سلام من این AZMFX-32YQK-56TAD-EUA9R-Z31Z0 رو وارد میکنم اما قبول نمیکنه دیگه کسی جدید ترش رو نداره ممنون اگه میشه زود جواب بدید؟@!
Printable View
سلام من این AZMFX-32YQK-56TAD-EUA9R-Z31Z0 رو وارد میکنم اما قبول نمیکنه دیگه کسی جدید ترش رو نداره ممنون اگه میشه زود جواب بدید؟@!
شما بازی رو به 1.1.0 آپدیت کنید درست میشه:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این سایت که خرابه . حالا تاریخets2 تغییر کرده یانه؟:37:
کدوم سایت خرابه ؟نقل قول:
فعلا که تو سایت خود بازی گفتند ماه سپتامبر که اگه فرض بگیریم اول ماه عرضه بشه ( که نمیشه چون نوشتن در بهترین شرایط تو ماه سپتامبر عرضه میشه و در ادامه گفتن هیچ تضمینی برای عرضه تو این ماه هم نیست ) ودوباره تاخیر نخوره میشه 11 شهریور یعنی یک ماه و 21 روز دیگه :19:
سلام 11 شهریور؟! مگه قرار نبود هفته ی اول مرداد بیاد:18:
خب این که پرسیدن نداره جیگر مثل همیشه تاخیر خورد و احتمال دوباره تاخیر خوردنش هم هست .نقل قول:
این عین گفته خودشون هست :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من اگه میتونستم برم توسایتش و زبانم خوب بود همچی به فوش میکشیدمشون که بفهمن ما مسخرهشون نیستیم که هر روز خدا یه تاریخ میدید بیرون خوب اگه بلد نیستن بازی درست کن این همه ما رو شلغم درس نمیکردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت دوستان عشق کامیون:
خوب این یورو تراک که فعلا نمیخواد بیاد خوب بیخود تو کف یه بازی کامیون درست و حسابی نمونید:
میتونید تا اومدنش که فکر کنم: 2012/11/21 باشه :31: تا اون موقع این رو داشته باشید:
په این چه وضشه scs softwar رو بازیهای قبلیش انقدر کم کار کرده بود که بازی میکردی هم حرس میخوردی رو این هم داره انقدر کار میکنه که علاقه منداش بس دیگه.:12:
خوبه FH16 رو هم از عکسهای قبلیش بهترش کرده.
سلام دوستان 4 تا عکس جدید از بازی منتشر شده گفتم بزارم کیفشو ببریم !
برای مشاهده عکس ها در سایز اصلی روی عکسها کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از شما دوست عزیز!نقل قول:
سلام حالا یورو2 چی شد شهریور میاد؟:10:
جدیدترین خبر از فروش بازی که شروع شده و زمان دانلودش کلیک کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من امروز تو چند تا سایت گشت میزدم چند تا مد برای بازی اسکانیا دیدم
دانلود کردم سالم بود
اینم اسم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باید عضو بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Euro Truck Simulator 2 offers an exciting simulation experience with physics, graphics and gameplay developed by the experienced team at SCS Software, the leading experts in Truck Simulation titles.شبیه ساز کامیون یورو 2 ارائه می دهد تجربه ای شبیه سازی های هیجان انگیز با فیزیک، گرافیک و گیم پلی توسعه یافته توسط تیم مجرب در نرم افزار SCS، کارشناسان برجسته در عنوان شبیه سازی کامیون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]With over 60 European cities to explore, the in game map is a massive feat that has taken years to create!با بیش از 60 شهرستانها اروپا برای کشف، در نقشه بازی یک شاهکار عظیم گرفته است که سال به ایجادYou'll be responsible for delivering precious cargo from city to city, each time building up your finances that can be used for a great number of investments.شما مسئول تحویل محموله گرانبها از شهرستان به شهرستان، در هر زمان ایجاد منابع مالی خود را که می تواند برای تعداد زیادی از سرمایه گذاری مورد استفاده قرار گیرد.You'll be able to upgrade your truck with a selection of different parts including engines, headlights, body kits and much more to improve the performance and look of your truck.شما قادر خواهید بود به ارتقاء کامیون خود را با انتخاب قسمت های مختلف از جمله موتور، چراغ ها، کیت بدنه و خیلی بیشتر به منظور بهبود عملکرد و به دنبال کامیون خود را.
On the side-lines you'll also get the chance to manage your own trucking business where you'll need to hire drivers and issue orders for them to complete contracts.عوارض جانبی در خطوط شما همچنین باید فرصت برای مدیریت کسب و کار حمل و نقل خود را که در آن شما نیاز به استخدام درایور ها و سفارشات آنها را برای تکمیل قرارداد را دریافت کنید.Make sure that you are bringing in enough cash to pay everyone and even perform the jobs yourself!اطمینان حاصل کنید که شما در حال در آوردن پول نقد به اندازه کافی برای پرداخت هر کس و حتی انجام شغل خود را![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
More than 60 Cities set over Europe!بیش از 60 شهر در سراسر اروپا! Customise your truck and tune its performance with new engines, body kits and more!کامیون خود را سفارشی و تنظیم کردن عملکرد خود را با موتورهای جدید، کیت بدنه و بیشتر! Maintain your own transport company, hire and fire staff and accept contracts!شرکت حمل و نقل، استخدام کارکنان و آتش را حفظ و قبول قرارداد! Drive licensed trucks from a selection of different manufacturers!رانندگی کامیون با مجوز از انتخاب از تولید کنندگان مختلف!
این هم عکس مد ها
این یک مد دیگه ست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه قربونت این چه ترجمه ایه دیگه با کدوم نرم افزار ترجمش کردی ؟نقل قول:
دنبال مد نقشه بگرد من یه چند تایی پیدا کردم بد نیست .
scs یه نسخه بتای بازی رو به یک ناشر انگلیسی (excalibur publishing)داده حالا نمی دونم واسه چی انگلیسیم زیاد خوب نیست و اون شکت هم قراره یه سری فیلم و عکس از بازی رو سایتش بذاره و احتمالا اینا مقدمات فروش بازی هستن .شاید تا همون آخرای شهریور یعنی همون سپتامبر بیاد .نقل قول:
key mitunim in bazio download konim?
دیگه اخرا شهریور اگه امد باید دان کنیم که %90 دوباره تاخیر میخوره
سلام به همه دوستان 2 ودیو جدید از بازی یورو تراک 2 امیدوارم لذت ببرید
در ضمن بچه ها یه خبر خوش بازی دیگه تاخییر نداره چون من مصاحبه تصویری آقای Pavel Sebor را دارم که به خاطر اینکه حجمش زیاد بود در پست قرار ندادم
همین در مورد بازی وتاریخ انتشارش مصاحبه میکنه ومیگه که دلیل تاخیر بازی به خاطر توسعه دادن به بازی ودلیل بعدیش به خاطر زمان دادن براي فروش
بازی اسکانیا که حدود یکی دوماه پیش انتشار شده
تاریخ دقیق انتشارشو گفته یا نه بازم حدود گفته ؟ قبلا گفته بودن تو ماه سپتامبر .نقل قول:
جلوی دوربین پانزدهم یا بیستم سپتامبر اعلام کرده
سلام دوستان.من حدود دو-سه سالی هست که ETS1 را بازی می کنم ولی نمی دونم چه طوری میشه با این مد ها که هست کار کرد. الان هم دارم scania driving را دانلود می کنم اگه میشه بگید چه طوری میشه از مود در اون هم استفاده کرد.
مدهایی رو که دانلود میکنی معمولا پسوند SCS دارن و باید بریزی تو پوشه mod تو مسیر my document -پوشه ای با اسم بازی - پوشه modنقل قول:
خیلی ممنون فقط سریال موجود برای بازی scania driving کار نمیکنه و براش کرک هم پیدا کردم که تا یه جایی میره ولی خود به خود بسته میشه و پیام stop working میده.اگر سریال دیگری هست یا کرک سالمی موجود هست لطفا قرار بدهید.نقل قول:
دوستان این روش را هم امتحان کردم(مد ها را در پوشه مد ریختم)ولی بازی همون اول کار(قبل از رسیدن به منو)بسته میشه.لطفا راهنمایی کنید.وقتی مد ها را پاک می کنم بازی به حالت قبل بر میگرده.
چه طوری می تونم در بازی موزیک قرار بدم؟
چه طوری میشه در این بازی ها موزیک قرار داد؟
باید موزیک هاتون رو توی پوشه music بریزین
و فرمت حتما باید ogg. باشه در غیراینصورت (فرمت های mp3. و ...) موزیک ها رو پیدا نمیکنه
کرک یا سریالشو بعد واست میذارم الان نمی تونم .نقل قول:
بیشتر مد ها توسط افراد معمولی مثل منو شما ساخته میشه من خودم واسه GTS چند تا مد کامیون ساختم واسه همین بی نقص نیستن و ممکنه مشکل داشته باشن .واسه من که از ده تاش دو تا کار میکرد .
موزیک رو هم تو پوشه music همون جایی که پوشه mod هست بریز البته واسه german truck ورژن های پایین تر از 1.32 باید پسوند آهنگ ها ogg باشه واسه ورژن 1.32 gts و scania هم mp3
خیلی ممنون اما در بازی اسکانیا هم فرمت mp3 را شناسایی می کند ولی اجرا نمی کند.چه طور می تونم mp3 را ogg تبدیل کنم؟نقل قول:
با نرم افزار any video converter می تونی mp3 را به ogg تبدیل کنینقل قول:
نباید اینطور باشه باید پخش کنه ! شما آپدیت 1.1 و 1.2 بازی رو با کرکش از اینجا دانلود کن شاید بشه البته واسه من بدون آپدیت mp3 پخش می کرد .نقل قول:
لینک دانلود :
لینک نا مفهوم است.کار نمی کند.نقل قول:
لطفا یک نغر سریال بازی اسکانیا را برای من قرار دهد(سریال قبلی کار نمی دهد.)
چه خبر از EEEEEET T T T T T sssssssss 2 2 2 2 2 2 .//////////////////////////////
شرمنده وقتی آدرسو میذارم نمی دونم چرا اینجوری میشه تو سایت سافت گذر هم دوتا آپدیت هاش هست هم کرک نسخه اصلی میتونی از اونجا دانلود کنی کرکش 2 مگ بیشتر نیست حجم آپدیت هاش هم کمه 11 و 12 مگ.نقل قول:
از ETS2 که فعلا خبر خاصی نیست دیگه به احتمال زیاد تا آخر شهریور میاد .
هیچ یک از دوستان نتوانستند سریال بازی اسکانیا را برای من قرار دهند.خسته شدم از بس این مراحل ابتدایی را بازی کردم.
دوستان تصاویر رسمی از محیط Euro Truck Simulator 2 منتشر شده یا نه ؟
.چند صفحه قبل فکر کنم بچه ها چندتا عکس و فیلم قرار دادند میتونی انجا ببینی.....
سریال.....سریال....سریال...دوست ان سریال اسکانیا را می خوام.......................................... .................
دوست عزیز حالا چه اصراری سریال وارد کنی گفتم که از سایت سافت گذر یه کرک 2 مگی دانلود کن و خودتو خلاص کن . همه دنبال کرک می گردن شما دنبال سریال .نقل قول: