دلار داره گرونترم میشه پس اگه میخواین لپ تاپ بخرید بجونبیدنقل قول:
یا اگه میخواین صبر کنید تا بازار رکود پیدا کنه کم کم باید 2-3 ماه صبر کنید
بابت پیشنهادت ممنون دیگه خریدم تومن ci3 ..320..820000
یه سوال واسه چی میخوای بفروشی مشکلی داری باهاش؟؟
Printable View
دلار داره گرونترم میشه پس اگه میخواین لپ تاپ بخرید بجونبیدنقل قول:
یا اگه میخواین صبر کنید تا بازار رکود پیدا کنه کم کم باید 2-3 ماه صبر کنید
بابت پیشنهادت ممنون دیگه خریدم تومن ci3 ..320..820000
یه سوال واسه چی میخوای بفروشی مشکلی داری باهاش؟؟
البته برا ما که خریدیم ، خبر خوبیه:31:نقل قول:
5010 با 3 گیگ رم و core i3 قیمتش 850 هزار:18::27:
برا ما پس همون 890 هزاریه:8:
چه شانسی اوردم من 700 خریدم!! :31:نقل قول:
نه دیگه اشتباهه محضه خرید لپتاپ فعلا با این قیمت ..نقل قول:
البته شدیدا داره بازار ایران رو این مساله نابود میکنه و دلم نمیاد بگم نخرید چون باعث میشه خیلی از فروشندگان به مشکلات مالی بر بخورند ...
حساب کنید امروز بازارهای قشم که مثلا نام آزاد روشون هست شدیدا به مشکل برخورده بودند و محصولات تایلندی و اندونزی به طور کل از دور خارج شده بودند و وارد نشدند .. بحث تحریم و گرونی دلار گرفتاریهای زیادی در برداره ...
من خرید و فروش لپتاپ و کلا وسایل الکتریکی زیاد انجام میدم .. الان تو خونه دو تا 5010 دارم
راستی به دوستان پیشنهاد میکنم برای اینکه از صدای این لپتاپ بیشترین لذت رو ببرند یه هدفون in eare از شرکت کریتیو به نام ep650 رو باقیمت حدود 30 هزار بخرند... البته برای نمونه گفتم .. کلا منظورم اینه در کنار یه لپتاچ همیشه یه هدفون حرفه ای هم داشته باشید
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
حالا این 890 هم که به شما گفتم گارانتیش زیگورات نبودهنقل قول:
امروز صحبت این بود که از فردا گرونتر هم خواهد شد ... آقا بریم زیر قیمت بازار (قیمتی که خودمون خریدیم) بفروشیم سود کنیم:27:
این هدفونه بلوتوثه؟نقل قول:
ازش کاملا راضی هستی؟
اما اون 850 با رم 3 گیگ مال زیگوراته، حالا قیمت 1 گیگ رم ddr3 هم بهش اضافه بشه به 900 میرسه:27:
من عمرا نمیفروشم ، میترسم مثل خیلی جنسای دیگه جدیداش با قدیمیاش فرق کنه:19:
شدیدا از لپ تاپم راضیم:31: حالا اگه خاستید شاید 1 تومن فروختم:27::5:
نه سیم داره ..نقل قول:
خواب کریتیو استاندارد جهانیه و هدفونهای بسیار خوبی داره .. من به دلیل علاقه زیادبه موسیقی همین الان چیزی در حدود 20 نوع هدفون از ساده تا فوق حرفه ای دارم که اکثرا از دو برند سونی و کریتیو هستند ...
این ep650 رو به 5010 اختصاص دادم .. به این دلیل که نویزگیرش به جرات صد در صده و از اونجایی که خوره فیلم هستم بسیار به دردم میخوره یعنی وقتی میخوام فیلم رو ببینم کوچکترین صدایی از بیرون نمیشنوم . تاکید زیادی هم رو باس داره که بیشترین لذت رو در هنگام استفاده از نرم افزاری مثل power dvd در هنگام دیدم فیلم (سینمای خانگی ) میبرید و بهرحال به صرفه هست خریدش و توصیه میشه
بچه ها dvd شما هم زياد صدا ميكنه؟
مال من صداش زياده و لپ تاپ رو هم به لرزه در مياره
لرزه زياد نيستا ولي شديدا احساس ميشه
هدسته اینه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین مدل نوکیاشو دارم ، آره درسته وقتی رو گوشه هیچ صدایی از بیرون شنیده نمیشه اما در طولانی مدت یه مقدار گوش رو اذیت میکنه
نظرت درباره هدست بلوتوث چیه؟ البته یه مدل بزرگش مثلا این
خوبشو سراغ داری؟ البته تا 30 تومن:31:
بله همینهنقل قول:
به اینا میگن هدفون یا صحیحرتش ایرفون .. هدست اونایی هستند که امکان پخش صدا ازشون وجود داره و برای چت کردن معمولا زیاد استفاده میشند ..
این دیگه بسته به خودتون داره اما مسلما هدفونهایی که از شرکتهای معتبری چون کریتیو سونی سنهایزر باشند به شنوایی آسیبی نمیرسونند
در مورد هدفون بلوتوث به دلیل محدودیتهایی که در خرید وجود داره زیاد دستتون باز نیست و به هیچ وجه خروجی صدای هدفونهای بلوتوث به پای هدفونهای سیم دار نمیرسه .. بهرحال اگر قصد خرید دارید بودجوتون رو به بالای 50 تومن باید افزایش بدید .. با 30 تومن نمیتونید چیز بدردبخوری پیدا کنید .. اکثرا برای هندزفریهای بلوتوث موبایل پیدا میشند تا هدفونهای بلتوث
این دو مدل رو پیشنهاد میکنم :
هدفون بلوتوث Jabra
Creative wireless SE 2300
تازه اگر بتونید گیر بیارید ..
بازم میگم خرید هدفون بلوتوث به صرفه نیست مگر اینکه پول زیادی براش پرداخت کنید !
راستی یادم رفت بگم اون مدل نوکیا که میگید هدفون نیست هندرفری هست و از دو خانواده کاملا متفاوت هستند .. احتمالا منظورتون این بوده که برای شما هم داخل گوشی هست و شباهت دارن ..
سلام دوستان.
حدود دو هفته هست مشکلی در نصب وایرلس لپتاپم به وجود اومده و نتونستم حلش کنم.
من توی خونه یک مودم tp-link با مدل : TD-W8901G دارم که دارای کابل شبکه و یک وایرلس هست!
مودم رو بدون مشکل از طریق کابل شبکه به PC نصب کردم و مشکلی ندارم!
اما برای اتصال لپتاپ و آیفون به وایرلس اون برام مشکل پیش اومده!
هردو وایرلس مودم رو پیدا میکنن و بهش کانکت هم میشن اما نمیتونم از اینترنت استفاده کنم!
آیفون هم همینطور! اونم بهش وصل میشه ولی نمیتونم ازش استفاده کنم!
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
مراحل قدم به قدم راه اندازیش رو از خود مودم تا لپتاب رو برام توضیح بدید شاید موفق شدم بهش وصل بشم.
مدل لپتاب:INSPIRON N5010 و مدل گوشی: IPHONE 4 هست.
سلام
ایا مشکلت اینه که نوت بوکت مودمت رو پیدا نمی کنه؟
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
اینم ورژن جدید بایوس
A08
کد:ftp://ftp.us.dell.com/bios/N5010A08.EXE
درایور وایرلس رو نصب کردم و مودم رو هم پیدا میکنه و بهش وصل هم میشه اما نمیتونم از اینترنت استفاده کنم و به اینترنت وصل نمیشه.
اینم عکسش با گوشیم گرفتم:
تو لب تابهای شما هم جای سیم کارت زیر باطری خالیه.تو لب تاب من فقط یه سوراخه و هیچ جای سیم کارتی نداره
سلام به همه دوستان عزیزم
بچه ها به نظرتون ویندوز 64 بیت نصب کنم روی 5010 یا 32 بیت
من زیاد بازی میکنم
ولی نرم افزار مربوط به رشتم هم باید کار کنم
مثل اتوکد...++C.....ویرژوال بیسیک...مطلب...و غیره
نظر شما چیه؟؟
32 بریز! چون ممکنه در 64بیت با این نرم افزار مشکل داشته باشی!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز حالا من یه چیز دیگه می گم .
به چند دلیل چون سرعت واقعی رو آدم با 64 حس میکنه .
دلیل بعدی هم اینه که من تست کردم اکثر قریب به اتفاق نرم افزار ها جدیدا روی 64 هم جواب می ه
می مونه اونای که ورژنشون پایینه که بازم باید تست بزنی .
ولی اگه برنامه خاصی نداری حیفه که 64 رو تست نکنی .
سلام به همه دوستان!
من با کلی تحقیق + خوندن صفحات این تاپیک به این نتیجه رسیدم که این لپتاپ رو بگیرم!!!!
حالا مثل اینکه با بالا رفتن قیمت دلار قیمت این لپتاپ هم بالا رفته!!!
من مدل Core i3 با گرافیک ATI رو میخوام!!!
کسی قیمت به روز این مدل رو داره؟!!!
به نرتون اگه تا چند بتونم بخرم ارزشش رو داره؟!
یک بار مراحل ست کردن و ایجاد اینترنت وایرلس و براتون می نویسم چک کنید ببینید همین کارارو کردید یا خیر!!نقل قول:
1- مودم خودتونو که روی pc با لن وصل کردید با رفتن یه صفحه تنظیماتش ( که معمولا این ادرسه 192.168.1.1 ) به صورت اتوکانکشن یعنی PPP over Ethernet (PPPoE) تنظیم کنید. با این کار هر وقت که pc روشن میشه به صورت اتو به اینترنت وصل میشید و برای قطع ارتباط یا می تونید مودمو خاموش کنید یا کانکشن لن و از توی ویندوز disable کنید!!
گفتم این کارو بکنید چون اگر بخوابید هم زمان از مودم برای دو سیستم ( یکی لن و یکی وایرلس ) استفاده کنید باید تنظیم روی PPP over Ethernet (PPPoE) باشه!!
2- حالا به بخش wireless برید و سپس به قسمت Secutiry برید
گزینه ای دارید به اسم SSID که باید براش اسم انتخاب کنید!! دقت کنید شاید این SSID در زیربحش های دیگه ی wireless تنظیمات مودمتون باشه!! مهم اینه اینو گیرش بیارید و یک اسم براش بذارید!! مثلا بذارید TPlink
حالا در قسمت Network Authentication گزینه ی Open و انتخاب کنید! به این صورت که سیستم کدگذاری و اشتراک در ساده ترین شکل خودش قرار میگیره
قسمت WEP Encryption رو enable یا yes بذارید یعنی باید این قسمت فعال کنید یا روشن کنید
پارامتر Encryption Strength را روی 64bit قرار بدید ( این حالت هم یک قسمتی از رمزسازی شمارو مشخص میکنه که به صورت 64 بیتی کد بشه که تعداد حروف و کاراکترها و نوع چینش و نحوه استفاده رو تعیین میکنه که 64بیت نوع ساده تریه و رمزش هم راحتتر به خاطر سپرده میشه )
اگر قسمتی به این اسم دارید Current Network Key مقدارشو بکنید 1
حالا باید قسمتی داشته باشید که رمز عبوری تعیین کنید . چون نوع کد گذاری 64بیتی و تعیین کردیم پس الگوی شما برای رمز گذاری باید مشابه این باشه : ABCDEF6745 پس تعیین کنید براش
3- حالا save/apply کنید و برید بیرون
4- مودمو خاموش روشن کنید برید سراغ لپتاپ!!
