سلام...اینترنت خوب تو تهران برای یکی از دوستان میخوام ببینم چه شرکتی هست
در حد 20 24 تومن میتونه هزینه کنه
Printable View
ســلام..توی این تاپیک دوستان زیادی سوال شما رو پرسیدن تاپیک رو دنبال کنید به جوابتون میرسید....اما نظر من رو میخوایین اگه نت فقط برای وبگردی میخوایید بدون شک مخابرات..قیمت پایین...بدون قطعی...اما سرعت هم پایین اما اگه دانلود زیاد دارید باید اول یکی از این شرگت هارو انتخاب کنید و ببینید به خونه شما خدمات میدن یا نه....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6505346#post6505346
مخابرات اخرین راهه حتی الامکان نگیرید پشیمون میشید.
مفت گرونه.
از نظر شما مفت گرونه ولی به نظر من چون مفته خوبه
من اگر دیگه اون مشکل افت سرعت برام پیش نیاد راضیم الان 30 به بالا داره بهم دانلود میده که کار منو راه میندازه
در ضمن میگن پشتیبانی نداره میخوام بدونم اونجاهایی که دارن چه گلی به سرم زد اینجا درسته 15 روز سرعت دانلود از 30 شد 10 ولی خودشم درست شد
درسته که سرعت مخابرات به نسبت بقیه سرویس دهنده ها پایین تره ولی بعضی مناطق هم مجبورن از مخابرات استفاده کنن چون شرکتی اونجا رو ساپورت نمیکنه ولی بهرحال چون نامحدوده خیلی ها میرن سراغ مخابرات...نقل قول:
سلام:11:نقل قول:
سعی خودتون رو بکنید ایشالا بشه:46: چون پدرتون شرایتش رو داره دیگه میمونه به اینکه اقای ریس اونروز سرحال باشه:31: ضرر نمیکنی فوقش دو یا سه روز معطل میشی که میرزه:5:
دوست عزیز شما سرویستون 256 هست؟؟؟ شما فقط خودت رو نبینو اینجا نظری داده میشه کلی هستش. دلیل نمیشه منطقه شما خوب ساپورت میشه همه جا اینطوری باشه. در ضمن مخابرات چیزایی داره که شما ازش بی خبری فقط ظاهر قضیه رو میبینی ما که با مخابرات کار میکنیم میدونیم چه خبره. ولی در کل موفق باشی :10:نقل قول:
منظورت اینه که تمام فعالیتهامون تحت نظره؟نقل قول:
اقا من چند روز نمیتونم با v.p.n وصل بشم(مرکز شیخ فضل الله)
ارور 619 میده
یکی از رفیقام هم تو یه مرکز دیگه خیلی وقته نمیتونه وصل بشه!!
برای شما هم همینطوره؟اگه اینطور بمونه خیلی اوضاع بد میشه
فعلا در بیشتر نقاط کشور پورت چیز پی ان بسته شده
منم اینجوری شدم ... با 3 تا شرکت مختلف هم تست کردم نشد ...نقل قول:
قیمت 512 + 256 نامحدود چنده ؟! ... سرعت دانلودشون ؟!
نقل قول:سرعت دانلود 256 رو که خودم دارم 29.2 هستکد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
512 هم افراد خیلی کمی گرفتن ولی طبیعتا اونم باید حول و حوش 60 باشه
عجب اینترانتی داریما . وی پی ان تعطیل شد. (تمام)
llllllllolllllllll
باید مثل من سرور مجازی ویندوز بخرید.
اگر فقط برای این جور مواقع بخوای VPS بگیری اصلا نمی ارزه ولی اگر اپلودر و دانلودر هم باشی اره ارزششو داره چون به درد این جور مواقع هم میخوره !
:20:سلام 512 توی تهران داره مخابرات؟؟
معمولا به چه افرادی میدن؟؟
دوست عزیز من با اکانت ماهیانه 2000 تومان و 3 ماهه 5000 تومان از وی پی ان SSTP استفاده میکنم مشکلی ندارم و همه اطلاعات کد گذاری شده هست.نقل قول:
بچه ها وی-پی-ان رو از شرکتهایی بخرید که علاوه بر PPTP-L2TP از پروتکل SSTP هم ساپورت میکنه.توی اینجور مواقع میشه باهاش کانکت شد.من الان با اون کانکتم و سرعت دانلودش هم به انداز زیر 500 بایت کم میشه.حتی به 1 کیلو بایت هم نمیرسه.
بدون اون سرعتم 27 بود با اون شده 26.7
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
سرعتت با IDM 29.2 هست یا با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند؟نقل قول:
میشه سایت معرفی کنی واسه چیز پی ان ؟:11:نقل قول:
برای جلوگیری از بسته شدن خواهشا توی پیغام خصوصی چیز پی .. مطرح کنید
با تشکر
با idmنقل قول:
سرعتت با IDM 29.2 هست یا با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند؟
!!!!!!
سرور مجازی کاربریش خیلی بیشتره. دقیقا مثل pcنقل قول:
همین چیز پی ان ها هم نرم افزارشون روی سرورهای مجازی نصب میشن.
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
..............نقل قول:
..............
..............
همه pptp
من همیشه استفاده میکنم. هم کیفیتش.
هر 6 -8ساعت پسورد عوض میشه.
دوست عزیز من خودم ارتباطم قطع شد زنگ زدم ازم پرسیدند مودمت چیه؟ وقتی گفتم tp link گفتند اشکال از مودمته همه tplink ها مشکل دارند.باور کنید میخواستم یک مودم دیگه بخرم تا بعد از 2 روز خودبخود وصل شد در مطالب قبلی هم گفته بودم به بالتازار گفتند زکی.نقل قول:
یک بار دیگه هم قطع شد 2روز،کسی نگفت نمنه به 1899 (گروه بالتازار) زنگ زدم کسی نگفت نمنه.
زنگ زدم مرکز گفت باید زنگ بزنی به 1899 مسخره نیست؟ چرا سرعت خود شما 15 روز باید 3/1 بشه؟ مگه پولشو نمیدی؟شما خودت میگی اگه افت نداشته باشه برای ما که همیشه داره.ضمنا همچین مفت مفت هم نیست.
از اینکه نامحدوده از حق نگذریم ولی به شرطیکه همون 128 که دادند درست کار کنه نشه 64 ببخشید از همه دوستان اگر داستان شد.
دوستان شما پینگاتون با 4.2.2.4 چنده؟ مال من بین 120 تا 130!!! فوقالعادست! بریم تو کار مولتی!
سرور مجازي منظورت چيه؟؟ از كجا بايد بگيريم؟ كاراييش چيه؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟؟ ارزش داره؟ سرور مجازي بگيري ميشه همزمان چند نفر از و ي پي ان استفاده كنن؟؟؟نقل قول:
SSTP چیه ؟؟؟
اگه اونم یه جور چیز پی ان هست که مطمئنا تا یه مدت دیگه اونم قطع میشه..
لطفا بیشتر توضیح بدید...راستی این هیلترشکن ها از چه چیزی استفاده میکنند که مخابرات و حکومت نمیتونه اونا رو قطع بکنه...
یه PC مثل همین که داریم رو اجاره میکنیم. و با برنامه ریموت دکستاب از راه دور کنترل میکنیم. و مثل دکستاب خودمون اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس داره. و.... و هر کار میتونیم که روی کامیوتر خودمون انجام بدیم روی اون هم میشه.
قیمتش بستگی به سخت افزارش داره.
رم 256 با CPU تک هسته ای و پهنای باند نامحدود و 40 گیگ هارد و 1 گیگ سرعت شبکه که در دیتا سنتر امریکا باشه حدود 15 تومن
با سیستم عامل ویندوز.
دیگه نیازی به وی پی ان نیست.
اینم محیط سرور مجازی همون ویندوز خودمون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IPهای ریموت بلوکه نمیشه؟؟نقل قول:
هزینه ماهی 15 تومنه؟؟
شما از کجا میگیری؟؟
چه سرویسایی میشه روش ارائه کرد؟؟
به هیچ وجه بلوک نمیشننقل قول:
با این مشخصات با اپتایم 99% بله و کمتر هم وجود داره
من از دیتا سنتر ایران برای سرور گیم میخاستم گرفتم.(مناسب گیم سروره)
برای کارای بزرگ ار کانادا یا المان یا هلندو.... بهترین گزینه هست.
هر نوع سرویس میشه. میتونی وب هم با خرید دامنه راه بندازی.
یا اگه برنامه نویسی بلدی میتونی برنامه p2p درست کنی و مثل ultra و vpnسرویس بدی.
دوست عزیز یعنی شما وصل میشی به این سیستم تو امریکا بعد بازی میکنی؟؟؟ بازی چی میکنی؟ من متوجه نشدم. یا برای وی پی ان باید ماهی 15 هزار بدم که وصل بشم به این سیستم تو یه کشور برم تو اینترنت؟؟؟ بعد چند نفر میتونن به این سیستم وصل بشن استفاده کنن؟؟ از اینجا که وصل میشیم یوزر و پسورد میدن و چند نفر میشه وصل بشن؟ اگر نه که ارزشی نداره من 3 ماه میگیرم 5000 با کیفیت و سرعت بالا و امنیت کامل پروتکول SSTP معنیش رو همه میدونن که چیه و بهترین سرویس و جدیدترین سرویس وی پی ان هست. شما هم خودت استادی:46:نقل قول:
راستی این کسی که ازش وی پی ان میگیرم سرور مجازی هم دارن و ارائه میدن ولی میگه برای وی پی ان خود نمایندگی بهتره
نه واسه من تو ایرانه(به خاطر پینگ تایم گرفتم) سرور رو تو vps ران میکنم بعد ip و شماره پورت رو میدم به همه تا کانکت شن به بازی . از تو vps بازی نمیکیم.از تو کامپیوتر خودمون بازی میکنیم. بازی یه قسمت اسم مولتی پلیر داره و گزینه به اسم add server که ip رو اون اونجا وارد میکنم.نقل قول:
همون طور گفتم. هر چقدر پهنای باند اجازه بده میتونی کاربران با سرعت خوب کانکت شن. که واسه امریکا پورت 1 گیگابیت استفاده میشن.(اشتراکی)
باید اول نرم افزار p2p داشته باشی تا سرویس رو بین کاربرا شیر کنی.
من الان از سرور ایران برای دوماه اجاره کردم که هزینش خیلی زیاده ماهی 25 هزار تومن.
ولی امریکا و کانادا قیمت با همین مشخصات من حدود 10 دلار هست. البته با پهنای باند بیشتر و سرعت بیشتر و...
سلام.وی پی ان از سه نوع پروتکل برای ارسال و دریافت داده ها استفاده میکنه :PPTP-L2TP-SSTP.در مدل SSTP تمام دیتا کدگذاری میشه (فعالین سیا-سی در تمام دنیا از این پروتکل استفاده میکنند چون به هیچ وجه اطلاعات قابل بازگشایی نیست) و سرعت به اندازه 500 بایت در ثانیه کمتر میشهنقل قول:
حالا این که میگید بسته میشه جوابتون خیر هست.چون SSTP برخلاف تمام پورتهای دیگه (مثل پورت وبگردی -پورت دریافت ایمیل -پورت ارسال ایمیل) قابلیت تغییر پورت رو داره و میشه پورت رو تغییر داد
پورتهای نرم افزارهای فیل شکن متفاوتن مثلا پوف 1984-اولتراسورف 9666 (فکر کنم).در ضمن تو روزهای خاص توی این پورتها هم اختلال ایجاد میکنن.ولی چرا نمیبندن احتمالا از نظر عملی امکانش نیست نه اینکه ممکنه برای خودشون مشکلی پیش بیاد و از این حرفها.اینا حاضرن کل مملکت رو بخوابونن ولی صدای و اعتراضی بلند نشه
در حال حاضر پورتهاي PPTP باز شده ولي سرعت خيلي پائينه يعني با بسته بودنش هيچ فرقي نداره. فقط SSTP سرعتش خوبه و مشكلي نداره.
سلام دوستان
من خطم نو هست هنوز رانژه نشده
می خواستم بپرسم سرعتش در مقایسه با 128 نداگستر صبا نت چطوره؟ قطعی و ...؟
+ اگر راضی نبودیم میشه قطع اش کرد یا دیگه روی خط می مونه؟
128 ندارم که بدونم ولی مثل اینکه میگن 128 رو روی 160 بستن یعنی تقریبا 16-17 میشه.اگه راضی نیاشی میتونی انصراف بدی و از شرکت دیگه بگیری
دوست عزیز 128 مخابرات بین 16 تا 17 میچرخه/ 256 مخابرات 28نقل قول:
128 که صبا میده به خاطر اینکه سرویس حجمی در اصل بهتون سرعت 512 میده که زودتر حجمتون تموم کنید
که سرعت بین 50 تا 60 میچرخه
دوستان من مبین نت دارم ولی به خاطر پینگ بالا نیاز به مخابرات پیدا کردم چون پینگش خیلی خوبه
مشکلم هم فقط برای سی سی کم هست
به نظرتون 64 هم پینگش مثل 128 خوب هست یا نه ؟
البته مبین نت رو کنسل نمی کنم فقط اینو واسه سی سی کم می خوام
این اینترنت مخابراتو از کجا باید گرفت یعنی سایتی چیزی نداره که تعرفه هاشو توش گذاشته باشه؟!
سایت داره یادم نیست سرچ کنی پیدا میشهنقل قول:
64------6000 تومان
128-----10000
256-----12500
512-----20000
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
یعنی پینگ مبین از مخابرات بدتره!نقل قول:
پینگ به سرعتت رابطی نداره و باید مثل هم باشن
یعنی با مخابرات تصویرت فریز نمیشه؟
512 مخابرات
پینگم آرزوست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]