از کجا میشه فهمید دستگاه جیلبریک شده است؟
اصلا این جیلبریک شدن چه معایبی داره؟
Printable View
از کجا میشه فهمید دستگاه جیلبریک شده است؟
اصلا این جیلبریک شدن چه معایبی داره؟
دوستان چرا من نميتونم از instalous فايل هاي دانلوديمو اينستال كنم؟
من بیشترین استفاده ای که از تبلت میکنم خوندن و نمایش فایل های word و powerpoint و pdf هست. آیا موقع انتقال به ipad فونت فارسی بهم میریزه؟؟؟
میتونم power point رو با همون کیفیت pc روی ipad نمایش بدم؟
باید آیکون سیدیا در لیست برنامه هات باشهنقل قول:
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
بلهنقل قول:
شما چند پست قبل رو اگه مطالعه میکردی متوجه میشدی
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
i havent ideaنقل قول:
نقل قول:
========================
شما از iinstalous تو ایپد استفاده کردی؟دانلود می کنم اما ایسنتال نمیشه
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
من از اینتسالوس میتونم دانلود کنم اما نمیتونم ایسنتال کنم این پیغامو میده:ipa error.......ipa
حالا این ipa چی چی هست؟
درودنقل قول:
Ipa پسوند فايل كرك شده است
معمولا از اين قبيل اتفاقات در دستگاه هاي جيلبرك شده زياد رخ ميدهد كه با ريستور مشكل بر طرف ميگردرد اگر از shsh نسخه كنوني بك آپ داريد به نخه كنوني ريستور كنيد
نقل قول:
سلام استاد عزیز...شما واقعا فوق العاده هستین...میتونین کمی مبسوط تر توضیح بدین.....shsh معنی اش یعنی چی؟چطوری باید ایپدمو ریستور کنم؟
wowنقل قول:
درود
توضیحش وقت زیادی میبره و من متاسفانه محدود هستم ولی یک اشاراتی میکنم که هرچند کم ولی میتونه راهنماییتون کنه !
apple company مدتی هست که اجازه دانگرید کردن فریمور آی او اس رو به شما نمیده .
از این بین عده ای هم نتونستن با این قضیه کنار بیالن و راهشو پیدا کردن.
در هر ورژن از آی او اس فایلی وجود داره که این فایل در متن sorce نوشته شده برای آی او اس هست و در حالت عادی نمیتوان به این فایل دست رسی داشت به اون اصطلاحا SH SH گفته میشه که برای هر دستگاه به صورت خاص هست و همین طور برای هر ورژن از ios پس shsh هر دستگاهی واسه همونه و شما میتوانید به وسیله برنامه تاینی آمبرلا از اون بک آپ بگیرید
یاد آوری میکنم که اپل جدیدا محدودیتی برای بک آپگیری از shsh ایجاد کرده که به شما فقط اجازه بک آپ گیری از shsh آخرین ورژن ارایه شده را میدههد مثلا الان که ورژن 5 ارایه شده شما نمیتونید از shsh 4.3.5 برای دستگاهتون بکآب بگیرید و بدون داشتن shsh از ورژن های قبلی نمیتونید به اون ریستور ِا دانگرید کنید.
ریستور: نصب همان نسخه از آیاوس بر روی دستگاه شما که در حال حاظر آن را دارید ریستور نه آپ گرید است نه دانگرید.
اگر shsh ندارید نمیتوانید ریستور کنید
فقط میتوانید به 5 بروید
5 برای آیپد 2 جیلبرک نمیشود
دوستان امروز برای گرفتن میکرو سیم رفتم دفتر ایرانسل اما گفتن میکرو سیم نداریم یعنی شهر ما نمیاد حالا موندم چیکار کنم؟ چون اگه اینترنت وایرلس بگیرم فقط میتونم تو خونه با ipad 2 کار کنم !
÷یشنهاد؟
سلام دوستان....
فعلا خبری از جیلبریک IOS5 نشده؟
ممنون
درود بر شمانقل قول:
2 راه دارید یا اینکه یک سیمکارت معمولی ایرانسل تهیه کنید و اون رو ببرید که اموزشش به همراه عکس رو چند روز دیگه که سرم خلوت بشه خودم تو سایت میگذارم
روش 2 اینه که یک میکرو سیم تهیه کنید.
میکروسیم در چند تا شهر بیشتر به فروش نمیرسه اونم بعضی از فروشگاه های معتبر دارن و شما میتونی میکرو سیم رو از سایت ایرانسل خرید کنید و اون رو به وسیله پست تحویل بگیرید قیمت میکروسیم 10 هزار تومن هست که 4000 تومتن هم هزینه پست رو باید بدبد .
من خودم حضوری خریدم
از لینک زیر میتونید خرید کنید
لذت ببریدکد:http://www.irancell.ir/Layer2/?id=594
درودنقل قول:
ضمن خوش آمد گویی به شما باید عرض کنم که دستگاه های iphone 4 , 3gs , 3g , ipad 1 به صورت خاص جیلبریک میشوند و لی این جیلبریک قلاده ای هست به معنای اینکه پس از هر بار خاموش و روشن کردن دستگاه باید اون رو به وسیله کامپیوتر بالا بیارید.
در حال حاضر هیچگونه جیلبریکی برای آیپد 2 به غیر از ورژن 4.3.3 منتشر نشده است و خبری هم از این موضوع نیست!
درودنقل قول:
میدانیم که جیلبریک در iOS5 به صوزت تدر میباشد ، این نسخه بد نیست اما آیپد ۲ و آیفون ۴S را پشتیبانی نمیکند . بنابراین افرادی که قصد دارند به صورت آنتدر جیلبریک کنند باید به آنها گفت این امکان در حال حاضر وجود ندارد .
اما خبرهای خوبی در راه است . گروه Greenpois0n سخت مشغول کار بر روی جیلبریک آنتدر میباشند که از طریق حفره ای در iOS5 انجام میشود . در همین راستا P0sixninja در صفحه توییت خود اعلام کرد :
با عرض پوزش به خاطر نبودنم ، من در آتلانتا بودم و برای دیدن خانواده به آنجا سفر کرده بودم . زمان دادن به آیفون ۴S دیگر کافیست ، از همه برای کمک های مالی متشکرم .
به نقل از JBN ، بهترین زمان برای عرضه ماه نوامبر خواهد بود . جیلبریک در مراحل اولیه میباشد و نیاز است تا قبل از عرضه کاملا تست شود . یک نکته کلیدی را فراموش نکنید که در این جیلبریک آیفون ۴S و آیپد ۲ با وجود داشتن پردازنده A5 پشتیبانی میشوند ! در این حالت جیلبریک مانند limera1n نخواهد بود زیرا آنها بر نرم افزار تکیه میکنند و این جیلبریک بر سخت افزار ! جیلبریک جدید احتمالا نام قبلی خود را (Greenpois0n) حفظ میکند و تنها به روز رسانی میشود . امیدواریم به زودی بیانیه ای رسمی از سوی P0sixninja شاهد باشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع i-os.ir
برای بریدن میکرو سیم میتونید از ایتن آموزش استفاده کنیدنقل قول:
کد:http://www.solutios.com/simcutting/
من اصن نميتونم با ايبدم دان كنم چيزيرو....اصابم خورد شده.نكنه مشكل از جيل بريكمه؟تو ايران كي بهتر از همه برنامه ميريزه و جيل ميكنه؟
برای استفاده از دانلود در سافاری باید از cydia برنامه safari download manager و نصب کنید تا این قابلیت به سافاری اضافه بشه.نقل قول:
گيج تر شدم استاد:27:نقل قول:
ميخام از نو جيل كنم دسگامو....نه فقط تو اينستالوس كه تو filedude و هيچ جاي ديگه نميتونم دانلود كنم جيزيرو....عجيبه تو اينستالوس دان ميشه ولي اينستال نميشه
از پست زدن پشت هم خودداريكنيدنقل قول:
اگه نمیشه پس iPad 2 نخریم دیگه ها ؟ وقتی جیلبریک نشه خیلی حال نمیده !!! الانم که هرچی ipad 2 هستش 4.3.5 هستش که اونم گویا جیلبریک نمیشه !!! :41:نقل قول:
5 برای آیپد 2 جیلبرک نمیشود
ممكنه در آينده نزديك جيلبريك براش منتشر بشهنقل قول:
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
درود بر شمانقل قول:
جواب شما در همين تاپيك داده شده
بايد ريستور كنيد در غير اين صورت اين مشكل شما بر طرف نخواهد شد
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
بدون جيلبرك كردن هم كاربرد زيلد و رضايت بخشي داردنقل قول:
خود من از دستگاه غير جيلبريك استفاده ميكنم همين جوري كه جيلبريك نشده تعدد نرم افزارهاش قابل قياس با تبلتهاي اندرويدي نيست
اینکه 100% ، من بیشتر به خاطر این میخواستم جیلبریک کنم که واقعا تعداد زیادی بازی میخوام روش تست کنم و نمیخواستم بخرم. نزدیک به 3-4 گیگ فعلا بازی به دستم رسیده.نقل قول:
بدون جيلبرك كردن هم كاربرد زيلد و رضايت بخشي دارد
خود من از دستگاه غير جيلبريك استفاده ميكنم همين جوري كه جيلبريك نشده تعدد نرم افزارهاش قابل قياس با تبلتهاي اندرويدي نيست
اگه بخوام 16 gig 3g بخرم ، جایی هست که بتونم آیپد 4.3.3 پیدا کنم ؟ اگه 4.3.5 باشه که جیلبریک هم نتونم بکنم ، مجبور میشم فعلا دست نگه دارم. (مگه اینکه downgrade کنم به 4.3.3 که نمیدونم چه معایب و مزایی داره )
قبلا گفتید که اگه بتونم از خارج بگیرم به صرفه تره. میخواستم دلیلش رو بدونم ؟
مثلا فرض کنید ipad 2 3g 64 اونجا 800 دلاره و اینجا 1.100 ، من بخوام پول دلار رو بدم تقریبا میشه همون 1 تومن.
حالا به غیر از قیمت ، نکته + دیگه ای هم هست که منو ترغیب کنه کنه که از خارج بیارم ؟ مثلا اسمارت کاور ش اصله یا نمیدونم وسایل جانبیش رو تو ایران برمیدارن و ....
درود
من میخوام یه ipad 2 3g wifi بگیرم
اولا میخوام بدونم نمایندگی رسمی داره یا نه؟
قیمت رو بهم بگید
و اینکه جنس تقلبی هم داره؟ {چینی} و اگه اره چطور قابل تشخیص هست؟
با سپاس
درودنقل قول:
لوازم جانبی اضافه درون جعبه نیست !
فقط یک شارژر و سیم اتصال همین !
خوب اینکه میگمبدید کسی براتون از جایی بیاره که اپل استور خریداری شده باشه به این دلیل هست که شما واسطه هارو حذف میکنی و مطمینا هر قیمتی بگیری از ایران به صرفه تر هست البته اگه دلار مسافری بگیری !
شاید با گشتو گذار تو اینترنت بتونی آیپد های دست 2 گیر بیاری که 4.3.3 باشند .
ولی نظر شخص من اینه که یه دونه آیپد 2 بگیر و اون رو به 5 آپ گرید کن چون جدیدا زمزه هایی پیرامون جیلبریک غیر غلاده ای آیپد 2 به گوش میرسه و یکی از منابع آگاه که تو چند پست پیش گفتم عنوان کرده که احتمال ارایه این جیلبریک در ماه نوامبر یعنی یک ماه دیگه وجود داره !
و این نشون میده که هکرها بی کار ننشستند.
ولی اینها فعلا در حد شایعات هست و هیچ چیز صد در صد نیست .
چیزه که امیدوارتون میکنه میتونه این باشه که بگم با مرور سابقه جیلبریک آی دیوایس میتوان این حدث رو زد که جیلبریک آیپد 2 دور نیست.
در ایران لوازم جانبی اصلی گیر خواهید آورد.
دوستان خواستم بگم این دو تا تاپیک رو فراموش نکنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=503437
هرکی به برنامه ی خوبی برخورد بره تو یکی از این دو تا معرفی کنه تا بقیه هم باهاش اشنا بشنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502647
فکر نکنم هر برنامه بیشتر از 2 دقیقه طول بکشه
ممنون
درود برشما عضو جدیدنقل قول:
پیوستن شما رو به خانواده بزرگ پیسی ورلد خوش آمد میگم.
میتونید پاسخ خودتون رو از مطاله این تاپیک بدست بیارید
در مورد قیمت هم این تاپیک رو مطالعه کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524535
این هم میتونه کمکتون کنهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502511
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502510
درود بر دوستان محترم
امروز خبر خوشحال کننده ای رو خوندم که اون چیزی نبود جز خبر جیلبریک آیپد 2 در IOS 5 .
بله درست متوجه شدید بلاخره جیلبریک آیپد 2 در آی او اس 5 کاراش انجام شد و چند روز دیگه منتشر خواهد شد .
و جالبه که بدونید که این جیلبریک از نوع آنتدر یا غیر قلاده ای هست .
برای کسب اطلاعات بیشتر از این پس میتونید به این تاپیک مراجعه کنید
خبر های تکمیلی به محض در یافت در تاپیک اعلام شده منتشر خواهد شد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504411
شاد باشید.
استاد عماد شما بدون جيل بريك چكارايي رو متوني انجام بدي؟
درود بر شمانقل قول:
من بدون جیلیریک تمام کارهایی رو که بهش احتیاج دارم رو انجام میدم مثل وب گردی چک میل و بازی کردن و موزیک گوش دادن و از همه مهم تر فیلم دیدن من یه مشکلی داشتم این بود که نمی تونستم با پلیر های مجانی فیلمهای 720 پی و 1080 پی رو ببینم و از اونجایی که یک عالمه فیلم با کیفیت بسیار بالا زدم رفتم یه خروجی hdmi برای آیپدم خریدم از دوبی به قیمت 80000 تومان و یه گیفت کارت 15 دولاری هم خریدم که با اون فقط یه پلیر بسیار عالی avplayer hd خریدم که فوقلعاده عمل میکنه و تمام سریالهامو میتونم با زیر نویس داخلشون ببینم و موندم با اون12 دلار باقی مونده چیکارکنم؟!
اگه کسی بخواد پیغام خصوصی بده میفروشمش :27:
من موندم اگه جیلبریکش کنم چه کارهایی باهاش کنم !!
(گرچه دستگاهم اولش جیلبریک بود و من با یک اشتبا رفتم رو 4.3.4 و دیگر هیچ! خوب جون بودیم اون موقع :31:)
سلام.نقل قول:
فرمت سریال های شما چی هست؟
نرم افزار های موجود با پخش Divx و MKV مشکلی ندارن؟
نرم افزار های موجود زیرنویس SRT و SUB فارسی رو ساپورت میکنن؟
درود برشمانقل قول:
من سريال how i met... رو با فرمت mkv دارم و سريال دي گري رو با كيفيت فوقالعاده و فرمت mp4 نرم افزار avplayer hd با دايويكي هم مشكلي نداره و انواع فرمتهارو ساپورت ميكنه بدونه مشكل و اين طور كه متوجه شدم فقط srt رو پشتيباني ميكنه
1. یعنی SRT فارسی رو بصورت صحیح نشون میده و حروف خرچنگ قورباغه نشون نمیده؟!!نقل قول:
2. بغیر از وزن و حجم کمتر و راه اندازی سریعتر ، آیپد چه برتری های دیگه ای نسبت به یه لپ تاپ توی رنج قیمت خودش داره؟ چون اگر فرض کنیم قیمت آیپد 64 گیگ 3G حدود 1100 تومن دربیاد، با این قیمت یه لپ تاپ خیلی خوب میشه خرید!
3. اسمارت کاور های اصلی رو چجوری میشه از انواع تقلبی تشخیص داد؟
4. برای استفاده از قابلیت Airplay حتماً باید از Apple TV استفاده بشه؟
ممنون...
1بله زیر نویس های فارسی رو بدون هیچ گونه مشگلی نشون میده .نقل قول:
2 آیپد هیچ برتری نسبت به لبتاپ نداره !
اصلا مقایسه آیپد با لبتاپ کار اشتباهی هست بارها در این تاپیک در موردش صحبت شده .
3 به سختی . فقط باید از یک جایی خرید کنید که مطمین باشه یا اینکه خودتون نمونه اصلی رو دیده باشید من یه اسمارت کاور تقلبی الان روی آیپدم هست که بد هم نیست !
4بله
بچه ها این مشکل باتری 4s میگن به خاطر یه باگی در iOS 5 هستش.یعنی امکان داره iPad هایی که iOS 5 هستند. این مشکل رو داشته باشند ؟
1.آقا توی app store بعضی از app ها پولی هستن ولی تو قسمت free app ها که میری اونارو هم می بینی اینا بلاخره فری هستن یا پولی یه جا (مثلا Angry birds رو یه جا میزنه 2 دلار یه جا میزنه فری) قضیه چیه کامل نیستن این فریها بعضیاش هم بغلش میزنه Lite که فریه .
2. چرا ios من مولتی تسکینگ نداره هرچی کلید home رو نگه میدارم چیزی اون پایین ظاهر نمیشه چیکار کنم بیاد 4.3.5 هستم .
بله یه باگ در ست کردن تایم اتوماتیک با GPS هست، این باگ در آیفون 4 هم وجود نداره و در آیپد ها هم گزارشی نشده، احتمالا که مشکلی نیست.نقل قول:
1. Free ها نسخه های Lite همون پولی ها هستن که مثلا در Angry Birds چند لول دارن که شما بازی رو ببینید.نقل قول:
2. باید 2 بار Home رو فشار بدید (پشت سر هم) یا جسچر ها رو فعال کنید (در iOS 5).
اقا یکی تنظیمات چی ز پی ان رو به ما بگه . من ip server و user و pass رو دارم ولی کانکت نمیشه .:13:
سلام
من امروز iPad2 32g 3g گرفتم منتها به فروشنده دادم ios5 نصب کنه خواستم ببینم با اکانت خودم می تونم از iTunse دانلود کنم مشکلی نداره؟
شرمنده اگه سوال یه خورده ضایس تازه کاریم دیگه:31:
مبارک باشه! چند خریدی؟نقل قول:
چرا نشه؟ میشه!
قابلی نداره 920 :20:نقل قول: