راه اندازی خدمات کامپیوتری
عرض ادب و احترام. ممنون میشم راهنماییم کنید. من میخوام یک دفتر خدمات کامپیوتری بزنم که داخلش هرجور خدمات کامپیوتری رو داشته باشم از فروش سیستم و جانبی تا نرم افزار و تعمیرات تا بیای خدمات موبایل، دوباره بری تا برنامه نویسی نرم افزار یا وب، آموزش، طراحی، چاپ و خلاصه همه چی... اگه کاسبی نگرده حتی بازم بازترش میکنم تا دزدگیر و دوربین مداربسته و ........!
من هیچ اطلاعاتی از اتحادیه و این سیستمها ندارم فقط میدونم متخصصم و هرکاری بلدم و میخوام برای خودم کار انجام بدم
الان این همه کار من برای خودم ردیف کردم و علناً تک تکشون رو هم توی مغازه و ده جای دیگه نوشتمش برم اتحادیه بگم جواز خدمات کامپیوتری بهم بدید نمیگن دامنه کارم زیاده و مثلاً نمیتونم کار موبایل یا چاپ انجام بدم؟
میشه بجای درگیر شدن با اتحادیه برم شرکت کامپیوتری ثبت کنم؟ بنظرتون آیا این فکر خوبیه؟ آخه فکر کنم اگه شرکت کنمش مالیات سنگین میخوره؟ اصلن شرکت ثبت کنم میتونم همه این کارهارو باهاش انجام بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
مشاوره در مورد فروشگاه لوازم دیجیتا
سلام
راستش من این مدت توی فکر راه انداختن فروشگاه لوازم دیجیتال توی شهرمون هستم..البته نه هر فروشگاه ساده ای..یه فروشگاه تا حدی کامل و مخصوصا به روز لوازم دیجیتال رو میخوام بزنم و با توجه به این که توی شهر ما فروشگاه لوازم دیجیتال که به روز باشه و کامل باشه به اون معنا نیست میخوام یه طوری حرفی برای گفتن داشته باشم..
در این مورد میخواستم ازتون کمک بگیرم که به نظرتون از کجا شروع کنم؟چطور میتونم نمایندگی بگیرم؟سرمایه اولیه به نظرتون چقدر باشه برام کافیه و در کل هر چیزی که به نظرتون در مورد این کار میاد چه خوب و چه بد بهم بگین..میخوام با اطلاعات کامل وارد این کار بشم..اگه کسی تجربه ای در این مورد داره..یا در کل میدونه چطوری باید قدمهای اول رو قوی بردارم برای این کار ممنونتون میشم کمکم کنید :6:
پیشاپیش ممنون از وقتی که برای جواب به سوالم میگذارین... :11: