سلام ...
دوستان این پورت شده یا برای پی سی ساختن ؟؟
منظورم اینه که دکمه ها و اینا مشکلی نداره ؟؟
Printable View
سلام ...
دوستان این پورت شده یا برای پی سی ساختن ؟؟
منظورم اینه که دکمه ها و اینا مشکلی نداره ؟؟
خیلی چیزا داره. شما به حرکت خودت مردم نور پردازی دقت کن چقدر خوبه تازه نخواسته مثل بازی gta وقت بزاره. شما وقتی میدوی به کفش کاراکترت دقت کن جوراب زیرش رو هم درست کردن کدوم بازی اینکارو میکنه؟نقل قول:
جایی من داشتم از یک پنجره شکسته میرفتم تو که سایه من رو شبشیه ها افتاد و من کلی کف کردم چون تو هیچ بازی این نکته رو ندیده بودم.
جالب ترین نکتش اینه که شما معمولا با نهایت 3 تیر میمیری.
ولی یک نکته ضعیف داره . من از roy همکارم توی ad vice بدم میومد(خودتون برید جلو میفهمید چرا) سوار ماشین میشدم جاش میزاشتم بعد که میرسیدم به مقصد میدیدم تو ماشینه:31: از نظر من وقتی همکارتو جا میزاری باید اخطار میداد که بری سوارش کنی:31:
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
دکمه که مشکلی نداره ولی خوب پورت شده ولی بهتر از پورت gtaنقل قول:
سلام من بازی رو نصب کردم بعد کرک کردم واسه تتا بود
حالا که میخوام اجراش کنم میگه که بازی یه باز ران شده :18:
ارور مسخره ای میده:41:
برو تاپیک مشکلات نصب همه توضیحات رو دادهنقل قول:
سلام آقا من یکم زبانم افتضاحه
الان عین اسگل ها دارم میچرخم
میگم وقتی خون رو روی دیوار دیدیم
و ثبت کردیم بعد باید چه کار کنیم؟
بقل ماشین یه پرچم زرده میرم اونجا اتفاقی نمی افته
یکی راهنمایی کنه
پرچم زرد که مکانیه که باید بری یا چک پوینتیه که انتخاب کردی. برو اونورتر تصویر یک تفنگ رو میبینی توی شیشه.نقل قول:
اینم راهنمای تک تک مراحل بازی
کد:http://mycheats.1up.com/view/section/3148424/31150/l_a__noire/ps3
پرچم زرده چه مکانیه؟پاسگاهه؟نقل قول:
پرچم زرد یعنی set destination محلی که بعنوان مقصد مشخص شده .نقل قول:
خیلی بازی باحالیه مخصوصا اون دفترچه یادداشته که همه چیز توش ثبت میشه . حالت چهره ها و صحبت کردنشون خیلی طبیعیه . حواست باید به همه جا باشه ، بگردی دنبال سرنخ و.... درکل بازی تو پیه .
سلام من میرم یک جا دارم از یک مرده به نام کالو بازجویی میکنم اما من میرم بیرون این مرده سرمون داد می کشه میگه برگرد تو یکی کمک کنه.
باید از اون جوری حرف بکشی که به قتل اعتراف کنه بعد از اون تو درجت ارتقاع پیدا میکنی میشی بازرس و یه همکار باحال میاد پیشت. راهنمای رد کردنش رو هم چند پست بالاتر گذاشتمنقل قول:
ارتقاع درجه .... ایول . بازی به این میگن .نقل قول:
بچه ها مثل این که نسخه pc با ps3فرق میکنه من راهنمای فارسی مراحل رو نگاه میکردم مثلان الان من تو مرحله دزدی ماشین گیر کردم در صورتی که این مرحله کلان نیس مثلان در راهنما این مرحله دیدم یه خانم هس انگار بهش تجاوز شده اونه اما در نسخه من نیس یا شایدم نسخه pc
نقل قول:
دزدی ماشین؟ تنها مرحله ای که به یک زن تجاوز شده fall of an idol هست که توش به یک دختر 15 ساله تجاوز شده و تلاش برای کشتنشون انجام شده نه دزدی!
بعد نسخه پی سی نسخه کامل به همراه dlc ها هست امکان داره راهنمای شما dlc ها رو نداشته باشه:46:
نسخه PC کاملتره. فکر کنم بازی بعضی وقتا طبق تصمیمای شما روندش ممکنه تغییر کنه. البته مطمئن نیستم.نقل قول:
بله یه ماشین سرقت شده من دنبال افرادی هستم که تو این کار دست دارن درست بعد از اون مرحله هس که یه نفر از بار بیرون میاد ماشین میزنه بعد معلوم میشه که با چاثو کشتنشنقل قول:
اینم عکس مرحله که میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله ای که من میگم بعد از اینه
که تو راهنما اون مرحله نیس به جاش این مرحله هس
حالا کسی میتونه منو راهنمای کنه مرحله ای که میگم رد کنم؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
فکر نکنم دوست گرامینقل قول:
عکسات خرابه. همون مرحله ای که ماشینه خورده به بیلبورد دیگه درسته؟ یک زنه هم هست که بازیگره باهاش حرف میزنی؟نقل قول:
تموم شد و حیف تموم شد و خیلی غم انگیز تموم شد. یک شاهکار از راک استار و تیم باندی خدا بیامرز.
کد:http://prostopleer.com/download/vef5uvf7d5273b5a206f3a66afdfede3ff4a1d634
کد:http://dc142.4shared.com/download/4Jinnocx/Cassie_TorchedSong.mp3?tsid=20111122-155530-866d4af1
اینم سه اهنگ زیبای بازی که بعدا در بازی از زبان السا خواننده بازی میشنویدکد:http://dc388.4shared.com/download/sUa_IsUD/25_Guilty.mp3?tsid=20111122-155008-19c7350b
نسخه پی سی تمام دی ال سی ها رو داره و کاملتره و مراحلش بیشتره یه جورایی.نقل قول:
اونجا هم که به یه دختر 15 ساله تجاوز میشه و داستان اون کیس در مورد هالیووده که تهیه کننده میخواد خاله یا عمه دختره که خودش یه بازیگره هست و با دختره بکشه.
به نظر میاد پرونده A Slip of the Tongue رو میگین که تو اون راهنما هم نبایدم باشه چون اون راهنمای کنسوله و این پرونده هم بعدا به صورت DLC اضافه میشه... بله؟ :eh:نقل قول:
حالا اگه اینه کجاشو مشکل دارین؟
دقیقان خودم ردش کردم رفت :31:نقل قول:
دوستان من این بازی رو برای pc گرفتم بعد از یه نصبه نسبتا طولانی وارد بازی شدم . اما همون اولین منو پیغام میده که باید به نت وصل باشید ارور میده و میاد بیرون؟ کسی هست همچین مشکلی داشته باشه یا این مشکل رو رفع کرده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنه.:10:
به تاپیک رفع مشکلات بازی برین.نقل قول:
شما باید یک یوزر در rockstar social club بسازید وقتی بازی رو پچ میکنید فایل نصب برنامه ای که فتم هم میاد اونم نصب کنید و یوزر بسازید.
واسه من پوشه کرک سه تا فایل داشت اول اونی که ایکون بازی بود رو باید میذاشتم تو محل نصب بازی ، اجراش کردم یه پچی نصب شد بعد دوتا فایل DLL تو پوشه کرک رو ریختم همون محل نصب بازی ، اینترنتم روهم قطع کردم هیچ مشکلی پیش نیومد .نقل قول:
کسی تا حالا با گرافیکه 9500GT بازی کرده ؟
بازی تبریز اومده ؟:8:
سلام دوستان.
من یه جا توی بازی گیر کردم. توی اون پرونده مربوط به قتل اون خانومه (Deidre Moller) که شوهرش (Hugo Moller) متهمه (همونی که کفشاش رو توی حیاطش انداخت توی آتیش!) بعد از این که مصاحبه دومم باهاش توی ایستگاه پلیس تموم میشه دو گزینه وجود داره یکی این که اونو مقصر بدونم و بیفته زندان(charge) یا این که رهاش کنم. اگه شارژش کنم بعدش اون کاپتانه که اسمشو یادم نیست کلی سرم داد می زنه و اگه رهاش کنم هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ مکان جدیدی واسه نشون کرد توی نقشه وجود نداره. نمی دونم چه کار کنم. لطفا راهنمایی کنید...
با تشکر.
منم همین مشکل واسم پیش اومده...
بابا عجب بد بختی ای داریم زبانمون خوب نیستا.
چکار کنم . خسته شدم از بس لود کردم بازی رو تا به جواب درست برسم.
دوستان یه کمک بکنید.
ببینید روند پرونده ها اینجوریه دیگه :
1) بازدید از محل قتل و جمع آوری اطلاعات و مدارک
2) ملاقات با شاهدین و مظنونین و پرسیدن سوال از اونها
حالا مشکل من اینه که مثلا می رم سراغ یه نفر که تو دفتر چه مشخص شده مثلا آقای مورگان که در فلان بار هستش و باید برم ازش درمورد ماشین و قتل بپرسم.
وقتی می رم پیشش و ازش سوال می پرسم و اون جواب میده مثلا تشخیص میدم که دروغ گفته ، حالا باید از بین مثلا 10 تا مدرک و شیئی که در اطراف جسد یا خونه اش پیدا کردم یه سوال دیگه از اون شخص بپرسم اما مشکل اینه که نمی دونم کدوم رو باید بپرسم.
پدرم دراومده.
راهنمای مراحل رو پست های قبلیم گذاشتمنقل قول:
سلام
دوست عزیز شما باید بروید اتاق بازجویی اول و از Eli بازجویی کنید و سپس به اتاق بازجویی دوم رفته و از شوهرهنقل قول:
بازجویی کنید،سپس شما دو مضنون درجه اول دارید که کاپیتان Eli را مجرم می دونه و بهتره به حرف بزرگترت گوش
کنی و Eli را محکوم کنی.
جالبه که نسخه PC از گیم اسپات نمره 9 گرفت که مثل نسخه های کنسولیه .
آقا یکی هم به من جواب بده با گرافیک 9500GT میشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تبریز اومده؟:20:
افت فریم زیاد داره !نقل قول:
راستش من فک نمیکنم بتونی از بازی لذت ببری :31:
تا وقتیکه پچش بیاد.
گرافیکت 9500 GT هست؟نقل قول:
نه ... :31:نقل قول:
گرافیکت 9500 GT هست؟
من رو پایین ترین تنظیمات بدون افت فریم بازی میکنم.
گرافیکم 5570 xfx
ببین اینم مث gta iv میمونه دیگه ولی خیلی از اون بهتره.
یادته gta وقتی پورت شد رو بهترین سیستما بد جواب میداد ؟
اگه جی تی ای رو میتونستی بازی کنی اینم میتونی !
ولی میگم این نسبت به جی تی ای خیلی بهتره.
دوستان من یه سوال در باره ماموریت Driver Seat دارم ! فک مرحله دوم سومه :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان برای افراد بی جنبه :دی
نقل قول:محتوای مخفی: 1
پس کی قراره پچ بیاد واسش ؟ دارم یه چیزی مابین high و medium بازی میکنم .
مجید جان مدله گرافیکتو اشتباه زدی :31:
ولی فکر کنم با 5770 بشه رو اخرین تنظیمات بازی کرد نمیشه؟
AlexMercer میدونم صاحب ماشینه ولی ما از کجا فهمیدیم اون صاحب ماشینه ؟ :31:
آره باز !!نقل قول:
مجید جان مدله گرافیکتو اشتباه زدی
ولی فکر کنم با 5770 بشه رو اخرین تنظیمات بازی کرد نمیشه؟
نمیدونم چرا همه ش به جای 57 مینویسم 55 :31:
آره میشه بازی کرد ولی افت فریم هم پیدا میکنه، البته اونقدری نیس که نشه بازی کرد ولی رو تنظیمات low بازی روون تره.
کلا گرافیکش چیز خاصی نیست که آدم بخواد رو high بازی کنه :27:
ُلام من تو یک مرحله گیر افتادم اسمش مرحله را هم نمیدونم از کجا بفهمم اسم این مرحله چیه تا بیام اینجا بگم شاید یکی بتونه به ما هم کمک کنه.
یه اسکرین شات از اون قسمت بزار