اون که صد در صد اما از قدیم گفتن : در بیابان لنگ کفش هم غنیمت است :n02:نقل قول:
Printable View
اون که صد در صد اما از قدیم گفتن : در بیابان لنگ کفش هم غنیمت است :n02:نقل قول:
دوست من الان 512 نا محدود داره ، البته از قبل داشتهنقل قول:
کلا دیگه با هیچ سرعتی نمیده ؟
خیرمخابرات خراسان رضوی دیگه هیچ نامحدودی ندارهنقل قول:
باسلام-این طرح های مخابرات به تفکیک دارای چه سرعنی هستند-بعثت -طلایی -نقره ای - برنزی
بعثت روی یک مگ بسته شده
اون سه تای دیگه روسه مگ که فقط فرقشون تو حجمشون هستش
وفقط بعثت شبانه داره
دوستان شما هم مشکل قطع و وصل رو دارید؟
دیشب اینترنت من تقریبا هر نیم ساعت یه بار قطع و وصل شده
دوستان کسی طرح طلایی داره ... ؟؟؟
اون سرعتش چجوریه ... ؟؟
اصلا مخابرات الان چه تعرفه هایی داره ؛ قیمت + حجم رو هم بگید ( هیچ جای درست حسابی نیست که تعرفه ها رو زده باشند )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم دانلودی که نوشته ماهانه هست
هر گیگ اضافه: 3150
البته لازم به ذکر هست که تعرفه های نامحدود دیگه ارایه نمیشه (البته فقط تو خراسان رضوی:n27:)نقل قول:
نقل قول:
اینو دیدم ولی به روز رسانی نمیشه
به غیر از نا محدود هاش بقیه درسته .. ؟؟؟
+ فقط طرح خانواده توش نیست .. ؟؟
--------------------
من دو تا خط تلفن دارم
به نظرتون طلایی + بعثت بگیرم
یا خانواده + بعثت .. ؟؟؟
چرا دو تا؟
بستگی به کاربردتون
من چون فقط بعثت داشتم و نامحدود در مورد بعثت میتونم بگم اگه اجازه بدن طرح خوبیه
15 گیگ 38 تومن شبانه هم اگه روال باشه شبی 2 گیگ
تو این دو ماه من 15 گیگ رو تموم کردم :n02:+ 25 گیگ شبانه
واسه تعرفه ها ، زنگ بزن 2030 یا 2020 ، داخلی 1 تعرفه هارو میگهنقل قول:
منم الان بعثت با خانواده دارم
به نظرم تو هم همینطوری وردار
دانلودای شبانتو با بعثت انجام بده
روزا هم که خانواده چون سرعتش خوبه
شارژ هم که هرچقدر خواستی هر کدومو شارژ میکنی
بعثت یک بار که هزینه اولیه رو دادی ، میتونی فقط 1 گیگ تهش بزاری و فقط ماهی 3 تومن واسه تمدیدش بدی و فقط شبا ازش استفاده کنی
حجم های روزانتم بزار واسه خانواده
منم دارم همینکارو می کنم.
الان طرح خانواده رو اگه 3 گیگ شارژ کنی با طرح طلایی چه فرقی میکنهنقل قول:
چون یک گیگ که کمه روزی فقط 30 مگ میشه استفاده کرد ( طرح بعثت رو فعلا کاری ندارم بهش )
طرح بعثت شبا از ساعت چند تا چند رایگانه؟:n13:
من امروز رفتم سوال کردم ، گفتن سرویس های قدیمیه نامحدود رو قطع نمی کنند بلکه فقط رای مشترکین جدید فروخته نمیشهنقل قول:
بله قطع نمی کنند تاوقتی که شارزشون تموم بشه بعد دیگه نمی تونند تمدید کنند وباید ازطرح های دیگه بردارن مثل خیلی هاتو همین تاپیک که براشون اتفاق افتادنقل قول:
با سلام - امروز تماس گرفتم با 2020 میگفت که سرعت طرح بعثت از 128 تا یک مگ متغیره :n27:- دوستانی که از طرح بعثت استفاده میکنن میخواستم بدونم غیر از هزینه اشتراک طرح که الان شده 37800هزینه دیگه ای روی قبض میاد یا نه (مثل iهزینه خدمات adsl) اخه قبلا که صبانت داشتم علاوه بر هزینه اشتراک شرکت یک هزینه هم روی قبض میومد 2000 یا 3000 تومن
ما که از مخابرات اومدیم بیرون ، پورتم تخلیه کردم ۲ مگ نامحدود آسیاتک گرفتم....مخابرات نه سرعت بالایی میدن نه کیفیت دارن الان هم که دیگه با قطع کردن سرویس های نامحدود افتضاح شدن ، همه جا پیشرفت میکنند مخابرات پسرفت !!!
من طلائی + نقره ایی + برنزی + 2 تا خانواده دارم.که همشون عین هم هستند و از لحاظ سرعت تفاوتی ندرند و فقط در حجم تفاوت دارند.نقل قول:
البته بعثت و 128 نامحدود هم دارم. :n02:
تعجب نکنید روی چندین خط مختلف .
اون هزینه که روی قبض میومد چند سال پیش بود و آبونمان مخابرات بود که البته نباید میگرفت و احتمالا یک یا دو سری قبض تلفنتون مجانی اومده اگه یادتون باشه که اون آبونمانی که نباید میگرفتن ولی گرفته بودن رو به جای پول قبض تلفنتون حساب کردننقل قول:
الان دیگه هیچ کدوم از شرکت ها روی قبض پولی اضافه نمیشه
آیا برای دانلود مثل شاتل Fair Usage Policy هم داره آسیاتک؟ وضعیت سرعت دانلود چطوره؟ کدوم طرح نا محدود رو گرفتین؟ انگار 2 تا مدل برای نامحدود داره که الان اسمش یادم نمیاد بگمنقل قول:
فرقش اینه که اگه یه ماه مثلا مصرفت کمتر از 3 گیگ بود الکی خودش شارژ نمیشه و آخرش که مصرف نکنی بسوزهنقل قول:
خانواده خوبیش اینه هر چقدر میخوای استفاده کنی شارژ میکنیش
بچه ها امروز روزنامه ی خراسان بخش خراسان رضویش علل کم شدن سرویس ADSLمشهد رو بررسی کرد و در آخر گفتن تا پایان هفته درست میشه و به کاربران محدود حجم دانلود میدن و به نامحدودا اعتبار زمانی میدن
فایده نداره.نقل قول:
فقط بیان همین سرویسی که داریم رو کیفیت و سرعتشون رو درست بکنند , حجم و اعتبار بخوره توی اون سرشون. :n22:
دوستان هیچ شرکتی سرویسی مشابه طرح بعثت نمیده ؟
سرعتم حداکثر 130 kb/s هست
یادمه اوایل 300 تا هم میشد!
الان چند روزیه کیفیتش یکم بهتر شده (نسبت به هفته ی پیش)
درود!
من ساکن گلبهارم، کسی میدونه چه شرکتی واسه این شهر خدمات میده؟
سرویس های مخابرات که قربونش برم، افتضاحه !!!
برای اطلاع از وضعیت اعتبار اینترنتتون اگر از مخابرات گرفتید میتونید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و ازاونجا به قسمت خدمات اینترنتی adsl برید و از مدت اعتبار و شارژتون مطلع بشید.:n26:
سلام من امروز رفتم امور مشترکین تا طرحم رو کنسل کنم اما گفتن اگه کنسل کنی هیچ وجهی بهت پرداخت نمی شود در صورتی که من الان نزدیک به 50 گیگ حجم دارم .
گفتن فقط میتونی اعتبارت رو به کسی که طرح طلایی داره منتقل کنی . حالا دوستانی که طرح طلایی دارند اگر خواستن من این 50 گیگ حجم رو به مبلغ هر گیگ 2500 می فروشم که نزدیک به 700 تومان ارزونتر از مخابراته اگه کسی خواست الام کنه تا شماره تماس بدم
شبا یکم سرعت میاد پایین
تا به ساعت 12 شب میرسه سرعت من هم به 1/4 میشه و معمولا تا حدود سه نیمه شب هم همینطور می مونه!
دو شبه که به کلی ریده شده توی اینترنتم.
طرح طلایی مخابرات لعنتی.
این تست چند روز پیشه.
اینم تست دیشب
جون مربا پینگ رو نگاه. :n04: اونم با سرور کرج.
فکر کنم این دفعه جزایر گوانتانامو آتشفشانش فوران کرده واسه همین سرعت کشور ما و مخصوصا مشهد و صد البته مخابرات سرعتش اومده پایین :n15:
سلامنقل قول:
من طرحم بعثته ببین اگه میشه به بعثتم انتقال داد من خریدارم اینم ایمیل و یاهو آیدیم :
dnaany
من از مخابرات مشهد سرویس ۱ مگ نامحدود دارم
امروز که وارد پنلم شدم با این پیام مواجه شدم:
طبق مصوبه جدید شرکت مخابرات استان خراسان رضوی، از تاریخ 21 آذر ماه 1391 هیچ سرویس نامحدودی ثبت نام و یا تمدید نخواهد شد. لطفا نسبت به تغییر طرح خود با شماره تلفن 5112020 داخلی 3 تماس حاصل فرمائید.:-(
من برای هر دورهی سه ماهه تقریبا ۱۲۰ گیگ ترنسفر داشتم، کدوم یکی از طرحهای مخابرات در حال حاضر پاسخگوی سرعتی که داشتم و حجمی که ترنسفر دارم هست؟
با این وضعیت و به دلیل اینکه خط من فیبر نوری هست و نمیتونم از جای دیگه سرویس بگیرم، چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟
میتونی رمزشو تغییر بدی -بعدازاینکه یوزر وپسوردتو تایپ کردی وارد صفحه اصلیت شدی میتونی رمزتو تغییر بدی
شما واسه محل کارتون 1مگ دارید ؟نقل قول:
برای من اینطور شده یا برای شما هم سرعت بعثت پایین اومده دوباره؟ مثلا جی میل رو روی حالت استاندارد به زور باز میکنه!
نقل قول:
نمیشه باید طرح طلایی داشته باشی تا بتونم انتقال لدم
سرعتا که باز اومده پایین :n23:
بچه ها طرح بعثت یکی هست یا متفاوته؟ یعنی برای شارژ طرح بعثت سرعتای 128 , 256 , 512 وجود داره یا نه فقط یدونه بعثت داریم؟
هزینش و زمانش چقدره؟
شبانش تا چقدر میشه دانلود کرد ؟
چند روز دیگه نامحدودم تموم میشه ممنون میشم جواب بدین .
بعثت فقط یکی است که اونم 128 اسمش هست و مثلا تا 1 مگابیت شیر میکنه.نقل قول:
سه ماهه 15 گیگ ( هر ماه 5 گیگ ) با قیمت 37 و خورده ایی.
واسه سرعتش هم همون جوری که مشخصه سیاست جوریه که وقتی به ساعات رایگان میرسه سرعت به شدت میاد پایین. ولی اگه همه چیز روبه راه باشه بچه شون رو شیر داده باشند و کهنه و لاستیکی شون رو عوض کرده باشند خوب تا 120/kb میره. :n02: