این بازی AA نداره؟؟؟
حتی تو کنترل پنل کارت گرافیکم هم فعالش کردم که رو همه بازی ها تاثیر داشت ولی رو این نداره.
خیلی بده.
Printable View
این بازی AA نداره؟؟؟
حتی تو کنترل پنل کارت گرافیکم هم فعالش کردم که رو همه بازی ها تاثیر داشت ولی رو این نداره.
خیلی بده.
شما اگه چند صفحه قبل رو خونده بودین مشکلتون حل میشدنقل قول:
اینم پچ رسمی بازی برای رفع لگ ومشکلات گرافیکی و....که از طرف شرکت سازنده بازی منتشر شد.
تما م توضیحات ومشکلاتی که با این پچ حل میشه هم تو صفحه دانلود داده شده.کد:http://www.needforspeed.com/downloads
نقل قول:
شما خودت اينو نصب كردي ؟ آخه پچ ها فايل exe اصلي رو جايگزين مي كنن و باعث ميشه كركتون بپره و تا موقعي كه كرك مخصوص پچ نياد نميشه كاري كرد .
من نصبش کردم ولی زیاد لگ های بازی رو درست نکرد و بدون کرک برام کار کرد:12:نقل قول:
The following issues have been fixed in this patch:
1- Quad-core CPU’s crash
2- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
3- Missing rain, snow and corona effects
4- CL Eye driver crashes the game
New Features:
5- D-Box motion chair support
1- فقط مشكلات مربوط به سري quad intel برطرف ميشه .
2- به ما ربطي نداره بره عكسهاي بخش مولتيه . ما كه همون سينگلشو بازي مي كنيم .
3- به خاطر اينم كه شده دانلودش مي كنم .
4- اين يعني چي ؟
5- و اين يعني چي ؟
سلام .
منم پچ رو نصب کردم .
این افکت بارونش فکر کنم اضافه شده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد اولش هم راست میگه بعضی موقع ها وسط بازی ، بازی هنگ میکرد ( Q6600 )
مخلصیم .
سلام
من بخوام با بازی نمره بدم 9 میدم اون یک نمره هم فقط بخاطر اینه که امکاناتش خیلی کامل نیست مقلاً به صورت معمولی نمیشه دنده رو دستی کرد که این مشکل برای کسانی که با فرمون بازی می کنند خیلی اذیت کننده هست و از این جور امکانات.
تو OpenWorld چطوری میشه ماشین پلیس برداشت ؟؟ چرا با اینکه دکمه ها رو تنظیم کردم ولی وقتی با پلیس درخواست هلیکوپتر میکنه نمیفرسته ؟؟
در کل بازی خیلی خوبیه به نظرم خیلی موفق تر از بازی های قبلی بوده.
سلام مجدد
یک سوال دیگه برام پیش اومد: الان NeedForSpeed World رو دانلود کردم بعد موقعی که کانکت میشی باید آپدیت بازی رو دانلود کنی، کسی میدونه که حجم آپدیت چقدر است ؟؟ یکوقت 1 گیگ نباشه حجمش ؟؟
ممنون
چرا میشه دنده رو دستی کرد فقط یه نرم افزار میخواد که توی فکر کنم 30 40 صفحه پیش یکی از کاربرای فروم گذاشته بود من الان خودم با دنده دستی بازی میکنمنقل قول:
این منویی که میری که برنامه یا کلید های جدید میدی سیو نمی کنه متاسفانه رو این قسمت زیاد خوب کار نشده
من خودم هر وقت وارد بازی میشم به این مشکل بر میخورم
OW پلیس رو باید روی نقشه همون پلاکایی که آبی هست روی اونا کلیک Ctrl R رو بزنی
نقل قول:
حدودا 1.2GB هر چی میگذره حجم آپ بازی بالا تر میره اولین آپش حدود 800MB بود
اشتباه کردی دان کردی اگه میخوای بازی کنی CD-key اورجینال باید بگیری
نه اصلاً وقتی تنظیم میکنم بدون اینکه از بازی خارج بشم نیرم داخل بازی باز هم میزنم میبینم کار نمیکنه . دنده دستی رو هم عرض کردم به طور پیش فرض دنده دستی نمیشه باید با یک نرم افزار دستی بشه در صورتی که نسخه های قبلی به طور پیش فرض هم دستی میشد.نقل قول:
نقل قول:
ممنون :11:
اره برای منم خیلی عجیب بود که اینو نداشت!!!(ولی با ه.ک میشه)نقل قول:
چون NFS 1 یادمه میشد تنظیم کنی حتی توی آتاری هم میشد:31:
اره منم مثل خودت همین بلاها سرم اومد اینقدر دستکاریش کردم تا بلاخره درست شد
من آخرش یاد نگرفتم سر پیچ های تند چطوری باید پیچید به به در و دیوار برخورد نکنه یادم میاد از NeedForSpeed 2 این مشکل رو داشتم :31: ولی الان موقع پیچ دستی رو یکم نگه میدارم بعد نیترو می زنم بعضی موقع ها رد میشه ولی اگر خیلی تند باشه باز برخورد میکنه . چکار کنم ؟؟
نقل قول:
راهش همينه . دستي رو ميزني نگه نمي داري كه كلا كار غلطيه . لازم باشه 2-3 بار نيش مي زني ولي نبايد نگه داري چون سرعتت گرفته ميشه بعد همزمان با دستي نيترو مي زني كه ميشه همون دريفت خودمون . خيلي هم حال مي ده . هر چقدر دريفتت به كناره اي كه پيچ به اون سمته منحرف بشه بهتره . يعني چسبيده به ديواره حركت كني . ديواره سمت پيچ .
سلامنقل قول:
من هم همین کار رو می کنم یه نیش دستی می کشم. بخوام دستی رو نگه دارم که ماشین می ایسته اینطوری همون ترمز که بهتره . ولی گفتم شاید راه بهتری هم باشه.
سلام ؛
دوستان خواهشاً اگه جای دیدید که درباره تنظیمات گرافیک این بازی توضیحاتی داده ما رو هم بی خبر نذارید.
مثلاً تو بعضی بازی ها میشه تنظیمات رو از تو فایلای تکست که تو فولدر بازی هست ، توشون دست ببری.
آخه خیلی تنظیمات این بازی محدوده ، خیلی افت فریم دارم ( چه با پچ چه بی پچ :31: )
ممنون
این پچو که الان نصب کردی بعد اوپن ورد رو بزن ببین میره !؟ چون مال من کار نمیکرد می اومد بیروننقل قول:
از طریق فایل توی مسیر زیر هم میتونی تنظیمات رو دستکاری کنی ولی اونجا هم دستت خیلی برای تنظیمات باز نیست!!نقل قول:
کلا افت فریم برای بیشتر سیستمها توی این بازی وجود داره:13:کد:Users\****\Documents\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit\config.NFS11Save
آقا ما تازه فردا این بازی میاد دستمون، یعنی اینم مثله Cod:BO الکی افت فریم داره ؟ :(نقل قول:
کلا افت فریم برای بیشتر سیستمها توی این بازی وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره ما هم بازی رو گرفتیم ( بدون هیچ گونه لگ و مشکلی کار کرد )
بازی فوقالعادس ، فقط یه مشکل اساسی به نظر من داره که از بقیه مشکلات سطحیش بیشتر به چشم میاد اونم اینه که مثلا وقتی با یه ماشین 320 میری ، بازی 320 تا رونشون نمیده ومثل این میمونه که 200 تا میری ، یا شایدم به این دلیل باشه که وقتی ماشین سرعت میگره مثل ماست وانتد افکت فضایی که توسط ماشین شکافته میشه نشون داده نمیشه. اگه این عیب رو نداشت خیلی عالی بود.
اگه منظور شما motion blur باشه که در Settings بازی دیده میشه ولی Effect blur که در این بازی به کار رفته با کارت گرافیکای بالا قابل مشاهده هستش همچنین آپ درایور کارت گرافیک ولی مثل MW و Carbon نمیشودنقل قول:
بگیر نگیر داره:31: یعنی یک داشته یکی نه...دیگه بسته به شانسته!نقل قول:
lمن که motion blur رو تو تنظیمات بازی ندیدم !!!نقل قول:
اون effect blur رو ایا از دوستان کسی تو بازیش دیده یا نه ؟؟
من گرافیکم 5670 هست واز دایرکت ایکس 11 هم پشتیبای میکنه
بله نصب کردم. البته با یکی از کرکهایی که داشتم به مشکل برخورد وبازی بالا نمیومد. اما وقتی کرک دیگه رو ریختم بالا اومد . از چیزهایی که این پچ داشت وخودم دیدم افکت باران بود که قبل پچ،بارون نداشت( جاده خیس بود ورعد و.برق میزد ولی بارون نمیومد ) ولی وقتی پچ رو ریختم بارون هم اضافه شد.اون مشکلات سی پی رو های 4 هسته ای و دوهسته هم با این پچ حل میشه.نقل قول:
روی settings کلیک کن بعد روی Display Setting بعد 4 تا از بالا بیا پایین اونجا چی نوشته!!بعد on کننقل قول:
پچو من ریختم ولی افکت بارون اضافه نشد!!!!
دقیقاً برای من هم اضافه نشد. حتی تو همون مپی هم که یکی از دوستان عکس گرفته بود رفتم ولی بارون نیمد !!نقل قول:
تایید میشه...اصلا حس سرعت به آدم منتقل نمیشه... به نظر مقیاس سرعت به خوبی رعایت نشده تو بازی...اگه سرعت ماشین رو روی 100 کیلومتر ثابت کنید کاملا میشه فهمید که سرعت ماشین خیلی کمتر از اونی هست که باید باشه...mw از این نظر عالی بود و همچنین DIRT2 که بی نظیر بود(البته این مقایسه فقط از جهت مقیاس سرعت بود، باز نگید که DIRT2 بازیه رالیه :31:)نقل قول:
دیدمش و روی on بود ولی اون یکی که گفتین برای گرافیک های قوی هست رو مطمئن هستین ؟؟ تو جایی دیدین ؟؟نقل قول:
بعد از کپی کردن پچ در فولدر نصب بازی باید روش کلیک کنید تا نصب بشه. بعد باید کرک خوبی هم بریزید تا بالا بیاد ( با یکی از کرک ها برای من بالا نمییومد تا اینکه کرک دیگه ریختم ) بعدش باید بازی رو حتما ازطریق launcher بالا بیارید نه از طریق کرک.کد:پچو من ریختم ولی افکت بارون اضافه نشد!!!!
نقل قول:
سرعت سنج رو روي كيلومتر بر ساعت گذاشتي ؟
نه اون effect blur که گفتم منظورم همون motion blur بود تاثیر که داره ولی مثل MW نمیشهنقل قول:
لانچر من کار نمی کنه از وقتی که می خوام باهاش کار کنم می گه دوباره نصبش کنید حتی قبل از اینکه پچو بریزم
بله !!چطور؟؟نقل قول:
لانچر من قبل از اینکه پچ رو بریزم کار نمیکرد ولی وقتی پچ رو ریختم راه افتاد!!نقل قول:
لانچر من کار نمی کنه از وقتی که می خوام باهاش کار کنم می گه دوباره نصبش کنید حتی قبل از اینکه پچو بریزم
کرکت رو عوض کن .اونی که حجمش 5.7 مگ هست روبریز مشکلت حل میشه
سلام
من هر دفعه که بازی رو باز میکنم نصف تنظیمات joypad تغییر کرده!!
مشکل چیه؟
الان لانچر کار نمیکنه پچ هم ریختم بعد کرک 5.7 کجاست؟!!!نقل قول:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
سلامنقل قول:
اون مشکل مال خود بازی هستش برای من هم اینطوریه
اگه میخوای بمونه اول تنظیمات بازی رو موقعی که بازی رو شروع میکنی یعنی توی منو انجام بده
بعد از بازی خارج بشو دوباره برو بازیو شروع کن
آقا این turbo که میده چه حالی میده؟:31:
وقتی توربو میزنی میشه عین این فیلما
این کرک پچ جدید :
کد:http://www.mediafire.com/?j8sti7y4ugz8v70
کد:(It´s the Reloaded Activator, if you already have it, just patch and play! if you´re using other crack, do a clean install, patch and use this fix to play!)
آقا اینو مگه نگفتن open world هستش .چجوری میشه با ماشینی که میخوای تو شهر چرخ بزنی؟؟؟؟؟؟
من نمي فهمم چرا دوستان انقدر از كپي كردن كرك و ... صحبت مي كنن
كرك اين بازي كه Reloaded داده بيرون اصلا كپي كردني نيست فقط روش كليك مي كني و خودش يه سريال براي بازي جنريت مي كنه همين. فايل exe بازي هم اصلا دستكاري نميشه.
به خاطر همين هم وقتي پچ جديد رو مي ريزي بازي بدون مشكل و نياز به كرك جديد اجرا ميشه.
سلام .
ماهم CD Key بازی رو خریدیم . فعلا که سر کارم برم خونه ببینم آنلاینش چه مزه ائی هستش :دی ( SIMON اگه بود .... :دی )
راستی یک سوال فنی ! الان باید بازی رو Clean نصب کنم دوباره یا با همین کرک ( Active Reloaded ) که زدم هم میشه کار کرد ؟
مخلصیم .
سلامنقل قول:
برای آنلاین شما میتونید با همین نسخه های کرک شده هم بازی کنید ولی باری اینکه نسخه بدون مشکل را داشته باشید بهتره که نرم افزار EA Download Manager را دانلود و نصب کنید و در EA اگر اکانت ندارید بسازید و وارد نرم افزار بشید بعد شماره سریال رو درون نرم افزار وارد کنید و لینک های نسخه اصلی رو که نرم افزار میده را دانلود کنید و این نسخه را نصب کنید.
موفق باشید
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
سلام
من وسط بازی بعضی موقع ها با اینکه آنتی ویروس را می بندم بازی یا لگ پیدا میکنه یا مصلاً قاطی میکنه یعدفعه می بینی یک درخت که کنار جاده هست یک لحظه میاد جلو ماشین و سریع میره و از اینجور مشکلات . با اینکه تمام افکت ها رو خاموش کردم و Medium هم بود باز هم این مشکل باقیست . یعنی مشکل از نسخه بازی هست ؟؟ پچ هم نصب کردم
چند خریدی؟از کدوم سایت؟نقل قول:
سلام .
27500 تومن .
مخلصیم .کد:game-ir