نه بابا چلسی از این شانسا نداره !نقل قول:
اشکان گفتی لیورپول یاد تاتنهام افتادم! جلومون مثل نیمه دوم بازی با اینتر در نیاد!
پ.ن : چه ربطی داشت ؟!!!:دی
Printable View
نه بابا چلسی از این شانسا نداره !نقل قول:
اشکان گفتی لیورپول یاد تاتنهام افتادم! جلومون مثل نیمه دوم بازی با اینتر در نیاد!
پ.ن : چه ربطی داشت ؟!!!:دی
معلومه! ربطش اینه هفته بعدش، چلسی با لیورپول بازی داره!:31:نقل قول:
بازی چلسی و منچستر کیه؟
اینو ببین وحید جان:10::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5309404&postcount=195
دابل های سال قبل یادتون بیاد :دینقل قول:
گذشته ها گذشته ... (کامیونیتی شیلد امسال شاملش نمیشه البته :دی)نقل قول:
شما هم گیر دادید به یه بازی که بیشتر بازیکنای اصلی تیم نبودن :31:
حتما باید امسال هم دابل بشید تا دیگه حرفی نزنید؟ :31:
اون سالهايي كه ما دابل تريبل ميكرديم چلسي كجا بود؟؟؟
اصلا جزو امار بود؟؟؟
هنوز تو جام باشگاه ها 1قهرماني هم نداره....
ياد بگيريد به بزرگتر هاتون احترام بزاريد...قهرماني با اختلاف 1 امتياز انقدر خوشحالي نداره...زشته:21:
اون سال ها مهم نیست الانو عشقه ست :31:
قهرمانی هم کلا قشنگه چه با اختلاف 10 امتیاز چه 1 امتیاز :21:
اینجا منچستری از نوع سیتی پیدا میشه؟:دی
معلومه بروبچ لیگ برتر حوصلشون سر رفته که کل میندازن :دی.......اخبار مخباری هم که نیست :دی
به همهی حریف های باحال
شیاطین میگم
که دیگه امسال دلتون رو صابون نزنید
قهرمانی امسال
فقط وفقط از آن شیاطین سرخ
:5:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
منچستریونایتد: 57.5 میلیون یورو برای شوایناشتایگر و هادلستون
آنها این دو بازیکن را میخواهند.
2010/10/29 15:40:00
سایت گل – منچستریونایتد قصد دارد 57.5 میلیون یورو برای خرید باستین شوایناشتایگر از بایرن مونیخ و تام هادلستون از تاتنهام بپردازد.
سر الکس فرگوسن پس از درخواست وین رونی مبنی بر بالا بردن کیفیت تیم پول زیادی از مالکان گرفته و قصد دارد آن را خرج خرید بازیکنان جدید کند.
مایکل کریک و اندرسون فروغ چندانی نداشتهاند، پل اسکولز میخواهد بازنشسته شود و اوون هارگریوز در بیش از دو سال گذشته حتی یک بار هم در ترکیب ثابت یونایتد قرار نگرفته است.
فرگوسن به این ترتیب قصد دارد در ژانویه 34.5 میلیون یورو برای خرید باستین شوایناشتایگر به بایرن مونیخ پول بدهد. قرارداد شواینی در 2012 به پایان میرسد.
استعدادیابهای یونایتد همچنین بازی تام هادلستون را روز شنبه زیر نظر میگیرند. فرگی قصد دارد 23 میلیون یورو هم برای او بپردازد.
فان در سار: اولویت ما در این فصل قهرمانی در لیگ برتر است
این دروازه بان باتجربه هلندی که روز گذشته 40 ساله شد، احتمالا آخرین فصل حضورش در میادین را سپری می کند.
2010/10/29 17:42:00
سایت گل- ادوین فان در سار، دروازه بان منچستریونایتد امیدوار است که بتواند این فصل همراه با تیمش قهرمان لیگ برتر و چمپیونز لیگ شود.
این دروازه بان باتجربه هلندی که روز گذشته 40 ساله شد، احتمالا آخرین فصل حضورش در میادین را سپری می کند.
او در مصاحبه با نشریه میرر گفت:" ما می خواهیم بار دیگر قهرمان لیگ برترشویم. ما فصل گذشته جام را با فاصله ای اندک از دست دادیم در حالی که مصدومان زیادی داشتیم که در بسیاری از بازی ها نتوانستند ما را همراهی کنند. فکر می کنم قهرمانی در لیگ برتر اولویت دارد.البته ما فصل قبل از لیگ قهرمانان نیز خیلی زود حذف شدیم. وقتی جوان تر بودم، فکر می کردم در 30 سالگی از فوتبال خداحافظی کنم. وقتی جوان تر هستید خیلی طبیعی است که فکر کنید آن سن وقت مناسبی برای خداحافظی است.اما من در سن بالایی به منچستریونایتد آمدم و شاید به همین دلیل باشد که هنوز از بازی در این تیم لذت می برم."
فرگی منتظر باشه تا باستین بیاد منچستر:27:نقل قول:
منچستریونایتد قصد دارد 57.5 میلیون یورو برای خرید باستین شوایناشتایگر از بایرن مونیخ و تام هادلستون از تاتنهام بپردازد.
:21::21::21::21:نقل قول:
:31:
به نظر میرسه رونی به بازی با تاتنهام نمیرسه...درسته؟!:13:
به امید خدا نمیرسه :دی
این طور که من شنیدم نمیرسه
ولی به نظر من احتمال 99%
نیمکت ذخیره میشینه
شاید ...:46:
:king:There are only two teams in manchester . Manchester United and Man United's reservesنقل قول:
اینجا منچستری از نوع سیتی پیدا میشه؟:دی
احتمالا به بازی با سیتی هم نمی رسه :41:نقل قول:
به نظر میرسه رونی به بازی با تاتنهام نمیرسه...درسته؟!:13:
به خبر های این سایت گل توجه نکنید ... شواینی؟ نه نه .. من رد الان دنبال گرت بیل و ابراهیم آفلای هستنقل قول:
فرگی منتظر باشه تا باستین بیاد منچستر:27:
بازيكن خوبي هست اشنايدر اما به درد ليگ جزيره و منچستر نميخوره...سايت گله ديگه...بيشتر از اين ازش انتظار نميره....
يه بازيكن تنومند بايد گير بيارن...
تکبیر! :31::10:نقل قول:
:king:There are only two teams in manchester . Manchester United and Man United's reserves
ونگر: همه جامها را میخواهیم
سایت گل - در كنفرانس پيش از بازي با وستهم از ونگر در مورد موفقيت در اين فصل سئوال شد و ونگر پاسخ داد:
"پيش رفتن تا جايي كه مي توان جلو رفت. بسيار مشكل است كه امروز پيش بيني كنيد اما چيز هاي زيادي از اين تيم بيرون خواهد آمد.
"ما نياز داريم كه همه بازيكنانمان را در موقعيت مناسب قرار دهيم و براي مدتي طولاني اين نگرش درست است. و در پايان فصل زماني كه شما به عقب نگاه مي كنيد فکر خواهید کرد كه"تيم كاملا همه چيزش را در اختيار گذاشته " و من به این موضوع افتخار خواهم کرد وبعد از آن ما خواهيم ديد كه پیش از این چقدر از این موضوع دور بودیم.
در ادامه ونگر در مورد جام اتحاديه صحبت كرد و گفت:
"چندين نکته مهم وجود دارد كه ما بايد به آنها احترام بگذاريم. اولويت هاي ما در اينجا مهم هستند. براي ما حياتي است كه هميشه در سطح بالايي باشيم و در سطح بالا در جام باشگاه هاي اروپا حاضر شویم.
"اما اگر شما از همه هواداران ما سوال كنيد آنها هر يك از جام ها را مي خواهند آنها جام باشگاه هاي اروپا و قهرماني ليگ برتر را خواهند خواست. حق با آنهاست و من هم کاملا مشابه آنها فکر میکنم.
"و اين دليلي هست كه من مي گويم هر آنچه در توان داريد در هر رقابتي بگذاريد و در نهايت ببينيد در آخر فصل كجا قرار مي گيريد."
محتوای مخفی: منبع
:16::16::16::16::16:نقل قول:
ونگر: همه جامها را میخواهیم
:39::39::39::39:
:27::27::27:
:31::31:
:12:
بیشین تا بهت بدن :دی
دوست مننقل قول:
اگر من بهتر از ونگر (دست به سینه )
بشینم
به من میدی
:31:
:دی..
نه ، تو جزو شیاطین هستی ، واین امکان نداره :دی
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
گل اول رو آبی پوشان دریافت میکننددددددددددددد.!!!!!
چلسی 0 بلکبرن 1
من سیتی 1 ولورنهمتون 1
بازی تموم نشده ولی خیلی خوشحالم.:40:
مساوی ( 1-1 ) :5:
ادامه میدیم
Arsenal 1 - 0 West Ham U.
Blackburn R. 1 - 2 Chelsea
Everton 1 - 0 Stoke C.
Fulham 2 - 0 Wigan Athletic
Wolverhampton W. 2 - 1 Manchester C.
آخه اینم شد کار:31:
ایوانوویچ دقیقا 84 سانتر ژیرکوف رو با ضربه سر به گل تبدیل کرد :5:
بازی هم با همون نتیجه 2 بر 1 تموم شد. ما به این راحتی ها به تیمی امتیاز نمیدیم :21:
درسته وحید جون............تیم حریف رو دمه چشمه میبریم و تشنه برمیگردونیم :27:
چرا من سیتی اینقدر میبازه ؟
لیورپولم که امسال مالیده!:دی
کلا تیم های من امسال فاجعه بودن :دی
تبریکنقل قول:
:41:
ولی ...
:46:
حال میدادا:21:
بازی منچستر با تاتنهام هم شروع شده که تا دقیقه ی 15 بدون گله.
فعلا مهمترین اتفاق بازی کارت زرد به گالاس بود...
ویدیچ! گل اول! ماشالا یونایتد!:40:
تبریک
دقیقه 30
ویدیچ گل میزنه
گللل!!! نانی!!! ایول!:40:
!!
آفساید شد!! اه!:18:
سر کاریم ها! گل شد!! ایول! 2 - 0 !!!:31:
نه افساید نشد تو سایتنقل قول:
گل ثبت شده
تو سایت espn اول اعلام کرد گل شده! بعد گفت کمک داور گل رو آفساید اعلام کرده! بعد گفت رایش رو عوض کرده مثه اینکه! تاتنهامیها هم شاکی شدن!:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:تبریک :40:
اصلا تیم رو اومده ، رقیب نداریم ...
تاتنهام رو هم بردیم ... (2-0)