اگه جواب درست میخوای اینجا سئوالتو بپرس :نقل قول:
چون اینجا همه متخصص گرافیک و کارت گرافیک هستند .کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=38
Printable View
اگه جواب درست میخوای اینجا سئوالتو بپرس :نقل قول:
چون اینجا همه متخصص گرافیک و کارت گرافیک هستند .کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=38
اول اونجا زدم گفتم بد نیست اینجا هم زده باشن همونجا به جواب رسیدم.
بچه ها من یه مشکل گرافیکی با Crysis دارم .
البته گرافیکم بازی رو قورت میده : ATI HD 3870 x2
ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه :
توی بازی تمام تکسچر ها و جزئیاتی که دورتر از من قرار دارن یه جورایی پرپر می کنن و کامل و واضح دیده نمیشن .
مثلاً از رو زمین وقتی به ابر ها نگاه می کنم صاف و واضح نمی بینمشون بلکه ابر ها کاملاً render نشدن و همش پرش دارن !
ولی وقتی با دوربینم روشون زوم می کنم درست میشن ، وقتی هم که دوربین رو می زارم کنار دوباره ...
شاخ و برگ ها و بوته های روی زمین هم که در فاصله ی دور از من قرار دارن هم درست render نمیشن .
وقتی میرم نزدیک درست رندر میشن .
یه جا هم رفتم که کلاً همه چیز ریخت به هم . جزئیات مرحله مثل نوار های رنگی در اومدن که اصلاً شباهتی با اون چیزی که باید می بودن نداشتن .
آخرین درایو کارتم هم دیشب گرفتم ولی نشد .
کمک کنید تورو خدا .
grafic: geforce 6200 torbo cashe 256mb(dakhele windows vista 128mb neshon mide,midonid chera
کرایسیس رو این کارت جواب میده؟
دوست عزیز این جور مشکل ها بیشتر به کارت گرافیک بر می گرده.نقل قول:
بچه ها من یه مشکل گرافیکی با Crysis دارم .
البته گرافیکم بازی رو قورت میده : ATI HD 3870 x2
ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه :
توی بازی تمام تکسچر ها و جزئیاتی که دورتر از من قرار دارن یه جورایی پرپر می کنن و کامل و واضح دیده نمیشن .
مثلاً از رو زمین وقتی به ابر ها نگاه می کنم صاف و واضح نمی بینمشون بلکه ابر ها کاملاً render نشدن و همش پرش دارن !
ولی وقتی با دوربینم روشون زوم می کنم درست میشن ، وقتی هم که دوربین رو می زارم کنار دوباره ...
شاخ و برگ ها و بوته های روی زمین هم که در فاصله ی دور از من قرار دارن هم درست render نمیشن .
وقتی میرم نزدیک درست رندر میشن .
یه جا هم رفتم که کلاً همه چیز ریخت به هم . جزئیات مرحله مثل نوار های رنگی در اومدن که اصلاً شباهتی با اون چیزی که باید می بودن نداشتن .
آخرین درایو کارتم هم دیشب گرفتم ولی نشد .
کمک کنید تورو خدا .
البته ناگفته نمونه بقیه ی سیستم هم شرطه.
شما بقیه ی سیستم هم بنویس.
اگر برای بازی می خوای با این کارت بی خیال بشو.نقل قول:
grafic: geforce 6200 torbo cashe 256mb(dakhele windows vista 128mb neshon mide,midonid chera
کرایسیس رو این کارت جواب میده؟
چون که حتی در low هم فکر نکنم بتونی بازی کنی.توی ویستا کلا بی خیالش شو!!!
برای این بازی جی فورس از سری 7 به بالا حداقل!!! لازم هست.البته فقط می تونی روی low بازی کنی.
البته بقیه ی سیستم هم شرطه.سی پی یو و رم.
درسته آخه تو FarCry هم این مشکل رو داشتم . البته با یه گرافیک دیگه . اونجا با استفاده از آخرین آپدیت درایور کارتم و برنامه ی 3d-Analyze مشکل رو حل کردم ، حتی تو بازی GTA : Vice City که برا چند سال پیش بود هم همین مشکل رو داشتم و با این برنامه حلش کردم.نقل قول:
دوست عزیز این جور مشکل ها بیشتر به کارت گرافیک بر می گرده.
البته ناگفته نمونه بقیه ی سیستم هم شرطه.
شما بقیه ی سیستم هم بنویس.
الان هر کاری می کنم درست نمیشه که نمیشه .
بقیه ی سیستمم اینه :
Cpu : Intel Q6600
M/B : ASUS - Maximus Formula
RAM : Crucial Ballstix Tracer 2*(2*1gb) = 4GB
OS : Win vista 32 bit ویستا 64 بیتی پیدا نکردم . الان رمم 3 گیگه .
از بچه ها کسی این مشکل رو نداشته ؟
به نظر من که اشکال از کارت گرافیک شما هست .نقل قول:
درسته آخه تو FarCry هم این مشکل رو داشتم . البته با یه گرافیک دیگه . اونجا با استفاده از آخرین آپدیت درایور کارتم و برنامه ی 3d-Analyze مشکل رو حل کردم ، حتی تو بازی GTA : Vice City که برا چند سال پیش بود هم همین مشکل رو داشتم و با این برنامه حلش کردم.
بقیه ی سیستمم اینه :
شما آخرین آپدیت رو نصب کن ببین چی میشه .
این آپدیت 1.2 خود Crysis هم نصب کن .
من که با 8600GT توی ویستا اینطور مشکلی نداشتم !!!
به نظر من بهتر اين آپديت 1.2 360 مگي رو دانلود كني چون من با يه 8600gt با اين پچ خيلي بازي بهتر اجرا شد.نقل قول:
یه سوال بی ربط
بچه ها برای اینکه یه بازی خیلی روون و راحت وبدون گیر کلا عالی اجرا بشه به چند فریم نیاز داره؟؟
دوست من یه دونه کارت گرافیک ati داره که مدلش خیلی از این پایینتره و توی بازی gta:sa درست همین مشکل رو داره.حتی اخرین اپدیت رو هم نصب کرده.در حالی که یه کارت گرافیک جی فورس بود که از اون ati هم ضعیفتر بود ولی چنین مشکلی نداشت.نقل قول:
درسته آخه تو FarCry هم این مشکل رو داشتم . البته با یه گرافیک دیگه . اونجا با استفاده از آخرین آپدیت درایور کارتم و برنامه ی 3d-Analyze مشکل رو حل کردم ، حتی تو بازی GTA : Vice City که برا چند سال پیش بود هم همین مشکل رو داشتم و با این برنامه حلش کردم.
بقیه ی سیستمم اینه :
حالا دلیلش چیه که ati این جوریه خدا می دونه.
به نظر من یه سری هم به بخش کارت گرافیک بزن و مشکلت رو اونجا بگو.
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=38
حداقل 30 فریم در ثانیه برای اجرای بازی به صورت روون لازمه.نقل قول:
nدوستان عزيز من با لب تابم با مشخصات زير اصلا نميتونم بازي رو رون اجرا كنم و مرتب گير ميكنه و اهسته ميره جلو جالب اينه كه من توي چند سايت ديدم كه افرادي با همين لب تاب و مشخصات تونستن بازي رو با 20 فريم بازي كنند و سرعتشون خوب بوده!!!!!
دوستان خواهش ميكنم كمك كنيد و بگين راه افزايش سرعت چيه؟ من حتي وقتي مشخصات بازي رو روي low ميزارم و رزولوشن رو كم ميكنم بازم نميتونم بازي رو اجرا كنم!!!!
xps 1330: ram 2
2.2 ghz
8400 gs
لطفا نگين گرافيكت پايينه!!!چون ديدم كه بعضيها با همين گرافيك روون اجرا ميكنند!
چه كار كنم؟درايور گرافيك اپديت كنم؟(اخه تازه لب تاب خريدم و فكر كنم جديد باشه) يا پچ ها ميتونند كمكم كنند؟
ممنون از همه
دوست عزیز! با این کارت گرافیگ که شما دارید انتظار معجزه نداشته باشد.نقل قول:
یک جمله عنوان میکنم ولی ناراحت نشید ... اصولا لپ تاب برای بازی کردن به هیچ وجه خوب نیست چون آزادی عملی که کامپیوتر رومیزی داره لپ تاب نداره و لپ تاب برای کارای اداری و سبک ساخته شده نه این مورد...
ولی اگه برای اجرای بازی در لپ تاب پافشاری میکنید چاره ای جز ارتقا کارت گرافیک ندارید
کسانیکه این بازی رو راحت اجرا میکنن و سرعت اجرای بازی روون بوده کسانی هستند که یا کامپیوتر اونا قویه و بازی رو با حداکثر تنظیمات دارند و یا کسانیکه سیستم ضعیف دراند و بازی رو با حداقل تنظیمات اجرا میکنند.
حالا خوبه من قبلش گفتم كه چند نفر با همين كارت گرافيك در حالت medium روون اجرا ميكنن!!!!!!!!!!باز شما ميگي كارتت خوب نيست!!!!!!نقل قول:
دوست خوبم من ميدونم راه حل هايي وجود داره شما اگه پچ مناسب كه واقعا سرعت رو ببره بالا و يا....سراغ داري معرفي كن
دوست عزیز با این کارت گرافیکی که تو میگی نباید انتظار از این بیشتر هم داشته باشی.(ناراحت نشو)
حتما اونهایی هم که با همین کارت اجراش کردن کارت گرافیک رو Over Clock کردن.
شما هم یه امتحان بکن شاید تاثیر داشت.ولی این رو بدون این کارت بدرد بازی نمی خوره.
دوست عزیز! فقط این راهها میتونه سرعت اجرای بازی رو بهبود بده:نقل قول:
*نصب آخرین پچ بازی که سرعت اجرای بازی رو حدود 10 فریم در ثانیه افزایش میده و در پست 834 موجوده:
*آپدیت کارت گرافیککد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2173165&postcount=834
*آپدیت ویندوز (مواردی که شامل کارت گرافیک میشه)
* تنظیم اجرا بر روی حالت Performance در Nvidia Control Panel
Over Clock کردن کارت گرافیک به هیچ وجه توصیه نمیشه و اون هم حدی داره چون ممکنه به نابودی کارت گرافیک منجر بشه.نقل قول:
اگر over clock حساب شده و دقیق باشه و از حد زیاد نباشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
Over Clock کردن کارت گرافیک به هیچ وجه توصیه نمیشه و اون هم حدی داره چون ممکنه به نابودی کارت گرافیک منجر بشه.
ممنون از راهنماييه همه شما عزيزان
راستش حق با شماست من خودم دوست دارم over كنم اما يكم كه تاپيكش رو خوندم حسابي گيج شدم كجا ميتونم ساده و دقيق over رو ياد بگيرم؟!!!!!!!!!!!1
اين پچ با اين حجم بالا ارزش دانلود داره يعني فقط براي افزايش فريم ساخته شده؟
البته من يه بار بازي رو تموم كردم دارم از اول ميرم مشكل گرافيكي ام ندارم روي high با رزولوشن 1152 بدون افت فريم:10:
اولا لب تابت مبارک اما ای کاش با گرافیک 8600 میگرفتی اما 1530 8600 نداره اما بازم چیزه بدی نگرفتی.
1 اول اون پچی رو که میگن بگیر اما مثل اینکه لینکش پریده یه سرچی بزن پیدا میکنی
2 اخرین ورزن rivra tv tuner رو هم با یه سرچ دیگه پیدا کن 2 مگ بیشتر نیست اینم بگیرش.
