با هر رزولوشنی فرق میکنه. مثلا برای من همش توی یک ردیف هستنقل قول:
Printable View
با هر رزولوشنی فرق میکنه. مثلا برای من همش توی یک ردیف هستنقل قول:
:19::19::19::19::19::19:نقل قول:
SoundTracks
Call of Duty MW3
Battlefield 3دانلود از رپیدباز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ارور e66 مربوط به نشناختن keyهای درایو توسط دستگاه میشه
اگه پارسال اپدیتش کردی حتما key ها رو داری دوباره اپدیتش کن(منظورم اپدیت سخت افزاری یا همون lt+2 هستش)
من الان این بازی رو برای کامپیوتر بخرم ، کرکش توشه یا باید داناود کنم ؟ اگه دانلودیه لینک بدید
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
چجوری باید lt+2 اپدیت کنم ؟نقل قول:
دوستان 5 تا اسکرین شات دیگه برای دوستان گل :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] L] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی:
نقل قول:
کسی تو اهواز تونسته بازیو گیر بیاره؟:41::41:
لینک Battlefield رو چک میکنی؟ دانلود نشد:11:نقل قول:
دوستان بخش چند نفره بازی همونطور که سازنده هاش گفته بوداند رو پی سی قابلیت شبکه داره
من اهوازم. همین چند دقیقه پیش گرفتمش. دارم نصبش می کنم...!نقل قول:
بچه ها این بازی رو امروز خریدم...واقعا فوق العادست...هیجانش آدم رو دیوونه میکنه....
اینقدر از این مقایسه ها بدم میاد :41:
بابا به جان خودم اگه با دقت به این دو تا بازی نگاه کنید میفهمید فقط فقط هر دو توی یه وجه مشترکن !!
اونم اینکه دوربینشون اول شخصه !
بقیه چیزاشون کلا با هم فرق دارن.
بتل فیلد یه عالمی داره کال آف هم یه عالم دیگه.
بس کنید این مقایسه های الکی رو :41:
یکی میگه بتل خوبه یکی میگه کال آف !
چرا نمیخواید قبول کنید هر کسی یه سلیقه ای داره ... :41:
دوستان 5 تا اسکرین شات دیگه از act 2 چپتر 1و2و3 برای شما عزیزانی که هنوز بازی رو تهیه نکردید و دوست دارید از فرم و شکل مراحل با خبر باشید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
بعد از 3 مرحله , خسته کننده و بدون هیجان! فعلا همین رو میتونم بگم.
دوستان اسکیدرو این بازی رو ریپک کرده من ام از شانس رپیدباز ام حجم اش تموم اید از دوستان اگر کسی داره رپیدباز 5.5 گیگ میشه برام مستقیم کنه کلی دعا اش میکنه اخه کلی لحظه شماری میکنم امشب دانلود اش کنم تاقت ندام تا فردا برم حجم بخرم برای ریپد ام:دی
کد:http://www.filesonic.com/file/3268895225/Call.of.Duty.MW3-Rip.SkidrowGames.com.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/3268843245/Call.of.Duty.MW3-Rip.SkidrowGames.com.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/3268845785/Call.of.Duty.MW3-Rip.SkidrowGames.com.part3.rar
http://www.filesonic.com/file/3268846635/Call.of.Duty.MW3-Rip.SkidrowGames.com.part4.rar
http://www.filesonic.com/file/3268846905/Call.of.Duty.MW3-Rip.SkidrowGames.com.part5.rar
http://www.filesonic.com/file/3268823805/Call.of.Duty.MW3-Rip.SkidrowGames.com.part6.rar
این بهترین تعریف از بازی است که میشد از یه بتلفیلد فن شنید.بسی لذت بردیم:21:نقل قول:
من اصولا از طرفداران سری Modern Warfare هستم. مهم ترین نقطه قوت آخرین نسخه این سری تنوع بالای گیم پلی (GamePlay) (در حد لالیگا!) و هیجان فوق العاده زیاد اونه. جداً دارم از تک تک لحظات بازی لذت می برم، چون هیجان هر لحظه با لحظه بعد متفاوته و به هیچ وجه نمیشه حدس زد که چه اتفاقی قراره رخ بده، چیزی که تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای از جمله BF3 تجربه نکردم...!
تموم شد ولی حیف که کلی ناراحت شدیم تو شوک قرارمون داد؟کلی ناراحت کنندست تک تک لحظه هاش. یک جاش باحاله که پرایس به مکتاویش میگه سعی کن این دفعه نمیری. مکتاویش میگه تو مواظب خودت باش پیرمرد:41: فقط میشه گفت شاهکار بود.
آقا من یه اعترافی بکنم،کسایی که نمیدونن بازی چه جوریاست پی ببرن با همین یه جمله!
دومین بازی ایه که تا حالا تو عمرم خریدم و آوردم و بعد از نصب و اجرای اول یه سره تا آخرش رفتم!!!
(1 بار هم از بازی خارج نشدم،وسطاش یه چیپس خورم فقط!)
دلم نمیخواست اینجویری تموم کنم و خواستم کش بدم دیر تموم شه،ولی مگه میشد دست کشید از این لعنتی!!!!
1 کلمه "شاهکار" . تمامی انتظارات من رو به شخصه برآورده کرد!
دوستان یه نفر قشنگ ( فرض کن من یه آدم بی سواد ) برای من توضیح بده که برای بازی کردن آنلاین :
باید چی کار کنیم ؟؟
باید cd key بخریم ؟؟ فرق EN با RUS چیه ؟؟ میشه توی آنلاین یا سینگل RUS انگلیسی بازی کرد ؟؟
اصلا وقتی این cd key رو خریدیم باید چی کارش کنیم ؟؟ بزینیم تو استیم ؟؟ خوب بعدش چی ؟؟
باید بازی رو دوباره DL کنیم ؟
نمیشه cd بازی رو خرید بعد از این cd key استفاده کرد ؟؟
----------------------------------------------------------------------
لطفا از بیخ برای من توضیح بدید.ممنون.
شدیدا شدیدا وشدیدا با این جملتون مخالفم.سرتاسر بازی پر از هیجان بود داستان بازی کاملا هیجان آور بود چه برسه به گیم پلی و بقیه ماجرا.نقل قول:
اینم 5 تا اسکرین شات دیگه از act 2 چپتر 3-7 . برای دوستانی که هنوز بازی رو نگرفتن برای اینکه از حال و هوای مراحل باخبر بشن:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه کردید یه قسمت هایی هست که آدم رو میبره تو فاز سری های قبلی؟
مثلا این عکس که دوستمون گزاشته ببینید:
این قسمت آدم رو میبره به مرحله ی اولMW1همون قسمت کهPRICEسیگارشو از هلیکوپتر میندازه پایین.توMW3هم به همون شکل سیگارشو میندازه.
اون یکی قسمت هم خطر لو رفتن داشتان داره میزارم تو اسپویلر:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داشتان
خلاصه من از این قسمتاش خیلی خوشم اومد کل سری بازی رو میاره جلوی چشم آدم
آقا تو رو خدا این قدر از بازی تعریف نکنید !!!!!!!! :31::31::31:
بذارید عصر من هم بگیرم بعد همه با هم تعریف کنیم !!!!
دارم می میرم !!! فقط 6 ساعت دیگه مونده ! :31:
این کاپیتان price نمی خواد باز نشسته بشه تو COD 2 هم بود این الان باید مرده باشه .نقل قول:
نور پردازیش به اندازه BF3 جالب نیست . گرافیکش تو عکسا که زنده نیست یه جوریه .البته از رو عکس نمیشه دقیق نظر داد .
بعضی از انیمشن های بازی بدون کمترین تغییر وارد این نسخه شدن، به خاطر همینه که صحنه ها براتون آشناست!نقل قول:
به طور مثال به جز اون 2 تایی که گفتی میشه اون قسمت قایق سواری اول بازی هم نام برد که دقیقاً صحنه ی همون MW2 هست! : )
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن اخر قصه
نه آقا کجا؟!!!!!نقل قول:
دوستان کسی در مورد مالتی این بازی چیزی نشنیده؟:10:
آیا میشه مثل black ops مالتیشو آفلاین بازی کرد یا نه؟:27:
یا کسی تونسته با lan بزنه؟
یا co op رو با کسی زده؟:10:
البته بدون سریال؟:21::31:
نظر شخصی بود قصد تشویش اذهان عمومی رو نداشتمنقل قول:
امروز میرم و ادامه میدم , شاید شاید شاید دیشب خسته بودم بهم نچسبید ولی حتما ارزش امتحان دوباره رو داره هر چی هم نباشه از COD که نمیشه گذشت.
ولی گرافیکش فرقی با نسخه قبلی نکرده , در مقابل رقیبش به نظر من کم آورد شدید.
عزیز این همه زحمت میکشی حداقل اسکرینهایی با res بالا بزار...:11:نقل قول:
نقل قول:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن اخر بازی
نه آقا چیزیش نبود که؟:18:نقل قول:
نقل قول:
محتوای مخفی: لو رفتن بازی
نقل قول:محتوای مخفی: !!!
مهم نیست عشق من سوخت بزار جنگل بسوزد!
محتوای مخفی:
[SPOILER="!!!"]آقا سریع بزار اسپویلر کل داستان رو لو دادی کهنقل قول:
راستی یهو دیدی تو بعدی****همون که تو مرحله آخر فکر کردیم مرد زنده شد
دوست عزیز اول ایراد می گیری بعد که جر و بحث شروع میشه میگی کل کل نکنید و از این حرفانقل قول:
حالا باز داری کل کل رو شروع می کنی !!
خب معلومه شما طرفدار بتلفیلد هستید وقتی میبینید امتیاز ها این همه بالا اومده یکم حسودی میکنین
در مورد میانگین امتیاز کاربرا هم چندین بار گفته شده اصلا به درد لای جرز هم نمیخورن
تو همین imdb ببین به فیلم inception چند نفر نمره 1 داده !!!
COD این همه FAN داره یعنی باید امتیاز یوزرها 5.8 یا 2.8 بشه ؟؟؟!!!:31:نقل قول:
حتما یوزرها از یه چیزی ناراضی هستن !!!!:31:
شما برای خرید بازی هزینه نمیکنید ولی اون طرفی که 60 دلار برای بازی داده که فن یا غیر فن نمیشناسه !!!
وقتی 1000 نفر امتیاز 8 یا 9 به بازی داده باشن شما هم 0 بدین نمره پایین نمیاد در این حد !!!
پس این فن های COD کجا هستن که حتی سازنده mw3 هم التماس کرده از یوزرها برای کمک کردن به امتیاز بازی :
کد:http://uk.xbox360.ign.com/articles/121/1212113p1.html
چرا نتونن میتونن تو همین تهران کمش هزار تا طرفدارBF3هست فقط اونا بخوان رای بدن کار تمومه در سطح جهانی بررسی کنید!!!!نقل قول:
الان 700 نفر تو متا به بتلفیلد رای دادن که 200 تاش نمره زیر 5 دادن.......کی فکر می کنه این بازی زیر 5 مگر اینکه طرفدار متعصب cod بوده باشه؟؟؟نقل قول:
حالا برعکسش برای خود cod هست.....
+
برای اینکه حرفم ثابت بشه اینو بخوونین:
آقای اسکوفیلد از مسیولای بازی cod برای بالا بردن رای یوزرها تو متا از طرفدارای بازی تقاضای کمک کرده :
اینم لینکش :نقل قول:
Sledgehammer Games' Glen Schofield takes to Twitter in response to hate.
در نتیجه خیلی این امتیازای یوزرها رو جدی نگیرید .....بیش از حد بچه بازیهکد:http://uk.xbox360.ign.com/articles/121/1212113p1.html
+
ناراضی بودن از بازی با 0 دادن یا 2 دادن به بازی خیلی فرق می کنه ...ناراضی هستی میاد مثلا 7 میده نه اینکه بیاد 0 بدهنقل قول:
به بازی alanwake یه روز قبل عرضش نمره دادن بودن اونم 0 یا همچین چیزی بود........کلا سر یازیهای معروف این مسخره بازیها هست........بازی cod هم به مراتب پر سر و صداتر و پرفروشتر از رقیب و این کارای کودکانه سرش زیاد انجام میشه
..