خوب می دونی عزیز این کار رو من جایی ندیدم که تا حالا راجبش بحث شده باشه به همین دلیل در این جا در این باره صحبتی نمی کنم و به دلیل اینکه شاید این کار ضرر بزرگی واسه مدیران شبکه باشه لطف کنید دیگه در مورد این مسائل صحبتی نکنید ... ممنونم ..
Printable View
خوب می دونی عزیز این کار رو من جایی ندیدم که تا حالا راجبش بحث شده باشه به همین دلیل در این جا در این باره صحبتی نمی کنم و به دلیل اینکه شاید این کار ضرر بزرگی واسه مدیران شبکه باشه لطف کنید دیگه در مورد این مسائل صحبتی نکنید ... ممنونم ..
سلام. میشه یه کتاب خوب به من معرفی کنین که خواننده رو با مفاهیم پایه و عملی شبکه آشنا کنه. منظورم جزئیات حرفه ایش نیستا، کلا بگه اجزای شبکه رو، مفاهیم سخت افزاری و نرم افزاریش .ممنون میشم
:7:
سعید جان دوستان لطف کردند جواب دادندنقل قول:
به این جا یه سری بزن یه نرم افزار توپ داره
IP Scanner
کد:http://www.radmin.com/download/index.php
به نظر من بهترین کتاب شبکه های کامپیوتری تنن باوم هست اما 7 فصله و خیلی مفصل گفته اگه فقط در حد آشنایی می خواید هر چی کتاب +Netrwork باشه خوبهنقل قول:
یکی هست (+Network)ماله خود مایکروسافت که ترجمه هم شده ترجمه اش هم بد نیست اما اسم مترجمش یادم نیست
تونستم از رپیدشیر اینارو بگیرم:نقل قول:
MS Press - Network+ Certification Training Kit - 2001
Network+.2005.In.Depth.Tamara.Dean
ولی گویا 2007 network+ هم هست چیزی. شما سراغ ندارید؟
ببخشید من یه مقاله می خوام در مورد استفاده از پردازنده چند کامپیتر برای پردازش محاسبات سنگین که فکر کنم اسمش clusttering باشه اگه لطف کنید و مقالاتی رو در این مورد بهم معرفی کنید واقعا ممنون میشم.
من اولی رو دیدم کتاب خوبیهنقل قول:
واسه شروع خوبه .
همینه که گفتم ترجمه اش هم هست
نه من چیز دیگه ای سراغ ندارم
موفق باشید
سلام
من میخوام یک شبکه ی محلی(lan)بین یک کامپیوتر رومیزی و یک لپتاپ درست کنم.مثلا برای انتقال اطلاعات و فایلها یا بازی کردن گیمها به صورت 2 نفره.هر دو کامپیوتر دارای کارت شبکه و ویندوز ویستا میباشند.حالا چجوری این 2 تا رو باید به هم وصل کرد؟لطفا اگر کابل به خصوصی هم باید بخرم بگید.
شما باید یه کابل کراس بخرید و دوتا کارت شبکه ها رو به هم وصل کنید بعد به دوتا کامپیوتر IP توی یه رنج بدید.مثلا یکی 192.168.100.20 یکی 192.168.100.21 همیننقل قول:
البته نوع کابل هم cat5 باشه بهتره. اگه سرعت 1 گیگ می خواید واسه شبکه کابل cat 5 e بخرید اما اگه 100 مگ بسه همون cat5 رو بخرید
از کمکتون ممنونم من به همین روش ip سرور رو پیدا کردم.نقل قول:
ممکنه مرحله به مرحله این روش ها رو یه جا ارائه بدین.
