آندر كيه؟نقل قول:
تيكر كيه؟
آندر كه با تيكر مسابقه نميده:13:
آندر تيكر با بقيه مسابقه ميده
مثل اينكه من بگم كسي مسابقه ي ري با ميستريو رو نداره:31:
Printable View
آندر كيه؟نقل قول:
تيكر كيه؟
آندر كه با تيكر مسابقه نميده:13:
آندر تيكر با بقيه مسابقه ميده
مثل اينكه من بگم كسي مسابقه ي ري با ميستريو رو نداره:31:
دارم دان ميكنم
دست همگي درد نكنه
نمیدونم چرا اینجوری تایپیدم
اصلا دارم نگاش میکنم باورم نمیشه
آقا ببخشید
محمد خان شما هم گیر دادی به من
احسان جان خیلی دمت گرم از خنده دارم می ترکم ....نقل قول:
راستی کسی مسابقه آندر با تیکر رو نداره؟؟؟؟؟
راستی مسابقه ی خلی با اندر رو می خوام هر چه قدر حجمش کمتر باشه بهتره ...
3gp هم بود بهتر ...
اون تیکه که سنا خلی رو بلند می کنه رو هم اگه دارین بدین ...مرسی ....
اینجا نمیتونی پیدا کنی برو تو تاپیک دانلود مسابقات کشتی کج
من لینکشو گم کردم یه سرچ کوچولو بکنب پیدا میشه
چی شد این آندر بالاخره رفتنی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بره که دیگه فاتحه کشتی کج رو باید خوند
مزه کشتی کج به بودن اونه
خودشم توسط کی اچ که متنفرم ازش.
اين مسابقه ي خالي با آندر تيكر هست در جادج منت دينقل قول:
حجمش زياده
مسابقه ي كامل هست
با فرمت 3jpg
لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسوردشم آدرس وبلاگمه
موفق باشي دوست عزيزکد:www.wwf-wwe.blogfa.com
چرا من هستيم كه كليپ بزاريم ولي adsl ام رو به خاطر امتحانات قطع كردم به خاطر همين نميتونم حجم بالا آپلود كنمنقل قول:
اینجا نمیتونی پیدا کنی برو تو تاپیک دانلود مسابقات کشتی کج
ايشالا بعد امتحانا هستم در خدمتتون
اج و خانواده (La Familia) جشنی بابت پیروزی اج ترتیب داده بودن. اج تو این جشن گفت که آندر تیکر باید ازش تشکر کنه و خوشحال باشه که به دست یکی از بزرگتزین کشتی کچ کار های تاریخ و سلطان بازی های TLC حذف شده. برق های ورزشگاه رفت. تماشاگر ها داشتن خودشونو خفه می کردن.
.
.
.
.
برق ها اومدن، اما خبری از آندرتیکر نبود. اج داشت تماشاگر ها رو دست می انداخت.
ویکی اعلام کرد که 5 هفته ی دیگه تو اسمک داون مراسم ازدواجش با اج برگزار می شه.
بتیستا وارد شد. گفت که اومده تبریک بگه، اما یه دفعه به طرز جالبی گفت که داره شوخی می کنه و هر چی از دهنش در اومد بهشون گفت، بعدش هم گفت که می خواد سر کمربند با اج مسابقه بده. ویکی که خیلی عصبانی بود گفت که بتیستا باید تو یه تگ تیم هشت نفره ، در مقابل اج،چاوو، رایدر و هاوکینز بازی کنه . در صورت پیروزی، می تونه یه مسابقه با اج داشته باشه اما اگه ببازه دیگه هیچ وقت نمی تونه برای قهرمانی با اج بازی داشته باشه.
این بازی main event شب بود. بتیستا و تیم اج وارد شده بودند، در حالی که یارهای بتیستا هنوز معلوم نبودن.
به دستور ویکی سه تا عتیقه با جثه ی بسیار کوچک و ضعیف به نام های فولاکی،نونزیو و دلانی به عنوان یارهای بتیستا انتخاب شدند. بازی شروع شد. بتیستا اولش حساب هم تیمی های اج رو رسید، ولی وقتی نوبت هم تیمی هاش رسید، کاملا بازی توسط تیم اج اداره میشد و احتمال باخت تیم بتیستا خیلی زیاد بود. ولی به هر بدبختی که بود بتیستا تونست یه تگ بگیره و وارد شه. بتیستا دو باره شروع کرد به درو کردن ، تمام تیم اج وارد رینگ شدن اما هم تیمی های بتیستا به کمکش اومدن و در آخر، بتیستا تونست بازی رو ببره.
با این حساب، بتیستا برای قهرمانی در The Night of The Champions به مصاف اج می ره.:20:
عکس هایی از بازی:
woaaaaaaaaaaaaaaaaaaaنقل قول:
اج و خانواده (La Familia) جشنی بابت پیروزی اج ترتیب داده بودن. اج تو این جشن گفت که آندر تیکر باید ازش تشکر کنه و خوشحال باشه که به دست یکی از بزرگتزین کشتی کچ کار های تاریخ و سلطان بازی های TLC حذف شده. برق های ورزشگاه رفت. تماشاگر ها داشتن خودشونو خفه می کردن.
.
.
.
.
برق ها اومدن، اما خبری از آندرتیکر نبود. اج داشت تماشاگر ها رو دست می انداخت.
ویکی اعلام کرد که 5 هفته ی دیگه تو اسمک داون مراسم ازدواجش با اج برگزار می شه.
بتیستا وارد شد. گفت که اومده تبریک بگه، اما یه دفعه به طرز جالبی گفت که داره شوخی می کنه و هر چی از دهنش در اومد بهشون گفت، بعدش هم گفت که می خواد سر کمربند با اج مسابقه بده. ویکی که خیلی عصبانی بود گفت که بتیستا باید تو یه تگ تیم هشت نفره ، در مقابل اج،چاوو، رایدر و هاوکینز بازی کنه . در صورت پیروزی، می تونه یه مسابقه با اج داشته باشه اما اگه ببازه دیگه هیچ وقت نمی تونه برای قهرمانی با اج بازی داشته باشه.
این بازی main event شب بود. بتیستا و تیم اج وارد شده بودند، در حالی که یارهای بتیستا هنوز معلوم نبودن.
به دستور ویکی سه تا عتیقه با جثه ی بسیار کوچک و ضعیف به نام های فولاکی،نونزیو و دلانی به عنوان یارهای بتیستا انتخاب شدند. بازی شروع شد. بتیستا اولش حساب هم تیمی های اج رو رسید، ولی وقتی نوبت هم تیمی هاش رسید، کاملا بازی توسط تیم اج اداره میشد و احتمال باخت تیم بتیستا خیلی زیاد بود. ولی به هر بدبختی که بود بتیستا تونست یه تگ بگیره و وارد شه. بتیستا دو باره شروع کرد به درو کردن ، تمام تیم اج وارد رینگ شدن اما هم تیمی های بتیستا به کمکش اومدن و در آخر، بتیستا تونست بازی رو ببره.
با این حساب، بتیستا برای قهرمانی در The Night of The Champions به مصاف اج می ره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یدونستم باتیستا بیکار نمیشینه.پسر تنهایی همه او ...بچه هارو ......ده
خود ایج رو هم ....د مطمئن باشین
مرسی از این خبر خوشحال کنندت
ایول باتیستا ... دمش گرم:40::40:
حالا که آندر نیست فقط باتیستا:40:
اقا اصلا امیدی هست اندر برگرده یا نه شوخی شوخی جدی شده این قضیه!!
سلام بادست پر آومدم و خبر اي خوش..................
نام رخ داد : راء
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۲وم ژوئن ۲۰۰۸
محل انجام : رابوبنک آرنا واقع در بیکرزفیلد کالیفورنیا
خواهش می کنم.:46:نقل قول:
فعلا چیزی معلوم نیست، ولی حتما یه مدت پیداش نمی شه. ممکنه چند وقت دیگه، مثلا تو عروسی اج برگرده و حالشو بگیره.نقل قول:
تاریخ انجام : دوشنبه ، ۲وم ژوئن ۲۰۰۸
محل انجام : رابوبنک آرنا واقع در بیکرزفیلد کالیفورنیا
تریپل ایچ وارد میشه و در حالی که داشت مسیر ورودی رو طی میکرد کلیپی از رندی اورتن پخش شد و نشون داده شد که او بشدت مصدوم شده . تریپل ایچ وارد شد و گفت : " برای من مهم نیست نفر بعدی کی هست . " در همون لحظه جان سینا وارد شد . سینا گفت : " آینده الان میتونه مشخص بشه . تریپل ایچ ، ما همه چیز رو با هم تو این چند سال طی کردیم و اتفاقاتی رو که پیرامون کمربند دابلیو دابلیو ای افتاد با یک چشم دیدیم . ببین ، دابلیو دابلیو ای درفتس در راه هست و اگه این مسابقه الان گذاشته نشه ، دیگه هیچ وقت انجام نمیشه . " در همون لحظه جف هاردی اومد . جف گفت : " من هم دیشب پیروز شدم . برای من مهم نیست که چه کسی حریفم باشه و میخواد با من برای بدست آوردن کمربند بجنگه ، برای من مهم اینه که یک تایتل شات مثل سینا میخوام . " سپس قرار شد یک مسابقه بین جان سینا و جف هاردی تو راء انجام بشه که برنده در پی پی وی نایت آف چمپینز برابر تریپل ایچ قرار خواهد گرفت
مستر مک من از تلویزیون ورزشگاه نشون داده شد و مکمن گفت : " امشب یک مسابقه بین جی بی ال و کریس جریکو بر سر کمربند بین قاره ای انجام خواهد شد . "
مسابقه ی اول :: مستر کندی .vs اوماگا
اوماگا مسابقه رو خیلی خوب شروع میکنه . اوماگا یک سموئن دراپ میزنه . سپس کندی رو پرت میکنه بیرون رینگ و میندازه رو میز گزارشگران راء . اوماگا میخواد از بالای رینگ بپره رو کندی که کندی جاخالی میده و اوماگا میفته رو میز و میز میشکنه . سپس کندی میاد داخل رینگ . داور تا شماره ی 10 میشمره و اوماگا نمیتونه وارد بشه و به این ترتیب کندی با قانون کونت اوت میبره .
در بک استیج ران سیمونز دیده میشه .
وینس مک من وارد رینگ میشه و درباره ی این میلیون دالر مینیا صحبت میکنه و راه های رجیستر شدن رو میگه . وینس میخواد که مردم هم از این موضوع لذت ببرن . وینس میگه ابتدا در سایت دابلیو دابلیو ای رجیستر بشید . اما حتما باید آمریکایی باشید . مردم وینس رو هوو میکنن . دیگه اتفاق خاصی نیفتاد و وینس اطلاعات مربوطه رو داد و رفت .
مسابقه ی دوم :: هاردکور هالی و کودی رودس .vs کارلیتو و سانتینو مارلا
در این مسابقه هر دو تیم خوب کار کردن و مسابقه جوری نبود که بگیم کدوم بهتر بودن . به هر حال در پایان وقتی هالی میخواست به مارلا فینیشرش رو بزنه کارلیتو دوئید و با یک بیگ بوت هالی رو انداخت . مارلا هم سریع هالی رو پین کرد و به این ترتیب تیم کارلیتو و سانتینو مارلا پیروز شدن .
بعد از مسابقه تد دی بیاسی میاد و میگه که هنوز سه هفته برای انتخاب پارتنرش فرصت داره .
اعلام میشه که مسابقه ی بعد بین جریکو و جی بی ال سر کمربند هست .
مسابقه ی سوم :: کریس جریکو .vs جی بی ال
جی بی ال مسابقه رو با یک هدلاک شروع کرد . کریس جریکو یک آرمبار زد تا از هدلاک خلاص شه . جی بی ال در گوشه ی رینگ داره جریکو رو میزنه . سپس یک نک بریکر از جی بی ال زده میشه که کاور میکنه اما فایده نداره . جالبه بدونید که نصف تماشاگرا طرفدار جریکو بودن و نصف دیگه طرفدار جی بی ال . هر دو سوپراستار داشتن تشویق میشدن . جلو تر میریم . جی بی ال با یک بیگ بوت جریکو رو میندازه بیرون رینگ . سپس جی بی ال با یک صندلی ضربه ای محکم به جریکو میزنه و به این ترتیب داور این مسابقه رو با قانون دی کیو به نفع جریکو اعلام میکنه .
مسابقه ی چهارم :: بث فینکس و کتی لی .vs ملینا و میکی جیمز
از اواخر مسابقه شروع میکنیم چون مسابقه ی حساس و جالبی نبود . ملینا یک نک بریکر به کتی لی میزنه . میکی میخواد وارد شه که بث نمیذاره . حالا بث پای حریف رو نگه میداره تا بلند نشه و کتی هم با یک پرش از بالای رینگ ، حریف رو پین میکنه و به این ترتیب فینکس و لی برنده میشن .
از تلویزیون ورزشگاه دارن نشون میدن که تو بک استیج کندی داره دنبال پال برچیل میدوئه و برچیل هم داره فرار میکنه .
سپس جری لالر ، گزارشگر دوم راء رو نشون میدن که نشسته کنار جی آر و سعی میکنه در دابلیو دبالیو ای دات کام رجیستر بشه .
مسابقه ی پنجم :: لنس کید .vs ترور مرداک
بله ، همونطور که به نظر میرسید ، دو هم تیمی بالاخره برابر هم قرار گرفتن .در این مسابقه که ترور مرداک خیلی سر تر از کید بود ، اما در پایان این لنس کید بود که با یک اسپاین باستر موفق شد همتیمیش مرداک رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه .
سپس کلیپی از شکست خوردن آندرتیکر در وان نایت استند نشون داده میشه که آندرتیکر از سوی دابلیو دابلیو ای برای همیشه اخراج میشه .
سپس جی آر درباره ی آندرتیکر و نقش مهمی که در دابلیو دابلیو ای داشت صحبت میکنه و میگه حالا که آندرتیکر اخراج شده پس در دابلیو دابلیو ای درفت هم شرکت نمیتونه بکنه .
مسابقه ی ششم :: جان سینا .vs جف هاردی
خوب بالاخره مین ایونت شروع میشه . سینا و جف داخل رینگ هستن . اول مسابقه یک طرفدار میخواد وارد رینگ بشه که سریع سکوریتی میاد و جلوش رو میگیره . تماشاگرا بیشتر دارن جف رو تشویق میکنن . اما در این مسابقه ی بسیار کوتاه ، جان سینا تونست با یک اف یو جف هاردی رو پین کنه و حریف تریپل ایچ در نایت آف چمپینز بشه
در آخر هم جری لالر و جی آر از همه ی بینندگان خداحافظی میکنن .
نام رخ داد :: ای سی دابلیو
تاریخ انجام :: سه شنبه ، ۴رم ژوئن ۲۰۰۸
جنرال منیجر جدید ای سی دابلیو قرار هست که معرفی بشه . اعلام میشه که تئودور لانگ جنرال منیجر جدید ای سی دابلیو هست که وقتی وارد میشه مورد تشویق تماشاگران قرار میگیره . سپس لانگ مسابقاتی که قرار هست در ای سی دابلیو انجام بشه رو اعلام میکنه .
مسابقه ی اول :: سی ام پانک .vs تامی دریمر .vs موریسن .vs چاوو گئررو
در این مسابقه سی ام پانک خیلی خوب کار کرد . البته تامی دریمر هم خوب بود اما واقعا پانک خیلی خوب کار کرد و در پایان هم موفق شد با یک جی تی اس پیروز بشه و به این ترتیب تونست حریف کین در ای سی دابلیو همون شب بشه .
تدی لانگ اومد و گفت که در ای سی دابلیو امشب مت هاردی حضور داره و برابر جنرال منیجر قبلی ای سی دابلیو یعنی آرماندو استرادا قرار میگیره .
مسابقه ی دوم :: مت هاردی .vs آرماندو استرادا
مت هاردی تونست به راحتی هر چه تمام تر جنرال منیجر سابق ای سی دابلیو آرماندو استرادا رو با یک تویست آف فیت شکست بده .
لانگ دوباره میاد و میگه که کالین دیلینی باید برابر آرماندو استرادا قرار بگیره .
مسابقه ی سوم :: کالین دیلینی .vs آرماندو استرادا
استرادا که دیگه جونی براش نمونده بود با یک پینفال معمولی از کالین دیلینی شکست خورد تا یک شب خیلی بد براش رقم بخوره .
مسابقه ی چهارم :: شلتن بنجامین .vs مت سایدال
شلتن بنجامین تونست برابر مت سیدال که سوپراستار آماتوری هست به راحتی با زدن فینیشرش و پین کردن حریف پیروز بشه .
مسابقه ی پنجم :: قهرمان ای سی دابلیو کین .vs سی ام پانک
در مین ایونت این هفته ، کین و سی ام پانک برابر هم قرار گرفتن که اگه پانک برنده میشد میتونست قهرمان ای سی دابلیو بشه . اما این اتفاق نیفتاد . در اواخر این مسابقه بود که کین به سی ام پانک یک بیگ بوت زد و سپس با یک چوکسلم ، سی ام پانک رو پین کرد و پیروز مسابقه شد . به این ترتیب کین از کمربندش برابر سی ام پانک دفاع کرد .
اما در پایان مسابقه میز و موریسن اومدن و نوبتی فینیشرشون رو به کین زدن و رفتن .
سپس تز و مایک ادملی از بینندگان خداحافظی کردن و ای سی دابلیو این هفته تموم شد .
همونطور که میدونید آندرتیکر در پی پی وی وان نایت استند که یکشنبه انجام شد ، از اج شکست خورد و علاوه بر اینکه نتونست کمربند سنگین وزن رو بدست بیاره ؛ از کمپانی هم اخراج شد .
اما دیروز ، خبرگزاری معتبر رسل زون اعلام کرد : " شکست آندرتیکر برابر اج و اخراج او از دابلیو دابلیو ای جزئی از داستان های تازه نوشته شده ی دابلیو دابلیو ای هست که البته یکی از نویسنده های راء این رو نوشته . این داستان از جایی شروع شد که آندرتیکر قبل بعد از مصدومیتش هنوز احساس درد میکرد و نمیتونست مسابقه بده که کمپانی نمیتونست به تیکر اجازه بده که فقط دو سه ماه بعد از بازگشتش بره . به همین دلیل این موضوع رو بوجود آوردن که آندرتیکر و اج کارشون به وان نایت استند بکشه و آندرتیکر با باختش از دابلیو دابلیو ای اخراج بشه . یکی از دلایل رفتن آندرتیکر مصدومیتش بود که در بکلش تشدید پیدا کرد و تیکر مجبور شد مدتی استراحت کنه . اما باید ببینیم این مدت طولانی هست یا کوتاه . چون کمپانی این رو خوب میدونه که % 89 تماشاگرای اسمک دان ، طرفدار آندرتیکر هستن و با رفتن تیکر کمپانی بدجوری ضرر میکنه . اما بعد از باخت آندرتیکر و وقتی که متوجه شدیم که اخراج تیکر یک داستان تازه هست ، بد نیست بدونید که برای آندرتیکر به احتمال زیاد این اتفاقات میفته :
* آندرتیکر یک مدت کوتاه یا طولانی از مسابقات دور خواهد بود و بعد از برگشتش با ویکی گئررو و اج تصفیه حساب میکنه . اما بعد از اون آندرتیکر به احتمال بسیار زیاد به راء خواهد رفت و اونجا به کار خودش ادامه میده . ضمن اینکه آندرتیکر هر تیپی که داشته ، چهار سال با اون تیپ دیده شده و بعد از اون چهار سال تیکر تیپش رو تغییر داده . از سال 2004 که آندرتیکر این تیپ رو داشت چهار سال گذشته و موقعش شده که تیکر با بوجود اومدن این داستان یه مدت خودش رو کنار بکشه و با یک تیپ جدید وارد دابلیو دابلیو ای بشه . به احتمال زیاد باید منتظر آندرتیکری کاملا متفاوت باشیم . "
خوب ، این هم از خبر . ممکنه بعضی از قسمت های این چیز هایی که گفتم اتفاق نیفته . ولی تا این حد بدونید که بازگشت آندرتیکر به دابلیو دابلیو ای قطعی هست .
قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ به احتمال زیاد در درفت امسال به اسمک دان منتقل خواهد شد . این یکی از اتفاقات مهم درفت امسال خواهد بود البته اگه رخ بده . این حدس به دلایل مختلفی زده شده که مثلا چند دلیل مهمش این ها هستند که :
* جان سینا بعد از افتی که دچارش شده بود دوباره به اوج برگشته و کمپانی قصد داره دوباره جان سینا رو قهرمان دابلیو دابلیو ای بکنه و از اون طرف هم کمپانی قصد داره تریپل ایچ و اج رو برای کمربند سنگین وزن جهان برابر هم قرار بده .
* لیندا مک من ، همسر مستر مک من لو داده که در این سال و سال بعد قرار هست اتفاقات فوق العاده عجیب و غیر منتظره ای در دابلیو دابلیو ای بیفته .
* بدلیل اینکه آندرتیکر برای یه مدت از دابلیو دابلیو ای دور خواهد بود ، کمپانی قصد داره تریپل ایچ و چند سوپراستار بزرگ دیگه رو به اسمک دان بفرسته تا جای خالی آندرتیکر رو پر کنن .
اینها دلایل مهمی بودن که موجب شد این موضوع رو به ذهن طرفدارا بیاره . اما حدس هایی زده شده که ممکنه در این مدت که تریپل ایچ هنوز قهرمان هست بیفته :
* تریپل ایچ در پی پی وی نایت آف چمپینز ، تایتل رو به سینا میبازه و از اون طرف در درفت به کنسول اسمک دان منتقل میشه .
* تریپل ایچ کمربندش رو حفظ میکنه اما در درفت اتفاقی میفته که تریپل ایچ مجبور میشه کمربند رو در راء بگذاره و به اسمک دان بره .
* تریپل ایچ همزمان در راء و اسمک دان حضور داشته باشه اما حریف هاش برای کمربند از راء انتخاب بشن که این احتمالش خیلی کمه .
باز هم چیزی نمیشه گفت . چون قراره اتفاقات عجیبی بیفته . این فقط یک حدس بود که خبرگزاری های بزرگ هم عنوان کرده بودن اما نه انقدر با جزئیات .
:: Randy Orton در One Night Stand 2008 در طول مسابقه ی خودش با Triple H بر اثر ضربه ای که بهش خورد (فکر کنم ضربه ی پتک تریپل اچ) از ناحیه ی شانه ی چپ دچار آسیب دیدگی شد. رندی ارتون بلافاصله بعد از بازی به بیمارستان منتقل شد و حالا هم بستری هست و مصدومه. اینجور که به نظر میرسه رندی ارتون به مدت شش ماه از مسابقات دور خواهد بود! ::
:: مصدومیت بیگ شو هم نباید چندان شدید باشه و به احتمال خیلی زیاد بیگ شو مشکل خاصی براش پیش نخواهد اومد و در Nigh of Champions مسابقه ی خودش در برابر کین رو انجام میده. همونطور که میدونید بیگ شو در Night of Champions برای تصاحب عنوان قهرمانی ECW به مصاف قهرمان حال حاضر ECW ، کین میره ::
تا بعد .........................
شاخ در آوردم و لی در مورد اون هر چهار سال موافقمنقل قول:
همونطور که میدونید آندرتیکر در پی پی وی وان نایت استند که یکشنبه انجام شد ، از اج شکست خورد و علاوه بر اینکه نتونست کمربند سنگین وزن رو بدست بیاره ؛ از کمپانی هم اخراج شد .
اما دیروز ، خبرگزاری معتبر رسل زون اعلام کرد : " شکست آندرتیکر برابر اج و اخراج او از دابلیو دابلیو ای جزئی از داستان های تازه نوشته شده ی دابلیو دابلیو ای هست که البته یکی از نویسنده های راء این رو نوشته . این داستان از جایی شروع شد که آندرتیکر قبل بعد از مصدومیتش هنوز احساس درد میکرد و نمیتونست مسابقه بده که کمپانی نمیتونست به تیکر اجازه بده که فقط دو سه ماه بعد از بازگشتش بره . به همین دلیل این موضوع رو بوجود آوردن که آندرتیکر و اج کارشون به وان نایت استند بکشه و آندرتیکر با باختش از دابلیو دابلیو ای اخراج بشه . یکی از دلایل رفتن آندرتیکر مصدومیتش بود که در بکلش تشدید پیدا کرد و تیکر مجبور شد مدتی استراحت کنه . اما باید ببینیم این مدت طولانی هست یا کوتاه . چون کمپانی این رو خوب میدونه که % 89 تماشاگرای اسمک دان ، طرفدار آندرتیکر هستن و با رفتن تیکر کمپانی بدجوری ضرر میکنه . اما بعد از باخت آندرتیکر و وقتی که متوجه شدیم که اخراج تیکر یک داستان تازه هست ، بد نیست بدونید که برای آندرتیکر به احتمال زیاد این اتفاقات میفته :
* آندرتیکر یک مدت کوتاه یا طولانی از مسابقات دور خواهد بود و بعد از برگشتش با ویکی گئررو و اج تصفیه حساب میکنه . اما بعد از اون آندرتیکر به احتمال بسیار زیاد به راء خواهد رفت و اونجا به کار خودش ادامه میده . ضمن اینکه آندرتیکر هر تیپی که داشته ، چهار سال با اون تیپ دیده شده و بعد از اون چهار سال تیکر تیپش رو تغییر داده . از سال 2004 که آندرتیکر این تیپ رو داشت چهار سال گذشته و موقعش شده که تیکر با بوجود اومدن این داستان یه مدت خودش رو کنار بکشه و با یک تیپ جدید وارد دابلیو دابلیو ای بشه . به احتمال زیاد باید منتظر آندرتیکری کاملا متفاوت باشیم . "
خوب ، این هم از خبر . ممکنه بعضی از قسمت های این چیز هایی که گفتم اتفاق نیفته . ولی تا این حد بدونید که بازگشت آندرتیکر به دابلیو دابلیو ای قطعی هست .
شاخ دوم هم در اومدنقل قول:
قهرمان دابلیو دابلیو ای ، تریپل ایچ به احتمال زیاد در درفت امسال به اسمک دان منتقل خواهد شد . این یکی از اتفاقات مهم درفت امسال خواهد بود البته اگه رخ بده . این حدس به دلایل مختلفی زده شده که مثلا چند دلیل مهمش این ها هستند که :
* جان سینا بعد از افتی که دچارش شده بود دوباره به اوج برگشته و کمپانی قصد داره دوباره جان سینا رو قهرمان دابلیو دابلیو ای بکنه و از اون طرف هم کمپانی قصد داره تریپل ایچ و اج رو برای کمربند سنگین وزن جهان برابر هم قرار بده .
* لیندا مک من ، همسر مستر مک من لو داده که در این سال و سال بعد قرار هست اتفاقات فوق العاده عجیب و غیر منتظره ای در دابلیو دابلیو ای بیفته .
* بدلیل اینکه آندرتیکر برای یه مدت از دابلیو دابلیو ای دور خواهد بود ، کمپانی قصد داره تریپل ایچ و چند سوپراستار بزرگ دیگه رو به اسمک دان بفرسته تا جای خالی آندرتیکر رو پر کنن .
اینها دلایل مهمی بودن که موجب شد این موضوع رو به ذهن طرفدارا بیاره . اما حدس هایی زده شده که ممکنه در این مدت که تریپل ایچ هنوز قهرمان هست بیفته :
* تریپل ایچ در پی پی وی نایت آف چمپینز ، تایتل رو به سینا میبازه و از اون طرف در درفت به کنسول اسمک دان منتقل میشه .
* تریپل ایچ کمربندش رو حفظ میکنه اما در درفت اتفاقی میفته که تریپل ایچ مجبور میشه کمربند رو در راء بگذاره و به اسمک دان بره .
* تریپل ایچ همزمان در راء و اسمک دان حضور داشته باشه اما حریف هاش برای کمربند از راء انتخاب بشن که این احتمالش خیلی کمه .
باز هم چیزی نمیشه گفت . چون قراره اتفاقات عجیبی بیفته . این فقط یک حدس بود که خبرگزاری های بزرگ هم عنوان کرده بودن اما نه انقدر با جزئیات .
:: مصدومیت بیگ شو هم نباید چندان شدید باشه و به احتمال خیلی زیاد بیگ شو مشکل خاصی براش پیش نخواهد اومد و در Nigh of Champions مسابقه ی خودش در برابر کین رو انجام میده. همونطور که میدونید بیگ شو در Night of Champions برای تصاحب عنوان قهرمانی ECW به مصاف قهرمان حال حاضر ECW ، کین میره ::
مرسی رضا جان بی خبرمون نذاشتینقل قول:
تا بعد .........................
باتیستا و اج کی بازی میکنن پس؟
Weekly Top Five مربوط میشه به پنج رخ داد مهم هفته ی گذشته که در یک ویدیو به نمایش گذاشته میشه.
ـ Power 25 هم که همتون میدونید ، مربوط میشه به بیست و پنج سوپراستار برتر هفته.
پنج رخ داد مهم این هفته:
1. برگزاری Million Dollar Mania توسط Vince McMahon
2. درگیری شلتون بنجامین و کوفی کینگستون
3. تصاحب عنوان قهرمانی سنگین وزن توسط ادج و رویارویی اون با باتیستا در اسمکدان
4. شکست سی ام پانک توسط کین و درگیری کین با میز و مورسن
5. رویارویی جان سینا و جف هاردی برای اولین بار و مشخص شدن حریف تریپل اچ در نایت آف چمپینز
بیست و پنج سوپراستار برتر این هفته:
1. تریپل اچ
رتبه هفته قبل: 1 :: عملکرد: شکست رندی ارتون در وان نایت استند و رویارویی با جان سینا در نایت آف چمپینز
-----------------------------------
2. ادج
رتبه هفته قبل: 9 :: عملکرد: شکست آندرتیکر در وان نایت استند ، تصاحب عنوان قهرمانی سنگین وزن ، قبول باخت از باتیستا در اسمکدان و رویارویی با باتیستا در نایت آف چمپینز
3. باتیستا
رتبه هفته قبل: 3 :: عملکرد: شکست شان مایکلز در وان نایت استند ، شکست تگ تیم ادج در اسمکدان و رویارویی با ادج در نایت اف چمپینز
4. کین
رتبه هفته قبل: 4 :: عملکرد: شکست سی ام پانک در ای سی دبلیو ، درگیری با میز و مورسن و رویارویی با بیگ شو در نایت آف چمپینز
5. شان مایکلز
رتبه هفته قبل: 5 :: عملکرد: قبول باخت مقابل باتیستا در وان نایت استند
6. بیگ شو
رتبه هفته قبل: 8 :: عملکرد: شکست پانک ، دریمر ، مورسن و چاوو گررو در وان نایت استند ، درگیری لفظی با مارک هنری در اسمکدان و رویارویی با کین در نایت آف چمپینز
7. سی ام پانک
رتبه هفته قبل: 7 :: عملکرد: قبول شکست مقابل کین و بیگ شو در ای سی دبلیو و وان نایت استند
8. رندی ارتون
رتبه هفته قبل: 6 :: عملکرد: قبول باخت مقابل تریپل اچ در وان نایت استند در مسابقه لست من استندینگ ، مصدومیت شدید و دوری از مسابقات به مدت شش ماه
9. مت هاردی
رتبه هفته قبل: 10 :: عملکرد: شکست آرماندو استرادا در ای سی دبلیو
10. کریس جریکو
رتبه هفته قبل: 11 :: عملکرد: شکست جی بی ال در راو و دفاع از قهرمانی بین قاره ای
11. جان سینا
رتبه هفته قبل: 13 :: عملکرد: شکست جی بی ال در وان نایت استند در مسابقه ی فرست بلاد ، شکست جف هاردی در راو و مصاف با تریپل اچ در نایت آف چمپینز
12. ولادیمر کوزلز
رتبه هفته قبل: 14 :: عملکرد: شکست جیمی وانگ یانگ در اسمکدان
13. چاوو گررو
رتبه هفته قبل: 12 :: عملکرد: قبول شکست در وان نایت استند برابر بیگ شو ، ای سی دبلیو برابر سی ام پانک و اسمکدان برابر تگ تیم باتیستا
14. کوفی کینگستون
رتبه هفته قبل: 15 :: عملکرد: درگیری با شلتون بنجامین در ای سی دبلیو
15. میز و جان مورسن
رتبه هفته قبل: 16 :: عملکرد: درگیری با کین در ای سی دبلیو
16. ام وی پی
رتبه هفته قبل: 17 :: عملکرد: حضور در Draft امسال
17. میستر کندی
رتبه هفته قبل: 18 :: عملکرد: شکست اوماگا در راو و درگیری با پال برچل
18. بث فینیکس
رتبه هفته قبل: 19 :: عملکرد: شکست ملینا در وان وایت استند در مسابقه آی کویت مچ و شکست تگ تیم ملینا و میکی جیمز در راو
19. میکی جیمز
رتبه هفته قبل: 20 :: عملکرد: قبول شکست در راو مقابل تگ تیم بث فینیکس و کتی لی
20. فینلی
رتبه هفته قبل: 21 :: عملکرد: شکست چاک پالومبو در اسمکدان در مسابقه ی بلفست براول
21. جف هاردی
رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: شکست اوماگا در وان نایت استند و قبول شکست در راو مقابل جان سینا
22. ناتالیا
رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: برد مسابقه Golden Dreams در اسمکدان
23. اوماگا
رتبه هفته قبل: 22 :: عملکرد: قبول شکست در وان نایت استند برابر جف هاردی و راو برابر میستر کندی
24. شلتون بنجامین
رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: شکست دلانی در ای سی دبلیو و درگیری با کوفی کینگستون
25. کتی لی برچل
رتبه هفته قبل: __ :: عملکرد: شکست تگ تیم میکی جیمز و ملینا در راو
Weekly Top Five :: June 06, 2008
فایل: WTF June 06, 2008
حجم: KB 8,997
مدت ویدیو: Minutes 3:49
کد:http://www.4shared.com/file/50429736/4242329e/BrockWWEir_-_WTF_June_06_2008.html
کد:http://www.megaupload.com/?d=K0P6LXV0
نام رخ داد : اسمک دان
تاریخ انجام : ۶ ژوثن ۲۰۰۸
میک فولی و مایکل کول وارد شدن .
سپس هایلایت هایی از مسابقه ی تی ال سی در وان نایت استند پخش شد .
ویکی گئررو ، کرت هاکینز ، زک رایدر ، چاوو گئررو و بم نیلی داخل رینگ هستن . ویکی و بقیه سوپراستار های حاضر در رینگ بشدت دارن هوو میشن طوری که ویکی اصلا نمیتونه صحبت کنه و صداش نمیرسه . ویکی بالاخره با داد زدن یجوری موفق میشه اج رو معرفی کنه . اج وارد میشه و میگه : " ما بهترین خانواده هستیم . من ، زک ، هاکینز ، چاوو و بم و البته ویکی . ویکی تو من رو کامل کردی . " اج یکم از خودش تعریف میکنه و آندرتیکر رو مسخره میکنه . سپس اج میگه : " آندرتیکر باید از من ممنون باشه چون برابر یکی از بهترین سوپراستارهای دابلیو دابلیو ای قرار گرفته و شکست خورده . تیکر باید خوشحال باشه . یهو برق ها خاموش میشه . همه ی تماشاگرا خوشحال میشن . اما برق ها دوباره روشن میشه و لا فامیلیا شروع میکنن به خندیدن . این کار رو بدتر میکنه چون اینبار بد تر هوو شدن . ویکی گئررو میگه : " من و اج قرار هست در یازدهم ژوئن با هم ازدواج کنیم . " آهنگ باتیستا زده میشه و باتیستا میاد . ویکی ترسیده . باتیستا میگه : " چرا من رو دعوت نکردید ؟ " باتیستا اصلا برای این موضوع نیومده بود . باتیستا درخواست یک مسابقه با اج میکنه برای کمربند سنگین وزن . ویکی میگه : " امشب ، اج و چاوو و رایدرذ و هاکینز تیم میشن و برابر باتیستا و سه همتیمی ای که خود باتیستا انتخاب میکنه قرار میگیرن . " اج میگه : " اگه تو باختی دیگه حق نداری با من سر کمربند سنگین وزن مسابقه بدی . "
مسابقه ی اول :: فینلی .vs چاک پالمبو ( بلفست برال مچ )
در اواخر این مسابقه بود که پالمبو میره از موتورش زنجیر میاره تا فینلی رو بزنه اما فینلی با لو بلو جلوی پالمبو رو میگیره . سپس فینلی زنجیر رو برمیداره و پالمبو رو میزنه . سپس پالمبو رو پین میکنه و به این ترتیب فینلی موفق میشه چاک پالمبو رو شکست بده .
بیگ شو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . بیگ شو بشدت آسیب دیده و همین که میکروفون رو میگیره درباره ی آسیب دیدگیش صحبت میکنه . اما بیگ شو میگه که میتونه برابر کین قرار بگیره . بیگ شو داشت درباره ی کین صحبت میکرد که مارک هنری اومد و درباره ی کمربند ای سی دابلیو صحبت کرد و مثل اینکه هنری هم بدش نمیاد سر کمربند مسابقه بده . هنری صحبتش تموم میشه و بیگ شو عصبانی میشه و گارد میگیره و به مارک هنری میگه بیا تو رینگ اما هنری داخل رینگ نمیاد . بعید بنظر میرسه که مارک هنری بتونه کسی باشه که جلوی بیگ شو رو بگیره برای بدست آوردن کمربند قهرمان ای سی دابلیو .
مسابقه ی دوم :: گریت کالی .vs دویس و دامینو
گریت کالی موفق میشه با یک کالی بامب دامینو رو پین کنه و به راحتی در یک دقیقه و پنجاه ثانیه پیروز این مسابقه ی هندیکپ یشه .
یک ویدئو از سانتینو مارلا پخش میشه .
مسابقه ی سوم :: کازین سال .vs سانتینو مارلا
کازین موفق میشه با یک رول آپ در دقیقه ی سوم مسابقه ، سانتینو مارلا رو شکست بده .
در بک استیج موریسن و میز دیده میشن که کلاه هورنسواگل رو دزدیدن و دارن اذیتش میکنن . در همون لحظه فینلی میاد و به موریسن و میز حمله میکنه .
مسابقه ی چهارم :: چری .vs مریس .vs مک کول .vs ویکتوریا .vs لیلا .vs کلی .vs ناتالیا
در این مسابقه ناتالیا موفق میشه در پایان بره بالای رینگ و ستاره رو بر داره و پیروز بشه . این مسابقه دو دقیقه و بیست ثانیه به طول انجامید .
مسابقه ی پنجم :: ولادیمیر کوسلاو .vs جیمی وانگ یانگ
کوسلاو در این مسابقه موفق میشه با یک بلی د بلی سوپلکس حریفش وانگ رو پین کنه و در دو دقیقه و پانزده ثانیه پیروز این مسابقه بشه .
مین ایونت :: باتیستا ، کالین دینلی ، فوناکی ، نانزیو .vs اج ، هاکینز ، رایدر ، چاوو گئررو
در این مسابقه تیم باتیستا فوق العاده بود . با اینکه تیم اج خیلی قوی تر و باهوش تر بود اما در برابر تیم باتیستا کار خاصی نتونستن انجام بدن و دلیل اصلیش حضور باتیستا و انگیزه ی او و افراد تیمش بود . در اواخر کار بود باتیستا یک اسپاین باستر میزنه و داره وحشی میشه . اج میاد دخالت کنه اما فوناکی و دیلنی اج رو میزنن . باتیستا با یک باتیستا بمب سنگین زک رایدر رو لواشک میکنه و با پین کردن رایدر موفق میشه پیروز این مسابقه بشه . به این ترتیب در پی پی وی نایت آف چمپینز باتیستا برابر اج قرار خواهد گرفت تا داستان این دو بعد از یک سال دوباره شروع بشه .
در پایان هم باتیستا جشن شادی میگیره و اسمک دان این هفته تموم میشه .
در حالی که شنیده شد تنها درفت مهم امسال ، منتقل شدن تریپل ایچ به اسمک دان هست ؛ اما بعد از مدتی اعلام شد اگه تریپل ایچ به اسمک دان منتقل نشه ، به احتمال زیاد انتقال دیگر عضو گروه دی اکس که شان مایکلز هست به اسمک دان زیاده .
اما در این شکی نیست که بین تریپل ایچ و شان مایکلز یکی به اسمک دان منتقل میشه و فقط برای متوجه شدن باید منتظر نایت آف چمپینز باشیم تا ببینیم کمپانی دابلیو دابلیو ای نتایج این پی پی وی رو چجوری تنظیم کرده . البته برای فهمیدن این موضوع باید به نتیجه ی مسابقه ی تریپل ایچ برابر سینا رو ببینیم . در صورتی که تریپل ایچ کمربند رو از دست بده احتمال انتقالش به کنسول اسمک دان خیلی بیشتر هست و اگه کمربند رو حفظ کنه احتمال منتقل شدن شان شدت میگیره .
بعد از اینکه مشخص شد اخراج آندرتیکر جزوی از داستان های دابلیو دابلیو ای هست ، اعلام شد که آندرتیکر که دلیل اصلی رفتنش مصدومیتش بود ، در سامر اسلم بر میگرده .
اما این خبر یک شایعه هست و آندرتیکر تا یک ماه بعد از سامراسلم هم خودش رو نمیتونه برای بازگشت آماده کنه و حداقل یک ماه بعد از انجام سامراسلم هم باید استراحت کنه .
تا وقتی که آندرتیکر برنگشته ، باتیستا رقیب اج خواهد بود و با انجام درفت امسال احتمالا یکی دو نفر دیگه هم با اج درگیر میشن که باز هم بعید به نظر میرسه اج کمربندش رو از دست بده .
ضمن اینکه تاریخ بازگشت آندرتیکر هم میدونم ولی فعلا نمیگم چون چند خبر پشت سر هم از آندرتیکر ممکنه بعضی از بازدیدکنندها رو ناراحت کنه . ولی احتمالا تا شب اعلامش میکنم .
اوماگا ، یکی از سوپراستار های خوب و قدرتمند کنسول راء ، به احتمال ٪ ۹۹ در درفت امسال از راء به اسمک دان منتقل میشه . این سوپراستار قوی بخاطر سیاست های دابلیو دابلیو ای چند هفته هست که داره شکست میخوره و اول شروع درگیری هاش با جف هاردی در سال جدید مشخص بود که مک من قصد داره کاری کنه تا اوماگا چند شکست در راء برابر سوپراستارهای مختلف متحمل بشه و بعد هم در درفت شکست بخوره و به اسمک دان بیاد .
البته شاید خیلی ها فکر کنن که یه همچین سوپراستاری که همش شکست میخوره نباید به اسمک دان منتقل بشه اما این رو هم فراموش نکنید که اسمک دان کنسول خیلی ضعیفی هست و با اومدن اوماگا شاید تعداد سوپراستارهای خوب اسمک دان به ۵ تا برسه .
با شروع درفت از راء این هفته منتظر انتقال های جالب و البته جنجالی در دابلیو دابلیو ای هستیم . فقط امیدواریم هیچ یک از کنسول های راء ، اس دی و ای سی دابلیو ضرر نکنن و ضعیف نشن .
تاریخ انجام :دوشنبه ، ۹ ژوئن سال ۲۰۰۸
محل انجام : اوریکل آرنا در اوکلند ، کالیفورنیا
راء این هفته با خوش آمد گویی جیم راس و جری لالر آغاز شد .
تبلیغی پخش میشه از مسابقه ی جان سینا برابر جی بی ال و مسابقه ی تریپل ایچ برابر جف هاردی که قرار هست در راء همین شب برگذار شه .
وینس مک من با نگرانی وارد رینگ شد و گفت : " مانی مینیا امشب هست و من بعد یا قبل از هر مسابقه وارد میشم و یک کد براتون میخونم . اون کد متعلق به هر کس که بود جواب میده و مقدار پولی که برای جایزه برای اون فرد در نظر گرفته شده بهش داده میشه . "
- مسابقه ی اول :: مستر کندی .vs پال برچیل
در این مسابقه که کتی لی ، پال برچیل رو از بیرون رینگ همراهی میکرد ، مستر کندی چندین بار بخاطر کتی لی حواسش پرت شد و نتونست کار خودش رو خوب انجام بده . اما بالاخره در پایان کندی موفق شد با فن میک چک برچیل رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه . ( سه دقیقه و هجده ثانیه )
مسابقه تموم شده ، اما کتی لی با عصبانیت میاد تو و یه ضربه به صورت کندی میزنه . کندی با عصبانیت به کتی نگاه میکنه و میخواد به کتی حمله کنه که برچیل از بالای رینگ میپره و یک نک بریکر به کندی میزنه و کتی لی رو از دست کندی نجات میده .
وینس مک من وارد میشه تا اولین برنده رو پیدا کنه . وینس یک توپ کوچیک برمیداره و اون رو باز میکنه . نام کد رو میخونه و نام یکی از تماشاگرا در میاد . وینس خوشحال هست و میگه به نفر اول دویست هزار دلار تعلق خواهد گرفت . سپس وینس دوباره رینگ رو ترک میکنه .
- مسابقه ی دوم :: قهرمان زنان میکی جیمز .vs بث فینکس
در این مسابقه هر دو دیوا خوب کار کردن اما در پایان میکی با یک پرش از بالای رینگ تونست بث فینکس رو پین کنه و پیروز مسابقه بشه . این مسابقه سر کمربند نبود . ( دو دقیقه و سی ثانیه )
بعد از مسابقه بث فینکس به میکی حمله میکنه اما ملینا از راه میرسه و بث فینکس رو میزنه و میکی رو از دست فینکس نجات میده .
وینس مک من دوباره وارد میشه و یک کد رو اعلام میکنه . یک نفر جواب میده و وینس به اون فرد برنده هفتاد و پنج هزار دلار میده .
در بک استیج جان سینا و تریپل ایچ دیده میشن که دارن با هم درباره ی مسابقشون در نایت آف چمپینز صحبت میکنن . زیاد دوستانه صحبت نمیکنن و تریپل ایچ میگه من از تو بهترم و سینا رسل مینیا 22 رو به یاد تریپل ایچ میاره . تریپل ایچ هم نگاهی با عصبانیت به سینا میندازه .
وینس مک من دوباره وارد میشه اما اینبار چارلی هاس هم همراه وینس هست . خیلی خوبه که هاس هنوز در دابلیو دابلیو ای اجازه ی فعالیت کردن داره . اینبار هاس کد رو اعلام میکنه اما خبری نیست . وینس به چارلی هاس نگاه میکنه . میگه تو بد شانسی میاری . وینس برای چندمین بار سعی میکنه اما موفق نمیشه صاحب کد رو پیدا کنه . س یک کد دیگه اعلام میکنه و بالاخره یک نفر جواب میده . وینس میگه جایزه ی این برنده پنجاه هزار دلار هست . سپس وینس دوباره به هاس نگاه میکنه . وینس میگه اگه تو یک دیوا رو ببوسی اون فرد برنده صد هزار دلار دیگه جایزه میگیره . سپس ماریا میاد و چارلی هاس اون رو میبوسه . وینس میگه نظرت درباره ی یک دیوای دیگه چیه . می یانگ میاد و هاس اون رو هم میبوسه و بیست و پنج هزار دلار دیگه به اون فرد میدن تا جایزش صد و هفتاد و پنج دلار بشه . وینس و هاس رینگ رو ترک میکنن تا مسابقه ی بعدی انجام بشه .
در بک استیج جی بی ال دیده میشه .
- مسابقه ی سوم :: جان سینا .vs جی بی ال
مسابقه رو جی بی ال بهتر شروع کرد . اما سینا یعد از دقایقی بر مسابقه مسلط شد و حتی یک اف یو هم به جی بی ال زد . در پایان بود که جی بی ال بالای رینگ میره اما سینا میاد و جی بی ال رو از اونجا پرت میکنه روی میز گزارشگر ها که تریپل ایچ هم اونجا نشسته بود . بعد هم سینا جی بی ال رو بر میگردونه و او رو پین میکنه و سینا پیروز مسابقه میشه . ( ده دقیقه و ده ثانیه )
بعد از مسابقه هم تریپل ایچ و سینا با هم کل کل میکنن .
سپس تبلیغی پخش میشه .
جری لالر و جیم راس رو نشون میده که دارن با هم صحبت میکنن .
برنامه ی د های لایت ریل که مخصوص جریکو هست آغاز میشه . جریکو میگه که وقتی بچه بود شان براش یک قهرمان بود . جریکو میگه مهمان این هفته شان مایکلز هست . شان وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . شان کلاهش رو به طرف تماشاگرا پرت میکنه . شان یک میکروفون میگیره و شروع میکنه به صحبت کردن درباره ی اتفاقات وان نایت استند و میگه از کار جریکو اصلا خوشش نیومد . شان کم کم داشت بد صحبت میکرد جوری که جریکو داشت عصبانی میشد . شان داشت درباره ی خودش و مسابقه اش میگفت که یهو جریکو به شان حمله کرد و بشدتن شان رو زد . بعد هم یک نگاه به شان که رو زمین افتاده بود انداخت و رینگ رو ترک کرد .
- مسابقه ی چهارم :: قهرمانان تیمی کودی رودس و هالی .vs اوماگا و اسنیتسکی
این مسابقه رو کودی و اسنیتسکی اول شروع کردن . اسنیتسکی خیلی خوب کار نکرد و میشه گفت بیشتر کودی رودس بود که داشت این سوپراستار قوی رو میزد . اما وقتی هالی اومد اسنیتسکی بهتر کار کرد . چند مشت محکم به فک هالی زد و پشتش هم یک کلوزلاین . اونطرف کدی رودس وارد شد و این ور هم اوماگا اومد تو . اوماگا خیلی سریع یک سموئن دراپ زد و کودی رو بلند کرد و پشتش هم یک سموئن اسپایک زد و تونست کودی رودس رو پین کنه و به این ترتیب تیم اوماگا و اسنیتسکی موفق شدن قهرمانان تیمی جهان رو شکست بدن . البته این مسابقه بر سر کمربند انجام نمیشد و یک نان تایتل مچ بود . ( سه دقیقه و دو ثانیه )
وینس مک من با جیلیان و ترور مرداک داخل رینگ هستن . وینس مک من باز هم یک کد اعلام میکنه و به برنده دویست هزار دلار میده .
- مسابقه ی پنجم :: سانتینو مارلا و کارلیتو .vs کرایم تایم
در این مسابقه تیم کرایم تایم از سوی تماشاگران بشدت تشویق میشه . در پایان در حالی که کارلیتو رفته بود بالای رینگ و میخواست بپره ، شد با یک اس تی او کارلیتو رو پین کرد و به این ترتیب تیم کرایم تایم پیروز این مسابقه ی دو به دو شد . ( سه دقیقه و سی و دو ثانیه )
سپس مستر مک من وارد میشه و به کرایم تایم میگه بمونن تا قرعه کشی رو با اون ها انجام بده . قرار شده این دفعه دویست و پنجاه هزار دلار داده بشه . کرایم تایم کد رو اعلام میکنه و نفر برنده مشخص میشه . بعد کرایم تایم شروع میکنن به خوندن : " مانی ، مانی ... یه یه ! "
جان سینا وارد میشه و گزارشگر افتخاری مسابقه ی بعد خواهد بود .
- مین ایونت :: قهرمان دابلیو دابلیو ای تریپل ایچ .vs جف هاردی
تریپل ایچ مسابقه رو با هدلاک شروع میکنه اما هاردی با کلوزلاین جواب میده . یک وایپ و بک البو از هاردی به تریپل ایچ در گوشه ی رینگ زده میشه . تریپل ایچ بلند میشه و میره برای یک بیگ بوت اما جف هاردی تبدیل به بدل میکنه و یک دراپ کیک میزنه . جلو تر میریم . تریپل ایچ ادای سینا رو در میاره و وقتی جف رو زمین بود حرکت یو کند سی می رو انجام میده . جف بلند میشه . یک ویسپر این د وایند از جف زده میشه . تریپل ایچ به جف کلوزلاین میزنه و کار به بیرون رینگ میکشه . تریپل ایچ هاردی رو میندازه تو بغل سینا و هر دو دارن درد میکشن . جف برمیگرده و میره تو رینگ اما سینا تریپل ایچ رو میزنه و نمیذاره تریپل ایچ وارد رینگ بشه . به این ترتیب داور میشمره و وقتی که شماره ی 10 رو گفت تریپل ایچ نتونست به رینگ برگرده و به این ترتیب مسابقه با قانون کونت اوت به نفع هاردی به پایان میرسه . هر دو استار هم تشویق میشن . ( هشت دقیقه و سی ثانیه )
بعد از مسابقه وینس میاد و آخرین قرعه رو هم درمیاره و برنده جایزه اش که دویست هزار دلار هست از وینس مک من دریافت میکنه . وینس میگه این برنامه هفته ی دیگه هم پابرجاست .