5- اول مطمئن بشید کانکشن وایرلس شما به صورت اتو آی پی تنظیم شده باشه!!
6- حالا باید صبر کنید مودم کامل بیاد بالا. وایرلس لپتاپو روشن کنید صبر کنید دنبال کانکشن بگرده! اگر پیداش کرد که کرد!! اگر نکرد برید توی network and sharing center و سپس از منوی سمت چپ گزینه ی manage wireless network کلیک کنید و سپس دکمه ی add و بزنید.
حالا گزینه ی Manually create a network profile رو بزنید. وارد صفحه ی دیگه ای می شید که باید تنظیمات وایرلس و به صورت دستی وارد کنید
در قسمت network name باید همون اسمی و بنویسید که در تنظیمات مودم در قسمت SSID نوشتید!! یعنی TPlink
در قسمت secutiy type باید عبارت no authentication (Open) انتخاب کنید. یادتون باشه در قسمت تنظیمات وایرلس مودم هم در بخش سکوریتی گفتم open و انتخاب کنید!! هرچی اونجا انتخاب کنید همینجا باید عینشو تعین کنید!!
حالا در قسمت security type باید رمزی که در بخش تنظیمات وایرلس مودم تعیین کردیم واینجا هم بنویسیم!!
بقیه تنظیمات زیرش که به صورت تیک هستش بسته به سلیقه خودتون می تونید تیک بزنید یا نزنید!! مثلا گزینه اولش مربوط به کانکت شدن اتوماتیک وایرلس هستش!! که من خودم غیرفعالش کردم!!
و بعد دکمه ی next بزنید. به همین راحتی کانکشن شما ساخته شده
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
من خودم طرفدار پر و پا قرص 64بیت هستم و الان دو سالی میشه با 64 دارم کار میکنم!! ولی مشکلات بعضی بچه هارو که برنامه نویس هستند توی 64 بیت دیدم و شنیدم!! اما اگر واقعا تو نصب نرم افزار و تست پروژه هاشون توی 64 مشکلی نداشته باشند بله!! چرا کنه!! بهترین ویندوزهنقل قول:
نمیدونم دقت کردید یا نه متاسفانه اکثر عکسهای پس زمینه که از نت دانلود میکنید به صفحه نمایش نمیخوره و نمیشه به صورت فول ازشون استفاده کرد چون عرض صفحه کم میاره .. تنها راهش اینه عکسهایی با حداقل این رزولیشن انتخاب کنید :
2600 در 1600
برای مثال یه عکس زیبا و با کیفیت براتون آپلود کردم تو دسکتاپ 5010 تون استفاده کنید حالش رو ببرید :
کد:http://www.uppic.ir/images/96797492155670819933.jpg
دوست عزیز ممنون بابت توضیحات.
متاسفانه مشکل من در قسمت ساختن pppoe هست که وقتی اینکارو میکنم دیگه بصورت خودکار به اینترنت وصل نمیشه!
هم ویندوز زدم و هم مودمو ریست کردم!
مشکل من در این قسمت هست!
مطمئن هستید یوزر پسورد درست وارد کردید؟؟
فکر کنم گرفتم مشکلت چیه!! ببینم شما قبلا به صورت لن و جداگانه با لپ تاپ و کامپیوتر خونه با این مودم به اینترنت وصل شدید؟؟
تشکر می کنم از دوستانی که جوابم را دادند.
وقتی که لب تاپ تحویل می گیری cd درایو های لب تاپ رو می ده??? :11::40:
توی سایت های معروف معمولا سایز 1366x768 هم میذارن که کاملا پس ضمینه رو میپوشونهنقل قول:
اگه عکس سایز (1366x768) بذاریم مشکل حل میشه ، اما خوب عکسایی که از قبل داریم و 1024X768 هست رو نمیشه کاریشون کرد
اینم یه عکسه 1366x768
کد:http://www.splendidwallpaper.com/wp-content/uploads/2009/06/supernatural_photo_wallpaper_1366x768.jpeg
مشکل شما از دو چیز میتونه باشهنقل قول:
1-مودم
2-isp
ابتدا با توجه به ورژن سخت افزاری مودم فریمورو اپدیت کنید
کد:http://www.tp-link.com.au/support/download.asp?a=1&m=TD%2DW8901G
اگر مشکل حل نشد با isp تماس بگیرید(بعضی وقتها دیده شده isp ها pppoe غیر فعال کردن .من خودم صبارو دیدم اینکارو کرده به بهانه امنیت)
pppoe غیر فعال نمیشه!! اون چیزی که برای امنیت هست بهش میگن مک آدرس!! به این صورت که هر یوزر یک مک آدرس از کامپیوتری که باهاش به نت کانکت میشه ثبت میکنه و این آدرس ثابت می مونه و اگر شخصی با یک کامپیوتر از همون خط به اینترنت وصل بشه چون مک تغییر کرده یوزر پسورد غیرفعال میشه و باید تماس گرفت با پشتیبانی که بگید مک منو حذف کنید یا به قول خودشون یه بار تنظیمات منو ریست کنید!!نقل قول:
در اینجور مواقع که دوتا سیستم یا بیشتر در منزل هست بهترین کار اینه فرم حذف مک آدرس و پر کرد فرستاد برای شرکت تا برای همیشه از شر این مشکل راحت شد
مشکل اینه که اکثرا از سایتهای ایرانی استفاده میکنند که کمتر از رزولیشنهای بالا میذارن .. طول عکسها مشکلی نداره بلکه معمولا از لحاظ عرضی به مشکل بر میخوریمنقل قول:
(1366x768 هم مشکل رو حل میکنه اما برای صفحه نمایش led
2600 در 1600 لذت نمایش عکس رو خیلی بالا میبره ..
یکم از این سایت های مرجع با کیفیت خدا بهمون معرفی کن!! البته فی..لتر نباشه!! چون سایت هایی فی..لتر باشه خودمم دارم :31:نقل قول:
سلام
بچه ها من میخوام تنضیمات کارت گرافیک رو بالاتر ببرم ولی بلد نیستم
کسی تنظیمات کارت گرافیک رو بلده؟؟؟
یعنی چی منظورت اورکلاک که نیست ؟نقل قول:
اگه میخوای گرافیک تو بازیها بهتر شه دو مورد مهمه. اولی aa که رو 2 یا 4 خوبه و باعث میشه لبه های اجسام صاف باشه نه دندونه دار.
دومی کیفیت تکسچر هست که باعث میشه بافت اشیاه بهتر بشه.
جی فورسه یا ای تی آی ؟>
مدلش چیه خب ؟ اصلا قوی هست که تنظیما بره بالا سرعت اجرا خوب باشه یا نه؟
کسی جواب مارو نداد!!!!
ولی به هر حال من الان از اینترنت یه دونه Core i3 با هارد 500 رو خریدم 825.000
خوب خریدم؟ قبلا قیمتش چند بوده؟!
Cd درایور هاش رو هم گفت ما نداریم و خودتون باید دانلود کنین!
حالا از دوستان کسی هست که تهران یا قم باشه و من ازش Cd درایورهاش رو بگیرم؟!
نقل قول:
در آپلود سنترهایی چون رپیدشیر, هات فایل و مگا آپلود از طریق سرچ گوگل میتونید دانلودشون کنید ..
چند تا سایت خیلی خوب معرفی کنم , عکسها با کیفیتهای عالی توشون گذاشته میشه
سعی کنید عکسهای با کیفیت hd رو انتخاب کنید که واقعا زیبان ..
سیامک درست میگه بهتره برای 5010 رزولیشنهای استاندارد خودش رو انتخاب کنید یعنی 1366x768
کد:http://www.mwallpapers.com
کد:http://www.bestwallpapersite.com/nature-desktop-wallpapers.html
کد:http://www.mwallpapers.com/
کد:http://offthewallposters.com/
کد:http://www.natures-desktop.com/natures-desktop-best.php
کد:http://www.desktopxxwallpaper.com/
کد:http://www.topwallpaper.org/
کد:http://www.wallpapers.com
کد:http://www.newnaturewallpaper.com/
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه به جمع دارندگان n5010 پیوستم
در ابتدا یک سوالی از دوستان داشتم
آیا با افزایش دادن آبشن های کارت گرافیک ( چون ریت کارت گرافیکم 3.3 می باشد) مشکلی برای سیستم به وجود نمی آید؟
با تشکر
چه ربطی داره آخه؟!!!!نقل قول:
وقتی Led این لپتاپ رزولیشن 1366x768 داره دیگه برای والپیپر چه فرقی میکنه که والپیپر شما با همون رزولیشن باشه یا 1600x2600 ?!!!!
حرفه شما در صورتی درسته که بخواهین رو عکس زوم کنین که برای والپیپر چنین کاری انجام نمیدین!!!
به جای اینکه عجله کنید بهتر بود پست بعدی من رو میخوندید که جمله زیر رو آوردم:46:نقل قول:
من تو 5010 دقت نکرده بودم که رزولیشن 1366 در 766 هستش .. بعدش که تو جزئیات رزولیشن رفتم متوجه این موضوع شدم و تو پست بالا اون جمله رو آوردم که سیامک جان درست میگندنقل قول:
سیامک درست میگه بهتره برای 5010 رزولیشنهای استاندارد خودش رو انتخاب کنید یعنی 1366x768
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
از اینترنت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ریسکی .. سریعا برو سرویس تگت رو چک کن ..نقل قول:
خوب که نخریدی چون الان تو گرونی هستیم تازه گارانتی نداری فکر کنم .. درسته ؟
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد :46:
اوه اوه دلم رو خالی کردی!!!!
سرویس تگ دیگه چیه؟!!!!
گارانتی نداره!!! قیمتش مگه قبلا هم همین که من الان خریدم نبوده؟!
آره درسته متاسفانه سایت های ایرانی کمتر عکس های عریض میذارننقل قول:
اما شما عکس 1366x768 بذارید فرقی با 2600x1600 نباید بکنه چون این صفحه نمایش حداکثر 1366x768 پیکسل رو میتونه نشون بده و طبیعتا سعی میکنه هر عکس با سایز بزرگتر رو به این قالب تبدیل کنه ، خوب عکسی هم که کوچیک یا بزرگ بشه یه مقدار کیفیتش تغییر میکنه (البته این پست رو مینوشنم هنوز پست های بعدی تون رو نخونده بودم:10:)
درسته، بهتره فعلا که فروشگاه های آنلاین هنوز به اون صورت جا نیوفتادن کالاهای گران رو ازشون نخرید چون حتی فرست تستش رو هم ندارین و چندان هم بابت مشکلات کالاها جوابگو نیستننقل قول:
اگه گرافیکتون 5470 هست قیمت بدون گارانتیش قبلا حدود 750 بود:46:
لپتاپ من (cor-i3/ati 5470/hdd=320/ram=4gig)که با گارانتی 830 بود الان حدود 900 شده
سرویس تگ مثل سریال نامبر میمونه که پشت دستگاتون نوشته شدهنقل قول:
میری تو سایت دل واردش میکنی و مشخصات لپتاپت رو کاملا بهت تحویل میده .. اگر برگشتی باشه هم متوجه میشی
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان!
گرافیکم 5470 هست هاردش هم 500 !!!! نسبت به قیمت الان فکر کنم 825 خوب باشه! درسته؟
یک ساعت پیش تحویلش گرفتم!
از دوستان کسی تهران هست من بیام ازش درایور هاش رو بگیرم؟!!!