با این وضعیته $ همین خشک و خالش و هم میبرن بالا چه برسه بخوان التماسی بفروشن ( جشنواره )
Printable View
با این وضعیته $ همین خشک و خالش و هم میبرن بالا چه برسه بخوان التماسی بفروشن ( جشنواره )
کسی قیمت 57000 توی شهر دیگه به جرء مشهد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فیلمهای بلوری که ال جی بعنوان هدیه میده کپیه یا اوریجینال؟ بعیده اصل باشه...
ضمنا من مدل 57000 خریدم ولی در تنظیمات فقط دو گزینه 24 و 50 هرتز وجود داشت دوستان لطفا راهنمایی کنید
تو هدایایی که میفرستن 5 تا عینکه که یکیش کلیپسیهنقل قول:
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
راستی من فریمور تلویزیون رو آپدیت کردم حس میکنم رو بازی یکمی بهتر شد.البته باز هم تاخیر داره اما انگار قابل تحمل تره
24 و 50 فکر نکنم هرتز باشه بیشتر میخوره 24 فریم و 50 فریم باشهنقل قول:
والا من هدایا شامل حالم نمیشه چون تازه خریدم و عینک کلیپسیی رو هم باید ازشون بخرم ( 27600 تومن )نقل قول:
چرا جشنواره هست.
تو کل خیابان شیخ بهایی اصفهان همه برگه هاشو دارن.
حالا من یه عکسشو اپلود میکنم.
آخر یکی این تنظیمات دستی رو نذاشت :13:
رفیقمون چند صفح پیش گفت منم میارمش اینجا با اجازشنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خسته نباشین ال جی و کشور های خارجی که مثل ماها گتره ای فیلم نمی بینن و کپی کنن که همه چیزاشون اصله.
اونور آب شما یه فیلم کپی کنی 250 هزار دلار باید جریمه بدی
من زنگ زدم به مرکز الجی گفتن جشنواره از 25 شروع شده
جشنواره چی داداش؟نقل قول:
خبری باشه کلی تو تلوزیون و خیابون و .... تبلیغ میکنن
شاید اون جشنواره رو میگی که توش یه سری هم برای اسمارت تی وی ها قراره برنامه هاشون رو که نوشتن بدن و ....
ربطی به اون چیزی که شما فک میکنی نداره
که هدیه بدن و کلی چیزه اضافه
من یه عینک کلیپسی خواستم بگیرم نزدیکه 30 تومن پیادم کردن
فرمایش شما درسته ولی منظور من شرکت ایرانی گلدایران علیه الاسلام بود... فکر نکنم این شرکت که در دادن هدایای اصلی مونده بیاد و 30 دلار برای هر مشتری بابت فیلم اوریجینال هزینه کنهنقل قول:
اینجام که از قانون کپی رایت خبری نیست از ایرانی جماعت هم که هر کاری برمیاد. همچین کپی میکنن که خود کمپانی وارنر یا کلمبیا یا دیزنی و... هم تعجب کنن
موفق باشی
احتمالا اصل باشه چون برای اینا که 30$ تموم نمیشه
بعد هم فیلمهایی رو به عنوان اشانتیون یا هدیه میدن که دیسکانتهای شدید میخورن و 5$ هم نیستن
از کپیه ما ارزونتر درمیاد
فیلمها رو خود شرکت ال جی کره زده نه گلدیران و منتشر کنندش خودشهنقل قول:
یعنی از طرف کمپانیهای اصلی سازنده فیلم توزیع نشده
نمیشه بگی اورجینال نیست در واقع امتیاز نشر انبوهش رو ال جی خریده و در عوض براش دیگه 60-70 دلار در نیومده و صد درصد خیلی ارزونتر پاش تموم شده
البته رو جعبه نوشته محتوی 2 دیسک بلوری که یک دیسک بیشتر نداره
بله من خودم دیدم با دستگاه دریم باکس ۸۰۰ در ضمن اگه اکانت سیسیکم هم خواستی من خودم سرور دارم ۵ ساله و تو ۶ تا از سایتها هم در حال فروش هستمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
خوب رفیق شما که دیدی من توی این دم و دستگاها زیاد تخصص ندارم بگو باید چی بگیریم چیکار کنیم چقدر خرجشه یه توضیح کامل بده ما هم یاد بگیریم
