دمش گرم یعنی عوض کرد فکر نمیکردم اینطور باشه ولی بهترین گاراتی همین مایکروتله...نقل قول:
دوستدار شما یاشار
دمش گرم یعنی عوض کرد فکر نمیکردم اینطور باشه ولی بهترین گاراتی همین مایکروتله...نقل قول:
دوستدار شما یاشار
سلام :5:نقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم هنوز وارد بازار جهانی شده باشه
حداقل من که هنوز خبری در این رابطه ندیدم
تست مقاومت گوشی :
البته تبلیغ کیف هم هستش .کد:http://www.youtube.com/watch?v=H7wE9DK6Eqw&feature=player_embedded
مخلصیم .
والا همه سایت ها تاریخ ریلیز رو زده بودن آپریل 2011 الان ماه می هستیم یعنی طبیعتا تو دنیا باید اومده باشه !نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9001_galaxy_s_plus-3908.php
اینطور که من میدونم فعلا در حال پیش فروشه و 3 ملیون نسخه هم به فروش رسیده حتی تعدادی هم تو ایران به فروش رفته منتها هنوز خبر مطمئنی از ریلیز رسمی و جهانیش ندارم!
این گوشی کی وارد میشه ؟
قیمتش چنده ؟
بیا اینم جواب کسایی (از جمله خودم) که نگران استحکام بدنه بودن:31:نقل قول:
:40:
عزیز اون تاریخ اپریل زمان معرفی گوشی هست اگه تو همین لینک زیرش رو دقت کنی نوشته:نقل قول:
Coming soon. Exp. release 2011, May
یعنی به زودی و تا آخر ماه می به بازار میاد:11:
آقا من خيلي با اين يو اس بي OTG اين گوشي حال ميكنم!
عزیزان بالاخره gsm.ir هو ریویو گذاشت:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون ترجمه جی اس ام آرناستنقل قول:
یا چیز جدیدی داره؟؟؟
همون ترجمست من یه جاهاییشو نفهمیده بودم الان دارم میفهمم:31:نقل قول:
توی فروم موبایلستان به نقل از فروم XDA یه زمرمه های راجع به یه باگ هست که ظاهراً تو بعضی موارد سر 5 ساعت باتری خالی شده...حالا نمیدونم این همون باگی بوده که سامسونگ توی اولین آپدیتش اصلاح کرده، یا چیزی دیگه هست.
اینم متن نوشته ها تو موبایلستان
و یک کاربر دیگه گفته:نقل قول:
داستان suspend process هم مثل اینکه با هیچ راهی از بین نرفته(همون باگی که در گالکسی2 هست) نرم افزار watchdog هم کلا نشون میده که چجوری این پروسه پدر باتری رو در میاره و پردازنده رو مشغول میکنه...ولی اظهار امیدواری شده که با 2.3.4 برطرف بشه(هنوزم معلوم نیست که مشکل از برنامه نویسی سامسونگ بوده یا از گوگل...!
---------
در هر صورت مشکلیه که فعلا هست ولی بچه های xda تجربه هاشونو گفتند: رام رسمی i9100XWKE1 بسیار داغون بوده و حتی در مواردی باتری 5 ساعت هم دووم نیاورده(با یک استفاده خیلی معمولی) ولی اونهایی که به KE2 آپدیت کردند,مصرفشون بهتر شده ولی KE2 با وای فای مشکل داشته!
این یک نمونه از استفاده یکی از کاربران xda هستش قبل از آپدیت بهKE2 :که بعد از 4ساعت 81% مصرف کرده
..4h 1m total.
Display 27% - Time on 28m
Android OS 22% - CPU time 22m
Voice Calls 15% - Time on 6m
Android system 14% - CPU Total 1m 28s , CPU foreground 1m 28s
Cell standby 14% - Time on 4h 1m
Phone idle 5% - Time on 3h 33m
بعد از آپدیت,تا 18 ساعت هم با استفاده معمولی,باتری دووم آورده البته با استفاده از کرنل...!
---------------------------
ولی یکی از کاربران,این کارها رو انجام داده: Samsung hubs, auto updater, wifi manager and wifi sharing همه رو غیر فعال کرده.بعدش به Running Services رفته و تمام اپلیکیشن ها رو غیر فعال کرده...بعدش رفته سراغ track my location و اون رو هم دیسیبل کرده.اینطور که خودش عنوان کرده بود Battery Indicator هم مصرف زیادی داره! و بلایی که سر بقیه آورده بود سر اینم میاره! و اما نتیجه ای که گرفته بود بعد از یک استفاده معمولی: 4ساعت و 13 دقیقه صرف دیسپلی کرده بود.در تمام مدت wi fi روشن بوده.اس ام اس بازی سنگین.وب گردی خیلی سبک و gmail و ایمیل و شبکه های اجتماعی هم یه سر رفته بوده.در کمال تعجب بعد از 34 ساعت,هنوز 10% شارژ داشته!!!!!
این هم گراف باتریش:
در کل این قضیه نرم افزاری suspend و events فعلا بلای جون گالکسی شدند! از لحاظ سخت افزاری یک غوله ولی بازم بخش نرم افزار سامسونگ گند زده و همه ابراز امیدواری کردند که با آپدیت 2.3.4 این مشکل برطرف میشه.فقط بدیش اینه که هنوز معلوم نیست این آپدیت کی براش بیاد...
و نظر کاربر سوم:نقل قول:
اين كه همه سخت افزارش از گلكسي كم مصرف تره cpu صفحه نمايش gps و.. ولي گلكسي انصافا شارج خوب نگه ميداشت اما بعد از اپديت هاي 2.3 مصرفش رفت بالا
سامسونگ هميشه فريمور هاي اوليه اش اشغاله ولي فكر كنم درست ميشه نكسوس وان هم بعد از اپديت به 2.3 مشكل باتري پيا كرد
دوستان جريان عجيبه 5 ساعت دووم باتري اگه حتي زير 1 روز هم دووم داشت gsmarena بايد تو معايبش ذكر ميكرد حالا 5 ساعت بماند
او كاربر xda 34 ساعت دووم ورده با دستكاري هاش پس احتمال خيلي زياد با اپديت درست بشه
اگه مشكلش حل نشه گوشي هر امكاناتي هم داشته باشه ارزش خريد نداره
نقل قول:
دوستان عزیز اصلا نگران نباشید که این گوشی مشکل مصرف زیاد باطری داره
اولش هست و شاید هم یه مقدار این مشکل طبیعی باشه چون جزو اولین 2هسته ای ها هست
اما همونطور که قبلا هم دیدین برای بقیه گوشی ها هم از این مشکلات بوده اما حل شده
و لطف و شیرینی یه سیستم عامل اپن سورس همینه که مدام باگهاشو رفع میکنن و اون رو به روز تر میکنن
دوست من تو استرالیا این گوشی رو اوردر داده به پول ما 750 تومن
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
این مشکل باتری هم حل میشه .... نگران نباشین
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
10 روز دیگه میرسه دستش ... خبر باتری رو بهتون میگم درسته یا نه
پخش 8 ساعت و 5 دقیقه ویدیو با اولین شارژ !
فروم موبایل ریویو هم ه.ک شد :دی چه ربطی به این تاپیک داشت نمیدونم :دیکد:http://blog.gsmarena.com/samsung-i9100-galaxy-s-ii-does-8-hours-and-5-minutes-of-video-playback-on-a-single-charge/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مخلصیم.
کد:http://forum2.mobile-review.com/
سلام دوستان
این هم تست gsmarena از ویدیو در Mhl
کد:http://www.youtube.com/watch?v=uFG4S7g0_Ls
[quote] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [quote]
جالبه!
suspend یه معنیش اینه : به طور موقت بیکار بودن
تو ویندوز هم دقیقاً مشابهش system idle prosess هست که وقتی از سیستم استفاده نمیشه این گزینه 99.9 در صد cpu usage نشون میده
اینم احتمالاً یکی باتریش مشکل داشته اینو دیده 99.9 درصد گفته حتماً این داره از باتری استفاده میکنه
gsmarena هم که باهاش 8 ساعت فیلم دیده!
بچه ها دمتون گرم خیالم راحت شد بابت باطری :31:
درست شده كه :31:نقل قول:
داشتن اين گوشي يعني داشتن نهايت تكنلوژي هاي روز دنيا
تجربه اي كه سامسونگ گالكسي اس و آندرويد به آدم ميده
نه مثل محصولات محدود شده ي اپل و سيستم عامل ios
من شبا خواب میبینم دارم باهاش تو پیسی ورلد کامنت میذارم:31:نقل قول:
سلام دوستان:5:
این گوشی خصوصیاتی مشابه نسخه اصلی خود دارد باضافه خصوصیات زیر:
access to DoCoMo market
1Seg TV tuner
FOMA support enabling up to 14Mbps download and 5.7Mbps upload
کد:http://www.samsunghub.com/2011/05/16/galaxy-s-ii-sc-02c-comes-to-japan-via-ntt-docomo/
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دولوپرهای xda با نام کاربری pulser_g2 اولین کاستوم رام رو با نام VillainROM 1.0 که بر مبنای رام رسمی XWKE2 هست , برای Galaxy S II ارائه کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://androidcommunity.com/villianrom-1-0-lands-for-samsung-galaxy-s-ii-20110516/
کد:http://pocketnow.com/android/first-galaxy-s-2-custom-rom-available-for-download
سلام دوستان:5:
همونطور که میدونید یکی از دلایل فروش خوب گوشی سامسونگ گالاکسی اس ارائه نسخه های مخصوی برای اپراتورهای مختلف کشورهایی نظیر آمریکا بود.
اکنون سامسونگ در نظر دارد که اینبار نسخه های مخصوص Galaxy S II رو برای این اپراتورها عرضه نماید:
Galaxy S II برای AT&T با نام : Attain
Galaxy S II برای Verizon با نام : Function
Galaxy S II برای Sprint با نام : Within
احتمال دارد که گوشی سامسونگ Galaxy S II در 24 ماه میلادی جاری در آمریکا عرضه شود.
کد:http://www.samsunghub.com/2011/05/16/us-branding-of-galaxy-s-ii-revealed/
سلام:5:
قیمت: 599 یورو معادل با 848 دلار
کد:http://www.samsungmobilestore.it/SamsungGalaxySII.aspx
اين نسخه ي NTT DoCoMo كه 1seg TV Tuner داره يعني ميشه باهاش تلوزيون هم ديد؟
اصلا اين NTT DoCoMo چيه؟ سرعتش اينترنتش كه تقريبا شده اندازه ي يه نسخه ي 4G
-
اين گوشي واقعا فوق العادس... واقعا از هر نظر كامله..
تك بودن اين گوشي هم فقط منحصر به صفحه نمايشش نيست سخت افزار منحصر به فرد و كارايي و طراحي خاصي داره
كه واقعا هر شركت ديگه اگه ميخواست اين همه امكانات رو توي يه موبايل جا بده خيلي بزرگتر ميشد
فقط خود سامسونگ ميتونه يكي بهترش رو بزنه
بچه ها فكر نكنم ديگه آيفون 5 عرضه بشه چون بعيد ميدونم ديگه سامسونگ به اپل قطعه بفروشه
فكر كنم اپل iOS رو بريزه روي يه CD بده بازار :31:
این NTT DoCoMo یه اپراتور تلفن همراه تو ژاپن هست.نقل قول:
بله نسخه ای که تحت حمایت این اپراتور از این گوشی تولید میشه قابلیت پخش فرکانس های تلوزیونی محلی ژاپن رو داره.
اينجور كه عاشق اين گوشي شدم تا حالا عاشق هيچ دختري هم نشده بودم :31:
ميخوام يه وانت بگيرم پشتش بنويسم رفيق بي كلك گالكسي اس 2
يا رو دستم خالكوبي كنم : گالكسي اس 2 عشق تو منو پوكوند
واقعا اين پاراگراف هاي آغازي و پاياني gsmarena رو در مورد اين گوشي دوس دارم:شروع:
It looks like the point where it all ends. A galaxy outgrowing its own limits. An explosion of energy and speed. An overdose of smartphone power. A phone that makes you love the smell of Android in the morning.
پايان:
There’re phones to look for, phones to talk about, phones to be seen with. The Samsung I9100 Galaxy S II is all that and more. Android is the smart platform of choice these days. With phones like the new Galaxy, Samsung is set on becoming the brand to beat.
بچه ها کارمون داره به جنون میکشه ها:31:
یه هو من نیومدم بدونید از غم فراغ این گوشی خودمو دار زدم:31:
فکر نکنم کار به اونجا ها بکشه چون گالکسی 2 میاد you هم میری میخریش بعد میای اینجا یه ریویو توپ برامون میزاری حالشو میبریم:31:نقل قول:
اي جووووون داري بهش اميد ميدي كه خودكشي نكنه.....:27:نقل قول:
اي روانشناس... :31: اي گالكسيدويولوژيست :3:
این گوشی فوق العادس !
به جون کریم
چرا قطعه نفروشه؟؟؟ واقعاسامسونگ میتونه این قدر کودن باشه که کار به این پرسودی رو نکنه؟؟؟ اگه هم قرار به چنین چیزی میشد خبرش مثل بمب می ترکید...نقل قول:
جدی نگیرید !
خدا از دهنت بشنوفههه ایشالا با هم بریم بخریم حالشو ببریم:31:نقل قول:
اي بابا شوخي كردم.. :31:
اگه سامسونگ به اپل قطعه نده كه نميشه
آخه اون روزم استيو جابز اينا و لی یون-وو و لی کن-هی اومده بودن خونه هي عمو استيو به من ميگفت تو يه چيزي به اينا بگو
چرا به ما قطعه نميفروشن منم ديگه رو زدم اونا هم ديگه رومو زمين ننداختن
ای گفتی :31:نقل قول:
راستی میدونستی اگه هر دومون گالکسی 2 داشته باشیم میتونیم بازیها رو دو نفره با هم بازی کنیم؟
نظرت چیه وقتی رفتیم خریدیم با بلوتوث به هم وصل شیم و یه دست فوتبال بزنیم حالشو ببریم هر کی باخت باید به اون یکی یه ناهار مفصل بده مثلا جوجه کباب :31:
چه ارزوهای خفنی نه؟:31:
با بلوتوث وصل میشه یا وای فای ؟
دوستان فکرنمی کنید دارید زیاداسپم میدید
من میخوام تا ۱ -۱/۵ دیگه گوشی عوض کنم
از نظرتون این با چه قیمتی تا اونوقت ممکنه بشه؟!
اگه این نشه بین milestone 2 و GS plus کدومو بگیرم؟!
البته اگه تا ۱ سال دیگه بشه ۶۰۰ صب مبکنم!!
اسپم چیه داداش داریم درباره گالاکسی s2 صحبت میکنیم و اینجا هم تایپیک گالاکسی s2 هستش پس مشکل چیه؟:46:نقل قول:
نمیتونیم دو کلام با هم صحبت کنیم:13:
تایپیک گذاشتن برای بحث و تبادل نظر و صحبتهای مختلف در مورد گالاکسی s2 به اینکه نمیگن اسپم:31:
در هر حال اگه باعث ناراحتی کسی شدم عذر میخوام:11:
موفق باشید:40: