سلام دوستان نقشه Samsung Navi که روی این گوشی نصب میشه نقشه شیرازش کامله مثل نقشه تهران؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان نقشه Samsung Navi که روی این گوشی نصب میشه نقشه شیرازش کامله مثل نقشه تهران؟
ممنون
دوستان بادا 2 الان اومده؟؟؟میتونیم بریم اپدیت کنیم؟؟فارسی پشتیبانی میکنه؟؟
خیر :41::41::41::41::41::41:نقل قول:
سلام خدمت اساتید سامسونگی
من میخوام این گوشی را بخرم . به نظرتون بخرم یا نه ؟ قیمتشم بگین سرم کلاه نره ! با گارانتی یا بی گارانتی؟
مرسی
قطر این گوشه چه قدره ؟ تو عکسا ظاهرا قطور به نظر میاد ؟ همین طوره ؟ اگه قطرش زیاد باشه خیلی تو ذوق میزنه.
مرسی
سلام دوست عزیز .نقل قول:
ابعاد گوشی 123.9x59.8x11.8 میلیمتر هست .
11.8 قطر گوشیه .
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
قیمت این گوشی در حال حاضر حدود 325000 تومن هست .نقل قول:
به نظر من که برا گارانتی پول نده .
با سپاس از شمانقل قول:
منظورم اینه شما که دارین و تو دست میگیرن قطرش زیاد میزنه یا باریکه ؟
حالا اخر بخرم یا نه ؟ بادا 2 میاد براش ؟
مرسی
به نظر من قطرش مناسبه نه زیاد باریکه نه قطور ،نقل قول:
توی خرید این گوشی شک نکن .
بادا 2 نسخه بتا براش امده اما نسخه کامل هنوز ریلیز نشده .
فقط موقع خرید دقت کن که کاور روی صفحه نمایش داشته باشه ( روش مشخصات گوشی و ... نوشته که باید برداری )
مموری کارتی هم که میخری کلاس بالا باشه تا در اجرای بازی های HD و ضبط فیلم به مشکل بر نخوری . ( کلاس 6 یا 10 )
بازم ممنون.نقل قول:
راستی توی عکسا قیافه ش زشت میزنه ! واقعیش هم همین طوره ؟:31:
فقط یه چیز : وی پی ان داره ؟ اگه نداره رو بادا 2 داره ؟
قراره امشب برم برا خرید.
رفتم برا خرید ! خیلی جالب بود تموم مغازه ها میگفتن 360 حتی تا 370 هم رفتند ! توجیهشون هم قیمت دلار بود !!!
همه جا را گشتم یه مغازه پیدا کردم که 335 بده ! سریع خریدم
عجب گوشیه توپیه فکر نمیکردم اینقدر شیک و عالی باشه.
مرسی
کجاش زشته ، من که خیلی با ظاهر گوشی حال می کنم .نقل قول:
وی.پی.ان نمیخوره . اما اگه به بادا 2 آپدیت کنی داره .
اقا میگم این صفحه ش ضد خشه ؟ یعنی محافظ نمیخواد ؟
ورژنش اینه :
s8530jpkg1
اپدیت میخواد ؟
نرم افزار و ایناش قضیه ش چیه ؟ باید چه جوری نصب کرد برنامه هاشو ؟
سلام .نقل قول:
صفحه این گوشی ضد خشه اما بهتره شما یه محافظ صفحه خوب که تقریبا 4000 تومن قیمتشه تهیه کنی .
خوب اگه فریمورش فارسی داره بهتره که دیگه دست کاریش نکنی تا بادا 2 براش ریلیز بشه .
برای استفاده از نرم افزار و بازی باید کایز دانلود و نصب کنی و یه اکانت بسازی .
دانلود آخرین ورژن کایز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویو 2 دارم اگه کسی سوالی داره بگه تا جواب بدم
اقا این قسمتی که مموری توش میره چرا اینطوری؟ باید لق باشه ؟
ویرایش : مشکل حل شد !
من کیز نصب کردم توی سامسونگ اپز هم رفتم ولی نتونستم برنامه چیزی بگیرم . چه طوری باید رو اینا برنامه و بازی ریخت ؟
مرسی
وقتی کیز رو نصب کردی باید گزینه ی سامسونگ اپس رو بزنی وقتی رفتی تو سامسونگ اپس باید یه حساب ایمیل داشته باشی البته نمی دونم که باید گوگل باشه یا یاهو من که با جیمیل رفتم.نقل قول:
روی sign in کلیک کنید و ایمیلتان را وارد کنید بعد در قسمت برنامه های رایگان روی گزینه ی get که نارنجی رنگ هم هست کلیک کنید تا دانلود بشه.
اگر سامسونگ کیز گوشی شما رو نشناخت باید یک بار گوشیتون رو خاموش و روشن کنید و دوباره به کامپیوتر وصل کنید .
اگر سامسونگ کیز گوشیه شما رو تونست بشناسه در سامسونگ اپس میرید تو گزینه ی my download و برنامه های دانلود شده رو نصب میکنید من الان نزدیک 40 برنامه دانلود کردم.
اقا حل شد. ممموننقل قول:
این بادا 2 کی میاد ؟
توی تستا من بادا 2 را دیدم ولی به نظرم بادا 1.2 قشنگ تر بود :31:
اقا ممنون. حل.نقل قول:
میگم این بادا 2 کی میاد ؟
نمیدونم والا هر موقع بیاد وقتی برنامه کیز رو باز کنی بلافاصله یه پیغام بهت میده که اپدیت کنی نگران اومدنش نباش همه چیزت با برنامه ی کیز حل میشهنقل قول:
سلام به همگي.من سامسونگ جت دارم و تنها دليلي كه ميخام عوض كنم اينه كه مسيجش خيلي كم نگه ميداره؟آيا اين گوشي هم همين شكليه؟دريافت و ارسال و ذخيرش هر كدام چندتا اس يا چند پارت نگه ميداره؟چون جت 500 پارت نگه ميداره شايد بشه 150 تا اس.اين چه شكليه؟
گوشی ویو نزدیک 1500 تا مسیج جا میشهنقل قول:
گوشی Wave II قادره تا 1200 تا SMS در خودش نگه داره .نقل قول:
سلام دوستان من رفتم زدم تو گوشش و خریدم 2 روزه خیلی هم ازش راضی هستم .... اما 2 3 تا نکته اگه توضیح بدین ممنون میشم .
1 : ورژن گوشی bada1.2 .... 1101041125LISS8530JPKA1 خوبه بده ؟ خلاصه چطوره ؟
2 : وقتی WIFI کانکت میشم و میخوام آپدیت کنم این پبغام رو میده ....
sign in to your samsung account to download software update
3 : این برنامه هایی که از سامسونگ اپس میگیریم واسه ما که ایران هستیم رو یه سری هاش فیلتری اعمال میشه یا کامله ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین ....
سلام دوست عزیز .نقل قول:
1-این فریمور جزو بهترین فریمور هاست و فارسی کامل ساپورت میکنه ، پیشنهاد می کنم تا امدن بادا 2 از همین فریمور استفاده کنید .
2-آپدیت فریمور از طریق گوشی برای ایران مقدور نیست .
3-دقیقا متوجه منظورتون نشدم . منظورتون اینه که سامسونگ تمام برنامه ها رو در اختیار ایران نمیذاره ؟
مرسی
منظورم این بود که آیا از اینور کاری کردن که لیست بازی ها و ..... از فیلتر رد بشن و به دست ما برسن ؟
سلام دوست عزیز .نقل قول:
نه کاری نکردن ، خود سامسونگ ایران تحت پوشش داره .
تمام برنامه ها برای ایران از طریق برنامه کایز قابل دانلود و نصب هست و حتی سامسونگ قسمت فروش برنامه ها رو هم برای ایران راه اندازی کرده .
سلام
بادا 2 رسما اومد
با این بادا 2 که رسما اومد فارسی داره؟؟میشه SMS فارسی داد؟؟
نه این ورژن مال اروپاست فارسی رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
پس ورژنی که فارسی هم ساپورت میکنه کی میاد؟؟
پورت کامل زبان فارسی بر روی بادا 2
بالاخره پس از مدتها فعالیت ما موفق به پورت کامل زبان فارسی بر روی بادا 2 و فیرمور MBUKI1 شدیم
این فایل ادیت شده فعلا فقط برای فیرمور MBUKI1 هست ما سعی خودمون رو میکنیم که ان شاالله برای همه رامهای اروپایی بادا2 ( ویو 1 - ویو 2 ) فایل فارسی ساز رو ارائه بدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش :
1- در مولتی لودر فایلهای فیرمور MBUKI1 رو کاملا لود کنید
2- بجای فایل csc فایل ادیت شده فارسی رو قرار بدید
3- تیکهای Boot change و Full Download رو بزنید
دانلود فایل Full_Farsi_Badaos.csc
پسورد : badaos.netکد:http://app.badaapps.ir/sites/default/files/app/09/17/1390 - 15:11test/Full_Persian_Badaos.rar
منبع:badaos.net
دوستان دیکشنریهای موجود برای بادا رو میخواستم و نحوه نصب ممنون
سلام دوستان
من از این گوشی خوشم اومده خواستم بدونم قیمتش چنده؟
درضمن یکی از دوستام هم میخواست WAVEروبخره قیمت اونم لطفا بگید.ممنون
ویو 2 حدودا 355.000نقل قول:
ویو 1 حدودا 340.000
میدونید که قیمت ها متغیر هستش ولی من میانگین رو گفتم . ممکنه قیمت ها بالا پایین باشه ولی تو همین رنجه
سلام
من با ویو2 دچار مشکل شدم
وقتی بعضی برنامه ها یا بازی ها رو روش نصب و اجرا میکنم وسط برنامه یهو یه صفحه آبی میاد و باید باتری گوشی رو در بیارم تا درست بشه
کسی با این مشکل برخورد کرده؟
چطوری حلش کنم؟؟؟؟؟
اینم عکسش:
من این گوشی رو گرفتم .
بیشتر اون 9 صفحه سفید رنگی که فکر کنم مشخصات گوشی هستش و زیرش نوشت to exit perss 0 to 2 sec میاد
اولن این 0 کجای گوشیه ؟ بعدشم یه صفحه سیاه رنگ میاد upload data to pc با هیچی هم نمیره باید گوشی رو خوشم کنم باز مکرر همین حالت پیش میاد بعضا باطری رو در میارم درست میشه
اینترنتش از طریق وابرلس کانکت میشه ! زبانش فارسی نیست .......
ستاره مربع 33284 ستاره مربع رو بزن و low رو انتخاب کننقل قول:
خیلی ممنون!
حل شد!
:40:
دوستان یه راهی بگین با این بریم فیسبوک ..... فیسبوک خودشو بستن ؟