نقل قول:این که دوستان تاییدش نکردن :13:نقل قول:
نور زمینه : 100
کنتراست : 100
روشنایی : 45
وضوح : 100
رنگ : تلویزیون دیجیتال 55 م ا ه و ا ره 65
ته رنگ : صفر
دمای رنگ : صفر
true motion : فیلم خاموش بازی و ورزش روشن
تار شدگی led : خاموش
تنظیمات پیشرفته :
کنتراست دینامیک : خاموش
رنگ دینامیک : خاموش
clear white: خاموش
رنگ طرح : صفر
کاهش نویز : کم یا متوسط ( هر چه کاهش نویز بیشتر تصویر بدونم عیب تر اما وضوح کمتر)
گاما : متوسط
مراقبت از چشم : خاموش
سینمای واقعی : روشن و خاموش ( من فرقی ندیدم)
طیف رنگ : استاندارد
بله دیگه . خودت تست کن ببین چی بهتره
رفیق این رفیقمون که این گزینه هارو خاموش کرده یا یک سریاشو روشن باید بر اساس و اصول اینارو تغییر بدی شما حلت سینمایی رو که تغییر بدی دیگه فیلم 30 فریم یا 60 فریم پخش نمیشه فیلم 24 فریم پخش میشه رو رون تره مثل سینما رنگشم مثل سینماست صداشم مثل سینما شما واسه دیدن فیلم 24 فریم شما باید تروموشن رو روی کم بزاری یا اصلا خاموش کنی چون تصویر 24 فریمه و اگه زایدش کنی پرش تصویر به وجود میاد
جوایز جشنواره ظاهرا خیلی کم شده ما صبر کردیم گفتیم برای عید بهتر میشه ظاهرا ضرر کردیم
دوستان سلام .
من یه فیلم 3d دانلود کردم .
حدوده 30 گیگه .
پسوندش M2ts هست .
میخوام تبدیلش کنم . برنامه زیاد دارم .
یه چیز خوب کی سراغ داره معرفی کنه .
خودم با AVS تبدیل کردم خوبه .ولی واسه صداش آپشن نداره و فقط استرو 2 کانال تبدیل می کنه.
سایز فیلمه اینه :
(3840x1080p)
یه کمکی بنمایییییییییییید
دوستان کسی میدونه 65100 فرمت صدای DTS رو ساپورت میکنه یا نه؟
یه تعداد فیلم سه بعدی ساید بای ساید هست که میخوام بگیرم و صداشون DTS هست
تو نت چیزی یافت نکردم ولی یه فروم خارجی دیدم زده تو آپدیته 9 قراره ساپورت DTS هم باشه
اگر دوستان اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن
ارزانترین دستگاه ایکسکروز ۴۰۰ پلاس هستش که کیفیت خیلی خوبی داره حدود ۲۵۰ هزارتومان میشه و ماهی هم ۱۲۰۰۰ تومان پول اکانت سیسیکم و یک اینترنت ای دی اس النقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
رفیق تلویزیون فقط کد گذاری صدا با فرمت mp3 تا سقف 320 رو باز می کنه.و dts باز نمی کنه اگه هم باز کنه فقط دو کاناله باید فرمت صدارو به aac یا mp3 تغییر بدی.باید با بلور ی اجرا کنی
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
نقل قول:
رفیق من با توتال کانورتر تبدیل می کنم ولی فقط یاز full hd ساپورت می کنه
افتضاح شده! 42 اینچ کارت هدیش 200 تومن! 7 تا عینک بدون اینترنت!آدم خر باشه دیگه بره ال جی بخره!نقل قول:
شما تلوزیون میخری واسه جوایزش؟نقل قول:
مگه لپ لپه؟
نقل قول:
کسی ال جی رو واسه هدایاش نمیخره واسه کیفیتش میخره اونم که واسه هدایا میخره از کیفیت چیزی سر در نمیاره
دوستان این مقاله واسه کسایی هست که میگن سینما 3 بعدی در حالت 3 بعدی full hd نشون نمیده و کلا جوایز ال جی توی این چند ساله:دوستان مقاله ی اول مهمترینه:
جوایز و افتخارات
طراحی ، فن آوری و سازگاری عالی محصولات LG Electronics از لوازم خانگی گرفته تا تلفن های همراه در سراسر جهان مشهور است.
در سال 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سوی بزرگترین اتحادیه بینالمللی علوم و فنون اروپا (VDE) سینماسهبعدی الجی گواهینامه Full HDدریافت کرد
تلویزیون سهبعدی CINEMA 3D الجی از سوی بزرگترین اتحادیه بینالمللی علوم و فنون اروپا یعنی VDE گواهینامه Full HD دریافت کرد. شرکت الجی الکترونیکس اعلام کرده است که سری تلویزیونهای سینماسهبعدی الجی، از سوی موسسه VDE در اروپا گواهینامه Full HD را برای حالت پخش محتوای سهبعدی دریافت کرده است که این مدرک تمامی ابهامات را در مورد Full HD بودن تلویزیون سهبعدی الجی از بین میبرد. هاویس کوان، مدیر بخش صوتی و تصویری الجی در این باره گفت: ما خوشحالیم که دریافت گواهینامه Full HD تمامی مناقشات را در مورد تلویزیونهای سهبعدی الجی پایان میدهد. چالش در مورد تلویزیونهای سهبعدی این بود که آیا CINEMA 3D الجی تصاویر سهبعدی را با کیفیت Full HD پخش میکند و تصاویر افقی آن دارای1080 خط است یا خیر؟ بر اساس این گزارش، فناوری FPR که در تلویزیون سینماسهبعدی الجی به کاررفته تصاویر سهبعدی عمیق را به وسیله انعکاس و ترکیب دو تصویر 540 خطی (یکی برای چشم چپ و دیگری برای چشم راست) ایجاد میکند که این تصاویر به وسیله عینک سهبعدی الجی تصویر سهبعدی با رزولوشن 1080 پیکسل به کاربر ارایه میکند. این قانون و فناوری Film Patterned Retarder (FPR) توسط اتحادیه بینالمللی علوم و فنون VDE تایید شده است. گفتنی است تلویزیون CINEMA 3D الجی تاکنون مجموعهای از تاییدیهها را از نهادها و انستیتوها را دریافت کرده است. اتاق بازرگانی الکترونیکی چین نیز اعلام کرده که رزولوشن عمودی و افقی تلویزیون سینماسهبعدی الجی استاندارد p1080 را دارد و گرنه الجی نمیتوانست در چین از لوگوی Full HD در تبلیغات استفاده کند. بعلاوه لازم به ذکر است که بزرگترین مجله مصرف کنندگان امریکایی Consumer Magazine به تازگی تلویزیون سینما سه بعدی ال جی را به خاطر زاویه دید وسیع، عینک راحت و تصویر شفافتر به عنوان بهترین تلویزیون سه بعدی در امریکا معرفی نموده است. .
در سال ٢٠٠٩
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics جایزه ابداع و نوآوری CES را در ١۴ زمینه دریافت کرد
برنده جایزه افتخاری CES طراحی و فن آوری در سال ٢٠٠٩ در ١۴ زمینه شامل "بهترین ابداع و نوآوریCES " در گروه ارتباطات بی سیم برای گوشی
LG Dare(VX9700) و گروه لوازم خانگی برای ماشین لباسشویی بخارشوی دوکاره: بخارشوی با چرخه ضد حساسیت و خشک کن بخار (WM3001H) بوده است. محصولات LG در چندین گروه مختلف رقابتی شامل نمایشگرهای ویدئو، قطعات صوتی/تصویری، بلندگوهای سینمای خانگی، لوازم جانبی کامپیوتر، لوازم خانگی و ارتباطات بی سیم برنده جوایزی بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics در ٧ زمینه موفق به دریافت جایزه طراحی iF شد
مجموعاً ٧ محصول این شرکت موفق به دریافت جایزه طراحی iF شده اند. این محصولات ،امل گوشی های
Messaging Phone(KS-360) ،Renoir Phone(KC910) ،Touchlighting phone (KF510) ، تلویزیون هایPS70 ،PDP(PS80) ، سیستم های پخش DVD مدرن (DV4S) و یخچال چهار درب فرانسوی (LMX25981) بوده بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics در ٧ زمینه جایزه طراحی Reddot را از آن خود کرد
٧ محصول توانسته اند جایزه طراحی Reddot را به خود اختصاص دهند. این محصولات عبارتند از: بلندگوی (MSB-200) Bluetooth، سیستم های پخش DVD مدرن (DVS 40)، گوشی های (KF750)Secret Phone، (Watch Phone (GD910، ماشین لباسشویی و خشک کن، مایکرو ویو (UD A2) و (AS-W126BMS0) RAC. به ویژه، بلندگوی (MSB-200) Bluetooth به عنوان "بهترین بهترین ها" انتخاب شد. شد.
در سال ٢٠٠٨
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics جایزه EISA را در ٢ زمینه دریافت کرد
در جوایز Eisa، مشهورترین جوایز فن آوری اروپا، سینمای خانگی (HT953TV) Scarlet و گوشی لمسی Mobile TV (T80) عنوان بهترین محصول را دریافت کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics جایزه ابداع و نوآوری CES را در ١٣ زمینه دریافت کرد
١٣ محصول این شرکت در بزرگترین نمایشگاه لوازم خانگی جهان در سال ٢٠٠٨ موفق به دریافت جایزه نوآوری CES شدند. این محصولات عبارتند از: تلویزیون ۵٠ اینچی پلاسمای (50PG60) Full HD ، مانیتور (W2452T) LCD FLATRON، تلویزیون ۴٢ اینچی (42LG60) LCD HDTV، گوشی تلفن همراه LX-570 و سه مدل گوشی دیگر، دو مدل لوازم خانگی، یک سیستم پخش موسیقی و یک مدل سیستم پخش ویدئو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics در ١١ زمینه موفق به دریافت جایزه طراحی iF شد
11 محصول توانستند جایزه طراحی محصول iF را به خود اختصاص دهند. این محصولات عبارتند از: گوشی KU990 ، گوشی VX-8800، ماشین لباسشویی هایی که در بازارهای آمریکای شمالی ارایه شدند، تلوزیون های (LCD (LG70، مانیتورها (X2252, W2284)، کامپیوترهای باریک (R10,R11)، هدست های استریوی Bluetooth، دستگاه های پخش موسیقی کوچک مدرن و دستگاه های پخش سیستم های تصویری (MP3 (V25
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics در ١١ زمینه جایزه طراحی Reddot را از آن خود کرد
11 محصول توانسته اند جایزه طراحی Reddot را به خود اختصاص دهند. این محصولات عبارتند از: گوشی KU990 ، گوشی VX-8800، گوشی VX10000، گوشی SV300، ماشین لباسشویی بخارشوی، سیستم سینمای خانگی HT762TZ و دستگاه های پخش سیستم های تصویری MP3. خصوصاً HT762TZ به عنوان "طراحی هنرمندانه سینمای خانگی" انتخاب شد.
در سال ٢٠٠٧
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics در ٢٩ زمینه جایزه طراحی Reddot را از آن خود کرد
این 29 محصول شامل تلفن همراه PRADA، تلفن Shine، تلویزیون 50 اینچ PDP، تلویزیون 47 اینچ LCD، مانیتور Fantasy، نوت بوک، دستگاه های پخش MP3، یخچال فریزر ساید بای ساید و دیگر محصولات است. در این میان تلفن همراه PRADA جایزه "بهترین بهترین ها" را نیز برنده شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics در ٢٠ زمینه موفق به دریافت جایزه طراحی iF شد
این 21 محصول شامل تلفن همراه باریک و تاشو، تلویزیون های 50 و 60 اینچ PDP و یخچال فریزر سه درب می باشد. محصولات گوناگونی در زمینه های تجاری انتخاب شدند؛ 5 تلفن همراه، 6 نمایشگر، 4 محصول رسانه ای و 5 لوازم خانگی. در سال 2005 ، 9 محصول، در سال 2006، 11 محصول و در سال 2007، 21 محصول انتخاب شدند که این خود سازگاری طراحی جهانی LG Electronics را به خوبی اثبات می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics جایزه ابداع و نوآوری CES را در ١١ زمینه دریافت کرد
این 11 محصول شامل تلفن همراه Chocolate، تلفن FUSIC، که خروجی بی سیم را پشتیبانی می کند، تلویزیون 42 اینچ PDP، که قابلیت پخش همگانی با کابل دوسویه را دارد، یخچال فریزر سه درب و سیستم خشک کن- شستشوی ترکیبی است که برنده جایزه نو آوری CES در بزرگترین نمایشگاه لوازم الکترونیکی جهان شده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics جایزه "بهترین نمایش" CES را در سال ٢٠٠٧ دریافت کرد
سیستم های پخش Super Blu قادر به نمایش دیسک های Blu-ray و HD DVD است، که برنده جایزه "بهترین نمایش" CES شد. جایزه "بهترین نمایش" به محصولی که در 10 زمینه بالاترین ارزیابی ها را کسب کند تعلق می گیرد که این خود بیانگر آن است که فن آوری SMB در جهان شناخته شده است
در سال ٢٠٠۶
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت LG Electronics برنده جایزه بهترین تیم طراحی سال از جوایز طراحی Reddot شد
LG Electronics پس از Sony، دومین شرکت آسیایی و اولین شرکت کره ای است که موفق به اخذ جایزه بهترین تیم طراحی سال از جوایز طراحی Reddot می گردد. این جایزه که توسط سازمان طراحی Reddot به بهترین طراحی تعلق می گیرد، شاخص مناسب دیگری برای اثبات این مدعاست که شرکت LG Electronics همچنان پیشتاز در عرصه برترین طراحی ها است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics جایزه EISA را در ٣ زمینه دریافت کرد
جایزه EISA که در اروپا به اسکار صنایع الکترونیک اورپایی مشهور است، امسال به سه محصول از محصولات این شرکت تعلق گرفت. تلویزیون PDP معروف به ماشین زمان، پروژکتور دیواری و ضبط کننده چند کاره Super Multi DVD برندگان این جایزه بودند. برندگان جایزه EISA پس از فن آوری، مهم ترین جایزه در اروپا است که برندگان آن توسط ۵٠ مجله الکترونیکی و تبادل اطلاعات که در ١٩ کشور اروپایی منتشر می شوند انتخاب می گردند. این جایزه نه تنها نشانه برتری شرکت LG Electronics در زمینه طراحی است که برتری محصولات این شرکت را از نظر فن آوری و موفقیت در بازار اروپا نیز به خوبی نمایان می کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics در ١١ زمینه موفق به دریافت جایزه طراحی iF شد
١١ محصول شامل، تلویزیون ۵٠ اینچ PDP با فن آوری ماشین زمان، تلفن همراه Chocolate، تلفن باریک DMB، پروژکتور دیواری، مانیتور LCD، سینمای خانگی با بلندگوهای تخت، سیستم AV مرکزی، مبدل های محتوای سیگنال و در نهایت ضبط کننده HDD DVD از محصولات برنده جایزه طراحی iF بوده اند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LG Electronics جایزه ابداع و نوآوری CES را در ١١ زمینه دریافت کرد
١١ محصول از محصولات LG Electronics شامل، تلویزیون ۵٠ اینچ بی سیم PDP، تلویزیون LCD و یخچال تلویزیون دار از محصولات برنده این جایزه شامل "بهترین نوآوری" از CES در سال ٢٠٠۶ بوده اند. این مسابقه در شهر لاس وگاس، نوادا، ایالات متحده برگزار می گردد.
