مطمئنی ؟نقل قول:
اگه دانگل هم خریدی مگه PES رو دانگل اجرا نمیشه ؟
مطمئنی ؟نقل قول:
اگه دانگل هم خریدی مگه PES رو دانگل اجرا نمیشه ؟
از چی مطمعنم از بتمن ارخام ؟ آره میگم دارم بازی میکنم البته زیاد نه مگه همون نیست که اولش جوکر رو داره میبره به زندون (سیاهچال) بعد جوکر فرار میکنه؟
دانگل هم ندارم منتظر م برای 3.55 بیاد بعد از درایور چه بازی های تاپ دیگه ای -- شده؟
نه اون نیست:دینقل قول:
ARKHAM CITY»نظور ما بود که قابل اجرا نیست.اونی که تو میگی فکر کنمARKHAM ASYLUMهست
تقریبا هیچ بازیه دیگه ای فیکس نشده همونU3وBF3
در کامل کردن حرف ساجد جان این بازی ها هم هست
Fifa 12
اینم که خودت گفتی Driver
House of the Dead: Overkill
Alice : Madness Returns
DeathSpank
Angry Birds
Sonic Generations
+
لیست بازی های PSN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین اخبار مربوط به ه.ک:دوستان خبر های بسیار جالب و عالی ای برای ما کپی باز ها هست که شما رو هم در جریان میزارم.
این اخبار مارو امیدوار میکنه که هر چه زودترcfwورژن4عرشه بشه و این یعنی یه قام خیلی خیلی بزرگ در مورد این موضوع.
قضیه اینه که هکری به نامps3henتونسته قسمتinstall packageرو توی فریم ویر رسمی4و بدون هیچ تغییری یعنیofwاجرا بکنه.
اما خوب این به تنهایی کافی نیست و با این فقط میشد ابزار رسمی سونی مثلofwها و...رو به کنسول اضافه کرد و خبری از بکاپ منیجر و این حرف ها نیست.
خوب همونطور که گفتم این به هیچ دردی نمیکرد ولی چندی پیش هکر دیگه ای به اسمdevil 303 تونست یه فایل منیجر بسازه که رویofw 4نصب میشه و کاملا اجرا میشه.اما این منیجر به کار کپی باز ها نمیخوره و فقط باهاش میهش توی محیط های مخفی پرسه زد.
اما تا اینجا به هیچ درد ما نمیخوره ولی ps3henدوباره اعلام کرد که میتونه منوdebugرو رویofw4فعال کنه و تا حد زیادی هم پیش رفته و داره به دستاوردی میرسه که به زودی اعلام میشه.
اگه بتونه به دیباگ برسه میشه ofwرو دور زد و ما تا حد زیادی بهcfw 4نزدیک میشیم.
سلام به همگی دوستان عزیز
من امروز یه PS3 120 gb گرفتم. -- شده با فریمور 3.5 و یه دیسک اورجینال برای اجرای بازیها
فروشنده چند تا بازی هم ریخت روش واسم و بهم گفت واسه شروع بازی میری تو منو Game و بالا پایین می کنی تا به Multi man برسی و فکر کنم دکمه L1 رو گفت بزنم.
آقا آوردمش خونه یکم باهاش ور رفتم که بازی کنم ولی نشد و نمی دونم چی شد اصلاً Multi man نیستش!:44:
نمی دونم حذف شده؟:37:
دوستان التماس می کنم بگید باید چه کنم؟؟؟:42:
اگه اینجا جای بحثش نبود عذر می خوام
خوب احتمالا نبوده یا نمیتونی پیدا کنی شایدم دستت خورده حذف شده.نقل قول:
توی پست اول آموزش نصب و همه چیز رو توضیح دادم بخون جواب میگیری.
ولی بعیده که پاک شده باشه دقیقا بگرد پیدا میکنی
فریم ور من 3.60هست.میشه کاریش کرد؟؟
/
سوال دیگه:
-- این ورژن جدید نیومده برای خواندن بازی pes2012
نه.مگر اینکه باe3flasherداونگرید کنی.نقل قول:
هزینش حدود80تومنه.
سوال های مبهم نپرسید ورژن جدید چی آخه؟
فعلا این بایز بدون دانگلtrue blueقابل اجرا نیست.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
شنيدم ميگن بازي pes2012 براي اجرا بايد دستگاه آپديت بشه ... ورژن دستگاه من ٣.٥٥ هستش
ومیگن برای اجرای بازی نیاز به فریمور جدید هست مثل 3.7 یا 3.72
خواستم ببینیم این فریمور ها نیومده؟ یه راهنمایی کنین چیکار کنم؟
دوستان دسته PS3 من هنوز 4 - 5 روز از خریدش نگذشته به صدا افتاده! موقع Shocker شدن بد جور صدا میده.
یعنی تقلبیه؟
صدا دادن طبیعیه ولی نباید خیلی زیاد باشه.نقل قول:
دسته رو جدا خریدی یا اونی که همراهه کنسوله؟
چه جور صدایی؟ وزززززز وززززز میکنه یا صدای دیگه؟
نقل قول:شما تکلیفتو روشن کن 3.55 یا 3.60 ؟ :31:نقل قول:
جدا گرفتم. بسته بندی هم نداشت.نقل قول:
یارو فروشنده گفت اینا رو چون میخوان راحت قاچاقی بیارن بسته هاشون رو میندازن.
اول می لرزید اما صدا نداشت. حالا صدای وززززززز میده ( تو بازی NFS Undercover) طوری که تو اتاق همه میشنوند.
یه چیز دیگه. از بس تو دستم بود رنگ مشکی لیبل پشتش رفت. اینم میتونه نشانه تقلبی بودن باشه؟
بله تقلبیه خیلی ضایعس.نقل قول:
استرس شدیدی بهم وارد شد :sad:نقل قول:
یا خدا.نقل قول:
من فکر کردم تاپیک راهنمایی های عمومیه.
آقا جای سوال اینجا نیست:دی
نه استرس نداره.
برو به خودش بده ببین چی میگه چند داده بهت؟
راستی بقیه رو تو تاپیک سوالات و راهنمایی های عمومی پی گیری کن
حالا بهت چند داده؟نقل قول:
از ایناس که پشتش یه لیبل زرد داره
برا منم اینجوری بود ولی با بسته بندی رفتم یارو رو درست و حسابی یه حالی بهش دادم :31: گرفت عوض کرد :31:
عجب بی شرفایی هستن اینا
3.55نقل قول:
اون 3.60 واسه دوستم بود که جوابش رو دوست دیگه تو صفحه قبل دادن حالا:"
شنيدم ميگن بازي pes2012 براي اجرا بايد دستگاه آپديت بشه ... ورژن دستگاه من ٣.٥٥ هستش
ومیگن برای اجرای بازی نیاز به فریمور جدید هست مثل 3.7 یا 3.72
خواستم ببینیم این فریمور ها نیومده؟ یه راهنمایی کنین چیکار کنم؟
این فریمور ها اومده ولی هکش نیومدهنقل قول:
اگه اپدیت کنی باید اورج بازی کنی بخوای به حالت قبل هم برگردی باید یه 80 تومن اینجوری گه میگن خرج داره
می تونی همین 3.55 و داشته باشی و یه دانگل بخری 100 تومن بازی های جدیدم می تونی بازی کنی
60 تومن گرفتم.نقل قول:
لیبل پشتش مشکیه و زیرش شماره سریال داره.
یه دسته دیگه با بسته بندی هم دارم که فکر کنم اصلی باشه. چک کردم دیدم دو تا صدا و لرزششون در یک حده.
اول که گرفتمشون چون صدای TV زیاد بود صدای دسته رو نمی فهمیدم. دیشب تو سکوت که بازی کردم صدا میداد فکر کردم خراب شده.
کیفیت ساخت دو تا دسته و دکمه ها و Performanceشون دقیقاً یکسانه. فقط اون بدون بسته بندیه لیبل پشتش با یه خورده عرق دست و ناخن کشیدن پاک میشه.
خوشبختانه حالا دیگه استرسم ندارم.
خب شاید دو تاش تقلبیهنقل قول:
می گم مال منم تو بسته بندی بود ولی ..............
ببینم چند تا دسته داری؟ یکی که مال خود کنسوله 2تا هم که الان می گی داری ؟
سلامنقل قول:
با کنسول که یک دسته هست اون مشکل نداره؟
دسته اصل بشتش 5 تا بیچ داره دسته هایی که داری نگاه کن بشتش؟
خوده رنگ های دکمه های دسته هم بریدن؟
یک برنامه تیم as-team نوشته که دسته اصل از غیر نشان میده سایتش همین اسم که دادم ir. اضافه کنید
سلام دوستان مثل اینکه یه خبرایی از ه-ک OFW4 هست ...
اسپم ندید آخرین اخبار همینجا گزاشته شده.نقل قول:
والا من PS3 بی گارانتی گرفتم. دسته خودش یه خش کوچولو روش بود عوضش کردم.نقل قول:
دو تا دسته گرفتم یکی بسته بندی داشت و یکی دیگه بی بسته بود. هیچ فرقی با هم ندارن اما لیبل پشتشون یکمی فرق داره.
هر دو تا 5 تا پیچ دارن. رنگ دکمه ها نبریده.
سایت as-team واسه من باز نمیشه!
از اساتید معذرت میخوام چون این بحث رو باید تو اون تاپیک انجام میدادم. امروز تازه فهمیدم اینجا مال ه-ک هستش.
ممنونمنقل قول:
میشه بگین این دانگل 100 تومنی که گفتین چیه؟؟ من چیزی نمی دونم
این تاپیکش است که دوستان به صورت مفصل توضیح دادندنقل قول:
فقط به طور خلاصه بگم که به این وسیله می تونی بازی های جدید و اجرا کنی :31:
کسی بازی INFERNAL رو بازی کرده
خیلی باحاله
رمزاشو میشه بزارین
این بازیه ps3 هست کبی خور شده؟ تو لیست بازی ها ندیدم infamous شنیدم این:13:نقل قول:
بله کپیشم هست بازی قدیمیه.فکر کنم 2-3 سالی هست اومده.با inFAMOUS هم فرق دارهنقل قول:
جایی میشناسین دانلود کنیم؟ :11:نقل قول:
دوستان به دادم برسید :10:
تو این مرحله گیر کردم تو قسمتی که باید به داخل دریچه ای که باز کردم برم علامت بالا داده ولی وقتی میزنم فقط نگاه میکنه نمیدونم از چیه فکر کنم اینجا ی بازی خرابه !!!! هیچ راهی نداره نه از انبار خارج میشه نه وارد اون تونله میشه چیکار کنم :41:
یه توضیح کلی هم بدم ایتان اولش از ماشین پیاده میشه تو شب بارونی بعد دروازه رو میخوایم باز کنیم که نمیشه از بلای سنگهای خرابه وارد امارت میشیم بعد در خونه هم باز نمیشه مجبورم از داخل سیم خار دار برم که دستمم خون میاد :20:
بعد از منطقه برقی وارد یه در میشم که انباری فکر کنم که در هم پشتم بسته میشه دیگه باز نمیشه یه دریچه هست که میپیچونم و بازش میکنم ولی واردش نمیشه فقط با جهت بالا نگاه میکنه !!!!!!! :5: میدونم از باگ بازی و ....
طریقه انتقال سیو بازی بطور کامل؟
یه سیو گرفتم توش این پوشه ها هست BCUS98164-0 و BCUS98164-A کجا بریزمشون چجوری با فلش وارد پوشه بازی کنم هیچی نمیدونم !!!! :21:
اخيراً من يك ps3 با فرمور ٣.٧خريدم و ميخواهم با انواع روشهاي كپي خور كردن آن و مزايا و معايت هر كدام از روشها آشنا شوم. ممنون ميشوم تجربيات موفق خود را ارائه نماييد. با تشكر
دوست عزیز فریمور دستگاه شما اصلا هـک نشده که ما بخوایم مزایا و معایب هر کدوم رو براتون بگیم،فعلا فقط تا 3.55 کپی خور هستش...............
شما فکر کنم حدود 100 تومن باید خرج کنی که دستگاهتو ورژنشو بکنی 3.55 اون موقع تازه هکش کنینقل قول:
این قیمت هم بالا پایین داره دیگه دلار و سکه :27:
قبلش باید یه کبریت از لبه ورودی تونل برداری فک کنم تا اونو بر نداری نمیذاره بری تو تونل. با آنالوگ چپ یا راست - یادم نیست کدوم - سرتو باید بچرحونی تا کنترل های مختلف ظاهر بشه. بعدد میتونی کبریت رو برداری و بری توی تونل.نقل قول:
دوست عزیز ببین شما با این ورژن نمیتونی کپی بازی کنی. شما دو راه داری:نقل قول:
1- همونجور که دوستمون گفت میتونی حدود 100 هزینه کنی و ورژن دستگاه خودت رو تا 3.55 پایین بیاری و بعد کپی بازی کنی.
2- راه دوم هم اینه که دلو بزنی به دریا و تا آخرین ورژن آپیدتش کنی. اینجوری باید ارجینال بازی کنی. هر بازی خرج زیادی داره ولی عوضش از مزایایی مثل بازی آنلاین هم میتونی استفاده کنی که لذت زیادی داره.
حالا خود دانی ...
دوستان اپدیت 4.1 هم اومد و دریغ از حـــک :13:
منم تا چند روز دیگه اپدیت میزنم و با همین چند تا بازی میسوزم و میسازم .
شما از بازی تکراری خسته نشدین...؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپدیت کنید ضرر نمیکنید هااا...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخدا همین انتظار کشیدن و خون دل خوردن برای خریدن بازی اریج خودش به هزار تا بازی کپی میارزه :20:
psn که دیگه نگو... :40:
اسپم نده آقا!!!!نقل قول: