من چهارتاشو وا کردم دوتا اصلی داره بدونه stage داره با babality
Printable View
من چهارتاشو وا کردم دوتا اصلی داره بدونه stage داره با babality
اصلا به هیچ نخوی نمیشه تو پی سی اینو بازی کرد؟
نه نمیشه :دی
ایون فیتالیتی هارو که میشه زد . مشخصه. واسه همه جواب میده فیتالیتی دوم ها!
نه متاسفانه . مگه اینکه در آینده ای دور واسه پی سی هم پرت بشه !نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
فیتالیتی های دوم واسه همه هست . اما نینجاها فیتالیتی کلاسیک دارن که باید انلاین باز بشن . که همون فیتالیتی سه هستش . اسکورپین رو میشه بدون باز کردن آنلاین زد . آپدیت ها و پچ هایی که بعدا واسه بازی میاد دیگه همچین اجازه ای به پلیرها نمیده که بدون کد و آنلاک آنلاین بتونن بزنن فیتالیتی سوم اسکورپین رو .نقل قول:
از وقتي كه PSN وصل شده ، 60-70 تا بازي با ايراني ها تو King Of The Hill كردم واسه چنتا تروفي ، سرعتش خوب نبود ولي قابل تحمل بود ، 26 تا اينا هم ranked match بازي كردم ، شبا سرعت نتم خوبه ميتونم ، نتايجي كه گرفتم اينه كه
همه به Fatality علاقه دارن ، شديد :31:
همه به Scorpian هم علاقه دارن
ميانگين كسايي كه Kombat ميزنن تمام Special Attack هاي كاراكتراشونو بلدن + كمبو هاي ساده كه خود بازي نوشته
خيلي هم دفاع ميكنن
منم با 19 تا برد و 6 تا باخت رتبم 300 بود ، چند ساعت كه بازي نكني رتبت مبپره بالا شديدا
من که دسترسی ندارم به لایو نمیتونم بازی کنم انلاین واسه همین تقریبا نصف اچیومنتام نمیتونم بگیرم . اسکورپین پیک میکنن ؟
به نظر من ارمک و اسموک و کانگ لائو جزو قوی ترین ها هستن . منم یه ویدئو از تورنمنت دانلود کردم . پیش از حد گارد میگیرن . اما کمبوهارو خیلی خوب میزنن . اما با گیم پد ایکس باکس سخته خیلی . من به زور میتونم توی کرنر با کانگ لائو کمبوی 60 درصد اونم شانسی بزنم . در صورتی که میشه باهاش تا 87 درصد کمبو زد .
اوه اوه چالنچ تاور مرحله 300 چه سخته:31:
این غولا مشکلی نیست این ملینای ... اینقدر وول میخوره و اسپشیال میزنه آدم نصف جونش میره:41:
آره. سخت ترین حالته خب!
زدمش بلاخره
هر کدوم بیاید بگید با کدوم کاراکتر چالنچ تاور رو تموم کردید؟من که با اسکورپین
من با sheeva ، فقط هم پايين بالا زدم
دلم برا سابزیرو سوخت :( چه مضلوم شهید شد :دی
من از اون موقعی که بازی رو گرفتم سر جمع 2ساعت هم بازی نکردم :31:
فقط یه چندتا fight با دادشم زدیم ( داداشم 6 سالش هست :31: )
کلا با دسته x360 اصلا حال نمیده ! ( taken هم همین طور )
واسه بچه شش ساله این چیزا رو نذار!! خوابش نمی بره!!!
منم آخرین مرحله ی تاور رو با شیوا رفتم! هی می پریدیم از بالا روی سرش !!!
اگه کسی میتونه نسخه مخصوص pc
Mortal Kombat
رو بزاره منظورم شماره یکش
اگه میشه نسخه کاملش باشه
این ماه dlc و patch بازی میاد به گفته ی اد بون
پس مثل اینکه با شیوا راحتتر بود
من همه رو آوردم جز شیوا:31:
راستی بچه ها هر کی مگه 3 تا فیتالیتی نداره؟من 2 تاشو برا هر کی آزاد کردم سومیش آزاد نمیشه که.باید کار خاصی کرد؟
هر کی نداره
فقط:sub-zero_scorpion_reptile
سلام بچه ها تروخدا منو راهنمایی کنین میخوام آنلاین بازیش کنم نسخه ی ps3 اما نمیشه نمیدونم باید چکار کنم اگه میشه قدم به قدم برام بنویسید psn من هم ماله آمریکاست
دمتون گرمممممممممم:20:
كار خاصي نميخاد كني ، اگه به PSN وصل ميشي كه فقط online ID رو بدي خودم Invite ميكنمت :10: بازي ميكنيم ،نقل قول:
اگر به PSN وصل نميشي بگو ! كلا هم منوي بازي راحته اگه به Lobby وصل شي .
ممنون
همون عددارو میگی که تو دفترچه بازی نوشته؟؟؟
خوب کجا باید واردش کنم داداشم دمت گرم
دمت گرم داشم
خوب این online ID کجا نوشته؟؟؟تو دفترچه هستش؟؟؟
خوب کجا باید واردش کنم؟؟؟؟؟؟
اين قد اين 2،3 روز با ايراني ها بازي كردم كه تروفي بردن 100 بازي آنلاين رو گرفتم ، استقبال از PSN عالي بود ! آنلاين واسه من از expert خيلي سخت تره ... ! هر كي يه كاراكترو در حد عالي ياد گرفته ...
بچه ها سلام
من این online ID کجا باید واردش کنم دوست دارم آنلاین بازی کنم اما نمیشه کمکم کنید دمتون گرم
سلام ، PSN ID ، Online ID ، نام كاربري تو شبكه پلي استيشن .. همش يكيه ، وقتي كه داشتي ثبت نام ميكردي خودت نام كاربريتو دادي ، اون كدي هم كه تو دفترچه هست واسه آنلاين هست ولي فعلا استفاده اي نداره ...نقل قول:
اگه كه ميتوني sign in شي تو PSN ، برو تو Friends منو Add كن ( تو امضام نام كاربريم هست : alisaadat . ) تا بيشتر صحبت كنيم ، اگرم متوجه نشدي بگو تا درست تر توضيح بدم ...
این جور که معلومه عمراً واسه pc بیاد
دیگه باید کنسول بگیرم...
اونا که 5 تا دارننقل قول:
منظورم fatalityاصلهنقل قول:
نه stage و babality
واقعا تموم كردن Challenge و Story و زدن Combo و Fatality و Babality و ... در برابر Gain Mastery Of All Fighters مثل جك ميمونه ...
اين همه آدم اهل كامبت ، حتي يكي جرات نميكنه حرف به دست آوردن mastery يه دونه كاراكتر رو هم بزنه ، ديگه خدا به داد 28 تا برسه ...
ياد GT 5 ميفتم كه يه تروفي طلا داره ولي بايد حدود 500 ساعت وقت بزاري براش ، كامبت هم يه طلا داره كه بايد به مقدار نامعلومي وقت بزاري ( حد اكثر 672 ساعت ، فعلا ترفند خاصي هم براش يافت نشده )
باسه داشم add میکنم بد خواستم بازی کنم میگمت اونجا تا راهنماییم کنی
شما میتونین تگ پرکتیس رو بیارین دو تا کارکتر انتخاب کنین و برای 24 ساعت AFK بزارین . این جوری 14 روز طول میکشه که کل کارکترها مستر بشی . واسه ایکس ری هم کمبت کد انلیمیتد بار بزن راند های 3 تایی بزار و فقط ایکس ری بزن .نقل قول:
من واسه اسموک و ارمک 10 ساعتی گذاشتم . دیگه بیخیال شدم فعلا .
من هنوز چلنج تاور رو هم نتونستم تموم کنم. چنتایی که مبارزات 3 نفره داره گیر کردم. دوتا از سیکرت بتل ها هم مونده . اون یکی که گفته همه تست یور لاک رو دراگون مرتال بگیری هم تست نکردم . شما گرفتین ؟
اين راهي كه گفتين سريع ترين راه هست ولي واقعا عذاب آوره :41: ، راه بهتري هم نيس ، كلا خيلي سنگينه .نقل قول:
چلنج رو تموم كردم ولي تست يور لاك رو كلا يادم رفته بود ، من همش درگير King Of The Hill , Ranked Match , Player Match كلا آنلاين ديگه ... ! ولي ديگه حالشو ندارم ، ميخام يه مدتي برم تو كار تست يور لاك ، سكرت بتل هم رفتم !
خوش به حالت من اصلا نمیتونم انلاین بازی کنم . ایکس باکس دارم اما الان نمیشه رفت لایو .نقل قول:
فکر کنم یکم کار کنم بتونم چنج رو تموم کنم با دسته ایکس باکس یکم سخته خیلی سریع باشه آدم .
سکرت بتل ها رو منم 2تا رفتم . شانگ سون و اون اسموک هنوز مونده . لدر رو هم اکسپرت اصلا تست نکردم .
اگه تونستی تست یور لاک رو بگیری یه خبری بده چه جوریاست :31: موفق باشی .
بالاخره تونستم تاور رو دیشب تموم کنم . سختترین واسم مبارزه با باراکا و سیندل و شاوکان اونم با شانگ سون بود . لدر هم با اسموک خیلی راحت تونستم اکسپرت برم . از دیشبم اسموک رو گذاشتم AFK بمونه تا 24 ساعت بشه . فقط ایکس ری هاش 100 تا شده هنوز 50 تا کم دارم . بقیه اون 3 قسمتش رو مستر کردم . اما هنوز توی 2تا سکرت بتل موندم . اونی که اسموک پشت درخته . اصلا نمیاد واسه من . شانگ سونم نمیتونم فلاولس کنم. راه آسونی واسه فلاولس پیرمرد سراغ ندارین ؟
------------------------------
دوتا بتل هارو هم که مونده بود رفتم . در حال کسب اچیو مستری اسموکم فعلا . 4ساعت دیگه تمومه .
بچه ها من فیتالیتیه سایرکس رو اشتباه زدم شد بیبیلیتی :18:
مگه میشه؟ خیلی فرق دارن که! بیبیلیتی سایبر ، پایین ، عقب ، جلو ، دفاع هست!
Mortal Kombat 9 wallpapers
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/wallpaper/mortal-kombat-9-sub-zero_w260.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/wallpaper/mortal-kombat-9-scorpion_w268.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gamerswallpapers.com/wallpaper/mortal-kombat-9-shang-tsung_w266.html
کد:http://www.gamerswallpapers.com/wallpaper/mortal-kombat-9-liu-kang_w275.html
ساییرکس ها نه سایبر سابزیرو!نقل قول:
خوب شاید خیلی اشتباه زدم ولی دروغ نمیگم!
بیچاره سابزیرو خودشو خیس کرد :))
نمیدونم اینرو دیدید یا نه ولی به نظرم خیلی جالبه
نقل قول:
کد:http://www.gamerswallpapers.com/wallpaper/portal-kombat_w365.html
ممنون.قشنگ بود
:11:یه سری عکس از سری Mortal Kombat که خودم اپلود کردم
کد:http://www.4shared.com/file/-rfWgaO4/New_Folder.html
بابا من دو راند فلاولسش کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. :41:نقل قول:
بعد همون پستم نشستم همرو رفتم .نقل قول:
باید یه فینیشیم هم بزنی بهش بعدش میره با جید مبارزه میکنی .
اسموکم که من ندیدمش همینجوری بازی شروع شد یه 15 ثانیه بعد سلکت پایین رو با هم زدم دیدم گرفت .
فقط اچیو 200 بازی ورسس مونده با اون دراگون های تست یور لاک و مستری همه کارکتر ها که نمیرم حالا حالاها .