tajrobiam
tnx
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
reshtam tajrobie tnxنقل قول:
Printable View
tajrobiam
tnx
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
reshtam tajrobie tnxنقل قول:
یکی جواب مارو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:
کمــــــــــــــــک :17::17::17::17::17::17:
سلام. من دوره پیش دانشگاهی گروه ریاضی رو تموم کردم ولی از پیش یه درس افتلده دارم. در کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم و همچنین انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخاب هام دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی بوده. میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور پاس کنم دیگه نمیتونم ثبت نام دانشگاه و موسسه های غیرانتفاعی کنم؟ باید بمونم کنکور سال بعد؟ بعضی ها گفتن که به احتمال زیاد نمیتونی ثبت نام کنی. خیلی استرس دارم. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه میتونم از ترم دوم دانشگاه ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم کمک کنید. خیلی میترسم نتونم برم دانشگاه. لطفاگه کسی میدونه بگه. مرسی.
سلام
در صورت انصراف از دانشگاه ملی روزانه چند سال از کنکور سراسری محروم میشیم؟
یکی از دوستام 2 ترم خونده بعد مرخصی گرفته الان هم میخواد انصراف بده و از اول مهر نره دانشگاه(سال پیش قبول شد 2 ترم اول رو رفت.یه کنکور هم که گذشت که تو مرخصی تحصیلی بود)
میتونه سراسری شرکت کنه یا میره برا سال بعد؟
مشکل نظام وظیفه هم نداره
دوست عزیز ، شمام دیگه شورشو درآوردیا !!!! تو دوتا تاپیک پست میذاری و سوال میکنی ، هیچکدومم نمیخونی !! :13: :13:نقل قول:
لطفا به لینک زیر مراجعه کن : ( سه تا پست بعد از پستی که شما سوالاتو مطرح کردی ، تو تاپیک ◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►►
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6428950&postcount=7706
نقل قول:
2اگر روزانه دولتی در میخونند.2 سال محروم میشوند.یعنی 4 ترم
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
نقل قول:
دانشگاهای دولتی خیر
ولی دانشگاه ازاد رو فکر کنم بشود مهلت بگیرید. از دانشگاهتون باید سوال کنید
نظر به اينكه پذيرفت ه شدگان دوره هاي روزانه (اعم از رشت ه هاي تحصيلي متمركز و يا نيم ه متمركز) آزمون سراسري سال 1389 حتي با انصرافنقل قول:
قطعي از تحصيل، حق ثب ت نام و شركت در آزمون سال 1390 را نخواهند داشت، لذا به داوطلبان اكيداً توصيه مي شود كه در انتخاب رشته به اين
امر توجه داشته باشند.
اینو تو دفترچه سال 89 نوشته
یعنی فقط کنکور سال بعدی رو نمیتونی شرکت کنی
شما منبع حرفت کجاس؟
ممنون
واقعا دست گذاشتید رو نقطه ضعفم ( البته خودم نقطه ضعف نمی بینم چون کنکور امسال عربیش زیادی سخت بود ). خلاصه پایینترین درصدم همین عربی بود 30 شد. امیدوارم ازش سوء استفاده نکنید ( :31: ) چون گفتم که شدیدا سخت بود مخصوصا منهج که منم رو منهج حساب باز کرده بودم و گرنه برای 60 درصد آمادگی لازم رو داشتم. کلا عمومیام اینطوری بود : 72-30-50-50نقل قول:
خب منم نظر خودم رو گفتم. تازه من که "جناب وحید فقط و فقط برای اینکه برای تفریط لهراسبی عزیز یک نمونه از افراط داشته باشن اسم من رو مطرح کردن ." رو به این خاطر که گفتی، نگفتم، حالا شاید شما از ما به خود ما اعلم ترید. من این اندازه ای که شما میگید اهمیت چندانی بهش ندادین، از نظر من افراط بود و تفریط تو عمومی خوندن رو هم لهراسبی خودش به من گفته و از درصداش پیداست ( یعنی بین تخصصی هاش که خیلی عالی بودن عمومیاش اینطور نبود )نقل قول:
نوشته شده توسط yarane-naghdi
اگه شما به این حرفتون پایبند بودین، این بحثا پیش نمی اومد. خب من دقیقا در جواب اون پستی که نقل قول کرده بودین نوشتم و اظهار نظرتون کاملا ابهام گونه بود. و گرنه من تو نظراتم کاملا سعی کردم شفاف بگم.نقل قول:
درصدا نسبیه. نمی شه گفت امسال که عمومی ها سخت بودن و درصد همه از جمله شما پایین اومده دیگه دلیل میشه به عمومی توجهی نکرده بودین که. کلا معلومه امسال عمومیا سخت بوده، پس درصد پایین ملاک عدم توجه نیست. همش نسبیه.نقل قول:
این نظر شماست ولی من ادعایی ندارم، نظراتمو میگم، هر کی به نظرش خوبه استفاده کنه هر کی نه هم که هیچ. خودم به نظرم نتیجه گرفتم از اینا گفتم شاید به درد بقیه بخوره.قضاوت هم با دوستانه. هدف من اینه که دوباره حرفا مثل مشاورا نشه که جز ایجاد ترس و دلهره های واقعا الکی بیان یه سال داوطلب رو سر کیسه کنن. خودم دیدم که کنکور چه جوریه و مشاورا چه حرفهای مفتی که نمی زدن. برا همینم اینجا نظرات شخصیم رو میگم و امید است که به کار بیاد.:20:نقل قول:
نه اشکال نداره. اینجا آزادی بیان وجود داره:31:نقل قول:
نوشته شده توسط lohrasbi
خب همینجا مشکل پست شما معلوم میشه. شما گفتید " به شدت تایید می کنم " و حرف لهراسبی رو نقل قول کردین. خب یکی از دوستان مثل javidflasher ( و حتی خود من ) هم براش سوء تفاهم میشه و واقعا هم حق بهش میدم. ولی خب وقتی این همه با شدت تایید کردین بعد بگین 85 به 15 یا 90 به 10، من اینو تناقض میبینم. برا همینم تو پستی که دادم کاملا باهات مخالفت کردم. حالا اگه شدت تایید میشه 85 به 15، خب ما هم حرفمون همینه :27:نقل قول:
با امید اینکه این بحث ادامه پیدا نکنه و دوستان فقط جنبه نکات آموزشیش رو در نظر بگیرن و نه حواشی، منم از این به بعد کمتر میام و شما ( همه کنکوریای 91 منظورمه ) کمتر بیاین رو نت و هر چی باید می دونستین تا حالا فهمیدین. شما برای کنکور و ما هم تو دانشگاه باید بشینیم درس بخونیم و هدف همینه نه چیزایی که اینجا می نویسیم.نقل قول:
خلاصه من بیشتر تو تاپیک کنکوریای 90 فعالم و اینجا کمتر سر میزنم، اگه سوالی بود هم با پ.خ بفرستین.
موفق باشید :11:
این نشون میده اگر به قول دوستان داوطلب عمومی رو خوب از قبل عید شروع کنه درصد موفقیتش خیلی بیشترهنقل قول:
واقعا دست گذاشتید رو نقطه ضعفم ( البته خودم نقطه ضعف نمی بینم چون کنکور امسال عربیش زیادی سخت بود ). خلاصه پایینترین درصدم همین عربی بود 30 شد. امیدوارم ازش سوء استفاده نکنید چون گفتم که شدیدا سخت بود مخصوصا منهج که منم رو منهج حساب باز کرده بودم و گرنه برای 60 درصد آمادگی لازم رو داشتم. کلا عمومیام اینطوری بود : 72-30-50-50
سلام بچه ها...
من امسال سال دوممه میخوام کنکور بدم... ولی نیمه دوم 71 هستم اگه نرم دانشگاخ باید برم سربازی..
من آزاد تغذیه قبول شدم..
میخوام ترم اول رو برم بعد از دانشگاه مرخصی بگیرم که بخونم برای کنکور 91...
اگخ سال دیگه قبول شدم یه رشته بهتر برای سربازیم مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا از تغذیه انصراف بدم برم دانشگاخ جدید نگن برو سربازی...؟؟؟
در ضمن من امسال رتبم 5700 شد و میخوام شدید بخونم که سال دیگه دندونپزشکی قبوا شم... میتونید یه مشاور عالی که بشه بهش اعتماد کرد یهم معرفی کنید؟؟ مشاور تو تهران...
خیلی ممنون اگه به جفت سوالام جواب بدین...
مرسی
سلام هم استانی. خوبی؟نقل قول:
نوشته شده توسط javidflasher
ببین بستگی به رشته داره. دفترچه رو باز کن و ببین کدوم رشته چه نوع گزینشی رو براش گذاشته. مثلا سخت افزار که گزینشه کشوریه فرقی نمی کنه اون رشته تو استان خودت رو انتخاب کنی یا تو هر استان دیگه ای. شانست با اونی که تو همون استانه یکیه. ولی برا نرم افزار که مثال زدی وضعیت متفاوته. ناحیه ای میگیره و برا چند استان اطرافش شانسشون بیشتره. و برا شما به صورت آزاد پذیرش داره. مثلا اونوقت شما بومی شیراز میشین.
سلام بچه ها من امسال غيرانتفاعي نرم افزار قبول شدم برم يا 91 كنكور بدم
پشت کنکور موندن 1 سال خیلی سخته!شما باید خودت تصمیم بگیری که کشش درس خوندن بیشتر و مداوم رو داری یا نه!اگه نمی تونی همین غیرانتفاعی رو برو!من خودم 1سال پشت کنکور موندم ولی واقعا بعضی وقت ها سخت می شه برای ادامه!در کل شما باید خودت با خودت رو راست باشی بعد تصمیم بگیر!نقل قول:
موفق باشی:20:
لازم به این کارا نیست عزیز!سربازی هم قرار نیست برید!شما دفترچه رو ارسال کنید برای نظام وظیفه اونا براتون تاریخ اعزام رو مهر بعد سال 91 رد می کنند و شما احتیاجی به مرخصی ندارید اگه قصد دارید برای سال بعد بخونید:20:نقل قول:
نقل قول:
این قانون دانشگاها هستش که فردی که در رشته روزانه پذیرفته بشود تا 2 سال از شرکت در کنکور سراسری محروم هست.
توی دفترچه و از سایر مشاورین میتونید بپرسید.
فرقی نداره کی انصراف بده؟نقل قول:
دوستم امسال کنکور شرکت نکرد ولی دانشجو بود
الان انصراف بده میتونه سال 92 شرکت کنه؟
یا نه از موقع انصراف حساب میشه این 2 سال محرومیت؟
نقل قول:
برای شرکت در کنکور 92 لازم نیست الان انصراف بده
میتونه الان یکدروس مشترکش رو هم بخونه برای بعد قبول میکنن بعضی هاش رو .....
از زمان شرکت در کنکور سراسری که در دوره روزانه قبول شده اند باید 2 سال بگذرد.
موفق باشید
وافعا ممنون:40:نقل قول:
کمک بزرگی کردی:46:
سلام یه سوال دارم
که فکرکنم ربطی به این تاپیک نداره ولی ممنون میشم اگه جواب بدین
من یه دوستی دارم امسال کنکور داد و رتبه نسبتا خوبی اورد ولی انتخاب رشته نکرد و میخواد یه سال دیگه بمونه91کنکور بده خودشم متولد نیمه اول 1372 هس
حالا سربازی رو چی کار کنه؟ خواهش میکنم به طور مفصل وکامل جواب بدید
درمورد دفترچه و....
ممنون
نقل قول:
متولدین نیمه اول 72 مشکلی ندارند.
فقط نیمه دوم 71 باید دفتر چه پست کنن که میتونند یکسال معافیت تحصیلی بگیرند.
سوالی بود برا صندوق پستی تون پست میکنیم فقط پول خرید تمبر نداریم :31:نقل قول:
فکر نکنم منم جز اینکه شما نوشتیم توی جمله آخرم چیزی گفته باشم . در هر حال موفق باشید و انشالله برق تهران مرکزی که قبول شدید حتما برید و بتونید به امت اسلامی کمک کنید . دانشگاه آزاد جای شما دبستانی هاست! :21:
بدور از شوخی هم به همه کنکوریای 91 که تابحال شروع نکردند توصیه میکنم که از اول مهر یا همی الان شروع کنند به خوندن . بنظر من باید هم خوندن زیاد باشه و بابرنامه و هم انشاالله با آتیه . هرچی باشه این کنکور به سرنوشت ما ربط داره و می ارزه کمتر از یه سال براش ریاضت شدیدی بکشیم
نقل قول:خیلی خوب بودنقل قول:
من قرار نیست برم دانشگاه آزاد. اون آزاد رو هم تفریحی امتحان دادم و تفریحی هم برق تهران مرکزی قبول شدم. در صورتی که هدفم دولتی و دولتی تهران یا شیراز قبول میشم چه دلیلی برم آزاد؟(پول زیادی هم ندارم :13: ) ( البته دانشگاه آزاد هم تهران و شیرازش وشهرهای بزرگش خیلی خوبه ولی من قصد ندارم برم )نقل قول:
فکر نکنم منم جز اینکه شما نوشتیم توی جمله آخرم چیزی گفته باشم . در هر حال موفق باشید و انشالله برق تهران مرکزی که قبول شدید حتما برید و بتونید به امت اسلامی کمک کنید . دانشگاه آزاد جای شما دبستانی هاست!
سلام
آره ارزش داره آدم ریاضت بکشه .ولی مهمتر اینه که آدم حرفه ای بخونه.
دوستان کسی میدونه سوال ها چجوری میاد ؟مثلا فیزیک چند تا سال اول؟چند تا دوم و سوم و چند تا پیش ؟؟ کسی آماری داره راجع ب این موضوع ؟
بودجه بندی دقیقترش منتشر میکنن گزینه دو یا کانون ولی خب برا فیزیک :نقل قول:
4 تست فصول نور و آینه اول.
6 تست فیزیک 2
11 یا 12 تست از فیزیک 3
23 تست از فیزیک پیش که فصل یک و دو پیش 1 معمولا 11 تاش رو تشکیل میدن.
-------------------
جمعا 45 تست فیزیک کنکور رو تشکیل میده.
البته اینو بگم که حدودا اینجوریه. تازه فیزیک 2 خیلی از مباحثش تو پیش تکرار میشه برای همین تفکیک بین این دو یکم مشکله.
موفق باشید
ممنون از جواب شما دوست عزیزنقل قول:
یعنی لازم نیس دفترچه تهیه وارسال بشه؟همینجوری بدون اینکه دفترچه رو پر و یاکار دیگه ای انجام بده مشمول معلافیت هس دیگه نه؟
:11::11:
ممنون
سلام بچه ها. تاثیر سوابق در کنکور 91 چند درصد هست ؟
-----------
تغییرات کتاب درسی رشته تجربی نسبت به سال 90 رو یکی از عزیزان اگه اطلاعاتی دارند لطف کنن بگن. :11:
ببخشید که پست دادم .. نتونستم تاپیک رو بگردم !!!
آقا منم نیمه 2 71 هستم....یه بار رفتم میدون سپاه اصلا جواب درست حسابی ندادن..
رفتم پلیس +10 گفتن شاید 1 سال معاف شی شایدم بهت بگن بری سربازی..
حالا منم میخوام سال دیگه بخونم...به نظرتون اینکه دفترچه رو پست کنم ریسگ نداره؟؟
این کار بهتره یا این که برم امسال دانشگاه بعد مرخصی بگیرم که اگرم سال دیگه قبول نشدم لااقل اینو داشته باشم..؟؟
میشه دقیقا بگید برای عقب انداختن سربازی تا سال دیگه باید چیکارا رو بکنم؟؟
تشکر پیش پیش....:)
زمان حذف قطعی کنکور
آزمون سراسری تا سال 93 به طور کل حذف خواهد شد و سابقه تحصیلی2 سال آخرتحصیلی دانش آموزان ملاک پذیرش در دانشگاهها خواهد بود.
به گزارش واحد مرکزی خبر معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش در گردهمایی معاونان آموزش و پروش متوسطه کشور در همدان افزود: پیش بینی شده آموزش و پرورش در سالهای آینده امتحانات 2سال پایانی متوسطه را به صورت نهایی برگزار کند و این نمرات را به تدریج در اختیار سازمان سنجش قرار دهد تا این سازمان بااعمال ضرایب خاص ، نمرات را مبنای قبولی در دانشگاهها قرار دهد.
او گفت: درسال تحصیلی گذشته سوابق تحصیلی دانش آموزان در پایه سوم متوسطه دراختیار سازمان سنجش قرارگرفت که نمرات امتحان نهایی دانش آموزان تا 25درصد در ارتقاء رتبه های کنکور و نمرات آن تأثیر مثبت داشت و همچنین کارگروه حذف کنکور برای سال آینده - کنکور91 - هنوز تصمیمی برای تعیین درصد تاثیر سوابق تحصیلی نگرفته است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: بنا داریم با یک نوبته شدن مدارس، کلاسهای تقویتی – جبرانی و کنکوری را در نوبت دوم تمامی مدارس کشور گسترش دهیم و بخشنامه برگزاری این کلاسها از امروز به تمام ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور ابلاغ شده است.
سحرخیز گفت: شرکت در این کلاسها به صورت مشارکت داوطلبانه و تمایل دانش آموز خواهد بود و هزینه های برگزاری کلاسها نیز حدود50 درصد هزینه های کلاسهای بخش خصوصی خواهد بود.
دوست عزیز لطفا سوال های مربوط به نظام وظیفه رو در تاپیک خودش مطرح کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=104798&page=396
سوابق هنوز معلوم نیست. به امتحانات بستگی داره.:13:نقل قول:
2 رشته تجربی؛ ریاضی تغییر اساسی کرده و کلا عوض شده؛ کتابهای جدید تهیه فرمایید.ریاضی عمومی پیش هم به احتمال 95٪ تغییر می کنه.
از کتاب زیست 2 هم یه قسمتهای کمی حذف شده.
2 اختصاصی تغییر دیگه ای نداریم.
نقل قول:
اگر متولد نیمه اول 72 هستید.
و پیش دانشگاهی رو بصورت حضوری اتمام کرده اید.
نیازی به ارسال نیست
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
نقل قول:
دوست من اصلا به سپاه ربطی ندارد.
باید به پلیس +10 یا خود نظام وظیفه بروید.
سوال هم نمیخواد بپرسید.
بگید میخوام یکسال برای کنکور بخونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم.
چرا ریسک داشته باشه؟زمان اعزامت یکسال عقب میوفته که اگر سال بعد دانشگاه قبول شدی میری دانشگاه
موفق باشید
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
نقل قول:
در رشته تجربی کتابهای ریاض 3 سال اخر یعنی دوم/سوم/پیش تغییر داشته اند
برای اطلاعات بیشتر باید منتظر اعلام منابع کنمور 91 توسط سنجش بود...
حذف قطعی کنکور در سال 93
آزمون سراسری تا سال 93 به طور کل حذف و سابقه تحصیلی2 سال آخرتحصیلی دانش آموزان ملاک پذیرش در دانشگاهها خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش در گردهمایی معاونان آموزش و پروش متوسطه کشور در همدان افزود: پیش بینی شده آموزش و پرورش در سالهای آینده امتحانات 2سال پایانی متوسطه را به صورت نهایی برگزار کند و این نمرات را به تدریج در اختیار سازمان سنجش قرار دهد تا این سازمان بااعمال ضرایب خاص ، نمرات را مبنای قبولی در دانشگاهها قرار دهد.
سحرخيز گفت:در سال تحصیلی گذشته سوابق تحصیلی دانش آموزان در پایه سوم متوسطه دراختیار سازمان سنجش قرارگرفت که نمرات امتحان نهایی دانش آموزان تا 25درصد در ارتقای رتبه های کنکور و نمرات آن تأثیر مثبت داشت.
وي افزود: بنا داریم با یک نوبته شدن مدارس، کلاسهای تقویتی – جبرانی و کنکوری را در نوبت دوم تمامی مدارس کشور گسترش دهیم و بخشنامه برگزاری این کلاسها از امروز به تمام ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور ابلاغ شده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: شرکت در این کلاسها به صورت مشارکت داوطلبانه و تمایل دانش آموز خواهد بود و هزینه های برگزاری کلاسها نیز حدود50 درصد هزینه های کلاسهای بخش خصوصی خواهد بود.
نقل قول:
زمون سراسری تا سال 93 به طور کل حذف و سابقه تحصیلی2 سال آخرتحصیلی دانش آموزان ملاک پذیرش در دانشگاهها خواهد شد.
پس تكليف اونايي كه بعد از چند سال ميخان دوباره كنكور بدن و وارد دانشگاه بشن چيه؟؟؟؟
در صورتي كه مثلا همينايي كه امثال كنكور دادن و قبول نشدن كه امتحاناي سال دومشون كه نهايي نبوده پس اگه حالا به هر دليلي بخوان سال 93 دوباره وارد دانشگاه بشن چه بايد بكنن؟؟؟ كسي خبر داره؟
نقل قول:
اونهایی که امتحانتشون نهایی بوده سال سوم یعنی از 84 بع این طرف تاثیر داده میشوند.
ولی اگر بخواهند تاثیر یک سال دیگر را مثلا پیش رو هم بهش اضافه کنند برای افرادی که امتحاناتشون نهایی نبوده تاثیر نمیدهند.
البته باید منتظر سازمان سنجش بود....
مسئله اصلی این نیست. اینو راحت می شه حلش کرد. مثلا خب 4 درس از هر ترم تو پیش که نهایی بوده.نقل قول:
ولی مسئله اصلی صحت برگزاری و کیفیت سوالا و تصحیح است که فعلا اقدامی براش انجام نشده و خود رئیس سازمان سنجش هم گفته تا وقتی استاندارد سازی امتحانات از هر لحاظ به کنکورهای سازمان سنجش نرسه، نمیشه امتحانات نهایی رو ملاک قرار داد. حالا یعنی می تونن تو این مدت کم به این سطح استاندارد برسن، بعید می دونم.
خلاصه از نوع سوالا بگیر تا تصحیحش در حال حاضر کاملا غیراستاندارد و سلیقه ایه. پس مطمئن باشید اگه بتونن برا استاندارد سازیش کار انجام بدن، برا این مسئله ای که شما گفتین هم میشه کاریش کرد.
بچه ها کسی برنامه ی قلم چی برای بعد از مهر رو نداره؟همین طور سوال های سال قبلش رو از کجا میشه گیر آورد؟
کسایی که امسال کنکور دارن معدل سومشون چقدر تاثیر داره برای کنکور 91 ؟
دوست من اصلا به سپاه ربطی ندارد.
باید به پلیس +10 یا خود نظام وظیفه بروید.
سوال هم نمیخواد بپرسید.
بگید میخوام یکسال برای کنکور بخونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم.
چرا ریسک داشته باشه؟زمان اعزامت یکسال عقب میوفته که اگر سال بعد دانشگاه قبول شدی میری دانشگاه
موفق باشید
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
البته من گفتم میدان سپاه (نظام وظیفه اونجاست) .... با سپاه کاری ندارم...:) :) :)
ولی مرسی که جواب دادی...
آره باید یه بار دیگه برم پلیس +10 تتوشو در بیارم...:)
اگر هم دیدید نتونستند جوابتون را بدهند ازش یک دفتر چه بگیرید.
توی خود دفترچهنوشته فارق التحیلان میتونن یکسال تا زمان اعلام نتایج کنکور سال بعد به عقب بیندازندوخدمتشون رو .....
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
نقل قول:
فعلا که مشخص نیست
سازمان سنجش همواره این مطالب رو خیلی دور میگد.یعنی مثلا الان که سال سومی ها امتحان دادند هنوز نمیدونن چقدر تاثیر داره هنوز نمیدونن پیش تاثیر داره یا نه
باید منتظر سازمان سنجش بود .....