Desire S که 470
Galaxy Sl که حدود 440
اینا که همه از 400بالاترن!:دی
ray یا Live with Walkman حدودای 400ه
Printable View
Desire S که 470
Galaxy Sl که حدود 440
اینا که همه از 400بالاترن!:دی
ray یا Live with Walkman حدودای 400ه
سامسونگ كه Samsung I929 Galaxy S II Duos رو زده 2 سيمكارته خيلي عاليه تمام امكانات galaxy s2رو داره و سخت افزار قوي. كي مياد بخريمش :))
اون گوشی دو سیم کارته نیست از دو شبکه ی gsm و cdma پشتیبانی می کنه
در ضمن اون فقط در چین عرضه میشه برای اپراتور china telecom
هنوز سخت افزارش هم قطعی نشده
پشتیبانی سونی اریکسون از گوشی هاش چطوره؟ یکی می گفت که خیلی ضعیف تر از HTC یا SAMSUNG؟
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
پشتیبانی سونی اریکسون از گوشی هاش چطوره؟ یکی می گفت که خیلی ضعیف تر از HTC یا SAMSUNG؟
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
من یه گوشی میخوام که حالا حالاها ساپورتش قطع نشه، بجز S2 چی پیشنهاد میدین!؟
یکی از دوستان گفت چرا اینقدر پول خرج کنی! 530 بده آرک اس خیالت راحت باشه از همه لحاظ، تا سه سال دیگه هم ساپورت میشه.
درسته ؟
حتما منو میگی! :31:نقل قول:
در مرد قدیما آره ساپورت خوبی نداشت ولی الان گفته میخواد واسه اکسپریا اندروید 4 بدهنقل قول:
به نظر من درسته که در مورد آپدیت gs,gt دور از انتظار بود که سامی آپدیت نده
اما واقعا بی انصافیه که بخوایم موضوع رو ربط بدیم به سالهای قبل و امنیا و غیره
سامی تو سری گلکسی خیلی خوب آپدیت داد و از هر برندی ساپورتش بهتر بود حتی خود گوگل
و با سری گالکسی یه انقلابی تو اندروید و تکنلوژی ایجاد کرد شما هم از لحاظ سخت افزار و هم نرم افزار سامی رو با سایر برند ها مقایسه کنید
الجی که سری اپتیموس رو اصلا ساپورت خوبی نکرد و سونی هم سر آپدیت گوشی x10 و وبقیه سری اکسپریا که اکثرا در بدو ورود 1.6 داشتن خیلی اذیت کرد و از لحاظ سخت افزاری هم یکسالی عقب بود البته من تلاشش رو برای آپدیت سری اکسپریا تحسین می کنم که البته اونم بر می گرده به سخت افزار و کانفیگ یکسان در همه ی مدل های این سری
یعنی کافیه که ics رو برای یه سخت افزار هماهنگ کنه و همین برای همه گوشی هاش کافیه
در مورد htc هم که تقریبا در مورد سری سنسیشن از لحاظ سخت افزار عقب موند و در مورد نرم افزار درسته که از الجی و سونی بهتر عمل کرد اما به پای سامی نرسید. من میخوام بگم سامی با سخت افزارش فروش خیلی بالایی داشت و با اپدیت های زیادش خیلی دولوپر هارو برای دادن کاستوم رام ها تشویق کرد و حتی با گذاشتن جایزه های مختلف دولوپر ها رو تشویق کرد و نهایتا باعث شد همین دولوپر ها به استخدام خودش در بیان و به طور کلی سامی به نظر من از این لحاظ از سایر برند ها بهتر بوده
ساپورت آرک خوبه چون براش اندروید 4 میاد ولی از لحاظ سخت افزاری تا 3 سال جوابگو نیست.نقل قول:
همین اس 2 هم همینطور
شما اگه میخوای کم هزینه کنی همون آرک بخر اما اگه میخوای بهترین اسمارتفون بازار رو بگیری و به قول خودت خیالت راحت باشه تنها انتخابت اس 2 هست چون رقیباش مثل سنسیشن و آرک کلی باهاش فاصله دارن...
سامسونگ متاسفانه همینطوریه از نظر کیفیت که خوب نیست و گوشی میزنه مثل نوکیا رها میکنه به امید خدا. اینجوری محبوبیتش رو از دست میده همانطور که نوکیا روزی برای خودش غول بزرگی بود. البته سامسونگ هم به خاطر اندروید فروش میره وگرنه جز خود مردمان کره هیچ کس استفاده نمی کرد. از خریدن سامسونگ پشیمون شدم.
سه سال که غیر ممکنه!:دینقل قول:
اما آندروید 4 رو براش میده
بعد سال بعد که ورژن بعدی بیاد معلوم نیست که بده یا نده!
دوستان میخواستم تفاوتهای مهم بین galaxy s2 و s1 رو بدونم.ممنون
سی پی یو اس 1 ، 1 گیگاهرتز تک هسته ای بود ، اما اس 2 ، 1.2 گیگاهرتز 2 هسته ای...
جی پی یو اس 1 ، SGX540 بود و جی پی یو اس 2 ، Mali-400...
چیپست اس 1 ، هامینگ برد بود و چیپست اس 2 ، اکسینوس...
دوربین اس 1 ، 5 مگا بود و دوربین اس 2 ، 8 مگا...
صفحه نمایش اس 1 ، سوپر ای ام او ال ای دی بود و صفحه نمایش اس 2 ، سوپر ای ام او ال ای دی پلاس...
صفحه ي اس 4 اينچي و سوپر امولد هست در صورتي كه صفحه اس 2 - 4.3 اينچي هست و سوپر امولد پلاس كه خيلي شفاف تر و با كيفيت ترهرنگ هاش جلوه ي بهتري دارن و از 12 سابپيكسل اسفاده مي كنه در صورتي كه سوپر امولد 8 تا
دوربين اس 5 مگاپيكسلي هست و hd فيلمبرداري مي كنه در صورتي كه اس 2 8 مگاپيكسلي هست و فول hd فيلمبرداري مي كنه
سي پي يوي اس تك هسته اي يك گيگاهرتز a8 هست در صورتي كه سي پي يوي اس 2 هسته اس 1.2 گيگاهرتزي a9
جي پي يوي اس PowerVR SGX540 هست و جي پي يوي اس 2 Mali-400MP كه خيلي قويتره
چيپست اس Hummingbird هست و چيپست اس 2 exynos
اس 2 ژيروسكوپ داره و hdmi و usb in the go و Active noise cancellation with dedicated mic و full hd play back و led flash ولي اس اينارو نداره
باتري اس Standard battery, Li-Ion 1500 mAh ولي باتري اس 2 Standard battery, Li-Ion 1650 mAh
اس قطرش 9.9 ميلي متره و 119 گرم وزن داره در حالي كه اس دو 8.5 ميلي متره و 116 گرم وزنشه
اس به اندرويد 4 آپديت نمي شه ولي اس 2 ميشه
و...
مطمئني؟ الان گوشيهاش پر فروش ترين و بهترين گوشي هاي دنيان... :20:نقل قول:
از لحاظ كيفيتي هم خيلي بهتر شدن شما تو ذهنت e250 رو تصور مي كني؟
از لحاظ ساپورت هم كه عاليه.. من نفهميدم شما منظورت چي بود...
نوكيا كه تعطيله فعلا رفته دنبال وينفون 7 و جاوا و سيمبيان...
دوست عزیز نظرات 4 تا انجمن تخصصی موبایل رو میخونم خوب معلوم میشه هر کسی هم از سامسونگ راضی نیست من تعصبی به برند نگاه نمیکنم من امنیا 2 هم خریدم راضی کننده نبود من زمانی که e250 بود اصلا سمت سامسونگ کسی نمیرفت. همین الان سر گالاکسی تب و اس به اندروید 4 ارتقاء نداد حال خیلی از کاربراش رو گرفت باید از قبل اعلا کنه کسی که نمیخواد نخره . اگر بخوام اندروید داشته باشه دیگه ارتقاء ندم میرم همین یه 2 سیمکارته میخرم خیال خودمم راحت میکنم .نقل قول:
سلام.به نظر شما GS2 بگیرم یا نوت.
نوت به جز صفحه بزرگتر خیلی مزایا داره نسبت به GS2 ؟
ارزش داره 200هزار تومن بیشتر بدی گالکسی نوت بگیری به جای گالکسی S2 ؟؟؟
دوست دارم شما کمکم کنید راجب این موضوع.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OR
دوستان سلام و خسته نباشین.
من 500 پول دارم نمیدونم چیکار کنم فقط 1 چیزی میخوام بازی کنم و اهنگ گوش بدم حالا ب نظر شما arc s بگیرم یا ایپاد تاچ 4 جی ؟ موندم کدومو بگیرم ممنون میشم کمکم کنید . در ضمن گوشی خوبی هم ندارم حالا گوشی بگیرم یا ایپاد تاچ ؟
واسه موزیک و بازی 100% آیپاد تاچ... واسه هر دو تا واقعا محشره... کار اصلی آیپاد ها که کلا موزیک ــه ، بازی هاش هم اصلا دردسر اندروید رو نداره (واسه دیتا و اینا ، همه ی بازی هاش هم به صورت کرک شده توی سایت apptrackr.org هست و یه منبع کامل و عالی داره) ، و اینکه طبق تست خودم ، کیفیت بازی های آیفون یه سر و گردن بالاتر از اندروید ــه :)
الان میگی قید گوشی را بزنم و ایپاد تاچ بگیرم ؟
Arc S تو بازار تهران بد گرون شده! نمیتونید با 500 پیدا کنید
این Ios هم بازیاش با کیفیت و خوبه
از نظر موسیقی هم مشکلی نداره
اگر با Mp4 بودنش مشکلی ندارید بگیرید
سلام.به نظر شما GS2 بگیرم یا نوت.
نوت به جز صفحه بزرگتر خیلی مزایا داره نسبت به GS2 ؟
ارزش داره 200هزار تومن بیشتر بدی گالکسی نوت بگیری به جای گالکسی S2 ؟؟؟
دوست دارم شما کمکم کنید راجب این موضوع.
OR
عزیز! انگار من متوجه نشدم. شما دارید یک تبلت را با یک گوشی مقایسه میکنید؟نقل قول:
مگه S2 گوشی نیست؟
شما با نوت یه کم کار کنین اگه دیدین با سایزش مشکلی ندارین میتونین بخرین
ولی واسه کارای روزمره ی یه اسمارتفون یکم بزرگه یعنی به حدی که وقتی میخواین اس ام اس بدین دو تا انگشت شصتتون به همه ی حروف نمی رسه
نقل قول:
منظورم گالگسی اس2 با گالگسی نوت N700
جفتش گوشیه نه تبلت.از کمپانی سامسونگ
عزیز مشخصات رو میدونن
ولی نوت گوشی کامل نیست! تبلت فون هست! گنده هم هست! باهاش برید و کار کنید دیدید مشکلی نیست بخرید! خیلی هم خوبه! عالیه
شما چکار کردی؟ GS2 خریدی؟چند؟
به نظرتون کار کرده بگیرم GS2 ؟
سلام
یه سوال داشتم اگه ناشیانس ببخشید :
مثلا یه گوشی با پردازنده دو هسته ای 1.2ghz یعنی ما دو تا 1.2 داریم یا جمعا میشه 1.2 ؟
با سپاس
نقل قول:
دو هسته وجود داره ک هرکدام سرعتشون 1.2 هست ولی باهم جمع نمیشن بگی میشه 2.4 گیگاهرتز.
پردازنده دو هسته ای 1.2 گیگاهرتز ، یعنی در واحد پردازنده ، 2 تا هسته ی پردازشی دارن روی فرکانس 1.2 گیگاهرتز کار میکنن... یعنی هر کدوم 1.2 گیگاهرتز فرکانس دارن...
یکی منو از شک دربیاره چیکار کنم ؟
من 500 دارم چون پولم ب 1 گوشی خوب نمیرسه با این قیمت همه سخت افزار ضعیفی دارن میخوام ایپاد تاچ بگیرم ک حداقل باهاش میتونم بازی کنم موزیک گوش بدم و اینترنت برم . میگین چیکار کنم ؟ چی بگیرم ؟
سلام دوستان من بین سه گوشی گیر کردم کدومو بگیرم
گالکسی اس . یا I8150 Galaxy W . یا آرک . ممنون میشم جواب بدین
پولتون به Galaxy S میرسه که :دینقل قول:
شما اگه اشتباه نکنم خودتون S II دارین... به خاطر همین من آیپاد تاچ رو توصیه میکنم... واقعا محشره...
بستگی به کاربردتون باید بین Arc و Galaxy S تصمیم گیری شه... Galaxy W تقریبا توی رنج متفاوتیه...نقل قول:
S2 را ب این خاطر ک ب پول نیاز داشتم فروختم . گوشی درست حسابی ندارم میتونم پول Arc s را جور کنم حالا نظر شما چیه ؟ از نظر نرم افزار ، سخت افزار .... arc s یا ipod touch ?نقل قول:
ببخشید چرا . اس و آرک ؟؟؟ آخه Galaxy W . سی پیو 1.4 گیگاهرتز هست خیلیسسرتره که . یکی هست توضیح بده ؟؟؟
میخوام اندروید 4 هم بخوره و بیشتر واسه بازی و نرم افزار میخوام و فیلم
بستگی به مصرف داره... اگه فقط موزیک و بازی واستون مهمه ، من آیپاد تاچ رو ترجیح میدم... اما اگه بقیه موارد مهمه Arc S ...نقل قول:
بازی ، نرم افزار ، فیلم...نقل قول:
خوب در نتیجه شما به صفحه نمایش خوبی نیاز دارین... که توی W نیست...
و اینکه توی اندروید دولوپر خیلی مهمه که دولوپر های Galaxy S و Arc خیلی بیشتر از Galaxy W هستند و خواهند بود...
Galaxy W فکر نکنم از نظر ساپورت هم خیلی قوی باشه... سخت افزاری هم اختلافش زیاد با Galaxy S مشهود نیست ، اما با آرک تفاوت داره (باز هم نه خیلی زیاد)... من باشم Galaxy W رو توی گزینه هام نمیزارم :)
دوست عزیز همه چیز که فرکانس نیست... مثلا سنسیشن دو هسته ای 1.2 هست اما در حد یک هسته ای سنسیشن اکس ال یا گالکسی w هم جواب نمیده سخت افزار گالکسی w با آرک و گالکسی اس پلاس یکیه پس شما یا میتونین آرک بخرین یا گالکسی اس پلاس
من خودم به شخصه گالکسی اس آی 9000 رو پیشنهاد میدم و میتونم بگم به اندروید 4 هم آپدیت میشه
هم گرافیک قوی تری داره و اگر فیلم میبینید با صفحه ی سوپر امولد کیفش خیلی بیشتره
اما اگر میخواین آرک بگیرین مطمئنا براش اندروید 4 هم میاد صفحه ی خوبی داره و همینطور فلش داره دوربینش و hdmi هم داره
فقط شما میتونین گالکسی اس پلاس یا آرک رو با هم مقایسه کنید ببینید از کدوم بیشتر خوشتون میاد
سلام
دوستان تو رنج 350 چی پیشنهاد میدن
باتشکر
سوني اريکسون Live with Walkman
سلام دوستان
من یه گوشی میخوام بخرم تا قیمت 1تومن
که مشخصات زیر رو داشته باشه
دوربین خوب
صفحه نمایش بزرگ برای خاندن کتاب
امکانات جالب
من میخواستم هم گوشی و تبلت و هم دوربین بخرم
حالا گفتم یه گوشی بگیرم که کارایی اونا رو داشته باشه