این سرم که میگین دقیقا چه کاری انجام میده؟
Printable View
این سرم که میگین دقیقا چه کاری انجام میده؟
میگن که باعث جلوگیری مو میشهنقل قول:
من که زدم فایده نداشت ، جنس موهام هم چرب شد :(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان میشه صبحها نیم ساعت بعد از استفاده از ماینوکسیدیل زمانی که موها کاملا خشکه با سشوار به موها حالت داد و برای تثبیتش از تافت استفاده کرد؟
سشوار و تافت تاثیری تو اثر ماینوکسیدیل نمیزاره؟
ممنون
سلام
باید چند ساعت بعد از استفاده ماینوکسیدیل سر را شست؟ منظورم اینه که لازمه یا نه؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سرم کریستال که دوستان میگن به هیچ عنوان برای ریزش مو نیست...اون سرم های تقویتی مو بحثش جدا هست و اکثرا هم قیمتی بالای 50 تومن دارننقل قول:
سرم کریستال و ولنسی و...که عموما هم برند های متفرقه ای هستن که جایگاهی در صنعت لوازم آرایشی دنیا ندارند بیشتر برای نرم شدن مو و جلوگیری از الکتریسته ساکن و آسیب دیدن مو قبل از استفاده از محصولاتی مثل اتوی مو و سشوار استفاده میشن و چندان هم برای موهای چرب مناسب نیستن.
سرم های تقویتی مو کلا فرق دارن.
وقتی کاملا خشک شد بله مشکلی ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
درواقع حداقل 3 ساعت بعد از مصرف ماینوکسیدیل نباید سر رو شست...ولی بعد از اون میشه بشورید و میشه هم نشورید! لزومی نداره حتما بشورید.
ولی اگه شب قبل از خواب زدید ....صبح بهتره که سرتون رو بشورید.
سلام علی آقانقل قول:
آقا قبل اتو کردن مو چی بزنم به موهام که آسیب کمتری ببنن موهام؟
قبلا سرم مو میزدم که تموم شده
سلام
2 سی سی محلول ماینوکسیدیل به همه نواحی تحت ریزش! نمیشه زد، کم میاد! نمیشه مثلا بقیه سرنگ را آب کرد تا این 2 سی سی برکت پیدا کنه؟!
عجب حرفی زدی ها :n02: برکت چیه ؟نقل قول:
بعد از مصرف تا مدتی اصلا نباید آب زد یا حتی شست
این اندازه گیری ها اکثرا جنبه تبلیغاتی دارن شما سعی کنید به همه نواحی به میزان متعادل و معقول بزنید
اوه پس خوب شد گفتی شما :دینقل قول:
اما واقعا دو سی سی خیلی کمه, روی خودش که فکر کنم زده 1 سی سی!
سلام
روغن زیتون برای پرپشت شدن مویع سر خوبه؟
عوارضی داره؟
از ریزش هم جلوگیری میکنه؟
ممنون
سلام
ماینوکسیدیل چند وقت طول میکشه تا اثر کنه؟
سرم مو بزنید! ولی مارک های معتبر تر ...نه کریستال !نقل قول:
نلی باز بهتره!
اسپری قبل از اتو هم داریم...در فروشگاه های لوازم آرایشی بهتر میتونید پیدا کنید تا داروخانه ها!
از موس ها هم میتونید قبل از اتو استفاده کنید...به نوعی محافظ مو هم هستند موس های نیوآ رو پیشنهاد میکنم...بعد از شستن سر و گرفتنش آبش...به کف دست بزنید به اندازه نهایت 3 فندق...به تمام مو بزنید...بعد سشوار یا اتو کنید. برای اتو کردن بهتره موها خشک باشه و موس رو بزنید
بله میشه ولی در این صورت اثری نخواهد داشت!نقل قول:
2 سی سی میشه حدودا 15 قطره! و کافیه...در ضمن اینو باید به کف سرتون بزنید...نیازی نیست به بغل ها و پشت سر بزنید!
روغن زیتون کلا برای مو مفید هست عوارضی هم نداره.نقل قول:
ولی بعیده که مو رو پرپشت کنه!
حداقل 8 ماه تا یک سال مداوم طول میکشه تا موهای کرکی رو مشاهده کنید در صورتی که هر روز 2 بار استفاده کنیدنقل قول:
سلام
دوستان من یه زمانی شاید تا همین یکی دوسال پیش موهام پر پشت بود و حجم خوبی داشت ولی بخاطر همین پر پشت بودنش نمیذاشت موهام صاف بمونه. ریشه موهام طوری هستش که وقتی مو بلند میشه یکم موج دار میشه، مجعد و فرفری نه، ولی خب معلومه که صاف نیست. واسه همین هروقت میرفتم آرایشگاه می گفتم که حجمش رو برام کم کنه تا بتونم صاف نگه دارمشون. خب با اتو مو هایی که زدم باعث شد خیلی بریزه. حالا میخوام بدونم میتونم دوباره موهام رو پرپشت کنم؟ از اینی که هست ناراضی نیستم ولی خب اگه بتونم برگردونم خیلی بهتره. روشی هستش؟
جالب این که من از اتو مو دیگه استفاده نمی کنم ولی هربار که میرم حموم(هر دو روز یه بار) بازم ریزش مو دارم. شامپوی داو مخصوص موهای خشک میزنم ولی نمیدونم چرا بازم می ریزه!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
ممنوننقل قول:
بهترین مارک سرم مو چیه؟همین نلی؟
راستیتش زیاد نمیدونم موس چیه ولی چشم،موس میخرم و امتحان میکنم،پس نظر شما بیشتر رو موس هست تا سرم مو درسته؟از نیوآ بهترم هست؟
سلام
من موهام طوریه که هرچی اتو میکشم اون حالتی که میخوام بشه نمیشه...
یعنی اتو که میکشم سیخ میمونه :|
میخواستم بدونم ماده ای چیزی هست بزنم بهتر بشه؟
از سرم استفاده کردم تغییر خاصی ندیدم... موس نیوا شماره 5 هم یه خورده که میزنی مو انقدر سفت میشه که اصلا نمیشه بهش دست زد :31:
مرسی
سلامنقل قول:
الان موهاتون زبر هست یا نرم و نازک؟
نلی بهتر از کریستال هست! باید برید منوچهری یا مروی اونورا تا گیر بیاد..نقل قول:
موس 3 یا 4 بزنید!
از نیوا بهتر هم هست ولی دیگه خیلی گرون میشه بابت یه موس باید بالای 20 تومن هزینه کنید!
نقل قول:
شما موهاتون خشک هست یا چرب؟؟
تا حالا دقت نکردم... :/نقل قول:
شما موهاتون خشک هست یا چرب؟؟
باید خشک باشه...
اگر 24 ساعت موها رو نشورید و بعد دست بکشید لای موها...دستتون چرب میشه یا اینکه زبری احساس میکنید؟نقل قول:
همون احساس زبری میکنم...نقل قول:
اگر 24 ساعت موها رو نشورید و بعد دست بکشید لای موها...دستتون چرب میشه یا اینکه زبری احساس میکنید؟
چه روش جالبی :31:
ماسک یا کنستانتره نوتریسرات دوکری!نقل قول:
ماسکش رو باید در حمام بعد از شامپو بزنید و بعد از 5 الی 10 دقیقه بشورید
کنستانتره رو هم بعد از حمام روی موی خشک یا مرطوب به کف دست زده و روی موها بکشید ( ماساژ لازم نیست )
ماسکش حدود 45 تومنه.
در ضمن از شامپو موهای خشک استفاده کنید!
سلام اساتید محترم سوالی داشتم برای خارش وقارچ سر مدتیه شامپو پریتیون زینک 2درصد استفاده میکنم میشه اینوهرروزمصرف کرد؟؟؟اگه هرروزمصرف کنم مشکلی به وجودمیاره؟؟؟؟
اگه حساسیتی بهش پیدا نکردید مشکلی ندارهنقل قول:
سلام
نزدیک یک ماه میشه ماینوکسیدیل میزنم ویک بار هم پی ار پی کردم اما امروز سرم خارش پیدا کرد و نامعقول موهام موقع شست و شو ریخت جوری که موقع شامپو زدن دستم پر از مو شد. میدونید چرا آیا؟
اینجوری اگه بریزه که اصلا به مدت درمان محلول کفاف نمیده! :(
دوستان من میخواستم بدونم بهترین شامپو ریزش مو تو ایران کدومه اخه موی پسر عموم ریزش کرده ؟
باید علت خارش مشخص بشه.نقل قول:
کف سرتون رو ممکنه ملتهب و قرمز شده باشه.
اگه هست فعلا مصرف رو قطع و سریعا به پزشک مراجعه کنید.
نقل قول:
همچین موردی که شما فکر میکنید بهترین در جهان یا ایران نداریم
باید علت ریزش مشخص بشه.
توصیه من شامپو اکوفن بایورگا به همراه قرص سیستین بی 6 بایورگا هست
اگر هم همراه با یه محلول باشه خیلی جواب میده.
اگر دوستتون وضعش خوبه و 100 تومن برای یه دارو چیزی نیست براش...محلول ضد ریزش کلوران آقایان رو هم خریداری کنه.
یک روز درمیان یک سوم محلول به سر تمیز مالیده و ماساژ بدن
نقل قول:نمیدونم. چطور باید بفهمم؟ ببینید من اگه شامپوی معمولی ایرانی بزنم (خارجی امتحان نکردم. شامپوهای بچه و صحت و ...) موهام جوری میشه که حتی وقتی مرطوب هم باشه به سختی می تونم با سشوار بهش حالت بدم. با دستم نمیتونم بهش حالت بدم. یه جوری انگار میچشبه بهم و کلا داغون میشه و نوک موها سیخ سیخ میشه. فکرمیکنم موهام خشک هستش. چون فقط شامپوی مخصوص موهای خشک موهام رو نرم و خوش حالت می کنه و راحت میشه بهش فرم داد. یه مدت (حدود 2-3) سال داندشولدرز میزدم چون موهام شوره هم داشت. این بار شامپو داو مخصوص موهای خشک گرفتم و دیدم ایین هم به مو هام میسازه. چون دیگه شوره نمیزنه طرف هداندشولدرز نرفتم.گرون هم هستش.نقل قول:
فکرمیکنم موهام زبر باشه.چون بعد شستن مو اگه موهام رو با سشوار خشک نکنم خیلی بد میشه و اگرم شامپوی مخصوص موهای خشک نزنم که دیگه خیلی بدتر میشه. وقتی از شامپوی خشک استفاده می کنم بهترین حالت رو میده. معمولی هم خوب نبود، چرب هم فقط یه روز دووم میاره. ولی با خشک تا حداکثر 3 روز می تونم سر کنم.
هنوز هم که اتو مو نمیزنم موهام بازم ریزش داره. فقط سشوار میزنم و الان هم که رفتم و دوش گرفتم دیدم بازم داره میریزه. این ریزش مو تا چقد طبیعی هست؟ اصلا باید بریزه؟ جالب اینکه فقط دفعه ی اول که موهام رو می شورم تا چربی و کثیفی اولیه رو ببره موهام زیاد میریزه و دفعه دوم خیلی کمتره. شاید 4-5 تا دونه. ولی می خوام پرپشتی قبل رو دوباره برگردونم. خودم میدونم میشه و بهش امیدوارم ولی نمیدونم چی کار کنم.
شرمنده اگه طولانی شد.
پشاپیش ممنون
توضیحاتتون کمی متناقض هست....یعنی من شک دارم موهای شما خشک باشه و احیانا چرب نباشه...چون موی چرب به هم میچسبه..و کم حجم به نظر میادنقل قول:
شما یه کاری کن....24 ساعت موهات رو نشور! مثلا یه روز جمعه که خونه هستی....بعد به موهات دست بکش...لای موهات...بعد نوک انگشتات رو نگاه کن ببین کمی چرب شده؟؟؟ یا نه!
اگه شده باشه..موهای شما چربه
اگه احساس زبری و خشکی بکنی..موهاتون خشک هست...
بعد در مورد اینکه چطوری بفهمید موهاتون نرم و نازک شده یا نه! خب شما میفرمایید قبلا پرپشت بود....خب مخالف پرپشت بودن نازک شدنه...یعنی وقتی دست لای موهاتون میکشید کف سرتون رو راحت لمس میکنید ...و کلا کم حجم به نظر میاد....و نرمی هم خب دست بزنید! ببینید موهاتون نرمه و مثل پنبه هست یا نه زبر و خشن هست!!
این دو مورد رو بگید!
منظورتون اینه که بعد از شستن مو به مدت 24 ساعت موهام رو نه بشورم، نه سشوار کنم و نه هیچی؟ این 24 ساعت از کی باشه؟ از وقتی شستم یا یه ساعت بعدش یا یه روز بعدش؟نقل قول:
من کچل نشدم ولی خوب نسبت به قبل موهام خیلی کمتر شده. پوست سرم رو که نمیتونم لمس نمیکنم. یکم مو زیر انگشتام گیر می کنه ولی وقتی موهام خیسه یا وقتی خشک می کنم و رو به بالا میزنم وسط سرم کمی معلومه. یعنی از بالا که نگاه می کنی میشه فهمید که موهام کم پست شده. همینطور از جلو که نگاه می کنی دو قسمت بالای گیج گاه که فرق چپ یا راست باز می کنیم موهاش کم شده.
من اگه موهامو بعد از خیس شدن سشوار نکشم به هم پیچ میخوره و نوک موها سیخ سیخی میشه. ولی مثل بعضی ها که موهاشون فرفری هستش و زبره نیست
با سلام ، من 28 سالمه موهایی نازک و چرب دارم. هر روز چرب میشه قبلا اینطوری نبود. موهام نازک و چرب و کم پشت تر شدن اما با این حالم زیاد کمپشت نیست راضیم نسبتا.میخواستم بدونم راهی داره موهام مثل قبل پر پشت بشه؟ و چیکار کنم که موهام هر روز چرب نشه .
ممنون از همه عزیزان
با سلام خدمت دوستان من قسمتی از موهام ریخته یعنی 50 درصد ریخته و 50 درصد دیگه مونده میخواهم prp انجام دهم و این کار جواب میدهد و هزینه اش چقدر میشود
بله 24 ساعت نشورید! از موقعی که شستید ...سشوار موردی نداره!! ولی هیچ حالت دهنده ای نزنید بهش!!نقل قول:
برای چربی مو شامپو گزنه کلوراننقل قول:
برای تقویت مو هم باید سرم ها و لوسیون های تقویتی استفاده کنید . ایرانی ها چندان موثر نیستند.خارجی ها هم گران هستن.
اگر بیماری خاصی ندارید میتونید از فرص های سیستین بی 6 به میزان 60 عدد هر روز یک عدد همراه با غذا و آب فراوان استفاده کنید.45 تومن.
prp هنوز برای موها 100% تائید نشده. میتونه موثر باشه و میتونه هم بی اثر باشه.نقل قول:
هزینه ش معمولا زیاده چون باید تعداد جلسات زیادی بیاید.
حداقل با 3 دکتر متخصص پوست مشورت کنید!
سلام من 17 سالمه و ریزش موم فک میکنم شدیه چون وقتی با دست مکیشم مو تو روز بین 20 میریزه بعضی موقعه هام 30 تا ولی بیشتر تو حموم میریزه
برای جلوگیری چیکار کنم همه نوع ویتامین هم مصرف کردم از
زینک بگیر تا بکمپلکس
استمنا دلیلش میتونه باشه ؟
درودنقل قول:
نتیجه موی ما بعد 24 ساعت(از زمانی که شستم):
موها خیلی چرب نشده ولی میشه اینطور احساس کرد. به میزان خیلی کمی چرب شده.
و اینکه موها نرم هستن و احساس زبری اصلا بهم دست نمیده. و همونطور که گفتم از قبل کم حجم تر شده که از نظر خودم واقعا نازک شده.چون با یه باد زدن مخالف هم ریشه موهام درد میگیره
سلا اقا من موهام هم ریزش داره هم خارش ، یه سال پیش رفتم داروخانه گفتم خارش داره یه محلول به نام کتوکنازول 2% داد بهم که خارش رو برطرف کرده بود و دیگه از موقع برطرف شدن مصرف نکردم ، الان بازم خارش داره چربه و ریزشم داره ، به نظرتون اگه بازم از این محلول بگیرم به اضافه ی شامپو گزنه کلوران ، خارش و چربی حل میشه؟ چون فکر میکنم ریزش هم بخاطر ایناس . ممنون.
من برای خارش سرم رفتم دکتر شامپویی به نامDUCREY P.S.O بهم معرفی کردخواستم بخرم نشدچون قیمتش 32000 بود والان هم شده 42000خیلی گرون نخریدم. کتوکونازول من زدم خوب بود سلنیوم سولفایدهم خوب بود ولی میگن موهاروسفیدمیکنه استفاده نکردم الانم پریتیون زینک میزنم اینم مثل اینایه دیگس. هرروزبشوراگه ریزش روزی 20 تا توحموم بود بدون مشکل از همون خارش وقارچه ولی اگه بیشتربودارثیه.دکترای بیرونم اگه میگن روزی 100 تابریزه طبیعیه به نظرمن چرت ترین حرفه ساله.نقل قول:
سلام
درباره چربی پوست من شنیدم سدر خاصیت خشک کنندگی پوست داره, من قبلا چند بار قبل از شستن با شامپو با محلول سدر وآب سرم را می شستم و دیگه چرب نبود پوست سرم. البته نمیدونم کسی امتحان کرده یا نه :)
17 سالمه !
سوم راهنمایی بودم دقیقا یادمه سر کتاب کلمو میاوردم پایین و شروع میکردن به دست کشیدن سرعت ریزش مو ها از سرعت ریزش باران هم بیشتر بود 2 دقیقه بعد صفحه سفید مشکی میشد !
خاک بر سرم که اینقدر نفهم بودم ! قک میکردم میریزه دوباره در میاد ! اصلا تو باغ نبودم !
همین روال بود کمتر شده بود تا رسیدیم به دوم دبیرستان !
که دیدیم نه اقا قضیه بیخ پیدا کرده و وسط سرم نم نم دارم طاسی میگیرم !
رفتیم دکتر !
فین پشیا 1 میلی گرم روزی 1 عدد داد !
10 ماهه دارم استفاده میکنم !
وضعیت الان خیلی ناجوره در سن خودم واقعا خیلی تو چشم میزنه !
با هزار تا شونه و بدبختی یه جوری یکنم که کمتر به نظر برسه که باز هم از وسط کاملا معلومه !
یعنی کافیه یه دست بکشی موهایی که اینطرفی رفتنو بکنی اونطرف کف کلم معلوم میشه !
تا میخابم پا میشم موهام میشکنن و بد جوری میزنن تو دید خالی ها !
مجبورم تا بشورم !
حداقل روزی 1 بار رو !
سوال اصلی اینه اگر فقط با آب هم بشوریم روزی 1 بار یا 2 بار خودش باعث ریزش مو میشه؟
یا نه آب خالی ضرری نداره و با زیاد شستن با شامپو مشکل داره ؟
چیکار کنم تا موهام نشکنن ؟
دوستان راه حلی دارین ؟
در مورد کاشت مو هم چقدر میکشنن تا موهای کاشته شده در بیان ؟ بعد کاشت هم باید دارو خورد ؟
اضافه کنم به اعتماد خودم دلیل اصلی این قضیه استمنا هست !
<br><br>استمنا باعث نازک تر شدن تار مو و در نتیجه ریزش میشه ولی فکر نکنم تا این حد ، شاید مال شما ارثی باشه.<br><br>نقل قول:
<span style="color: rgb(0, 0, 0); line-height: 14px; text-align: right; background-color: rgb(245, 245, 255);">اضافه کنم به اعتماد خودم دلیل اصلی این قضیه استمنا هست !</span>
واقعا کتو کنازول سفید میکنه؟ کسی نظری نداره ، یه چیز دیگه تو مایه های این چی؟ هست؟نقل قول:
من برای خارش سرم رفتم دکتر شامپویی به نامDUCREY P.S.O بهم معرفی کردخواستم بخرم نشدچون قیمتش 32000 بود والان هم شده 42000خیلی گرون نخریدم. کتوکونازول من زدم خوب بود سلنیوم سولفایدهم خوب بود ولی میگن موهاروسفیدمیکنه استفاده نکردم الانم پریتیون زینک میزنم اینم مثل اینایه دیگس. هرروزبشوراگه ریزش روزی 20 تا توحموم بود بدون مشکل از همون خارش وقارچه ولی اگه بیشتربودارثیه.دکترای بیرونم اگه میگن روزی 100 تابریزه طبیعیه به نظرمن چرت ترین حرفه ساله.