چند ماهی است که تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی که از عینک های ارزان پسیو بهره می برند، رونمایی شده اند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، همزمان با عرضه این تلویزیون ها به بازار، شرکت ال جی بروز رسانی نرم افزاری را بر روی این تلویزیون ها از جمله LW6500 و LW5600 برای افزایش کیفیت تصویر سه بعدی انجام داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهبود کیفیت در تلویزیون های Cinema 3D
دو فن آوری مختلف برای تلویزیون های ۳D در بازار وجود دارد، اکتیو و پسیو. تکنولوژی تلویزیون های سه بعدی ال جی در سال ۲۰۱۱، تکنولوژی پسیو است که از عینک های ارزان قیمت پسیو همانند آنچه در سینماهای سه بعدی می توان دید، بهره می برد.
LG در حال حاضر بهبودهایی را برای تلویزیون های Cinema 3D انجام داده است و کاربران می توانند از این اصلاحات بهره ببرند. ال جی عنوان کرده است که الگوریتم نمایش تصاویر سه بعدی را تغییر داده است.
قبلا نحوه نمایش تصاویر سه بعدی در تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D به این صورت بوده است: در طول مدت زمان ۲۰۰/۱ ثانیه، تلویزیون دو فریم را نمایش می دهد، ۵۴۰ لاین برای چشم چپ و ۵۴۰ لاین برای چشم راست.
الگوریتم جدید به جای ۲ فریم، ۴ فریم را در طول مدت زمان ۲۰۰/۱ ثانیه نمایش می دهد.در این حالت برای چشم چپ ۱۰۸۰i و برای چشم راست ۱۰۸۰i نمایش می دهد.
وقتی که این دو تصویر با همدیگر ترکیب می شوند، یک تصویر ۱۰۸۰p را تولید می کنند. ال جی معتقد است که این بروز رسانی کیفیت تصویر سه بعدی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد و می تواند با قدرت بیشتری با تلویزیون های سه بعدی اکتیو رقابت کند.
همچنین می توانید نحوه الگوریتم جدید را در تصویر زیر مشاهده نمایید.
این بروز رسانی برای اکثر تلویزیون های ۳D ال جی اعمال شده است، علاوه بر این کاربران می توانند با اتصال تلویزیون خود به اینترنت این بروز رسانی را انجام دهند.
دسوتان همونطور که زیر این عکس نوشته شده شما واسه استفاده از این الگوریتم باید حالت trumotion رو خاموش کنید
نقل قول:
شما تلوزیون میخری واسه جوایزش؟
مگه لپ لپه؟
چه قدرجالبه به خدا! همه فکر می کنن خدا هستند و بقیه هیچی حالیشون نیست! مرد حسابی یکم تعقل داشته باش تا بفهمی من چی میگم. به نسبت کیفیت محصولات ال جی حالا که جوایزه شو کم کرده اصلا با توجه به قیمتش به صرفه نیست خرید کنی! خیلی مدل های دیگه مثل شارپ و پانا با کیفیت بهتر و فیمت مناسبتر هستند...نقل قول:
از دوستان کسی از پلاسما های الجی خریده مثلا سه بعدی 50pz5500 و از کیفیت تصویرش و کاراییش راضی هست؟
پلاسما فقط پاناسونیک ولاغیر.کلا بیخیال الجی و سامسونگ و این برندهای کره ای باش چون تو پلاسما بدرد نمیخورننقل قول:
امیدوارم ناراحت نشی اما تا چیزی رو مطمئن نیستی اینطوری همه جا نگو شاید یه بنده خدایی این حرف رو بدون هیچ تحقیقی قبول کنه و روش تصمیم بگیرهنقل قول:
سینما سه بعدی به هیچ وجه تو حالت 3d فول اچ دی نیست هرکی هم گفته یا منظور داشته یا خواسته سر کارت بذاره
اصلا شما خودت تست کن تلویزیون رو بزار رو حالت پخش سه بعدی فرقی نمیکنه فیلمت سه بعدی باشه یا تصویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنی
بعد عینکت رو ببر نزدیک تلویزیون و از یکی از لنزهاش نگاه کن ببین چی میبینی
یه خط در میون سیاهه
یعنی هر کدوم از چشمهات نصف پیکسلهای عمودی رو میبینه
درواقع رزولوشن سینما سه بعدی 1920*540 پبکسله و به هیچ عنوان تو حالت سه بعدی رزولوشن 1920*1080 رو شما مشاهده نمیکنید
یه چیزی حواسم نبود
لازم نیست رو مود سه بعدی برید
تو حالت عادی هم میشه فقط عینک رو ببرید نزدیک تلویزیون و ببینید که تو هر کدوم از لنزهای عینک یک خط در میون پیکسلها دیده می شوند
نقل قول:
خوب برو بخر خوش اودمدی اگه میفهمیدی که این چرت و پرتارو نمیگفتی والله.
ces داره زیردست نوآوری های ال جی میتابه اونوقت این اومده میگه مردم میرن شارپ میگیرن ال جی واسه لوازم خانگیش یه بخش داره واسه فقط تصویر هم یه بخش اسم lg display به گوشت خورده.تو دنیا فقط ال جی و پاناسونیک گواهینامه ی thx دارند
ممنون دوست عزیزنقل قول:
میشه بفرمایید از چه نظر به درد نمیخورن؟کیفیت تصویر ؟کیفیت قطعات؟کیفیت ساخت ؟ ظاهر ؟یا چی ؟
مرسی
نقل قول:
خوب مشکل اینجاست شما با عجله جواب من رو میدی اینارو که من از خودم در نیاورد که.ال جی هم هیچ ادعایی بر این داره که 1080p نشون میده ال جی هم قبول داره که 540 هست چون شما با یه چشم تصویر رو میبینی ولی وقتی تصویر واسه دو تا چشم ارسال بشه 540 میشه 1080p اونم نه i یعنی شما به خاطر انعکاسی که توی مغز انجام میشه تصویر رو full hd میبینی.همیشه یکم استهلال آدم کنه خوبه.
540 پیکسل ماله یک چشم ولی چون تصویر واسه دو تا چشم هست 540 دوبرابر میشه و شما 1080 میبینی.
وا گر نه اگه اینطوری بود شما مثلا یه ماهی اگه از tv بزنه بیرون شما اونرو خط خطی میبینی نه صاف ولی واضع میبینی چون با دو تا چشم تصویر رو مشاهده می کنید.:10::10:
نقل قول:
بله من اینکار رو هم انجام دادم ولی حرف شما هم کاملا درسته.پیکسل ها نصف میشه.ولی ما که تصویر عادی رو با عینک که نمیبینی شما تصویر سه بعدی رو با عینک میبینی که اونم full hd.
دوستان شاید توی ایران هر جوری بخوان واسه محصولاتشون تبلیغ بکنن میتونن ولی توی یه کشوری مثل چین چنین اجازه ای وجود نداره و چون چین یه کشور صنعتیه باید بهترین تجهیزات با اطلاعات واقعی اون ها به مردم ارئه بشه و اگر نه توی چین ال جی اجازه نداشت آرم full hd روی محصولاتش بزنه.
اینم یه عکس پیدا کردم که راحت تر میتونید صحبت های من رو متوجه بشین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه فکر کنم قبلو کنید که من هیچ صحبتی رو بی اساس نزدم
دوستان اگر بخوایم کارت هدیه شامل ما بشه باید یک سینما خانوادگی بخریم
شما چی پیشنهاد می کنید که ارزون و خوب باشه
آقا ما از آبان تلویزیون و سینما خونگی رو خریدیم، اما هدایاش همچنان مونده. کارت هدیه شارژ شد، اما گویا موجودی مودم ندارن!
آخرین بار که زنگ زدم گفتن تو گمرک مونده مودما تا یه ماه و نیم دیگه هم طول می کشه، اگه می خواین مودم سیمی بهتون بدیم به جاش!
کسی می دونه مدل مودم های بیسیمشون چیه؟ چه کار کنم به نظرتون؟