با fn+space فقط ال ای دی دور تاچ پد خاموش میشه ولی خودش کار می کنه....
چرا دکمه سمت چپ تاچ که مربوط به فعال و غیر فعال کردنه از کار افتاده؟؟؟؟؟
Printable View
با fn+space فقط ال ای دی دور تاچ پد خاموش میشه ولی خودش کار می کنه....
چرا دکمه سمت چپ تاچ که مربوط به فعال و غیر فعال کردنه از کار افتاده؟؟؟؟؟
مبارکت باشه:11:نقل قول:
دوستان موارد کاربرد این سه سیم رابط ترانس و پریز برق که همراه لپ تاپ 6080 و احتمالا نمونه های مشابه hp ارائه شده چیه؟صرفا به خاطر اینکه در هرمکان با هر نوع شکل پریز بشه از ترانس استفاده کرد و نیازی به استفاده از تبدیل نباشه 3شکل سیم گذاشتن یا دلایل دیگه ای در رابطه با ولتاژ و جریانو اینجور موارد داره؟ برای اتصال به برق تو خونه از کدومشون باید استفاده کرد؟ببخشین اگه سوالم شاید پیش پا افتاده باشه
3 تا سیم آسیایی + اروپایی (ارت دار) و دیگری که کوچیکتره آمریکایینقل قول:
این به خاطر کار درست بودنه
پس یعنی هیچ فرق نمی کنه که از کدوم استفاده بشه؟چه اون سیم دوشاخه ای یا اون سه شاخه ای ها با استفاده از تبدیل؟نقل قول:
دوستان من هر کاری می کنم نمی تونم تاچ پد لپ تاپ فعال یا غیرفعال کنم
دکمه کوچیک لمسی سمت چپ تاچ کاملا از کار افتاده....
تو device manager هم میرم گزینه disable از بین رفته وقتی رو synaptic کلیک می کنم
خود تاچ کار می کنه اما دکمه on /off کار نمی کنه....
ال ای دی دورشم خاموش نمیشه البته با fn+space خاموش روشن میشه ولی از روی تاچ نه
با نصب یا آپدیت درایورم حل نمیشه....
خواهشن بگین چیکار کنم کلافم کرده................
سلام
اين مشكلاتي كه دوستان در مورد نقطه كوري صفحه مي زنند در سري 6090 هم همينطور هستش ؟
يا سري dv6 از لحاظ صفحه فرقي نمي كنه ؟
منم امروز میرم 6090 میگیرم
درایورت را آپدیت بکن احتمالا درست میشهنقل قول:
با آپدیت درست نمیشهنقل قول:
اصلا درایور اصلی که تو فایل swsetup قبول نمی کنه
انگار تاچ پد نمیشناسه فقط اون درایور که از سایت synaptic دانلود کردم قبول می کنه
ولی تاچ پد کاملا کار می کنه اما ال ای دی دورش on/off نمیشه.....
ممکن مشکل سخت افزاری باشه ؟؟(که میدونم نیست)....
خواهشن اگه راه دیگه ای به ذهنتون می رسه بگین خیلی رفته تو مخم این مشکل.........
با آپدیت درست نمیشه
اصلا درایور اصلی که تو فایل swsetup قبول نمی کنه
انگار تاچ پد نمیشناسه فقط اون درایور که از سایت synaptic دانلود کردم قبول می کنه
ولی تاچ پد کاملا کار می کنه اما ال ای دی دورش on/off نمیشه.....
ممکن مشکل سخت افزاری باشه ؟؟(که میدونم نیست)....
خواهشن اگه راه دیگه ای به ذهنتون می رسه بگین خیلی رفته تو مخم این مشکل........
سوالی کوچک در مورد Dv6-6090ee سلام دوستان عزیز
من می خوام امروز عصر یه لب تاب بگیرم
بین hp dv6-6090ee و asus n53sn موندم
می خواستم ببینم مشکل مانیتور 6090 خیلی به چشم میاد و این که باا توجه به
این که هارد 1TB 5400 هست سرعتش پایین نیست و این که چند ساعت شارژ نگه می داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus N53sn لپ تاپ خوبی هست فقط اندازه اش یکم بزرگه(39 سانت عرض)از روبه رو و سمت چپ تا 170 درجه بالا و راست تقریبا 130 درجه رنگ عوض میکنه و در کل مانیتور ایسوس بهتره چون رزلوشن اچ دی رو داره و کیفیت عالی من سخت افزار و قیمت و اندازه و امکانات اچ پی رو ترجیع دادمنقل قول:
سلام دوستان
چه خبرا؟
مشکل هارد لپ تاپ من یادتون هست؟
فرستادم گارانتی و مشکل سخت افزاری بود و هاردشو واسم عوض کردن و دوشنبه میرسه دستم.
ممنون از راهنمایی دوستانم
(گفتم اینجا بگم چی شده نتیجه که شاید یکی هم خدایی نکرده همچین مشکلی واسش پیش بیاد و بدردش بخوره.)
ممنونم
سلام به همه دوستان
من امروز لب تاپ 6050 رو خریدم سمت چپ این سه لیبل رو که بچه ها گفته بودند داشت .
اما سوالم اینه که چطور از کارت گرافیک دوم یعنی 6770 استفاده کنم آیا خودش سویچ میکنه رو اون یا ما باید دستی اینکارو بکنیم.
در مورد این ریکاوری هم یه توضیحی بدید
دیگه اینکه اگه من هارد رو کلا پارتیشن بندی کنم و خودم ویدوز نصب کنم و ... مشکلی برام پیش میاد؟؟؟؟
راستی سی نداره درایوراشو از کجا باید بگیرم؟؟ اینم بگید :31:
سلام دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
درایور ها رو از داخل درایو ویندوز c پوشه : swsetup اما بهتره دانلود کنی که به روز باشه .
چه توضیح ای راجب ریکاوری نیاز دارید ؟
احتمالن خودش سویچ کنه گرافیک رو اگه نکرد بچه ها توضیح کامل دادن
از درایو ریکاوری بک اپ بگیرید رو دی وی دی خوب ...
چرا ویندوز رو میخوای عوض کنی ارجینال که بهتره.....
:10:
منم 6050se دارم ولی سمت چپ لیبل مربوط به beat sound......نداشت..
فقط همون سه لیبل مریوط به پردارنده..گرافیک..ویندوز داره..
چرا فرق داره؟؟؟؟؟
ویندوزی که نصب کردی 32 بیتی هست یا 64 بیتی ؟نقل قول:
برای چی از ویندوز ارجینال استفاده نمیکنی؟
مال من هم دقیقا مثل مال شماستنقل قول:
ویندوز که 64-bitنقل قول:
خودم احتمال بالا میدم از 64 باشه الانم دارم ویندوز به 32 تغییر میدم ببینم درست میشه یا نه اما نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده چون خیلی وقت از 64 استفاده می کنم....
ویندوز 32-bit هم ریختم درست نشد
آخرین درایور هم نصب کردم بازم نشد
کلا انگار تاچ از مدار خارج شده و هیچ کنترلی نمیشه روش داشت فقط کار می کنه..
آخه چطور ممکنه تاچ پد کار کنه اما دکمه on/off کار نکنه؟
دیگه هر کاری که به فکرم می رسید انجام دادم ...
کلا پوکیده فکر نکنم دیگه مشکل نرم افزار باشه
به نظرتون ببرم گارانتی؟؟؟؟؟
ببرم اونجا چی بگم ؟؟
آخه اصلا نمیشه بهش گفت خراب
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
دوستان خواهشن یه راه حل اساسی پیشنهاد بدین این مشکل خیلی خاص تاحالا برای کسی پیش نیومده......
من از دوستانی که مدل 6090 رو به همراه کول پد خریدن می خواستم بپرسم که کول پد با usb نصب می شه؟؟
اگه با usb ه مدت زمان شارژ با باطری رو چقدر پایین می یاره و این که چقدر در دما تاثیر داره
در ضمن تبدیل برق شهری به USB هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از جوابای خوبتون پیشاپیش ممنونم
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
راستی من امروز رفتم این لپ تاپو قیمت کنم 1400 بود:31:
سلام دوستان
من 6080 دارم.دیوایس منیجر که باز میکنم یکی از درایور های لپ تاپم رو نمیشناسه.مال شما هم همینجوری هست؟ اصلا این درایور مال چی هست؟پلوتوث و وایرلس لپتاپم هم درست کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینکه مشکلی نیست نیاز به این همه کار نداره کافیه روی آیکونی که توی تسک بار هست (Synaptics Pointing Device) کلیک راست کنی و تیک Top to Click را بزنی حالا می تونی تاچ رو خاموش و روشن کنی.نقل قول:
موفق باشی
دوستان قیمت این مدل الان در بازار با گارانتی چند می باشد 6090ee
دوست عزیز مشکل به این راحتی هم نیست اگه بود که لازم نبود من اینجا مطرح کنمنقل قول:
کلا خیلی مشکل عجیبیه نه میشه گفت خراب و نه این که به طور کامل درست..
تاچ پد کار می کنه اما هیچ کنترل روش ندارم نمیتونم disable/enable کنم تو دیوایس منیجر وقتی روی synaptic کلیک می کنم فقط گزینه unistall وجود داره disable ازبین رفنه....
دکمه on/off از کار افتاده...
فقط با fn+space ال ای دی دورش خاموش میشه اما تاچ اااااااصلا نمی تونم غیرفعال کنم...
