همون نسخه جدید اورست هست
منظورم اینه که دماها و این که وقتی از cpu و gpu کار میکشید دماش به چند میرسه و این که اگر از coolpad استفاده میکنید آیا رو دما تاثیر محسوسی داره یا نه.
Printable View
همون نسخه جدید اورست هست
منظورم اینه که دماها و این که وقتی از cpu و gpu کار میکشید دماش به چند میرسه و این که اگر از coolpad استفاده میکنید آیا رو دما تاثیر محسوسی داره یا نه.
بچه ها من تازه متوجه شدم که دکمه - (منها) در Num look من سفته و خوب پایین نمیره
بنظرتون میتونم درستش کنم؟ چجوری؟
یا ببرمش گارانتی؟ 17/12/89 گرفتمش اگه ببرمش گارنتی تعویضش میکنن؟
ممنون
از این مشکلا پیش میاد....
خیلی حوصله درد سر داری و ریسک این که ببری گارانتی و بدتر بشه رو میپذیری....خوب ببر....اونها هم بعید میدوننم که چنین موضوعی رو قبول کنن!
در مجموع باهاش کنار بیا
خب نمیشه کلیدو در بیارم دوباره جا بزنم؟نقل قول:
من کلیدهای کیبورد کامپیوتر رومیزیمو در آوردم و 2باره جا زدم
ولی اینو نمیدونم میشه یا نه؟ میترسم نتونم جا بزنمش
نمیدونم منم.
ولی اگر چنین کاری کردید آموزشش رو اینجا هم بذارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دوستان يه تاپيك زده بود اونجا سوالتو بگو شايد تاپيكش هم رونق گرفت:نقل قول:
تعمیرات تقریبا تخصصی لب تاب
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475910
تو این تاپیک سوالمو مطرح کردم میتونی اونجا پیگیر باشینقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475910
هیچ کس جواب اینو نمیدونه؟
کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
جوابشو دوست عزیزمون [roteal2007 ] دادننقل قول:
اگه به وسیله ی کابل component و یا hdmi به tv وصل کرده باشی میتونی بین این دوتا با fn+f5سوویچ کنی...
خودت می پرسی خودت جواب میدی ! :31:نقل قول:
اما این برای موقعیه که با کابل اچ دی ام آی یا وی جی ای به مونیتور یا ال سی دی وصل کرده باشی ، من که با اچ دی وصل کردم به ال سی دیمون ، با رزول 1080 ، آخرین حد رنگ پردازی ، یه دست پس 11 بازی کردم ، روحم تازه شد !
در ضمن پنج حالت هم داره انگار . :10:
سلام
بچه ها با کدوم کلیدهای ترکیبی میشه این موس پد خود لپ تاپ رو غیر فعال کرد
تو بازیها خیلی رو اعصابه
ممنون
fn+f7 با........نقل قول:
سلام
چرا هروقت لپتاپ رو روشن میکنم چراغ وایرلس روشن میشه و باید دستی خاموشش کنم؟
نمیشه اتوماتیک خاموش باشه؟
مال من که اینطوری نیست...win 7 64bitنقل قول:
چیکار کردی که روشن نمیشه؟نقل قول:
من همیشه hibernate میکنم و روشن نمیشهنقل قول:
سلام
منم امروز یه قهوه ایشو 870 خریدم ( مشکیش 860 بود ) . به نظر لپ تاپ بدی نمیاد .
این مورد توی قطعاتش انگار هنوز نصب نشده این چه قطعه ایه ؟
اوه چه گرون شده....نقل قول:
چیپست intel family نصب کن
یه سوال
اسپیکر خود لپتاپ فقط left رو داره ؟ یعنی مونو هست؟ استریو نیست ؟ خیلی عجیبه...
درستهنقل قول:
اسپیکر 5742 مونو هست و ضعیفه
چیش عجیبه؟ مگه موقع خرید نمیدونستی؟
اما سازگاری کامل با اسپیکر های اکسترنال داره منظورم هستsorrundنقل قول:
من اول فکر کردم که اون نواری که کشیده شده بالای کیبورد کلش اسپیکره که فکر کردم استریو هست، بعد فهمیدم که فقط یه قسمت سمت چپ اسپیکره، این بود که عجیب بود ;)نقل قول:
ولی به قول دوستمون roteal2007 خروجی صداش (اسپیکر ، هدست ، هدفون) واقعا عالیه
بنظرم برای یه هدست ضروریه
شما بهترین لپتاپ رو هم بگیری صداش در حد یه اسپیکر خارجی خوب نیست
یه هدست خوب بخرید حال کنید باهاش
مشکل عجیب با (5742G) در حد تیم ملی
من در خانه دوتا تلویزیون LCD داریم
دوتا 32 سام سونگ البته دوتا مدل مختلف
من از زمانی که لپتاپ خریدم فقط یک دفعه با کابل HDMI به TV منزل وصل کردم و بدون هیچ مشکلی تصویر اومد حتی بازی عم اجرا کردم
امرور بعد چند وقت دوباره لپتاپ به TV خودم وصل کردم
اما تا ویندورز به مرحله استارت میرسید صفحه ابی مرگ میومد وویندوز ریست می شد
چندبار خاموش و روشن کردم و ریست کردم اما بازم تا ایکون ویندوز اسارتینگ میومدصفحه ابی مرگ .......
البته در حالت سیف مد هیچ مشکلی نبود و ویندور اسارت میشد
یک تست دیگه انجام دادم دوباره با همون کابل خودم لپتاپ به TV منزل وصل کردم بدون هیچ مشکلی و در کمال ناباوری ویندوز بالا اومدیک بازی وحتی رزلوشن تغییر دادم
:18:در قاطی می کنم البتهTV خودم سالم و الان ریسورم بهش وصل کردم به همون پورت
بایوس جدید 1.17 عرضه شد
کد:1. Fixes BIOS setup menu will show display mode option after winflash. (more...)
سلام بچه ها کسی بازی کرایسی 2 _ این جدیده رو میگم _ نصب کرده؟رو لپ تاپش؟ من نصب کردم انگار کم آورده البته موقع نصب هم گیر داد که گرافیک شما intel HD هست البته موقع بازی گرافیک جیفورسم داشت کار میکرد میخواستم بدونم کلا بازی اینجوره _ حرکات بازی کن خیلی کنده انگار با چماق کوبیدن تو سرش گیج و ویجه وقتی حرکت میکنه محیط رو تار نشون میده _ یا گرافیک 540 کم آورده یا تنظیمات خاصی داره؟
چجوری میتونم بفهمم بازی رو چند فریم در ثانیه داره اجرا میکنه؟
الان بازی assassins ((brotherhood)) رو هم اجرا کردم این دیگه افتضاح به تمام معنا بود کسی این بازی هارو نصب نکرده؟!!!
سلامنقل قول:
احتمالا سوییچ نشده به گرافیک 540
پیشنهادم اینه که این پست رو مطالعه کنین شاید مشکل شما حل بشه
توضیحاتی درباره سوییچ کردن بصورت دستی به گرافیک دوم دادم
شاید بدردتون بخوره
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
این تست من با pcmark05 هست
البته با این که تو کنترل پنل nvidia تنظیم کردم که این برنامه با پردازنده جیفورس ران بشه اما باز هم مینویسه اینتل...اگر تونستید اینجا بگید چجوری.
در هر حال این نتایج:
البته تو مرحله 47 ام یه ارور داد و تست abort شد، و نتایج کامل نیست...خوب برنامش قدیمیه دیگه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه فاینال رو گرفتم اما از بازی میپرید بیرون الانم که یه نسخه غیر فاینال رو نصب کردم خوبه....نقل قول:
ata.royalfalcon جان مرسی میرم میخونم امتحان میکنم نتیجه اشو میزارم
roteal2007 نسخه فاینال چی رو گرفتی؟ درایور گرافیک یا assassins یا کرایسیس؟ منظورت ازفینا و غیر فاینال دقیقآچیه/؟ و اگه منظورت بازی هاست دقیقتر توضیح بده چون الان بازی شوگان2 که یه بازی استراتژیک هست ر نصب کردم سیستم کلآ هنگ کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برادر 2 تا نسخه از کرایسیس 2 داریم یه نسخه لو رفته وغیر فاینال که قبل از 2 فروردین که تاریخ نسخه فاینال بود ریلیز شد...شما بازی رو گرافیکشو بزار رو گیمر....هاردکور خیلی بالاست....من نسخه فاینال گرفتم اصلا تو بازی نمیرفت الانم نسخه غیر فاینال رو گرفتم اما فردا میرم پیش فروشنده انگاری یه نسخه جدید فاینال آورده میگیرم تست میکنم....نقل قول:
ata.royalfalcon
جان حرف نداری باروشی که گفته بودی درست شد جون فروشنده هه رو نجات دادی میخواستم فردا برم بکشمش:دی
فقط نمیدونم چرا بازی توتال وار شوگان2 رو که اجرا میکنم کل سیستم هنگ میکنه !!!! شایدم فردا واسه این کشتمش :دی
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
نقل قول:
امیر حسین جان فکر کنم اینی که من دارم نسخه فاینال باشه نمیدونم از کجا میشه تشخیص داد ولی من گذاشتمش روی هارد کور رزولوشنم بردم بالاترین حد عین گلابی اجرا کرد :10:
سلام دوستان بنده میخواستم یه اسپیکر خارجی جمع و جور واسه 5742 بگیرم . به نظر شما این اسپیکرها که مال موبایله چطوره ؟؟ ممکنه راهنماییم کنین ؟؟!
یه اسپیکر هایی هست که به لپتاپی معروفه، که تغذیه اش توسط usb تامین میشه.نقل قول:
من یه چینی اش رو گرفتم که خودش روش نویز داره.
اما یه مدل فیلیپس اش هست که فکر کنم چیز خوبی باشه تقریبا 20 تومن بود، البته خودم تستش نکردم ولی اگر گرفتید چیزی نتیجه رو این جا هم بگید.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
راستی کسی از دوستان تونسته دستگاهش رو با این برنامه های Auto power on سر یه ساعت خاصی از حالت hibernate روشن کنه ؟ من رو pc میتونستم اما الان تست کردم نشد. تو bios هم تنظیمات خاصی ندیدم که بشه...
دوستان بازی assassin creed brotherhood رو با بالاترین رزولوشن به خوبی اجرا شد.....
هر کسی هم کرایسی 2 فاینال رو تونسته اجرا کنه بگه من چند تا سوال دارم
سلام
راجع به تنظیمات BIOS گفتین . تا اونجایی که میدونم منوی پیشرفته در بایوس به حالت مخفی دراومده و باید کلید خاصی رو بزنین تا منوی مخفی ظاهر بشه . من دنبال این کلید مخفی بودم و اکثرا به CTRL+F1 اشاره کردن ولی من تست نکردم هنوز!!!!!!نقل قول:
راستی کسی از دوستان تونسته دستگاهش رو با این برنامه های Auto power on سر یه ساعت خاصی از حالت hibernate روشن کنه ؟ من رو pc میتونستم اما الان تست کردم نشد. تو bios هم تنظیمات خاصی ندیدم که بشه...
چون با توجه به اینکه کلا سه شرکت هست که بایوس میسازن احتمالا کلیدهای مخفی برای ظاهرشدن منوی مخفی هم فرق میکنه
من که ctrl f1 رو هم امتحان کردم فایده نداشت.نقل قول:
اسپیکر خواستین واسش بگیرین lemino بگیرین خوبه
مدلای مختلف داره صداش خیلی عالیه و قیمتشم مناسب.کوچیک و شارژیم هست.
راستی کور آی سون این لپتاپ هنوز نیومده تو بازار ایران؟ کسی خبر نداره؟