به نظر من بزنید تو کار ماهی کوی ! بهترین ماهی برای پرورش هست.
مرگ و میر نداره. رنگ بندی جالبی هم داره. زیبا هم هست.
اگر هم بزرگش کنید خوب میخرنش.
Printable View
فایتر و آنجل من فکر کنم زیاد خوب نباشن:31:نقل قول:
احتمالا آنجل بزنتش
روح سیاه هم اگه بزرگ شه 5 6ماه دیگه کوپی هات رو میخوره
در کل تو ذات کت فیشاست تغییر رنگ
واسه منم بعضی وقتا کمرنگه فکر کنم داره استراحت میکنه یهو که بهش استرس وارد میکنم رنگش برمیگرده :31:
ماهی خوبیه ولی اختصاصی نگه دلشته شه بهتره چون سردآبی هستنقل قول:
خیلیام میگن ماهی مقدسیه
خیلیم خطریه همیشه باید درپوش داشته باشه
یه رفیقم دو تا داشت اولین بار که میخواست سیفون کنه جفتشون پریدن بیرون مردن
ولی نژادهای اصیلش خیلی گرونه و اگه بزرگ کنی سود خوبی میکنی
بعضی از انواع کوی ها واقعا زیبا هستند .نقل قول:
من خودم که حدود 8 سالی میشه تانک دارم هیچوقت کوی و گلدفیش و ... نداشتم .
البته کوی باله بلند ( سفید ) اونقــــــــــدر زیبا هست که دوس داشته باشم نگه ش دارم .البته همونطور که دوستم گفت با گونه های زیادی سازگاری نداره. ولی فوق العاده ارزشمند و گرون قیمته. دیدی بگیر !
من از یه فروشند پرسیدم میگه فایتر کوپیاتو میخوره علاقه شدیدی هم به دم خوردن دارد(البته بهش اعتماد ندارم) بعضیا میگن میسازه خلاصه هر کسی یه چیزی میگه:15:...
کسی اینجا تجربه کرده.
سازگاری چیز نسبی هستنقل قول:
به من گفته بودن لوچ دلقک ماهی خیلی آرومیه و کاری با کسی نداره
دو تا گرفتم همش دارن همو میزنن:31: به فروشنده هم گفتم تعجب کرد گفت امکان نداره
یا مثلا به من گفتن شارک رینبو ماهی خشنیه و ماهی های دیگه رو اذیت میکنه دو تا گرفتم خیلی نجیبه و هیچ کاری با هیچ ماهی ندارن . آروم و باوقار شنا میکنه و اصلا خشونت توش مشاهده نمیشه
یا مثلا میگفتن بارب ها دم ماهی های دیگه رو میخورن
من همه نوع بارب دارم ولی تا حالا دم ماهی های دیگه رو نخوردن . فقط همو دنبال میکنن گاهی که خودش کلی جالبه
به نظرم اگه آکواریوم پوشش مناسب واسه مخفی شدن و فضای کافی واسه شنا داشته باشه درگیری کاهش پیدا کنه
سلام
این 2 تا بارب حلب عجب هیولایی هستن
سه هفته نشده تبدیل به یه هیولای واقعی شدن و همه چیز رو میخورن
همیشه دارن شن هارو حفاری میکنن و کار و کاسبی لوچ هارو کساد کردن:31:
حتی اون وسط کاهو که سفته و هیچ ماهی نمیخوره این بارب حلب به هر زحمتی که هست اونم میخوره
کاش فقط همینا بود
دیروز متوجه غیبت سه تا زبرا دانیو شده بودم و دنبال قاتلشون میگشتم
امروز که از خواب پاشدم دیدم یه دم قرمز کمرنگ از دهن بارب حلب زده بیرون
فهمیدم که علاوه بر زبراها به نئون ها هم داره حمله میکنه و کلکشون رو میکنه
هیچوقت فک نمیکردم اینقدر پر رو بشه
خلاصه الان تیم 10 تایی زبراهای من شده 7تا و تیم 10تایی نئون ها هم شده 9تا:41:
فک کنم کم کم همشونو بخوره نامرد
سلام
دیشب برای دکور تانک یه سری سنگ که توبازار هست خریدم از قراری کیلویی 800 تومان ، از این سنگ هایی که دارای سوراخهای بزرگ هست و جنس خاصی داره ، رنگشم تقریبا به قرمزی میزنه البته طرف گفت تو آب بره سفید میشه
حالا سوالم اینکه که چطوری ضد عفونی کنم من وسواسی هستم میخوام از مایع سفید کننده که تو خونه ها به کار میره استفاده کنم یا از جوهر نمک استفاده کنم؟
راستی تستی هست که ببینم این سنگها برای تو آب گذاشتن مضر نباشه؟
ممنون
کاشکی یه عکس میذاشتی
من خودم سنگی ندیدم که بره تو آب رنگش عوض بشه. الان میشنوم
من خودم سنگ های مرجانی یا لایو راک مرده دارم تو تانک
یه سنگ هایی هستن که از کوره اجر پزی میارن در واقع خاک روس ذوب شده است که اون هم بعضی هاش قشنگه ولی حتما باید خوب شسته بشه وگرنه ماهی رو میکشه
مواد شوینده شیمیایی هستن و برای انسان سمیه چه برسه به ماهی پس اگه ما مواد شوینده شستی قبل از اینکه بذاری تو تانک مطمئن شو که پاک شده.
من خودم با آب نمک ضد عفونی میکنم
سلام،
سرکه بریز روش،اگه کف کرد به درد نمیخوره.
واسه ضد عفونی هم فقط با نمک بجوشونش.همین.
از دوستان خوبی که هرموقع سوالی کسی میپرسه سریع جواب میدن و راهنمایی میکنن ممنون
راستی یه تیکه چوب هم خریدم ، طرف گذاشته بود تو آب ولی شناور بود میگفت تصفیه شده ولی چون وسواسی هستم اونم باید بجوشونم ولی بعضی جاها میگن باید 48 ساعت جوشونده بشه کسی تا حالا این کارو کرده تو خونه بو نمیگیره اخه من تو آپارتمان هستم و خانمم بیچارم میکنه همین که تا حالا تانک و اجازه داده کلی خواهش کردم :27: حالااین یکی رو چکار کنم:21: (مخصو صا با این وضع بیریخت بازار سکه)
اوه اوه یعنی ما هم اینطوری میشیم؟؟ من زن نمیگیرمنقل قول:
از همون اول باید یه چوبی میگرفتی که بره ته آب
چاره ای نیست باید بجوشونی اون هم تو آب نمک
اگه دیدی بو میده و ناجوره همون طوری بذار تو آب نمک باشه یه مدت تا این که دیگه شناور نشه. ولی اینطوری بیشتر طول میکشه
سلام دوستان
من ماهي ساراگوفا را از كجا مي تونم تهيه كنم؟؟؟ نحوه تكثيرش چه جوري هست؟؟؟
با تشكر
این هم عکس که خواسته بودین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم چوب از دو زاویه
در آخر هم تانک که با راهنمایی دوست عزیز آقای shadow-man ساختم البته بنظر خودم میتونستم چسب کاری بهتری داشته باشم و تمیزتر اما خوب بار اول بود و یکم ناشی بودم:13:
راستی اگه روی چسب قبلی دوباره چسب استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:25:
mjd323232
از این سنگ ها تا حالا ندیدم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشن
چند شد؟ چند تا سنگه؟
چوب رو چند گرفتی؟
چسب رو اگه برای خوشگل کردن میخوای دوباره بکشی نه مشکلی نداره ولی استحکام بیشتر نمیدونم محکم تر میکنه یا نه
از این چسب های نواری که دور تانک میزنن بگیر بزن که پل ها بره زیرش معلمو نشه
مبارکه:11:
ممنون کیلویی 800 که مجموعا 4 سنگ شد 17500
چوب هم شد 20000 تومان
انشاء الله وقتی راه افتاد عکس میذارم ممنون
دوستان گرامی و فعال تاپیک :
لطف کنید اگر بیش از دو عکس ارسال میکنید اونها رو درون اسپویلر قرار بدید تا مشکلی در لود شدن صفحات بوجود نیاد /
ممنون از همکاری شما
امروز میز و کمد ام دی اف تانک رو سفارش دادم
حالا یه سوال دارم اینکه وزن تاجی که با ام دی اف سفارش دادم حدود 18 کیلو هست و دقیقا روی لبه های شیشه ها از بالا قرارمیگیره ، این وزن مشکلی از نظر ایمنی تانک ایجاد نمیکنه ؟ خطرناک نیست ؟
ابعاد تانکتون چقدره؟
شما فقط 22 کیلو سنگ خریدید حالا نگران 18 کیلو هستید؟
به یارو گفتید میز و کمد رو برای چی میخواید؟
من خودم اگه باشم اسکلت فلزی برای میز میسازم ولی جایی ندیدم این کارو بکنن. حتما مشکلی پیش نیومده دیگه.
ابعاد تانک 120x80x40 و میز اصلی که قوطی 4در 4 هست و روی میز دادم ام دی اف کار کردن الان اوردمش خیلی قشنگ شده ولی تاجش که روی شیشه گذاشته میشه فقط ام دی اف هست و به تنهایی شده 18 کیلو حالا میخوام بدونم یه همچین وزنی که فقط برروی لبه های شیشه از بالا قرارمیگیره برای تانک خطری نداره
نه مشکلی پیش نمیادخیالتون از هر نظر راحت. فقط 380 کیلو وزن آب تانکتون میشه 18 کیلو تاثیری نداره
اون میز هم براتون یه عمر میزه
راستی ماهی چی میخوای بگیری؟ از سیکل ازت که حتما خبر داری ولی این لینک رو بخون بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
ماهی هم اول رفتم تو کار آب شور و خیلی هم تحقیق کردم ولی اصلا نتونستم خودم رو راضی کنم که برای راه اندازی آب شور حداقل 1 میلیون هزینه کنم و بعدش هم اگه بخوای تانکت باحال باشه باید 1میلیون دیگه بدی (البته حداقل)
بازم کل طراحی میز و تانک رو برمبنای آب شور گذاشتم تا شاید در آینده اگر خواستم دستم باز باشه
برای شیرین 2 گروه انتخاب کردم و یکیش رو عملی میکنم
1- آنجل - رامیرزی - پروکسیموس - گورامی دارف - لوچ دلقک - کت - کریدوراس- سیلور شارک- دالر - و انواع تترا
2- پرت - پروکسیموس- آنجل مونو - تایگر بارب - بارب سبز - فرونتزا - تگزاس بالن - کله دلفینی - یه فلاور کوچولو - لوچ دلقک - کت - کریدوراس - شارک قرمز ( نمیدونم رنبو بهش میگن)- شایدم رامیرزی
میدونم توی گروه دوم آمریکایی و افریقایی رو نباید باهم و کنار هم داشت ولی بیخیال یه تست میکنیم شاید باهم جور درومدن ولی اصلا نمیتونم از فلاور بگذرم و از اون طرف دلم نمیخواد اونو تنها نگه دارم برای همین کوچیکش رو میگیرم شاید عاقل بشه و کاری به کسی نداشته باشه
اگه میخوای جنگ اعصاب برای خودت درست کنی همین کار رو بکن ولی اگه میخوای از پولی که دادی استفاده کنی و لذت ببری این کار رو نکننقل قول:
برو تو نت بگرد بین یه نفر محض نمونه تونسته فلاور رو با یه ماهی دیگه نگه داره یا نه؟ حتی نتونستن با لجن خوار یا حلزون نگه دارن.
دلقک و شارک و بارب و اینچیزا رو که با فرانتوزا و پرت نگه نمیدارن کشته میشن همه
به نظر من برو سراغ آمریکایی ها که ماهی های بزرگی هستن چون تانکت بزرگه
اسکار پرت سورم فرانتوزا.....
من از سازگاری ماهی ها زیاد سر در نمیارم از بقیه بپرس ولی دوستانه بهت تذکر میدم اگه بهت گفتن این ماهی با فلان ماهی نمی سازه به حرفشون گوش بده.
موفق باشی
سلام
دوستان کسی درباره استفاده از رزین میدونه؟
من یه مقدار توی جوراب ریختم و گذاشتم داخل تاپ فیلتر.
تا کی باید باشه؟ الان 4روزه.
سلامنقل قول:
4 روز !!!! نه داداش.. :18:
البته من خودم استفاده نکردم ولی فقط باید آب رو ازش عبور بدی و....
کمی جستجو کنی به حرفم میرسی.. و در اولین فرصت بیارشون بیرون، زود..
خوش باشید :8:
نه بابا اگه بمونه چیزی نمیشه
بله باید آب از روش بگذره تا بتونه خوب عمل کنه مثلا میگن باید بریزی داخل لوله و از داخل لوله رد بشه بطوری که از سر دیگه لوله آب چکه چکه بیرون بیاد اینطوری بهترین حالتش هست و بیشترین کارایی رو داره
حالا اگه میخواید اصولی کار کنید باید یه کیت تست سختی تهیه کنید. هر موقع آب از سختی مورد نیاز ماهیتون بالاتر رفت رزین بذارد و هر موقع از محدوده مورد نیاز ماهیتون پائین تر اومد رزین رو بردارید
من ریختم توی جوراب و گذاشتم بالای تاپ فیلتر که آب از روش رد شه. الانم در آوردم گذاشتم تو آب نمک تا احیا شه. چقدر باید توی آب نمک باشه؟
منم دنبال تستر ph و سختی ارزون هستم به نظرتون چی بگیرم؟. 3تا سورم داشتم که جفت شدن و تخم ریختن اما در نیومد. بقیه ماهی ها هم رد کردم.
لطفا کمک کنید این دفعه تخمها در بیاد.
چرا بعد از احیا کردن رنگش مثل اول طلایی نشد؟ تقریبا سبز شد!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
اگه بقیه موارد رو فعلا کنار بزاریم، باید از کیفیت آب مطمئن باشی.. :5:
آب رو به مقدار کافی سیفون کن و به مقدار کافی هم داروی ضدعفونی بریز..
من تا به الان مشکل هچ نشدن نداشتم شاید کمی از تخمها سفید بشن (قارچ) ولی نه دیگه همه شون.. :13:
الان نصف تخم های پروت هام هم هچ شدن اونم تو بدترین شرایط !!
یعنی تو تانک اصلی، که نمیشه گفت شرایط برای هچ شدن تخم ها مناسبه، ولی شد ! :20:
سلام یه سوال دارم در مورد گونه های ماهی آکواریومی.
اول این که من یه مطلب در مورد ماهی ها خوندم که دسته بندی ماهیا رو اینجوری گفته
ماهی های آب شیرین به دسته های متعددی تقسیم میشن :
- ماهی های گیاه خوار
- ماهی های گوشتخوار
- ماهی های همه چیز خوار
- ماهی های صلح جو
- ماهی های مهاجم
- ماهی های زنده زا
- ماهی های آب گرم
- ماهی های آب سرد
- ماهی های لب شور
- ماهی های پر تحرک
- ماهی های کم تحرک
- ماهی های عمق آبی
- ماهی های رو آبی
- ماهی های میان آبی .
اول این که دوستان کلا تقسیم بندی ماهیا آب شیرین فقط همینا هست؟!
و این که یه توضیح مختصر در مورد این دسته ها ماهیا بدید ممنون میشم
مثلا زنده زا !!!!!
یا آب گرم یا آب سرد!!!! مثلا باید آکواریوم آبش گرم باشه یا سرد باشه !!!!!!
یا مثلا لب شور لب اینا هم حتما شوره:31:
اینا چه جور ماهیای هستن چه ویژگی های دارن ؟!
بعد این که تو مطلبش گفته که هر کدوم از این ماهیا باید تو یه آکواریوم باشه
البته طبیعی هست مثلا ماهی گوشتخوار رو نمیشه با گیاه خوار نگه داشت
ولی آیا میشه مثلا ماهیا عمق آبی رو با ماهیای میان آبی نگه داشت یا مثلا ماهیای صلح جو رو با میان آبی ؟!!!
مثلا تنوع ماهیا تو کدوم گروه بیشتر ؟
کدوم گروه ماهیا عمر بیشتری دارن؟
کدوم گروه سختی بیشتری داره برای نگه داری؟
ممنون میشم یه توضیح در مورد تقسیم بندی ماهیا بدید
مرسی:11:
سلام
میتونه هزار تا دسته بندیه دیگه داشته باشه
مثلا ماهی های کوچک ماهی های بزرگ . میان اندازه، یا محل زیست طبیعیشون
هر خصوصیتی که بین چند ماهی مشترک باشه میتونه یه دسته بندی باشه
الزامی هم نداره ماهی های این دسته با ماهی های اون دسته سازگار باشن یا نباشن مثلا:
اتفاقا محل شنای ماهی هم توی انتخاب مجموعه ماهی هایی که میخوان نگه دارن تاثیر داره مخصوصا اگه ارتفاع تانک زیاد باشه سعی میکنن ماهی های کم عمق، عمیق میان اّبی رو داشته باشن که جایی تو تانکشون خالی نمونهنقل قول:
ولی آیا میشه مثلا ماهیا عمق آبی رو با ماهیای میان آبی نگه داشت یا مثلا ماهیای صلح جو رو با میان آبی ؟!!!
ماهی لب شور ماهی هایی هست که معمولا تو محیط طبیعی زندگی بین آب بشور و آب شیرین به طبع عادت ها و تولید مثل و.... رفت آمد دارن
این ماهی ها رو توی آب نیمه شور نگه میدارن
آنجل مونو انواع اسکاتت ماهی پوفر از این دسته ان
حالت ایده آل نگه داری این ماهی ها اینه که آبشون به طبع عادت ها فصل تولید مثل و.... از آب شور به شیرین و بالعکس عوض بشه
یه جا خوندم یه نفر این کار رو کرده بود
تنوعشون هم شدیدا به بازار ماهی بستگی داره. سیچلاید های ساکن افریقا بیشتر از 3000 گونه هستن. ولی شما می تونی 300 نوع ماهی تو بازار ایران اسم ببری؟
به نظر من مهمترین دسته بندی ای که باید بهش توجه کنیم دسته بندی حاصل از سازگاری اون هاست.
سگ جون ترین ماهی ها البته به نظر من سیچلاید های آمریکایی هست
سخت ترین ها دیسکاس و تا حدودی آنجل که هر دو سیچلاید آمریکایی هست. جالبه نه؟ پس همیشه تو گوشت باشه که استثنا وجود داره پس تنها دسته بندی ایی که میشه با توجه به اون در مورد سازگاری ماهی ها قضاوت کرد، دسته بندی بر اساس سازگاری اون هاست.
دوستان متیلن بلو(ضد عفونی و ضد انگل) سیکل رو بهم میزنه؟
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
شما چیکار میکنی که هچ میشن؟ منم سیفون و ضد عفونی ریختم.نقل قول:
پرت رو با چی جفت کردین؟
سلام :20:نقل قول:
اگه سیکل آکوا به اصطلاح انجام شده و به مقدار صحیح استفاده کنی خیر..
البته طبق روال ماهی بیمار رو به قرنطینه منتقل و از دارو.............
کار خاصی انجام نمیدم
با توجه به فرصتی که دارم، غذا رو 2 بار در روز بهشون میدم و در حد متوسط، یعنی نه کم و نه زیاد..
بر حسب تجربه و فقط با ورندازی آکوا موقع سیفون کردن رو محاسبه می کنم !! (حداقل هر هفته و حداکثر2هفته)
نمک رو هم بدون قاشق! و محاسبه میزان مصرفش همینجوری میریزم.. البته بازم تجربه هست دیگه..
و جالب که آب شهر مصرفی من، سختیش بالاست و سنگینه و..... منم فقط سرامیک تو فیلتر دارم..
و دیگه اینکه..... همین دیگه، دقت کنی کار خاصی نمی کنم و ماهیام تلفات و بی حالی و نازهای مختلف ندارن.. :5:
پروت با پروت.. من فقط دو تا پروت واسه یکی از آکواهام گرفتم از دو تا مغازه مختلف،
که شانسی یکی ماده و یکی نر شد و کم کم بزرگ شدن - جفت شدن - یه کوزه رو هم کردن خونشون و باقی ماجرا... :46:
پرت نر که نمیتونه تخمها رو بارور کنه؟!!!!نقل قول:
بچه های پرت بزرگ هم شدن؟ چند بار بچه گرفتی؟ من شنیدم پرت بچه نمیده
من همون اول یه پرت خریدم دادم به دادشم رفیقش هم یه دونه بهش داد از قضا نر و ماده در اومدن مثل مال شما حالا هر چند وقت یه بار تخم میذارن ولی در نمیاد
قبلا به این موضوع تاکید میشده ولی به تازگی گویا مفهومی نداره و باید کمی درش تغییر داده بشود!نقل قول:
یعنی الان پروت های من و یه فیلم گذاشتم واسه چند ماه پیش یه نفر دیگه هستش.. که مصداق صحبت هایم میشود!
با توجه ریدایرکت P30World لینک ها رو اینجور نمایش بدیم بهتره :
کد:http://uploadkon.ir/uploads/187d9a34ca8940b9c45b39fb68fd1b85.3gp
الان نزدیک به سه هفته میشن..نقل قول:
یه بار دیگه هم دیدم هچ شده بود ولی یا خوردن یا بیرون کوزه آوردن و بقیه ماهی ها... :21:
اگه فرصت شد شاید فیلم یا عکسی از پروت ها و بچه هاشون که جداشون کردم میزارم..
بالا توضیح دادم..
حالا شانسی بین چند ده تا یا چندصدتا یه جفت بنابر دلایل متعدد و البته نامعلوم شدنی میشه انگار.. :5:
چرا گوپی های من همش تلف میشن آخه ؟
شیکمشون میترکه
واقعا واسم عجیب بود!!!!
چطور باید فیلمو دید من که نتونستم
سورم ها بعد از یک هفته دوباره تخم کردن!!!
حالا تا ببینم چی میشه.
به عوامل مختلفی بستگی داره.. کیفیت آب و غذا و....نقل قول:
بطور مثال ممکنه بخاطر دادن غذای زیاد - فاسد و یا نامناسب باشه..
نه دیگه از این به بعد تعجب نداره... :20:نقل قول:
فیلمو نتونستی ببینی ؟؟ از چه نرم افزاری استفاده می کنی ؟؟ با KMPlayer تست کردی ؟؟
اگه کیفیت آب مناسب باشه و نر تخم هارو باور کرده باشه حتما باید هچ بشن.. :10:
نژاد سورم هات چیه ؟؟ اینو در نظر بگیر که چندصدتا تخم میزارن و اگه هچ بشن... :18:
آمادگی و تجربشو داری.. :19: معمولا از زنده زاها شروع می کنیم و بعد به جون گنده هاشون(ماهیان باارزش) میرویم... :5:
من قبلا هم شنیدم تخم ها هچ میشن ولی بیشتر از یکی دو ماه عمر نمیکنن
ایشالا برای شما اینطوری نیست
اصلا روش کلیک میکنم چیزی نمیاد که بخوام km استفاده کنم.نقل قول:
یکی زرد هست یکی سبز. چه آمادگی میخواد؟ فقط آرتمیا درست کردن سخته.