اون تناب که بالای برج هست بگرد اولش رو پیدا کن بعد بپر روش تا برسی به بالای برج بعد بپر پایین !!!نقل قول:
Printable View
اون تناب که بالای برج هست بگرد اولش رو پیدا کن بعد بپر روش تا برسی به بالای برج بعد بپر پایین !!!نقل قول:
درود.
دوستان توی نسخه ی پی سی واسه من وقتی میخوام با موس جهت رو عوض کنم طول میکشه و یکم ایست داره!
کارت گرافیکم ای تی آی 5830 هستش و آخرین آپدیتش رو هم گرفتم.
میخواستم بدونم کسی هم همیچین مشکلی رو داره؟
واسه ما اونقد سرعت داشت که رو اعصابت میرفت :31:نقل قول:
شاید تنظیماتش درست نیست مثلا گرافیکت رو چک بکن اینور اونور کن.
شایدم از کرکه!
دوستان رو گرافیک 1 گیگ رم 2 انگار یکم تیک میزنه برای شما هم همینطوره گرافیکم 9500 gt
دوست عزیز پشت اون سمت برج اگه رو دیوار بدوی میره بالا و با قلابش خودشو میکشه بالا من هم این جوری رفتم بالا!:5:نقل قول:
اوه من از ساختمون های بلند تر از این مثل آب خوردن رفتم بالا
شما تو این گیر کردی؟
تا رسید به جایی که نتونست دیگه بره بالا اسپیس رو بزن خودش میپره
gt9500 واسه این بازی کارته مناسبی نیس...نقل قول:
بچه ها شما که میگفتید آخر بازی میره با سوفیا ازدواج میکنه بچه دار میشه یه دختره چینی میاد پیشش و ... میمیره و ...
واسه من این قسمت نیومد چرااااا ؟؟؟ :19:
راستی من فکر میکنم با توجه به اون انمیشنی که آخر بازی دیدیم بعید نیست دیگه دزموند شخصیت نسخه بعدی باشه اونم توی زمان حال نه زمان گذشته
نظر شما چیه ؟ :13:
کارتونشو دیدم مثل اینکه همینطوره!نقل قول:
این کارتونشم ناراحت کنندس!
سوتی رو خوب اومدی.نقل قول:
گرافیک کارتونش باحال نبود خیلی یعنی فک کنم روش خوب کار نکردن.
ولی جالب بود.
راستی تو کارتونش اسم دو تا بچش رو گفت ولی یکی رو نشون داد اون یکی کیه؟ عکسشو دارین؟
نقل قول:
بچه ها شما که میگفتید آخر بازی میره با سوفیا ازدواج میکنه بچه دار میشه یه دختره چینی میاد پیشش و ... میمیره و ...
واسه من این قسمت نیومد چرااااا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تو بازی نشون نمیده. یه انیمیشن 20 دقیقه ای به نام Embers هست که باید دانلود کنی لینکش هم تو صحفه 75 هم تو صحفه 90 همین تاپیک هست زیر نویسشم تو صحفه 76.
ولی یه موضوع دیگه هم که هست اینه که اگه شخصیّت بعدی زن باشه کی به جای دزموند میره تو دستگاه انیموس ؟:13:
یه سوال دیگه :
دزموند من فک میکنم از نوه های اتزیو و الطائر باشه چون اونا ام روی لبشون خط داشتن و دزموندم داره!
نظر شما چیه؟:5:
این که رو لبشون زخم دارن ربطی ندارهنقل قول:
یعنی وقتی یکی زخمی میشه کل نوه هاش همون زخمو دارن:18::18::18:
نه اینطوری نیست ولی حرفی که میزنی می گی دزموند از نوادگان این دوتاست آره
برا همین ابسترگو(شرکت تمپلار ها) می تونن حافظه ی ژنتیکی دزموند که همون حافظه ی الطایر و اتزیو هست رو بخونن
اون خط زخم رو لبشون ربطی نداره!نقل قول:
یادتون باشه اتزیو تو اسسینز کرید 2 بالای لبش زخمی شد اول بازی.
من امروز تازه بازی رو شروع کردم............من که همین اول از بازی نا امید شدم.........گرافیک که اصلا خوب نیست......حرکات هم از اون بدتر
خب بازی نکننقل قول:
مگه کسی زورت کرده؟
به خاطر اینکه داستان رو بفهمم که این هارو تحمل میکنم و تا اخر میرم.......ولی کلا به نظرم خیلی ضعیف تر از نسخه های قبله!نقل قول:
خب بازی نکن
مگه کسی زورت کرده؟
کاملا موافقم ! منم بعد از یکی دو ساعت بازی کردن پاکش کردم :18:نقل قول:
به خاطر اینکه داستان رو بفهمم که این هارو تحمل میکنم و تا اخر میرم.......ولی کلا به نظرم خیلی ضعیف تر از نسخه های قبله!
بچه ها این بحث بر انگیزه که همه ی اونا این زخمو به یه شکل دارن!
اگه دقت کنید از بالای لب تا پایین!
نقل قول:اولاش خوب نیست منم همین حسو داشتم ولی آخراش باحاله. همشو بازی کنید یه سوالاتی زهنتونو درگیر میکنه! بعد براتون باحال خواهد بود.نقل قول:
من که بر عکس شما خیلی با این بازی حال کردم 2بار بازی تا اخر رفتم تا حالا 82/92درصد بازی رفتم میخوام اگه بشه total syncکنم بازی رو .البته بین تمام این 4سری اساسین کرید2 که 15قسمت داشت چیز دیگه ای بود :20:نقل قول:
من بازی رو صرفا برای داستانش بازی کردم.
نسخه اول برای زمان خودش خیلی عالی بود.البته من پارسال دوباره نصب کردم زیاد حال نداد.:دی خیلی امکانات کم بود.داستان بازی هم خیلی خشک بود.
نسخه 2 از نظر من فوق العاده بود.هم داستان عالی بود هم امکانات به اندازه .تنوع مراحل هم عالی بود.هیجان زیادی هم داشت.شهر های زیاد هم به بازی حال و هوای خوبی داده بود.
برادر هود داستانش خوب بود ولی کوتاه.گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی داشت و من تقریبا با شوک آخر بازی راضی شدم ولی امکانات یکم زیاد شده بودن.اینکه فقط تویه رم بود زیاد جالب نبود.تنوع مراحل خوب بود، بخصوص مراحل داوینچی خیلی حال میداد.:دی
این نسخه گرافیکش جالب نبود.داستان هم در حد اساسین نبود.البته به نظر من آخرش خوب تموم شد .بلاخره باید یه جوری داستان اتزیو رو تموم میکردن.امکانات خیلی زیاد شده بود.بازی فوق العاده آسون بود.بعضی از مراحل خواب آور بودن! بخصوص این مستر اساسین ها! من فقط یکی رو مستر کردم. شهر هم فوق العاده کوچیک بود! یاد اسکایریم میافتم خنده ام میگیره که چقدر این کوچیک بود! اینقدر بازی راحت بود که من حتی یه بارم نمردم! حتی بخاطر افتادن از ارتفاع.2 تا سپر خریدم آخر بازی چیزی از این دو تا باقی نمونده بود! و کلش قرمز بود.
در مورد نسخه بعد :
دزموند عوض نمیشه.مگه الکیه آخه؟:دی دی ان ای اپل با دزموند فعال شده.لوسی هم 100% زنده ست.من تضمین میکنم.
حدس من اینه که اول به همون جایی میریم که این نسخه تموم شد.یه اپل از اونجا پیدا میکنیم (یا حالا یه چیز مهم تر) دوباره برمیگردیم به یه مکان مخفی.میریم سراغ یکی از اجداد دزموند .شایعات زیادی وجود داره.یا تویه چینه، یا هند، یا آفریق(مصر)ا.یا تویه آمریکا جنوبی که آخر سر میاد میرسه به شمالی.یکی هم گفته بود شاید تویه فرانسه باشه و در حین انقلاب کبیر فرانسه.نقش اساسین ها تویه این زمان میتونه جالب باشه .البته زمانش زیاد خوب نیست.تکنولوژی زیادی پیشرفت کرده.
انتظار خودم هم از اساسین جدید، یک فرد تنها و غریب تویه یه شهر جدید ، و با امکانات بسیار کم.قدرت تمپلار ها هم مهار نشدنی تا جاییکه داخل اساسین هم نفوذ کرده باشند.
یه داستان عالی هم برای شخصیت انتظار دارم.
مولتی پلیر رو هم حذف کنند بشین مثل بچه آدم یه شاهکار بسازند نه اینکه مولتی رو فدای بازی کنند.
امیدوارم یوبی سافت از اشتباهاتش درس بگیره و مثل این نسخه بازی رو خراب نکنه.
آقا من بازی رو خریدم 4تا دی وی دی هست.اولش که می زنم بعد روی استارت گیم می زنم یه صفحه بازو بسته می شه و ارور close program رو می ده. چی کارش کنم؟
خب تمام شد!
خداحافظی با الطایر و اتزیو و شاید پایانی بود برای این سری...(منظور اینکه دیگه جذابیتی نخواهد داشت مثل سابق)
سکانس های آخرین بازی به نظرم خیلی بیش از اندازه سینماتیک شده بود!
قبلآ هم گفتم الانم میگم گرافیک بازی پیشرفت که نداشت بلکه پسرفت هم داشت یه جاهایی..امیدوارم شماره ی بعد کمی ترقی کنه تو این زمینه چون واقعآ با نسل حال حاضر همخوانی نداره.
داستان بازی با اینکه پر پیچ و خم و نیاز به تفکر داره ولی باز سبک سابق رو داشت و ادامه پشت ادامه ی سری قبل و سریالی شده...
گیم پلی تنها نقطه عطف این شماره نسبت به شماره ی قبل بود و کمبو های خیلی ملثــــی میزد اتزیو بسی حال میداد.هوش دشمنا هم خیلی بهتر شده بود و همینطور نوع مبارزاتشون که به راحتی دیگه فریب حرکات شما رو نمی خوردن.
سایر قسمتها هم به نظرم چیز خاصی نداش...در کل مثل همیشه سرگرم کننده و محبوبیتش باعث میشه آدم میل به ادامه ی این سری بده.
ولی هیچی اساسین کرید نامبر وان نمیشه!: دی گرافیکش و سبک بازیش بیداد میکرد اون زمان.
8.5/10 برای بازی مناسبه...
نقل قول:نقل قول:کسی که عاشق AC باشه هیچ وقت همچین حرفی نمیزنه . چون دیگه کارش از بحث گرافیک میگذره . حرکات هم نسبت به نسخه قبل خیلی فرق نکرده بود .نقل قول:
برا خودش یلی بود Ac1 اصلا شخصیت پردازی عالی الطایر بیداد می کردنقل قول:
دوستان
من بعد از مدت ها دوباره وقت کردم بازی کنم.
یه مشکلی دارم.
چرا این برج ها که به تسخیر اساسین ها در میاد اینقدر زود مورد هجوم قرار می گیره ؟ و بعدش مشکل من اینه که وقتی می خوایمن محافظت کنیم ازش ، زمانی که اساسین ها رو فرماندهی می کنیم ، تا زمانی که دشمن های پیاده میان مشکلی نیست اما همین که دشمن با اون ماشین بزرگ و عجیب و غریبش میاد ، نمی تونم از بین ببرمش و دوباره تسخیر میشه.
اون ماشین رو چه جوری باید از بین برد ؟ با 3 تا توپ نمیشه و همین که بخواد توپ ها دوباره آماده بشن ، اون کار خودش رو کرده.
من وقتی AC 1 رو بازی میکردم از بس کلیک میکردم برای کشتن دشمنا هر کس میومد تو اتاقم بهم میگفت "مهدی کلیکی"
واقعا بازی شاخی بود تو دوران خودش
کاش این یوبی سافت از اینکه AC تو لیست نامزد ها هم نبود درس بگیره
آخه خیلی برای این بازی زشته که نامزد نشه
یادمه نسخه یک و دوش بهترین بازی اکشن ادونچر شناخته شد
و موزیک هاشونم بهترین های سال شدن
من که دو تا دیوار به جز دیوار اصلی درست کردم وسط راهشوننقل قول:
و بالا ساختمون ها رو هم پر اساسین تفنگی کردم
خودمم که دیگه چون تیرهاش نامحدود بود افتاده بودم به جونشون
البته من سه تا دن بیشتر نگرفتم و توی آخری یه توپ بهم داد
که من اصلا وقت نکردم ازش استفاده کنم و حتی شکلشم ندیدم
اینم بگه که شما دیوار اصلی رو هم آپگرید کن که خیلی قوی بشه
و اینکه در آخر کار که ماشینه میاد تو باید سریع بهش شلیک کنی و بقیه سرباز ها رو بیخیال بشی و همچنین دکمه E رو هم همراه با شکلیک نگهدار تا بقیه اساسین ها هم به هدف تو تیر بزنن
دیوار رو آپگرید کردم و E رو هم نگه داشتم اما باز هم نشد.نقل قول:
سلام دوستان
الطیر آخرش چه اتفاقی واسش می افته؟ اگه یکی اینو برای من همین جا به صورت مخفی توضیح بده یا پ.خ کنه ممنون میشم!
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن داستان
ببخشید این ویدیو embers آخراش خود اتزیو میمیره یا انگار یارو میاد اون باعث مردنش میشه؟
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن سرنوشت اتزیو!
هنوز در اینکه اون یارو باعث مرگ اتزیو شده یا نه شک وجود دارهنقل قول:
یه سری میگن تمپلار بوده یه سری میگن عزراعیل بوده
ولی در کل دیگه شخصیت اتزیو به آخر خطش رسید
دوستان خواهشا یه کمک بکنید.
من نمی تونم این اساسین های خنگ رو طوری رهبری کنم که زمانی که قلعه های[؟] تسخیر شده رو می گیرن ، اون ماشینی که آخرش میاد رو از بین ببرن.
دیوارها رو آپگرید هم می کنن اما ماشین سریع خودش رو میرسونه و همه جا رو به آتش می کشه و من با 3 تا دونه توپ نمی تونم از بین ببرمش.
همه جا رو هم پر از اساسین های تفنگ دار کردم اما باز هم نمیشه.
دوست عزیز انگار بازی AC II رو خوب بازی نکردی!نقل قول:
چون اون میدون میدونی نیست که پدرش تو اون اعدام شد !
اون میدون بزرگتر بود !
و اون برج توش نبود!:5:
من که گفتمنقل قول:
سه تا دیوار بذار وسط راهش
اساسین بمبر هم بذار
دیوار اصلی رو هم اپگرید کن
با توپخونه فقط بزن به ماشینه
جلوی دیوارهات اساسین تفنگی بذار.منظورم وسط دیوار هایی که گذاشتی نه بالای دیوار خونه ها
من از یه باگ تو بازی هم استفاده کردم حالا ماله تو رو نمیدونم.وقتی داشت دیوار رو آتیش میزد منم دوباره دیوار رو میساختم.یعنی از منو ها دیوار رو انتخاب کردم و همین که اون داشت آتیش میزد منم هی دیوار رو ریپیر میکردم.
تازه فکر کنم این آخرین ماشین نباشه.چون تا اونجایی که من یادمه یه ماشینی بود همینطوری میومد جلو مثل تانک بود.سر سه سوتم دیوار رو خراب میکرد.
یه نکته ای هم که هست اینه که آخر کار دو گروه آدم به همراه ماشین میان.یه سری تیر میزنن.یه سری دیوار رو خراب میکنن.تو فقط اونایی که دیوار رو خراب میکنن رو بزن.اون تفنگی ها رو بقیه میزنن.
بعدشم فقط به ماشینه تیر بزن و بقیه رو ول کن.
ببینم چیکار میکنیا
سلام من یه مشکلی دارم بازی رو آپ کردم اما حالا که میخوام خاطرات رو ازی کنم 4 تاشو که میشه بازی کرد من فقط تونستم توی اولی 3 ومی اون چی بود اسمشو یادم نیست رو پیدا کنم چند بار بازی کردم اما توی 2 تادیگه اونو پیدا نکردم میشه یکی رهنمای کنه ؟
رفیق از اون زمان خیلی گذشته حتما میدون عوض شده دیگه! آخه شب قبلش با اون دختر چینیه میرن همونجا و اتزیو براش توضیح میده که من جایی نشستم که وقتی جوون بودم پدر و برادرم و اعدام کردننقل قول: