سلام به دوستان
کسی اطلاعی داره که ماکزیمم سودی که به 5 سال سپرده گذاری میدن چنده ؟! یعنی همون جریان چندبرابر و اینا !
Printable View
سلام به دوستان
کسی اطلاعی داره که ماکزیمم سودی که به 5 سال سپرده گذاری میدن چنده ؟! یعنی همون جریان چندبرابر و اینا !
موسسه مالی و اعتباری مهر پشتوانه قوی داره. معتبر هست و مقدمات تبدیل شدن به بانک رو داره پشت سر میگذاره.البته اینجا به بانک ها هم حتی بطور مطلق نمیتونید اعتماد کنین!نقل قول:
من اطلاع دقیقی از سود سپرده های یکساله روز شمارش ندارم ولی اگه 17% باشه میشه ماهی حدود 71000 تومن
منظورتون سود در سر رسیده دیگهنقل قول:
من خودم بشخصه بالاترین نرخ سودی که شنیدم مربوط به سپرده سرمایه گذاری موج بانک ملت با سود(در سر رسید) 165% هست.
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئیاتی از ه ک حساب کاربری 3 میلیون مشتری بانکها
اخیرا خبر ه ک شدن حساب کاربری 3 میلیون کارت مشتریان بانکی کشور در فضای مجازی منتشر شده است.
این اطلاعات که در وبلاگ عامل اصلی این حمله هکری منتشر شده متعلق به فردی است که خود را "خ.ز.ف" نامیده و به گفته وی ظاهراً پیش از این سرقت اطلاعات مذکور را به مدیران عامل بانکها اطلاع داده است.
برای اینکه کارت بانکی خود را در بین بیش از سه میلیون کارت قرار گرفته در سایت پیدا کنید می توانید از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
اما پیش از این جستجو موارد زیر را به خاطر داشته باشید.
1- عدم وجود کارت بانکی شما در بین کارتهای این سایت به معنی در خطر نبودن آن نیست.
2- این سایت تنها حاوی بخشی از کارتها آن هم در سالهای 87 تا 89 استفاده شده میباشد.
3-بانکها موظف به شناسائی اطلاعات سایر کارتهای استفاده شده هستند و ابطال آنها به عهده خود بانکها میباشد. البته اگر حفاظت از حسابهای مشتریان برایشان مهم باشد.
4-اطلاع رسانی به سایر هموطنان و ثبت شماره کارت و رمز برای کنترل در این سایت قبل از تحویل آن به بانک صادر کننده تنها راه اطمینان هموطنان به این ادعا و اثبات کذب بودن ادعاهای دیگر میباشد.
5-در هر صفحه از اطلاعات کارتها تقریبا 30000 کارت گنجانده شده است لذا شاید باز کردن صفحات در سرعت پائین و با استفاده از فیلتر شکن کمی زمانبر باشد.
fars
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
اطلاعات تازه از ه ک 3 میلیون حساب بانکی/هشدار ه ک ر به بانکیها در سال
بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده از ه کری که اقدام به ---- اطلاعات حدود 3 میلیون مشتری بانکها کرده، "خ.ز.ف" در تیرماه سال گذشته اقدام به ارسال اطلاعات کامل 1000 کارت بانکی برای مدیران عامل آن بانکها کرده و موضوع ناامن بودن بستر تبادل اطلاعات ، نرم افزار و سختافزار مربوطه را به آنان گوشزد کرده بود.
وی که ظاهراً کارمند شرکت "ف.ا" است که با مجوز بانک مرکزی، خدمات پرداخت الکترونیک PSP به بانکها ارائه میکرده به واسطه اختلافی که با مدیران شرکت مذکور پیدا میکند از این شرکت بیرون آمده و اقدام به نفوذ مینماید تا ناامنی زیرساختهای شرکت مذکور را نشان دهد.
برخی اخبار رسیده نشان میدهد مدیر عامل و برخی مسئولان شرکت "ف.ا" در حال حاضر خارج از کشور به سر میبرند.
آقا الان حسابا خک شده چی کار کنیم ؟
میگن رمز عوض کن ... خوب وقتی قبلی رو پیدا کرده جدیده رو هم پیدا میکنه ....
نظر شما چیه ؟
نه دوست عزیز رمز هم داشته باشه کارت رو که نداره بدون کارت هم نمیشه کاری انجام داد
من شنیدم که مشکل نرم افزاری بو ده که برطرف کردن دیگه کسی نمیتونه ه ک کنه
عقل میگه اگر قبلا تونستن پس بازهم میتونننقل قول:
دوست عزیز برای استفاده از خدمات مجازی(خریدهای اینترنتی،بانکداری الکترونیک و ...) نیازی به خود کارت نیستنقل قول:
و همه کارها با یکسری اعداد و کارکتر انجام میشه.تو این مواقع امنیت رمز دوم مد نظر است.
با تشکر
یه چیزی رو مطمئن باشید وقتیکه شماره کارت و رم رو دارن پس به بقیقه اطلاعاتمون دسترسی دارن و خیلی راحت میتونن ازش استفادده بکنن تغییر رمز هم راهی نداره چونکه بازم به دستش میارن یا میدن دست یه شرکت دیگه که اونام بدتر از اینا از اب درمیان
دوست گرامی به این وحشتناکی که شما میگی نیستنقل قول:
من خودم امروز چند تا از بانک ها کار داشتم و با پرسنل در این مورد صحبت کردم.خیلی از بانک ها برای خدمات اینترنتیشون سایت ها و درگاه هایی با امنیت بالا دارن.مثلا با رئیس شعبه یکی از شعب بانک پارسیان که صحبت میکردم گفت اصلا نیازی به تعویض رمزها نیست(اگر چه در حالت عادی هم توصیه میشه هر چند وقت یکبار رمزها تغییر کنه.)
بانک ملی هم همینطور.
بیشتر این داستان ها زمانی اتفاق میوفته که از کافی نت ها،مکان های عمومی، کامپیوترهای سایرین و یا آلوده و ... برای خدمات بانکی استفاده میشه.
من خودم بشخصه بانک رفاه رو از لحاظ خدمات اینترنتی خیلی ایمن نمیدونم.
فردی که رمز عابربانکهای ایرانی را در وبلاگ خود منتشر کرده است دیروز در گفت و گو با تلویزیون فارسی زبان بی بی سی اطلاعات تازه ای را ارایه کرد.
به گزارش افکار نیوز، خسرو زارع فرید به این شبکه تلویزیونی گفت:من رمز مردم را افشا نکرده ام و از همه شماره حسابها یک رقم کم کرده ام تا کسی نتواند به اطلاعات یا پولهای مردم دسترسی داشته باشد.
زارع، شرکت طرف قرارداد با بانکها در زمینه عابربانکها را متهم اصلی پایین بودن امنیت شبکه دانست و گفت:شرکت مذکور حاضر به خرید سخت افزارهای لازم برای بالابردن امنیت شبکه نیست
وی افزود:عدم نظارت صحیح بر این شرکت باعث شده است تا اطلاعات مردم در دسترس افراد قرار گیرد و با این که من به بانکها هشدار دادم ولی کسی به صحبتهای من توجه نکرد.
زارع فرید که از ایران فرار کرده است در ادامه مصاحبه خود تصریح کرد:باید بانکهای ایرانی برای افزایش امنیت اطلاعات مشتریان خود بیشتر تلاش کنند
بدینوسیله اصلاح می گردد که سپرده های مدتدار افتتاح شده قبل از 10/11/1390نیز شامل افزایش سود می شود. کافیست به شعبه ی افتتاح کننده مراجعه کرده و تقاضا نماییدش.(مربوط به بانک ملت)نقل قول:
بانک ملی ایران۶۰۳۷۹۹بانک سپه۵۸۹۲۱۰بانک توسعه صادرات۶۲۷۶۴۸بانک صنعت و معدن۶۲۷۹۶۱بانک کشاورزی۶۰۳۷۷۰بانک مسکن۶۲۸۰۲۳پست بانک ایران۶۲۷۷۶۰بانک توسعه تعاون۵۰۲۹۰۸بانک اقتصاد نوین۶۲۷۴۱۲بانک پارسیان۶۲۲۱۰۶بانک پاسارگاد۶۳۹۳۴۷بانک کارآفرین۶۲۷۴۸۸بانک سامان۶۲۱۹۸۶بانک سینا۶۳۹۳۴۶بانک سرمایه۶۳۹۶۰۷بانک تات۶۳۶۲۱۴بانک شهر۵۰۲۸۰۶بانک دی۵۰۲۹۳۸بانک صادرات۶۰۳۷۶۹بانک ملت۶۱۰۴۳۳بانک تجارت۶۲۷۳۵۳بانک رفاه۵۸۹۴۶۳بانک انصار۶۲۷۳۸۱
سلام دوستان گلم
ببخشید من نیاز به خرید اینترنتی از یه سایت رو دارم و نیاز به راهنمایی دارم لطفا:
برا داشتن کارت های بین المللی چیکار باید کرد؟ :11:
نقل قول:
سود در سر رسید 5 ساله : 169.42% (نرخ سود سالانه : 33.88%)
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...........
سلامنقل قول:
بانک ملت ویزا کارت می ده
یعنی به یک میلیون پول که یک ساله بذاریم چقدر سود ماهانه میدن؟نقل قول:
سود در سر رسید 5 ساله : 169.42% (نرخ سود سالانه : 33.88%)
سودی که در پست قبلیم عنوان کردم،سود در سر رسید هست و در پایان 5 سال این سود به شما پرداخت خواهد شد.نقل قول:
من پاسارگاد دارم
5022 هست
این لیستی که دادید اشتباهه
با سلام خدمت دوست گرامینقل قول:
شما همه شماره های لیست رو اشتباه میدونید یا فقط پاسارگاد رو منظورتون هست؟
کارت شما کارت نقدی هست؟
من خودم تو چند تا از این بانک ها حساب دارم و شماره ها درست هستند.
البته من این مطلب رو از سایت بانک نوشت گرفتم و چون همه شماره های مربوط به کارت های خودم درست بود گفتم شاید درج این مطلب در این تاپیک خالی از لطف نباشه.اگر احیانا اشتباهی وجود داره بسیار ممنون میشم تصحیح بفرمایین. :20:
سلام دوستان.
بهترین درگاه پرداخت الکترونیک برا کدوم بانک از نظر شما بهتره؟
به نظر من بهترین اینترفیس مربوط به درگاه بانک سامان است؛ البته بانک اقتصاد نوین هم از بانک سامان تقلید کرده، با این تفافت که رنگ زمینه ی آبی سایت رو به رنگ بنفش رنگ تغییر داده:27:نقل قول:
منم بانک سامان مد نظرم هست ولی چند وقتیه بانک سامان ظاهرا اینو دیگه نمیده. اطلاعی ندارید شما؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
بدینوسیله اصلاح می گردد که سپرده های مدتدار افتتاح شده قبل از 10/11/1390نیز شامل افزایش سود می شود. کافیست به شعبه ی افتتاح کننده مراجعه کرده و تقاضا نماییدش.(مربوط به بانک ملت)
مثلا ما پولی رو 5 ساله گذاشتیم و تا دو ماه پیش 17 درصد میگرفتیم و از 2 ماه پیش تا الان 20 درصد میگیریم
الان درسته یا باید چیز دیگه هم بگیریم؟
من قبلا شنیده بودم ماب التفاوتی هم تعلق می گیره یعنی این سه درصد رو تو طول این مدت که 17 درصد میدادن حساب می کنن و به ما میدن ولی بانک همچین موردی رو قبول نکرد و گفت فقط برای سهام بوده.
مدیر نظامهای پرداخت بانک مرکزی تاکید کرد: با بانک هایی که کارت های مردم را غیرفعال کردهاند و به مردم اعلام میکنند که این دستور بانک مرکزی است و باید به شعبه مراجعه کنید، برخورد میکنیم
لینک : نشد که بشه! بقیه اش رو هم برای علاقه مندان قرار میدم.
ناصر حکیمی با اعلام این نکته که افرادی که پیش از این رمز کارت بانکی خود را تغییر داده اند، هیچ نگرانی نسبت به اینکه مشکلی برای کارت و حساب آنها پیش بیاید، نداشته باشند، گفت: حتی افرادی که رمزهای خود را تغییر نداده اند نیز نباید نگران باشند. بنابراین، بانک مرکزی دستور جدیدی صادر نکرده است.
مدیر نظام های پرداخت بانک مرکزی اقدام بانک ها در غیرفعال کردن کارت ها برای مراجعه مردم به شعبه به بهانه تغییر رمز موجه نیست، تصریح کرد: این اقدام بانک ها جوسازی است و بانک مرکزی این موضوع را پیگیری می کند.
وی با تاکید بر این نکته که افرادی که رمز کارت خود را تغییر داده اند، فعلا نیازی به تغییر دوباره ندارند، افزود: اینکه بانک ها حتی با تغییر رمز توسط مشتری کارت آنها را غیر فعال کرده و حتی به آنها اعلام می کنند که این دستور بانک مرکزی است و سپس خود به تغییر رمز اقدام می کنند، بانک مرکزی با آنها برخورد می کند.
مدیرنظام های پرداخت بانک مرکزی با تاکید بر اینکه اتمام تاریخ کارت بانکی هم ارتباطی به این موضوع ندارد، تصریح کرد: پیش از این بانک مرکزی اعلام کرده بود که 2 میلیون نفر رمز خود را تغییر دهند که شاید 10 میلیون نفر این کار را انجام دادند.
پولی از حسابها برداشت نشده است
وی با تاکید بر اینکه هیچگونه جای نگرانی برای مردم وجود ندارد، اظهارداشت: هیچگونه ضرری متوجه مردم نیست و هیچ گزارش تائید شده ای مبنی بر برداشت از حساب ها وجود ندارد، ضمن اینکه بانک مرکزی رویه ها را اصلاح کرده و وضعیت را دائم بررسی می کند.
حکیمی در مورد ادعای برخی از افراد مبنی بر برداشت پول از حساب افراد هم گفت: بانک مرکزی این موضوع را بررسی کرده است و برداشت های صورت گرفته ارتباطی به اتفاقات رخ داده در این زمینه ندارد و ممکن است کارت آنها در اختیار افرادی قرار گرفته باشد که رمز کارت آنها را می دانستند و در حساب آنها دستکاری کرده اند.
این مقام مسوول در بانک مرکزی اظهارداشت: بررسی های بانک مرکزی نشان می دهد که اتفاق غیرعادی در این زمینه رخ نداده است و هفته 10تا 15 گزارش در مورد برداشت از حساب ها و موراد این چنینی به ما اعلام می شود که این حالت پیش از این نیز وجود داشته است.
گزارش میدانی خبرنگار مهر از بانک های سطح شهر تهران نشان می دهد: ظاهرا بانک مرکزی به تازگی دستور جدیدی را برای بانک های کشور صادر کرده است تا با غیر فعال کردن کارت های بانکی، مشتریان به بانک مراجعه و نسبت به تغییر رمز از تغییر بانک مربوطه اقدام کنند.
کسی از موسسه مالی آتی خبری داره؟
سلام دوستان
تشکر از کسی که این تاپیک رو درست کرده.
من هم یه چند تا سوال داشتم در رابطه با بانک ملت که امیدوارم دوستان جواب بدن.
1. منظور از کد شناسه تو حواله اینترنتی این بانک چیه؟ من رمز پسوورد اینترنتی رو گرفتم ولی وقتی خواستم پول حواله کنم یه کد شناسه خواست که هیچ جایی پیداش نکردم. آیا باید این کد رو هم از بانک بگیریم؟
2.آیا منظور از رمز اینترنتی که تویه خریدهای آنلاین مشاهده میشه همون پسوورد اینترنتی که میشه باهاش وارد بانکداری اینترنتی شد؟اگر نه پس چیه؟
3.رمز دوم رو باید از خوده بانک ملت گرفت یا میشه با خودپرداز هم گرفت.
