سلام دوستان این عکسی که گذاشتم یارو هر کاری می کنم نمی کشه چی کار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان این عکسی که گذاشتم یارو هر کاری می کنم نمی کشه چی کار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
یعنی چی نمیکشه ؟نقل قول:
خب باید Point Shooting کنی.
رو سرش کلیک می کنم قرمز میشه علامت میزاره ولی هر کاری می کنم شلیک نمی کنه که . با چی بزنمش اخهنقل قول:
بعد از اینکه مارک دار کردی، باید برای شلیک، دکمه Q را فشار بدی.نقل قول:
پس مراحل قبلی را چطوری گذروندی؟! :n13:
منم دقیقا به همین فک کردم که مراحل قبلی رو چه جوری رفته :n04:نقل قول:
چجوری نداره
منم فقط تو همین مرحله از Point shooting استفاده کردم
مرحله آموزشی که اجباریه.نقل قول:
مرحله تیراندازی هم که باید کلت هات را پس بگیری خیلی کار میده این حرکت
دوست عزیز من اصلا مرحله آموزشی نداشتم تو این بازی :n27:نقل قول:
یه سوال پس تو چه جوری wade رو کشتی ؟نقل قول:
آخه اونجا حتما باید Point shooting کرد.
البته من شنیدم با آب جوش هم میشه کشتش ولی نمیدونم چه جوری.
همون مرحله اول بازی که میری سراغ Dianaنقل قول:
مگه میشه نباشه؟
آب جوش؟ با انفجار میشه.نقل قول:
به جای اینکه از مسیر مستقیم بری سمتش از زیرگذرها و روگذرهای سمت راست برو!!!:n10:
اینطوری دورش میزنی و میتونی به روش دوم بکشیش
آره باید چنتا Valve رو باز کنی و از سمت راست میری بعدش میسوزه
اون مرحله بدست آرودن اسلحه ها هم من از خود پیرمرد کلیدها رو گرفتم و رفتم سراغشون
اصلا با دختره مسابقه ندادم:n02:
بعد از تموم کردن 150 چلنج الان در حال باز کردن تمام play styles ها هستم برا 1000 تایی کردن بازی...:n06:
نقل قول:
از سمت راست میری اول یه Valve باز میکنی
میری داخل کانال پایین
بعدش یه Vavle دیگه باز کنی با بخار جوش میسوزه
ولی تا اونجایی که یادمه من همه اونجاهارو گشتم اصلا مسیر دیگه ای نبود !نقل قول:
آره من از یکی شنیدم آب جوش.
آخه اونجا بخار بلند میشه اگه دقت کرده باشی ... یه بیل بیلکیم داره که میچرخونیش ولی نمیدونم چی کار میکنه :n02::n02:
دوستان سلام اینجا که عکسشو گذاشتم براتون چی کار کنم ؟ هر کاری میکنم یا بمب می ترکه یا می کشن منو
بازی من نداشت دیگه فعلن که شده:n02:نقل قول:
نقل قول:
با استفاده از غریزه محل بمب ها را ببین تا بتونی از بینشون رد بشی. کشتن دشمنا هم که با کمی دقت میشه رفت جلو
به نظر من اگه این امتیاز رو تو مراحل نداشت خبلی عالی بود الان خیلی اعصاب خورد کنه یکی می بینتد 1.600 تا کم میشه:(
راستی save بازی کجاست؟
یعنی عجب بازی این هیتمن!یعنی عجب یازی این هیمن!عجب قاتلی این مامور 47!انصافا ترکوندن با این بازی.:n19:
مگه میشه آخه :n15:نقل قول:
بازی من نداشت دیگه فعلن که شده
یعنی تو اولین مرحله رو نداشتی که میره دایانا رو میکشه ؟
حرفا میزنیو :n13:
سلام بچه ها، بازی با هیچ مشکلی اجرا میشه، فقط وسط بازی که میخواد دمو نشون بده، گیر میکنه و افت فریم شدید پیدا میکنه، ولی بدش درست میشه.
فقط قسمتایی که میخواد دمو نشون بده اینجوری میشه.
تو کل بازی 30 به بالا فریم دارم. گرافیکمم 560 Ti هست و Core i7 950 3.07 GHz هم سی پی یو...
ولی یکی از دوستام که با فریم ریت 15 داره بازی میکنه میگه مشکلی نداره. و گیر نمیکنه.
کسی میدونه از چیه؟
غزیره چیه دیگه ؟ کدوم دکمه رو بزنم میاد:n02:نقل قول:
1- با کدوم کلید میشد با دست جلوی صورت رو گرفت
2- سیوهای بازی کجاست؟
3- یه اموزش تخصصی (یه پستی یه چیزی) واسه بازی هست؟ من بازیو زیاد بلد نیستم همه رو میکشم همینطوری میرم جلو هی منفی میگیرم این منفیا چی میشه اخرش :n02: ... واقعا مخفی رفتن یه لذت دیگه داره
کنترل را باید نگه داری. نگو دیگه این کار را تا الان (چون مرحله یکی مونده به آخری) انجام ندادی! بگی سرمو میزنم تو دیوار!نقل قول:
1- نگه داشتن کنترلنقل قول:
2- C:\Users\AliReza\AppData\Local\SKIDROW بعدش باید بری توی پوشه ای که آیدی بازی هست.
3-توی سایت ign به گمانم باشه
hello agent 47
می خواستم بدونم چجوری میشه مثل قسمت قبلیش قبل از ورود به هر مرحله سلاح ها رو آپگرید کرد و لباس رو تعویض کنیم آخه یک دی ال سی دانلود کردم کلی چیز میز مجانی داده اونو هم نمیشه برداشت چه برسه به پولیش که باید انلاین زد
درضمن راهی نیست اون مد کنرات رو بصورت افلاین بازی کرد چند تا تریلر ازش دیدم انگاری از بخش داستانی بازی هیجانش بیشتر بود دلم گرفته واسه بازی کردن این بخش بازی
با سپاس
نمیشه!نقل قول:
نمیشه!
در پایان یکی از قسمت ها داخل زیرزمین بیمارستا داخل موتور خونه یک نفر که کچل و عینکی هست با افرادش دختره رو میدزده و فرار میکنه من بهشو میرسم و بازی به صورت آهسته میشه وقتی تیراندازی میکنم روی افراد قرمز رنگ میشه و کشته نمیشن و من رو میکشند.میخواستم ببینم باید چکار کنم؟من با کنسول بازی میکنم
باید روی سرشون شلیک کنی تا همشون با یک گلوله کشته بشننقل قول:
بعد از قرمز شدن، دکمه Q را نگه دار.نقل قول:
دوست عزیز..عرض کردم با کنسول بازی میکنم !!دکمه Q نداره!!!چطوری به سرشون شلیک کنم؟؟ اصلا شلیک نمیکنه..فقط حالت مارک (تیک) قرمز میخوره.مدام دکمه X را میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!
LT رو بگیرین رو روی سرشون مارک کنیدنقل قول:
بعد هم X رو بزن تا بکشه همرو
سلام به همه ی دوستان عزیز لطفا کمکم کنید ....
من XBox 360 بازی می کنم ، وقتی دو روز پیش خواستم خواستم دوباره بازی رو بیارم ، یک اروری بهم داد که فایل های سیو هام خراب شده و بازی رو از اول میاره ....
من امروز دوباره از اول تا پارت 2 رفتم ... اما وقتی دوباره امروز خواستم بازی کنم دوباره دیدم سیو هام پریده .......
من وسط های پارت 3 بودم . کمک کنید مشکل کجاست .....
خواهشا لینک سیو هاشو برام می فرستید تا بریزم تو کنسل .
:n27:
سلامنقل قول:
به هاردت ضربه نخورده؟هاردتو یه بار دربیار دوباره بذار ببین درست میشه.؟
این نمیتونه مشکل از بازی باشه.
با سلام.من به مرحله ای رسیدم که توو فروشگاه اسلحه دوتا کلت گذاشته و باید این دوتا کلت رو بدست بیارم ولی چطور باید اینکارو بکنم.؟؟میشه راهنمایی کنید؟؟
چند تا روش داره:نقل قول:
محتوای مخفی: روشها:
نقل قول:
نه دوست عزیز هاردم صدمه ای ندیده ... فقط من آخرین بار فکر کنم خوب از بازی نیومدم بیرون ، وسط بازی وقتی مردم دکمه ی وسط ایکس باکس رو زدم اومدم بیرون....
اگه هاردم صدمه دیده بود که باید بازی های دیگه هم اینطوری میشد ، اما فقط هیتمن سیو هام پریده......
سیو هاشو دارید برام بذارید !!!!:n03:
من توی dexter industries گیر کردم
توی قسمت Descent که باید برم یه کلیدی رو بزنم اونجا هیچ کلیدیم کار نمیکنه
در حالی که تو یوتوب دیدم که طرف خیلی راحت نزدیک میشه و F رو میزنه ولی مال من کار نمیکنه هیچی
باید اول برقو برگردونی بعدش بری سراغ آسانسورنقل قول:
تو یه مرحله که توی اسلحه فروشی باید صدا خفه کنو بدزدیم.
نمیدونم چیکار کنم.
تو اون مرحله 2تا راه هم واسه پیدا کردن یه دفتر هست که یکه کشتن پیرمرده و یکی هم تو یه اتاق
تو این مرحله یه بخش مسابقه تیراندازی هم هست که نامرد خیلی سخته نمیتونم برم.یه دختر پیشنهاد میکنه بیا مسابقه بده
تو اون مرحله چیکار کنم؟؟اون دفتر به چه کارم میاد؟؟:question:
چهار پست بالاترتون روش های رفتن مرحله رو گفتن.نقل قول:
من با دختره مسابقه دادم,هدشات کنید و بعد هم با مارک کردن بیشتر هدشات کنید.(هدشات 20 امتیازه)