کلا یوبیسافت علاقه ی خاصی به این انگشت داره.این از این بازی یکی دیگه هم تو اساسین.نقل قول:
Printable View
کلا یوبیسافت علاقه ی خاصی به این انگشت داره.این از این بازی یکی دیگه هم تو اساسین.نقل قول:
ولی به یه چیزی دقت کردی هویت لعنتی انگشت حلقه رو قطع کرد :n13:نقل قول:
گمونم تو اساسین انگشت وسطی بودا :31:نقل قول:
خیر همین انگشت بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
دوستان post fx چیه؟
نقل قول:
همون تنظیماتیه که اون شرجی بودن رو در دور دست میشه دید.
البته اگه اشتباه نکنم.
اساتید دیگه شاید بهتر بدونن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
به نظر من این میتونه یه جور استکبار جهانی باشه .. دقت کنید دستاشو شبیه اسپایدر من گرفته و قطع این انگشت یعنی این شیطان پرست و این بازی توسط دشمنان قسم خورده ما ساخته شده :n08:
من از کل بازی فقط اینکه برم مقر دشمنان رو بگیرم خوشم اومدم اونم توی سکوت که 1500 تا رو بگیرم .. خیلی باحاله :n19:
دوستان من موقع بازی مشکل دارم ! وقتی با فق نگاه میکنم همش تصویر رنگ به رنگ میشه ! هی میپره انگار سیستم کم میاره
Vga gtx460
cpu corei5 760
ram 4gig ddr3
چه کنم چه تنظیمی بزارم ؟
سیستمت کاملا واسه بازی مناسبهنقل قول:
یا از درایور کارت گرافیکته یا دایرکت ایکس و یا از ویندوز
آخرین آپدیت کرک شده رو نصب کن شاید درست بشه
آپدیت کارت گرافیک دیگه ؟نقل قول:
کارت من 4850ست با سی پی یو core2 due e5200 خداییش حداقل 25 فریم داره اجرا میشه با بالاترین دیتیل که میشه .. سیستم شما که خیلی خوبه نباید اینطوری باشه :n18:نقل قول:
حتما درایور 310 انویدیا و آپدیت جدید که فک کنم 1.04 باشه رو بریز.نقل قول:
دوستان من بعد از یک ساعت یا کم تر کرش میشه چه مشکلی ممکنه داشته باشه؟
پتچ 1.02 هم نصبه
1.03 و 1.04 هم اومده
کسی لینک مستقیم از این دوتا با کرک نداره
سیستمت گرم میکنهنقل قول:
دما Cpu رو ببین تا چقدر بالا میاد.
بچه ها آخرین آپدیت بازی چنده(چه ورژنیه)؟
لازمه بریزیم؟
دوستان من تو بازی یه مشکلی دارم ک هر کاری میکنم این یه مرحله رو نمیتونم بگذرونم تو اون مرحله گیر کردم که میره تو یه جایی مث یه معدن زیر زمینی بعد باید حواس همه رو با پرت کردن سنگ پرت کنه و از همه بی سرو صدا بگذره و بره من تا نزدیک اون لنگر گاه امدم اما جلوم پر از نیرو و آدمه هر کاری میکنم نمیتونم حواسشونو پرت کنم و ازشون رد شم میام ک رد بشم میفهمن و........ چی کار کنم؟؟؟؟
بچه ها من مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر دارم و گهگاه هم افت فریم در حالی که دموهای شروع بازی رو خیلی عالی اجرا میکرد ولی بعد که بازی شروع شد این مشکل پیش اومد.بازی رو به نسخه 01 هم آپدیت کردم ولی فایده نداشت
سی پی یو core i7 دارم با 6 گیگ رم و کارت گرافیک یک گیگابایت Radeon
به 1.04 هم آپدیت کن ببین چی میشهنقل قول:
یه کم به تنظیماتش ور رفتم الان خیلی بهتر شدشنقل قول:
نسخه 1.04 کرکشم اومده؟
میشه لینک بدی
:n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18: :n18::n18:نقل قول:
منم گیر کرده بودم ، سعی کن زیادی سنگ نندازی ، صبر و حوصله داشته باشی که خود سربازا جاشونو عوض کنن ، کلا مراحل مخفی کاری صبر زیاد میخوادنقل قول:
این مرحله کم مونده بود باعث بشه بازی رو بذارم کنار!
خیلی آشغاله بخصوص اونجا که برای اولین بار وارد معدن میشیو پشت سر اون یارو باید بری....
یک سنگ اولش به سمت چپ باید بندازی... بعدش حالت رندوم داره اونیکی سرباز راه میافته و از پله های سمت چپ میره پائین من اونقدر اینجا رو ریپلای کردم که اینطور شد وقتی از پله ها رفت پائین مستقیم برو جلو و بپر اون پشت یه چیزی مثل سنگر هست وقتی پریدی سینه خیز شو بعدش بایداز سمت راست در بری بقیه جاهاش هم کمی سخته ولی نه به اندازه این تیکه اش... یک نصفه روز تمام علاف این تیکه بودم!
آفرین:n22:
میگم شما چطوری بازی میکنید؟ من اصلا گیمر حرفه ای نیستم اما روی سخت ترین حالتش خیلی راحت بازی را تموم کردم
مرحله آخر را خب 2 بار بازی کردم که 2 تا پایان را ببینم اما هیچ دفعه ای نشد بتونن هلیکوپتر را بزنن. کلا توی مراحل بازی نهایت زیر 10 بار موفق شدن خونمو بریزن!
به نظرم هم مراحلش آسون بود هم کوتاه. والا!
سلام من این بازی رو خریدم بعد دیدم یک مشت فایل فشرده شده تو3دی وی دی بود بازشون کردم بعد وقتی اومدم بازی کنم این خطا را میده msvcp100.dllلطفا راهنمایی کنید.
شما برنامه دات نت فریم ورک رو به طور کامل نصب کنید... حدس می زنم ویندوزتونم اکس پی باشه که اگه اینطوره باید به فکر تعویض ویندوز باشید...نقل قول:
جالبه من این مرحله ای که شما میگید و بدون هیچ مشکلی روی مدیوم رد کردم و به نظرم خیلی آسون بود.نمیدونم شماها چیکار میکنید با بازی که اینقد عذابتون میده :n02:
نه اتفاقا تو یه خونه هست سیوم وقتی میام بیرون میرم که relic رو پیدا کنم یه دفعه ارور میاد میگه system getting informationنقل قول:
قطع میشه
عجب بازی فوق العاده اس هستش، گیم پلی عالی در کنار گرافیک خیره کننده .. مخصوصا تو این بازی اسنایپ خیلی فاز میده. هرچقدر فارکرای 2 خسته کننده بود اینیکی جبران کرد. داستان جالبی هم داره. کلا نقص کمی داره بازی.
نه ویندوزم8
میشه یارامونو جمع کنیم بریم کمپای دشمنو بگیریم یا فقط تکی میشه ؟
آخه شما آخر فروم بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n09:نقل قول:
ولی امید من به شما در آغاز فعالیت هاست :n02:نقل قول:
اتفاقا سوال منم بود ولی بعید میدونم بشه چون ممکنه دوستای شما کارو خراب کنن برای اینکه شمتا میتونید خیلی در حالت سکوت کار رو انجام بدید بدون اینکه آلارم در بیاد و 1500 تا XP بگیرد .. شما برای گرفتن پایگاهها یادتون باشه که در سکوت این کارو کنید بعضی مواقع کمپ ها یه سری حیوون های وحشی تو قفس نگه داری میکنن بدون اینکه دیده بشید به در قفس تیر بزنید تا حیوون وحشی از توش فرار کنه این فرار باعث کشته شدن حداقل 1 نفر از اعضای دشمن میشه یا بعضی مواقع همه دشمنای اون کمپ برای اینکه حیوون رو بکشند از کمپ خارج میشن و شما سریع بگیدید دنبال الارم و اونو قطع کنید با دکمه Eنقل قول:
آلارم هم از بلند گوها معلومه کجاست ... از دور با دوربین ببین اون تیر برقی که بالاش بلندگو داره رو پیدا کنید دقیقا پایه تیر یه جعبه هست که آلارم رو قطع میکنه .. اینطوری اگه سرو صدا هم شد کسی نمیتونه بیاد کمکشون و کارو سخت تر کنه :n18:
تو محدوده ای که قبلا گرفتین افرادتون با ماشین دارن گشت می زنننقل قول:
جلوی یکی از ماشین ها رو بگیرید تا افرادش پیاده شن بعدش خودتون جای راننده بشینید و صبر کنید تا بقیه سوار شن
بعد به یاد Serious Sam بریزین وسط کمپ دشمن و :n25:
روی همون تیر برق ها یک جعبه قرمر هست. همونو از دور با اسنایپ هم بزنید جواب میده.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
تو محدوده ای که قبلا گرفتین افرادتون با ماشین دارن گشت می زنن
جلوی یکی از ماشین ها رو بگیرید تا افرادش پیاده شن بعدش خودتون جای راننده بشینید و صبر کنید تا بقیه سوار شن
بعد به یاد Serious Sam بریزین وسط کمپ دشمن و
جالبه ولی چرا همچین چیزی اصلا تو بازی آموزش داده نمیشه ! :n04:
خدایی عجب بازی بود، چند سالی بود واسه یه بازی اینقدر اشتیاق نداشتم، سیر داستانش یه جوری بود آدم خودشو وسط بازی حس میکرد هیچ بازی رو اینجوری ندیده بودم، گرافیک که اصلا معرکه! مخصوصا اونجاهایی که از پله های برج رادیویی بالا میرفتی نور خورشید از لای نرده های میزد آدم دیوونه میشد! به نظرم آینده بازیهای کامپیوتری همچین بازیهایی هستن با یه همچین ایده ای، فقط این قضیه شکار و گیاه چیدن به آدم حس باغبون بودن و شکارچی بودن میداد علی رقم بی نقص بودن اما بازم نمیشد کامل خودمون رو یه اصلحه بدست حرفه ای فرض کنیم:n08:
من اینو امتحان کردم نشد :n15:نقل قول:
تو محدوده ای که قبلا گرفتین افرادتون با ماشین دارن گشت می زنن
بعد به یاد Serious Sam بریزین وسط کمپ دشمن و
اونجایی که گرفتم یه ماشین هست که رفیقا میان ... اونا که پیاده میشن من سوار میشم ولی دیگه اونا سوار نمیشم.
اگرم مثلا بمیرم از اول بازی از اونجا بیاد اصلا هیچ کی جز خودم اونجا نیس که بخوام سوارش کنم !
فک کنم دوتا آلارم داشته باشن ، با تیر بزنین یکیشون غیر فعال میشه باید با کلید بزنین :دینقل قول:
البته میشه هردوشونم با اسنایپر زد ولی فک کنم سریع برن بزنن اون یکیو
برا منم بارها اتفاق افتاده که یه ماشین ازشون بگیرم ولی نیومدن که سوار شننقل قول: