iنقل قول:
من نمیدونم برادران بارسایی چطوره دوباره میخوان بگن داور به نفعشون نمیگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طوری که پپ باید اخراج میشد ویه پنالتی هم به نفع بارسا نگرفت
Printable View
iنقل قول:
من نمیدونم برادران بارسایی چطوره دوباره میخوان بگن داور به نفعشون نمیگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم اصلا حرفی برای گفتن دارن؟!نقل قول:
تیم عالی بود...
مشکل فقط داوری بود وگرنه یه نتیجه عالی میگرفتیم...(آخه پنالتی به اون تابلویی!)
البته نبود یه مهاجم حواس جع هم همینطور...
منتظر صحبت های خوزه هستم..
+
تبریک میگم که 11 نفره تموم کردیم بازی رو مقابل بارسا!
اتفاق نادری بود!:31:
آره خداییش! اونم چطوری جلو رفت!!!نقل قول:
کلا بارسا هردو گلش رو کار فردی بود و بس. هرچند خیابانی تمام تلاشش رو کرد گل ویا رو بچسبونه به پاس مسی!!!
رئال خوب بازی کرد در کل، اما مارسلو شب خیلی بدش بود! به ساچز نه نمیگفت...
کریم هم خوب بود، اما تو تمام کنندگی زیاد جالب نبود. هیگواین هم که اومد جاش، اصلا موقعیتی گیرش نیومد، یدونه پاس دادن که اونم خوب دریبل کرد.
بازی قشنگی بود، ولی حق ما برد بود...
ولی خوب بازی کردیم........
دو تا گل زدیم هر دوش کار تیمی بود......
اون گل ویا قشنگ بود ولی کاملا فردی بود.......
اون گل مسی هم به قول دوستمون زمین و زمان دست به دست هم دادن............:2:
خیبابانی بیابانی صحرایی پشت کوهی میگه این مسی چه میکنه.........:2:
خوبی بارسلونا اینه که حتی بد هم بازی کنه باز نتیجه لازمو میگیره!! واقعا باید می بردیم بازیو خیلی عصبانیم
تیم خداییش خوب بازی کرد !
سانچز تیاگو بارسا هم الحق عالی بازی کردن !
اما خوب گل اول که هیچکس فکرشو نمیکرد گل بشه ! گل دومم که معلوم بود دیگه ! نمیدونم دفع کردن توپ به اون سادگی انقد سخت بود ؟
اون صحنه ابیدال که پنالتی نبود خداییش !
اما والدز تو اون صحنه قشنگ پای رونالدو رو گرفت !! پنالتی معلوم بود ! یه افساید تک به تک هم اشتباه گرفتن برامون !
میبردیم عادلانه تر بود !
3-1 عادلانه بود..
بازی برگشت هم مسلما خیلی خیلی سخت خواهد بود ! اگه بارسا همینجوری بازی کنه میبریمشون !!
نمیدونم چجوریه وقتی توپ میاد دست بارساییا همینجوری میخوره به در و دیوار بازیکنامون دریبل میخورن!!!!
ویرایش: چه بازی کرد کنترائو ! تو فضاهای کوچیک خیلی خوب جمع میکرد و با رونالدو هماهنگ بود ! دیماریا هم باز جوگیر بود و پاهاش تو هم گره میخورد ! تعویضش با کنترائو به جا بود !
میشه بگی په په چرا باید اخراج میشد؟!......نقل قول:
در کل تیم عالی بازی کرد.
فقط توی تموم کردن مشکل داشتیم که اونهم به امید خدا برای بازی بعدی رفع بشه چهره واقعی رئال رو میبینیم!
بنزما رو باید زودتر میورد بیرون...اون 2 تا بازی کن جدید هم اصلا مالی نبودن و به نظر من باید دی ماریا تا آخر تو زمین میموند و کاکا هم به زمین میومد تا تیم تکمیل تر بازی کنه..! مسعود ازیل هم امشب عالی بازی کرد....فقط یک مقدار مارسلو ضعف نشون میداد آخرای بازی ...
+
جوات :دی خیابونی هم که گل کاشت....!
برگشته میگه بارسولنا 10 15 موقعیت گل داشت که با 10 15 تا موقعیت گل رئال میشه کلا 30 موقعیت .....! آخه از کجا؟! :دی
سره گل مسی میگه 4 نفر رو پشت سر گذاشت :دی والا په په که خودش خورد زمین اون یکی بازیکن هم پشت په په بود....! ژابی هم فک کنم آخر کار رسید.....!
امیدوارم بازی بعدی عادل همیشه عادل رو بزارند :دی
کسی آمار بازی رو ندارهنقل قول:
برگشته میگه بارسولنا 10 15 موقعیت گل داشت که با 10 15 تا موقعیت گل رئال میشه کلا 30 موقعیت .....! آخه از کجا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که کلا 2 تا موقعیت بیشتر از بارسا ندیدم... نمیدونم این خیابونی چجوری حساب کرد شد 15 تا !؟ :18:
آمار بازی از espn:نقل قول:
کد:http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=330062&cc=4716
2 تا شوت تو چارچوب داشتن جفتش گل شد!!نقل قول:
دروازه بان ما هم دمش گرم به توپ نه نمیگه!
در ضمن کوئنترائو خیلی خوب و مسلط بازی می کرد...خوشم اومد از بازیش...اوزیل هم که آخرا داشت می مرد از خستگی...
این کالِخون کلاً چندتا کارِ مثبت انجام داد ؟
برتـرین بازیکـن میدان فقط مسعود بود . خدایـی به جز اینکـه گـل زد از هـمه بازیـش به چـشم تـر بود .
والـدس یه پنالــتی داد بهمـون ولـی این داورِ سوتـش خراب بود اِنگار ، کلاً بازی رو بگـردی اشتبـاه زیاد داشت بازی ( از لحاظ داوری )
یه چیز خیلی خوب این بود که برتری با رئال بود .
رئال بازی کرد و بارسا گل زد .
ضــربـه ی خدیرا به آبــیدال برخـورد کرد ؟
کایخون درسته...بنده خدا اومد تیریپ پر تلاش بذاره! :دینقل قول:
ضربه خدیرا هم نخورد بهش...دقت کنی نیم ساعت اینطرف اونطرفو نگاه کرد آبیدال بعد یادش اومد خودشو بندازه!!
راستی ازگل عالی ژابی هم نباید گذشت..
انصافا کار هرکسی نبود اون توپ رو گل کردن..
خیلی عالی زدش..
به هر حال تیم خوب بازی کرد و مهم همین بود..
نتیجه خیلی مهم نیست..مهم اینه که نشون دادیم اگه داوری نباشه، بارسا رو هم شکست میدیم...
این جام اصلا برای اونا!
بقول خوزه: با اینتر سوپرکاپ رو بردم اما بعدش فقط لیگ رو بردیم.در حالیکه سال بعد که سوپر کاپ رو نبردم، بقیه جام ها رو بردیم
آره فکر کنم..نقل قول:
ضــربـه ی خدیرا به آبــیدال برخـورد کرد ؟
کلا خدیرا خیلی خشن بود...
شانس آوردیم اخراج نشد!
+
لازم به ذکر که اگه صحنه اول پنالتی میشد و رئال گل رو میزد، صحنه دوم اتفاق نمیوفتاد؟!
فکر کنم بهتره نگن برا ما هم یه پنالتی نگرفت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیابونــی از کجا میدونه آلــوس تو تمریناـت جوک های خنده داری میگه ؟ :31::31:
کلاً اسمِ بازیکنا رو هم بــلد نبود :دی
مخصوصاً این کایِخون :دی وقتـی اومد تو اصلاً نمیدونست کیه ! :دی
کلاً 4 ـتا شوت بعد میگه : بارسا هم 10 - 15 تـا فرصــت داشتـه :31:
تعویض کایخون و هیگی که بیشتر برای پرس بود به نظرم !
بنز خیلی خسته شده بود اما به نظرم عالی بازی کرد ! 2 تا پ اس گل 2 تا هد خوشگل ! خیلی هم خوب دوئید !
هیگواین هم اومد اصلا پرس نمیکرد رو اعصاب بود! خدیرا هم مث همیشه نبود !
اوزیل هم عالی بود ! اما از دقیقه 80 بریده بود!
از کاسیاس هم انتظار بیشتر داریم !! ضربه جالبی نزد مسی دفعش اونقدرا هم سخت نبود !
حیف یاد کاسیاس 3 - 4 سال پیش بخیر درسته الانم عالیه ها اما اون موقع یه چیز دیگه بود !
راموسم به نظرم خیلی خوب بازی کرد !
:دی
بازی خوبی کردن رئالی ها.
بعد از گل اول که زدن کمی مغرور شدن اما وقتی 2 تا گل خوردن به خود اومدن و جبران کردن
دوباره هیجان رو به بازی برگردوندن.
تعویض اول خیلی به جا بود.
گزارش خیابانی هم هیجانه خوبی ایجاد کرد اما تو گل مسی حواسش نبود
اولین باری بود که رئال جلو بارسا هم زیبا بازی کرد و هم هجومی
بنزما عالی بازی کرد
اوزیل و کریس هم همینطور
کایخون بسیار افتضاح و خدیرا ضعیف بازی کرد
کاسیاس هم باید بگم همون کاسیاس قدیمه و گلهایی که خورد هر کی بود(حالا مگه از کاسیاس هم بهتر داریم) گل می خورد
در کل بنظر من عالی بودیم
این سایتها ایرانی فک کنم همه طرفدار بارسا هستند؟! :دی
اینارو ببینید:
[HTML]رئال مادرید 2 - بارسلونا 2، شاگردان مورینیو در خانه از شکست گریختند[/HTML]
[HTML]http://www.goal.com/iran/news/1835/اسپانیا/2011/08/15/2620211/رئال-مادرید-2-بارسلونا-2-شاگردان-مورینیو-در-خانه-از-شکست[/HTML]
!!! :دی جالبه....! خوده باراسایی ها میدونند شانس آوردن 3 4 نخوردن ها...! اونوقت اینا ول نمیکنند...!
سایت رسمی شبکه 3 هم از این مزخرفات بر ضد رئال زده بود..!
سلام
عجب بازی انجام دادیم:40:
بارسا دو موقعیت داشت که هر دوتاش گل شد!
ولی تیم فوق العاده خوب کار کرد.اگه داور اون خطای پنالتی رو رونالدو رو میدید الان 3-2 میشد
اگه اون توپی که کریم زد و به پای ماسکرانو خورد،تو سر توپ میزد یا به کریس پاس میداد الان نتیجه این نمیشد
به امید قهرمانی
خیابانی>:2:
مارسلو:"نتیجه چشمگیری نبود اما واضح است که باید بارسلونا را ببریم"
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
راموس:"بازی خوبی انجام دادیم و تیم برتر بودیم"
مارسلو و سرخیو راموس بعد از بازی مقابل بارسلونا در اتاق کنفرانس در مورد این بازی توضیح دادند.
مارسلو:
"بازی سختی بود اما ما از همان ابتدا بازی را کنترل کردیم.به خوبی تمرین کرده بودیم و میدانستیم بارسلونا چه خواهد کرد.بازی خوبی انجام دادیم.نتیجه چشمگیری نبود اما واضح است که باید بارسلونا را ببریم"
سرخیو راموس:
"بازی عالی ای انجام دادیم و تمام دقایق بازی میدانستیم باید چه کنیم.اکثر دقایق بازی توپ را در اختیار داشتیم اما برخلاف سایر بازیها فاقد شانس بودیم.موقعیتهای گلزنی زیادی داشتیم و به همین دلیل است که این نتیجه مطلوب به نظر نمیرسد.بازی خوبی انجام دادیم و در مقایسه با سالهای گذشته تیم برتر بودیم".
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064420344/noticia/Noticia/Marcelo:__This_result_isn_t_that_dramatic,_but_it_s_obvious_we_ll_have_to_win_in_Barcelona_.htm
کاسیاس:"بسیار خوب بازی کردیم و موقعیتهای گلزنی زیادی داشتیم"
بنزما:"میجنگیم تا جام را در نئوکمپ کسب کنیم"
ایکر کاسیاس و کریم بنزما پس از بازی مقابل بارسلونا در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا در جمع رسانه ها حاضر شدند.
ایکر کاسیاس:
"فکر میکنم بازی بسیار خوبی انجام دادیم و حرکتهای تیمی خوبی داشتیم اما گاهی اوقات با وجود در اختیار داشتن توپ موفق به پیروزی نمیشوی.ما موقعیتهای گلزنی بیشتری داشتیم.باید ادامه دهیم تا به بهترین فرم خود برسیم.بارسلونا زمانی به گل رسید که موقعیت گلزنی ای نداشت.فکر میکنم خودمان را در موقعیت خوبی قرار دادیم"
کریم بنزما:
"این بازیها بسیار مهم هستند و ما میخواهیم جام را ببریم.سخت تلاش میکنم تا فصلی عالی داشته باشیم و در نئوکمپ برای کسب سوپرکاپ میجنگیم".
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064416852/noticia/Noticia/Casillas:__We_played_very_well_and_had_many_chances_on_goal_.htm
رونالدو:"بازی روز چهارشنبه سرنوشت ساز خواهد بود اما ما اعتماد به نفس داریم و میتوانیم پیروز شویم"
کایخون:"تمام تلاشمان را کردیم اما فوتبال گاهی ناعادلانه میشود"
کریستیانو رونالدو و کایخون نظرات خود را در مورد بازی دیشب مقابل بارسلونا عنوان کردند.
کریستیانو رونالدو:
"بازی روز چهارشنبه سرنوشت ساز خواهد بود اما ما اعتماد به نفس داریم و میتوانیم پیروز شویم.شرم آور است که دیشب مساوی کردیم.بهتر از بارسلونا بازی کردیم و موقعیتهای گلزنی بیشتری داشتیم.میتوانستیم پیروز شویم.معتقدم وقتی که به دنبال توپی بودم که والدز دفع کرد بر رویم خطای پنالتی انجام شد اما باید به تصمیم داور احترام بگذاریم"
کایخون:
"تمام تلاشمان را کردیم اما فوتبال گاهی ناعادلانه میشود.مربی به من گفت آنطور که تاکنون بازی کرده ام بازی کنم و عصبی نباشم".
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064415741/noticia/Noticia/Cristiano_Ronaldo:__Wednesday_s_match_will_be_open,_but_we_re_confident_and_can_win_.htm
"سه روز فرصت داریم تا کار کنیم و بهترین نتییجه ممکن را کسب کنیم"
ژابی آلونسو در مورد بازی دیشب تیم مقابل بارسلونا توضیح داد.
"بهترین نتیجه ای نبود که میشد کسب کنیم اما بدترین نتیجه هم نبود.احساس خوبی داریم و سه روز فرصت داریم تا کار کنیم و بهترین نتییجه ممکن را کسب کنیم.به علایق اهمیتی نمیدهم.این یک جام است و ما میخواهیم آنرا ببریم.میدانیم که برای کسب آن چطور باید بازی کنیم".
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064402820/noticia/Noticia/Xabi_Alonso:__We_have_a_good_feeling_.htm
در کل ما نباید اصلا از این نتیجه راضی باشیم. با گفتن اینکه حق ما برد بود و اون پنالتی رو نگرفت هم نمیشه جام رو بالای سر برد!
رئال حتی تو آماده ترین فرم هم به سختی بارسا رو تو نیوکمپ برده، پس باید قبول کرد که الان شانس اونا خیلی بیشتر هست.
کارانکا:"از بازی خوب تیم راضی هستیم"
"نسبت به فصل گذشته در فرم بهتری هستیم؛با این نتیجه در بارسلونا هر اتفاقی میتواند بیفتد"
آیتور کارانکا دستیار ژوزه مورینیو بعد از بازی مقابل بارسلونا در جمع رسانه ها حاضر شد و سخن گفت.
"رئال مادرید دیشب همانند بازیهایی که در پیش فصل انجام داد بازی کرد که ما به آن افتخار میکنیم.بازی دیشب نتیجه تمام زحمات یک ماه گذشته مان است.وقتی که هر چه در توان داشته باشی برای بردن انجام دهی هم تلخ است و هم شیرین اما تیم نسبت به فصل گذشته در فرم بهتری است و این چیزی بود که در بازی نشان دادیم"
"نتیجه نهایی هر چه میخواهد باشد.ما کارمان را درست همانند پیش فصل خوب انجام دادیم.شرم آور است که با وجود عملکرد عالی و موقعیتهای متععد گلزنی که داشتیم نتوانستیم پیروز شویم.هنوز باید یک بازی دیگر در بارسلون انجام دهیم و پیشرفت داشته باشیم"
"کاملا راضی نیستیم چون بسیار خوب بازی کردیم و هواداران هم در تمرینات و هم در جریان بازی حمایت عالی خودشان را نشان دادند اما کل تیم خوب بود.با این نتیجه در بارسلونا هر اتفاقی میتواند بیفتد"
{وقتی که در مورد داوری سوال پرسیده شد}"رئال مادرید پیشرفت کرده است اما چیزهایی هستند که به نظر نمیرسد تغییر بکنند"
"تیم عملا یکسان است و ما روش کار یکسانی داریم.بازیکنانی از آکادمی مانند موراتا همراه ما هستند که اکنون بسیار باتجربه تر شده است و تمام طول سال با ما تمرین خواهد کرد".
کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330064417889/noticia/Noticia/Karanka:__We_re_satisfied_with_the_good_job_the_entire_team_did_.htm
خیلی عجیب بود دیشب
من هنوز تو شوکم
والدزی که تو هر بازی حداقل یه سوتی میداد دیشب شده بود اسپایدرمن !
رونالدو شوت میزد میخورد زمین این میگرفت
بنزما سرش رو چکشی میزد باز میگرفت
فوق العاده بود این بشر و بهترین بازیکن زمین از نظر من
----
تو دفاع به نظرم پپه ضعیف بود (هافبک دفاعی بهتر بازی میکنه انگار)
اصلا کنترلی رو اعصابش نداره
انگار هنوز درس نگرفته از اتفاقات 3 ماه پیش
اتوبان شهید مارسلو هم که دیشب به بهره برداری رسید !
چپ و راست دریبل میخورد
از اونطرف کارولیو عالی بازی کرد به نظرم
راموس هم به جز گل اشتباه نداشت
----
تو هافبک خدیرا خیلی ضعیف بود
ای کاش لاس نمیخواست بره
آلونسو هم که بر خلاف چند بازی قبل الکلاسیکو بازی همیشگی خودشو کرد و یه گل مهم زد
من ندیدم اوزیل تو نیمه اول جز گل کاری بکنه
کلا گم بود دیشب
به جز 15 دقیقه اخر که بارسا خسته شده بود
----
دی ماریا وحشتناک ضعیف بود
این پاش به اون پاش میگفت برو ..... دی:
بنزما به نظرم خوب کار کرد دیشب
اگه یکم خوش شانس تر بود حتما یه گل رو میزد (مخصوصا اون ضربه سرش)
کلا خیلی خوش تکنیک تز از هیگواینه
ولی رو ضربات آخر هنوز کار داره (یاد ون گل به خیر )
----
رونالدو هم جزء بهترین بازیکنای دیشب رئال بود
واقعا اذیت کرد دنیل آلوز رو
(شوت رونالدو هم باید گل میشد)
----
کایخون و کونترائو هم آينده درخشانی دارن تو رئال
به خصوص کایخون اگه نفروشنش
انصافا بازیکن آکادمی یه جور دیگه تعصب داره به باشگاه
-----
راجع به گلهای بارسا هم نمیدونم چی بگم
ویا اگه 20 بار دیگه هم بزنه شاید نتونه به اون قشنگی گلش کنه
گل مسی هم که دیگه هیچی نمیشه گفت به جز هوش و ذکاوت مسی
----
تا چهارشنبه :10:
سلـآم . :31:کد:http://www.youtube.com/watch?v=1zSNsEiF6Ro&feature=related
من که تو اون گل فقط شانس مسی رو دیدم و بس.... اگه خدیرا و په په سوتی نداده بودن که هیچی نمیشد..... تشکر میکنم..:20:نقل قول:
درسته اما اون ترسی که بود، دیگه اصلا وجود نداره...یعنی حداقل نکته + این بازی، همین بود...نقل قول:
در کل ما نباید اصلا از این نتیجه راضی باشیم. با گفتن اینکه حق ما برد بود و اون پنالتی رو نگرفت هم نمیشه جام رو بالای سر برد!
رئال حتی تو آماده ترین فرم هم به سختی بارسا رو تو نیوکمپ برده، پس باید قبول کرد که الان شانس اونا خیلی بیشتر هست.
اینکه بارسا بعد این همه بازی، کلا 2 موقعیت گل داشته باشه و با این وجود گواردیولا ابراز رضایت کنه از بازی بازیکناش، خودش خیلیه..
اما در مورد بازی برگشت، حق داری..خیلی سخته کارمون..
بخصوص که این ماییم که به گل نیاز داریم نه اونا...
درسش رو یاد گرفته از خوزه!نقل قول:
{وقتی که در مورد داوری سوال پرسیده شد}"رئال مادرید پیشرفت کرده است اما چیزهایی هستند که به نظر نمیرسد تغییر بکنند"
تیکه نازی انداخته...:31:
من جای دلبوسکه بودم، بعد دیشب، والدز رو میکردم دروازه بان اول!نقل قول:
والدزی که تو هر بازی حداقل یه سوتی میداد دیشب شده بود اسپایدرمن !
چه توپهایی رو که نمیگرفت!
یاد روزای اوج کاسیاس افتادم..اون ضربه سر کریم رو چطور گرفت؟!
به نظر منم بهترین بازیکن زمین بود..
مقصر هم نبود خیلی..نقل قول:
اتوبان شهید مارسلو هم که دیشب به بهره برداری رسید !
این الکسیس عجیب رو فرم بود!
فکر کنم با اون بازی، بیشتر از همه مسی نگران شد که با تکنیک الکسیس، دیگه بارسایی ها بهش نگاه نکنن!
دقیقا..نقل قول:
به جز 15 دقیقه اخر که بارسا خسته شده بود
من موندم چرا خوزه این رو از اول میذاره؟؟
الکی خسته میشه..
بهترین بازیش، همون 1-1 برگشت لیگ بود که دقیقه 60-70 اومد تو زمین..
تا قبل گل، کریم جوری بازی میکرد که من فقط دهنم باز مونده بود!نقل قول:
بنزما به نظرم خوب کار کرد دیشب
اگه یکم خوش شانس تر بود حتما یه گل رو میزد (مخصوصا اون ضربه سرش)
کلا خیلی خوش تکنیک تز از هیگواینه
ولی رو ضربات آخر هنوز کار داره (یاد ون گل به خیر )
2-3 تا توپ مرده رو عالی زنده کرد که یکیش توپ کنار زمین بود که کلی هم تشویقش کردن تماشاگرا..
اما بعد گل، با گذشت زمان، ضعیف شد..اون 2-3 تا توپی هم که خراب کرد هم بماند..
یکی از دوستان به صحنه شوت کریم که به ماسکرانو خورد اشاره کرد که باید تو سر توپ میزد و اینا..
شما این رو مقایسه کنید با گلی که اوزیل زد..یه استپ و بلافاصله ضربه...اما کریم نه..کریم استپ رو کرد اما الکی 2-3 متر توپ رو برد جلو که همین باعث شد ماسکرانو برسه و تکل رو بزنه...در صورتیکه اگه همون اول ضربه رو میزد، توپ گل میشد(البته اگه والدز نمیگرفت!: دی)
کلا بقولت، روی تموم کنندگیش باید کار کنه...
شوخی میکنی؟!نقل قول:
چیکار کرد که هوش و ذکاوتش رو نشون داد؟!
این خورد به اون و اونم خورد زمین یه بادی اومد و آفتاب(همون نورافکن ها) خورد تو چشم بازیکنا و... و این یهو تک با تک شد!!
هرچند ضربش رو خوب زد اما هیچ کار خاصی نکرد برای ایجاد موقعیت...(البته پرسینگش هم تاثیر داشت)
چون طرفدار رئالم قرار نیست که ارزش بقیه چیزارو بیارم پائیننقل قول:
مسی کلا یه موقعیت داشت که اونهم با هوشیاری و جاگیری مناسبش بین اونهمه مدافع گلش کرد
چند ثانیه غفلت از مسی باعث شد در بدترین لحظات گل بخوریم
شاید مدافع ها اشتباه کرده باشن اما چیزی از ارزش های مسی کم نمیکنه
حالا هم چیزی تموم نشده
این بارسایی که من دیدم میتونیم ببریمش
دنی آلوز مدافع برزیلی بارسلونا عنوان کرد که با په په مدافع پرتغالی رئال مادرید رابطه ی چندان خوبی ندارند...
دنی آلوز مدافع راست تیم بارسلونا عنوان کرد که با په په مدافع تنومند رئال مادرید با هم دوست نیستند و رابطه ی با هم ندارند.
در فصل گذشته ی لیگ قهرمانان اروپا په په بعد از خطایی که روی دنی آلوز انجام داد کارت قرمز گرفته و از بازی اخراج شده بود و در مورد این تصمیم سختگیرانه ی داور هم بحث های زیادی صورت گرفته بود. په په دیشب در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا هم خطایی نسبتا خشنی را روی دنی آلوز انجام داد ولی با خوش شانسی از آن صحنه را بدون دریافت کارتی ترک کرد.
دنی آلوز بعد از بازی به Sport گفت:
"په په دوست من نیست و با رقیب هم هستیم. بهتر است این موضوع را هر طور شده ببندیم. جدای همه ی اینها در بازی هایی که در سانتیاگو برنابئو انجام میدهیم داور ها شخصیت خود را از دست میدهند."
- دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا روز چهارشنبه در ورزشگاه نوکمپ برگزار خواهد شد.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/08/15/2620880/alves-pepenin-arkadaşı-değilim
سلام دوستان ...
از اين پست ممكنه طرفدار هاي كنوني رئال ناراحت بشن ... اما خب من از سال 96 و زمان هاي خيلي دور كه بازيكن هايي مثل زامورانو هيرو سيدورف ... داوود سوكر ... مياتوويچ ... فرناندو ردوندو :40: و بعد ها زمان دلبوسكه زيدان و سالگادو و كارلوس و رونالدوي كبير :40: طرفدار اين تيم بودم تا همين چند سال قبل كه معلوم نيست چه بلايي سر مديريت اومده كه تمامي كارها منفي و بي نتيجه هست. ( اينم گذشته رو گفتم كه بعدا نيان تهمت بزنن به من كه تو به فكر تخريبي)
اول جواب احمد رو بدم و بعد يه مطلبي كه خيلي وقته مي خوام بگم رو مينويسم :
اين حرف شما كه خب معلومه از روي تعصب هست ... در هوش بالاي مسي و بهتر بودنش از آقاي كريستين ( رونالدو نه ! يه رونالدو داشتيم كه چند ماه قبل خداحافظي كرد با اون ركورد تاريخي) هيچ شكي نيست. مسي از تمام جهات فني و فوتبالي از كريسيتن بهتر و برتر هستش . شماره ي 7 چيزي جز قدرت بدني و دويدن نداره ... و حتي از هوش خيلي پايينتري بهره ميبره نسبت به ليونل مسي و اسطوره ي بزرگ باشگاه زين الدين زيدان :40:. فقط دويدن تو زمين نميتونه دليل برتري يه بازيكن باشه كه فقط به فكر تك روي هست و اصلا از عقلش هم استاده نميكنه. نمونش رو تو بازي ديشب ديديم زماني كه حاضر ميشه با توپ به اوت ! بره اما يه پاس ساده به كريم بن زما نندازه .نقل قول:
شوخی میکنی؟!
این خورد به اون و اونم خورد زمین یه بادی اومد و آفتاب(همون نورافکن ها) خورد تو چشم بازیکنا و... و این یهو تک با تک شد!!
هرچند ضربش رو خوب زد اما هیچ کار خاصی نکرد برای ایجاد موقعیت...(البته پرسینگش هم تاثیر داشت)
اين از اين حرفم درباره ي مسي اما يه حرف ديگه داشتم كه اين حق رو براي خودم به عنوان يه طرفدار قديمي باشگاه از سال 96 تا زمان رفتن آقاي دلبوسكه قائلم كه اين رو بگم :
شما ميدونيد سياست مديران باشگاه چي هست؟! با اين خريد هاي بي مي موردي كه فقط پول رو به دور ميريزه و اصلا نياز تيم رو برآورده نميكنه.
چند سال قبل روبينيو و بابتيستا اومدن به تيم كه دوامي نداشتن و فروختنشون ... بعد از اون ها هم كسايي مثل آرين روبن / فندرفارت / اسنايدر / والتر ساموئل / ديگو ( اروگوئه) و ... چند بازيكن ديگه به باشگاه اومدن كه به چند مورد اصلا فرصتي داده نشد و فروخته شدن ... بعد گفتن اينا به درد تيم نميخورن و گاها كسايي كه اومدن اصلا به اون خوبي نبودن.كسايي كه اومدن اينجا و آيندشون خراب شد بعد ها چه ستاره هايي شدن و هستن والر ساموئلي كه اصلا بهش وقت ندادن اومد اينتر و قهرمان سري آ شد ( چند بار) و ليگ قهرمانان رو برد + اسنايدر هم همينطور ... روبن هم همينطور ...
خريد ها همه شده بي هدف ! كسي رو به تيم آوردن كه اصلا به فكر مساله اي با نام تيم بودن و همكاري نيست ... انگار تو زمني اين آقاي شماره 7 خودش هست و سياره هاي ديگه بعد 10 نفر بقيه تو زمين هستند. بارها شده ضربات كاشته اي رو زده 20 متر با اختلاف رفته بيرون و در حالي كه 4-5 نفر مدافع و مهاجم سر زن رو دروازه بودن ...
رئال مادريد بايد پيش از هرچيزي تيم بودن رو ياد بگيره نه با خريد هاي بي مورد بخواد فقط خريدي رو داشته باشه.سال 2002 اگه اشتباه نكنم چقدر تيم هماهنگ و عالي بازي ميكرد زمان آقاي زيدان ... همه با هم كار ميكردند و تيم فقط يه نفر نبودش.
خلاصه ي حرفم رو به عنوان يه هوادار قديمي ميگم ( اين رو بارها تاكيد ميكنم كه بعضي از دوستان نيان گن تو اومدي جو رو خراب كني و ازين تهمت ها بزنن) : رئال مادريد اين فصل هم باز نا موفق خواهد بود با اين تك روي ها و خريد هاي بي مورد مثل اومدن كارواليو كه ديكه فوتبالش تموم شده يا بازيكن هايي مثل نوري شاهين ! خب تا تيم بازيكن جوون داره مثل پدرو لئون و گرانرو و و گاگو ... چه لزومي داره برن كسي رو بخرن كه اصلا به درد تيم هم نميخوره. باز مورد ديگه آلتينتاپ !! اين چه خريديه آخه ...
الان چه دليلي داره يه بازكن جوون و آينده دار مثل رائول آلبيول بشينه رو نيمكت و يه بازيكن پيرمرد و بي آينده مثل كارواليو تو زمين بازي كنه؟!
اين حرف بولد شده رو بهش ايمان دارم و اين فصل هم باز اين رو ميبينيم.
از هواداران جديد هم عذر مي خوام اگه شايد ناراحت شدن ... اما فكر كنيد به تيم زمان دلبوسكه و تيم بودنمون و الان كه يه بازيكن اومده و ... بيخيال. بايد تيم بشه رئال ... نه با پول ... با سرمايه گذاري روي جوون هاي تيم.
راستي كاكا رو يادم رفت كه فوتبالش خراب شد ... نميدونم چرا ...
كالخون هم خيلي بازيكن خوبيه ... اميدوارم اين ترافيك بالا باعث نشه بهش فرصت نرسه ... از لجاظ فني خوبه و تازه پاس هم ميده ! : دي
اين ها رو گفتم چون سنم انقدي هست كه گذشته ي پر فروغ اين تيم رو ببينم و با اين وضع تاسف بار اين 5-6 ساله مقايسه كنم. فكر كنيد به زيدان ... ردوندو و بقيه ... نه به اين شماره 7 خودخواه!
با تشكر :11:
پست حمید عزیز رو دیدم و گفتم یه جوابی بدم بهشون...
چیزایی که خیلی مهم هستن اما حمید جان بیخیالشون شده...
حمید عزیز، این چه طرفداریه؟نقل قول:
طرفدار اين تيم بودم تا همين چند سال قبل كه معلوم نيست چه بلايي سر مديريت اومده كه تمامي كارها منفي و بي نتيجه هست
اینکه "تا زمانی طرفدار یه تیم میمونم که موفق باشه"؟!
رضا جاودانی، تویه برنامه های لیگ قهرمانان، ار کارشناس پرسید که فکر میکنید کدوم تیم میبره که طرف (فکر میکنم صدر بود) که اونم یه جوابی داد..بعد ایشون (جاودانی) با افتخار گفت"برای ما برد و باخت تیم خاصی مهم نیست.ما طرفدار تیمی هستیم که خوب بازی میکنه"
حرف شما حمید عزیز، دقیقا همین جملست!
طرفداری این نیست که وقتیکه تیم خوبه، با افتخار بگی من طرفدارشم اما وقتیکه تیم 5-0 میبازه، هیچ اسمی از تیم نیاری(شما اینطور نیستی اما خیلیها تازه میشن طرفدار اون یکی تیم!!)
بخدا این شیوش نیست..
یاد بحث عادل فردوسی پور درباره انتقال تیم ها افتادم...عادل یه چیزایی تو این مایه ها میگفت" آقا تا وقتیکه طعم شکست رو نچشی و سختی نکشی، چه جذابیتی داره همینطوری یهویی بهت تیم دادن؟"
تا وقتی شکست تیمت رو نبینی، لذت قهرمانی رو نمیتونی بچشی(تویه لیگ مدارس بازی میکردم..که 2 بار قهرمان شدیم اما بار اول اصلا نچسبید بهمون چون تیم های اصلی نیومده بودن و همه رو بردیم..اما وقتی سال بعد، کلی زحمت کشیدیم و باختیم و...، تازه قهرمانی بهمون چسبید)
اصلا!نقل قول:
اين حرف شما كه خب معلومه از روي تعصب هست ...
متعثبم به رئال و بعد باخت 5-0ون هم الکی بهونه میووردم پیش دوستان تازه بارسایی شده اما نه در اینباره..
من گفتم مسی ضربش رو خوب زد و پرسینگش هم عامل اصلی اشتباه مدافعین بود اما اگه پپه نمیخورد زمین و اون اتفاقا نمیوفتاد؛ مسی تک با تک میشد؟!
باید حقیقت رو بگیم..گل ویا فوق العاده بود..والدز بهترین بازیکن زمین بود..ژاوی رو من همیشه بهترین تویه پست خودش میدونم در دنیا..پویول یکی از بهترین دفاع های دنیاست...مسی بازیکن خیلی خوبیه..اما این گل، خیلی مسخره بود!
من فکر میکنم تو جو رسانه ها هستین شما!نقل قول:
در هوش بالاي مسي و بهتر بودنش از آقاي كريستين ( رونالدو نه ! يه رونالدو داشتيم كه چند ماه قبل خداحافظي كرد با اون ركورد تاريخي) هيچ شكي نيست. مسي از تمام جهات فني و فوتبالي از كريسيتن بهتر و برتر هستش . شماره ي 7 چيزي جز قدرت بدني و دويدن نداره ... و حتي از هوش خيلي پايينتري بهره ميبره نسبت به ليونل مسي و اسطوره ي بزرگ باشگاه زين الدين زيدان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فقط دويدن تو زمين نميتونه دليل برتري يه بازيكن باشه كه فقط به فكر تك روي هست و اصلا از عقلش هم استاده نميكنه
وقتی رسانه های ملی میگن بازی برابر بوده و از مسی این همه تعریف میشه، شما اینطور چیزایی میگید!
کریس کم کار کرده برای تیم؟! 99 تا گل زده درحالیکه مهاجم نیست، دومین فصلش رو داره، اونم با 2-3 ماه مصدومیت!
خداییش روی چه حسابی کریس رو میشه زیرسوال برد؟!
یعنی این کجاش متطق؟! حالا اینکه بگیم مسی بهتره رو میشه درک کرد اما اینکه کلا کریس رو زیر سوال ببریم...؟!
برادر خیلی از ماها سالهاست طرفدار رئالیم اما مگه مهمه؟!نقل قول:
اين حق رو براي خودم به عنوان يه طرفدار قديمي باشگاه از سال 96 تا زمان رفتن آقاي دلبوسكه قائلم كه اين رو بگم :
گفتن داره؟! مهم اینه که چطور طرفداریم؟ تویه باختها هم پشت تیمیم؟ تویه بدترین شرایط، به تیم امید داریم یا نه؟!
یعنی مثلا منی که 20 ساله طرفدار رئالم(اما فقط تو زمانهای برد)، مهمترم از کسیم که 2ساله طرفدار رئال حتی وقتیکه رئال 5 تا میخوره؟؟
بله این تفکر شماست!نقل قول:
شما ميدونيد سياست مديران باشگاه چي هست؟! با اين خريد هاي بي مي موردي كه فقط پول رو به دور ميريزه و اصلا نياز تيم رو برآورده نميكنه.
کاروالیو دفاع رئال رو سامون داد، شما میگید فوتبالش تموم شده!
شاهین جوون و آینده دار، بهترین بازیکن آلمان میشه و شما مسخرش میکنید!
کریس این همه کار کرده(گل تنها قهرمانی چند سال اخیرمون رو زده) و شما...!
اینم یه نمونه دیگه از اینکه میگم تو جو رسانه ها هستید!نقل قول:
انگار تو زمني اين آقاي شماره 7 خودش هست و سياره هاي ديگه بعد 10 نفر بقيه تو زمين هستند
تمام هم تیمی های کریس، فقط تعریف میکنن از اخلاق کریس!
همه از جدیت و تلاشش میگن..همه از کمک هایی که کریس کرده بهشون میگن(همین چند وقت پیش، بنزما این رو گفت)
مربی هاش همه از اخلاق حرفه ایش میگن..
اما شما از روی حرف احتمالا جوات، میایید اینطوری میگید! این کجاش منطقه؟
دیشب شما این رو ندیدی نه؟نقل قول:
رئال مادريد بايد پيش از هرچيزي تيم بودن رو ياد بگيره
کایخونی که تازه اومده بود، طوری میرفت سمت بازیکنای بارسا و با غیرت بازی میکرد که انگار مادرش رو کشتن اونا!
اتحاد این 1-2 ساله تویه تیم، عجیب بوده اما شما اینطوری میگید...
و این طرفداری نیست حامد عزیز..نقل قول:
: رئال مادريد اين فصل هم باز نا موفق خواهد بود
شما نگو به عنوان یه طرفدار قدیمی، بگو به عنوان یه طرفدار سابق!!
وگرنه حتی اگه تیم بره لیگ 2، بازم بهش امید دارید..
عزیز من، بارسا تیمش سالهاست شیوش مشخصه..والا از هوادارای بارسا الان بپرسید، این رو میدونن که رئال نمیتونه الان بازیکنای جوونش رو بیاره و این شیوه رئال رو تایید نکنه، رد هم نمیکنه!نقل قول:
اما فكر كنيد به تيم زمان دلبوسكه و تيم بودنمون و الان كه يه بازيكن اومده و ... بيخيال. بايد تيم بشه رئال ... نه با پول ... با سرمايه گذاري روي جوون هاي تيم.
تیم باید یه شیوه بازی پیدا کنه و بعد بازیکنای جوون، تویه تیم پایه با اون شیوه خو بگیرن و بیان تویه تیم اصلی...
تیمی که سالی یه مربی داره، میتونه جوون گرایی کنه؟!
منچستر جوون گرایی میکنه روی چه حسابی؟(تازه اونم بازیکنای تیمهای دیگه رو میاره) روی این حساب که 20 و خورده ای ساله که فرگوسن رو دارن!
آبدارچی های تیم هم میدونن شیوه تیم چیه! اما رئال اینطور نیست و تازه داریم اینطور میشیم(حرف اول خوزه هم همین بود که باید شیوه بازی پیدا کنه رئال)
کهکشانی ها؟!نقل قول:
فكر كنيد به زيدان ... ردوندو و بقيه ...
جوون گرایی آخر یا کهشکانی ها؟!
شرمنده طولانی شد...
بازی برگشت به زمان ایران چه تاریخی و چه ساعتی برگزار میشه ؟
ساعت 1:30 صبح پنجشنبهنقل قول:
بازی برگشت به زمان ایران چه تاریخی و چه ساعتی برگزار میشه ؟
این مقایسه شما صحیح نیست...اینکه تو فلان دوره تیم خوب تر بوده...یا بهتر بگم...نتیجه می گرفته...دلیل نمیشه که بازیکنهای فعلی رو زیر سوال ببریم.نقل قول:
همین آقای شماره 7 که شما میگی دیشب خیلی موثر و پر تلاش بازی کرد...یه بازی می بینی گل نمیشه دیگه هر کاری کنی...فراموش نکن این آقا 40 تا گل زد تو یه فصل...
در مورد مسی هم...دیشب مسی بدون ژاوی رو دیدیم...خیلی جالب بود تا دقیقه 30 ...یه حرکت هم نتونست بکنه...گلی هم که زد درسته سماجتش خوب بود...ولی از شانسی که آورد نمیشه گذشت!
در مورد ضربه ایستگاهی هم که اصلا حرفتو قبول ندارم...همچین میگی 5 نفر منتظر توپن انگار پاس دادن به اونا تضمینه که توپ گل بشه!!...نه اینطور نیست...یه نگاه هم به گلهایی که از ضربات ایستگاهی زده بنداز...
خرید کاروالیو به نظرم خرید خیلی خوبی بود...درسته سنش بالاست ولی 3-4 سال قراره برامون بازی کنه و تا الانشم که خوب بوده خیلی...
اتفاقا منم از همون دوران طرفدار رئالم...هت تریک زامورانو یادته تو ال کلاسیکو؟ ولی این دلیل نمیشه تیم همیشه با بهترین دوران از نظر نتیجه مقایسه بشه...
بازی که من دیشب دیدم خیلی خوب بود...پر تلاش...مردونه...فکر شده...
نه بهترش اينه : تا زماني كه تيم از اين شاخه به اون شاخه نپره و هدف داشته باشه.نقل قول:
حمید عزیز، این چه طرفداریه؟
اینکه "تا زمانی طرفدار یه تیم میمونم که موفق باشه"؟!
نه احمد جان ا من ديده هاي خودم رو دارم و جوگير نشدم.آدم خودش فكر داره و خودش صحبت ميكنه ... مگه الان شما جو رسانه اي داري؟!! نه خودت داري نظرت رو ميگي. منم نظر خودم رو گفتم.نقل قول:
من فکر میکنم تو جو رسانه ها هستین شما!
نه هيچ فرقي نيست بين من و يه كسي كه تازه 7 سالشه و داره فوتبال ميبينه ... من اين حرف رو گفتم كه دوستاتن نگن من طرفدار بارسا هستم يا مي خوام تخريب كنم و ...نقل قول:
برادر خیلی از ماها سالهاست طرفدار رئالیم اما مگه مهمه؟!
گفتن داره؟! مهم اینه که چطور طرفداریم؟ تویه باختها هم پشت تیمیم؟ تویه بدترین شرایط، به تیم امید داریم یا نه؟!
یعنی مثلا منی که 20 ساله طرفدار رئالم(اما فقط تو زمانهای برد)، مهمترم از کسیم که 2ساله طرفدار رئال حتی وقتیکه رئال 5 تا میخوره؟؟
من كي نوري شاهين رو مسخره كردم؟! در توانايي هاش هيچ شكي نيست من صحبتم اين بود تا زماني كه ما بازيكن داريم مثل گاگو / گرانرو / پدرو لئون / لسانا كه بازي بهشون نميرسه دليلي نداره خريدي بشه كه بهش نياز نيست!.نقل قول:
شاهین جوون و آینده دار، بهترین بازیکن آلمان میشه و شما مسخرش میکنید!
کریس این همه کار کرده(گل تنها قهرمانی چند سال اخیرمون رو زده) و شما...!
نه احمد جان من اصلا زماني كه خياباني ! : دي گزارش ميكنه صدا رو روي حالت Mute قرار ميدم تا اعصابم خورد نشه ( ميدوني كه چقدر چرت ميگه ! )نقل قول:
اینم یه نمونه دیگه از اینکه میگم تو جو رسانه ها هستید!
تمام هم تیمی های کریس، فقط تعریف میکنن از اخلاق کریس!
همه از جدیت و تلاشش میگن..همه از کمک هایی که کریس کرده بهشون میگن(همین چند وقت پیش، بنزما این رو گفت)
مربی هاش همه از اخلاق حرفه ایش میگن..
اما شما از روی حرف احتمالا جوات، میایید اینطوری میگید! این کجاش منطقه؟
جو رسانه اي هم من ندارم والا ! : دي. من ديده هاي خودم رو دارم از تو زمين ميگم ... اينا همه حرفاي خودم بود.
چرا ديدم ! 10 نفر بودن داشتم تلاش ميكردن واسه تيم و يه نفر بود داشت تلاش ميكرد خودش گل بزنه ! حتي موقعيت هاي خوب رو يه پاس ساده نميده ! من منظورم به اين آدم بودش ... شما بازي اوزيل رو مقايسه كن ببين چقدر مفيد تر هست تا اين شماره 7 !نقل قول:
دیشب شما این رو ندیدی نه؟
آره اين طرفداري نبود چون من باورم نميشه تيم دلبوسكه رسيده به اينجا كه اين همه خرج كرده يه جام حذفي رو برده ! اين فصل هم من قول ميدم باز چيزي نميبينيم از رئال ... ( باز به عنوان همون طرفدار سابق به قول شما ! چون از سياست ها و رفتار هاي مديران باشگاه دلخورم)نقل قول:
و این طرفداری نیست حامد عزیز..
شما نگو به عنوان یه طرفدار قدیمی، بگو به عنوان یه طرفدار سابق!!
وگرنه حتی اگه تیم بره لیگ 2، بازم بهش امید دارید..
خب اين كه دقيقا حرف منه ... چرا تو اين چند سال اين همه خريد سليقه اي انجام شده و ثبات نداشت تيم؟! چرا اين همه مربي عوض شد؟! مگه كاپلو تيم رو قهرمان نكرد؟! چرا عوضش كردن؟! من از اين فرصت ندادن ها دلخورم. يكي شايد بگه خب ردال زمانت كاپلو زيبا بازي نميكرد ... اما بايد بهش فرصت ميدادن ... الان هم بايد همه در آرزوي اون عنوان قهرماني لاليگا باشن.نقل قول:
تیمی که سالی یه مربی داره، میتونه جوون گرایی کنه؟!
منچستر جوون گرایی میکنه روی چه حسابی؟(تازه اونم بازیکنای تیمهای دیگه رو میاره) روی این حساب که 20 و خورده ای ساله که فرگوسن رو دارن!
آبدارچی های تیم هم میدونن شیوه تیم چیه! اما رئال اینطور نیست و تازه داریم اینطور میشیم(حرف اول خوزه هم همین بود که باید شیوه بازی پیدا کنه رئال)
من كي گفتم كهكشاني كه خودم نميبينمش؟!! من گفتم خريد هاي بي هدف !نقل قول:
کهکشانی ها؟!
جوون گرایی آخر یا کهشکانی ها؟!
شرمنده طولانی شد...
بعدشم يه مقايسه اي كردم با بازيكن مطرح الان تيم يعني شماره ي 7 ! با يه بزرگي مثل زيدان عزيز يا ردوندو ... گفتم اونا در خدمت تيم بودن اما اين آقا در خدمت خودش !
ضربه كاشته ميزنه ميره اوت در حالي كه 5 نفر رو گل منتظر توپن ! ... يه زماني هم كسي مي خواد خودخواهي كنه ميشه مثل زيدان كبير در بازي با انگليس 7-8 سال قبل ... تيم عقب بود اما 2 تا كاشته زد و گل شد !( در تركيب تيم ملي فرانسه) فرق يه اسطوره با يه اسطوره نما و خودخواه تو اين جاها مشخص ميشه ... من زيدان رو هيچ وقت فراموش نميكنم چون در خدمت تيم بود و همه از بازش لذت ميبرديم ... زماني كه تك روي ميكرد با هدف بود ... زماني كه بايد پاس خودش رو ميداد اما ... اين شماره ي 7 ... به هيچ وجه يك ذره هم شبيه زيدان نيست ... شما گل اون جام كوچيك رو داري ميگي ! به ياد بيار گل 2002 زيدان به كايزرزلاترن رو در فينال معتبر ترين جام اروپا و جهان !
منم با جوون گرايي مخالف نيستم خودم دارم ميگم بايد جوون گرايي بشه اما يه مقايسه اي كردم با ستاره ي سال هاي دور رئال و اين ستاره نماي سال هاي كنوني !
+
در مورد كارواليو هم باهات كاملا مخالفم ... ديگه در سطح رئال نيستش ... بايد به آلبيول بازي بدن كه يهآينده اي هم داره نه كسي كه اين يكي 2 سال نهايت بايد خداحافظي كنه.( نظر شخصي)
موفق باشي ... ما اختلاف سليقه و اختلاف نظر داريم و اين طبيعيه.
این تیم خداس ! بارسا خیلی شانس اورد
فقط امیدوارم یهو ملت جوگیر نشن یه دفعه همه بیان بشن طرفدار رئال!
منم نظرم رو بگمنقل قول:
در حالت کلی من با حرفهاتون کاملا موافقم به جرات میتونم بگم بعد از برکناری دلبوسکه که فکر کنم نیمه نهایی جام قهرمانان بود و جلو یووه باختیم دیگه از رئال بازی زیبا ندیدم من هنوز بازی زیبایی که رئال جلو لورکوزن کرد و قهرمان شدیم ندیدم در یه پست دیگه هم گفتم زمانی که مورینیو داشت تمام تلاشش رو میکرد که سیستم رئال بشه سبک تیمهای جزیره و در رو کاغد اتفاق افتاده و خدا کنه در عمل هم اتفاق بیفته و این یکی از بزرگترین آرزوهای من درباره رئال هستش چون فقط مربی میگه کی رو لازم داره و کی بدرد تیم نمی خوره
اما مقایسه مسی و رونالدو اول بگم گل دیشب مسی فقط یه اتفاق بود مقصر اصلی هم خدیرا بود و از دست رفتن تعادل په په حداقل تو این چند بازی که با بارسا داشتیم راحت ثابت شده مسی مهار شدنیه و اینو په په به دفعات ثابت کرد دیشب هم مسی کلا گم بود فقط وقتی ژاوی اومد کمی دیده شد اگه خواسته باشیم این دو رو مقایسه کنیم باید قابلتیهاشون رو یکی یکی با هم مقایسه کرد که من در کل میگم مسی فقط در کار تیمی از رونالدو سرتره
:10:
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
فوتبال فوق العاده!
دیگر پیش خوان ها:
رئال مادرید 2 - 2 بارسلونا
اوزیل و آلونسو برای مادرید و مسی و ویا برای بارسلونا گلزنی کردند
رئال مادرید خیلی بهتر از بارسلونا بازی کرد و مستحق پیروزی بود ولی چند اشتباه باعث تساوی شد
پپ برای فینال باید به امید پیکه، پدرو و ژاوی باشد
کوئنترائو و سانچز هر دو شروع خوبی داشتند
په په و آلوز باز هم با هم درگیر شدند
دو حرکت انفجاری از مسی و ویا و واکنشهای به موقع والدز، بارسلونا را نجات دادند
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
این مادرید فوق العاده!
دیگر پیش خوان ها:
کریستیانو: " حرکت والدز کاملا پنالتی بود "
رئال مادرید 2 - 2 بارسلونا
بارسلونا با حرکت انفجاری و البته کمی چاشنی شانس موفق شد یک تساوی را بدست آورد
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
من به عنوان یه طرفدار بارسا اینو میگم که
رئال تو این بازی صد در صد بهتر بازی کرد و اگر اون پنالتی روی رونالدو رو هم براش میگرفتن شاید بازی رو میبرد و اون صحنه پنالتی نگرفته شده هم که برای بارسا اتفاق افتاد پیش نمی اومد
ولی اینکه بیایم راجب گل مسی اینقدر متعصبانه صحبت کنیم خیلی بی انصافیه:13:
واقعا گل مسی رو باید به زمین خوردن های نه یک بازیکن بلکه چندین مدافع و آفتاب و نورافکن و چشم بازیکنان بزاریم!!!:18:نقل قول:
شوخی میکنی؟!
و هیچ حرفی از تکنیک و هوش و ذکاوت مسی تو اون صحنه نزنیم
یا دوستان دیگر رئالی راجب گل ویا بگن که اگر صد بار هم اون ضربه رو میزد گل نمیشد و شانسی بود!!!
اگر چه گل های زیاد این مدلی از ویا دیدیم آخریش هم گلی شبیه این تو فینال فصل پیش قهرمانان جلوی منچستر...
بهتره یکم فقط یکم تعصب هامون رو کمتر کنیم رفقای عزیز:46:
من اصلا متعصبانه حرفی نزدم......نقل قول:
............
من حرفی درباره ارزشهای مسی نزدم....
شما گفتی هوش و ذکاوت مسی باعث گل شد، من گفتم سوتی و اشتباه مدافعان......
.....................
صد در صد:31:
البته اگه مثل بازی رفت بازی کنیم.