v4 beta5
درمورد فونت من تست نکردم ولي فونت رو فکر کنم بخواد ولي ديگه فارسي سازي و ريختن فايلهاي ليب رو نميخواد شما دانلود کن تست کن
v4 beta5
درمورد فونت من تست نکردم ولي فونت رو فکر کنم بخواد ولي ديگه فارسي سازي و ريختن فايلهاي ليب رو نميخواد شما دانلود کن تست کن
v4 beta5
برای فونت ریختن باید چیکار کنم؟ یعنی هر فونت فارسیی بریزم تو پوشه system/fonts حله؟ یا باید فونت مخصوص باشه؟ برای این کار روت کردن که لازم نیست؟
در ضمن اگه لطف کنی لینکش رو بزاری ممنون میشم.
من اینجا رو امتحان کردم ولی دانلود نشد! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستای گلم :40:من رفتم مسافرت تا 13 ام
کلی ام بازی ریختم ... hd نیست همشون اما خیلی حال میده شما ام دانلود کنید حتما...(پل سازی.گوسفندا-gt motor race که دارم فایلای دیتاشو میگیرم)
کاری سوالی بود بپرسید اگه با خطم تونستم کانکت شم جواب میدم حتما:40:
یا حق
راه اضافه کردن کلید Enter به کیبورد رو کشف کردم! :31: (قابل توجه مهران :46:)
اول این برنامه رو نصب کن :
بعد از نصب برو به این آدرس : setting / language and keyboardکد:http://download.pandaapp.com/android-app/smart-keyboard-pro3.14.0-id2973.html
اونجا مربع جلوی Smart keyboard pro رو تیک بزن.
بعد برو پایین اونجایی که تیک زدی(Smart keyboard pro setting).
یه صفحه جدید باز میشه شما برو داخل General setting
اونجا گزینه Smiley key رو پیدا کن و لمسش کن، 3 تاگزینه میاد ، Off رو انتخاب کن.
اینم از کلیدEnter !
البته برای بار اول موقع نوشتن مسیج باید تو اون قسمتی که مسیج رو مینویسی 2 ثانیه انگشتت رو نگه داری و Input method رو بزنی و گزینه Smart keyboard pro رو انتخاب کنی تا کیبورد فعال بشه!
موفق باشید:11:
پ.ن: خوش بگزره مهران جان. جای مارو هم خالی کن :10:
دوستانی که گوشیتون فارسی نداره، برای باز کردن صفحات وب فارسی میتونید از آخرین ورژن Opera mini هم استفاده کنید که هم مثل یه چیز پی ان عمل میکنه هم فارسی رو خیلی خوب نمایش میده!!!
برای خوندن و نوشتن SMS فارسی هم از برنامه ی Mirsal آخرین ورژن استفاده کنید که اونم کاملا فارسی (بهمراه گ چ پ ژ) رو نشون میده.:8:
سلام به همه و عرض تبریک واسه سال نو!
یه سوال داشتم اونم اینه که من بعضی وقتا که میخوام گوشیمو با usb وصل کنم به کامپیوتر نمیشناستش و باید گوشی رو خاموش-روشن کنم تا درست بشه . مشکل از کجاست؟
با تشکر و آرزوی سال خوب خوش برای همه ی بچه های p30wold.
اقا من یه سوالی دارم وقتی اس ام اس برام میاد ساعتش درست نیست یعنی نمیفهمم طرف کی این اس ام اسو داده برا همه دوستان دیفای دارم اینطوریه؟
بلی دوست عزیز .این مشکل رو من هم با Galaxy s دارم.وقتی SMS میاد فقط تاریخ و زمانی که SMS به دستم رسیده رو نشون میده.نه زمان ارسال!نقل قول:
از برنامه ی Handcet SMS استفاده کنید.شاید درست شه...
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
به مسیر زیر برید و تیک USB Debuging رو بذارید.نقل قول:
Settings>Application>Development>USB Debuging
عزیزم با اوپرا مینی 5 امتحان کردیم نشد! حروف فارسی رو مربعی نشون میده!!! :41::41::41:نقل قول:
باید چیکار کنیم؟
ورژنی که من استفاده کردم ورژن 5.1.22 بود.اینم عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو گوشی من همه کلمه ها رو درست نشون میداد!اینجا بعضی هاشون رو مربع مربع نشون داده!
لینک دانلود:نقل قول:
کد:http://---------.ir/Forum/downloads/3370/
تیک او گزینه USB Debuging همیشه فعاله!
با تشکر.
احتمال داره از USB سیستمون باشهنقل قول:
یعنی چی؟ مگه میشه ؟ آخه ب یه خاموش-روشن کردن گوشی خوب میشه!؟نقل قول:
با سلام دوست عزيز!اون اكس باكس چند؟ميشه واسم پ.خ كنيد!يا شماره واسه تماس لطف كنيد؟تهرانيد؟
دوست عزی زجای مطرح کردن شوال اینجا نبود!!!نقل قول:
البته خیلی خیلی ببخشید که میگم.ولی به ایشون پ.خ کنید یا تو پروفایلشون پیغام بذارید.
عذر میخوام که دخالت کردم...
نه اتفاقا ممنونم كه راهنمايي كرديد!خودمم همچين حدسي زدم!ولي بزاريد به حساب تازه كاري!نقل قول:
بله احتمالش هست البته ممکن هم هست از گوشی باشه ولی همچین مشکلی امکان داره از سیستم هم ناشی بشهنقل قول:
حالا وقتی گوشی خاموش روشن میکنید کابل ارتباطیش به سیستم وصل هست یا نه؟ اگه جواب مثبت بگید تا راهنماییتون کنم چون احتمال اینکه از سیستم باشه بیشتر میشه خصوصا سیستمهایی که مادربرد سوکت 478 دارن ویا سیستمهایی که دستگاههای USB زیادی بهشون وصل میشه
ولی اگه گوشی موقعی که خاموش روشن می کنید جدا ازسیستمه احتمال اینکه از گوشی باشه بیشتر میشه
من به این نتیجه رسیدم تا وقتی فونت فارسی یا عربی رو گوشی نباشه محاله با اوپرا یا هر براوزر دیگه ای فارسی رو دید!نقل قول:
دوستانی که گوشیشون فارسی داره لطف کنن با روت اکسپلورر برن به این آدرس : system /fonts
اونجا فونت DroidArabic یا هر فونتی که arabic یا persian یا farsi نوشته رو برامون آپلود کنن تا بریزیم رو گوشیمون مام براوزر فارسی داشته باشیم دم عیدی صواب داره! :31:
ممنون از دوستانی که همکاری میکنند( مخصوصا آقا مهدی گل! :46: )
درسته.ولی اگه گوشیتون فارسی رو حتی جدا جدا هم نشون بده این مرورگر ها اونا رو درست نشون میدن.یعنی باید در این حد گوشی فارسی رو بخونه!(جدا جدا.م ث ل ا ی ن)نقل قول:
عرض کردم که متاسفانه مال من مربع مربع نشونش میده نه جدا جدا! :41:نقل قول:
داداش من الان تو XDA سرچ کردم.نوشته بودن کاستوم رام های چینی توشون عربی کامل ساپورت میشه!نقل قول:
یه راه واسه فارسی سازی کامل گوشی پیدا کردم البته باید گوشی رو روت کنید اگه بخواین آموزششو آماده کنم براتون
با این روش حتی مرورگر خود گوشی هم فارسی میشه و نوشته ها از راست به چپ و درسته
چرا که نه آرش خان :10:نقل قول:
خوب پس یا علی من الان شروع میکنم به آماده کردن آموزشش
قربون دستت یه راه آسون و بی خطر هم برای روت کردن گوشی پیشنهاد بده آرش جان! :11:نقل قول:
نه وقتی گوشیمو خاموش-روشن میکنم که به کابل وصل نیست.(جالبیش اینجاست که اگه وقتی گوشی وصل شد تا چند روز هم اگه گوشی رو خاموش-روشن نکنم باز هم بدون مشکل وصل میشه!)نقل قول:
باز هم ممنون.
اولین بخش این آموزش مربوط به روت کردن میشه نرم افزار SuperOneClick رو از لینک زیر دانلود کنیدبعد اکسترکت کنید و برنامه رو اجرا کنید
کد:http://hotfile.com/dl/111498488/10d40d0/SuperOneClickv1.7-ShortFuse.zip.html
روی Root کلیک کنید و وقتی به Waiting for device رسید تیک USB Debuging Mode رو بزنیدو منتظر بمونید تا روت بشه دستگاهتون خیلی سادهنکته : مموری گوشیتونو خارج کنید برای مراحل روت کردن ولی برای باقی مراحل باید باشه
بعد از روت کردن باید نرم افزار ریکاوری رو روی گوشی نصب کنید بعد از نصب وارد برنامه بشید پیغامی با عنوان نرم افزاری SuperUser دریافت خواهید کرد که گرینه Allow رو می زنید اینم عکس از محیط برنامه ریکاوری
لینک دانلود نرم افزار ریکاوری :
کد:http://hotfile.com/dl/111499516/8dd79e7/defy_recovery-1218-0326-signed.apk.html
ابتدا روی گزینه Install Recovery System کلیک کنید بعد با پیغام Success روبرو خواهید شد حالا گزینه Recovery Boot رو بزنید تا وارد محیط ریکاوری بشیدتقریبا به این شکل هست محیط ریکاوری
با کلید های ولوم میتونید تو منوهاش بالا و پایین برید و با کلید پاور وارد منو شوید یا انجام عملی را تایید کنیدوارد منوی backup and restore بشید و یک بکاپ از رامتون بگیریدحالا سیستم را ریبوت کنیداین بکاپ روی فولدری با اسم goapkrev در مموری کارتتون ذخیره خواهد شدبعد از بکاپ باید فایل زیر را دانلود کنید
کد:http://www.mediafire.com/?n98784i47qojjns#2
بعد از دانلود اکسترکتش کنید و محتویاتشو که دو فایل System و Nandroid.md5 هست را جایگزین فایلهای هم نام بکاپی که گرفتید داخل فولدر goapkrev کنید البته قبلش فایل های بکاپی که گرفتید را یک جای مطمئن کپی کنید که داشته باشید.حالا دوباره وارد محیط ریکاوری بشید یعنی برنامه ریکاوری رو باز کنید و Recovery Boot را بزنیدبازهم وارد منوی backup and restore بشید اینبار باید restore کنیدوقتی کامل شد دستگاه رو ریبوت کنید و منتظر بشید تا دستگاه بالا بیاد کمی بیشتر از معمول طول خواهد کشید
سلام
مشهد كجا ميشه موتورولا دفي پيدا كرد؟!خواهشا زودتر كمك كنيد،تا مشهد هستم بخرمش!!كسي نخريده از مشهد؟!
بچه ها ببخشید اگه سوالم تکراری هستش....
قیمتش تو تهران چنده؟؟؟؟؟
خواهش ميكنم احسان خان!بايد عرض كنم كه من با اپرا وفتم تو يه سايت فارسي مربعي نشون داد!ورزن 5 بتا!بروزر خود گوشي هم اصلا هيچ سايتي رو باز نميكنه!حالا 5.1رو نصب كنم ببينم چي ميشه!ولي چشم،اونا رو واست ميفرستم تست كني!نقل قول:
راهی هم هست برای unroot ؟
این نرم افزار که برای روت گذاشتم ادعا کرده unroot هم میکنه ولی من امتحان نکردم اما اگه گوشی رو فلش کنید به همون روشی که قبلا آموزششو گذاشته بودم گوشی unroot میشه
من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فایلهای تصویری یا صوتی حجیم میریزین و سرعت گوشی میاد پایین داره رفرش میشه و برای اینکه سرعت رفرش شدن رو افزایش بدین میتونین فایل .udstate رو به طور دستی پاک کنین تا گوشی سریعتر رفرش بشه. وقتی هم مموری رو فرمت میکنین گوشی به طور اتوماتیک فولدرهایی مثل dcim یا .android_secure رو میسازه و مشکلی نیست.میتونین با کسپر اسکای ورژن مخصوص آندروید هم گوشی رو یکبار چک کنین. در مورد فایل txt هم اسم فایل رو یادتون نمیاد؟ اگه چیزایی مثل log یا disk cache بوده مشکلی نیست! ایرادی ندارهنقل قول:
من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!!
ها،ها فكر كنم همون log بود!آخه فكر كردم اول نبود،يا بوده من نديدم؟فولدر جديد نساخته فولدر هاي قبلي حذف شدن!اين كسپر رو پي سي نصب ميشه يه رو گوشي؟از انتي ويروس هاي خود آندرويد مثل lookout نصب كنيم چطوره؟يه فايل ديگه هم حذف كردم اسمش و فرمتش عجيب بود!شايد همون udstate بود!؟هردو داخل مموري بودن همينجوري،تو هيچ فولدري نبودن!كلا احتمال ويروسي شدن هست؟با مثل لينوكس مقاومه؟يكي از آقايون ميگفت ويروس هاي ويندوز رو ي اندرويد تاثيري نداره!نقل قول:
از توضيجات و حوصله تون يك دنيا ممنونم!
من 2تا مشكل ديگه هم دارم !واقعا ممنون ميشم كمك كنيد!
1.بروزر خود گوشي فقط يه بار كار كرد!ديگه هيچ سايتي رو نمياره!(ولي اپرا كار نصب كردم كار ميكنه)
2.چند روزه توي ديتا منيجر ،ديتا ميتر رو روش تاچ ميكنم باز نميشه !يه لحظه ميخواد باز كنه ها ولي نمشه!
3.امروزم اومدم بعد از فول شارز شدن گوشي رو روشن كنم بعد از روشن شدن كامل يالا نيومد و پروسس فيل يا همچين چيزي داد و force close شد و دوباره روشن شد!اولين بار بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره گوشی منم رسید دستم
موتو بلور کجاست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟!!
مبارکه دوست عزیزچندوکجاگیرش انداختی؟نقل قول:
مرسی گوشی یکماه پیش خریدم از علادین منتها دستم نرسید دستم کسی بود که برام خریده بودش
میگم نکنه گوشیم موتو بلور نداره!!؟؟؟
به سلامتی... مبارکت باشه!!!!!!!