320 دسکتاپ تو بازار هست؟؟ قیمتش چنده؟؟
Printable View
320 دسکتاپ تو بازار هست؟؟ قیمتش چنده؟؟
داداش اون 2 تا هاردی که شما نوشتی کلا با هم متفاوته!نقل قول:
اولی از نوع دسکتاپ ولی دومی پرتابل.شما کدوم بکارتون میاد؟!چون کاملا حوزه کاراییشون فرق داره.
Xpress Card یه وسیله ی جانبی است مثل مودم.اگه لپ تاپ داشته باشی که این نوع اکسپرس کارد ها به کارت میخوره و اگه PC باشه باید یه نوع اکسپرس کارد دیگه که به مادربورد وصل میشه و خروجیش میاد پشت کیس مثل خروجی مودم و کارت گرافیک...
این وسیله واسه شما که لپ تاپ داری میخوره به کنار لپ تاپ به صورت خشابی.یه دونه ورودی داره که پهنه به اندازه ی رم مثلا کنار لپ تاپ ها هست اگه دقت کنی.اگه متوجه نشدی بگو عکس بذارم.
این باعث میشه که USB 3.0 به لپ تاپ شما اضافه بشه ولی چون مادر بورد شما از ابتدا از USB 3.0 پشتیبانی نمیکرد شما نمیتونید از تمام سرعت USB 3.0 استفاده کنید...
داداش ببخشید که هی شما میفرستم اینور اونور ولی سوالات شما قبلا در تاپیک وجود داره.
Esata هم یه نوع سیم انتقال با یه تکنولوژی دیگه است.سرعتش رو کاغذ 375 مکابایت بر ثانیه است اما در عمل خیلی پایین تره!USB 3.0 که 625 است دوستان زیر 100 تا باهش ترنسفر داشتن!یعنی در حدود 50-60!
شما به پست 804 صفحه ی 81 مرا جعه کن.
راستی ای-ساتا مثل یو اس بی نیست که هر وقت بخوای قطع و وصلش کنی.باید موقع وصل کردن سیستم خاموش باشه تا موقع روشن شدن دیتکت بشه توسط سیستم.
سلامی دوباره
من هارد پرتابل میخوام که USB 3 رو پشتیبانی کنه حالا خودتون یه مارک پیشنهاد بدید که هارد اکسترنال 1T باشه کمتر هم بود اشکال نداره فقط از یه مارک پدر مادر دار باشه مثل سیگیت یا وسترن ...
در ضمن من از صفحه 70 تا اینجا رو خوندم فقط چون بعضی از پست ها رو متوجه نمیشم سوال میکنم ... :46:
ممنون
اصلا رو درواسی نکن هر جا رو نفهمیدی بپرس،بالاخره میخوای بخری...نقل قول:
من MY passport essential 1 tb رو پیشنهاد میکنم.که USB2 و3 رو ساپورت میکنه.
سیگیت هم مدلFreeAgent GoFlex ultra-portable است که تا 1.5 ترا داره.مدل FreeAgent GoFlex pro ultra portable هم هست که تا 750 گیگ داره.
سوالی بود درخدمتم...
راستی اگه من خواستم هارد با آداپتور بخرم خیلی خرط و پرت داره یعنی خیلی وسیله باید دور و ورت باشه چند تا سیم داره ؟ میشه یه عکس بذارید ؟ مشکلی تو جا به جا کردنش ندارم ؟ مثلا مدلMy Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 1T
نه بابا.دو تا سیم بیشتر نیست!نقل قول:
یکی سیم اتصال به کامپیوتر
دومی سیم آداپتور
عکس همون هاردی که مد نظر.فقط 2 تا سیم بهش اضافه کن دیگه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی تو حمل کردنش ندارم ؟ سیم آداپتور رو باید بزنم به برق ؟ میشه یه عکس از سیم هاش بذارید ؟
ممنون
آره سیم اداپتور باید بره به پریز برق و مشکلی هم تو حملش نیست.فقط یه کم باید مراقبش باشید که ضربه نخوره...نقل قول:
داداش من اگه عکس بگیرم از هاردم شما هیچچی نمیبینی!
چون هاردم 2 متر از پریز برق فاصله داره و پریز زیر میز کامپیوتر.ببخشید!
حالا این عکس اداپتور هارد:
دوستان من این هارد رو از کجا میتونم تهیه کنم و حدودا قیمتش چنده ؟ (ظرفیت ۵۰۰ گیگ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش هم که :
My Passport Studio
FireWire 800, 400, USB 2.0
Capacity: 500 gig
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن... آدرس فروشگاهی یا شماره تماسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سلام من یه هارد اکسترنال می خوام که:
500 باشه یا 640
usb 3 و usb 2 رو با هم ساپورت کنه
سرعتش بیشترین حد ممکن باشه
قیمتشم زیاد مهم نیست.
فقط اگه میشه سریع ممنون:11:
سلامنقل قول:
اگر شما ساکن تهران هستین بهتره برین ولیعصر چند صد متر پایینتر از سفارت عراق یه پاساژی هست که همه جور هارد داره
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد
کسی نمیتونه قیمت دقیق رو به شما بگه چون قیمتها نوسان داره
ضمنا اون مدلی که شما انتخاب کردین برای سیستمهای مک هست نه ویندوز ولی اگه بخواین برای ویندوز استفاده کنین بایستی فقط پارتیشن دوم رو مجددا فرمت کنین
میشه لطفا جواب این سوال بنده را بدیدنقل قول:
ممنون از شما :11: من ار مک استفاده میکنم ! فقط میخواستم بدونم حدود قیمتش چقدره ؟نقل قول:
قیمتش دستم نیست ببخشید:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
سیگیت و وسترن مدلهای دسکتاپی حداقل حجمشون 500 گیگه و پایینتر تو سایتشون ندیدم
برند های دیگه رو هم در جریان نیستم
اگر شما واقعا 320 گیگا میخواین باید پرتابل رو بخرین
سلام شما پرتابل میخواین یا دسکتاپی؟؟نقل قول:
برای پرتابل
My Passport Essential این مدل دوجور هست یه جور فقط usb2 ساپورت میکنه و نوع دیگه اش همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه فقط در هنگام خرید به USB 3.0 + USB 2.0 روی جعبه اش دقت کنین
آدرس سایت
کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=440
با سلام به دوستان عزیز
در نظر دارم هارد 500 2.5" بخرم . بین سه برند Adata &Seagate & WD موندم . به خاطر نرم افزار Smartware فعلا تصمیمم بر روی مدل Essential هست . ممنون میشم بنده رو واسه یک خرید خوب راهنمایی بفرمایید.آیا دو برند دیگه هم نرم افزاری واسه پسورد گذاری روی هارد دارن؟ترجیحا usb3.0 رو هم ساپورت کنه.
از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
قیمتش حدود 90 تومنه.نقل قول:
ولی فکر نکنم بازار پیداش کنی!
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
این مدل از سیگیت Seagate Portable Expansion 500 Gbنقل قول:
که 65 تومنه.
این مدل هم 70 تومنه:Seagate FreeAgent GoFlex 500GB USB 2.0
اینم از وسترنه که 66 تومنه:Western Digital WD My Passport 320GB
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
این مدل از سیگیت Seagate Portable Expansion 500 Gbنقل قول:
که 65 تومنه.
این مدل هم 70 تومنه:Seagate FreeAgent GoFlex 500GB USB 2.0
اینم از وسترنه که 66 تومنه:Western Digital WD My Passport 320GB
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=22990&smid=28[/HTML]نقل قول:
من ارزون ترین مدل دسکتاپی رو می خوام هر چی کمتر بهترنقل قول:
به غیر از این دو مارک دیگه چه مارک هایی تو بازار هست؟؟
آخه اینجوری که نمی شه راهنمایی کرد عزیزنقل قول:
شما بفرمایید چقدر بودجه دارید شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
همه هاردها نرم افزارهای پسوورد گذاری خودشون رودارند.نقل قول:
اگر شما usb3 می خواید همون مدل essential my passport انتخاب خوبی هست. دقت کنید که 7200rpm رو بخرید اگر تو بازار موجوده.
من واسه خودم نمی خوام یکی به من 50 تومان داد گفت هارد بگیر برام فقط می خواد به ----- وصل کنه و توش ضبط کنه دوستان گفتند که دسکتاپ بگیرم. هر چی ارزون تر باشه بهتره. 320 براش کافیه. ولی میگن نیست.نقل قول:
با 50 تومن چیز درست و حسابی نمی شه گیر اوورد. بهتره یکم بزارید روش یه 500 وسترن یا سیگیت بگیرید.نقل قول:
در ضمن بعضی رسیورها هارد رو ساپورت نمی کنند و فقط فلش ساپورت می کنند.
شما اول مطمئن بشید رسیورتون هارد ساپورت می کنه و تا چه حجمی ساپورت می کنه. بعد هم هاردی بخرید که مطمئن باشید ضبط از روی ----- رو ساپورت می کنه.
توی فرومها ببینید دوستانی که ----- دارند با چه هاردی کار می کنند و همون رو بگیرید.
یه هارد 1.5 اکسترنال میخواستم بگیرم
ارزون ترین و خوب ترین هارد ؟ :31:
ارزون سامسونگ، خوب وسترن، بینشون سیگیت!:20:نقل قول:
پر سرعت ترین و بهترین هارد 500 و یک ترابایت اکسترنال ؟ با USB 3 & SATA 3
می شه دلیلتون رو بیان کنید!نقل قول:
الان قیمت هارد 1 ترا وسترن دیجیتال چنده؟
دوست من سلامنقل قول:
برای 500 گیگ شما میتونین با خرید سیگیت پرتابل مدل FreeAgent® GoFlex و خرید آداپتر جداگانه ، usb3 رو داشته باشین و با جدا کزدن آداپتر با کابل ساتا به سیستمتون متصل کنین
فکر میکنم اینطوری بشه از ساتا استفاده کرد . اساسا ساتا برای اینترنال هست ولی یه آداپتر برای Esata هم موجوده . فقط دقت کنین آداپتر ESATA فقط برای پرتابل موجوده
آداپتر USB3
برای 1 ترابایت هم میتونین مدل دسکتاپی FreeAgent® GoFlex رو بخرین
مثل پرتابل هم میتونین با تعویض آداپتر ، usb3 رو داشته باشین و با جدا کردن آداپتر از ساتا استفاده کنین
WD MY BOOK ESSENTIONAL DESKTOP رو من امروز 95 تومن خريدمنقل قول:
الان قیمت هارد 1 ترا وسترن دیجیتال چنده؟
سرعتش كه خيلي عاليه
Western Digital External My Book Essential 1TB
هارد وسترن ديجيتال اکسترنال ماي بوک اسنشيال - 1 ترابايت
نوع حافظه : دسکتاپ
سايز هد : 3.5 اينچ
ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت
نوع اتصال : USB 2.0 و سازگار با USB 3.0
سرعت انتقال اطلاعات : 480 مگابيت بر ثانيه
سرعت هد : 7200 دور بر دقيقه
__________________________________________________ __
2TB این هارد همین سرعت و مشخصات بالا رو داره؟
تفاوت قیمت TB۱ با TB۲ چقدره،زیاده؟
مشکلی نداره که همیشه به سیستمم وصل باشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما این مشخصات رو از کجا آوردین ؟؟؟
اول باید بگم که ما سرعت هد نداریم بلکه سرعت چرخش صفحات هارد صحیح هست .
دوم : اینکه در مدلهای my book سرعت چرخش پلاتر متغیره .
با توجه به اینکه برای ساخت هارد اکسترنال ، از هارد 3.5 اینچی اینترنال گرین استفاده شده پس دارای تکنولوژی IntelliPower هست . (متغیر بودن سرعت چرخش پلاتر)
سوم : این مدل Essential کلا دو جور هست یه جور فقط usb2 داره و مدل دیگه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه
چهارم : اینکه مشکلی نداره دائما به سیستم متصل باشه ولی بهتره در زمانی که سیستم رو روشن میکنین جدا باشه چون ممکنه در مرحله post (تست و بررسی سخت افزارها در هنگام بوت )زمانش طولانی بشه
دلیلی نداره! اما از کسایی که هارد دارند بپرسید هر کسی یه چیزی میگه اما اکثریت نظرشون شبیه منه!نقل قول:
برای مثال من 1 ترای WD و سیگیت (همینی که عکسش بالاست) آداپتوریشونو دارم ولی وسترن ازش سبکتره! قیمتشم بیشتره! البته اگر ظرفیت واقعیشون رو هم مقایسه کنم وسترن یه 20تایی بیشتره؛ سرعتها هم یکیه...
اما سامسونگ چندان پر طرفدار نیست! گارانتیش هم همینطور
کار به بافرشون هم ندارم چون الکیه!
نمیتونم اسم سایت رو بدم اسم سایت تو پست بلوک میشهنقل قول:
شاید تبلیغ حساب کنن،چون سایت فروشگاه.
نگاه کنید:
[HTML]http://-------------[/HTML]ممنون
اینکه یه چیزی توی بازار ایران فروش خوبی نداره یا پیدا نمی شه دلیل بر بد بودن اون نیست. ولی می شه گفت ریسک خریدنش بالاست.نقل قول:
سامسونگ هاردهای خوبی می سازه و خیلی ها از اون استفاده کردند و راضیند. ولی تو بازار ما فقط سیگیت و WD اسم در کردند.
اکثر این کارخونه ها بوردها ، پلاتر ها، هدها و دیگر قطعات اصلی خودشون رو از یه شرکت خریداری می کنند و فقط اونها رو اسمبل می کنند. مگه چند تا شرکت تو دنیا پلاترهای معتبر می زنند!
وزن دستگاه به متریال مورد استفاده در اون بستگی داره. شاید متریال بهتر باعث وزن بیشتر بشه.
در کل همه اینها سلیقه ای هست و دلیل بر برتری یا بدتری یه جنس نمی شه. بهتره از لحاظ فنی برتری رو بررسی کنیم.
موفق باشید
این هاردهای پاسپورتی رو میشه مثل اینترال ها پارتیشن بندی کرد؟
سلامنقل قول:
در مورد وسترن اون پارتیشنی که نرم افزار بکاپ گیری داخل اون هست به راحتی قابل حذف و تغییر نیست و فکر کنم باید از طریق خود نرم افزار وسترن اون پارتیشن اولی رو حذف یا تغییر بدی
در مورد الباقی پارتیشن مشکلی نداره خیلی راحت میتونین از طریق disk management اقدام به تغییر پارتیشن کنین
با سلام خدمت دوستان
من قصد خرید یک هارد اکسترنال 1 ترابایت رو دارم :
1- استفاده ام هم فقط برای آرشیو هست و زیاد این ور اون ور نمی برم و بیشتر در خونه استفاده میکنم.
2- می خواهم یا دستگاه های که پورت usb دارند کار کنه. بخصوص tv
3- با تمام سیستم عاملها هم سازگار باشه.
4- از لحاظ جنس بدنه قوی باشه بخصوص در مقابل ضربه
5- قیمتش هم زیر 100 تومن باشه
6- ترجیحا ، قابلیت رمزگذاری داشته باشه و با اتصال به pc نشه مستقیما به اطلاعات دسترسی پیدا کرد
چه مارکی رو پیشنهاد می می کنید؟
سلامنقل قول:
من نظر شخصی خودم رو میگم
من خودم 6 تا هارد اکسترنال وسترن دارم و حدود 10 ترابایت ارشیو فیلم و کارتون دارم
بگذریم .
1. با توجه به اینکه شما زیاد جابجاش نمیکنین توصیه من اینه که مدلهای دسکتاپی رو بخرین
2. اینکه ----- یا TV بتونه هارد اکسترنال رو شناسایی کنه یا نه بستگی به خود TV یا ----- داره
مثلا بعضی ----- یا TV فقط فرمت FAT رو شناسایی میکنن یا فقط پارتیشن 160 گیگ رو شناسایی میکنن پس در این مورد نمیشه راهنمایی دقیق ارائه داد .
3. هارد وسترنی که دارم با XP و سون خوب کار میکنه و مشکلی نداره . اما اگه بخوای توی سیستمهای مک (یه سیستم عامل دیگه ) استفاده کنی فقط باید پارتیشن دوم رو مجددا فرمت کنی تا سیستمهای مک بتونن اون شناسایی کنن
4. شما میگین که من زیاد جابجاش نمیکنم دیگه برای چی میخوای بدنه اش قوی باشه . اکثر هاردها بدنه اش پلاستیکی هست . تازه خود هارد اینقدر حساس هست که کوچکترین ضربه (حین کار) باعث خرابی هارد میشه . نوبت به بدنه اش نمیرسه
5. فکر کنم قیمت 1 ترا حدود 115 هزارتومن باشه (آخرین قیمتی که من خریدم)
6. اینها یه نرم افزار دارن که شما میتونین پسورد بزارین (این نرم افزار در داخل اولین پارتیشن قرار گرفته )
نهایتا من مدل Western Digital External My Book Essential رو توصیه میکنم
نکته : این مدل دوجور هست یه جور فقط usb2 داره و مدل دیگه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه
روی جعبه اش مینویسه و باید دقت کنی
ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتین :
چون روی بخش ضربه حساس هستم ، اگه این مدل اتفاقی روی موکت یا فرش بیفتد ، یعنی به کل خراب میشه؟نقل قول:
نهایتا من مدل Western Digital External My Book Essential رو توصیه میکنم
البته یه مدل transcend رو یه فروشگاه دیدم که فروشنده می گفت بزنیش به زمین طوریش نمیشه
نظرتون در مورد این مارک چطور هست؟