پست شماره 899 توضیح دادننقل قول:
Printable View
پست شماره 899 توضیح دادننقل قول:
سلام دوستان عزیز. من شیفته این L502 شدم فقط یه چند تا سوال دا رم از دوستان :
1) گرافیک این دستگاه چه بازی هایی رو با رزولوشن بالا جواب میده ؟
2) کدوم ورژن این دستگاه تی وی تیونر داره ؟
3) کدوم گارانتی بهتره ؟
4) دوستان از کسایی که این لپتاپ رو دارن خواهش میکنم با ویندوز 7 یه rating بگیرن و نتیجه رو اینجا بزارن .
ممنون از پاسختون
دوستان من هنوز جواب دو سوال مهم رو نگرفتم:
1 - چرا وقتی دستگاه رو روشن میکنم کمی توی wellcome صبر میکنه بعد میاد بالا؟ واسه دیگران چقدر طول میکشه؟
2 - این جریان TV رو هم کسی نگفت باید دقیقا چطوری فعال کنیم اون روش رو انجام دادم ولی جوابی نگرفتم!!!!!
تا حالا همه بازیهای جدید رو اجرا کرده اونم رو advancedنقل قول:
ورژن که نمیدونم!یعنی همه به یه اسم هست و ورژن خاصی نداره
تو صفه های قبل بچه ها این کار رو کردن اما زیاد به rate خوده ویندوز اعتماد نکن..
نقل قول:
ممنون از پاسخت دوست عزیز.
تو چند تا پست خوندم دوستان میگفتن که این بدنه لپتاپ برق داره . منظورشون کدوم لپتاپ بوده l501 بوده یا l502 ??
شما این این لپتاپ رو داری ؟ منظورم l502 هست . گرمایی که بعضی دوستان میگن واقعا اینقدر هست یا نه ؟
دوست عزیز اون برق نیست بلکه الکتریسیته ساکن هست که چون بدنه این لپتاپ از جنس آلمینیوم هست توش جمع می شه و با برخورد دست یا چیزای رسانای دیگه تخلیه می شه
اونم اینقدر ناچیز هست که به جز با دستگاه نمی شه تشخیصش داد
البته من L501 دارم ولی در کل هر دو سری این لپتاپ درست مثل هم هستن و فقط در سخت افزار کمی تفاوت دارن
دوست من حلا که شیفته لپ تاپ قوی و خوب هستی پیشنهاد میکنم در مورد HP dv6-6090ee هم یه بررسی و فکری بکنی چیز حقیه و قیمت خوبیم دارهنقل قول:
نقل قول:
بله شما درست میفرمایید. بیشتر دوستان من دیدم بین این دو مدل موندن که کدوم رو انتخاب کنن.
خیلی نظرات مختلفه. من چون الان خودم دل دارم inspiron 1525 واسه همین از دل راضی هستم. با اچ پی تا حالا کار نکردم واسه همین ازش زیاد نمیدونم. نظرات دوستان هم خیلی مختلفه. یکی میگه داغ میکنه یکی میگه اچ پی گارانتی جالبی نداره . یکی میگه خرابیش زیاده.
از طرفه دیگه میگن اچ پی کارت گرافیکش قوی تره. امکاناتش تقریبا بیشتره . واللا آدم گیج میشه کدوم رو انتخاب کنه. البته هنوز دارم بررسی میکنم. امیدوارم به یه نتیجه خوبی برسم. از شما هم بابته پیشنهادت ممنونم.
دوستان من هنوز جواب دو سوال مهم رو نگرفتم:نقل قول:
1 - چرا وقتی دستگاه رو روشن میکنم کمی توی wellcome صبر میکنه بعد میاد بالا؟ واسه دیگران چقدر طول میکشه؟
2 - این جریان TV رو هم کسی نگفت باید دقیقا چطوری فعال کنیم اون روش رو انجام دادم ولی جوابی نگرفتم!!!!!
این مدل از اچ پی فقط کارت گرافیک بهتری داره...دیگه امکانات خاصی نداره و دل xps ازش تو بقیه موارد سرتره...نقل قول:
ر.ی ram 8GB هم نمیشه مانور داد چون همین دل رو هم میتونی موقع خرید پول بیشتری بدی و 8 گیگ بزاری
مزیت کارت گرافیک L502 اینه که مصرف انرژی پایینی داره و 3D پلیر هم هست
خوب همه لپ تاپ های دنیا یه چند ثانیه تو قسمت wellcome صبر میکنن!! از 3 تا مثلا" 7 ثانیهنقل قول:
قبلا" تو ضیح دادن بچه ها...با windows media center توی قسمت tvو بعد live tv یه ویزارد (مراحل راه اندازی)داره که انجام میدی...
نقل قول:
خوب اینو نمیدونستم. پس میشه گفت دیگه dell xps l502 انتخاب منه. به نظرتون با کدوم گارانتی یا از کجا بگیرم ؟
اگه راهنمای کنید ممنون میشم. بعدش یه سوال دیگه . ینا همه چینی هستن نمیشه غیر از چینی گیر آورد ؟
دوست عزیز بهترین گارانتی شاید زیگورات باشه اما خیلی گرون میفروشه...من از پایتخت 28 روز پیش خریدم 1470000نقل قول:
که tv هم داره و گارانتی 1 ساله arax ..اما زیگورات همون روز این مدل رو بدون tv میداد 1600000..خوب من با وجود اختلاف 130000 تومن اراکس رو انتخاب کردم....
همه اینا مونتاژ چین هست و فقط باید ببینی سفارش کدوم کشور گیرت میاد...با زدن service tag که زیره لپ تاپ هست توی سایتاینو میفهمی...کد:www.dell.com
اگه یه بار صدای این L502 رو بشنوی دیگه محاله برنده دیگه ای بیاد تو ذهنت !
نقل قول:
ممنون . آره منم میخوام همین مدله tv دارش رو بگیرم. شما با tv ش کار کردین ؟ مشکلی نداره؟
واسه شما سفارش کدوم کشور بود ؟
آره کار کردم..به راحتی با windows media center راه میفته و تی وی دیجیتاله خوب هم داری دیگه.نقل قول:
ماله من سفارش اینگلیس هست
سعی کن با هارد750GB بخری...یه مزیت دیگه این لپ تاپ نسبت به HP باطری 9 سلولی هست که خیلی توپه...البته HP6090 هاردش 1TB هست
یه مزیت دیگه L502x اینه که از مدل chipset HP67 اینتل استفاده میکنه در حالی که HP6090 از chipset HP65 استفاده میکنه .
چیپست l502 قویتر و جدیدتره و توانایی مدیریت انرژی و محافظت از داده های کاربر رو داره
نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. واقعا سیستمه قوی ای هست. انتخابم از همون اول هم همین بود ولی یخورده تردید داشتم. دیگه الان مطمئن شدم که انتخابه خوبیه
واقعا دل یکی از برند های برتره لپتاپ هست.
انشاالله هرچه زودتر میگیرمش.
انشاالله لذتشو ببری...ما در خدمتیمنقل قول:
سلام
من یه l501 دارم مدتیه وقتی به اینترنت وصل میشم سرعت سیستم به شدت میاد پایین گنونم تو نتورک مشکل داره
تا حالا کسی چنین مشکلی نداشته؟!
لطفا راهنمایی کنید
سلام به دوستانم
من چنتا مشکل جدی با این لپ تاپ دارم عزیزان
یکیش داغ شدنش هست
دمای هارد تا 57 درجه سانتی گراد بالا می ره خواهش دارم هر گی می تونه چرک کنه با برنامه HDD Regenerator
ببینه طبیعی هست یا نه.
مورد دیگش اینه که شاید به دلیل همین گرمی گاخی هارد به طور مداوم شروع به خوندن می کنه و سرعت به شدت پایین می یاد
تا جایی که برنامه ها ارور Not responding می دن.
خواهش دارم نظرتون رو بگین
دوست عزیز موقع وب گردی از چه مرورگری استفاده می کنیدنقل قول:
به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنم فایرفاکس ورژن 4 رو استفاده کنید
چون تو سیستم من یوریج رمش 10 برابر ورژن قبلی بود یعنی با ورژن 3.6 رم یورزج بود 20 با ورژن 4 هست 200
بهترین گزینه گوگل کروم
اون رو نصب و تست کنید ببینید بازم همین مشکل رو دارید ؟
من مشکلم بانصب ورژن 3.6.17 و گوگل کروم حل شد شما هم یه تست بکن:40:
این جمله ای که این دوستمون گفته درسته راجع به فیفا 2011 و کارهای گرافیکی ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6117183&postcount=397
با مرورگر مشکل نداره من از اپرا استفاده میکنمنقل قول:
وقتی به اینترنت وصلم کافیه برم تو تنظیمات network سرعت کل سیستم میاد پایین مثل این میمونه که یه برنامه تمام قدرت cpu رو بگیره اما وقتی کارکرد cpu و ram چک میکنم هیچ کارکرد غیر عادی ندارن
گمونم مشکل از network :41:
این دوستمون خوراکش چرت و پرت گفتنه...آقا این حرفا کدومه من روزی 5 ساعت فیفا با آخرین کیفیت بازی میکنم کلی هم حال میکنم....نقل قول:
حرفش در مورد چیپست HM67 هم مسخره هست که همونجا جوابشو دادم...
پست های دیگشو تو جاهای دیگه بخونید همه بهش گفتن که این جور بی دلیل برندها رو تخریب نکنه که ملت گمراه بشن...
دوست عزیزم اگه dell xps-l501 داری کماکان مشکلات عجیبی داره. شما یه چک آپ با یک نرم افزار کنین.نقل قول:
دوستان لطفی کنین به مشکل من در صفحه قبل هم رسیدگی کنید ممنون.
ممنون deld xps l501 دارم بی اندازه داغ می شه.
دوستان من xps l501 دارم هرکی تبدیل minidisplay به VGA یا کابل HDMI به VGAرو برای وصل کردن به پروژکتور روی این مدل لپتاپ استفاده کرده، لطفا مشخصات کابل رو و اینکه از کجا خریده بگه مام یکی بخریم، هفته پیش یه کابل HDMI به vga خریده بودم که رو این لپتاپ کار نکرد کابل معمولی بود بدون ولتاژ
کسی از این جور کابل ها استفاده کرده؟
سلام به همه
دوستان داغ شدن XPS طبیعی هستش........................چون CPU Core I7 هست............چون گرافیک 2 گیگ هست...... باید کول پد استفاده کنید....................اشکال Core I7 همینه......فوق العاده حرارت تولید میکنه............تمام برندها که CPU Core I7 دارن داغ میشن.....به حرف هرکس هم گوش ندید هرکی میخواد طرفداری برندی که داره بکنه....................
.
.
.
درود بر طرفداران Dell XPS
سلام دوستان :
من از کسانی که از تنظیمات کارت گرافیک که به صورت حرفه ای میشه ازش استفاده کرد یعنی کارت گرافیک dell xps l502x
میخوام تا راجب این تنظیمات با عکس توضیحاتی بدن به نظر من این چیزا میتونه خیلی مفید تر باشه تا توجه کردن به کسایی
که میخوان فقط با لج بازی تاپیک رو خراب کنن.
خواهشا ببینین.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من در این مورد خیلی جستجو کردم
فقط یک مورد پیدا کردم که ادعا میکنند کابلشون برای l501 هم قابل استفاده هست. ولی چون من قم هستم هنوز وقت نکردم بیام تهران و کابل رو همونجا تست کنم.
آدرس و شماره تلفنشو می گذارم اگه زحمتی نیست شما تهیه و تست کن و اگه جواب داد خبرم کن.
کابل mini display to vga
قیمت: 17000 تومان البته با تخفیفش!
لینک توضیحات محصول در سایت شرکت:
اینم تلفن:88511732 (فرانت)کد:http://faranet-co.ir/fa-ir/product/131/
اگه با همین شماره تماس بگیری ادرس رو هم بهت میدن و میتونی دستگاه رو ببری و بعد از تست کابل رو بخری.
منتظرت می مونم
کسی تا حالا این تبدیل رو استفاده کرده
باسلام خدمت همه ی دوستان...
من به خاطر این سوال عضو این فروم شدم پس خواهشا جواب بدین!!:41:
چه شرکت و گارانتی هست که مدل Xps L502-x رو با i7 2720 وTvوblue ray بفروشه؟؟؟
این دمای هارد طبیعی هست...نقل قول:
من l502 دارم و فقط اگه بخوام طولانی مدت بازی سنگین کنم از کول پد استفاده میکنم...
فکر نکنم گرمای هارد ربطی به کار کردنه بیخودش داشته باشه...اینکه هاردتون الکی مشغول هست به خیلی چیزا میتونه مربوط باشه...
مثلا" اگه یه سری برنامه نصب کرده باشین و پاک کرده باشین یه مقدار از کدهای هرز توی ریجسترتون باقی میمونه که باعث کند شدن cpu و در نتیجه not responding میشه
پیشنهاد میکنم با برنامه ccleaner ریجستر خودتون رو پاک کنید
البته من با این برنامه که گفتین تست گرفتم 50 درجه بود
سلام اقا یه مشکل جدی برام پیش اومد موقع کار با برنامه افتر افکت این پیغام رو میده بعد بسته میشه
سلام دوستان
من میخوام یه ال 502 بگیرم چنتا سوال داشتم
کانفیگ وایمکس دارش هست توی ایران ؟ که تی وی تیونر هم داشته باشه ! با باطری 9سل و بدون بلوری و نمایشگر اچ دی (فول اچ دی زیاده یکم !) با هارد 7200rpm ! و رم 6 گیگ
راستی سی پی یو های آی5 کمتر داغ میکنه نه ؟ این لپتاپ با کانفیگ آی5 هم پیدا میشه ؟! چون فکر میکنم آی7 به کارم نمیاد،چقدر قیمتش کمتر میشه ؟!!
کیفیت دریافت تصاویر تی وی چطوریاس ؟
سرویس تگ که میگین توی سایت دل باید زد میشه دقیق توضیح بدید ؟ کجای لپتاپ هست و کدوم قسمت سایت باید واردش کرد؟
سفارش کدوم کشور باشه خوبه ؟
وسط های تیر ماه به نظرتون قیمتش تغییر میکنه ؟
در ضمن چطوری میشه توربو بوست کرد که فرکانس سی پی یو به حداکثر برسه ؟
اینکه حتما گارانتی توپ داشته باشه یعنی زیگورات مثلا مهمه ؟!یا بدون گارانتی هم گرفتیم گرفتیم ؟ اصلا گارانتی کاری میکنه ؟
باتشکر
این پورت vga چی هست و به چه درد میخوره ؟
نداشتنش ضعف بزرگیه ؟
پورت vga در واقع همون خروجی گرافیک هست که شما میتونی از طریق ویدئو پروژکتور تصویرتون رو روی پرده بندازید و یا لپ تاپ رو به یک مانیتور دیگه وصل کنید.نقل قول:
عملکرد این پورت دقیقا مثل پورت کامپیوترهای رو میزی هست که کابل مانیور رو به اون وصل می کنید.
این پورت برای دانشجویان و افرادی که ارائه میدهند و حتی مشاغل دیگه ریاد استفاده میشه. پس به نبود این پورت توجه کافی داشته باشید.
این پورت (VGA Out) در شکل ظاهری قبلیش حذف شده ولی بجاش mini displayport جایگزین شده که می تونین از اون پورت خروجی تصویر بگیرین ...
"mini displayport to vga cable" رو تو گوگل سرچ کنین کابل های تبدیلش رو می بینین ...
من هم اوایل فکر می کردم که کلا این پورت حذف شده ولی حذف نشده فقط ظاهرش تغییر کرده ... کوچیک تر شده
درست مثل جایگزین شدن می نی یو اس بی با میکرو یو اس بی تو دیوایس های پورتابل
نقل قول:
کسی نیست جوابی بده؟؟؟؟؟؟:19:
داداش تا یک ماه پیش که من گرفتم 2720 یا نبود تو بازار یا به سختی گیر میومد.نقل قول:
باید بری و بپرسی خودت چون هر کدوم از گارانتی ها یه چیز دارن تو زمان های مختلف.
همه مدل ها blue ray رو دارن...tv هم تقریبا"همشون دارن..
اگه تهرانی یه سر حتما" پایتخت بزن