پس به درد منی که 30 کیلو اضافه وزن دارم میخوره !!نقل قول:
چقدر فاصله بین هر تمرین باید بزارم که عضله سازی بشه ؟
من یادمه یکی توی همین تاپیک گفته بود 5 روز فاصله بین هر تمرین کافیه ! درسته ؟
Printable View
پس به درد منی که 30 کیلو اضافه وزن دارم میخوره !!نقل قول:
چقدر فاصله بین هر تمرین باید بزارم که عضله سازی بشه ؟
من یادمه یکی توی همین تاپیک گفته بود 5 روز فاصله بین هر تمرین کافیه ! درسته ؟
هر عضله ای که بهش فشار میاری تا سه روز بعد نباید دیگه بهش فشار بیاد ، معمولا اینا که برنامه مینویسن این رو رعایت میکنند.نقل قول:
با بدنسازی نمیشه چربی بسوزونی ، برای کم کردن وزن باید بدوی
نقل قول:سلام دوبارهـ !نقل قول:
هر عضله ای که بهش فشار میاری تا سه روز بعد نباید دیگه بهش فشار بیاد ، معمولا اینا که برنامه مینویسن این رو رعایت میکنند.
مرسي از بچه هايي كه تاپيك رو سرپا نگه ميدارن . نميتونم زياد سر بزنم ...
ضمن احترام به نظر دوستمون بايد بگم 100% صدق نميكنه و اين خودش يه روش تمريني هست كه خودم سال هاست ازش استفاده مي كنم .
حتي تو يه مقاله به نام :: تمرين به شيوه پاورليفتر ها :: تو وبلاگم دربارش توضيح كامل دادم .
اينكه شما يه عضله رو 2 بار در هفته شايدم بيشتر تحت فشار بذاري مانع رشد نيست . بلكه همونطور كه دوستم اشاره كرد عدم ريكاوري كامل باعث اين قضيه ست .
البته تو اين نوع تمرين شما فاز فشار خاصي رو براي تمرين حركات پايه در نظر ميگيري و همين باعث رشد عضلاني و ركوردي ميشه .
در مورد دوستمون мØндммдÐ بايد دقت كنه كه فقط N تكرار از حركات زدن و عرق سرازير شدن و ... باعث چربي سوزي نميشه . صد البته مكانيزم چربي سوزي موضعي نيست و پروسه اي كلي هست كه استراحت مناسب ، افزايش توده عضلاني و تغذيه مناسب و تمرين هوازي به روندش سرعت ميده .
در واقع در كنار تمرين هوازي ، دليل اينكه خيلي ها براي كاهش توده چربي به وزنه زدن رو ميارن ، افزايش توده عضلاني در پي تمرين قدرتي و در نتيجه نياز بيشتر براي سوخت بدن هست كه اين روند در كنار هوازي و تغذيه كامل به چربي سوزي منتهي ميشه .نقل قول:
بحثش طولاني و تجربياتش فراوونه كه خورد خورد و با گوش دادن به تجربيات دوستان ميشه به نتايج فوق العاده اي رسيد
البته من چیزی غیر از این که شما گفتید نگفتما :31:نقل قول:
ضمن احترام به نظر دوستمون بايد بگم 100% صدق نميكنه و اين خودش يه روش تمريني هست كه خودم سال هاست ازش استفاده مي كنم .
حتي تو يه مقاله به نام :: تمرين به شيوه پاورليفتر ها :: تو وبلاگم دربارش توضيح كامل دادم .
اينكه شما يه عضله رو 2 بار در هفته شايدم بيشتر تحت فشار بذاري مانع رشد نيست . بلكه همونطور كه دوستم اشاره كرد عدم ريكاوري كامل باعث اين قضيه ست .
این دوستمون گفتند میخوان همون برنامه ی معمولی که مثلا هفته ای سه جلسه هست رو هفته ای شیش جلسه انجام بدند ، سو تفاهم نشه ، من قبلش گفته بودم که این روش مال پاور لیفتر ها هست و تازه اونها خود برنامه شون مثلا شیش جلسه ایه. بعد گفتم اگه یه برنامه ی ثابت رو دوباره در هفته تکرار کنی حاصلش چربی سوزیه تازه اونم نه به این مقدار که لاغر بشی ، کلا این راه مناسب برای لاغر کردن نیست.
:31:نقل قول:
...
البته فضار وارد كردن يه نواخت روي يه عضله به صورت پي در پي فقط تحليل عضله رو در پي داره نه چربي
تاييد ميشه :5:نقل قول:
کلا این راه مناسب برای لاغر کردن نیست
نقش کراتین چییه آیا بخرم میگن بهترینش 150هزار تومانه 300گرم چند ماه می تونم مصرف کنم؟
آیا این کراتین اصله فکر می کنید قیمتش چه قدره؟
بچه ها من رشدم متوقف شده الان
1 سال و شش ماهه که کار میکنم عملا این 6 ماهه دیگه پیشرفتی نداشتم چه توی زدن وزنه
و چه توی هیکلم
قدم 180 وزنم 70 کیلویه که 10 کیلو کم دارم سنمم 18 ست
میخوام بدونم از چه روشی استفاده کنم از این حالت استپ خارج بشم
روش هرمی معکوس جواب میده ؟
شما چه روشی پیشنهاد میکنید
ممنون :11:
شما چند وقت یکبار برنامه تمرینی رو عوض میکنی؟نقل قول:
بعید میدونم اصل باشه.چند بهتون گفته؟چرا بهتر از این نمیخرید؟نقل قول:
هر 45 روز یکبار البته نا گفته نماند که مربیمون برنامه درست و درمون نمیده منم باشگامو عوض کردمنقل قول:
30هزار تومانه برای شهرستان ها این جورییه تا برسه دستمون قیمت ها 2برابر می شه.نقل قول:
تعویض برنامه تمرینی دوره خاصی نداره و شما میتونی هر وقت دلت خواست حرکت جدید با بار وزنه جدید ضمیمه کنی .نقل قول:
مدت هاست که برنامه تمرینی من و هم تیمی هام چند حرکت فیکس داره ( به اجبار ) و بقیه به صورت دائم در حال تغییره .
شما میتونی هر بار که دیدی به حرکتی احساس خاصی نداری و روت فشار نمیاره تغییرش بدی
تغییر بار وزنه - تمرین سبک و پرتکرار - سوپرست ها و ... بهت کمک میکنه که جهش عضلانی داشته باشی و توقف تو کار نیست .
با توجه به سن رشدت بسیار به وزنه جواب میده بدنت .
بهت پیشنهاد میکنم برای فرار از تمرین زدگی و تکراری شدن حرکات یه حرکت دوست داشتنیت رو انتخاب کنی و 3 ست با 30 تکرار یا 2 ست با 50 تکرار انجام بدی و تاثیرپذیری حرکت رو حس کنی!!!
برای شروع این پیشنهاد رو دارم . بعد میتونی سراغ سوپرست و تغییر حرکت و ... بری .
رو یه عضله امتحان کن . مثلا بازو . با مثلا جلوبازو هالتر 1 ست گرم کردنی و 3 ست 30 تکراری قاعدتا با وزنه خیلی کمتر از حد توانت اجرا کن .
مگه تو بازار الان مکمل اصل هم هست ؟!؟! :31:نقل قول:
قیمتش و اسمش شاید اصل باشه !!! ولی خودش نه !
این هم که تاثیر میذاره اثر طبیعی درصد خالص بودنشه . حسابشو بکن اگه 100% مکمل ناب باشه چی میشه !
...
یه دوره ای این به اصطلاح ساندیسی ها خوب تو بازار بود . هم قیمتش مناسب هم تاثیر خوبی می ذاشت . ولی همینم خراب شد .
قبلا یه سری مارک هایی پیشنهاد میدادم . ولی الان میترسم هر چی بگم بیشتر آسیب برسونه به طرف !
ویدر که پاش از ایران قطع شد دیگه مکمل حسابی ندید م .
بله هست ولی قیمتشون یه کم بالاست. من خودم سراغ دارم هر کی هم میگه قلابین پیغام بده تا براش کامل توضیح بدم که قلابی نیست:46:نقل قول:
نقل قول:
مکمل اصل دیگه پیدا نمیشه .
دوستان مربی من گفته قرص تراپوتیک هر روز یکی بخور . ولی تو اینترنت که سرچ میکنم نوشته واحد ها ویتامینش زیاده و بدون دستور پزشک نخوریدش.
حالا چیکار کنم ؟
حالا بنده نظرم رو همون مینرال هستش :
کد:http://ali-hardy.blogfa.com/post-125.aspx
چه مکملی ؟؟؟نقل قول:
مکمل اصل دیگه پیدا نمیشه .
یکی منم روشن کنه
پیدا میشه دوست من فقط باید یه کم بیشتر خرج کنید میبینید که پیدا میشه:46:نقل قول:
من قبل عید 1 پروتیین کیسه ای خریدم.
مارکش KAIZEN بود.خریدم 70 تومن.
تاثیرش بد نبود.ولی اونجوری که انتظار داشتم نبود.
به نظر من هر چقدر که پول بدی همونقدر پروتیین اصل میخوری!
من الان یه پروتئین و یه کراتین از آمریکا خریدم.نگهشون داشتم برای وقتی میخوام برم دوره. هیچ موقع حاضر نیستم که پول کمتر بدم و مکمل قلابی مصرف کنم چون خیلی به بدن ضرر دارننقل قول:
خوبه خودتون میگید از آمریکا خریدید. منم منطوررم این بود که تو ایران پیدا نمیشه. این prolab ها تو داروخانه دیده میشه ولی میگن تو ایران پر میشه که من بیخیالش شدم.نقل قول:
برای من که ضرر نداشت.نقل قول:
اینم بگم که منم دوست ندارم پروتیین قلابی مصرف کنم ولی وقتی پدر و مادر و همه فامیل (بدون داشتن اطلاعات:41: )میگن اینا همش ضرر داره و خطرناکه و خانواده بهت پول ندن مجبوری از همین پروتیینا بخوری.البته اگه خودت هم پول نداشته باشی.
منم که پول درست و حسابی نداشتم و دستم هم هنوز تو جیب باباست! مجبور شدم از همونا بگیرم.
البته من همراهش گلوتامین هم خوردم.
من یه سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
این جریان سوختن ماهیچه چیه؟ که اگه یه مدت زمان طولانی مدام از ماهیچه کار بکشن یا اینکه فشار بیش از اندازه وارد بشه، اونوقت ماهیچه بجای بزرگ و قوی شدن، کوچیک و ضعیف میشه؟
این حرف اصلا علمی نیست ...نقل قول:
من یه سوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
این جریان سوختن ماهیچه چیه؟ که اگه یه مدت زمان طولانی مدام از ماهیچه کار بکشن یا اینکه فشار بیش از اندازه وارد بشه، اونوقت ماهیچه بجای بزرگ و قوی شدن، کوچیک و ضعیف میشه؟
این سوختن ماهیچه ها نیست ..
کسایی که از رژیم غذایی درستی استفاده نمیکنن به دلیل اینکه کالری دریافتی پایینی دارن و اکثرا لاغر هستند
با انجام بدنسازی باعث مصرف کالری میشن و ممکنه که لاغر تر هم بشن...
ولی چیزی به اسم سوختن ماهیچه اصلا وجود نداره و حرفهای افراد بی اطلاع رو گوش ندید..
برای رشد در بدنسازی سه چیز نیازه :
تمرین صحیح
تغذیه اصولی
خواب و استراحت کافی برای ریکاوری عضلات...
من اصلا در این زمینه تخصص ندارم ولی تا جایی که میدونم، شما با تمرین کردن، تار های ماهیچهای رو تخریب میکنید و سپس با خوردن مواد دارای پروتئین، بدن اون ها رو ترمیم میکنه و به مرور زمان تار ها بزرگ تر و قویتر میشن...نقل قول:
پس تمرین یک جنبه کار هست، تغذیه و استراحت موارد دیگه و حتی مهم تر از تمرین...
پس اگه زمان کافی رو به استراحت و در اصل Recovery اختصاص ندید تاثیر تمرینات رو کمتر احساس میکنید...
این چیزی بود که میدونستم...
موفق باشید.
ممنون دوستان
اما چطور میشه رژیم غذایی درستو تشخیص داد؟
من 85 کیلو هستم که روزی 100تا شنا و 50تا بارفیکس میزنم. میخواستم این مقدارو دو برابر کنم که این موضوع نگرانم کرد.
فرمولی برای محاسبه مقدار کالری مورد نیاز وجود داره؟
بازم ممنون :11:
---------------------------------------------------------
جناب مدیر انجمن چرا اینقدر گیر میدی واسه پست زدن قربونت برم. تازه بعدش هم که میشه پستو به راحتی ویرایش کرد و هرچی دوست داشته باشیم اضافه کنیم :31:
فقط اینو پاک نکنیا:40:
اینجا میتونید کالریتون رو محاسبه کنید ...
100 تا شنا و 50 تا بارفیکس برنامه ی تمرینیه کاملی نمیتونه باشهکد:http://solico-tehran.com/fa/index.php/salamati1/
در وحله ی اول پیشنهاد میکنم به باشگاه برید که نتیجه ی خیلی خوبی ببینید...
ولی اگه وقتش رو ندارید یا به هر دلیلی باشگاه نمیتونید برید میتونید توی خونه یه دمبل ساده با یه میز بگیرید و انواع حرکات رو انجام
بدید...
شنا 4 ست با حداکثر توان ( یعنی هر تعداد که تو یه ست تونستید) میتونه مفید باشه
فقط دقت کنید شنا رو یکروز در میون یا برای ریکاوری بهتر 2 روز در میون انجام بدین ...
آقا من 173 و 60 کیلو هستم. قبلا که بدنسازی رو شروع کردم، 54 کیلو بودم، با سیب زمینی و ماکارونی خوردن وزنم رو بردم بالا، اما نیمی از این افزایش وزن تبدیل به پهلو و شکم شد که ظاهرا قصد نداره بره، بنابراین خوردن سیب زمینی رو متوقف کردم. اما حالا سرعت رشدم عضلاتم کمه. میخواستم ببینم چیکار باید بکنم، که حجم بگیرم اما شکم در نیارم؟ مکمل نمیخوام
سنتون چقدره؟نقل قول:
آقا من 173 و 60 کیلو هستم. قبلا که بدنسازی رو شروع کردم، 54 کیلو بودم، با سیب زمینی و ماکارونی خوردن وزنم رو بردم بالا، اما نیمی از این افزایش وزن تبدیل به پهلو و شکم شد که ظاهرا قصد نداره بره، بنابراین خوردن سیب زمینی رو متوقف کردم. اما حالا سرعت رشدم عضلاتم کمه. میخواستم ببینم چیکار باید بکنم، که حجم بگیرم اما شکم در نیارم؟ مکمل نمیخوام
ببینید به طور کلی شما باید از رژیم درستی پیروی کنید ...
خورد نسیب زمینی و ماکارونی در صورتی که مداوم باشه و شما در سن رشد هم نباشی باعث چاقی شکمی میشه...
پس با تنظیم میزان چربی ، پروتئین و کربوهیرات به وزن دلخواه خودتون برسید...
تقریبا تقسیم این سه به این صورته :
15 درصد چربی 25 تا 30 درصد پروتئین و ما بقی کربوهیدرات ...
شما اول باید ببینید چقدر کالری در روز احتیاج دارید و بعد مقداری مازاد بر احتیاجتون کالری اضافه کنید تا
باعث افزایش وزنتون بشه..
مرســـی. سنم=22 . چربی رو از چه منبعی بگیرم؟ چند کالری نیاز دارم؟ هوازی رفتن چه جایگاهی در این برنامه داره؟نقل قول:
سلام
دوستان توی پونک و حومه باشگاه بدنسازی و فیتنس سراغ ندارید؟
اگه میشه آدرس و مشخصاتش رو اینجا یا توی پ.خ بگید
ممنون میشم.
دوستان مشخصات من اینه:
وزن: 85
قد: 186
1. خیلی دنبال بدنسازی و حجم نیستم ولی کم کم دارم شکم و پهلو میارم، میخواستم بدنسازی برم و خلاصه رو فرم باشم، بدم هم نمیاد که کمی حجم عضلانی بگیرم
2. اصلا سابقه ی ورژشی ندارم، کارم همش پشت میز بوده، ورزشم هم بعضی وقتا پیاده روی، شاید 13 سال باشه که اصلا ورزشی نکرده باشم ازینرو شاید ماهیچه هام ضعیف باشن
3. من یه برنامه گرفتم (از یه دوست) که تقریبا یه چیزائی حالیش بود ولی باعث شد بعد از تمرین کلی عذاب بکشم سر گرفتگی عضلانی، برنامه ی من برای روز اول این بود:
گرم کردن 5 دقیقه
شکم
فیله
پرچم (خودم میگم پرچم، چون دستا رو میگرفتم رو میله ی پارالل و پاها رو 90 درجه میکردم)
شانه از عقب با هالتر
شانه از جلو با هالتر
قایق
سلام ژاپنی
دمبل
یه حرکت هم که وزنه رو با پشت ران بالا میبردم
یکی دو تا بارفیکس
و کشش
هرکدوم از حرکات هم باید 20، 15 10 5 و بعضی دیگه 25 20 18 15 10 8 تا انجام میدادم
به نظر خودم واسم سنگین بود ولی اون دوستم میگفت که باید بهت فشار بیاد، خلاصه میخوام بدونم برای کسی مثل با اهدافی که گفتم چه تیپ برنامه ای لازمه؟ این تیپ ورزش اصلا درسته؟
اینم بگم که میخوام مثل قدیم ندیما دوباره برگردم بسکتبال، (2 یا سه جلسه در هفته) و 3 جلسه در هفته هم بدنسازی کنم نظرتون چیه؟
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
آها یه چیز دیگه اینکه هالتر رو خالی میرفتم یعنی نمیتونستم وزنه بذارم (ولی خود هالتر 10 15 کیلوئی وزن داشت)
دوستان برای این میزهای 7 کاره بدنسازی آیا نقشه ای (یا عکس با سایز هر قسمت) هست که بشه از روش ساخت ؟
کلا چطور میشه این میز رو ساخت ؟
سلام
یه سوال درباره مصرف پروتئین دارم.من پروتئین رو با آب و فقط با 1 لیوان آب مصرف میکنم.میخواستم بدونم آب رو باید بیشتر بخورم؟
؟>
سئوال بعدیم هم اینکه مقداری از پروتئین ته لیوان ته نشین میشه و داخل آب حل نمیشه!!!اون مواد حل نشده رو هم باید مصرف کنم؟
به نظر من کمه.من 1قوطی خالی گلوتامین داشتم که پروتیین رو میریختم داخلش و میخوردم.نقل قول:
(هر کاری کردم نتونستم عکسی که خودم گرفتم رو بذارم.یکی از اینترنت گرفتم.برای اینکه اندازش معلوم بشه این عکسو انتخاب کردم.)
این عکس:(تا اونجایی که خط آبی کشیدم آب میریختم.)
سوال دوم رو هم نمیدونم چون برای من ته نشین نمیشد.اگه توی همین قوطی های خالی کراتین با گلوتامین بریزی و خوب تکون بدی فکر نکنم چیزی ته نشین بشه.
+
اینو یادم رفت بگم که من از آب تقریبا گرم برای کامل حل شدن پروتئین استفاده میکردم.
دوستان ورزشکار
یه برنامه بدن سازی سنگین لطف می کنید برای من بنویسید ؟ می خوام هیکلم سریع بیاد :5:
اماتورم و تازه می خوام شروع کنم
وزن : 62
قد : 182
قدرت جسمانیمم متوسطه
یکی دو ماه اول تقریبا همه 1 برنامه رو میزنن.من 2 ماه اول با این برنامه کار میکردم:نقل قول:
1
پرس سینه هالتر 10*3
قفسه سینه دمبل 12*3
بالا سینه دمبل 12*3
جلو بازو هالتر ایستاده 10*3
جلو بازو سیم کش ایستاده 15*3
جلو پا 10*4
پشت پا 10*4
شکم 20*4
2
سرشانه هالتر جلو ایستاده 10*3
نشر طرفین دمبل 12*3
شراک هالتر جلو 10*3
پشت بازو هالتر خوابیده 10*3
پشت بازو سیم کش ایستاده 15*3
زیربغل قایقی 10*3
زیربغل سیم کش از جلو 15*3
فیله کمر 20*4
برنامه رو هم جواد مافی برام نوشته بود.کسایی که مردان آهنین رو میدیدن احتمالا میشناسنش.
ممنون از لطفتوننقل قول:
یه مورد دیگه که یادم رفت
مکمل چی بخورم باهاش ؟
این برنامه برای روز اول و دوم ه ؟ روز سوم رو استراحت کنم ؟
استفاده از تستسترون و ناندرلون تاثیر داره ؟
بعد از چه مدت از شروع ورزش استفاده کنم ؟
سلام من قد بلندم و لاغر برای من چه ورزش و تغذیه در کل یک برنامه مناسب ارئه میدین؟؟ در کل میخوام اندام خوبی داشته باشم