من نرم افزار ip scanner رو دانلود کردم ولی وقتی یه سیستم رو scan میکنه port های بازش رو نشون نمیده ممکنه یه راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام به همه
من یه مشکل جدیداً پیدا کردم که خیلی ممنون میشم کمک کنید
من قبلا یه گیم نت راه انداختم (بدون استفاده از اون نرم افزار مخصوص) یعنی اینطوری که هر کی میومد بازی می کرد و بعدش هم به همون اندازه ای که بود پول می داد و می رفت
ولی حالا یه چند تا سیستم دارم که همشون به هم شبکه هستند و می خوام با اونا یه بازی راه بندازم (battelfield vietnam)
خب حالا مشکل : از لحاض گروه هیچ مشکلی نداره اومدم برای همشون یه گروه ساختم و پسورد آدمین اونها رو هم یکی کردم و از طریق run تست کردم دیدم که به هم دسترسی دارند و هیچ مشکلی در ارتباط اونا وجود نداره ولی متاسفانه بازی ها همدیگه رو نمی شناسند چند تا بازی رو هم تست کردم ولی جواب نمی ده
از طریق به اشتراک گذاشتن اقدام کردم بدون اینکه برای یوزرها پسورد بزارم باز سیستم ها همدیگه رو براحتی میشناسند ولی بازی ها نه
از طریق آدمین پسورد گذاشتم و اشتراک پیش فرض سیستم رو روشن کردم ولی باز جواب نداده، فایروال و آنتی ویروس هم پاک کردم ولی ...
آخرش اینه که همه چی درسته ولی این بازی های نامرد همدیگه رو نمی شناسند
* یه نکته اونوقتا که گیم نت به راه بود از ویندوز ایکس پی 2003 استفاده می کردم ولی حالا از سرویس پک 2 (باید بهتر بشه بدتر شده)
منظورتون کدوم روش هاست؟نقل قول:
ببینم user شما limit هست یانه؟
تونستید به اینترنت وصل بشید؟
واسه پورت های باز باید از یک برنامه دیگه استفاده کنیدنقل قول:
اسمش super scan هست
دروود
نخست اینکه پس اون برنامه ایکه به من دادید برای چی بود؟؟؟پورت اسکنر مگه نبود؟این برنامه ای رو هم که گفتید گرفتم،اما شوربختانه یوزرم لیمیت هست!!!
دوم اینکه من چطور می تونم کابل کراس بسازم؟
با سلام
من شنیده بودم که اگه یه ip به برنامه remote desktop بدیم میتونیم صفحه کامپیوتر طرف مقابل رو ببینیم. اما هر چی ip رو بش میدم هی این پیغام رو میده یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا user account شما که تو کامپیوترتون تعریف کردید رو به گروه Remote Desktop Users از کامپیوتری که میخواید بهش remote وصل بشید تعریف شده؟ باید یه اکانت برای خودتون تو کامپیوتر طرف مقابل بسازید و اونو به گروه Remote Desktop Users اد کنید. همینطور تو تنظیمات فایروال کامپیوتر طرف مقابل و تب Exceptions دقت کنید که تیک Remote Desktop خورده باشه. همینطور تو بخش My Computer>> Properties>> Remote قسمت مربوط به Remote Desktop باید تیک گزینه Allow Users to... فعال باشه. یوزر خودتون رو هم پایینش به عنوان کسی که اجازه Remote شدن به این کامپیوتر رو داره باید نوشته باشه. همه این کارها رو باید تو کامپیوتر طرف مقابل انجام بدید تا بتونید به کامپیوترش Remote کنید.نقل قول:
نه سعید جان اون IP Scanner بود و انگار پورتهای باز رو نشون نمی ده.من باهاش کار نکردم جناب Mo mo گفتندنقل قول:
برای ساختن کابل کراس باید دو تا RJ45 بخری با یه انبر مخصوص و یه کابل
بعد یه طرف کابل رو از استاندارد 568ََA و یکی هم از 568B استفاده کنی خلاصه که خیلی طولانیه. فرق این استانداردها هم توی ترتیب رنگهای کابلهبه این جا یه سر بزن واسه limit بودنت
اگه کابل کراس می خوای راحت تری که بخری:31: اما اگه می خوای یاد بگیری تا بیشتر توضیح بدم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=54533
همون tracrt دیگه.نقل قول:
user ما هم limit .
به یه جاهایی رسیدم ولی هنوز نتونستم کانکت شم.
دروودنقل قول:
من می خوام یاد بگیرم(جز درسمونه،اما سر کلاس نفهمیدم!)اگه میشه هردو استاندارد رو خودمونی تر توضیح بدید سپاسگزارمیشم:11:
سلام دوستان؛
نمیدونم کسی تابحال این مشکل رو مطرح کرده یا نه.
ولی به هر حال... من یه سیستمهای یه کافینت رو شبکه کردم، ولی فقط از طریق سرور میتونم با دادن IP وارد سیستمهای شبکه بشم و از طریق network places و یا workgroup نمیشناسه. البته سیستمهای خود شبکه همدیگرو میشناسن ولی سرور رو نه.
البته این رو هم بگم که اینها از طریق شبکه به اینترنت متصل هستند و تنها مشکل بزرگ من اینه که میخوام نرمافزار مدیریت کافینت نصب کنم و نمیشه. یعنی اینکه نرمافزار حالا یا به صورت اتوماتیک یا دستی نمیشناسه و منم نمیتونم بشناسونم.
در ضمن تو بعضی از نرمافزارها که دستی باید این کارو انجام بدم از من IP میخواد که میدم ولی یه آدرس Port رو هم میخواد که اونرو نمیدونم چی باید بدم.
لطفا کمک کنید.
ممنون و ببخشید که طولانی شد.
با سلامنقل قول:
اینا رو که شما گفتید باید تو کامپیوتر طرف مقابل انجام داد ولی من شنیدم که میشه بدون اجازه ی طرف مقابل remoteکرد پس چه طوری میشه این همه کار رو بدون اجازه او انجام داد .
باتشکر
بله باید این کارها رو رو کامپیوتر طرف مقابل انجام بدید. تا جایی که من اطلاع دارم و با استفاده از نرم افزار Remote Desktop Connection نیاز به انجام همه این کارها دارید.نقل قول:
اگه توی command promt همین دستور رو با /؟ بزنید(اول / بعد ؟) توضیح براتون می دهنقل قول:
ببین کلا تویه یه کارت شبکه از 8 تا پایه دوتاش برای ارسال داده و دوتاش برای دریافت هست(1و2 برای ارسال و 3و6 برای دریافت)نقل قول:
توی هر کابل هم 8 تا رنگ هست که برای این 8 تا پایه استفاه می شه و هر رنگ به یه پایه مربوط می شه
حالا توی استاندارد 568A گفته شده که این ترتیب رنگها استفاده بشه 1- سبز سفید 2- سبز 3- نارنجی سفید 4- آبی 5- آبی سفید 6- نارنجی 7- قهوه ای سفید 8- قهوه ای
اما توی 568B گفته شده که این ترتیب رعایت بشه: 1- نارنجی سفید 2- نارنجی 3- سبز سفید 4- آبی 5- آبی سفید 6-سبز 7-قهوه ای سفید 8- قهوه ای
این که از کجا بفهمیم کدوم باید شماره اش 1 باشه هم : باید زائده Rj45 به سمت پایین باشه و پشتش به طرف خودت اولی از چپ می شه 1
اگه بازم سوالی بود در خدمتم
لطفا براي ايجاد شبكه وايرلس بين چهار تاسيستم راهنمايي بكنيد؟
كارت هاي شبكه : اي بيت
اكسس پوينت : دلينك
تعداد سيستم :4 عدد
سيستم عامل :ويندوز اكس پي سرويس پك 2
اطلاعات كاربر:مقدماتي
با تشكر از توجه شما دوستان عزيز .!
دروود
خوب تفاوتی هم در کارکرد این استانداردها هست؟
سلام...
من یه مشکلی داشتم اگر دوستان می تونن کمک کنن....
من 3 تا سیستم دارم + 1 هاب و 1 مودم ای دی اس ال... یوزر نیم و پسورد رو توی مودم سیو کردم و یک خروجی از مودم به هاب دادم و از هاب 3 تا خروجی به 3 تا سیستم دادم... ای پی ها رو به ترتیب روی سیستم 1 تا 3 این جوری ست کردم :
192.168.1.10
بعدی
192.168.1.20
بعدی
192.168.1.30
اینترنت به درستی کار می کنه اما هیچ کدوم از سیستما با هم شیر نیستن ! چه طوری باید شیر بشن که بشه فایل ارسال کرد؟...
نه فقط اگه یه سر کابل رو از یه استاندارد استفاده کنی و یه سر دیگه رو از یه استاندارد دیگه می شه کابل کراسنقل قول:
اما اگه هر دوتاش یه استاندارد باشه می شه استریت)straight)
دوست عزیز از کجا می گی که share کار نمی کنه؟نقل قول:
سیستم ها همدیگه رو ping می کنند؟
اگه نه چه پیغامی می ده؟
دوستان یه سوال
یه موردی داشتم که خواستم اینجا مطرحش کنم
یه Workgroup دارم . با 3 تا سیستم .
قراره سیستم شماره یک اینترنت داشته باشه . و دو سیستم دیگر با اون شبکه بشن تا بتونن از فولدر Share شده از سیستم شماره یک استفاده کنن .
در ضمن یه IP Valid نیز دارم .
بخاطر اینکه هم شبکه باشن و هم سیستم شماره یک اینترنت داشته باشه همه سیستم ها رو تو رنج IP valid دادم همشون همدیگر رو ینگ میکنن و هیچ موردی نداره .و Getway سیستم شماره یک رو IP روتر دادم .
توGetway اون دو تا سیستم دیگه هم IP سیستم اولی رو دادم .
تا اینجا درست اما بعد از مدتی کار ، اون دو تا سیستم دیگه نمیتونن سیستم شماره یک رو پینگ کنن و فولدر Share شده رو باز کنن .
در سیستم شماره یک علامت Share شده که همان دست معروف هستش ناپدید میشه و در کلیک سمت راست هم اثری از Sharing and security نیست .
وقتی سیستم شماره یک رو ریست میکنم همه چیز درست میشه .
اما با یه IP های دیگه مثلا10.1.1.1 این مشکل رو ندارم .
چرا ؟
توی run زدم :نقل قول:
ping 192.168.1.10 تایم اوت داد...
با اون سیستم 20 رو زدم داد... کلا قاطی شده ! یه سیستم شیره یکی نیست !...... ضمنا منظورم از شیر نیست یعنی Share Doc های هم دیگه رو نمی شناسن !.... 2 تا از سیستم ها XP هستن یکی ویستا.....
firewall ها روی همه سیستمها غیر فعاله؟نقل قول:
اکثر اوقات وقتی دلیل منطقی برای یه مشکل پیدا نمی شه تنها گزینه ویروسی بودن سیستمه :31: و یا اینکه ویندوزش مشکل داره. تا حالا خیلی به این موارد برخورد کردم
تا حالا 1 بار توی عمرم نتونستم این 3 تا سیستم رو درست و حسابی شیر کنم !!!!!!!!!!!!!!! :13:نقل قول:
کمک کنید !.....
سلام.نقل قول:
من چیزه زیادی بلد نیستم.
تو cmd تایپ کنید.
netsh int ip reset
تا تنظیمات tcp/ip ریست بشه، شاید از اثرات جانبی برنامه های دیگر است.............................
سلام دوست عزیز من یه پیشنهاد می کنم و توضیحی نمی دم چرا چون توی یک صفحه هم نمیشه توضیح داد ...نقل قول:
شما 2 تا کارت شبکه روی کامپیوتر اول نصب کن یکیش رو بزار واسه اینترنت دومی واسه شبکه داخلیت .......
Gateway سیستم اول >>>> کارت شبکه اول واسه اینترنت هر IP که ولید داری ست کن ...
Gateway سیستم اول >>>> کارت شبکه دوم واسه شبکه داخلیت هر IP که دوست داری با هر سانتی که دوست داری ...
Gateway سیستم دوم >>>> بزار IP کارت شبکه دوم سیستم اول واسه شبکه داخلیت
Gateway سیستم سوم >>> بزار IP کارت شبکه دوم سیستم اول واسه شبکه داخلیت
خوش باشی ...
اتفاقا دیروز عصر همین کار رو کردم و کارم راه افتاد مرسی از لطفت چاره ای جز این نبودنقل قول:
هرچی هست زیر سر اینip Valid هسش . با ای پی های دیگه مشکلی ندارم دوتا ای پی واسه یه کارت جواب میده
دوست عزیز بذار همه چیز رو از اول امتحان کنیمنقل قول:
اول از همه مطمئن شو که سیستم ها ویروسی نیستند
بعد فایروالها خاموش هستند
حالا دو تا دو تا کامپیوتر ها رو با هم شبکه کن ببین اصلا کار می ده یا نه. این طوری راحت تر می شه مشکل رو فهمید
خبرش رو بده
من منتظرم
سلام.
میخواستم بدونم راهی وجود داره که user و pass کامپیوتری رو بدست بیاریم که بشکل domain به اون متصلیم.
بادروود
اگرامکان دارد مقاله و یا منبعی کامل و یا خودتان، پیرامون تهدیدهای امنیتی در یک شبکه،و نیز روشهای مقابله با آن معرفی نمایید..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]