و عجیب تر این که درایور اصلی که تو فولدر swsetup هست موقع نصب eroor میده اما درایوری که از سایت synaptic دانلود کردم نصب میشه....
به نظرتون احتمال داره خراب شده باشه در حالی که تاچ کار می کنه؟؟؟؟؟؟
با تمام این صحبتها بازم میگین یه مشکل ساده اس.................................
در مورد دیوایس منیجر که مال منم فقط unistall داره و disable وجود ندارهنقل قول:
برای دکمه ی on/off هم تنها راهش همونه که گفتم من خودم وقتی اون تیکشو برمی دارم دیگه نمی تونم تاچ رو فعال یا غیرفعال کنم و وقتی تیکش زده باشه کاملا کار می کنه
راستی مگه دی وی دی ریکاوری نگرفتی؟
اگه بکاپ داری یه بار بکاپتو برگردون ببین درست می شه.
فکر نمی کنم ربطی به ویندوز اورجینال یا اینی که من نصب کردم داشته باشه چون 2ماه این لپ تاپ گرفتم همون روز اول وبندوز عوض کردم ultimate ریختم تا همین 2روز پیش درست بود وقتی ویندوز عوض کردم خراب شد....نقل قول:
چون از لپ تاپ قبلیم ریکاوری داشتم هیچ وقت به دردم نخورد دیگه ریکاوری نگرفتم البته موقع گرفتن error داد بیخیال شدم....
به نظرتون ببرم گارانتی؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من لپ تاپم hp dv6 6080 se هست متاسفانه ویندوزی که روسیستم بود رد پاک کردم و دوباره خودم روش windows 7 ultimate رو نصب کردم الان باید کدوم درایورارو از سایت hp بردارم و نصب کنم؟ مثلا تو سایت hp .اسه wireless چند تا درایوز قرار داده من باید کدومو نصب کنم؟
میشه دوباره همون ویندوزی که hp روش نصب کرده بودو باز گردونم؟ من درایو بک آپو هنوز دارم...
ممنون میشم راهنماییم کنید...
اول به تاریخ آپلود درایورها توجه کنید که جدیدترین ورژن باشه و با توجه به نوع سخت افزار بکار رفته یکی رو انتخاب کنبد....نقل قول:
وایرلس 6080 ساخت broadcom پس درایور مربوط به اونو دانلود کنبد....
از طریق recovery manager محتویات درایو recovery روی dvd رایت کنید بعد می تونید ویندوز به حالت original برگردونید
البته اگه تو ویندوز ultimate که خودتون نصب کردید یبتونید recovery manager احیا کنید.......
نقل قول:
فقط MSI GX680 من الان می خوام اینو بخرم ولی یکم شک دارم چون MSI برند نوپاییه می ترسم مشکلی براش پیش بیاد
من دیروز رفتم msi 1510 بود و hp 1400 بود
ببخشید شما کجا این msi رو با این قیمت دیدید که من پیشنهاد میکنم بخرید البته بازم کارت گرافیک 6090 سرتره شیراز با گارانتی:نقل قول:
GX680 /1,890,000 /2.0 Corei7/6M /12G D3 /750 G G555 Geforce 1G /DVD/ 15.6/ 7-W-BT- GL-HDMI Bag-Mouse-USB3
کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
این قیمت حتما مال کامپیوتر مرکزیه اگه شما می خوای برو حضوری تو خود مغازه کامپیوتر مرکزینقل قول:
من دیروز رفتم 1500. بود.:27:
راستی کارت گرافیکش از چه لحاظ سرتره بعدش این MSI هم مثل 6090 دو تا کارت گرافیک داره؟؟؟
نمیشه از درایو recovery استفاده کرد؟نقل قول:
قبلا ریکاوری رو تو منوی بوت ویندوز میاورد ولی بعد نصب ویندوز جدید دیگه اونو نمیاره!!!
من الان رو سیستمم windows 7 home premium sp1 رو نصب کردم میتونم اینو تبدیل به اورجینال کنم چون sp1 هست شاید همخوانی نداشته باشه!
سلام
من الان با یکی از فروشگاه ها تماس گرفتم طرف اشنا بود.گفت هنگام خرید دقت کنید که این لپتاپ grade A و grade B داره.که کیفیت قطعاتش باهم فرق میکنه.ولی ندونستم فرقشون رو چیه؟یعنی چطور میشه فهمید؟اگه شما میدونید بگید اگه نه من خودم میرم ازش میپرسم
خیلی جای تعجب داره من فکر کنم اشتب شده آخه مگر میشه ظرف 2-3 روز 300 هزار تومان از قیمت این لب تاب کم بشه :18::18::18:نقل قول:
خودم هم الان چک کردم دیدم درست میگی اینم 2 تالیست قیمت یکیش ماله 29 ام یکیش ماله 1 ام:
به نظر من هر کی طالبهgx680 بره بخره با ابن قیمتکد:http://s27.uploadbaz.com/files/9/7y3vptxswe6sez/price_list.rar
اما در مورد دو کارت گرافیک بودنه 680 فکر نکنم 2 کارته باشه شایدم باشه
اگر طرفدار بازی هستی به نظر من 680 بگیر
اگرم دنباله رندر گیری و کارهای گرافیکی هستی 6090 بگیر
این تاپیک هم مطالعه کنی متوجه میشی که با هم تقریبا برابرند:
در کل من خیلی در مورد این دو مدل تحقیق کردم مزایا و معایب:کد:http://forum.lowyat.net/topic/1905951
مزایای 680 نسبت به 6090:
1-خنکتره(البته در کوتاه مدت اما در کار با زمان بالا تقریبا جفتشون هم دما میشن بازم 6090 با کول پد)
2-صفحه نمایش680 بهتره نسبت به 6090
3-باتری 9 سلولی 680 نسبت به باطری 6 سلولی6090 (که بازم فکر کنم زمان به کار جفتشون تقریبا برابر باشه با توجه به سخت افزار 680)
4-12 گیگ رم نسبت به 8 گیگ رم6090 (البته همون 8 هم زیاده چه برسه به 12!!!)
5-eSata که یه جا نوشته 6090 داره یه جا میگه نداره ولی فکر نکنم داشته باشه
6-موس و کیف این جور خرت و پرتا که میگن رو 680 هست
7-گارانتی معتبر
مزایای 6090 نسبت به680:
1-صفحه کیبرد روانتر و راحتر(بازم از نظر من)
2-ظاهر زیباتر (از نظر من ظاهر 680 بچه گونست یه جوری انگار ماشین عروسه:31: با این همه چراغونی)
3-برند6090 معروفه و لازم به توضیح واسه دوستان نیست
4-قابلیت Finger Print
5-فناوری صدای بهتر(از نظر من)
6-داشتن Blu-Ray (که فکر کنم رو 680 هم بشه سفارش داد ولی تبعا قیمتش میره بالا ولی 6090 با بلو ری 1480)
7-وزن کمتر در حدود 600 گرم (0.5 کیلو + 100 گرم:31:)+250 فضایه هارد بیشتر
8-اطمینان خاطر بیشتر با وجو گارانتی ضعیف
نکته:
خودم هم بین این 2 مدل گیرم:19:
دوست عزیز دلیل برای recovery کردن ویندوز original چی هست؟؟؟؟نقل قول:
بهتره به جای این کار ورژن ultimate sp1 64-bit نصب کنید به دلیل امکانات جانبی و اضافی که نسبت به home premium داره.....
اما حتما از درایو recovery بک آپ تهیه کنید...
از سایت hp برنامه recovery & backup manager رو دانلود کنبد و محتویات درایو روی dvd رایت کنید اما همه این به شرطی هست که درایو recovery کوچکترین تغییری نکرده باشه وگرنه error میده...
موقع بوت هم کلید f11 رو بزنید تا وارد recovery بشین....
دوستان من به کمکه فوری نیا دارم....
امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتیاستارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
دوستان من به کمکه فوری نیا دارم....
امروز ویندوز اصلیم مشکل پیدا کرد..پاکش کردم و یه ultimate جاش نصب کردم بعد که توی محیط ویندوز 3...4 تا از درایور ها رو نصب کردم...مثل فینگر پرینت و چیپ ست و صدا و... ری استارت کردم تا ویندوز هماهنگ شه باهاشون حالا دیگه ویندوز بالا نمیاد.....یعنی همون آرم اچ پی که میاد بعدش یه صفحه مشکی میاد و حتی استارت آپ ویندوز هم نمیاد.....هر کاری کردم درست نشد....نظر شما چیه؟؟؟
خواهشا کمک کنید....
مدل لپ تاپ چیه؟؟نقل قول:
یه بار موقع بوت کلید del بزن برو تو bios setting تمام تنظیمان reset to default کن .....
مدلم 6090 هست....رست default هم کردم اما درست نمیشه....یعنی بعد از استارت لپ تاپ مارک اچ پی میاد و بعد از اون هیچی....یه صفحه مشکی.....
با زدن ESC می خواستم وارد ریکاوری بشم که اونم لود نمیشه...یعتی فقط یه صفحه مشکی دارم...به نظره خودم مشکل نرم افزاری هست..چون بعد نصب چند درایور و ری استارت اینجوری شده...
کسی نظری نداری؟؟؟؟:41:
یه مقدار توی سایت اچ پی گشتم و به نظرم مشکل از BIOS هست....و میخوام آپ دیتش کنم....کسی راهی بلد هست که بشه از همون قسمت قبل از استارت آپ
و با فلش یا سی دی آپ دیتش کرد؟؟؟