نقل قول:نقل قول:
سرعتت کمه ، حداقل باید 220 باشه
Printable View
نقل قول:نقل قول:
سرعتت کمه ، حداقل باید 220 باشه
بازم امروز واسه من همش قطع و وصل میشد !!!!
تماس گرفتم گفت از تهران مشکل داره !!!!!! حل میشه !!!!!
ترافیک من تمام شده
میتونم فردا صبح برم و پول بدم و اکانتم رو به 2 مگ ارتقا بدم ؟
نقل قول:
خیر
باید تاریخ سرویستون به پایان برسه تا ارتقا بدن ....
واسه من که 4 روزه dc نشده 24 ساعته روشنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(2 مگ مخابرات اهواز )
یه لحظه فکر کردم اینترنت ماهواره ایه .تست دوم با ----ان هست یعنی اینترنت 3مگ بدون ---تر.
بهشون گفتم .. گفتن 2 مگه ولی روی 1 بسته شده .... میگم پول 2 مگ دادم میگن سرعتت خوبه !نقل قول:
خب میتونن over کنن و تاریخ دوره جدید بزنن. یعنی میگی نمیکنن این کارو ؟نقل قول:
ولی سرویس 2مگ رفیقمون سرعتش پایینهنقل قول:
نقل قول:
میتونن اما انجام نمیدن ..... آشنا داشته باشی شاید !!!
نقل قول:
مدل دقیق مودم شما چیه ؟؟
بله.من اینترنتی فرستادم.نقل قول:
داداش اگه فکر میکنی مودمت مشکل داره یه مودم اسوس بخر خودتو خلاص کننقل قول:
من خودم snr برا دانلود 5.5 بود و برا اپلود 4.5 و با مودم اسوس مشکل پرش لینک نداشتم
الان هم گفتم دانلود ریت رو بیارن رو 2557 که دیدم snr شد 19 :20:
نقل قول:
بگیم دانلورد ریپ رو تغییر بدن این کارم میکنن ؟؟؟
مدل asus دقیق بگو لطفا ....
راستی صبح به پشتیبانی زنگ بزنم بهتره یا عصر !!
چون صبح ها خانم هستن شبا آفایون
والله از لحاظ تغییر دادن که باید بدن , اما بعید نیست این خانومای پشتیبان همین کار ساده رو هم نتونن انجام بدن:31:
زنگ بزن بگو پهنای باندم رفته رو 4 مگ نویز خطم زیاد شده مشکل پرش لینک دارم ببین چی میشه
کلا پشتیبانی خیلی ضعیفه فقط بلدن جواب طوطی وار بدن:31:
مدل مودم من asus dsl-n10 البته جدیدا مودمای اسوس خیلی کمیاب شدن
من خودم یک هفته اینترنتم قطع بود 30 بار یا بیشتر زنگ زدم پشتیبانی چند بار هم رفتم اونجا تا بالاخره رسیدگی کردن
دوستان یه کمکی به من بکنید / از چه طریقی میتونم 2 مگ بگیرم /نقل قول:
والا اونجوری که به من گفتن بالاتر از 128 به غیرگواهی نمیدن ..... ولی یکی از بچه ها یه چیزی گفت که میتونی پایان نامه رو ببری دانشگاه ازشون نامه بگیری که می خوام کار تحقیقاتی کنم و این حرفا .... بهت نامه بدن که ضمیمه پرونده بشه تو مخابرات ... بهتره ازشون سوال کنی .هم مخابرات هم دانشگاهی که فارغ شدینقل قول:
من پرسیدم گفت انجام میدیمنقل قول:
1- دانشجو و ... 2- والدینت یا خودت یا خوار برادرت دکتر ویا استاد و ... باشند شاید به معلم ها هم بدننقل قول:
من adsl پارس انلاین دارم روی 2مگ بسته شده و snr هم 32 هست حالا اگه بیام مخابرات ممکنه مثل بعضی دوستان که از مخابرات سرویس دارن snr ام بیاد پایین؟؟
سرعت دانلودت چنده ؟؟؟نقل قول:
snr باید بالا باشه نه پایین !!!
بابا توی سایت یه گزینه هست بعد خرید سرویس میاد میگه میخوای سرویس جدیدت الان فعال بشه..اون رو باید بزنینقل قول:
خرید ترافیک رو میزنم ولی این متن میاد :
سرویس اینترنت شما منقضی شده و یا غیرقابل انتخاب است. لطفاً جهت بررسی و رفع مشکل با واحد پشتیبانی فنی تماس حاصل فرمایید!!
به صورت فجیعی صرعت من از 30 به 80 ارتقا پیدا کرده !!!! ایول ایول (اکانت 128)
بله ممکنهنقل قول:
ممکنه شما از یه isp سرویس داشته باشید و snr هم خوب باشه ولی با تغییر isp و داشتن همون سرعت قبلی snr بدتر یا بهتر بشه!
دوستانی که 2 مگ دارن امروز اینترنتشون گیج نمیزنه؟ برا من پینگ با تهران بین 40 تا 170 در نوسانه سرعت هم مرتب بالا پایین میشه
میخام چندتا ویدئو از یوتوب نگاه کنم هر سه ثانیه یه بار pause میشه:9:
نقل قول:
من ۲ مگ دارم سرعت دانلود بالا پایین میشه شدید ....
دادش میتونی یه تست از سایت speed test با سرور تهران بزاری؟نقل قول:
سرعت دانلودم 195 هست ولی در روز ساعت رایگانش میشه dial up!!البته این سرعت افتضاح شبانش مخصوص ما خوزستانی هاست وگرنه تهرانی ها شبی 2،3گیگ دانلود رکورد میزنن!!(سرعت 128تا 2مگ پارس یکیه) حالا میخوام قراردادم رو فسخ کنم برای دانلود شبانه بیام مخابرات نظرتون چیه؟؟نقل قول:
نقل قول:
من که مشکلی ندارم سرعت ثابت روی 256
علیرغم سرعت بالا و پینگ پایین و dns خوب سرعت پیج باز کردن زیاد خوب نیست .دو ماه پیش المان بودم یکی از بستگان وایمکس 256 کیلوبیت داشت پینگش هم با سرورهای خودشون بین 150 تا 350 بود بود یعنی داغون اما با چنان سرعتی پیج باز میکرد در حد سرعت نور اونوقت ما با پینگ پایین تر و سرعت بالاتر حال و روزمون اینه..
الان سرعت دانلود من ۲۵۰ و نرمال شده .....
دیگه قطع و وصلم نمیشم !!!
اگه دستکاریش نکنن مجداا ..........
اینجور فکر نکن که حالا مخابرات خیلی خوبه .... من اومدم مخابرات همچین راضی نیستم ... خوزستان اینطوریه . من خطم 2 مگه ولی مثل یه مگه .. خلاصه اینجا خوزستانه با بقیه جاها فرق میکنهنقل قول:
سرویس 1مگ اهواز ، چرا اینجوری شده؟
برا بقیه هم اینطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی هست اوضاع خرابه .....نقل قول:
همگی تماس بگیرین اعتراض کنید .....
بله دقیقا همینطوره متاسفانه پارس انلاین از حق ما میدزده و میده به تهرانی هانقل قول:
داداش برا شما ویدئو های یوتوب درست لود میشن؟نقل قول:
نمیدونم برا من با وجود اینکه سرعت حدود 280 و پینگ هم عالی چرا ویدئوها هر سه ثانیه یه بار pause میشن
اینم تستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ساعت مصرف رایگان مخابرات چند تا چنده؟
2 تا 6 ....نقل قول:
-------------------------------------------
احتمالا مشکل سایتایی مثل یوتوب و اون دوستمون که گفتن مشکل دیر باز شده صفحات رو دارن نوسان شدید پینگ و گاها تایم اوته
نمیدونم فقط من همچین مشکلی دارم یا سراسریه
اگر برید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با سرورایی مثل فرانکفورت یا مسکو تست بگیرید متوجه نوسان پینگ میشید اون عامل jiter
دقیقا نشان دهنده نوسان پینگه و تایم اوت , که هر چی بیشتر باشه بدتره
نقل قول:
شایان جان مودم asus گیرم میاد بازار بزرگ ؟؟؟؟ قیمت نداری ؟؟؟
بازار بزرگ که نخود هم گیر نمیاد چه برسه به مودم اسوس:31:نقل قول:
اتفاقا چند وقت پیش رفته بودم برا یکی از دوستام مودم بخرم به فروشنده گفتم چرا اسوس نمیارید گفت چون گمرک میخوره ( فکر کنم چرت میگفت) ولی اواع مودمای d-link تا دلت بخاد هست
میگم میتونی از pingtest با فرانکفورت یه تست بزاری:31: البته قبلش اگر داری چیزی دانلود میکی ببند که پینگو درست نشون بده , ببینم اینترنت تو هم مثل مال من حالش خرابه یا نه:31: