سلام من پسورد جیمیلم رو تغییر دادم.حالا وقتی خروجی میگیرم و بعد میخام وارد بشم میبینم پسوردم ب صورت خودکار هست اونجا مشکل از کجاست؟
Printable View
سلام من پسورد جیمیلم رو تغییر دادم.حالا وقتی خروجی میگیرم و بعد میخام وارد بشم میبینم پسوردم ب صورت خودکار هست اونجا مشکل از کجاست؟
سلام . پاسووردِ خودکار یعنی چی ؟نقل قول:
سلام . روی reply کلیک کنین و ایمیل فرستنده رو ببینید . حتماً کلاهبردار و دزد پاسوورد هست .نقل قول:
سلام دوستان
بنده از مرورگر موبایل که خودش پـــروکـــسی داره استفاده میکنم .
وقتی وارد gmail میشم , اون پائین نوشته
Last account activity
و کنارش نوشته details
وقتی روش کلیک میکنم نوشته
از یک جای دیگه هم داره این account استفاده میشه .
This account is being used from another location
زیرش هم یک دکمه داره که روش نوشته
Sign out from other sessions
وقتی دکمه رو میزنم میگه
successfully signed out other sessions
شما هم در مرورگرهاتون این رو دارین ؟
کش و هیستوری مرورگرو حذف کنید .یا از تنظیمات چکمارک ذخیره پسورد وو بردارید.:rolleyes:نقل قول:
Tapatalk
سلامنقل قول:
این گزینه جهت دیتایل دادن هست. در چندین صورت دو یا چند موقعیت نشون میده.
اول اینکه واقعا ه+ک شده باشید
دوم اینکه از تو سیستم هنگام لوگ این شدن مارک ساین این میsine in me رو زده باشید.
سوم اینکه ------ مرورگر که استفاده میکنید (بجز اپرا مینی)جی پی اس هم روشن باشه و مرورگر پیشفرض گوشی باشه.:)
اگه به سلامت سیمکارتتون مطمئن هستید پسورد دوم فعال کنید و شناسی توسط شماره موبایل.حداقل برا ی مدت کوتاه.
Tapatalk
با سلام و عرض ادب من یک اکانت جیمیل داشتم که بنا به دلایلی مجبور شدم یکبار حذفش کنم و دوباره بسازم حذف انجام شد ولی دوباره که خواستم بسازم جیمیل ارور میده لطفا راهنمایی کنید اون جیمیل خیلی مهم هستش تمام کار من با اونه
سلامنقل قول:
اگه مدت زیادی از حذفش نمیگذره میتونید با restore برگردونینش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض ادب و احترام خدمت شمانقل قول:
من دیروز این کارو کردم و الان هر کاری میکنم نمیتونم بفهمم چجوری برگردونم...میشه خواهش کنم راهنمایی کامل کنید من وارد ریکاوری شدم ولی متوجه نشدم چجوری این کارو کنم
سلام . این لینک ریکاوری هست . قبل از ریکاوری باید از گوگل sign out کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گلم ممنونم بابت راهنمایی شما من خیلی دنبال دکمه تشکر گشتم ولی فکر کنم غیر فعال هستش برای کاربران عادی...در تکمیل فرمایل شما باید بگم که بعد از رفتن به لینک بالا گزینه اول را زده و ادامه مراحل را جلو میریم من امتحان کردم و ایمیلم برگشتنقل قول:
سلام . خدا رو شکر که مشکلتون حل شد . لینکِ ریکاوری رو توی favorite ذخیره کنین تا اگر مشکلی پیش اومد بتونین مستقیم وارد قسمت ریکاوری بشین .موفق باشیدنقل قول:
سلام دوستان
اگر آی دی شما در جی میل نقطه داره ( .) لزومی نداره نقطه رو تایپ کنین
مثال
ahmad.shirazi
بنويسينش
ahmadshirazi
نقل قول:
ولی اگه مثلا یکی آیدی با نقطه از قبل ساخته باشه چی؟ یعنی دیگه به شخص جدید اجازه نمیده بدون نقطه بسازه؟
سلام .نقل قول:
بله . برای کامپیوترهای جی میل اون نقطه چه باشه چه نباشه فرقی نداره .
AB.CD همون ABCD هست .
حالا اگر یه نفر ABCD رو بگیره , دیگه امکان گرفتن AB.CD هم وجود نداره چون هر دو یکی هست برای کامپیوترهای جی میل
یا برعکس , اگر کسی AB.CD رو بگیره دیگه نمیشه ABCD رو گرفت
ABC.D و A.BCD رو هم نمیشه گرفت چون همه ی اینها برای کامپیوتر های جی میل یکی هست
سلام دوستان
یه تجربه که شاید به دردتون بخوره :
بنده تو ایران یه آی دی ساختم و شماره موبایل ایران رو نوشتم
حالا اینجا که خواستم ازش استفاده کنم گفت اول باید شماره موبایلی رو که باهاش آی دی گرفتی بدی تا برات کد فعال سازی بفرستیم تا مطمئن بشیم خودت هستی و هکـر نیستی
اون خط هم اینجا کار نمیکنه .
اما دیدم یک گزینه ی دیگه هم داره . کلیک کردم
باز هم اون موبایل رو خواست اما این دفعه کنارش نوشته بود skip
شماره موبایل ایران رو نوشتم بعدش skip رو زدم , وارد ایمیلم شدم .
یعنی اصلاً نیازی به ارسال مسج به اون موبایل نیست . فقط کافیه شماره رو درست بنویسید بعدش skip رو بزنين .
بعدش وارد account شدم و شماره موبایل رو عوض کردم
یک ایمیل جایگزین alternative هم اضافه کردم تا از طریق اون بتونم پاسوورد فراموش شده رو دریافت کنم یا ریست کردنِ پاسوورد
سلام دوستان . عکس این مطلب هم درست هست . یعنی اگه آی دیتون بدون نقطه هست میتونین نقطه بذارین بین کلمات آی دیتوننقل قول:
سلام
اگه صد تا نقطه پشت سر هم یا بین حروف بذارین باز هم هیچ تاثیری نداره
abcd همون a....b..c.d هست
دوستان سلام
حدود 5 ماه هست که چندتا ایمیل رو پاک کردم. آیا امکانش هست اونارو برگردونم؟
سلام . اگه از trash حذف شده دیگه نمیشه کاریش کرد حتی اگر یک ثانیه قبل از trash یا spam حذف شده باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
همیشه بعد از وارد شدن به ایمیلتون اول روی detail که پائین صفحه هست کلیک کنین تا مطمئن بشین که در جای دیگه ای ایمیلتون باز نیست
اگر دکمه ی sign out from another locations وجود داره حتماً دکمه رو بزنین
روی دکمه ی change
در قسمت
Alert preference:Show an alert for unusual activity
هم کلیک کنین تا مطمئن بشین سیستم اطلاع رسانی در مورد باز بودن ایمیلتون در جای دیگه حتماً فعال باشه
سلام
من چند تا جی میل ساختم و به همشون یه شماره موبایل واحد (شماره ی خودم) رو دادم، الان میخوام جدیدش رو بسازم میگه چند بار این شماره استفاده شده و نمیذاره یه جی میل دیگه باز کنم.
راهی هست که برای باز کردن یه جی میل دیگه به شماره تلفن نیازی نباشه؟
یعنی جی میل شماره تلفن نخواد؟
یکی از دوستام تنظیمات mail delivery داشت صفحه Composeش
البته به صورت محدود بود ، مثلا هر هفته 5تا میل رو میتونی با این قابلیبت بفرستی
چجور میشه این قابلیت رو اضافه کنی ؟
سلام . در قسمت recovery در gmail Account میشه شماره موبایل رو عوض کرد . شما یک شماره موبایل که دم دست هست بدین و با اون آی دی بسازین و بعدش برید توی اکاونت و شماره ی خودتون رو جایگزین کنین . اگر عملی بود لطفاً خبر بدین تا دیگران هم از این روش استفاده کنندنقل قول:
اگه به یوتیوب دسترسی دارین این کلیپ رو ببینین . میگه بدون پیام موبایلی میشه آی دی ساخت . خودم ندیدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز
امتحان می کنم وخبر میدم بهتون.
نقل قول:
عزیز میشه دقیق آدرس بدی، خیلی گشتم نتونستم پیدا کنم جایی که بشه شماره تلفن رو عوض کرد؟
سلامنقل قول:
اول این رو امتحان کنین
اگر باز نمیشه اینجا هم لینکش هست
سلامنقل قول:
از اولی جواب گرفتم، باز شماره ی خودم رو دادم.
خودم به این صفحه رفته بودم، عین اینجا بود ولی گزینه ی ادیت شماره رو نداشت، خیلی عجیبه :n13:
دومی که آدرس یاهو هست چه ربطی به جی میل داره؟
سلامنقل قول:
قبلاً خدمت دوستان عرض کردم که این یاهو و گوگل بعضی وقتها خیلی اُرد میدن . باید روشون رو کم کنیم .
احتمالاً اون لینکی که شما رفتین مستقیم از ایران باز نمیشه یا یک جای دیگه رفتین .
اون لینک دومی هم لینک پاسخگوی یاهو هست مردم سوال میپرسند و هر کی بدونه پاسخ میده
یکی پرسیده چطوری شماره تلفنم توی جی میل رو تغییر بدم ؟
یک نفر هم همون لینکی که بنده نوشتم رو بهش داده .
حالا کارتون راه افتاد ؟ تونستین شماره ی خودتون رو جایگزین کنین ؟
سلامنقل قول:
الان فهمیدم لینک یاهو چی بوده.
آره کارم راه افتاد دمت گرم.
سلام.ایا این امکان هست که تو جی میل یه پوشه بسازیم و فایل هامون رو تو اون بریزیم(ذخیره کنیم)؟
سلام . فايلهانون رو برای خودتون ارسال کنین . بعدش از فولدر sent حذفشون کنید . همشون توی inbox هستنقل قول:
سلامی دوبارهنقل قول:
متاسفانه بعد از یه مدت به شماره ی جدید باز گیر میده و میگه بارها استفاده شده و نمیذاره.
ايميل جديدي در gmail ساختم، اما به جاي ورود به داخل ميل به لينك زير ميره
البته با دوباره كليك كردن سايت gmail به داخل ميل ميره، اما من ميخام مستقيم بره. چطور ميشه اين كار رو كرد؟ ممنون.
سلام- با ف ي ل ت ر ش ك ن وارد شدم، بروزرساني ميخاست كه بعد از يك بار انجام دادن حل شد.
سلامنقل قول:
روست عزیز تنظیمات چکمارک کجا هست؟مرورگرم فایر فاکسه
سلامنقل قول:
تو تنظیمات قسمت حریم خصوصی
داداش ممنون از توضیح خوبت.اما من باز پیدا نکردم.از کجا برم تو منو ها ک نبودنقل قول: