دوستان بهترین گزینه senso touch 3d از فیلیپس هست . من حدودا یک ساله دارم استفاده میکنم و 100 درصد راضی هستم
در مورد پوست صورتم هم بگم که بسیار حساس هست ولی با این ریش تراش ها هیچ مشکلی برام به وجود نمیاد
Printable View
دوستان بهترین گزینه senso touch 3d از فیلیپس هست . من حدودا یک ساله دارم استفاده میکنم و 100 درصد راضی هستم
در مورد پوست صورتم هم بگم که بسیار حساس هست ولی با این ریش تراش ها هیچ مشکلی برام به وجود نمیاد
به نظرتون AT890 خوبه؟
قیمتش چنده؟زیر گردن رو خوب میزنه؟مثل تیغ صورت رو صاف میکنه؟صورت رو بعد اصلاح قرمز نمیکنه؟نقل قول:
ممنون میشم دوست من جواب بدین.
دوستان نظرتون در مورد ريش تراشهاي موزر چي هست ؟؟؟؟ اگه ممكنه 2 يا 3 مدل رو معرفي كنيد با حدود قيمت . تو بازار مدلهاي جديد اين ريش تراش رو ديدم خيلي خوشم اومد . خودمون هم از اون قديمي قرمزا داريم كه واقعا فوق العاده ست !!
سلام دوستان من سعی میکنم کامل توضیح بدم خواهشن یه راهنمایی کامل کنید.. اگه خودتون یا اطرافیان استفاده کرده باشن که خیلی بهتره..27 سالمه.. موهای صورتم ضخیمو کلفته وتغریبا پرپشت..تا الان خیلی زود به زود اصلاح نمیکردم و اگه اصلاحی بوده با تیغ بوده .که جوش میزد.صورتم حساسه. یه ریش تراشی میخوام که برای صورت حساس مناسب باشه. اینتر نت خیلی جاها نوشته بود فیلیپس بود فیلیپس بعد از یه سال استفاده صورتو داغون میکنه بخاطر مدل تیغ هاش نمیشه باهاش راحت زیر چونه و گردنو اصلاح کرد و.. و دکتر پوست برونو پیشنهاد میکنه و.. برا پوست حساس برون خوبه.. اصلاح گردن باهاش راحت تره..بازم جای دیگه نوشته بودن اصلا پاناسونیک نگیرین که اصلا خوب نیست..ضمن اینکه تغریبا همیشه مدل ریشم پروفسوری و یا مدلهای مشابه هست..خلاصه یه مدلی باشه که صورتو خوب و تمیز اصلاح کنه.و بشه ریش پروفسوری رو باهاس کوتاه کرد.. با ریش کوتاه یه هاله ای از پروفسوری بمونه کافیه.میخوام برای اصلاح گردنو اینام مناسب باشه.. قرمزی و جوشو این مشکلاتو نداشته باشه راحتم بشه اصلاح کرد باهاش زیر گردنو..معمولا هم هر 2 روز در میون اصلاح میکنم..مد نظرم هزینه زیر 200 بوده ولی اگه از ریش تراشی 100 درصد تو شرایط من راضی هستین بیشتر هم عب نداره. فقط نمیخوام هزینه الکی کرده باشم..تو مارک و رند هم واقعا موندم..اینکه فیلیپس واقعا تیغاش صورتو خراب میکنه!پاناسونیم کارش خوب نیست اونطوری که میگن!اگه مدلی پیشنهاد میکنید بگین خودتون استفاده کردین! راضی بودین!
سلام دوستان من دنبال یه ریش تراش با قابلیتهای زیر هستم:
1- قیمت ترجیحا تا 150 تومن یکم بالا پایین
2- بتونم باهاش خط بندازم (البت فقط دم خط رو صاف بگیره کافیه چون ریش و سبیل ندارم)
3- پوست صورتم اصلا جوش نداره و نمیزنه اما زیر گردنم خیلی خیلی حساسه
4- زدن قسمت چونه ام هم یکم مشکله جون تپه چاله داره
5- سه تیغه هم نکرد مشکلی نیست فقط صاف کنه صورتمو
6- هیچ امکانات دیگه ای هم برام مهم نیست اعم از قابل شستشو بودن یا شارژی بودن
7- اصلاح همراه با خمیر ریش هم نداشته باشه خیلی بهتره
سلام.ببخشید نمایندگی براون کجاست؟جایی فروشگاه اینترنتی هم هست که محصولات براون رو بفروشه؟ممنونم.
نقل قول:
قیمتش رو دقیق الان نمیدونم اما بالای 300 تومن باید باشه
بستگی داره و دستگاه شتشو باشه یا نه
بله همه جا رو ردیف میزنه ، بدون قرمز و از ته! برای خودش یه چیز خوفی هست
مثلا من مدل 1260 رو دارم ، حدود 220 تومن خریدمش و الان باید حدود 340 ، 50 باشه
کسی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
خب دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین ..
این مدل 1260 که شما گفتین همونه که الان قیمتش 400 هست!!!
آقای Biostar این مدل ریش تراشی هست که شما دارین و همه مدله ازش راضی هستین!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون درباره Panasonic LF51 چیه؟میتونه کامل شیش تیغ کنه؟:31:
برای زیر گردن این مدل خوبه یا 1260 فیلیپس؟کلا کدوم بهتره؟
ممنون
1260 دومدل داره.1260cc و 1260.که ایشون 1260 دارن که ارزونتره.فرقش هم داشتن شوینده هست.نقل قول:
فکر کنم مال ایشون همین باشه ولی قیمتش خیلی ارزونه.خیلی مشکوکه.نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه؟:(نقل قول:
میخوام امروز بخرم عجله ایه
دوستان سلام!
بهترین ریش تراش بازار الان چیه و چرا؟ (یه چیز درست درمون همه چی تموم که سه تیغه هم بکنه اساسی!)
کسی قیمت این 4 مدل رو داره؟
philips 1260
philips 1260 cc
philips 1280
philips 1280 cc
کسی نیست جواب بده؟
درود بر دوستان
من 32 سالمه و هر روز با فیوژن اصلاح میکنم
صورتم لاغر و پوست و موی معمولی دارم
امروز یه ریش تراش پاناسونیک LT50 به قیمت 230000 گرفتم
اولین باری بود که تجربه اصلاح با ماشین رو داشتم. 10 دقیقه طول کشید و خوب و بدون مشکل بود
فقط زیر گردن چند تا دونه قرمز شد که من با فیوژن هم دچار این مشکل هستم
درکل راضی بودم
دوستان اگه در مورد تمیز کردنش راهنمایی کنن ممنون میشم
تمیز کردن با برس و یا شستن با آب بعد از هر بار اصلاح لازمه یا نه؟
هر کدوم رو در چه فاصله زمانی توصیه میکنید؟
من هر روز استفاده میکنم
با سپاس
سلام ودرود
محصولات اصلاح پاناسونیک چند مدته داره تو ایران کار میکنه واقعا خوبه ؟
مدل la92 پاناسونیک چه طوره ؟چند قیمته ؟
چرا به این تاپیک هیچکس رسیدگی نمیکنه؟
به این علته که حتما کسی در این مورد اطلاعی نداره :20:نقل قول:
سلام امروز یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلیپس گرفتم 90 تومن تیغ ظریف و تیزی داره و قابلیت تنظیم نیم تا 10 میلیمتر ؛ با درجه های نیم میلی متری! با قابلیت شستشو و استفاده تو حموم.
منتهی مکش مو نداره واسه همین شک کردم که برم با یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مخزن داره عوض کنم! ولی نیمیدونم اون تنظیم تیغش خیلی دقیق هست یا نه! با اینکه نوشته 1تا 18 میلیمتر ولی به خاطر شونه کتو کلفتش و ارتفاع زیادش نمیدونم تو ته ریش خیلی کوتاه خوب جواب میده یا نه! و یا مکشش خوب عمل میکنه مثلا تو اتاق میشه ازش استفاده کرد یا نه!
اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم.
دوستانی که تجربه دارن ما رو دریابیدنقل قول:
من مدت زیادیه که مدلهای مختلفی از ریش تراش ها رو خریدم و امتحان کردم و یه جورایی مثل بعضیا که کرم موبایل و ... دارم منم کرم ریش تراش جدید دارم و همیشه بهترینهای موجودش رو خریدم و میتونم به جرات بگم فقط و فقط پاناسونیک
مدل هم که بستگی به بودجتون داره ار 200 هست تا 600 تومن که جدید ترین مدلش رو یعنی ES-LV61 رو باید بگم از ژیلت هم بهتره چون هم زیر آب و هم خشک میتونید باهاش اصلاح کنید و هم مثل تیغ صورتتون هیچ زبری نداره ...
سالها Braun استفاده میکردم ولی پاناسونیک کجا و بران کجا
این ES-LV61 که می فرمایید میشه باهاش خط گرفت و مثلاً ریش پرفسوری باهاش گذاشت.
بعدش میتونه ریش پرفسوری را کوتاه کنه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما چه مدلهایی از ریش تراش براون داشتید مثلا مدل 790cc یا 360 کمپلت استفاده کردید ؟ پوستتون حساسه یا معمولی ؟ این مدل جدید پاناسونیک برای پوست حساس مناسبه ؟ اصلاح زیر چونه و گردن چطوره ؟
نقل قول:
خیر برای ریش پرفسوری شما کروزر بران بگیرید بهتره
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
من پوستم معمولیه و سری 5 و 7 و 8 و 9 براون رو داشتم حالا نمیدونم اینا تو بازار ایران هستن یا نه چون بیشتر میگم برام بیارننقل قول:
کلا هیچ ریش تراشی نمیتونه زیر گردن رو مثل تیغ بزنه چون بهت رویش موهای زیر گردن مثل صورت در یک امتداد نیست بنابراین شما مجبورید ریش تراش رو زیاد زیر گردن بچرخونید و وقت بزارید که موجب قرمزی ممکنه بشه
من خودم زیر گردن رو با تیغ روالش میکنم البته بازم نسبت به براون بنظرم پاناسونیک بهتر میزنه و در مورد محلول شستشو هم کسانی که با پایه میگیرن برای براون هر 1 ماه باید یه جدید بندازن ولی پاناسونیک هر 6 ماه
مایع واحد شستشو برای براون حدود 3 ماه دوام میاره البته اگه هر بار بعد از اصلاح بخواهید شستشو بدید امکان داره زودتر تموم بشه ولی من هر سه یا چهار بار که استفاده میکنم یه بار شستشو و شارژ میکنم ولی بعد از هر اصلاح با برس کاملا تمیز میکنم (ریش تراش من مدل 360 کمپلت است که فویل از تیغه جدا میشه و راحت با برس پاک میشه) البته اگه بعد شستشو ظرف مایع رو در بیارید و درب اونو ببندید میتونید حدود شش ماه هم از یه مایع استفاده کنید اینجوری مانع تبخیر شدن مایع میشه (استفاده اقتصادی :31:) .
بنده سالها انواع ريش تراشها رو امتحان كردم و آخرش دوباره برگشتم به تيغ ! بيخودي پولتونو دور نريزين....
یه ریش تراش خوب که بتونم تو حموم تنهایی کله ام رو با دور صفر بزنم معرفی کنید !!!
ممنون ...
احسنت به شما.نقل قول:
هنوز هیچ ماشینی نتونسته جای تیغ و زیلت رو بگیره.
من ریش پرفسوری میزارم و از ترکیب ژیلت با مارک ژیلت و ماشین اصلاح موزر استفاده می کنم و بسیار هم راضیم.
سلام
دوستان خیلی دارید سخت میگیرید.. من فلیپس داشتم راضی نبودم..یه دونه از 6 تومنی ها گرفتم خیلی هم خوب اصلاح میکنه..کاملا از ته میزنه..چیز خیلی پیچیده ای نیست یه چند تا سوراخه موها ازش رد میشه و یه تیغ هم که موها رو میزنه..اونایی که 300 400 تومن میدن به نظر من 50 تا از اینا بخرن و هر کدوم رو یه مدت استفاده کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این ریشتراش ها با بادی گرومر ها چه فرقی دارن نمیشه از یکیش برای هر دو جا استفاده کرد ؟ چون میخوام یه ماشین اصلاح بخرم ولی نمیدونم کدومو بخرم که مفیدتر باشه البته اگه فرقی نداشته باشن
سلام.ریش زدن خشک بهتره یا با کف؟با ماشین ریش تراشا نه با تیغ.
سلام دوستان
من خواستمیه ماشین اصلاح بخرم
معمولا هفته ای یه بار با ژیلت صورتمو اصلاح می کنم ولی چون همه میگن ته ریش بذاری بیشتر بهت میاد با یه موزر قدیمی ته ریشو مرتب می کنم...ولی باهاش مشکل دارم،خیلی قدیمیه و نمیشه باهاش به ریش مدل داد و پوستو خراش میده بعضی وقتا...
رو این حساب خواستم یه ماشین اصلاح بخرم که بتونم ته ریشو خیلی کوتاه و منظم اصلاح کنم ،هیمن طور خط ریش های دقیق باهاش بندازم
در کل یه چیزی باشه که بشه به ریش مدل داد
چه برندی خوبه ؟چه مدلی ؟
مثلا این چطوره ؟؟
رمینگتون برند معتبری هست ؟! (اینو همین جوری پیدا کردم و مد نظر نیست)
چند نفر از دوستان گفتن پاناسونیک بهترینه،مدل پیشنهاد میدین ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان سلام!
ریش تراش فیلیپس مدل RQ1280/CC رو گرفتم. چطوره این مدل؟
با سلام خدمت اساتید
من یه ریش تراش میخوام که بشه زیر دوش باهاش اصلاح کرد البته با کف اصلاح رنج قیمت هم 50تا 150 لطفا راهنمایی فرمایید.
با سلام خدمت اساتید
من یه ریش تراش میخوام که بشه زیر دوش باهاش اصلاح کرد البته با کف اصلاح رنج قیمت هم 50تا 150 لطفا راهنمایی فرمایید.
دوستان برید یه دونه از اینا بخرید :
بیخودی واسه ریش تراش هزینه نکنید. بهتون قول میدم Gillette Mach 3 بهتر از هر ریش تراشی کار میکنه.
اینم مدرکش :