چطوری میشه یه اکانت آفلاین ساخت؟
تشکر.
Printable View
چطوری میشه یه اکانت آفلاین ساخت؟
تشکر.
وقتی Glide میکنی ctrl رو بگیر ( space رو ول نکن ) وقتی یکم رفت پایین Ctrl رو ول کن تا بیاد بالا و اوج بگیرهنقل قول:
نقل قول:
create a new account رو بزن
وقتی نوشته های قوانینش برای تایید اومد برو پایین یک لینک هست نوشته Create offline account ( یک همچین چیزی ) اون رو بزن
ببخشید تو side quest riddler من دو نفر رو نجات دادم بعد که فرکانس بعدی رو پیدا میکنم میگه هنوز زوده چجور میشه جای نفر بعدی رو پیدا کرد؟ممنون.
دوستان اینها هستند بعضی مال تمام ورژن هاست بعضی تک ورژنه هستند.لینکهارو بزنید وارد سایت مربوطه بشید start download رو بزنید و لذت ببرید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید اون مرحله که باید از روی اتشفشان رد بشی سر سکوی دوم گیر کردم یک نفر گفت L CTRLدایو کن وقتی نوشته PULL UPاومد LCTRLرو ول کن که وقتی این کار میکنم پرت میشه پایین اعصابم بهم ریخته :37:
اینا همه موقع اجراش یوزر و پس همین سات رو میخاد.نقل قول:
ببخشید ... Arkham city یعنی چی ؟ چه زبوننیه ؟
شهر آرخام(انگلیسی!)
یه شهره اسمش آرخامه : دی
بازی خوبیه ولی یه مشکل اساسی که داره اینه که بر پایه موتور nvidia phsyx ساخته شده که به نظر شخص من یه افتضاح توی پردازش فیزیکه!!
یعنی حتی وقتی توی بازی phsyx رو روی high میگذاری با اینکه فیزیک خیلی فوق العاده ای رو به بازی اضافه نمیکنه ولی خرخره GPU رو میجوه و فریم رو در بعضی از صحنه ها حتی تا 60 درصد کاهش میده!!...دیگه وقتی cpu رو به عنوان phsyx processor معرفی میکنی که بماند...اصلا فریم تعطیل میشه میره پی کارش!!!
در صورتی که موتور havok با اینکه به نظر شخص من فیزیک خیلی بهتری در بازیها ارائه میده که اون رو در بازی نظیر red faction ثابت کرد(بازی واقعا در تخریب و فیزیک حرف نداشت) ولی نحوه فریم دهیش فوق العاده بهتره بود....قبول دارم گرافیک این بازی خیلی بهتره ولی یادتون باشه که havok برای پردازش فیزیک از cpu استفاده میکنه نه GPU!!...البته همین طور که گفتم nvidia phsyx هم میشه CPU رو به عنوان پیش فرض فیزیک قرار داد ولی در اکثر مواقع این کار اوضاع رو بدتر میکنه!!
البته به نظر من توی گرافیک و مخصوصا هوش مصنوعی هم واقعا بیشتر میشد کار کرد... طرف درست از بیخ گوشش رد میشم یا پرواز میکنم حتی شک هم نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتی که در بازیهایی نظیر splinter cell وقتی یه نفر رو take down میکردی حداقل نفر بغلیش مثل جلبک هنوز به حرف زدنش ادامه نمیداد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل بقیه المانهای بازی خوبه مخصوصا داستان که نحوه روایتش واقعا قشنگه و یه جورایی حالت یه فیلم اکشن سینمایی به بازی داده و اگه از حق نگذریم یکی از دلایل اصلی جذابیت بازی هم همین فاکتورش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نه یک نقد بود و نه تفسیر بازی فقط یه بررسی فنی بازی از نظر تکنیکی بود پس لطفا به فن های این بازی مخصوصا کسانی که فکر میکنند این بازی باید به عنوان GOTY سال انتخاب بشه برنخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلبک رو خوب اومدی خب تاریکه بتمن هم سیاهه و البته سریع پس کسی متوجه رفت و آمد نمیشه دیگه:31:نقل قول:
Goty رو به این ندیم به چی بدیم؟:18:
بعضی هاشون پسورد میخواد که یکی از این سه تا رو بزنی باز میشهنقل قول:
madeusingtmk
b708k
givememorelives
سلام . من تو یه مرحله از این بازی موندم . اونجایی که مستر فرییز رو باید پیدا بکنم . سمت راست قرمز و آبی میشه و درجه حرارت کم و زیاد میشه . هرچقد میگردم نمیتونم پیدا بکنم .ضمنا اولای بازی هستم . 5% بازی کردم . میشه کمکم بکنین که چطور میشه رد کرد اینجا رو
ممنون:31:نقل قول:
اینکه آیا این بازی لیاقت GOTY شدن رو داره یا نه رو من اصلا بهش کاری ندارم و نظری هم نمیدم:20:
ولی آخه میدونی چیه؟؟...گذشته از اون صحبتهایی که کردم یه چیز دیگه هم هست که برای من توی بازی خیلی مهمه اونم خشونت توی بازی هست که این اصلا بویی ازش نبرده(توی بازی از دماغ یه نفر هم خون نمیاد:31:)...
(البته این دیگه کاملا شخصیه و اصلا ایرادی به بازی نمیگیره چون کاملا به سلیقه طرف بستگی داره.... به نظر شخص من که بازی اکشن,بدون خونریزی مثل شیر بی یال کوپال میمونه:31:حالا شما رو دیگه نمیدونم:biggrin:)
موفق باشید:46:
سلام.فریز زیر زمین هستا.یه در اونجا هست که باید بازش کنی.نمیدونم اسلحه ی برقی رو گرفتی یا نه؟چون دره با این اسلحه باز میشهنقل قول:
اتفاقا مهدی جان به نظرم همین که بازی این مدلیه باعث بهتر شدنش هم شده :دینقل قول:
قبلا هم به این اشاره شده که کلا بتمن شخصیتی نیست که حتی دشمنان خودشو هم بکشه که این توی بازی به بهترین شکل نشون داده میشه و اصلا راه نداره شاهد یه بازی خیلی خشن باشیم
سلام بچه ها خوبین میدونستین این بازی 2تا پایان داره که به انتخاب شما بستگی داره سر مرحلهcatwomanکه باید بری دو تا چمدان الماس بدزدی وقتی کارش تمام شد catwomanداره بیرون میاد تو مونیتور میبینه بتمن گرفتن اونجا اگه به در سمت راست که روش نوشته live arkham cityبرین بازی همونجا تمام میشه :27:
چرا هی پشت سرهم close the program میده؟
منم گفتم که وحید جون این قسمتش دیگه کاملا شخصیه...یکی مثل تو روحیه_ش لطیف بید از خشونت خوشش نویاد:31:...یکی هم مثل من عشق خشونت:evil:نقل قول:
فضای بازیم یه جوریه ک خون لازم نی ک توش باشه ...نقل قول:
خشن هم هس اتفاقا ...وختی دعوا میکنه خشن میشه!:31:
وقتی میرسم به اون شخصی که اوایل بازی و توی زندان بروس وین رو دید (فکر میکنم مرد پنگوئنی باشه) نمیتونم کاری بکنم.وسط سالن بزرگی ایستاده و مرتب شلیک میکنه.خود بازی یه اسلحه داد که بت من میگیره پشتش و جلو میره ولی نمیشه با اون بهش شلیک کرد.با سلاح های دیگه هم وقتی بهش شلیک میکنم دورش بسته میشه و اتفاقی نمی افته. زیر جایی که هست دو تا پنگوئن رو زدم ولی بازم اتفاقی نیوفتاد.
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
شما باید با Disruptor اسلحش رو غیر فعال کنی
یک پل هست که از روش میشه رد شد رفت جاش
از روی اون پل یواش رد شو و برو جلو طرف پنگوئن
یکم که رسیدی بهش با Disruptor اسلحش رو غیر فعال کن
من رسیدم به یه جایی ک هی باید با اون اسلحه یخ ساز یخ بسازی رو آب جابج بشی(توی cooling tunnel هستم) ولی رسیدم به ی جایی ک نمیشه ازش رد شد...کنارم ی در فلزی هست ک پشتش جعبه فیوزه روبروم هم ی چیز الکتریکیه...خلاصه کمک کنید :دی
نقل قول:
اون دری که پشتش ایستادی و سمت چپش اون فیوزه قرار داره یک سوراخ داره
از توی اون سوراخ Remote Batrang رو پرتاب کن ، رو به روت یک سیم برق هست که داره جرقه میزنه batrang رو از توی اون رد کن تا برقی بشه بعد کلیک چپ و راست رو با هم بزن تا برگرده
مثل همین در ، یک در سمت چپ ( از طرف دری که پشتش ایستادی ) قرار داره ، batrang رو از سوراخ اون در رد کن و بزن به فیوز
دوستان کسی ماموریت میستریوس واچر رو کامل رفته ماله من روی 60 درصد مونده دیگم پیداش نشد چرا؟:41:
بايد فكر كنم 5-6 جا ببينيش بعد يه مختصات رو نقشه بهت ميده و اونجا خود اين ازرائل ررو ميبيني كه اطلاعاتي در مورد نسخه بعدي بازي (به احتمال زياد) و وقايعش بهت ميگه.نقل قول:
یکی لطف کنه بگه این علامت سوال های سبز رنگ رو که باید X رو بزنیم تا ببینیمشون که باید یه جوری وایستیم که نقطه اش زیرش قرار بگیره رو چه جوری باید گرفت ؟
من هر کاری می کنم نمیشه. X رو نگه میدارم نمیشه. اگه دور باشه اول زوم می کنم و بعدش X رو نگه میدارم بازم نمیشه. یادم هم نیست تو بت من آرخام اسایلم چه جوری بود.
...........................
خب باید اون دکمه رو نگه دارید و بعد ول کنید تا اوج بگیره...نقل قول:
سلام .من در روی سکوی دوم مرحله ی آتش فشان هستم و دربازی میگه ctrl روبزن اما وقتی میزنم سقوط می کنه حلا چکار کنم
دوست عزیز این جایه بازی تو بعضی کامپیوترها یه باگ داره ! ( مال خود من نداشت ! )نقل قول:
تنظیمات گرافیکی رو به حداقل برسونین و رزولوشن رو هم تا کف کف پایین بیارید .....
نقل قول:
امیر جون باید دقیقا یه علامت سوال بشه ! بعضی جاها هست خیلی حساسه و من خودم مثلا 20 بار به فاصله های 1 میلی متری دوربین رو می چرخوندم تا بالاخره آخرش قبول می کرد ...
البته اکثرا اگه بفهمه منظورت علامت سواله قبول می کنه ! :D
اقا سلام خسته نباشيد
من نسخه black box كه 8 گيگ دانلود كردم دي وي دي 1 4 گيگ است وقتي اكستركت ميكنم اخرش ميزنه file is corrept
keep broken ميكنم ايمجش در مياد ولي موقع نصب وسطاش ارور 07 مزنه مپر بيرون
حالا من نرم افزار سيگمنت دانلودر گرفتم لينك فايل مستقيم با برنامه كه فايل رو باز ميكنم ميزنه 99 درصد رفته
با برنامه 100 درصد ميشه ولي سيو نميشه دوباره كه پارت يكو با برنامه باز ميكنم همون 99 هست وصد نشده ايا راه ديگري هست كه من فايل ريپير كنم و دوباره دانلود نكنم
به نظر شما اساتيد ارور از اونه يا از ويندوز ويندوزم سون سروس پك هم نيست ايميجو هم با ديمين تولز نصب كردم هم با ورچوال درايو كلن سيدي خواهش ميكنم كمك كنيد
سلام
دوستان میتونید فایل setup رو برام اپلود کنید
ممنون
فایل setup من بهم ریخته کار نمیکنه بازی نصب نمیشه
یه سوال . این مرد پنگوئنی رو چطوری بکشم ! با سلاح یخ هی منو میزنه . نمیدونم چیکار کنم . لطفا کمک بکنین
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:30 AM ----------
یه سوال دیگه . چطوری اون علامت سوال های قرمز رو میشه برداشت ؟
اونو ايد با اسلحه Freeze Blast ،تفنگشو ازكار بندازي بعدم بزنيش، كه البته چيپش رو بايد از اونجايي كه لباس مرد يخي اونجاست بگيري.نقل قول:
قرمزهام رو فقط ميتوني با شخصيت Catwoman بگيري، البته Catwoman ميتونه ريدلر هاي بتمنو بگيره و ولي بتمن واسه اونو نميتونه!
اسلحه Freeze Blast کجا باید پیداش کنم؟!نقل قول:
دكمه تب رو بزن، دوتا ماموريت رو برنگ سبز نشون ميده، كه يكيش همين پنگوئنه، حالا اگر اون يكي رو بري لباس فريزنقل قول:
رو پيدا ميكني.
من اشتباه نوشتمنقل قول:
اون اسلحه ای که باید باهاش سلاح پنگوئن رو غیر فعال کنی Disruptor ـه
Freeze Blast رو در مرحله های بعد خود Freeze بهتون میده که باهاش میشه یخ درست کرد
یه کمیک بوک بتمن امروز دیدم که در مورد ایران بود. جوکر از ارخام اسیلوم فرار میکنه طی سپری کردن یک سری اتفاقات نمایندگان اخوند خم..... باهاش دیدار میکنند و جوکر رو نماینده ایران در سازمان ملل میکنند و جوکر میاد میگه شما با من و مردم ایران بد رفتاری میکنید .... و بتمن میاد دعوا میشه. کاملااخوند .... رو توی کمیک بوک نشون میدن! ماجرای کمیک هم در اوایل سال 1980 اتفاق میافته.
Batman: A Death in the Family
خیلی خدا بود=))))))))
دوستان تو روند بازی آیا خودمون هم می تونیم شخصیت رو عوض کنیم و مثلا اون زن گربه ای رو انتخاب کنیم تا بتونیم ترافیهای صورتی رنگ رو بگیریم یا خودش عوض میشه ؟
نقل قول:
وقتی بازی رو تموم کنی
میشه بین بتمن و کت وومن سوئیچ کرد