با تشکر از شما
از تاریخ درخواست افزایش نرخ ، مبلغ سود با درصد جدید اعمال میشود و مابه التفاوتی پرداخت نخواهد شد. نکته ی جالب اینجاست که فقط برای افرادی این اتفاق خواهد افتاد که به بانک مراجعه کنند و درخواستشان در سیستم ثبت شود و الا با نرخ قبلی سود دریافت خواهند کرد.نقل قول:
مورد دیگر اینکه سپرده های سرمایه گذاری مدت دار زیر شامل افزایش سود نخواهند شد:
1- سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت حج
2- سپرده های سرمایه گذاری موج
3- سپرده های سرمایه گذاری مدت داری که به عنوان وثیقه تسهیلات یا تعهدات از مشتری اخذ شده اند.
و اضافه می کنم که وقتی سپرده ای سررسید شد و مشتری ابطالش نکرد با نرخ جاری تمدید میشه.
سلامنقل قول:
1- وقتی صاحب حساب بخواد بفهمه یا جوری تشخیص بده که چه کسی یا برای چه کاری به حسابش واریز کردن از بانک درخواست کدشناسه می کنه و در اختیار مشتریای خودش می ذاره تا با اون کد پرداختی هاشون رو انجام بدن. مثل واریز به حساب ایرانسل یا واریز برای درخواست کارت سوخت المثنی ، یا طرح های کمک به ایتام و ...
2 و 3-نه اصلا این دو تا ربطی به هم ندارن. مبادا پسوردتو اونجا بدی. اون رمز اینترنتی رو باید و فقط از خودپردازای ملت بگیری. بعد از اینکه کارتتو داخل دستگاه گذاشتی و رمز اولیه رو دادی می ری قسمت تغییر رمز. دومین گزینه تغییر رمز اینترنتی هست که حداقل یه عدد 5 رقمی باید باشه. و این اون رمز دومی هست که برای خریدهای اینترنتی ازش استفاده می کنن.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط در مورد سوال اول پس من باید کد شناسه رو از بانک بگیرم؟
بیشترین سود یک ساله رو کدوم بانک میده دوستان؟
بانک تات فکر کنم 20درصد به سپرده هاش میده...نقل قول:
ببخشید من یک سوال داشتم ایا کشوری مثل استرالیا به هیچ وجه ریال ایران رو تبدیل به دلار خودش نمیکنه یعنی حتی صرافی هاش هم اینکار رو نمیکنن ببخشید اطلاعات درستی ندارم میشه راهنماییم کنید
سلام دوستان گلم.
ببخشید چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید.
ممنون میشم راهنمایم کنید.
- آیا کارت هدیه به نام است؟ یعنی مالک مشخص نیست؟
- محدودیت برداشت وجه از خودپرداز برای تمامی کارت ها یکسان می باشد؟ برای کارت هدیه چه مقدار؟ آیا خرید اینترنتی و انتقال وجه هم در روز محدودیت دارد و جز برداشت وجه می باشد؟
- بهترین کارت هدیه یا خدمات اینترنتی کدوم بانک می باشد؟
:46:نقل قول:
خیر - شما کد شناسه رو باید از اون شخص حقیقی یا حقوقی ای بگیری که می خوای براش پول واریز کنی. چونکه اون هست که وارد کردن کد شناسه جهت واریز به حسابش رو اجباری کرده.
نقل قول:
بعد آیا امنیت داره؟مثلا بعدا یهو پول رو بالا نمیکشه؟
من خودم اگه بخوام از یه حسابم به یه حساب دیگم تو همون بانک بریزم رو میگم.نقل قول:
یعنی خودم کد شناسه ام چنده؟
خیلی جالبه که سایت بانک تات اینجوری نوشته ، سود در سر رسید 5 ساله 169 درصد یعنی سود سالانه 22 درصد ، نه 33 درصد!نقل قول:
نیازی به کد شناسه نیست!قسمت مربوطه رو خالی بزارین ، فقط قسمتهای ستاره دار اجبارین. همونطور که دوستمون گفتن وارد کردن کد شناسه فقط برای واریز به حسابهایی لازمه که خود صاحبان حساب اجباریش کرده باشن.نقل قول:
آقا ممنوننقل قول:
درست شود.