بعد از خوندن تاپیک اورر کلاک 10 تا 10 تا هسته و مموری رو بلا ببر اگه زیاد بالا ببری لب تاپ هنگ میکنه که باید کلید پاور رو 5 ثانیه نگه داری تا لبی خاموش شه به حر حال باید یه چیز نرمال رو خودت پیدا کنی
اما نباید یادت naره که حتما دمای gpu رو بعد از اورر یعنی موقیی که ازی میکنی یه نگاه بندازی که یه وقت سیستم دود نشه از کنترل پنل انویدیا همون کنترل پنل گرافک کارت دما رو میفهمی
حتما یادت نره که زیر پایه های لب تاپ باسهی هر کدوم یه جا نواری بذاری که سیستمت خوب نفس بکشه تا زغال نشه
اما بازم یادت نره ه سیستم لب تابه و حساس پس تمام این کارا با مسعولیت خودته
---------------------------------------
در ضمن تمام لب تاbای دنیا همین مشکل رو دارن که همون کارت گرافیک معمولا روی لب تاب 20 درصد ضعیف تر جواب میدن vمثلا 8600 جی تی لب تاب inprion یک چهارم ضعیف تره pc ه
اما 8600جی تی xps 1520 که sli هم هست بازم چیزی حودود یک یازدهم ضعیفتره pc میزنه
------------------------------------
in ja jash nabod ama jvab damam
با مسعولیت خودته
با مسعولیت خودته
با مسعولیت خودته
ali yaret
سلام دو ستان اگه لینکش پریده می تو نید از اینجا دانلود کنید
نقل قول:
Crysis_Patch_1_2.exe
کد:http://www.crymod.com/filebase_redirect.php?fid=4701&sid=75f28a40a047fb001e60989bafdec973
:2:دوستان عزیزم از همه شما بابت همکاریاتون ممنونم اما راستش اللان با یک مشکل بزرگتر مواجه شدم که حسابی اعصابم رو ریخته به هم اصلا امروز واسه من خیلی نحس بود:7::45::47:من امروز رفتم کافینت با بد بختی اون پچ 1.1 که 135 مگابایت هم بود و درایور آخر 8400 از سایت NVIDIA رو 169.25 بود دانلود کردم اومدم خونه که نصبش کنم!!اما چشمتون روزه بد نبینه! اون درایوره که همش اررور میده (تصویرش رو براتون میزارم)ونصب نمیشه وتازه اون پچ هم یکم میره جلو و بعد میگه باید DVD CRYSIS رو بزارین توی درایو!!من هم 2 تا DVD دارم که هر کدوم رو میزارم بازم همین پیغام رو میده!!!:18:
بچه ها خواهشا کمکم کنید من دیگه نمیذونم چه کار باید بکنم؟!!!!
راستی من بازی رو در VISTA 32 BIT نصب کردم و درایور رو هم مطمئنم درست از سایت NVIDIA گرفتم اما خودتون ببینید چه پیغام مسخره ای میده!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من رو ببخشید اگه تصاویر کمی بزرگ و حجیم هستن
1اون درایور گرافیک کارت که میگه باسهی ویندوز ویستا 32 بیته مگه ویندوز 64 بیتی روی دسکاته حتما ویستا اوریجیناله لب تابته که 64 بیتیه اگه بخای این درایور رو نصب کنی باید ویستا 32 بیتی نصب کنی اما اگه از من میشنوی باسهی بازی های سنگین که به سختی اجرا میشن هیچی بهتره مدیا سنتر ایکس پی نیست چون اولا رم دسکات بیشتر خالی میشه و سی پیو راهتر کارمیکنه چون ایکس پی خیلی خیلی سبک تره ویستاهه
2 بقول بابام بخت بدو شانس بد گر مسجد ایینه سازی یا تاق فرو ریزد یا قبله کج اید nimidonam cheshe montazere baghee bash
پیغام اول به خاطر اینه که شما ورژن 64 بیتی رو دانلود نکردی احتمالا نسخه 32 بیت رو دانلود کردی که نصب نمیشه
مشکل دوم هم فکر میکنم از کرک باشه.
دوستان گلم من روی سیستمم ویندوز 32 بیتی دارم و از nvidia هم ورزن 32 بیتی رو دانلود کردم!!!! بله عجیبه1!!!! نمیذونم اشکال از کجاست خواهشا واسه هر 2 سوال کامل راهنمائئیم کنید
بچه ها یکی به من بگه که Crysis بالاخره 6گیگ فضا می خواد یا حدود 12گیگ ؟
دوست عزیز! این بازی حدودا 6 گیگ فضا برای نصب میخواد.نقل قول:
من باسهی اولی بهت گفتم که ایکس پی نصب کن و توی کنترل پنل گرافیک کارت یه چیزی هست بکشش دست چپ تا از کیفت ترسیم اشیا کم بشه و همه چیزو توی بخش 3دی روی لوو بزار اما من که 100 در 100 متمعنم که سیستمت 64 بیتیه:18:نقل قول:
مشکل نصب درایور رو توی مانیتور و کارت گرافیک مطرح کن اما مطمعن باش میریزن سرت و میگن ویندوزت 64 بیتیه اگه میخوای مطمعن شی برو و درایور 64 بیتی رو هم بگیر مطمهن باش که نصب میشه اما بازم میگم بازی سنگین باسهی سیستم متوسط فقط
xp media senter & xp servespack 2
درایور جدید ایکس پی 32 بیتی رو هم بگیر و با خیال راحت بیا خونه دیگه یکیشون نصب میشه دیگه.
دوست نازنينم به كي قسم بخورم ويندوزم 32 است بابا جون خودم اللان دوباره رفتم مشخصاتش رو ديدم مطمئنم درضمن اصلا 64 بيتي نياز به 3 مگ رم داره ولي من 2 تا بيشتر ندارم!!!!!!!!!!1نقل قول:
من از همه بابت منحرف شدن تاپيك معذرت ميخوام اگر كسي ديگه جوابم رو نده ناراحت نميشم چون موضوع تاپيك چيزه ديگه اي است
اما باور كنيد بد جور گير افتادم!!!!
به هر حال ممنون
اینکه تاپیک منحرف شده حق با شماست این دیگه اخرین جوابیه که اینجا میدم اما دااشم روی لب تابش ویستا 64 بیتی نصب کرده دو گیگ هم بیشتر رم نdaاره اما اگه میخوای هم من هم خودت رو راحت کنی برو و ویستات رو دوباره نصب کن اما این مطمهن باش که با x86 نصب کنی اما سیستم جلوی شماست و من حدس میزنم شایدم حق با شماست
سلام دوستان. ببخشید من تو اینجا که عکسشو می زارم گیر کردم. می گه باید محافظت بکنم! من همه دشمنا رو کشتم ولی دوستم می میره! ثانیه شمار می رسه به صفر و اون می میره چی کار کنم؟
اون ثانيه شمار نيست جون prophet است بايد به هر آتيشي كه رسيدي كمي صبر كني تا اون گرم شه و جونش پر شه بعد بري سراغ آتيش بعدي .
آخه اینورا آتیش نیست! در ضمن دوستمه که می میره! و اونم از جاش تکون نمی خوره ! آتیشو ببرم پیشش؟
در این قسمت از بازی وقتی با prophet رو روبه رو میشی چند سری از طرف بیگانه ها مورد حمله قرار میگیرین که باید بلافاصله و با سرعت تمام بیگانه ها رو نابود کنی.نقل قول:
بعد از حمله قسمتی از صخره های اون منطقه منفجر میشه و بعد از دیدن صحنه سینمایی میتونی جلوتر به آتیش برسید.(البته قبل از به صفر رسیدن جان prophet)
ممنون از راهنماییتون. علت اینکه من آتیشی نمی دیدم اشتباه در اجرا شدن بازی بود چون من موجودات رو کشته بودم ولی اونا منفجر نشده بودن! یه بار دیگه لود کردم مشکل حل شد. راستی خیلی تا پایان بازی مونده نه؟
حدودا 3 مرحله تا پایان بازی مونده ... چطور مگه؟نقل قول:
سال نو مبارك
دستگاه من P4 2.8 هستش... پنتيوم 2800 ها
يك گيگ RAM دارم، كارت گرافيكمم 5200 بوده كه شهيد شده
پشتيباني نمي كنه نه؟ با 3200 چي؟
يا فقط ايراد از كارت گرافيكه؟ با چه مدلي (ارزون) مي شه خوب بازي كرد. البته مي دونم كارتم بايد سري 8 باشه.
مقصودم بيشتر پردازنده ست.
خوب سال نويي بي كار نباشم :blush:
اولا دو جا یه پست رو ندهنقل قول:
سال نو مبارك
دستگاه من P4 2.8 هستش... پنتيوم 2800 ها
يك گيگ RAM دارم، كارت گرافيكمم 5200 بوده كه شهيد شده
پشتيباني نمي كنه نه؟ با 3200 چي؟
يا فقط ايراد از كارت گرافيكه؟ با چه مدلي (ارزون) مي شه خوب بازي كرد. البته مي دونم كارتم بايد سري 8 باشه.
مقصودم بيشتر پردازنده ست.
خوب سال نويي بي كار نباشم
دوما شدیدا به یه گرافیک احتیاج داری
اگر بودجه داری یه گرافیک 8600 یا 8800 بگیر و خیال خودت رو راحت کن
در ضمن میتونی sli بگیری و دوتا کارت بندازی که اون هم خوبه
در ضمن cpu هم عوض کنی و یه دوهسته ای بگیری بهتره
100در 100 سیستمت agp میخوره چون 5200 دیگه جز امواته (البته باسه بازی وگرنه ویستا رو هم بد نمیکشید) پس از من میشنوی یا قید این بازی رو بزن یا سیستم رو کمپلت عوض کننقل قول: