تو دفترچه راهنما رو نگاه کنید! دقیقاً نوشته چه مارکی و چه میزان باید بریزید.:10:نقل قول:
Printable View
تو دفترچه راهنما رو نگاه کنید! دقیقاً نوشته چه مارکی و چه میزان باید بریزید.:10:نقل قول:
با تشکر از دوستمون یه نکته اضافه کنم که مسافرت کوتاه باشه(100 کیلومتر واینا) و جاده صاف باشه و سرعت هم بیش تر از 120 نباشه نگم لازم ولی خیلی خوبه.نقل قول:
تو این 1000 کیلومتر اول مسافرت نرید بهتره
سلام دوستان
من از در عقب سمت شاگرد ماشینم هی صدا میاد بدجور میره رو اعصاب مجبورم صدای پخشو زیاد کنم.
لعنت به این خودروسازا رو دری رو با چسب چسبوندن به در :18: انگار یه بار مصرفه . هرکار کردم باز نشد فکر کردم مثل 405 و 206 خار داره.
وقتی گوشه بالا سمت راست رودری رو فشار میدم صدا قطع میشه.
کسی میدونه مال چیه و چجوری باید رودری رو باز کنیم:13:
تندر ال90 ماشين {خيلي} خوبي هست ولي از لحاظ قطعات در ايران مشكل داره.
يعني قطعاتش يا پيدا نميشه يا خيلي گرون واقع شده است!
دوست عزیزنقل قول:
بهر حال هر ماشینی که ابتداء میاد تو بازار یه مقدار قطعاتش کمیابه و سخت گیر میاد شما مثلاً همین ریو رو اگه در نظر بگیر ابتداء همین مشکل رو داشت ولی بمرور درست شده .البته الان قطعات ال 90 نسبت به یک یا دو سال پیش خیلی فراون تر شده و راحت تر گیر میاد . در ارتباط با گرونی قطعات من نمی دونم آیا شما خودت ال 90 داشتی یا نه ولی خواستم بگم دلیل گرون اون بعلت کیفیت خوب قطعات می باشه و نسبت به ماشین های تولیدی داخل از این نظر همه رو سر است. بنابراین در کل ماشین خوبیه .
سلام دوستان ؛
یـه سوال داشتم ، اگه لاستیک سایز 15 تندر E2 Lp رو بخوای عوض کنی و لاستیک پهن تر
بندازی ، آیا باید رینگ ها رو هم عوض کرد یا فقط لاستیک رو میشه عوض کرد ؟
دوم هم اینکه چـه سایز لاستیکی بهتـره واز چه مارکی ؟ قیمتش روزش رو هم اگه میدونین،
بگین .
راستس لاستیک های خودشو چند ور می دارن ، اگـه نـو باشه ! /:20:
نقل قول:
آقــا اينجا كسي نيست جواب مـا رو بـده !!!/ :5:
نه نیازی به تعویض رینگ نیستنقل قول:
حتی تا 215 هم میتونی بندازی ولی بهتره با سایز 195 یا 205 عوض بشه(مال خودش چنده؟)
لاستیک هم مارک های مختلف با گل های مختلف وجود داره
تویو - فالکن - کوموهو و .... که از برند های خوب بازار هستن
4 فصل میخوای؟
گلش چطوری باشه؟
جریان فصل و گلش چیه ؟بهترین مارک کدومه و حدود قیمتش چنده ؟نقل قول:
جریان فصل اینه که آیا برای شرایط خاصی طراحی شده مثل باران و برف یا برای تمام فصول هستنقل قول:
و تقریبا برای هر شرایط رانندگی جواب بده
مثل سرما و گرما و باران و .....
گل هم به طرح روی لاستیک میگن دیگه
تمیتونم بگم بهترین کدومه
ولی TOYO PROXES یکی از بهترین های بازار هست و طبق تسها عملکرد فوق العاده ای برای سطوح خشک داره
بریجستون و یوکوهاما و کوموهو و فالکن.... هم مدل های مختلف و لاستیک های خوبی دارن :46:
نقل قول:
آقــا اميــر،
پيشنهاد خودت در مورد مارك و گل لاستيك چيـة ؟
يـه چيز توپ كـه هم چسبندگيش توي پيچ خوب باشه هم ظاهر قشنگي داشته باشه .
راستي نگفتـي قيمت ها تو چـه رنجيـه !
پايـدار باشـي / :20:
من که گفتم که :دینقل قول:
TOYO PROXES یکی از بهترین های بازار هست
فقط به تنها نکته ای که باید توجه کنید اینه که از تاریخ تولید لاستیک مدت زیادی نگذشته باشه که میتونید این رو از روی دور لاستیک بخونید
برند TOYO طرح PROXES پیشنهاد من هست که فکر کنم با قیمت حول حوش چفتی 170 - 80 تومن قابل تهیه باشه :46:
دوستان سلام ؛
عرض كنم كه من رفتم چراغ برق براي لاستيك . چند مدل لاستيك ديدم .
كومهو ، بريجستون ، سوميتومو .از خودشون پرسيدم مي گفتن بهترين سايز 205 / 60 R15 هست .
ميگفتن سايز بزرگتر هم به سيستم فرمان فشار مياره هم سر پيج ها به گلگير گير مي كنه .
قيمت هاشون هم از 170 – 155 تومنه . اگه لاستيك هاي خود ماشين ( كه بارز ايرانيه) نو باشه ور
مي دارن . حدود 200 تومن بايد سر بدي تا لاستيك ها رو تعويض كني .
ممنـون از راهنمائي هاي دوستان . بخصوص آقــا اميــر گل ./:20:
ما تابستون خودمون لاستیک کومهو R15 60/205 انداختیم هم ماشین خوشگل تر میشه به خاطر لاستیک بلندتره
لاستیک خودشو جفتی 70 دادیم زیر صفر جفتی 160 هم خریدیم
والفش هم عوض کرد گفت والف ایرانی بعد از یه مدتی باد پس میده
سر جمع با دستمزد و تخفیف 200 تومن شد
دوستان سلام ؛
یـه راهنمائی می خواستم ، اگه یه L90 رو بخوایم بتدریج اسپرت کنین .
با الویت چه کار هائی رو پیشنهاد میدین .
ممنـون میشم نطرات تون رو بدین .
فكر كنم اين سوال رو بايد توي بخش تيونينگ و .. ميپرسيديد . ولي به نظر من اولين كار بايد يه ارت و دو جفت و رينگ و لاستيك باشه !!! ( رينگش اگه 16 يا 17 باشه كه عالي ميشه !!! )نقل قول:
دوستان سلام ؛
یـه راهنمائی می خواستم ، اگه یه L90 رو بخوایم بتدریج اسپرت کنین .
با الویت چه کار هائی رو پیشنهاد میدین .
ممنـون میشم نطرات تون رو بدین .
دوست عزیز این ارت که بالا گفتی ، چیه . منظورم اینه که چی کاری انجام میده !!نقل قول:
منظورش ارتفاع هست.نقل قول:
دوستان نظرتـون در مورد تعويض چراغ هاي جلـو و عقب L90 چيـه ؟
دو سه مدل توي بازار هست ، ولي زياد چنگي به دل نمي زنن . اينكه ميگن همشون ( چه جلـو و چـه عقب )
طلقي هستن ، درستـه ؟ . يكـي از دوستان ميگفت چراغ هاي جلو رو عوض كرده ، ولي چراغ هاي جديد چون
طلقي(پلاستيكي) بوده بعد از يه مدتي طلقاش دفرمه شده و از داخل دون دون شده .
شمـا توي اين چراغ هاي جلوجديد ، نوع شيشه اي شو جايي ديدن .!
قيمت ها توي چه رنجيه ؟ اصلآ پيشنهاد ميدين عوض بشن يـا نـه ؟ /:20:
سلام
برخي از دوستان در اين تاپيک پيشنهاد دادن که براي آب بندي بهتر ماشين يه مسافرت 200 کيلومتري قبل از رسيدن به 1000 کيلومتر داشته باشيد
ميخواستم بدونم اين مبناي تجربي داره يا علمي ؟؟
ممنون
نقل قول:
آقــا کسـی نظــری نـدار ه !!!!!!!!!!!!!!!!! /:19:/:19:
مثل این که کسی نظری ندارهنقل قول:
به نظرمن همون چراغای فابریک واصل ماشین از این مدل های بچه بازی که توبازار هست قشنگ ترن.
به خاطر اینکه ماشین دورهای مختلف رو در دنده های مختلف تجربه میکنه. معمولا در جاده های کفی (تخت) به ماشین فشار خیلی کمتری نسبت به شهر میاد. چون در شهر به خاطر ترافیک زیاد موتور مستهلک میشه و بدتر آببندی میشه.نقل قول:
دوستان کسی میدونه هزینه کم کردن ارتفاع به صورت استاندارد واسه تندر 90 چند در میاد؟
نقل قول:
ممنون
ولي معمولا در كفي دنده هاي چهار و پنج بيشتر مصرف ميشه تا دنده هاي ديگه ماشين !!!
پس دور هاي محتلف در موتور كمتر وجود داره
در آدرس زیر ، بحث کامل در این مورد هستش که خیلی میتونه کمکت کنهنقل قول:
دوستان کسی میدونه هزینه کم کردن ارتفاع به صورت استاندارد واسه تندر 90 چند در میاد؟
کد:http://ww.-----------/vbulletin/showthread.php?t=49729
تو دوره آب بندی همه خوب میدونم که ماشین نباید زیاد موتروش تحت فشار باشه یعنی نباید تو دورهای بالای 4 هزار تا کار کنه توی جاده هم این وضعیت راحتتر میشه واسه همین به نوعی موترو توی شاریط نرمتری و تنشهای کمتری کار میکنه.نقل قول:
بهتره برای آب بندی کلا توی اتوبان و جاده رانندگی بشه
با سلام
اونطوري که من شنيدم به روش خاصي ميشه فهميد که آيا چراغهاي اخطار و عقربه هاي کيلومتر سالم هستن و ديگه اينکه چقدر بنزين موجود در باک هست و ...
کسي اگه ميدونه ممنون ميشم توضيح بده
شما باید ماشین رو خاموش کنید بعد اون دگمه وسط صفحه کیلومتر رو بگیرید و در حالی که نگه داشتید کلید رو بچرخونید تا روی حالت یکی مونده به استارت قرار بگیره و بعد نگه دارید خواهید دید که عقربه ها بالا پایین میشن و با زدن دگه بغل میتونید از بنزین تو باک و اطلاع پیدا کنید.وهمچینین سالم بودن صفحه lcd و یه سری چیزای دیگه که کد داشت ولی بادم نیست.نقل قول:
امیدوارم مراحلش رو درست گفته باشم چون خیلی وقته امتحان نکردم.
بعد چند نکته:
سالم بودن چراغ های خطر رو از این راه نمیشه فهمید
بعد بعضی ها میگن زیاد این کار رو نکتنید چون قاطی میکنه
و تا اون جا که من میدونم این کار برای اینه که مثلا وقتی چرخ ماشین رو عوض میکنید سرعت ماشین درست بشه و درست نشون بده(مطمئن نیستم)
ممنون
اینم یه مقاله در مورد کامپیوتر سفری حجمش هم 200 یا 300 کیلو بایته.کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=397278
خودم در اون فرومي که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز در پست 1078 همين تاپيک اشاره کرده بودن جستجو کردم و چيزايي پيدا کردم
البته مطالب جالب ديگه اي هم بود که دوستان بد نيست با مراجعه يه چک بکنن
منبع :نقل قول:
مد عیب یابی و کاربرد های آن:
1- در حالت خاموش بودن ماشین دکمه کیلومتر (دکمه تیریپ) رو فشار دهید و نگهدارید.
2-سپس سوییچ را وارد کرده و دو مرحله بگردانید تا چراغ های پشت آمپر روشن شود (ولی ماشین روشن نشود)
3- در حالی که همچنان دکمۀ کیلومتر را نگه داشته اید پس از 5 ثانیه عقربه های دور موتور و سرعت سنج (برای تست سالم بودن و دور کامل زدن) شروع به حرکت می کنن (تا انتها می آیند و برمی گردند)
4- به محض حرکت عقربه ها دست را از روی دکمۀ کیلومتر برداشته و در این زمان عددهای 7101 یا 7102 روی صفحه نمایان میشود که نشان دهندۀ ورژن نرم افزار نصب شده روی ECU هست.
5- سپس اگر یکبار دکمۀ کیلومتر را بزنید همۀ LED های صفحۀ نمایشگر روشن می شود (برای تست سالم بودن همۀ اعداد و نشانگرها و مربع های بنزین و دمای آب) زیرا در این ماشین به جای عقربۀ بنزین و دمای آب از نمایشگر استفاده شده و اگر یکی یا چند تا از LED ها (مربع ها) خراب باشه و روشن نشه، درجۀ بنزین و از همه مهمتر درجۀ دمای آب به اشتباه نشون داده میشه. (میتونه خطرناک باشه)
که با این روش تست میشه و اگر خونه ای روشن نشه خراب هست و باید به نمایندگی مراجعه بشه.
6- سپس اگر یکبار دیگر دکمۀ کیلومتر رو بزنید میزان بنزین درون باک رو به عدد نشون میده
که میتونید عدد نشون داده شده رو از 45 کم کنید و به همون میزان بنزین بزنید. (بیشتر از 45 لیتر بنزین درون باک نباشه) مثلاً اگر عدد 10 رو نشون داد فقط 35 لیتر بنزین بزنید.
7- سپس اگر یکبار دیگر دکمۀ کیلومتر را بزنید آخرین کد مربوط به عیب های فعلی ثبت شده در ECU نمایان میشه که در همین حالت با نگه داشتن دکمۀ کیلومتر، کدها از حافظۀ ECU پاک میشه.
8- جهت خارج شدن از مد عیب یابی یا سوئیچ را به حالت خاموش برگردانید (به حالت صفر) یا دکمۀ کیلومتر را در پایان 5 ثانیه نگه دارید.
همۀ مراحل در حالت موتور خاموش و در تمام مدت عقربه ها به طور خودکار در حال حرکت هستند.
کد:http://ww.-----------/vbulletin/showpost.php?p=752444&postcount=21
دوستانی که E1/cp دارند 1 سوال فنی : همونطور که مستحضرید برای این تیپ روی طاقچه عقب باند پخش کار گذاشته نشده . سوال من اینه که آیا سیم کشی هم نشده ؟ چون من هرچی گشتم سیم کشی برای باند های عقب پیدا نکردم . اینم جزو آپشن هاست ؟؟؟ :دی
سلام
داشتم تو گوگل در مورد لوگان سرچ ميكردم كه به اين فروم رسيدم. سعي كردم بيشتر صفحات گفتگو رو بخونم، اكثر دوستان مدل
e2 رو براي خريد پيشنهاد ميكنن، كسي ميتونه دليل خوبي بياره كه بتونه نظرم رو براي خريدن اين مدل جلب كنه؟ خودم كه فكر ميكنم زياد منطقي به نظر نمي رسه 3-4 تومن پول بيشتر فقط براي تجهيزات جانبي .... اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
پ.ن: من تا اول خرداد فرصت دارم مدل مورد نظرم رو انتخاب كنم.
پ.ن2: تو اين رنج قيمت ( ده تا چهارده) ماشين ديگه ايي پيشنهاد ميكنيد؟
ممنونم
بابامحمد
دوست من مدل E2 تندر 90 از هر لحاظ ماشين كامليه و ايمني خوبي داره . مثلا امكاناتي مثل : دوتا ايربگ - ترمز ABS+EBD - موتور قدرتمند - شتاب خوب و ...نقل قول:
سلام
داشتم تو گوگل در مورد لوگان سرچ ميكردم كه به اين فروم رسيدم. سعي كردم بيشتر صفحات گفتگو رو بخونم، اكثر دوستان مدل
پ.ن: من تا اول خرداد فرصت دارم مدل مورد نظرم رو انتخاب كنم.
پ.ن2: تو اين رنج قيمت ( ده تا چهارده) ماشين ديگه ايي پيشنهاد ميكنيد؟
ممنونم
بابامحمد
در ضمن براي مشاوره هم بايد به قسمت مخصوص مشاوره تشريف ببريد .
e2 رو براي خريد پيشنهاد ميكنن، كسي ميتونه دليل خوبي بياره كه بتونه نظرم رو براي خريدن اين مدل جلب كنه؟ خودم كه فكر ميكنم زياد منطقي به نظر نمي رسه 3-4 تومن پول بيشتر فقط براي تجهيزات جانبي .... اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
منم چندتا مورد دیگه رو اضافه کنم :نقل قول:
4 چرخ رینگ اسپورت 15 اینچ آلومینیومی
4 شیشه برقی
عایق بندی بهتر
کامپیوتر سفری
مه شکن جلو
در ضمن اگر بیشتر از 13.5 میلیون پول نداری ، ریو هم گزینه ی خوبیه.
اگه دونبال قیافه و کلاس بیشتر هستی مسلما ریو بخری می تونه نظرتو جلب کنه.اما خوب از نظر امکانات و موتور قوی تر تندر خیلی سرتره.
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه سیم کشی نشده است وبرای نصب باند روی طاقچه عقب حتماً بایت خودت این سیم کشی رو انجام بدی.
سلام
کاملترین مدل لوگتن چیه؟آخه ده تا مدل تو نظرسنجی گذاشتین!!!وقیمتش چنده؟
E2 Lp هست قیمت کارخونه 15.300.000 توماننقل قول:
سلام به همه
لوگان 90 الان از نظر قطعه ی یدکی چجوریه میگن گیر نمیاد می خوام ببینم کسی بوده که قطعه لازم داشته و رفته دنبالش؟؟؟
و راحت گیر آوورده یا نه؟؟؟
بعد اگه گیر میاد کجا مرکزش؟؟