نقل قول:
سلام دوباره
از شما ممنونم
راستش این سوت دیگه همیشگی شد موقع حرکت هم صدا میاد. لنت ها یعنی مرخص شدن؟
ممنونم
Printable View
نقل قول:
سلام دوباره
از شما ممنونم
راستش این سوت دیگه همیشگی شد موقع حرکت هم صدا میاد. لنت ها یعنی مرخص شدن؟
ممنونم
جدیدا رو دوگانه ها تمام آپشن ها رو قرار دادن مثل ایربگ و هیدرولیک.نقل قول:
جدیدا که میگم منظورم از حداقل 6 ماه پیشه، اگر می خواید ماشین خودتون رو دوگانه دستی کنید بهتره از محل های معتبر بپرسید و مشکلات احتمالی رو هم باید کنار بیاد باهاش.
اینی که شما میگی رو من نشنیدم، ولی یه کارت رو شنیدم که با هزینه 55000 تومن یکساله و فقط برای امداد خودرو و تعویض زاپاس به درد میخوره.نقل قول:
مورد صدا رو ماشین گارانتی داره، نمایندگی ببرید درست میکنن، حتما تا قبل از 24000 ببرید که اگر مشکل از دیسک و صفحه بود رایگان عوض بشه بعد از این کیلومتر دیسک و صفحه گارانتی نداره.
نمیشه گفت که لنتها مرخص شدن، احتمال داره که مشکل از دیسک یا پمپ ترمز هم باشه، من باشم چرخهای جلو رو باز میکنم یه ساعت اندازه گیری (تراشکاری ها دارن) میزارم رو دیسک و دیسک رو با دست میچرخونم تا از تاب داشتنش مطمئن بشم، بعد باید پمپ ترمزها رو تست کنید که لنتها رو زیادی به دیسک می چسبونه یا نه، اگر خیلی از عمر ماشین گذشته(بیشتر از دو سال) باید باز بشن و تمیزکاری و گریسکاری بشه داخلش، بعد یه دست لنت خوب و اصلی کره ای از نمایندگی میندازین روش تا مشکل رفع بشه.نقل قول:
ببخشید یک سوال دیگه؟
چجوری میتونم کیلومتر ماشین رو پایین بیارم و دیاگ هم مشخص نکنه؟
تو این زمینه اطلاعی ندارم.نقل قول:
دوستان کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده که نشانگر سرعتش خراب باشه یا توی پرایدها بیشتر از مقدار واقعی نشون بده ؟
آخه من به خاطر کارم باید هفته ایی یکی دو بار تا قم برم و اگه از اتوبان تهران قم رفته باشید میبینید چه توی مسیر رفت چه برگشت یه جاهایی یه تابلو هایی هست که هر سه لاین رو پوشش میده و وقتی از زیرشون رد میشیم ( چهار پنج متر مونده که به تابلو برسیم ) اگه سرعت زیره 120 باشه هیچی نشون نمیده ولی اگه بالای 120 باشه ، اونوقت به رنگ قرمز سرعت رو نشون میده .
این تابلوها حدودا سه تا توی مسیره رفت هست سه تا هم برگشت .
من بعضی وقت ها با حدوده 125 تا سرعت از زیرشون رد شدم که هیچی نشون ندادن ، در صورتی که باید سرعتم رو غیر مجاز میزد . یه بار هم با 132 تا سرعت از زیرشون رد شدم که نوشت 122 . یه چند باری امتحان کردم و همیشه حدوده 10 کیلومتر از اون چیزی که عقربه نشون میداد کمتر نشون میده .
دیروزم دیگه گازشو گرفته بودم با حدوده 142 تا از زیره تابلو رد شدم ولی دیدم بازم نوشت 131 . من احساس میکنم عقربه سرعتم مشکل داره ولی اینو از یکی دو نفر دیگه هم شنیده بودم که سایپا عمدا کاری میکنه که سرعت 10 تا بیشتر نشون بده تا ملت از حد واقعی کمتر برن ( به خاطر مسائل ایمنی ) .
کسی تا حالا با یه همچین چیزی برخورد کرده ؟
پشت صفحه کیلومتر یک آیسی هست ک میشه پروگرام کرد به هر مقداری که بخای
این فقط مختص پراید نیست، خیلی از خودروهای داخلی این مشکل (البته اگر اسمش مشکل باشه!) رو دارن. شما با جی پی اس گوشی سرعت رو کنترل کنید برای پراید حدود 9 کیلومتر بیشتر نشون میده. بیشتر جنبه ایمنی داره و ایراد حساب نمیشهنقل قول:
پس درست حدس زدم که عمدا سرعت سنج رو دست کاری میکنن .
دوستان من یه مشکل دیگه هم دارم :
من پرایدم رو آخر 91 گرفتم و تا الان 14000 کیلومتر باهاش راه رفتم . یه سری مشکلات جزیی داشته ولی تا الان مشکل جدی خدا رو شکر نداشته ولی یه چند روزی هست احساس میکنم ماشین توی سرعت های بالا ( 120 به بالا ) دیگه مثل قبل به جاده نمیچسبه و سر پیچ ها کنترل عقبه ماشین و یا جلوی ماشین دیگه مثل قبل تو دستم نیست ،
امروز یکی دو بار واقعا احساس خطر کردم به خصوص از ناحیه جلو و همین مسئله خیلی منو نگران کرده .
حالا فکر میکنید مشکل از چیه ؟ جلو بندی ؟ تنظیم باد ؟ یا چیزه دیگه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
اونوقت اگر بخواهیم توی 6000 تا روغن عوض کنیم باید کیلومتر شمارمون به 6600 برسه دیگه؟نقل قول:
نه داداش کیلومتر شمار درست کار می کنه.نقل قول:
منظور دوستان کیلومتر سرعت هست
دوست عزیز وقتی کیلومتر شما اشتباه باشه طبیعیه که ارقام کیلومتر شما هم اشتباهه مگه اینا دو تا سیستم متفاوت از هم هستن. شما که میگی 100 را 110 نشون میده توی 100 کیلومتر پیمایش هم کیلومتر شمار شما 110 پیمایش نشون میده میگی نه امتحان کننقل قول:
رفقا من دوتا مشگل دارم،یکی اینکه بعضی وقتا که ماشین ثابته و خلاص واسه خودش گاز میخوره و یکیم اینکه وقتی من تو سرعت پامو رو پدال گاز میذارم موتورم صدای قبلو نمیده
12600 کار کردم و دوبار بردم واسه تست دوره ای
حالا اگه واسه این مشگلا ببرم نمایندگی ازم پول میگیرن یا مشمول گارانتیه؟
اگه پول میگیرن ببرم بیرون
نه اینجوری نیست ، اگه اینجوری باشه که وقتی سرعت سنج رو غیر فعال میکنی ، دیگه کیلومتر شمار هم نباید کار کنه، در صورتی که کیلومتر شمار فعاله و کار میکنه .نقل قول:
این سوال ما رو هم مثل اینکه کسی ندید .نقل قول:
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .
دوست گرامی سوال شما خیلی کلی پرسیده شده. معمولا این مشکلی که شما میگی به جلوبندی و سیستم تعلیق برمیگرده. به جلوبندی ساز ماهر نشون بدین.نقل قول:
بهترین کار تست توی اتوبانه مثلا توی اتوبان قم جی پی اس رو فعال کنی و عدد کیلومتر رو ثبت کنی بعد مقدار پیمایش توی جی پی اس و ماشین رو چک کنی. به نظرم مهمه چون برای تعویض روغن لاستیک و ... همیشه به مقدار پیمایش نگاه می کنیم. به نظر من اگر سرعت با اختلاف نمایش داده میشه عدد کیلومتر هم درست نیست البته اختلاف در سرعتهای بالا خودشو نشون میده و الا توی 50 و 60 و سفرهای درون شهری خیلی به چشم نمیاد اما توی سمند من وقتی کیلومترم روی 130 هست سرعت جی پی اسم 120 هستشنقل قول:
من چهارشنبه میرم دلیجان . اول اتوبان قم کیلومترو نگاه میکنم تا آخرش چه قدر میشه خبر میدم .نقل قول:
جی پی استم باید مسافت رو بندازه حواست باشهنقل قول:
البته نرم افزار موبایل هم داریم که وقتی سرعتت طبق جی پی اس از حد تعیین شده بالاتر بره الارم میده من برای نوکیا بله از نرم افزار dashboard استفاده می کنم اندرویدم که فکر کنم زیاد باشه که شما می تونی با الارم خود پراید مقایسه کنی
راه دیگه هم اینه که مثلا وقتی به تابلوی صد تا مونده به قم رسیدی کیلومتر شمارتون ببینی و بعد از رسیدن مثلا 50 به قم ببینی کیلومترت چقدر اضافه شده.
از شرایط فروش ویژه دهه فجر کسی خبر داره ؟
امروز تو روزنامه آگهی زده بودن که 15 میلیون تومان تسهیلات میدن
کسی اطلاعی نداشت؟نقل قول:
مشکل اول برمیگرده به استپر موتور (سنسور تنظیم دور در جا) یا سنسور دریچه گاز. اگر از استپر باشه بازش کنید (دو تا پیچ ستاره ای داره) با اسپری که معروف به انژکتور شور هست تمیزش کنید (میشه از تینر هم استفاده کرد ولی توصیه نمیشه) اگر دست به آچار هم هستین کل دریچه گاز رو باز کنید و با همون اسپری کاملا تمیز کنید ببندین سر جاش اگر حل شد مشکل که هیچی اگر نشد باید استپر عوض بشه و گارانتی هم قبول میکنه احتمالا (بیرون حدودا بین 15 تومن تا 50 تومن قیمتشه) اگر از سنسور دریچه گاز باشه باید عوض بشه.نقل قول:
قابل به ذکره که با دیاگ زدن مشکل استپر یا سنسور دریچه گاز رو نشون میده معمولا. اول یه دیاگ بزنید
مشکل دوم اگر مطمئنید از موتوره (ممکنه صدا از گیربکس یا تسمه کولر یا تسمه دینام یا جای دیگه ای باشه و چون صدا میپیچه تو اتق گیج میشه آدم) یه دیاگ بزنید شاید فیلر گیری لازم دارین.
فیلتر بنزین رو هم اگر عوض نکردین حتما عوض کنید ، یه بار بنزین سوپر بزنید ببینید صدا عوض میشه یا نه
دوستان من یه مشکلی دارم که هر از گاهی میآد سراغم .
مشکلم از این قراره :
اوایل سال توی فروردین اردیبهشت بود که رفتم بنزین بزنم و باک شاید 10 تا بیشتر بنزین نداشت ، ولی به اندازه یه استکان بنزین که تو باک ریختم دیدم سرریز شد بیرون . به پمپیه گفتم ، میگفت باکت هوا داره ، خلاصه بیخیال شدم یه روز بعد رفتم جای دیگه بنزین زدم و دیدم بدون مشکل بنزین رو گرفت . یکی دو ماه بعد بازم اینجوری شد و دیگه نشد تا امروز . یعنی پنج شش ماهی مشکلی نداشتم .
امروز صبح رفتم پمپ بنزین و کلا دو خط بیشتر بنزین نداشتم ولی خودمو کشتم فقط سه لیتر بنزین توی باک تونستم بریزم . از یه پمپ دیگه امتحان کردم بازم بنزین میریخت بیرون .
خلاصه من کلا گیج شدم ، نه میدونم این مشکل چیه ، از هر کی هم میپرسم کسی نمیدونه این چیه . خلاصه شما میتونید راهنمایید کنید مشکلم چیه ؟
سلام . من یه پراید 131 sx داشتم مدل اخر 90 بود . یه سال بیمه داست . رنگ نداشت و فنی سالم بود . 32000 کارکردش بود .هفته ی پیش 14/900 فروختم . الان پشیمونم . قیمتش خوب بوده یا کم فروختم ?
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
میتونه از صافی و فیلتر بنزین هم باشه... ولی برای هواگیری باید بزاری چراغ زرد بنزین روشن بشه بعد یواش یواش باک رو پر کنی تا لبه... یعنی جوری که بنزین زدنت 7 8 دقیقه طول بکشه. هی قطع و وصل میکنی بعد از هر قطع کردن یکمی ماشین رو تکون میدی دوباره پر میکنی تا لبه توری بنزینت هم عو...اگه سریع پر کنی باز هوا میگیره... ولی فکر کنم صافی و فیلتر بنزینتو بدی عوض کنن دقیقا مشخص میشه مشکلش چیه...نقل قول:
دوستان قیمت ندارید ?نقل قول:
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
چرا پشیمونی؟! چند بار گفتی که خوب فروختی حالا چی شده!!؟ امیدوارم فکرای غلط به سرت نزنه چون اصلا دوست ندارم بازم پشیمون شی!! :n15:نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
پس یه دیاگ باید بزنم حتما
حالا بام بررسی میکنم مزاحمتون میشم
بازم مچکرم
نقل قول:واسه منم همینطوره ، مشکلم اینه که حتی باکو خالیه خالیم کردم بعد تا لبریز شدن بنزین زدم اما باز هرزگاهی این اتفاق واسم میوفته! !نقل قول:
داداش این چیزی نیست که مختص 131 باشه... کلا همه ماشینها ممکنه هوابگیره باکشون...کلا راهش اینه که در زمان بنزین زدن چند بار مکث داشته باشیم... تا هوای باک بتونه خارج بشه... شما حساب کن باکی که خالی باشه و بخوای بنزین بزنی تا در باکو باز میکنی هوا میره داخل باک و نازل بنزین رو که میزاریم تو باک و شروع به سوختگیری میکنیم انقدر فشار بنزین زدن بالاست که هوا نمیتونه درست خارج بشه... راهش اینه که چندین بار وسط بنزین زدن نازل رو دراورد...نقل قول:
والا من از یه تعمیر کار پرسیدم گفت یه قطعه ایی برای تخلیه هوا توی مسیر باک وجود داره که ممکنه خراب باشه و باید عوض شه .نقل قول:
این که نمیشه آدم هر بار بخاد بنزین بزنه کلی صلوات بفرسته تا مشکل پیش نیاد .
من دیروز توی جاده بودم باکمم حدوده 10 تا بنزین داشت ، رسیدم دلیجان و میخواستم بنزین بزنم ، باور کنید صد تا سلام و صلوات فرستادم تا مشکلی پیش نیاد و مشکلی پیش نیومد ولی باید اساسی این مشکل حل بشه.
در رابطه با سرعت سنج و کیلومتر شمار هم من دیروز تو اتوبان قم امتحان کردم و به نتایجی رسیدم :
اگه از اتوبان قم رفته باشید روی این گارد وسط اتوبان هر یک کیلومتر یه تابلوی کوچیک هست و فاصله مونده تا تهران یا قم رو مینویسه ( بسته به مسیر رفت یا برگشت ) .
وقتی فاصله دقیق 100 تا مونده به تهران بود من کیلومترم رو چک کردم و همین طوری رفتم تا رسید به 20 کیلومتر مانده به تهران یعنی 80 کیلومتر مسافت طی کردم ولی چیزی که کیلومتر شمار من نشون میداد 84 کیلومتر و خورده ایی بود .
یعنی 4.5 کیلومتر بیشتر از مسافت واقعی .
نمیدونم چه قدر میشه به این تابلو ها اعتماد کرد ولی با این شرایط کیلومتر شمار هم دقیق عمل نمیکنه .
تشکر من منتظر پستتون بودم. من هم معتقدم وقتی سرعت رو اشتباه نشون میده به همون اندازه کیلومتر شمار هم اشتباه نشون میده. احتمالا شما با حدود سرعت 100 رانندگی کردید اگر با 120 واقعی رانندگی می کردید این اختلاف به حدود 7 کیلومتر می رسید. لذا معتقدم برای تعویض روغن اگر 6000 می خواهی عوض کنی توی این ماشینها روی 6600 باید عوض کنی مگر اینکه بیشتر پیمایشهات شهری باشه که اونوقت همون 6200 میشه تقریبانقل قول:
والا سرعتم ثابت نبود . تو کفی ها بین صد و بیست تا صد و سی و سربالایی ها حدودا صد تا میرفتم . تو سر بالایی خیلی کم میاره .نقل قول:
امروز دعوتنامه ما اومد...فقط موتور یورو 4 قابل انتخاب هست!!!!! کلا موتور ساده اصلا نبود... قیمت پراید 131 se دو ایربگ و یورو 4 در اومد 17.750.000
تومان!
فکر کنم که دیگه اجازه تولید موتور یورو 2 رو ندارن یا یه همچین چیزایی... خدا عالمه
می شه توضیح بدید که کی ثبت نام کردید؟نقل قول:
من یک پراید 131 پایه گاز سوز شهریور ثبت نام کردم که مثلا تحویل آبان بود! 22 دی دعوتنامه اومد و همون روز تکمیل وجه کردم و هنوز از ماشینم خبری نیست!
اره داداش من ابان تو طرح عید تا عید ثبت نام کردم... همین امروز که 23 بهمن باشه دعوتنامه اومد و تا 3 اسفند مهلت پرداخت دارم... از اول که قرارشون رو این بود که اسفند ماشینو تحویل بدن.... پولو که الان بگیرن خودشون میگفتن (نمایندگی ) که تحویلیای بهمن اکثرا رسیده.... البته این موتور یورو 4 مخصوص بنزینیها بود... برا دوگانه همون hp رو میزارن طبق روال... بنظرم شما یه تماس با سایپا بگیر و شکایت کن شاید به جایی برسی... البته ماشین من که ثبت نام کردم جریمه تاخیرش 30 درصد هست و ضرر زیادی هم نمیکنم....نقل قول:
سلام
من 2 روزه یه پراید 131 صفر گرفتم---از توی موتور بویی شبیه سیم سوخته میده از سمت راننده---بوی نو بودن هم باهاش قاطی یه ذره--نمیدونم حالا به خاطر نو بودنه یا مشکل داره؟؟ البته دیروز دزدگیر گذاشتم--فکر میکنم بو از اون قطعه ای که توی موتور هست باشه..
توی حرکت هم بوی خاصی نمیده فقط وقتی در حال حرکت نیستی بو حس میشه و مشکلی هم توی حرکت نداره و اخطار و آلارمی هم نمیده
خواهشا راهنمای کنین..
سیم که نمیسوزه ، یا بوی لاستیک سوخته باید حس کنید یا بوی دود تا بشه فهمید تقریبا از کجاست .نقل قول:
دوست عزیز نگران نباش منم گرفتم چند ساعت اول همین بو رو میداد بعد درست شد