بابا شما میگین 600 هزار تومنه ولی قیمت کردم پی 1000 840 تومان لطفا بگین دیگه
Printable View
بابا شما میگین 600 هزار تومنه ولی قیمت کردم پی 1000 840 تومان لطفا بگین دیگه
زنگ زدم تبلت شاپ براي يكي گلاكسي بگيرم گفت اصلا هيچي موجود نداريم. گفت برين براي بعد عيد. تموم شد قيمت ها نجومي رفت بالا. من واقعا خريدم الان 100 هزار رفته روش. ديگه بيخيال بشين
مرسی با این قیمت هایی که تبلت ها دارن از خریدن تبلت بیخیال شدم اگه گلکسی پی 1000 بشه 600 هزار تومان میخرم الان فکر کنم 800 تومنه نه ؟ لطفا قیمتشو بگین ؟ ایا کمتر هم میشه قیمت ها من که با 600 هزار تومان تبلتی رو پیدا نکردم که هم گوشی باشه و هم تبلت یکی یه پیشنهاد بده
ببخشید acer iconia a500 چنده ؟ خوبه بگیرم حیف که سیم کارت نمیخوره و اینترنت نمیره و گرنه خیلی عالی بود لطفا بگین
به نظر شما من تا 700 تومن چی خوبه بگیرم لطفا کمکم کنید تبلتی بگید که چیزهای قوی داشته باشه راستی قیمت پی 1000 چنده ؟
چقد واقعا جواب دادین حالا چند تا پیشنهاد بدین حالا سیم کارت نخورد اشکال نداره
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
نظرتون راجع به acer iconia یا asus transformer چیه ؟ میشه قیمت هاشونو بگین ؟
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
چه تاپیک شلوغی یه نفر هم نیست جواب بده ؟
دوست عزیز شما برو تو قسمت قیمت ها درخواست بده قیمت روز بگیر یا برو بازار موبایل ایران یا علاءالدین طبقه های بالا قیمت بگیر. سایت دیجی کالا و گوشی شاپ هم هست. اگه واقعا میخوای سریع بخر اگه نه بیخیال شو. من واقعا تصمیم داشتم گرفتم لدتشم میبرم و کامپیوتر ذاشتم کنار.نقل قول:
نظرتون راجع به acer iconia یا asus transformer چیه ؟ میشه قیمت هاشونو بگین ؟
دوستان سایت نارنجی رو برین بخونین. بازار رقابت داغه. ایسوس چه تبلت هایی زده واقعا دگرگون کرده. الان این مدلش بیاد من واقعا میخرم چون اندروید 5 رو که ساپورت میکنه هیچی در کنارش میشه یه سیستم عامل دیگه هم داشت. اینم مشخصاتش:
ایسوس قصد دارد در نمایشگاه MWC امسال با تبلت هایش حسابی گرد و خاک کند و پس از معرفی ترانسفورمر پد ۳۰۰ ، مدل دیگری از این سری را با نام Transformer Pad Infinity معرفی کرد. این تبلت هم که 10.1 اینچی است، از صفحه نمایش Super IPS+ بهره برده و رزولوشن آن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیسکل است.
اینفینیتی ایسوس قرار است در دو مدل به بازار عرضه شود. مدل وای فای آن که دارای پردازنده چهار هسته ای Tegra 3 شرکت انویدیا است و مدل LTE که از پردازنده دو هسته ای ۱.۴ گیگاهرتزی کوالکوم Snapdragon S4 بهره می برد. هر دوی این مدل ها با سیستم عامل اندروید 4.0 بستنی حصیری (Ice Cream Sandwich) ارائه می گردند.
از دیگر مشخصات این تبلت می توان به دوربین جلوی ۲ مگاپیکسلی و دوربین عقب ۸ مگاپیکسلی، وای فای 802.11 b/g/n و بلوتوث 4.0 اشاره کرد. Infinity ایسوس قرار است با ظرفیت های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی و حداقل قیمت ۷۹۹ دلار وارد بازار گردد
دوست عزیز ایسوس خوبه ولی قیمتش رو نمیدونم چون تبلت شاپ میداد 670 هزار ولی الان موجود نداره شما سایت دیچی کالا و گوشی شاپ برو ببین چند زده.نقل قول:
راستی این سایت رو ببین این فابلت ها به دردت میخوره مثل تبلت هست و امکاناتش خوبه ولی اینکه برای کجاست نمیدونم ولی نمایندگی داره در ایران و پایتخت هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مي خوام تبلت بگيرم بيشترين استفاده ي من ديدن فيلم و وب گردي حالا1_هارد اكسترنال مي خوره2_ميشه فايل با حجم بالا دانلود كرد
کسی به من بدبخت نگفت چی بگیرم که هم تبلت باشه و هم گوشی و بین 500 تا 650 هزار تومان باشه
سلام قیمت htc flyer ?
ببخشید نظرتون راجع به تبلت Motorola Droid Xyboardچیه ؟ لطفا قیمت و مشخصات و آیا سیم کارت میخوره یا نه و چگونه اگه سیم کارت نمیخوره جی پی ار اس داره رو بگین . ممنون میشم
تبلت اصلا برای افراد زیر 10 سال به نظر من خوب نیست
چون معتادشون میکنه:31::20:
مثلا افراد بالای ده سال رو معتاد نمی کنه!!!!!؟:31::31:نقل قول:
اصلا من قید دیگر تبلت ها رو زدم همون گلکسی تب پی 1000 رومیگیرم ولی بعید میدونم پایین تر از 600 تومن باشه . قیمتش الان چنده ؟
حدود 700:41:نقل قول:
دوستان بین 600 تا 700 چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید ؟!
دوست عزیز ایسوس ASUS Eee Pad Transformer - 16GB رو سایت تبلت شاپ زده 670 هزار تومان قیمت هاش به روز هستش ولی نمیدونم موجود داره یا نه شما یه زنگ بزن قیمت بگیر ببین داره اگه باشه عالیه بخر. شارژ 16 ساعت و صفحه نمایش فوق العاده و به اندروید 4 و به احتمال 5 هم آپدیت میشه. سایت آل دیجیتال هم یه سر بزن.نقل قول:
موفق باشی
اچ تی سی فلایر چنده ؟ بعدش قیمت سایت ها با بازار چقدر فرق داره ؟
به کل از فکر خریدن htc بیا بیروننقل قول:
فقط سامسونگ و بس ، حتی اگر شده قسطی بخری ، غیر از سامسونگ هیچ چیز دیگه نخر
عجب!!!!:27:نقل قول:
ببخشید من رفتم پی 1000 قیمت کردم گفت 750 تومان به نظر شما خوبه بگیرم یا نه ؟ چه تبلت دیگه ای رو پیشنهاد میدید تا 750 هزار تومان ؟لطفا بگین و گرنه همون رو میگیرم 750 هزار تومان
لطفا قیمت فلایر و گلکسی تب 2 7 اینچ رو هم بگین
شما هنوز تبلت نخریدید:18:
داداش دل و بزن به دریا برو یه کدومشو بخر
تا خیال خودتو راحت کنی
یکی از بچه ها بهت ایسوس رو هم معرفی کرده بود
به نظر من خوبه
بابا هر کدومتون یه پیشنهاد میدید ولی من میخوام مکالمه داشته باشه
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
لطفا قیمت فلایر و گلکسی تب 2 7 اینچ رو هم بگین
اقا اینقدر نخریدی همه چی گرون تر شد. بابا یه ایسوس f101 میخریدی قیمتش 650 هزار بودش بعد 180 هزار هم میدادی یه دستگاه هست که سیم کارت میخوره با بلوتوس وصل میشه به تبلت هم امکان مکالمه میده بهت هم اینترنت و غیره. کلا میشد 830 هزار تومان. دیگگه الان خیلی بازار خرابه و بعد از عید بدتر هم میشهنقل قول:
چرا میخوای واسه تبلتهایی که سیستم عامل پائین تر از honeycomb دارن هزینه کنی؟
بعداً پشیمون میشی
واقعا ازتون ممنونم من به داییم گفتم از هند برام یه گلکسی تب ۷ پلاس بگیره لطفا خیلی سریع قیمت به روز شو تو هند بگین چنده ؟ و بگین ایا تب خوبیه
سلام نظرتون درباره این تبلت ها چیه؟
من خودم سامسونگ را ترجیح میدم ولی قیمت بالاست!
تو خونه 2 تا لپ تاپ دارم ...میخوام یه تبلت بگیرم بابت جابجایی راحت ... آندروید باشه فیلم و نت مهمه و سرعت پردازش بد نباشه !
در ضمن مگه تبلت سیم کارت نمیخوره ؟ خوب تو سفر چجوری نت وصل بشم؟ در این زمینه اطلاعات میخوام ....چون بیشتر تبلت رو واسه بیرون از خونه میخوام.
دوست عزیز بعضی از تبلت ها هم فقط نسخه وای فای دارند به طور مثال تبلت های ایسوس هیچ کدام سیم کارت خور نیستن. البته من خودم دنبال این بودم که هیچ کس نگفت امکان اینترنت از طریق مودم های 3جی هست برای همین سامسونگ خریدم. ولی قیمت ایسوس خیلی با صرفه بود. شما میتونی ایسوس بگیری که 670 بود ولی الان قیمت ندارم و یک دانگل 3جی هاوایی که سیستم عامل اندروید رو ساپورت میکنه بخرید و یا این دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با قیمت 180 هزار خریداری کنید تا با تبلت های که قابلیت سیم کارت ندارند هم اینترنت داشته باشید و هم امکان مکالمه البته صدای مکالمه از اسپیکرها پخش میشه مگر از هندزفری استفاده کنید. در کل تبلتی خواستید که قابلیت سیم کارت نداشت میتونید خریداری کنید در کنارش یک مودم دانگل یا این وسیله بلوتوسی رو داشته باشید.نقل قول:
ضمنا ایسوس برتریش به سامسونگ فقط صفحه نمایش کمی شفاف تر و باطری قوی 16 ساعته هستش و پورت مستقیم usb 2.0 که برای مودم 3جی راحت تر هست. موفق باشید
تفاوت این دو تا فقط سیمکارت خور بودن اولیه .....این تفاوت قیمت می ارزه؟؟
درباره فایلهای آفیس چی؟ تبلت چه توانایی داره؟؟
ممنون
لطفا جواب منو تو پست قبل بدید خیلی فوریه
درود
دوستان من میخوام یه تبلت اندرویدی بخرم.یه مدل مد نظرم هست.
Archos-80-G9-16GB
ولی ظاهرا GPRS و EDGE نداره.دیجی کالا نوشته مودم 3G باش میتونه بده که قیمت تبلت 120 تومن حدودا میره بالا.میخواستم ببینم با این مودم 3G آیا میشه GPRS و EDGE هم داشت؟؟؟
اگر نمیشه پس باید قیدشو بزنم چون برام خیلی مهمه.
بعد توی پست 701 دوست عزیزمون mrmostafa اشاره کردن که میشه اون قطعه رو گرفت و هر مودم 3G که اندوید ساپرت باشه را بهش زدم و به یو اس بی تبلت زد.
به نظر شما بهتره به جای تبلت اغشو ( آرکاس ) برم یه ایسوز بگیرم و اون قطعه رو بگیرم و EDGE , GPRS داشته باشم؟
لطفا راهنمایی کنید موندم بین چند راهی.
با سپاس
واقعا ازتون ممنونم من به داییم گفتم از هند برام یه گلکسی تب ۷ پلاس بگیره لطفا خیلی سریع قیمت به روز شو تو هند بگین چنده ؟ و بگین ایا تب خوبیه
کسی راهنمایی نمیکنه؟؟؟
دوست عزيز شما يه جوري ميگين قيمت تو هند بدين مكه اينجا اتاق بازرگانيه. دايي شما بايد تو هند بگه چنده؟!!! تبلت خوبيه و 1.2 گيگاهرتزي داره. مشكلي نداره 2 هسته اي هست قيمتش 980 هزار تومان هست اينجا. بايد ببيني اونجا چنده در ضمن شما بايد تفاوت قيمت واحد پولي هند با اينجا رو ببيني چقدر هستش و از اونجا بخره به صرفه هست يا نه چون شما بايد پول ايارن بدي يا كادو ميخواد بده بحثش جداست.نقل قول:
دوستان من 2 ماه پیش iPad 2 Wifi-3G 64GB داشتم که فروختم.علت هم این بود که خوشم نیومد با اینکه 6 ماه داشتمش ولی به دلم ننشست و یه سری کارایی که میخواستمو نمیکرد.به هر حال 2 ماه بدون تبلت بودم تا امروز صبح یکی سفارش دادم:
Archos-80-G9-16GB
با مودم 3G اوریجینال از دی جی کالا.
احتمالا پس فردا برسه دستم.باهاش کار میکنم و تفاوت هارو میگم.هرچند نمیشه این دو تبلت رو با هم مقایسه کرد ولی به هر حال چون داشتم میخوام در مورد بدنه و کیفیت تصویر و اینجور مسائل بگم.
مرسی.
حتما دوست عزیز یه رویو ازش بزار!!نقل قول:
خصوصا مودمش××:31:
:11::11::11: