خیلی ممنون یه سوالی هست که ای فایل که تو سایت هست با اون روش که تو منو تلویزیون هست و نوشته به روز رسانی فرق داره چون من چند ماه پیش به روز رسانی کردم و لی این فایل توی سایت مال 2011 هست؟ آیا باهم فرق دارند
خیلی ممنون یه سوالی هست که ای فایل که تو سایت هست با اون روش که تو منو تلویزیون هست و نوشته به روز رسانی فرق داره چون من چند ماه پیش به روز رسانی کردم و لی این فایل توی سایت مال 2011 هست؟ آیا باهم فرق دارند
دوست عزیزنقل قول:
فکر می کنم شما اشتباه می کنید در سایت فریمور (firmware) ورژن 1025.0 برای سال 2013.9.27 است. حتما منوال را با فریمور اشتباه گرفتید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
دوستان led با کیفیت عالی تصویر ترجیحا با امکان پخش فیلم از فلش چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
سلام...
یه فیلم HD 720P روی یه تی وی HD تصویر بهتری می ده یا روی تی وی FHD؟ اصلا فرقی میکنه؟
سلام دوستان من یه تلویزیون6980 سامسونگ گرفتم . ولی وقتی از نزدیک به تصویر نگاه میکنی اصن کیفیت خوبی نداره برعکس وقتی که از سه چهار متری میبینی کیفیتش خوبه در ضمن تلویزیون من 46 اینچ هست
تو رو خدا راهنمایی کنین
با سلام دوستان میخوام ال ای دی بگیرم ولی مدتی هست که بین HX925 و W904 ماندم تنها فرقشون که بیشتر به شک انداختم پردازشگر تصویر هست که تو 925 X-Realityهست ولی تو W904 پردازشگر تصویر X-Reality™ PRO هست خواستم ببینم فرق میکنه این 2 مدل یا یکی هستن و کلا می ارزه 1.5 بیشتر بدم بابت 904 . و یه سوال دیگه اینکه مدل شارپ بهتره یا سونی از لحاظ کیفیت تصویر و قطعات . با تشکر
دوستان کسی نبود جواب ما را بده؟
راهنمایی نمیخواد که!! اکثر برندها همین ایراد دارن فقط شارپ دیدم چنین ایرادی نداره!!نقل قول:
ضمنا این ایراد مشکل بحساب نمیاد!
بودجه شما چقدره؟ ضمنا اکثر برندها قابلیت پخش فیلم دارن! بهترین در زمینه پخش فیلم : سامسونگ و الجی و برندهای داخلی!!نقل قول:
دوستان led با کیفیت عالی تصویر ترجیحا با امکان پخش فیلم از فلش چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
دوست عزیزنقل قول:
با یک مثال برای تان توضییح میدهم یک تصویر را در نظر بگیرید که بصورت SD است در این تصویر فرض می کنیم 1000 تراک یا چهار خانه یک تصویر را تشکل می دهد و حالا HD حالا این تصویر به 2000 تراک تبدیل می شود و حجم تصویر بیشتر و انسجام آن بالاتر و کیفیت آن بیشتر می شود و حالا FHD در این وقت به 4000 تراک تبدیل و مطابق آن حجم و انسجام بازهم بالاتر و کیفیت آن باز هم بالا تر می رود و حالا UHD در این موقع دیگر این تصویر به 8000 تراک تبدیل شده و حجم آن و انسجام بالا و کیفیت تصویر بسیار بالا می رود و در آخر یک فایل تصویری که مثلا 10 مگا بایت بود به یک چیز مثلا 100 مگا بایت تبدیل می شود در این مثال ارقام و اعداد جنبه تخمینی بوده و فقط برای فهم مثال برای اینکه چطور کیفیت بالا می رود .
کسی نبود جواب ما را بده؟
دوستان بين LM76100 و LA86000 كدوم رو انتخاب ميكنيد ؟ كدوم جديدتر و قابليت هاش بيشتره ؟
بودجم 3.5 ميليون هست .
مرسي
آیا ال سی دی سامسونگ با مشخصات زیر گیرنده دیجیتال داخلی دارد؟ ااگر دارد چگونه فعال می شود؟
DNLe SRS HDTV
type No : N33A
model name: LA32R91B
sync master
دوست عزیزنقل قول:
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد.
86000 جدیدتره و در کل و از همه نظر بهتره و امکانات خیلی خوبی دارهنقل قول:
سلام دوستان:n16:
چند روزیه تو سایتای ایرانی و خارجی دنبال یه تلویزیون با کیفیت 40 اینچم .
خواستم بدونم نظرتون راجع به 40HX850 SONY چیه؟
کیفیت خیلی خفنی دارهنقل قول:
دوست عزیز توی تهران جایی رو سراغ داری که این مدلو بفروشن ؟نقل قول:
با سلام
میخواستم از دوستان خواهش کنم کسی منوی مخفی سونی w800 را میدونه به من کمک کنه؟من خریدم از بانه و میخوام به اکبند بودنش و کار نکردن اون مطمئن بشم ممنون
اقا یه lcd lg ln4520 دارم میخوام بدونم وای فای داره یا نه؟؟
از کجا میشه فهمید تو منو و دفترچه نگاه کردم چیزی پیدا نکرد
ایا امکانش هست که با یه wifi usb به قسمت usb وصل کنم واینترنت را به tv برسونم؟؟؟
یه سوال دیگه داشتم این مدل امکان رکورد هم داره؟؟
اصلا تلویزیونی داریم که خودش امکان رکورد داشته باشه؟؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیونهای سامسونگ از ورژن 5 به بالا دارای ضبط کانالهای دیجیتال را دارند و در تلویزیونهای ال جی مدلهای بالا و مخصوصا سری جدید هم این امکان را دارندسری های
سلام
میخاستم بدونم کدوم مدلها قابلیت باز کردن ایمیل رو دارند
و مدل تلویزیونی هست بشه باهاش فایل دانلود کرد تو هارد
ممنون
نقل قول:
سلام داداش :n12:
درسته خیلی وقته از لطفی که در حق من کردی گذشته ولی هیچوقت کارت رو فراموش نمیکنم :n16:
هر وقت هر کاری داشتی شماره موبایلمو داری احتمالا هنوز یا پ.خ کن داداش
بازم بخاطر کارات سپاسگذار
دوست عزیزنقل قول:
از لطف جناب عالی بسیار سپاس گذارم و با اجازه شما شماره تلفن شما را برای آن دست از عزیزانی که در منطقه شما دچار مشگلی از این دست می باشند در اختیار شان قرار می دهم و شما در حد امکان مساعدت لازم را با آن عزیزان بنمایید
با تشکر
پس جواب من چی شدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در تلویزیونهای سامسونگ امکان دیدن ایمیل هست بشرطی که حافظه آن را پر نکرده باشید چون تلویزیون هم به مانند کامپیوتر برای خواندن صفحه های اینترنت نیاز به فضای برای خواندن دارد ولی نرم افزار را نمی توانید دانلود کنید مگر فریمور ویا آپلکیشنهای خود سامسونگ را و در برندهای دیگر تست نکردم ولی باید همه از این اصول کلی پیروی کنند.
با سلام خدمت دوستان
من دو سال پیش یک تلویزیون LED سامسونگ D7770 گرفتم. کلا ازش راضیم. ولی یه مشکل توی پخش کردن عکسها داره. اخیرا یه هارد آداپتور دار 2ترابایت خریدم و کلیه عکسها و فیلمهام رو ریختم توش.
اون رو به چند درایو تقسیم کردم و فرمت همشون NTFS هست. تو پخش فیلمها خیلی مشکل نداره. ولی عکسها رو تو بعضی از پوشهها باز نمیکنه. اگه تو یه پوشه(فولدر) چند تا زیرپوشه ایجاد کنیم تو اونها نمیره و میگه پوشه خوانده نمیشود!!! اگه یه پوشه سنگین باشه عکسهاشو نشون نمیده! ولی پوشههای سبک رو باز میکنه! دوستان کسی از این جور مشکلها داشته؟!!! ضمنا همین امروز آخرین آپدیت رو از سامسونگ امارات دریافت و با USB نصب کردم. ولی مشکل حل نشد!!!
........................................
ضمنا تجربه من میگه حتما از هاردهای آداپتور دار واسه تلویزیون استفاده کنید. چون هم سرعتش بالاتره و هم احتمال آسیبدیدگیش کمتره. من یه هارد پاسپورتی داشتم بعد از یه مدت استفاده به عنوان هارد تلویزیون سوخت.
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما برای خواندن هاردتان نیاز به پردازش سریع دارد و چون شما پوشه های را با حجم زیاد انتخاب می کنید لاجرم برای پردازش آن سیستم زمان زیادی را برای خواندن هارد و همچنین پردازش حافظه خود دارد برای راحتی باید شما از پوشه های با حجم کم استفاده کنید تا مطابق با حافظه داخلی که به عنوان حافظه اولیه برای پردازش است استفاده شود و همچنین از پوشه های تو در تو استفاده نکنید البته در سری های F و ورژن های 7- 8 که چهار هسته ای هستند این مشگل وجود ندارد.
باسلام
دوستان بین خرید پلاسمای پاناسونیک و ledسامسونگ موندم.آیا این درسته پلاسما عمرش کمتره؟؟در کل راهمایی کاملی میخوام.کیفیت تصویر واسم مهمه زیاد بقیه موارد از جمله مصرف برق پلاسما مهم نیست
دوست عزیزنقل قول:
بسته به مدل تلویزیون دارد و یقینا کیفیت پلاسما بهتر است ولی در سری f8880 سامسونگ led کیفیت بالاتری دارد.
سلام
من می خوام یه Sony KDL-32W670A برای استفاده توی اتاق تهیه کنم. می خواستم ببینم راهی هست که هنگامِ استفاده از اینترنت آدم بتونه به سایتای فیل-ت-ر دسترسی پیدا کنه؟
من اگه جای تو بودم توی این دوره پول پای پلاسما نمیدادم چون یه تکنولوژی رو به انقراضه.وقتی تکنولوژی های جدید اومده چرا باید بری سراغ پلاسمه که طول عمر کمتر و مصرف برق بیشتر داره و معلوم نیست اگه پس فردا تلویزیونت مشکلدار شد و نیاز به تعویضش داشتی بتونی راحت قطعاتشو پیدا کنی یا نه.
اگه کیفیت تصویر برات مهم برو سراغ تلویزیونهای ژاپنی که پلهای مرغوبی دارن و کیفیت تصویرشون خوبه .
دوست عزیزنقل قول:
از مطلب زیر استفاده کنید
روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهیدباید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زدپیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هستچرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی ندارهکافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینهَ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنیدبعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنیدکابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.
ما یک LED پاناسونیک مدل et5 داریم . فیلم رو که با فلش پخش میکنه زیرنویسش رو نشون نمیده . نه فرمت srt و نه sub/idx .داخل یک پوشه و هم نام با فیلمه !! راهی برای حل این مشکل هست ؟ دیگه اینکه بعضی فرمتهای همسان رو نشون نمیده مثلا دو تا فیلم با فرمت flvاز یوتیوب دانلود شده یکیشو نشون میده و یکیو نه چرا اینجوریه ؟ تله تکست رو هم به هم ریخته نشون میده با اینکه زبان تله تکست هم فارسی انتخاب شده .
دوست عزیزنقل قول:
سوال خود را در این تایپیک مطرح کنید و همچنین آن را نیز مطالعه کنید و از اطلاعات آن بهره ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فکر نکنم تلویزیونهای پلاسما همچنین قابلیتی را داشته باشند و این یکی از مشگلات این برند است.
در مدل سامسونك ua40f5300 اسكايپ چطور كار ميكنه؟(وبكم وصدا)
دانگل سامسونگ توي ايران براي فروش هست؟
من یه TV 32 LCD HD برند LG خریدم واسه کنسولم و بازیهای من 1080p هستن اما TV من روش نوشته HD 720p ... خواستم بدونم الان تصویری که واسه بازیم بهم میده 1080p هستش یا تغییرش میده به 720p ؟ اگر اینطوره راهی نیست بشه 1080p ازش گرفت؟اینو واسه این میگم چون خود کنسول و دیسک بازیم Native 1080p هستش.
تو پست اول همین تاپیک اینو الان خوندم:
آیا تلویزیونهای HD Ready میتونن تصاویر Full HD رو نمایش بدن؟
بله !! , به شرطی که پردازنده ای برای پردازش سیگنالهای Full HD داشته باشن در اینصورت این TV ـها تصاویر Full HD رو دریافت و کوچک نمایی میکنن بدیهی هست که مقداری از جزئیات تصویر در این پروسه از بین میره که البته از فواصل نزدیک قابل تشخیص هست.
من الان چطوری بفهمم TV من این پردازنده رو داره و آیا نیاز به تغییر در تنظیمات TV هست؟
دوست عزیزنقل قول:
شما سوال و جواب را با هم دارید فقط تست کنید و اینکه فقط شما منبع پخش را 1080P انتخاب کنید و چون تلویزیون شما FHD نیست پس قاعد تا فقط با کیفیتی نسبتا مناسب برای تان به نمایش در می آید.
اون قسمت که قرمز کردم رو میشه توضیح بدید:n02: نسبتا مناسب یعنی به صورت 720p و کیفیت تا حدودی بهتر از بازیهایی که ذاتا 720p هستن؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بله منبع پخش خیلی مهم است شما اگر تلویزیون فوق العاده داشته باشید ولی منبع پخش خوب نداشته باشید تصویر شما کیفیت چندانی نخواهد داشت ولی بر عکس آن اگر منبع پخش خوبی داشته باشید تصویر تلویزیون شما مناسبتر خواهد بود.
با سلام به دوستان عزیز
یه سوال داشتم. یه lcd نسبتا قدیمی سامسونگ دارم که وقتی لپتاپ رو با کابل hdmi بهش وصل میکنم و فیلمی رو پخش میکنم تصویر روون نیست و یه پرشهای ریزی داره . علتش چیه به نظرتون
مال input lag یا response time ?
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است از کابلتان باشد.امتحان کنید.