره سر میزنم.فعلا.