دوستان من الان از حسابگر لعنتی اکانت دارم؛128 محدود
منتظرم تموم بشه از یه جا دیگه بگیرم بس که این حسابگر قطعی داره
به نظرتون از کجا بگیرم ؟
Printable View
دوستان من الان از حسابگر لعنتی اکانت دارم؛128 محدود
منتظرم تموم بشه از یه جا دیگه بگیرم بس که این حسابگر قطعی داره
به نظرتون از کجا بگیرم ؟
سلام دوستان 128 حسابگر دارم اگه بخوام از مخابرات بگیرم باید مودم رو تنظیم کنم؟اگه باید تنطیم کنم لطفا توضیح بدین
:10:مخابراتنقل قول:
نقل قول:
چرا مخابرات دوست عزیز ؟
صبا نت چطوره ؟؟؟؟ هرکی یه چی میگه والا
اگه ماهی 100,000 تومن هم بهم بدن از صبانت سرویس نمی گیرم :31:نقل قول:
مخابرات تایید میشه به شدت ، پهنای باند اختصاصی به شما میده ، یعنی نمیاد مثلا 1 مگ رو بین 8 نفر تقسیم کنه ، به همین خاطر همیشه با حداکثر سرعت میشه دانلود کرد
خیلیا تو همین تایپیک گفتن با 128 مخابرات 16 دانلود میکنننقل قول:
مخابرات تایید میشه به شدت ، پهنای باند اختصاصی به شما میده ، یعنی نمیاد مثلا 1 مگ رو بین 8 نفر تقسیم کنه ، به همین خاطر همیشه با حداکثر سرعت میشه دانلود کرد
من با 128 جسابگر لعنتی هم با همین سرعت دانلود داشتم که !!!
بعدش به نظرتون ایا این رضایت از مخابرات در اینده نزدیک هم باقی میمونه ؟
ما میگیم مخابرات هر جور خودت دوس دارینقل قول:
مخابرات قطعی نداره همیشه وصل خط هم بین 8 نفر به اشتراک گذاشته شده از حسابگر هم خیلی بهتره
حسابگر که آشغاله
بین صبا نت و مخابرات گیر دارم
مخابرات 2 مگش با 1 مگ هیچ فرقی نداره .
یکی از فامیلامون وصل کرده سرعت دانلودش از 120 بالاتر نمیره زنگ به 1899 هم میزنی هی امروز فردا میکنن.
نقل قول:
شك نكن از مخابرات بگير
چون مخابرات خيلي كم تر از بقيه دزدي تو كارشه
حالا بازم تصميم با خودته
صبانتو از کی شنیدی؟من تا حالا کسیو ندیدم ازش تعریف کنهنقل قول:
بین صبا نت و مخابرات گیر دارم
صبانت تو همین فروم و دوستام از سرعتش خوب میگننقل قول:
صبانتو از کی شنیدی؟من تا حالا کسیو ندیدم ازش تعریف کنه
اما دزدی و قطعی و اینناشو نمیدونم
یکی از اقوام صبانت داشت می گفت در ساعات دانلود رایگان شبانه هر یک ساعت دیسکانکت می کنند تا ملت نتونند دانلود کنند !نقل قول:
دزدی از این واضح تر؟
میریم مخابرات میگیریم
ولی خدا کنه اونم نزنه دزدی بازی
اولای کارشونه شاید بخوان مشتری جمع کنن
من دیروز رفتم مخابرات ثبت نام کرد ولی هنوز وصل نشده :41: خطمم یک هفته پیش جمع آوری شده بود
به احتمال زیاد تا ساعت 4 وصل میشه :20:نقل قول:
خدا کنه چون اگه امروز وصل نشه فردا هم مالیدسنقل قول:
به احتمال زیاد تا ساعت 4 وصل میشه
میگم من که الان حسابگر دارم برم مخابرات بگیرم دیگه نیازی به صبر کردن واسه رانژه کردن خط و اینا نیست ؟
نقل قول:
اول بايد بري جمع اوري خط رو بگيري بعدش بري مخابرات
صبر كردن بستگي به مركز خدماتي شما داره مثلا مركز فجر خيلي تحويل ميگيرن و براي ثبت نام 3 روز و براي شارژ بعد از ظهر همون روز وصل ميكنن
ولي من امروز رفتم مركز آزادي خيلي بي ادب بد برخورد و كلا منو داشتن به هم پاس ميدادن آخرش هم گفتن ما ديگه اينترنت نميديم بايد بريد دفتر مخابراتي گلسرخ
حالا به شانست بستگي داره
از دوستان کسی سرعت 2 مگ از مخابرات داره؟
طرفای سی متری دوم باید برم مخابرات بعثت یا دفتر خدماتی؟
بچه اینم از جدال مخابرات با حسابگر اون زیریه کرانی هستش رئیس حسابگر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعثت بايد بريد ( فكر كنم تو گذرنامه باشه)نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
سلام
بچه ها كسي از مركز آزادي اينترنت گرفته؟؟ بايد از كجا بگيرم؟؟ سرعت و قطعي نت چطوره؟؟
شانس مارو!! یعد از 3 روز وصل نشده هنوز
سلام دوستان
من دو روز پیش 512 محابرات گرفتم, بدون یوزر و پسورده دیگه یعنی مودم رو روشن کنم کانکت میشه؟ البته بعد از نصب
کانکشن بدون یوزر و پسورد.
الان چراغ adsl مودمم روشن میشه و اون دوتا مانیتور او گوشه میاد بالا ولی نمیتونم صفحه باز کنم, مشکل از کجاست؟
اگه یوزر پسورد توی مودم ست شده باشه که با روشن شدنش خودش وصل میشه ولی اگه کانکشن بسازی که کانکشن pppoE باید بسازی که اونم یوزر پس میخواد !!!نقل قول:
سلام دوستان
من دو روز پیش 512 محابرات گرفتم, بدون یوزر و پسورده دیگه یعنی مودم رو روشن کنم کانکت میشه؟ البته بعد از نصب
کانکشن بدون یوزر و پسورد.
الان چراغ adsl مودمم روشن میشه و اون دوتا مانیتور او گوشه میاد بالا ولی نمیتونم صفحه باز کنم, مشکل از کجاست؟
از کی چراغ ADSl روشن شده راستی؟
یوزرنیم = شماره تلفن شما+831نقل قول:
پسورد = شماره تلفن شما
مثال :
یوزرنیم=83142424242
پسورد=42424242
چهارشنبه صبح که ثبت نام کردم, پنجشنبه شب تست کردم دیدم چراغ ADSL روشنه, اتفاقا تعجب کردم چون گفتن سه روز طول
میکشه! مخابرات فجر گرفتم البته از دفتر خدماتی
مضافا اینکه فکر کنم واقعا سه روز طول بکشه چون الان با اینکه چراغش روشنه و کانکشن ساختم ارور 691, همون ارور اشتباه بودن
یوزر و پس رو میده!! مشکل از طرف من که نیست؟ چون من همه مراحل رو انجام دادم.
دوست عزیز یوزر و پس رو هنوز فعال نکردن منم مثل تو بودم فردا به 1899 زنگ بزن واست وصل میکنن.نقل قول:
پس پشتیبانی اینجا هم خالی بندن! منم مرکز فجرم روز چهارشنبه ثبت نام کردم زنگ زدم که چرا هنوز وصل نشده گفت از چهارشنبه مرکز فجر سیم رانزه تموم کرده!شاید امروزم وصل نشه ولی یوزرم اکتیو شده!نقل قول:
چهارشنبه صبح که ثبت نام کردم, پنجشنبه شب تست کردم دیدم چراغ ADSL روشنه, اتفاقا تعجب کردم چون گفتن سه روز طول
میکشه! مخابرات فجر گرفتم البته از دفتر خدماتی
مضافا اینکه فکر کنم واقعا سه روز طول بکشه چون الان با اینکه چراغش روشنه و کانکشن ساختم ارور 691, همون ارور اشتباه بودن
یوزر و پس رو میده!! مشکل از طرف من که نیست؟ چون من همه مراحل رو انجام دادم.
دقیقا برعکس شما!
خیلی جالبه تا قبل از اینکه مخابرات شروع کنه به ارائه اینترنت, شرکتهای دزدی مثل حسابگر اگه تا 20 روز تا 1 ماه شارژ
نمیکردی سریع خط رو جمع میکردند و مجبور بودی برای رانژه دوباره 5 تومن پیاده شی!! اینجوری میکردن تو پاچه آدم
اما حالا که مخابرات هم اومده و حتی هزینه ای برای رانژه نمیگیره ,حسابگر بعد 5 ماه هنوز خط منو جمع آوری نکرده!!
الان بخاطر این سیاست مسخره حسابگر که فکر کرده با جمع نکردن خط میتونه مشتریاشو حفظ کنه من باید بکوبم تا این
شرکت کوفتی برم نامه جمع آوری بگیرم ببرم مخابرات مرگ بر حسابگر
just off the record : این کرانی چند سال پیش زمانی که من ازش 128 نامحدود میگرفتم, یه پراید داشت, یه حسابدار, یه
مثلا متخصص برای پشتبانی که با خودش میشدند دوتا و یه نصاب که الان تو پشتیبانی میشینه پشت سیستم!
زمانی بود که وقتی من اگه مشگلی پیش میامد زنگ میزدم خودش جواب میداد.
ولی الان بیا ببین چه دب دبه و کپ کپه ای داره, از پراید رسید به سانتافه!! از خانه تو فرهنگایان دور و ور مسجد قبا رسید به خانه
تو نوبهار فکر کنم یا همون دور و ور !! اونم فقط در 3 سال !! دیگه حساب با خودتون.
حالا بگذریم, این روند کاری جمع آوری و نامه گرفتن و رفتن مخابرات چطوریاس؟
میری حسابداری میگی نامه جمع آوری میخوام اونام بهت میدن اون نامه رو میبری اتاق 106 مرکز فجر و تموم!نقل قول:
حالا بگذریم, این روند کاری جمع آوری و نامه گرفتن و رفتن مخابرات چطوریاس؟
پس خط شما هم رانژه نشده مثه من
دوستان يه خبر بد
شنيدم كه از ماه آينده قراره اينترنت مخابرات حجمي شه :18::18::18::18:
هفته گذشته مخابرات درباره اينترنت جلسه داشته تو اون جلسه اين صحبت مطرح شده البته من اين حرف رو امروز كه رفتم اينترنت بگيرم از مسئول هاي اونجا شنيدم فقط اميدوارم كه اين اتفاق نيفته
البته دور از انتظار هم نبود كه اينترنت مخابرات براي هميشه اينطور نميمونه فقط خيلي زود تصميم گرفتن كه سياست كاري رو عوض كنن
اگه اين اتفاق بيوفته بازم بايد بي خيال نت شد:19::19::19:
سلام به همه دوستان
بعد از یه کاه شارژ نکردن روز 5شنبه رفتم 22 تومن برای 512 ریختم حساب مخابرات ولی در کمال تعجب گفتن 5شنبه کار انام نمی دیم هیچی تا امروز متنظر بودم
الان که وصل شده اصلا کیفیت 512 یه ماه پیش رو نداره سرعت دانلود بیشتر در محدوده 50 55 می چرخه کمتر به 60 می رسه!!!!
مخابرات هم کم کم داره می زنه جاده خاکی
پیش بینی میکردم اینطور شهنقل قول:
خب تو ایران زندگی میکنیم دیگه و این چیزا دور از ذهن نیست
اگه کلا سرویس نامحدود رو بردارن که خیلی بی شعورن:19:
تو رو خدا نگاه کنین ببینین 15000تومن می ارزه این سرویس؟کد:http://www.speedtest.net/result/1409277117.png
پینگت 1097 :18:نقل قول:
این پینگ پارس آنلاینه
این هم چند روز پیش تو سایت اسپید تست سرعتم رو امتحان کردم
یهو نظر همه عوض شد :دی
یواش یواش مخابرات از همه بدتر میشه
این تقصیر ما نیست بازیه زمونه اسنقل قول: