باسلام
ميخواستم بدونم به صورت كلي در تلويزيونهاي سه بعدي. آيا تصاوير شبكه هاي عادي تلويزيون رو هم به صورت سه بعدي پخش ميكنند يا اينكه فقط بايستي فيلم با قابليت سه بعدي رو با دستگاه پخش باهاش سه بعدي تماشا كني؟؟؟
Printable View
باسلام
ميخواستم بدونم به صورت كلي در تلويزيونهاي سه بعدي. آيا تصاوير شبكه هاي عادي تلويزيون رو هم به صورت سه بعدي پخش ميكنند يا اينكه فقط بايستي فيلم با قابليت سه بعدي رو با دستگاه پخش باهاش سه بعدي تماشا كني؟؟؟
مدل هایی هست که تبدیل دوبعدی به سه بعدی دارن (D6940 به بالا) ولی این قابلیت چندان محسوس نیست. بنابراین به خاطر فقط همین گزینه پیشنهاد می کنم پولتو هدر ندی مگر اینکه امکانات دیگه ای مد نظرت باشه.نقل قول:
تو كدوم سري سامسونگ تبديل دو بعدي به سه بعديش خوبه و ارزش خريدن رو داره ؟؟؟نقل قول:
کلا این 4 تا مدل رو داره:نقل قول:
6940
6960
7770
8880
اگر نمی خوای خیلی هزینه کنی 6940 یا 6960 پیشنهاد میشه.
آخه تو يكي دو تا سايت دو مدل مثل 7700 و 8800 ديدم كه ميگن كره اي اصل هستن و مونتاژ سام سرويس نيستن!!!نقل قول:
آيا همچين چيزي صحت داره يا از اون بدون گارانتي هاي بانه ايه ؟؟؟؟ :13:
اینو نمی دونم. فقط می دونم مدل های 7770 و 8880 و اینا فقط مخصوص ایران هستند و تو کشور های دیگه 7000 و 8000 هستند. بانه ای ها هم ساخت مالزی هستند.نقل قول:
پونل جان مطمئنی این مدل چهل اینچ داره؟نقل قول:
Samsung UN60D8000: 60-inch
Samsung UN55D8000: 55-inch
Samsung UN46D8000: 46-inch
Samsung UN46D8000: 40-inch
سلام
micro dimmingباlocal dimmingچه فرقی داره؟کدوم بهتره؟
مدلهای7770و8880هرکدوم از این دو تا کدومشو داره؟
Micro dimming : تکنولوژی پیشرفته کنترل کنتراست تصویر که روشنایی صفحه های LED رو بهبود میده.نقل قول:
برای اینکه سفید رو سفید تر و مشکی رو عمیق تر داشته باشه.
در حقیقت یه نوعی از Local Dimming هست که دقت نوردهی و کنتراست بهتری داره.
سامسونگ میگه با Micro Dimming مشکل Halo effect در LED ها را حل کرده.
D8000 : Micdo Dimming PRO
D7000 : Micro Dimming
عددهای کنتراست اونقدر الکی هستن که تو اکثر سایتهای رسمی سامسونگ اصلاً اعلام نشده.
فقط تو سایت سامسونگ آمریکا این عددها رو گفته :
D7000 15.000.000:1
D8000 25.000.000:1
با تشکر از اطلاعات مفیدی که دادید. فقط هنوز برام جای سوال داره که سری D6xxx سامسونگ که Micro Dimming ندارند، Local Dimming دارند یا نه. چون توی سایت سامسونگ هیچ جا صحبتی از Local نشده.نقل قول:
دوستان فیسبوک روی 6960 چطوری کار میکنه؟
فیس.بوک تو لیست برنامه های ایران نیست. یه راه هایی هست که بشه به لیست برنامه ها اضافش کرد ولی به هر حال فیل.تره. مگر اینکه بتونی از یه طریقی اینترنت پاک! به تلویزیونت برسونی که به دردسرش نمی ارزه.نقل قول:
کسی از دوستان میتونه در مورد بهتر شدن کیفیت تصویر 6920 چه حالتهایی رو باید انتخاب کردش؟چون یه لحظه صاف نشون میده و یه لحظه تار میشه
آقایون درود
من با اجازه شما دوستان یه 46D8880خریدم.
ازکجا باید به منوی برنامه ها برم؟
درضمن من در منزل از ADSlاستفاده میکنم ولی مودم من باسیم هست میخوام بدونه میتونم اینترنت لپ تاپم رو بصورت وای فای با تلویزیونم شیر کنم؟اگر بله چطوری؟
(ناگفته نماند که کامپیوتر منزل مک بوک پروی اپل هست!)
سوال آخر اینکه چرا وقتی شبکه های عادی رو از طریق دکمه 2بعدی به 3بعدی روی ریموت کنترل تغییر میدم نمیتونم با عینکش چیزی حس کنم؟
درضمن درم ا ه و ا ر ه جهت ت ر ک س ت شبکه ای هست که بصورت تست 3Dیه ولی بازهم وقتی از عینک استفاده میکنم هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟
Local Dimming ندارند.نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟!!!نقل قول:
''سوال آخر اینکه چرا وقتی شبکه های عادی رو از طریق دکمه 2بعدی به 3بعدی روی ریموت کنترل تغییر میدم نمیتونم با عینکش چیزی حس کنم؟''نقل قول:
عینکو روشن میکنی؟
دکمه پاورش رو چند لحظه نگهدار تا چشمک بزنه و گوشه تلویزیون بنویسه : عینک 3بعدی متصل شد
بله عزیزم اینکارو میکنم ولی بازهم هیچی به هیچی.
با سلام در رابطه با عينك هاتون احتمالا باطريش تموم شده بايد يه باطري جديد با شماره 2025 براش بگيريد.اگه اشكال از باطري بود بعد گذاشتن باطري دكمه پاورش رو چند دقيقه نگه داريد تا ارتباط وصل بشه . در مورد ارتباط كامپيوتر و تلويزيون بايد نرم افزار AllSharePCSW رو روي كامپيوتر نصب كني و بعدش فايلهاي روي كامپيوترتون رو مي تونيد روي تلويزيون ببينيد.موفق باشيدنقل قول:
آقايون تلويزيون باز سلام
من ساكن يزدم و مي خوام يه 6960 سامي رو بگيرم
موندم براي مسافرتي برم بانه يا گچين و از اونجا ها بگيرم يا درست حسابي از همون يزد و از نمايندگي ميشه يكي راهنماييم كنه كجا با قيمت مناسب و جنس خوب رو مي تونم پيدا كنم
از نمایمندگی تهیه بفرمایید تا به مشکل برنخورید.
نقل قول:
قانون شماره 6 انجمن صوتی و تصویری
مشاوره، درخواست و معرفی قیمت و هیچ نوع فعالیتی بر اساس قیمت های محصولات در شهرهای مرزی (بانه، مریوان، دیلم، گناوه و ...) در این انجمن به هیچ وجه صورت نمی گیرد.
با سلام به همه دوستان
من دیروز برای خرید یه تلویزیون 46 سامسونگ رفتم جمهوری یه 6920 معرفی کرد که با هدایاش شد 2.800.000 تومان نمیدونم خوب گرفتم یا نه ؟البته هنوز تحویل نگرفتم و گفت می تونی مدلشو عوض کنی منم می تونم حدود 200 تومن بودجم و بالاتر ببرم دوستان پیشنهاد بهتری تو خانواده سامسونگ با این بودجه دارن؟؟
بله دوسته عزیز 6940 بگیرین خیلی بهتره!! اگه بیشتر هم بتونین بزارین که خرید d8880 یا d7770 رو بهتون توصیه می کنم!!نقل قول:
با سلام دوستان من انتخاب بین 2 مدل ES6950 و 46D6940 یکم برام سخت شده شاید به خاطر این باشه که اطلاع زیادی در مورد این دو ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید
از نظر کیفیت D6940 خیلی سرتره اینو به چشم خودم دیدم پس اصلآ دور ES6950 نرو چون هیچ برتری به D6940 نداره!!نقل قول:
راهی هست که با هدفون بی سیم از تی وی صدا بگیرم؟
سری5 مدل 5950
با سلام
دوستان این عینکهای همراه مدل 6920 کیفیتشون چطور هست که اینقدر فروشنده تعریفشون رو میکرد و می گفت 250000 تومن قیمت فقط همین عینکهاش هست
من یک فیلم 3d با حجم حدود 800 مگ از تورنت دانلود کردم و خواستم عینکها رو امتحان کنم اصلا فرقی با فیلمهای معمولی نداشت . البته هنوز از تلویزوین اصلا استفاده نکردم و فقط برای تست یکبار روشن کردم
با تشکر
دوسته عزیز فیلم های 3d باید side by side باشن که بتونین با تلویزیون نگاه کتید!!نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
من پلیر مخصوص ندارم برای فیلمهای 3d . از کیس کامپیوتر استفاده کردم میشه در این مورد توضیح بدین؟ side by side
با تشکر
|نقل قول:
side by side = کنار هم!!
با فلش، کول دیسک یا هارد اکسترنال هم میشه..
فیلم سه بعدی رو وقتی Play میکنی باید گزینه سه بعدی تی وی رو فعال کنی!
یعنی از روی کنترل دکمه مربوطه رو میزنی و از گزینه های پیش رو، اونی که دو تا تصویر کنار هم رو نشون میده انتخاب می کنی..
البته بستگی به فیلم داره، ممکنه یه فیلم سه بعدی دو تا تصویر کنار هم باشن و یه فیلم دیگه یه تصویر بالا و یه تصویر پائین!
|
من حدود 2 تومن دارم و میتونم بیشترش کنم. برای من مهمترین فاکتور 1-کیفیت دوبعدی ،2- پخش فرمتهای رایج ودیویی و 3-کیفیت سه بعدیه و با برسی هایی که این چند روزه کردم فهمیدم با بودجه یی که دارم اینا میتونن انتخابهام باشه.... به نظر شما کدوم مناسبتره و چرا؟؟؟ با سپاس فراوان
LG 42LM67100
Samsung UA40D6960
Panasonic Plasma 42ST30
Sharp 40LE8300X
Sony 40NX720
نمی دونم این تاپیک رو دیدی یا نه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکرنقل قول:
من فکر می کنم این گزینه سه بعدی رو از روی کنترل زدم دقیق یادم نیست
این فیلم توی مانیتور معمولی من نشون داده نمیشه ولی توی تلویزیون هم فرقی نداشت با فیلم معمولی
در مورد عینکها نظری نداریننقل قول:
دوستان این عینکهای همراه مدل 6920 کیفیتشون چطور هست که اینقدر فروشنده تعریفشون رو میکرد و می گفت 250000 تومن قیمت فقط همین عینکهاش هست
مرسی smhsh جان. ولی در مورد شارپ و پانا چیزی نگفته و اینکه مدل 2011 ال جی رو مثال زده....نقل قول:
خوب فروش جهانی شارپ و پاناسونیک در حد سه تای دیگه نیست. البته فروش پاناسونیک تو پلاسما خوبه ولی اون مقایسه برای LED های 2011 هست که فکر می کنم همین روال کم و بیش برای 2012 ها هم باشه.نقل قول:
smhsh جان میخواستم بدونم که D6960 سیستم Local Dimming داره ؟؟؟؟ و اینکه چرا D6960 از ES6960 بهتره؟؟؟؟نقل قول:
توی D ها فقط سری 7 و 8 مایکرو دایمینگ دارن. من نگفتم D بهتر از ES هست. ضمن اینکه فرکانس انطباق D6960 برابر 400 و ES6960 برابر 500 هست فقط بعضی دوستان ادعا کردن کیفیت ES ها نسبت به D ها افت کرده که من چون از نزدیک ندیدم نمی تونم تایید یا تکذیب کنم.نقل قول:
از نظر مشخصات D6960 از همه بیشتر به D6950 نزدیکه. اگر دنبال مایکرو دایمینگ هستی ES6980 به بالا باید بگیری یا از مدل های پارسال D7770 با بالا. تو تاپیک سامسونگ 2012 مشخصات مدل های 2012 رو گذاشتم ببینی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو کاتالوگش micro dimming رو واسه مدل ES6960 تیک زده و واسه مدل ES7770 زده Proنقل قول:
در ضمن من دو مدل رو کنار هم دیدم نمیشه گفت که D بهتر از ES هستش بلکه به خاطر اینکه ES پنل مات داره و D شفاف ، به نظر میاد تصاویر D زنده تر و روشن تره ولی خود فروشنده هم که دیگه باهاش رفیق شدم گفت D بهتره.....!!!!