این لپ تاپ i5ش تو بازار هست؟قیمت؟
و الان اینا که شما دارین صفحش تاچه یا نه؟
کسی میدونه تاچش تو بازار هست ؟
Printable View
این لپ تاپ i5ش تو بازار هست؟قیمت؟
و الان اینا که شما دارین صفحش تاچه یا نه؟
کسی میدونه تاچش تو بازار هست ؟
اینم یه لینک برای ورژن جدید کارت گرافیک این لپ تاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور کارت گرافیک DELL XPS L502 nVIDIA GeForce Driver 301.42 WHQL x86/x64 GeForce 600 series:
GTX 690, GTX 680, GTX 670, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605
GeForce 500 series:
GTX 590, GTX 580, GTX 570, GTX 560 Ti, GTX 560, GTX 550 Ti, GT 545, GT 530, GT 520, 510
GeForce 400 series:
GTX 480, GTX 465, GT 430, GTX 460 SE, GT 440, GTX 470, GTS 450, GT 420, GTX 460
GeForce 300 series:
GT 330, GT 320, 310, GT 340, 315
GeForce 200 series:
GT 240, GTX 275, GTX 295, G210, GTX 280, GTX 285, 210, GTS 250, GT 230, 205, GTX 260, GT 220, GTS 240
GeForce 100 series:
G 100, GT 140, GT 130, GT 120
GeForce 9 series:
9300, 9400 GT, 9600 GT, 9300 GS, 9200, 9800 GX2, 9400, 9500 GS, 9600 GSO, 9800 GT, 9300 GE, 9600 GS, 9800 GTX/GTX+, 9500 GT
GeForce 8 series:
8800 GTS 512, 8200, 8400 GS, 8800 GS, 8600 GS, 8800 GT, 8400, 8800 Ultra, 8800 GTS, 8100 / nForce 720a, 8300 GS, 8600 GT, 8500 GT, 8400 SE, 8800 GTX, 8300, 8600 GTS
GeForce 7 series:
7800 GS, 7600 GS, 7900 GT/GTO, 7100 GS, 7550 LE, 7500 LE, 7050 PV / NVIDIA nForce 630a, 7600 LE, 7600 GT, 7300 LE, 7800 GTX, 7900 GTX, 7350 LE, 7300 GT, 7950 GX2, 7100 / NVIDIA nForce 630i, 7300 GS, 7050 / NVIDIA nForce 610i, 7300 SE / 7200 GS, 7950 GT, 7650 GS, 7025 / NVIDIA nForce 630a, 7100 / NVIDIA nForce 620i, 7050 / NVIDIA nForce 630i, 7150 / NVIDIA nForce 630i, 7900 GS, 7800 SLI
GeForce 6 series:
6500, 6100 nForce 405, 6200, 6600 VE, 6150SE nForce 430, 6100, 6700 XL, 6600 LE, 6610 XL, 6800 GS/XT, 6600 GT, 6200 LE, 6800 GT, 6150LE / Quadro NVS 210S, 6800 XT, 6800 Ultra, 6800 GS, 6200 A-LE, 6150 LE, 6150, 6100 nForce 400, 6200SE TurboCache, 6250, 6800 XE, 6800, 6200 TurboCache, 6800 LE, 6100 nForce 420, 6600
ION series:
ION LE, ION
از اونجا که نمیشه مستقیم از سایت NVIDIA دانلود کرد این لینک ممکنه به درد بخوره :12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع ------ .ir
فقط درایو c فرمت میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته.پارتیشن ها هم سر جاشونن.نقل قول:
منم وینوز رو عوض کردم ولی باز توی بازی هنگ می کنه..............آخه مگه می شه هیچ راهی نباشه واسه درست کردنش؟!!!!! اشکال سخت افزاریه یا نرم افزاری؟!!!!
بلاخره موفق شدم:21: :31:خیلی وقت بود که لپ تاپم توی بازی هایی مثل کال آف دیوتی هنگ می کرد و هیچ کاری نمی شد کرد....آپدیتهای معمولی بایوس خود سایت دل هم جواب نمی داد......گشتم توی یکی از فروم های انگلیسی توضیح داده بود که ولتاژی که به کارت گرافیک میده نا مناسب هست و چندتایی آپدیت بایوس رو گذاشته بود که جز ولتاژ گرافیک بقیه چیزاش مثل آپدیت خود سایت دل بود........البته من بعد از کلی بازی کردن کال به مشکل بر نخوردم....فقط یه بار فریز شد بازی( نه به صورت قبل که دیگه هیچ کاری نمی شد انجام داد و تنها راه خاموش کردن با دکمه پاور بود) که به راحتی تونستم از بازی بیام بیرون.......لینک سایت رو می زارم.......فقط لطف کنید چندتاشو امتحان کنید و بگید توی کدوم حالت بهترین عملکرد رو داره.......!!! راستی در مورد خطرناک بودن این روش آیا کسی اطلاع داره؟!!!:13:
سلام من قبل از اینکه بک آپ بگیرم تو پارتیشن بندی بوت منیجر خورد برنامه وبکمش پرید از کجا گیر بیارم؟
سلام.
کسی قصد فروش l502 فول نداره؟ (ترجیحاً تاچ و با تیونر)
مال منو دزدیدن. میخوام یکی دیگه بگیرم ولی گرونه. دنبال دست دومش میگردم.
پیشنهادمم طبق عرف بازار، 30 درصد کمتر از قیمت نوی دستگاه هستش. اگه کسی قصد فروش داره، پیام خصوصی بده.
ممنون
موفق باشید.:11:
سلام.نقل قول:
راه حلتون رو از سایت معتبری بدست آوردین ولی مسئله اینه که تمامی بایوسای ارائه شده توی اون سایت، مد شده (دستکاری شده) هستن و ورژن رسمی نیستن... به همین دلیل احتمال آسیب رسوندن به دستگاهتون وجود داره. مخصوصاً که مد روی ولتاژ انجام شده...
به نظرم اگر این روش منطقی بود و عوارضی برای دستگاه نداشت، حتماً شرکت دل آپدیتشو منتشر میکرد.
موفق باشید.:11:
من الان تمام مدت با این آپدیت دارم کار می کنم و کوچکترین مشکلی هم پیش نیومده........دمای لپتاپ حتی با کار های سنگین هم دیگه بالا نمیره.........این که چرا شرکت دل این کار رو نمی کنه واقعا نمیدونم اما من بقیه صفحات این سایت رو هم که خوندم هیچ کس با این آپدیت مشکلی نداشت!!!نقل قول:
سلام.
راه حلتون رو از سایت معتبری بدست آوردین ولی مسئله اینه که تمامی بایوسای ارائه شده توی اون سایت، مد شده (دستکاری شده) هستن و ورژن رسمی نیستن... به همین دلیل احتمال آسیب رسوندن به دستگاهتون وجود داره. مخصوصاً که مد روی ولتاژ انجام شده...
به نظرم اگر این روش منطقی بود و عوارضی برای دستگاه نداشت، حتماً شرکت دل آپدیتشو منتشر میکرد.
موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
من اين مدل رو پاييز 1390 به قيمت 1350000 تومان پول رايج مملکت خريدم.
بعد از يک ماه که کلي ازش کار کشيدم و بهش سختي دادم توبعضي از بازيها و رندر گيريها کم آورد و راستش دلم رو زد و قصد فروشش رو داشتم ولي . . .
بعد از تغيير ويندوز از پريميوم به آلتيميت اوضاع کلا تغيير کرد و نه تنها تو هيچ زمينه ايي کم نياورد بلکه کلي از فضاي سي پي يو هشت هسته ايش و رمش خالي بود براي انجام کلي کار ديگه :))
در ضمن الان هم دارم مکس پين 3 بازي ميکنم با بالاترين گرافيگ ممکن و همه افکتها حتي يه گير کوچيک هم براي خوشي دل دشمنان نداره ،
يکي از باکيفيت ترين مدلهاي دل هم از لحاظ ظاهري به واسطه بدنه آلومينيومي ، صفحه نمايش قابل قبول ، کيبورد نرم وحساس و تاچ موس فوق العاده حساس و با کلي کارايي که رسما استفاده از موس اکسترنال رو به فراموشي مي سپاره و هم سخت افزاري بسيار قدرتمند ، من که از خريدش کاملا راضي هستم .
از نقاط ضعفش هم من فقط ميتونم به گرماي توليد شده از سي پي يو اشاره کنم که اونم با يه کول پد حرفه ايي قابل رفعه و ديگه واقعا جاي هيچ حرفي نداره .
اينو يادم رفته بود بگم که داخل جعبه لبي من يک دي وي دي درايورهاي سيستم هم بود که بعد از تغيير ويندوز خيلي کاربرد داره .
سلام فراوان
مژده مژده مژده . ..
من تونستم بدون حتی یه بار هنگی بازی Battle Field 3 رو بازی کنم، لپ تاپ هم کاملا متصل به برق بود. راه حلش هم آپدیت بایوس بود، طبق این فرومی که این دوست عزیز معرفی کرده :
ورژن آپدیت بایوس لپ تاپم که از سایت دل گرفتم A10 بود، (البته A11 هم اومده). با توجه به همین و اینکه مدل گرافیکم 540 m بود بایوس مناسبم رو دانلود کرده و نصب و اجراش کردم. (از 3تا بایوس ارائه شده واسه ورژن A10، اولیش که پایینش نوشته recomended)نقل قول:
تغییراتی که اعمال شده اینه که هنگی تو بازی نداره و راحت بازی رو با برق و با اجرا کردن مستقیم با گرفیک 2G و آخرین رزولیشن می تونید اجرا کنید.
دمای لپ تاپ هم طبق گفته ی اون یارو کم میشه ولی من چیزی حس نکردم، تقریبا همون داغی رو داره. (مال من بایوسی که قبلا لپ تاپم فابریکی داشت، بعد آپدیتش کردم شد A10، این A10 دمای کمتری تولید می کرد ولی الآن نمی تونم خوب تشخیص بدم تو این بایوس دستکاری شده که مشکل گرافیک رفع شده، نسبت به بایوس خود سایت دل آیا تغییر دمایی احساس میشه یا خیر، شاید به این خاطره که من میزم جلو باد کولره!)...
(پیشنهاد می کنم واسه اینکه گرافیک و لپ تاپتون صدمه نبینه 2 ساعت مداوم بیشتر بازی نکنید، ظاهرا دیده شده که گرافیک به علت داغی زیاد از روی مادربورد بلند میشه و خرج بر میداره...)
البته کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم، ورژن 301.42 اومده..
.
.
.
قبلا طبق یه سری تحقیقاتی که کردم فهمیدم که تو فروم مربوط یه این لپ تاپ تو خود سایت دل بکش بکشه که دل گند کاشته با این کانفیگ و اینا...
پارسال همون موقعه ها بود که متوجه شدم باید لپ تاپ رو با باطری اجرا کرد تا بازی هنگ نکنه ولی یه مدت بعد یه نفر تو سایت دل اعلام کرده بود که لپ تاپش به گارانتی خود دل تو کانادا فرستاده و مادربوردش رو عوض کردن واسش، اونوقت مشکلش حل شده. ولی در حال حاظر به دلیل تحریم فراوان و اینکه دیگه یه نفر هم پیدا نمیشه که بگه دل خوبه نمیشه تو ایران همچین کاری کرد و مادربورد رو با اطمینان تعویض کرد، دیگه خودمون رو میشناسیم دیگه...!!
پس در حال حاظر ای ای اونایی که L502 دارین، لپ تاپتون رو نفروشین چون با این ورژن بایوس میشه از هنگی بازی جلوگیری کرد، به لپ تاپم صدمه نمیرسه، مطمئن باشید.
ولی یه عده هستند که مشکلشون بازی نیست، مشکلشون سرعت و کندی لپ تاپه که اینم راه حل داره مثل هلو..
تو قسمت power option تنظیم رو بذارید رو High performance، بعد تو تنظیمات همین قسمت برید تو change advanced power settings و در Processor power management مینیمش رو بذارید رو 100% .
اینطوری وقتی تو خونه دارید با برق از لپ تاپتون استفاده می کنید از تمامی قدرت cpu دارید استفاده می کنید.
وقتی هم که میخواید بخوابید اگه لپ تاپتون روشنه بذارید رو power savar تا صدای فن اذیتتون نکنه.
اینطوری سرعتتون خیلی خیلی محسوس افزایش پیدا می کنه، تازه رو بایوس رسمی دل. در صورتی که من حالا که این بایوس دستکاری شده رو ریختم سرعتم حس می کنم یخورده بیشتر هم شده..
cpu مال من همون سری اولشه، فرکانس هر هستش 2Ghz هست در صورتی که کانفیگ های جدیدترش 2.1Ghz هست که اینم یخورده تو سرعت تاثیر داره.
توصیه هایی هم که دوستانه میتونم بهتون بکنم اینه، البته اکثریت اینارو میدونین:
1- همگی که فکر می کنم زدید دهن باطری رو سرویس کردین ولی اونایی که تازه کارن حتما از بطریشون محافظت کنن؛ تو برق نباشه، کامل خالی بشه بعد شارژ بشه و اینا...
2- چون یکم داغ میشه کیبورد، همچنین تابستونم هست، حتما یه رو کیبوردی بخرید تا کلیدای کیبوردتون در دراز مدت کم رنگ و بی رنگ نشه. همچنین اگه مثل من خوره بازی هستید موقع بازی تو اون فضای زیر دست چپتون زیر کلید پنجره یه دستمالی پارچه ای چیزی بذارید، چون کلیدای W,A,S,D تو بازیا واسه حرکتند، کف و ساعد دستتون مداوم روی اون فضا داره مالیده میشه و چون داغ هم میشه باعث میشه بعد 1سال سفید بشه، اینه که آینده نگر باشید، چون مال من دقت کردم یخورده سفیدتر شده.
3-به هیچ وجه صدای لپ تاپ رو از 70% بیشتر نکنید، یکی از دوستام به خاطر پز ول کردن و قیافه گرفتن صدای اسپیکراشو تا ته می کرد همش، بعد یه مدت پیش JBL لپ تاپش خراب شد و نمیدونم، فکر کنم 120 تومن خرجش شد.
4- لپ تاپتون رو دست کسی ندید، حیفه واقعا.
5- usb3ش سالمه ولی نمی دونم چرا فقط بعضی از هاردای اکسترنال رو جواب میده!
6- حتما یه کول پد بذارید زیرش. کول پد اسمش کول پده، کارش چیز دیگست، چون اگه دست بذارید روش میبینید باد آنچنانی تولید نمی کنه. کارش اینه که هوایی پاکیزه و تمیزی رو میده به زیر لپ تاپتون تا باعث بشه اون زغال های مربوط به cpu آشغال نگیره. (اگه اشتباه نگفته باشم!)... چون اگه رو میز، رو پا، یا بدتر رو فرش بذارین و استفاده بکنید فن هوای خاک آلود و پرزدار رو میکشه تو و بعد یه مدت باید 4تا 35000 تومن پول زغال cpu بدید و در لپ تاپ الکی باز بشه.
اگه بیکار شدم بایوس های دیگه ای رو هم تست می کنم و تغییراتش رو میگم.
هر کسی هم تجربه ای، توصیه ای چیزی داره حتما بگه بقیه استفاده کنن...
خلاصه نه جوگیرم نه خیلی خوشحال، فقط میخوام بگم نوت بوک خوبی خریدین و قابلیت های خیلی خوبی داره، نفروشینش.
موفق باشین...
سلام دوست من
من Battle Field 3 رو اون اوایل که اومد بدون هیچ مشکلی بازی کردم نمیدونم مشکله شما چی بوده ولی به نظره من لپ تاپیه که نمیشه بهش ایراد گرفت
نظره منه
منم موافقم با نظرت ولی وقتی بازی رو مستقیم با گرافیک 2 گیگ اجرا کنی می بینی که بازی فریز میشه، حالا چه بازی مارو پله باشه، چه BF3.نقل قول:
شما یحتمل با حالت گرافیک اینتل داخلی بازی رو اجرا کردی، خب طبیعتا فن آوری اپتیموسش میاد مقداری از گرافیک رو که کم داره رو از 2 گیگه بر می داره، اینطوری بازی فریز نمیشه ولی نمی تونی با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی رو بازی کنی. ولی وقتی مستقیم بیای با 2 گیگ بازی رو اجرا کنی می بینی که تو آخرین تنظیمات گرافیکی کم نمیاره ولی چیزی نگذشته از بازی بازی فریز میشه، هنگ می کنه، که مجبور میشی نوت بوکت رو خاموش کنی.
ببخشید دوستان من مدتی هست که بحث شما رو دنبال می کنم.
من توی تنظیمات Nvidia قسمت انتخاب کارت گرافیک گزینه ی Auto Select رو انتخاب کرده بودم که خودش اینتل رو انتخاب میکرد و گرافیک بازی ها هم قابل قبول بود. یعنی اگر من این گزینه رو بزارم روی Geforce GT 540M گرافیک بازی ها رو میتونم بیشتر کنم؟
من از طریق بک آپ گرفته ام همیشه ویندوز خود را ریستور میکنم و قید ultimate win 7 را هم زدم . اما همانطور که میدانید این نرم افزار فقط قادر است ویندوز را به شرایط کارخانه برگرداند و برای حالتی که من میخواهم نیاز به activation code دارد .
من با توجه به این که بعد هر بار نصب آن هم برای دو سیستم با زمان ۳ ماهه مجبورم کلی نرم افزار مهندسی و گرافیکی و سرسام آور را دوباره نصب کنم و این زمان زیادی میطلبد با وجود این که خیلی گشتم اما نه در وب غیر فارسی هم راهی پیدا نکردم تا بتوانم بعد همه نصب نرم افزار ها و تغییرات بک آپ مناسب بگیرم …
از شما میخوام یا راه کرک این نرم افزار یا نرم افزاری که بتواند از سیستم c با همه نرم افزارها و تغییرات سیستمی بک آپی قابل استفاده بگیرم معرفی کنید
اگه لینک آموزش حتی انگلیسی هم بدید ممنون میشم
بله دوست من حتما همین کارو کنید ..نقل قول:
آقا کسی activation code این dell datasafe local backup رو نداره ؟؟ الان دیدم قیمتش 39 دلاره که خیلی گرونه نمی ارزه خریدش ..
نرم افزار دیگه ای نیست با کرکش که از تمام تغییرات کاربر و نرم افزار های نصب شده بک آپ کامل بگیره یعنی کل رجیستری ویندوز در c drive ؟؟
چقدر این تاپیک راکت شده کسی دیگه بش سر نمیزنه :(
سلام :44:من تازه xps l502خریدم نمیدونم مسیر روشن کردن وبکمش کجاست لطفا کسی که میدونه بهم بگه. مرسی
کمک
راهنمای نصب و راه اندازی dell xps l502 TV تلویزیون دل رو میخواستم به صورت کامل . اگه کسی تصویری هم داشته باشه سپاس گذارم
میدونم خیلی ها همچین مشکلی رو دارند لطفا راهنمایی کنید
اگه میتونید برام ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک
راهنمای نصب و راه اندازی dell xps l502 TV تلویزیون دل رو میخواستم به صورت کامل . اگه کسی تصویری هم داشته باشه سپاس گذارم
کمک
سلام.
دوست عزیز اگر لپ تاپ شما آپشن کارت تلویزیون رو داره برید توی windows media center و از اونجا گزینه watch TV رو انتخاب کنید. بقیه چیزا مربوط به نحوه کانال یابی فکر میکنم وضح باشه و نیازی به توضیح نداره.
موفق باشید.
دوست عزیز من این گزینه watch TV پیدا نکردم اگر لطفا کنی و کمک کنی آموزش رو به صورت تصویری قرار بده خیلی ها رو دیدم که همچین مشکلی دارن با سپاس فراوان از کمک شما:7:
دوست عزیز شما اول باید مطمئن شی اصلا این لپ تاپ و این کانفیگی که داری tv tunner داره یا نه.
اگه داشت اول مطمئن شو که درایورشون نصب هست یا نه اگه نبود از توی dvd خود لپ تاپ یا سایت دل برو دانلودش کن....مابقی کار رو دوستان گفتند.
منم به کلی مشکلم حل شد و حتی به طور خیلی محسوسی دمای لپ تاپم پایین اومده...اما متاسفانه همچنان توی برنامه فتوشاپ cs6 مشکل دارم خیلی وقتا هنگ می کنه و کلی از کارام و به باد می ده!!!!نقل قول:
سلام فراوان
مژده مژده مژده . ..
من تونستم بدون حتی یه بار هنگی بازی Battle Field 3 رو بازی کنم، لپ تاپ هم کاملا متصل به برق بود. راه حلش هم آپدیت بایوس بود، طبق این فرومی که این دوست عزیز معرفی کرده :
دوست عزیز شما اول باید مطمئن شی اصلا این لپ تاپ و این کانفیگی که داری tv tunner داره یا نه.
اگه داشت اول مطمئن شو که درایورشون نصب هست یا نه اگه نبود از توی dvd خود لپ تاپ یا سایت دل برو دانلودش کن....مابقی کار رو دوستان گفتند.
دوست عزیز بله tV داره چون قبلا کار میکرد از جایی به جای دیگه میرم کار نمیکنه باید دوباره سرچ کرد ولی یادم نیست از خیلی ها که این لب تاپ رو دارم هم میپرسم اونها هم مشکل منو دارن برای همین از دوستان خواش میکنم یکی طریقه صحیح و کامل رو بگه برای همه اگر بتونه به صورت تصویری هم آموش بده که خیلی عالی هست و سپاس گذارش هستیم
چطور بفهمم درایورشون نصب هست ؟؟چطور از سایت دانلود کنم؟
دوستان محترم یعنی شما گرافیک BF3 همه گزینه ها رو میزارید روی Ultra بازی میکنید؟!
من با High بازی میکردم فریمش زیاد چنگی به دل نمیزد ولی تمومش کردم.
سلام دوستان اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم
سیستمم رو روشن کردم توی محیط ویندوز که رفت یک دفعه یه صفحه آبی اومد مجبور شدم لپ تاپ رو دستی خاموش کنم بعد که روشن کردم گفت سیستم عامل نداری اومدم با دی وی دی ریستورش کنم ولی ارور میده میگه هارد رو نمیتونه ساپورت کنه و باید سایز هارد گیگابایت باشه یعنی چی آخه؟؟؟؟؟ نمیدونم چیکارش کنم:((((((
خواهش میکنم کمکم کنید
با سلام
دوستانی که این لپ تاپ قدرتمند رو دارند
میشه لطف کنید از این مسیر مدل و سازنده مانیتور رو بگذارید ممنون میشم
در ویندوز 7 کلیک راست در دسکتاپ کنید بعد:
Screen Resolution > Advanced Settings > Monitor > Properties > Details > Hardware Ids
زیرش مینویسه (مثلا برای بنده)
MONITOR\AUO2177
که خوب ساخت شرکت AUO هست
با تشکر
سلام دوست گلم ، من تا حالا همچین اتفاقی ندیدم اما اینجور که شما میگی گفته هارد باید گیگابایت باشه احتمالا برای هاردت مشکل پیش اومده اگر توش اطلاعات خاصی نداری ببر بده تعمیر یا حتی نو بخر نگران نباش قیمت چندانی نداره اما اول مطمئن شو ایراد از هاردهنقل قول:
میتونی رو فلش مموری لینوکس مثل Ubunto بیاری بالا مثلا
سلام من ديروز يه 502 اينترنتي خريدم با اين مشخصات :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 8 GB DDR3 هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MBصفحه نمایش: 15.6" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
حالا هر جا كه تو لپ تاپ ميرم ميبينم زده CPU 2.00 Gz 2.00 Gz در حالي كه بايد 2.93 باشه .نميدونم دارم اشتباه ميكنم يا نه لطفآ سريع جواب بدهيد كه اگر اشتباه شده تا زوده برم عوض كنم.البته با شركت تماس گرفتم گفتن ببين turbo boost چند نشون ميده , ديدم ماكزيمم 2.7 نشون ميده حالا نميدونم راست ميگن يا نه .لطفآ راهنماييم كنيد.ممنون
با سلام
ضمن تبریک
باید عرض کنم که دوست عزیز در اصل میزان قدرت cpu 2630QM همان 2.00ghz است و برنامه turbo bust بسته به نیاز پردازشی cpu وسنگینی برنامه ها به صورت خودکار میزان قدرت cpu را تا 2.9 تغییر میده
بنابراین جای نگرانی نیست و سیستم شما ایرادی نداره:10:
من یه l502x دارم
8 ماهه گرفتمش خیلی ازش راضیم.
اگه مشتریش باشه میفروشمش .
یا با s III یا new ipad عوضش میکنم
برای راه اندازی شما نیاز به درایور TV TUNER دارین که براتون آپلود کردم ... اینم لینک :
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با ابراز تاسف ضایعه ی دردناک زلزله ی آذربایجان
و ابراز همدردی با هموطنان آذری زبان
:45:
امیدوارم مشکل دوستان حل شه ...
بعد از نصب درایور شما اگه میخواین کیفیت تصاویر دیجیتال دریافتیتون خوب باشه باید برنامه ی PLAY READY رو آپدیت کنین ... ( اگه اپدیت نکردین هم همه چی کار میکنه خیلی مهم نیییس) از داخل برنامه ویندوز مدیا سنتر ... پّس هرجا گزینه ی آپدیت اومد اگه اینترنت دارین اجازه بدین آپدیت کنه
میرسیم به مهمترین جا بعد از آپدیت از برنامه خارج بشین و اینترنت رو قطع کنین :
بعد وارد برنامه بشین برین از مسیر زیر اینترنت برنامرو غیر فعال کنین :
1
2
3
4
5
6 : سپس به مسیر قبل برگشته و طبق عکسها مسیر را ادامه دهید :
6-1
6-2
6-3
6-4
6-5
6-6
6-7
6-8
6-9
6-10
6-11
6-12
6-13
6-14
6-15
6-16
6-17
6تمام شد
نثار فاتحه برای شادی در گذشتگان زلزله ی آذربایجان...
جواب براتون بصورت پست ارسال شد ...نقل قول:
میگم شما از چه آنتنی استفاده میکنید؟
من هر کاری کردم نتونستم سیگنال تلویزیون دیجیتال رو دریافت کنم!
دوست عزیز فک نمیکنم ربطی به آنتی ویروس داشته باشه من از esset استفاده میکردم هم روی nod32 هم روی smart security هم روی avira هم تست کردم الانم از microsoft essential استفاده میکنم
اما لازمه بگم اتصالات خودتونو چک کنین اون کابل مخصوص ده سانتی رو که ماده هم هست به سر آنتن هوایی که نره اتصال بدین که مطمین باشه با انتن سرخود دیجیتال که سهله شما تلویزیون آنالوگ رو هم نمیتونی بگیری...
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
ولی من اسمی از آنتی ویروس نبردما :31: گفتم آنتن !
موفق باشید.
شرمندم من اونو انتنی رو آنتی خونده بودم ...:31: ویرایش هم کردم اما وسطش اینترنت قطع شد شانسه دیگه ... عزیز تونستین نتیجه بگیرین؟ اگه آنتن مطمئنی ندارین اونجایی که digital antenna (--- t) رو انتخاب میکنین analog رو بجاش انتخاب کنید ... میشه تلوزیون معمولی ... دیگه دیجیتالارو نمیگیرین اونوقت اما شانسه دریافت کانال میره بالا...نقل قول:
تست کنید ... در ضمن درایور رو نصب کردید؟
اونهم مشکل سازه ها با ورژنهای قدیمی نمیشه... موفق باشییییییید عیدتونم پیشاپیش مبارک
((((((((((((((((اللهم عجل لولیک الفرج)))))))))))))))))
بچه ها کسی مشکل فن را که در این تاپیک مطرح کرده بودم داره؟