البته به نظره من america بویه ورسوز میده و فوتوریتی بوی اترنیتی میده:31:نقل قول:
Printable View
البته به نظره من america بویه ورسوز میده و فوتوریتی بوی اترنیتی میده:31:نقل قول:
وای ورسوز :2:! یادمه ریختمش دور :31:نقل قول:
من رفته رو مخم!! کسی میتونه ادکلن های ارگانیک رو معرفی کنه؟؟ ادکلن هایی که طبیعی باشند؟
در ضمن میخوام aqua quorum رو بخرم اما نه اینترنتی!! کسی فروشگاهی رو میشناسه که اینو داشته باشه؟؟
واسه کدوم شرکته ؟نقل قول:
حتما black Diomond رو هم یه تستی بزن،بوش کپی لالیک مشکی هست و قیمتش هم 29 تومنه
فوتریتی رو چه شرکتی میزنه؟best رو هم یادمه واقعا خوشبو بودنقل قول:
راستی دوستان نظرتون راجع به دیویدف گیم چطوره؟
والا شرکته خاصی نداره.بگی فوتوریتی میخوام پیدا میکنی.قیمتش هم 2800 یا 3 تومن بود تا پارسالنقل قول:
من دیروز یک افتر شیو 250 میل old spice گرفتم.14 تومن. فکر می کردم بوش خیلی قویتر باشه . ولی بوش خیلی کمه . متاسفانه ادکلنش هم اینجا پیدا نمیشه. البته 2 مدل اینجا است یکی Original و دیگری classic که من original رو گرفتم. شما خواستید بگیرید کلاسیک رو امتحان کنید و اینجا بگید. تازه ازش کمی هم چشیدم! به طرز وحشتناکی تلخ و بدمزه بود.ولی خیلی بوی ملایمی داره. یعنی کسی بخواد شما رو ببوسه متوجه میشه :40:
اینه
کد:http://www.basenotes.net/album.php?albumid=1336&attachmentid=10245
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
شاید این باشهنقل قول:
BLACK DIAMOND canali
کد:http://www.basenotes.net/ID26128774.html
بچه ها به جمع بندی رسیدم که chic رو بخرم.کسی نظری نداره؟ کلا عطر خز و خیلی نشده؟ زیاد استفاده نمیشه؟
َAmerica مدل زیاد داره و فقط 3-4 تایی مدل مشکی داره یادمه یکیش بوش تقریبا همون بود فقط یه نمور تندتر رو جعبش زده بود floral-woody فکر کنم ... البته خود فوتوریتی مردونش هم 2 تا مدل من ازش دیدم که یکیش کرم رنگ بود و زیاد جالب نبود من مشکی رو می گم(البته احتملا شما هم همونو می گی)نقل قول:
همونیه که دوستمون لینک کرده... بوش 10 دقیقه اول بسیار تیزه ولی بمونه خوب میشهنقل قول:
شرکت Jean Yves Cosmeticsنقل قول:
بچه ها من دیروز اشانتیون 212 نقره ای رو گرفتم میتونم بگم اگر 50 تومن بابت اصلش میدادم واقعا عزادار میشدم من نمیفهمم چطور این قدر ازش تعریف میکنن بعضیا اصلا ارزششو نداره:13:
راستی در مورد پست chic هم نظرتون رو بگید دیگه بابا میخوام بخرو دلم قرص باشه:31:
شمايي كه best دوست داريد حتما Derekو santiago رو هم دوست داشتيد نه؟؟منو ياد دوره دبيرستانم انداختيد..جالبه همه اينا هنوزم سر و مور و گنده پا برجان
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
در خريد شيك ترديد نكن..مثل جواهر ميمونه اين ادكلن..واقعا جواهره..خريدي شب خوابت نميبره از ذوق و شوقش
بچه ها امروز یه گچی بای گوچی گرفتم 90 میل عجب شاهکاره ی :40:
منم امروز یکبار دیگه دانهیل 2003 قهوه ای رو تست کردم. بوی نسبتا شیرینی داره . تازه می فهمم که چه بوی مزخرفی داره ( از نظر من البته) به اینجور عطرها میکن سینتتیک . بو های ترکیبات شیمیایی و پتروشیمی که با استفاده از اونا مشابه بوی های طبیعی بوجود میارن
اینم خوبه بخوانید
کد:http://www.wayoutwax.com/approach/why_essential_oils.html
این؟نقل قول:
کد:http://www.basenotes.net/ID26129400.html
من یه burbery لاندن داشتم که تموم شده
کسی قیمت داره الان چنده؟
بعدشم اگر از این بو خوشم میاد عطر دیگه ای هم میشناسین که خوشم بیاد؟
درسته من هم دریک رو دوست داشتم و لی سانتیاگو رو نمیشناسم ولی کلن ادکلنهای قدیمی هم پخش بو و هم ماندگاری بیشتری ازین جدیدا داشتن مکسی رو میزدم تا چهار پنج روز جواب میداد تازه پخش بوی عجیبی داشت وقتی از جایی رد میشدم رد بوش هم کلی بعد من میموند:31:نقل قول:
ببینم شما که چیک رو داشتی وقتی میزدی عکسالعمل دیگران نسبت بهش چی بود؟اونام همینقدر خوششون میومد؟
من امروز یک ادکلن دیدم فکر نمیکردم اینجا پیدا بشه . اگر کسی گفت چیه؟چند تا راهنمایی
ارزان. امریکایی. کلاسیک. الویس پریسلی محمد علی کلی ،جیمی کانرز ،کوین کیگان،. فرانس بکن باوئر و پل گاسکوئین و... یا استفاده کننده اش بودن یا براش تبلیغ کردن.
من بوی آکوا بولگاری (بلغاری) رو خیلی میپسندم و خودم همیشه استفاده میکنم
بلغاری الان؟ :31: بولگاری هم خز شد رفت؟:31:نقل قول:
در مورد باربری لندن و میزان رضایت خودت و دیگران ازش کمی توضیح میدی دوست من؟:20:نقل قول:
نقل قول:
اگه از دانهیل قهوه ای بدت میاد اصلا سلیقه ات جالب نیست...وقتی از quorom و لالیک و quoros خوشت میاد مسلمه که ازین باید بدت بیاد...عوضش این ادکلن به همراه ادکلن شیک امضای من بودند...من عاشق دانهیل براون هستم...حتی از عشق بوش هم اصلشو خریدم هم کار ریو شو که خیلی خوب کپی برداری کرده...تقریبا هیچ دختری تو زندگیم و تو درو فامیل و دوست و همسایه نبود که بوی دانهیل قهوه ای رو دوست نداشته باشه...سلیقه است دیگه...عوضش شاید تعجب کنی اما اصلا بوی لالیک مشکی و آکوا بولگاری رو دوست نداشتم و ندارم...هرگز هم فکر خرید این 2 تا ادکلن و چیزایی تو مایه های اینارو به سرم راه نمیدم...من فقط عاشق بوهای گرم و شیرین و شرقی هستم مثل:
Yves Saint Laurent L'homme
Yves Saint Laurent La Nuit de L'homme
Dior Homme Intense
One Milllion
CH By Carolina Herrera
Dunhill Brown
Chic By Carolina Herrera
Dunhill Pursuit
از بوهای چوبی علفی هم خوشم میاد مثل:
ِDiesel یا کارای Wood
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
نمیدونم چرا بوی آکوا بولگاری یا بوهای شبیه اون مثل چی چی برای من حالت تهوع میاره؟؟؟احساس میکنم بوی سیر گندیده میده!!!!!!!
اینهنقل قول:کد:http://www.google.com/products/catalog?q=Gucci+by+Gucci+eau+de+toilette&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=np&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=3895127351959262979&sa=X&ei=6uQITuj1KpK4twf05oHbDQ&ved=0CHwQ8gIwAw
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
عالیه سلیقت من فقط بولگاری رو قبول ندارم برای تابستون بوش عالیه :10:نقل قول:
دوسته عزیز هر کسی یه سلیقه ای داره!نقل قول:
منم از دانهیل قهوه ای خوشم نمیاد.(کلا از بوهای گم و تند خوشم نمیاد-همین حالت تهوع +سر درد برام میاره)
212 س/ک/س/ی هم به نظرم افتضاحه.ولی men بد نیست.هر دوتاشون هم ریو کپیش رو زده در حده خودش.
آکوآ بولکاری هم واقعا بوش باحاله و خیلی طرفدار داره.مخصوصا تو خانم ها:46:
لالیک رو اصلا نمیتونم تحمل کنم.سریع سر درد میگیرم.
دانهیل فقط دیزایر(قرمز و آبی)
وان میلیون که اصلا برای تست هم اذیتم کرد و به هیچ کس هم توصیه اش نکردم.
باربری لندن واقعا خوشبوست.فقط موندگاریش جالب نیست.بوش خیلی شبیه ادکلن های دیگه نیست.(اقلا من
یادم نیست.)
ولی ...........این همه ادکلن دیدم و بو کردم هیچ وقت نخواستم دو دفعه یه چیزی رو بخرم.به جز فارنهایت و
جوپ قرمز که متاسفانه دیگه اصلش نیست و همه فیک هستن.
پس A*men و angel man کار THIERRY MUGLER رو هم امتحان کن. حتما خوشت میاد. شکر خالصن تقریبانقل قول:
شنیدم بلغاری هم میگن:دینقل قول:
بلغاری الان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بولگاری هم خز شد رفت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست شما درد نکنه هرچی که ما استفاده کنیم خزه دیگه؟:دی
راستی آرسنال جون(راستی اسمت چیه؟)من از بوی پرتغال و لیمو و هندونه و خلاصه اینکه عطرم بوی میوه جات بده خوشم نمیاد اینکه نت ابتدایی چیک همچین بویی بده مانعی نیست ولی آیا نت میانی و پایانیش هم بوی میوه میده؟راستی نگفتی نظر دیگران در مورد این عطر چی بوده؟
دوست عزیز من واقعا از بوی این خوشم میآد و هیچکسی رو ندیدم بگه خوشش نمیاد بوش مست کنندس اصننقل قول:
من زنونشو نمیدونم بوش چطوره اگر کسی میدونه خوشحال میشم بدونم
اما به نظرم بوش زیاد پخش نمیشه این میتونه یه ایراد باشه :46:
حالا دوستان اگر بوی مشابهی سراغ دارن بگن :20:
:11:
دانهبل دیزایر هر دوشون بوی خوبی دارن ولی دانهیل بروان هم بوی خوبی داره برای زمستون عطر مناسبیهنقل قول:
جالبه از تق ئرمز خوشتون میاد (یکی از تندترین عطرهایی که من تست زدم)
با ارسنال موافقم اکوا بولگاری عطر زیاد جذابی(به نظر من)
شیک بوی خوبی داره میخواستم بخرم ولی قبلش تست زدم بعد از نیم ساعت بوش اصلا بوی اولیه اش نبود تند شد
نه من جسارت نکردم . اخه بولگاری رو بلغاری (یاد ساندویچ قفقازی شاپور معروف به سگ پز افتادم :31: ) خطاب کردی گفتم کلا برند بولگاری هم خز شد پس. ناسلامتی جواهرساز هم هستندنقل قول:
سگ پز منظورت کدومه؟؟ همون که تو نبی زادگان هست نزدیک شریف؟؟نقل قول:
نه تقاطع فلسطین(کاخ) با بلوار کشاورز بغل داروخانه. یادش بخیر . دوستم میرفت همبرگر می گرفت میاورد محل کارم بوی گند ساندویچش قبل از خودش می امد تو :31: ولی خب غذاهاش خیلی خوشمزه است . (بود. دیگه نمیخورم)نقل قول:
دوستان یه pour un homme de caron هدیه دادن میخوام بدونم قیمتش چنده؟
نظرتون راجع به بوش چیه؟
منظورتون دانهیل قرمز بود؟نقل قول:
اگه اونه که با اینکه شیرینه ولی تندیش اذیت نمیکنه.با روحیات خانم ها خوب جور در میاد.
برو بچ قیمت هم بگین تا مزنه دستمون بیاد...
کار کلاسیک و قدیمیه. 1934 . یادمه پدرم وقتی کوچک بودم داشت. بوش خیلی یادم نیست. ولی بدم نمیاد یکی داشته باشم. حدود 40 بایدباشهنقل قول:
کد:http://www.amazon.com/Homme-Cologne-Caron-Toilette-Spray/dp/B0009RV6QQ
به نظر من عطر فقط Aqua gio (واقعا بوش دیوونه کننده است!)بعدش فراری light essense .اونم فوق العا ده است بوش.هم بوش خوبه هم اینه وقتی می زنی مثلا بعد 5 دقیقه یهو بوش می زنه بالا!دانهیل هم به نظر من فقط دیزایر قرمز.212 s-e-x-y هم خوبه.ولی یه مدت که می زنی دلتو می زنه انگار
:دینقل قول:
نه من جسارت نکردم . اخه بولگاری رو بلغاری (یاد ساندویچ قفقازی شاپور معروف به سگ پز افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خطاب کردی گفتم کلا برند بولگاری هم خز شد پس. ناسلامتی جواهرساز هم هستند
------
من بیشتر عطر هایی که بوی مردونه دارن مثل همین بولگاری (:دی) رو میپسندم، اما متاسفانه انگار فقط خودم بوشو حس میکنم:دی تو همین مایه ها چیزی که بوش بیشتر پخش بشه سراغ دارید؟
واسه ما پیشنهادی نداشتین؟
U]تق هرمز[/U] که یه چیز دیگه هست که !نقل قول:
دوستمون که حرف از این نزده بود که
واسه کسایی که بوی خیلی تند دوست دارن عالیه، طبیعتا موندگاری خوبی هم داره
قیمتش هم الان باید دور بر 90 تومن باشه
caron هم بوش تنده ولی بوش بد نیست... قیمتش هم 36 تومن بوده،قبلا من تو بازار زیاد می دیدم ازشنقل قول:
منظورتون Terre هرمس بود؟
آره اون خیلی بوش خاصه.خوشم نمیاد ولی در حده تنفر نیست.پخش گنندگی و موندگاریه خوبی داره!یه زمانی خوشم میامد.